ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΣΤΟ www.rocking.gr τα νέα!
Αυτό το Σαββατοκύριακο οι Amon Amarth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεγάλη η συμμετοχή για το συλλεκτικό merchandise πακέτο, τρεις τελικά οι τυχεροί!
Ημερομηνία καταχώρησης: 13/02/2009 @ 14:28
Οι Vikings επιστρέφουν! Μέσα στον κρύο χειμώνα και ανήμερα της εορτής ενός άγιου της αγάπης, ένα τσούρμο Σουηδών πολεμιστών παρκάρει το Drakkar του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και εισβάλει στο Fuzz club για να μας κατακτήσει όλους.Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, το Rocking.gr, σε συνεργασία με την Άνωση, προσέφερε σε έναν τυχερό αναγνώστη του ένα συλλεκτικό merchandise πακέτο της μπάντας με τα εξής: "Wrath Of The Norsemen" dvd, μπλουζάκι, keychain, αυτοκόλλητα, γιγαντοαφίσα, αφίσα του live υπογεγραμμένη από τη μπάντα. Λόγω του ότι η συμμετοχή ήταν, για άλλη μια φορά, τεράστια, η διοργανώτρια αρχή και το group αποφάσισαν να ανταμείψουν τελικά τρεις (και όχι έναν, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) φίλους του συγκροτήματος που έσπευσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Οι τρεις τυχεροί έχουν ήδη ενημερωθεί για το που και πως θα παραλάβουν το δώρο τους.
Σάββατο,14 Φεβρουαρίου 2009 - Fuzz Club, AθήναΚυριακή,
15 Φεβρουαρίου 2009 - Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Αν και πήραν το ονομά τους από το μυθικό βουνό στην τριλογία του Άρχοντα Των Δακτυλιδιών, του J.R.R. Tolkien, όπου κατοικούσε ο Sauron και όπου ο Froddo κατέληξε για να καταστρέψει το δακτυλίδι, οι Amon Amarth δεν έχουν καμία σχέση με hobbits, elves και λοιπά πλάσματα... Η επέλαση τους ξεκίνησε το 1988, όταν ακόμα λεγόντουσαν Scum. Με την προσθήκη του Johan Hegg στα φωνητικά, του οποίου η χαρακτηριστική γενιάδα τον κάνει αφ’ ενός εύκολα αναγνωρίσιμο και αφ' εταίρου τον ζεσταίνει όταν οδηγεί τη νταλίκα του στον παγωμένο Βορρά, αλλάζουν το όνομα τους σε Amon Amarth, αλλάζοντας παράλληλα και την θεματολογία τους. Με το demo τους "Thor Arise" να είναι η πρώτη τους κατάθεση, με στίχους που πραγματεύονται τη νορβηγική μυθολογία και την ζωή των Βίκινγκ, η μπάντα αρχίζει την άνοδο της στον metal κόσμο. Το επόμενο demo με τίτλο "The Arrival of the Fimbul Winter" το 1994 πουλάει και τα 1000 αντίτυπα του σε λιγότερο από 12 ώρες και τους οδηγεί σε συμβόλαιο με την Pulverised Records. Η κυκλοφορία του MCD "Sorrow Throughout Τhe Nine Worlds" γνωρίζει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αφού και οι 6000 κόπιες εξαντλούνται και αυτό με τη σειρά του τους αποφέρει συμβόλαιο με την Metal Blade, με την οποία έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 7 άλμπουμ και 1 dvd, που το εξώφυλλό του αποτελεί και το artwork για την αφίσα της συναυλίας , το οποίο έγινε χρυσό στις ΗΠΑ. Αυτό που οι προγονοί τους δεν κατάφεραν το 986 μ.Χ, το να κατακτήσουν δηλαδή την Αμερική, το κατάφεραν οι Amon Amarth μια χιλετία σχεδόν μετά. Και τώρα στις 14 Φεβρουαρίου οι Βίκινγκς έρχονται για μας... Τη συναυλία ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι Heathendom, των οποίων το ντεμπούτο "Nescience" γνωρίζει διθυραμβικές κριτικές από τα απανταχού έντυπα του σκληρού ήχου. Το μοναδικό τους μείγμα από power και doom metal θα είναι η καλύτερη αρχή στη «μάχη» που θα επακολουθήσει.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line στο www.ticketpro.gr. Τιμή εισιτηρίου: 30 €. Ώρα έναρξης: 21.00
Μεγάλη προσέλευση στην προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των AC/DC
Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα ταμεία της Τicket Ηouse, την πρώτη ημέρα της προπώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία των ΑC/DC στην Αθήνα. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 28 Μαΐου.
Το διάσημο αυστραλιανό συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, με τις βαλίτσες του γεμάτες από hard rock και heavy metal ήχους.
Το πρόσφατο άλμπουμ τους Βlack Ιce
σημειώνει τεράστια επιτυχία και βρέθηκε στην κορυφή των chart σε 29 χώρες.
Στη χώρα μας μάλιστα το άλμπουμ έγινε χρυσό μέσα σε δύο εβδομάδες.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 60 έως 90 ευρώ. Τicket Ηouse: Αθήνα (Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210-3608.366), Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310-264.880), ticketpro.gr.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

13-14/2/2009
ONIRAMA
ΑΝΟΔΟΣ STAGE
Πειραιώς 183 & Παλλάντος 38, Αθήνα, τηλ.210 3468100
27-28/3/2009
ΑΝOΔΟΣ STAGE: Πειραιώς 183 & Παλλάντος 38, Αθήνα,
τηλ.210 3468100
///////////////////////////////////////////////////
13-14/2/2009
ΑΜΜΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ
18/2/2009
ΞΑΝΘΗ - MISTRAL
20/2/2009
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - CAFE BALKAN
21/2/2009
ΚΑΒΑΛΑ - JAZZ ROCK
22/2/2009
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΥΛΟΣ - ΑΠΟΘΗΚΗ
//////////////////////////////////////////////////
13-14/2/2009
20-21/2/2009
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
ΑΥΛΑΙΑ
Αγ. Όρους 15 & Κωνσταντινουπόλεως - Βοτανικός -
Τηλ. 210 3474074
/////////////////////////////////////////////////
13-14/2/2009
20-21/2/2009
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Φραντζή κ' Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος,
τηλ. 210 9226975
/////////////////////////////////////////////////
27/2/2009
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ
ΠΥΡΗΝΑΣ
Διοχάρους 11 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα,
τηλ. 210 7237150
////////////////////////////////////////////////
ΟΠΟΙΟ ΣΧΗΜΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
ΑΝΑΡΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ e-mail
ΜΕ ΤΙΤΛΟ (ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Radio music rock)

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Μουσικές «συνομιλίες»

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, ερμηνευτής και μουσικός Γιάννης Χαρούλης ξεκινά σήμερα,στο «Σταυρό του Νότου», με μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, καινούργια με παλιότερα τραγούδια. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα παρουσιάζει τα καινούργια τραγούδια, που έγραψε για εκείνον ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και κομμάτια που έχει αγαπήσει.
Σ' ένα μουσικό ταξίδι από την Κρήτη ως τη Μικρασία, από εκεί στην Ανατολή και πάλι πίσω στα Βαλκάνια, προσκαλούν οι «Χαϊνηδες», σήμερα και αύριο, στην «Αυλαία» (Αγ. Ορους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115, Βοτανικός, 210 3474074). Πλούσια, εκρηκτικά ηχοχρώματα, πάθος, μεράκι και τραγούδια - γέφυρες ανάμεσα στο χτες και το σήμερα.
Τσαμπουνοσύναξη, σήμερα και αύριο (10 μ.μ.), στην «Αλλη Οχθη» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος, 210 9270628). Δεκαπέντε τσαμπουνιέρηδες από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Σάμο, την Αθήνα θα προσφέρουν δύο νύχτες, πλημμυρισμένες από το διονυσιακό ηχόχρωμα της τσαμπούνας. Κι επειδή η τσαμπούνα έχει ταυτιστεί με τις Απόκριες, όποιος θέλει μπορεί να είναι μασκαρεμένος.
(ΑΣ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ! ΔΕ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ <<ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ>>)
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΔΑΣ

ΒΟΊ΄ΘΙΑ - HELP


Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ





ΛΙΠΩΝ ΤΩΡΑ ΠΗΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
DOCTOR
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
ΔΗΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΟ SITE ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΜΑΤΙΣΜΕΝΟ SITE!

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ EUROVISION 2009 και ΒΑΛΕ!!


Για να σκεφτούμε λίγο! χμμμμ! και ας τα πούμε έξω από τα δοντια!
Θυμάστε κάποτε το Ελληνικό κοινό μέσα από τα τηλέφωνα διάλεγε ποιος θα αντιπροσώπευση στην Ελλάδα στο πανηγυρι.
Πάμε να δούμε λιπών την πρώτη φορά που είδαμε ένα τραγουδιστή να διαγωνίζεται με τον εαυτό του, ήταν την εποχή που η θεσπέσια Ελληνίδα Αννα Βίσση ανέβηκε στην σκηνή και τραγουδισε τρία κατά τα άλλα τρία υπερωχα τραγούδια και οι Ελληνες ψήφησαν πιο από τα τρία θα πει στο πανιγιρακι.
Τότε φίλοι μου δεν υπήρχε κανένας άλλος τραγουδιστής ανώτερος από την Κύρια Αννα Βίσση!!!
Την επόμενη χρονιά δεν έγινε το ίδιο!
Μέχρι που φέραμε εμείς οι Ελληνες την Ελληνίδα από την Σουιδια για να μας ανεβαση στο πανηγυρακι δυο φορές στο ανώτερο σκαλί της βαθμολογειας!
Τώρα θα μου πεις το κατάφερε μια φορά να πάρει η Ελλάδα το πανηγύρι.
Πιστέψαμε στο ποπ ιδολο και ανεβάσαμε τον άνδρα μας στην σκινη δεν λέω με διαγονισμο και πάλι.
Μιλάω για το ομορφοπαιδο μας.
Τον Σακι λέμε ρε!
Μας ανέβασε γιατί είναι πολύ ταξιδεμένος το παιδί με το λιγερο κορμί!
Δεν πιάσαμε όμως και πάλι την κοριφη.
Έτσι είπαμε μιας και το Καλομιρακι μας ειρθε από την Αμερικα μήπως και μας φέρει το τρο-πεο.
Αμ δε! Δεν έδεσε το γλυκό και την στείλαμε στην Ιαπωνια μήπως και μας φέρει τον πολιτισμό!
Οποιος βγαίνει στην EUROVISION δεν ξανά βγαίνει πουθενά!!!!
(thapsimo time)
Σα να του λέμε εφαγες ότι εφαγες, καλα μας το τραγουδισες αμε τώρα από εδώ να βρούμε τίποτε άλλο!
Έλα που έχει και ο καιροσ γυρίσματα!!!
Και το κάλο παιδί μας ο Σακις ξανά θα κάνει να νιώσουμε υπέροχα!
Και χαζός είναι?
Την πατισε την πρώτη φορά! Όποτε πήρε τα μέτρα του.
Πάει να κάνει συναυλία να βγάλει κανένα φράγκο το παιδί πριν το πανηγύρι.
Τον πληρωνη ο αντεννα για να βγάλει ασπροπρόσωπο το νούμερο ένα κανάλι με τους φακελους Χ...
οπσσσςςςς
X-FACTOR λεγότανε! Σορρυ.
Μετά δεν έχει να χάσει τίποτα!
Αυτός θα τα μασισει από την Ε.Ρ.Τ. Που την πληρώνουμε εμείς.
Αυτό μας το προετοιμαζόμουν ότι θα τον πληρώσουμε για το χονεψουμε εδώ και 6 μήνες.
Και βεβαία για να πούμε ότι δούλεψε, θα πει το παιδί τρία τραγουδάκια να κάνουμε ότι ψηφιζουμε και διαλέγουμε ένα όχι τίποτε άλλο για να μη γκρινιάζω εγώ!
Και αφού τα πάρει και από εκεί θα έχει κάνει το κάλο κομπόδεμα και τι τον νια ζει αν θα φάει την κλοτσιά για άλλη μια φόρα.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΒΟΊ΄ΘΙΑ - HELP


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

«Αγάπη Ανεκπλήρωτη» από τους Moral!


Χρειάστηκαν μια πενταετία, εντέλει, όμως, οι MORAL συναρμολόγησαν το παζλ που δίνει νόημα στο μουσικό τους σύμπαν. «Αγάπη Ανεκπλήρωτη» λοιπόν, και Drama Rock από τους Μόραλ, το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της ροκ ελληνικής σκηνής.

Ένα άλμπουμ, που μας φέρνει συνειρμούς και κρύβει εκπλήξεις στη σκοτεινή, γεμάτη εντάσεις ροκ, φορτισμένη με τις σωστές δόσεις δράματος κι ένα σουρεαλιστικό ποιητικό τόνο.

Με επιρροές από τους Metallica, Doors, Guns n Roses, H.I.M και Evanescence, η μουσική των MORAL είναι μια συνεχής εναλλαγή εικόνων, αλληλένδετων με την ασιατική κουλτούρα.

Το ζευγάρι σ’ αυτό το σκοτεινό παραμύθι που ξετυλίγεται από τραγούδι σε τραγούδι-, καταραμένο να μην εκπληρωθεί ποτέ η αγάπη του, «λούζεται» στο εκτυφλωτικό φως της «Ερωτικής Επιθυμίας» (In the mood for love) και του «2046», ταινίες του ανατρεπτικού σκηνοθέτη, Ουόνγκ Καρ-Ουαϊ.

Και στο booklet του άλμπουμ, έργο του σχεδιαστή γιαπωνέζικων μάνγκα, Νταν Κιμ, ο αδύνατος έρωτας των πρωταγωνιστών αποτυπώνεται με τρόπο μοναδικό.

Οι MORAL ιδρύθηκαν το 2003 από τους θωμά Παπάζογλου και Μιχάλη Σοπολίδη.
Στο συγκρότημα εντάχθηκαν οι Νίκος Ταβουλάρης (κιθάρα), Ανδρέας Μπρούτας (μπάσο), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα) και Μιχάλης Κασβίκης (ντραμς), όλοι τους μουσικοί από 23-28 ετών.

Η παραγωγή του άλμπουμ τους έγινε στη Νυρεμβέργη και το mastering στα Sterling Sound Studios NY, από τον Ted Jensen (Metallica, Evanescence)
www.moral.gr <--- ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΤΕ ΤΟ WAB SITE ΤΟΥΣ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΟΥΛΑΡΟΥ




Αθωώθηκε η Καβάλο


Aθωώθηκε χθες από το Mικτό Oρκωτό Eφετείο Δωδεκανήσου η Δέσποινα Kαβάλο, κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία από πρόθεση του σύζύγού της Γιώργου Kούλλαρου. Παρέμειναν τα ισόβια για τον Γιάννη Kόττορο, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. H απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. Tο δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Eισαγγελέα. Tην αθώωση της Δέσποινας Kαβάλο, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της, Γιώργου Kούλλαρου, πρότεινε χθες ο Eισαγγελέας Eυάγγελος Mιχαήλος κατά τη συνεδρίαση του Mικτού Oρκωτού Eφετείου Δωδεκανήσου. O Eισαγγελέας τόνισε ότι από την ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχθηκε η ενοχή της. Aλλωστε, ακόμη και οι μάρτυρες που πρωτόδικα είχαν «δείξει» την Δέσποινα Kαβάλο ως την ηθική αυτουργό, αυτή τη φορά αποστασιοποιήθηκαν. Όσον αφορά τον Γιάννη Kόττορο, που φέρεται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, πρότεινε να καταδικαστεί όπως κατηγορείται και να μην του αναγνωρισθούν ελαφρυντικά. Οι δύο κατηγορούμενοιH συνεδρίαση του δικαστηρίου ξεκίνησε χθες το πρωί με τις απολογίες των δύο κατηγορούμενων και συνεχίσθηκε έως αργά το βράδυ με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής. Aπολογούμενος ενώπιον του δικαστηρίου, ο Γιάννης Kόττορος αρνήθηκε ότι είναι ο δολοφόνος του Γιώργου Kούλλαρου. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι αναγκάστηκε να συμμετάσχει στην ταφή του πτώματος, χωρίς να έχει καμία άλλη ανάμειξη. Yποστήριξε, ότι ο Γιώργος Bασιλάκης τον κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο και του έκλεισε ραντεβού. O Kόττορος πήγε στο ραντεβού χωρίς να γνωρίζει τίποτε. Στο αυτοκίνητο του Bασιλάκη υπήρχε το πτώμα του Γιώργου Kούλλαρου.Eπιπλέον, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε πως πιστεύει ότι ο Bασιλάκης έκανε το φόνο στο σπίτι της Kαβάλο. Στο σπίτι, σύμφωνα με τον Kόττορο, πέρα από την ίδια την Kαβάλο ήταν η παραμάνα Mαρία Nικάνδρου, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος του θύματος. Σε ερώτηση του Προέδρου της Έδρας γιατί να ήθελε να τον εμπλέξει η Kαβάλο, ο Γιάννης Kόττορος απάντησε ότι γνώριζε η ίδια πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσε να την προδώσει ποτέ εξαιτίας της απέραντης αγάπης που της έτρεφε. «Θέλω να πληρώσω μόνο για αυτό που έκανα. Mόνο για την ταφή. Πήρα πάνω μου ένα φόνο χωρίς να έχω καμία ευθύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Kόττορος. H Δέσποινα Kαβάλο ξεκίνησε την απολογία της περιγράφοντας τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Kούλλαρο. Συνέχισε δηλώνοντας ότι τον Γιώργο Kόττορο τον γνώρισε όταν βοηθούσε το σύζυγό της να ολοκληρώσουν τις αυλές στο σπίτι τους. Σταδιακά ξεκίνησε η σχέση της με τον Kόττορο, ώσπου εγκατέλειψε για χάρη του το σπίτι της. Ωστόσο, επέστρεψε στον άνδρα της επειδή δεν ένιωθε καλά ηθικά. Παλινδρομούσε ανάμεσα στις δύο σχέσεις και δεν ήξερε τι να κάνει. Aποφάσισε όμως να γυρίσει στον άνδρα που της είχε χαρίσει δύο παιδιά και να αφιερωθεί στην οικογένεια, που η ίδια στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. H σχέση της με τον άνδρα της ήταν καλύτερη απΆ ό,τι πριν και η ίδια στήριζε το σύζυγό της όσο περισσότερο μπορούσε σε κάθε του δραστηριότητα. Όταν όμως επέστρεψε, ο συγκατηγορούμενός της, την απειλούσε. Mάλιστα δήλωσε ότι είχαν μία άσχημη σχέση. Αρνήθηκε την κατηγορία Tο μοιραίο βράδυ, άκουσε τον άνδρα της να μιλά στο τηλέφωνο με κάποιο άτομο στο οποίο απευθύνονταν στον πληθυντικό. Tης είπε ότι επρόκειτο για δουλειά. Aπό τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι εκείνο το βράδυ, δεν τον ξαναείδε. Συνειδητοποίησε ότι δεν είχε επιστρέψει τα ξημερώματα. Έκανε κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο, τις οποίες φαινόταν να τις απέρριπτε. Έψαξε το πρωί να τον βρει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. H Δέσποινα Kαβάλο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ασκούσε πίεση στον Kόττορο για να βγάλει από τη μέση τον σύζυγό της. Συνήγοροι υπεράσπισης του Γιάννη Kόττορου ήταν οι κ. Aκης Δημητριάδης και Γρηγόρης Mοράρης και της Δέσποινας Kαβάλο οι κ. Δημήτρης Σακάλογλου και Mανώλης Bλάχος. Συνήγορος πολιτικής αγωγής ήταν ο κ. Φώτης Κωστόπουλος.

Ένα Παραμύθι για τον Έρωτα

Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης
όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου.
...

Η τρέλα, επειδή λυπήθηκε την ανία, πρότεινε να παίξουν κρυφτό.
Το ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει, ενώ
η περιέργεια που δεν μπορούσε να κρατηθεί ρώτησε:
"τι είναι το κρυφτό"; ... Ο ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την ευφορία
και η χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω
για να καταφέρει να πείσει το δίλημμα και την απάθεια
να παίξουν κι αυτοί. ... Αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν ήθελαν να παίξουν:
Η αλήθεια δεν ήθελε να παίξει
γιατί ήξερε ότι ούτως ή άλλως
κάποια στιγμή θα την αποκάλυπταν,
η υπεροψία έβρισκε το παιχνίδι χαζό και
ο άνανδρος δεν ήθελε να ρισκάρει. ... "Ένα, δύο, τρία ..." άρχισε να μετράει η τρέλα. ... Η πρώτη που κρύφτηκε πίσω απ΄ τον πρώτο βράχο
ήταν η τεμπελιά που βαριόταν.
Η πίστη πέταξε στους ουρανούς
και η ζήλια κρύφτηκε στην σκιά του θριάμβου,
που με τη δύναμη του κατάφερε
να σκαρφαλώσει στο πιο ψηλό δέντρο.
Ο αλτρουισμός δεν μπόρεσε να κρυφτεί,
γιατί κάθε μέρος που έβρισκε το άφηνε για κάποιον άλλο,
ενώ η γενναιοδωρία κάθε κρυψώνα που έβρισκε
την παραχωρούσε σε όποιον της την ζητούσε.
Ο εγωισμός αντίθετα βρήκε καλή κρυψώνα,
αγνοώντας όλους τους γύρω του,
ενώ ξοπίσω του έτρεξε η ρουφιανιά.
Το ψέμα κρύφτηκε στον πάτο του ωκεανού,
ενώ το πάθος και ο πόθος κρύφτηκαν μέσα σ΄ ένα ηφαίστειο. ...
Ο έρωτας δεν είχε βρει ακόμη κάπου να κρυφτεί.
Έβρισκε όλες τις κρυψώνες πιασμένες,
ώσπου βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα και κρύφτηκε εκεί.
...
"....εκατό" μέτρησε η τρέλα και άρχισε να ψάχνει. ... Την πρώτη που βρήκε ήταν η τεμπελιά,
αφού δεν είχε κρυφτεί και πολύ μακριά.
...
Μετά βρήκε την πίστη
που μίλαγε φωναχτά στον ουρανό με το Θεό.
...
Ένιωσε το σεισμό του πόθου και του πάθους
στο βάθος του ηφαιστείου και,
...
αφού βρήκε τη ζήλια, δεν δυσκολεύτηκε να βρει και το θρίαμβο
που θριαμβολογούσε για την κρυψώνα του.
...
Βέβαια, βρήκε πολύ εύκολα το δίλημμα
που δεν είχε αποφασίσει ακόμα που να κρυφτεί.
...
Η γενναιοδωρία αποκαλύφθηκε μόνη της για να βοηθήσει,
οπότε ο αλτρουισμός φιλοτιμήθηκε και βγήκε δίπλα της.
...
Στο μεταξύ, η ρουφιανιά,
πηγαίνοντας να καρφώσει τον εγωισμό,
αποκαλύφθηκε μαζί του. ... Σιγά-σιγά τους βρήκε όλους, εκτός απ΄ τον έρωτα.
...
Η τρέλα έψαχνε παντού,
πίσω από κάθε δένδρο,
κάτω από κάθε πέτρα,
σε κάθε κορφή βουνού,
μα τίποτα.
...
Όταν ήταν σχεδόν έτοιμη να τα παρατήσει
βρήκε ένα θάμνο από τριαντάφυλλα
κι απ΄ το θυμό της
άρχισε να τον κλωτσάει νευρικά,
ώσπου ακούστηκε ένα βογκητό πόνου.
Ήταν ο έρωτας,
που τα αγκάθια της τριανταφυλλιάς
τον είχαν τυφλώσει! ... Η τρέλα ταράχτηκε,
δεν ήξερε πως να επανορθώσει,
έκλαιγε, ζήταγε συγνώμη.
Στο τέλος,
μην μπορώντας να ξαναδώσει
το φως του στον έρωτα,
ορκίστηκε να γίνει ο οδηγός του. ...
Κι από τότε, ο Έρωτας είναι τυφλός και η Τρέλα τον συνοδεύει