ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...20 Μαρτίου

20 Μαρτίου 1960 Ο Elvis Presley αρχίζει τις πρώτες του ηχογραφήσεις, από τη στιγμή που απολύθηκε από το στρατό στις 5 Μαρτίου. Παρέα με τον κιθαρίστα Scotty Moore αρχίζουν δουλεία με τα τραγούδια "Stuck on You" και "Fame and Fortune" στα στούντιο της RCA στο Nashville των ΗΠΑ.

20 Μαρτίου 1965 Στο Νο1 των Βρετανικών Single Charts, βρίσκεται το τραγούδι "The Last Time" των The Rolling Stones. Είχε κυκλοφορήσει στις 13 του μήνα και ήταν το πρώτο single του που κυκλοφόρησε στην Μεγάλη Βρετανία.

20 Μαρτίου 1969 Στην Βρετανική πρεσβεία στο Gibraltar της Ισπανίας, ο John Lennon παντρεύεται την Yoko Ono. Η τελετή του γάμου διήρκησε δέκα λεπτά. Το τραγούδι των The Beatles, "The Ballad of John and Yoko" είναι μια μικρή ιστορία του γάμου τους.

20 Μαρτίου 1972 Το τραγούδι "A Horse with No Name" του rock συγκροτήματος America βρίσκεται στη Νο1 θέση του US Billboard Hot 100. Είχε κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου και ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε ποτέ το γκρουπ.

20 Μαρτίου 1991 Ο τετράχρονος γιος του Eric Clapton, Conor Clapton, σκοτώνεται όταν πέφτει από το παράθυρο του 53ου ορόφου του διαμερίσματος τους στην Νέα Υόρκη. Ο Clapton έγραψε αργότερα για τον χαμένο γιο του, το τραγούδι "Tears in Heaven".

20 Μαρτίου 2003 Την ημέρα που η Αμερική ξεκινάει τον πόλεμο κατά του Iraq, ο Bruce Springsteen ανοίγει την συναυλία του στην Melbourne της Αυστραλίας με μια ακουστική έκδοση του τραγουδιού "Born in the U.S.A." και στη συνέχεια την δικιά του εκτέλεση του τραγουδιού του Edwin Starr, "War (What Is It Good For)", το οποίο είχε να ερμηνεύσει από το 1988. Αργότερα αφιέρωσε το τραγούδι "Land of Hope and Dreams" στους αθώους πολίτες του Iraq.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Σαν Σήμερα...19 Μαρτίου

19 Μαρτίου 1962 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ, που φέρει σαν τίτλο το όνομα του. Εκτός από δύο δικές του συνθέσεις, το άλμπουμ περιέχει κλασικά Folk τραγούδια όπως το "House of the Risin' Sun". Τη παραγωγή είχε κάνει ο John H. Hammond, ο άνθρωπος που ουσιαστικά τον είχε ανακαλύψει.

1982 Ο Randy Rhoads, βασικός κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο το οποίο οδηγούσε συνετρίβη στην περιοχή της Florida. Κατά την διάρκεια της πτήσης, ο Rhoads προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία το λεωφορείο στο οποίο ταξίδευαν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ με αποτέλεσμα να χάσει το έλεγχο και αφού πρώτα συγκρούστηκε με την οροφή του πούλμαν συνετρίβη πάνω σε παρακείμενη κατοικία...

19 Μαρτίου 1971 Στο No1 του US Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι "Me and Bobby McGee" με την φωνή της Janis Joplin. Είχε τραγουδηθεί αρχικά από τον τραγουδιστή Roger Miller. Η Joplin το ξανατραγούδησε για το άλμπουμ της "Pearl". Είχε ηχογραφηθεί λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της, τον Οκτώβριο του 1970.

19 Μαρτίου 1975 Κυκλοφορεί το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανικού Hard rock συγκροτήματος KISS, με τον τίτλο "Dressed to Kill". Δεν σημείωσε ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Rock and Roll All Νight", "She", "Rock Bottom", κ.α. Επανακυκλοφόρησε το 1997.

19 Μαρτίου 1996Ο Johnny Rotten ανακοινώνει την επανένωση των Sex Pistols για την περιοδεία "Filthy Lucre Tour" η οποία θα διαρκέσει σχεδόν έξι μήνες. Μετά την περιοδεία κυκλοφόρησε live άλμπουμ "Filthy Lucre Live", το οποίο ηχογραφήθηκε στο Finsbury Park του Λονδίνου.

19 Μαρτίου 2002 Στην δίκη του κιθαρίστα των R.E.M., Peter Buck, για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σε πτήση της British Airways από το Seattle στο Heathrow τον Απρίλιο του 2001, μια αεροσυνοδός καταθέτει πως ο Buck ήταν εκτός εαυτού και φοβήθηκε πολύ πως θα κάνει κακό σε κάποιον συνεπιβάτη του. Οι κατηγορίες κατά του Buck ήταν πως πέταξε γιαούρτι σε δύο άτομα του προσωπικού, ότι χτύπησε το καροτσάκι των αεροσυνοδών και προσπάθησε να κλέψει ένα μαχαίρι...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ...

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

5 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Iggy Pop

Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1947 με το όνομα James Newell Osterberg, Jr στο Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν από μερικές ημέρες τιμήθηκε μπαίνοντας στο Rock and Roll Hall of Fame μαζί με τη μπάντα του, τους Stooges, για την συνεισφορά τους στη μουσική. Γνωρίστε καλύτερα έναν από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Punk και τη rock μουσική.

1. Το σήμα κατατεθέν του στα live είναι να ξεγυμνώνεται, άλλες φορές από τη μέση και πάνω, και άλλες τελείως. Δεν δίστασε να το κάνει αυτό σε καμία από τις εμφανίσεις του και στη χώρα μας! Μάλιστα έκανε ακριβώς το ίδιο όταν παρέλαβε και το βραβείο του από το Rock and Roll Hall of Fame.
2. Λόγω της επιρροής του στην παγκόσμια μουσική Punk rock, τον αποκαλούν «The Father of Punk Rock»
3. Έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές, και έχει έναν γιο ονόματι Eric Benson. Ο Eric είναι και ο tour manager του, και μένουν μαζί στην έπαυλη του Iggy Pop στο Miami.
4. «ενώ ήμουν στη σκηνή, όλα αυτά τα χρόνια, έχω δεχτεί επίθεση από fans μου με: γκρέιπφρουτ, μπουκάλια μπίρας, αυγά, λεφτά, αποτσίγαρα, εσώρουχα, σάλιο, και…μπουνιά». Σε μία από τις αρκετές εμφανίσεις που έχει κάνει στη χώρα μας όντως δέχτηκε επίθεση με μπουκάλι και τραυματίστηκε στο κεφάλι (Δραπετσώνα, 1996)
5. Η καταγωγή του: από την πλευρά του πατέρα του έχει Αγγλική και Ιρλανδική καταγωγή, ενώ από τη μητέρα του έχει Δανέζικη και Νορβηγική

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ ROCK LIVE ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Telos Epohis Live @ Mike's


Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 π.μ.
Τοποθεσία: Mike's Irish Bar
Οδός: Sinopis 6,Athens Tower
Πόλη: Athens, Greece
View Map
Rock party with Irish essence...celebrate St. Patricks Week with hard rock music and Irish tunes....be there !!!!
<<<<<>>>>>>

S:Tepp + Chatterbox = live @ KooKoo


Έναρξη: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: KooKoo (Iakxoy 17, Gkazi)
The Ego Punks + The hottest girl band in town
rocking together
watch-listen-experience-live
<<<<<>>>>>

PRESTIGE LIVE MIKE'S IRISH BAR

Το group PRESTIGE έρχεται να σας ξεσηκώσει! Χτυπάει κόκκινο σε κάθε του εμφάνιση! Επιτυχίες από τον κόσμο της DISCO- FUNK, POP-ROCK, των 70’s-80’s-90’s αλλά και πινελιές απο την ελληνική POP-ROCK σκηνή θα σας αφήσουν άφωνους.
Αποτελείται από 6 εξαιρετικούς μουσικούς με πορεία στο παρελθόν, παρόν και μέλλον. Τύμπανα, πλήκτρα, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και γυναικεία φωνή με καταπληκτική παρουσία και Guest Star σαξόφωνο σαρώνουν στο πέρασμά τους!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ
Main Vocals: Εύη Ροζάκη
Bass: Χατχόπουλος Βαγγελης
El. Guitar – Vox: Παπαδάτος Παναγιώτης
Keys – Vox: Σκουνάκης Γιάννης
Drums: Παπαλεξάνδρου Νίκος
Guest Star Saxophone- Vox: Κουλούρης Νίκος
Οδός: ΣΙΝΩΠΗΣ 6, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Πόλη: Athens, Greece
<<<<<<>>>>>>>

MOMi Rocks @ Rock of the Bay
Την Κυριακή 21 Μαρτίου, ώρα 20:30, τα μουσικά σύνολα του ΜΟΜi θα παρουσιαστούν στη σκηνή του Rock of the Bay (Φρεαττύδος 42, Πειραιάς) για μια συναυλία-party.
Μαζί τους οι καθηγητές του ΜΟΜi.
Ελάτε να γνωριστούμε και να απολαύσουμε μαζί τους νέους μουσικούς!
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 210 4515008 ή επικοινωνήστε με τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις info@momimusic.gr , momi.newsletter@gmail.com και momi.news@gmail.com
Το ΜΟΜΙ ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες γύρω από τη σύγχρονη μουσική. Η φιλοσοφία και η αποστολή του ΜΟΜΙ είναι να επιμορφώσει και να πληροφορήσει σωστά τους αρχάριους ή προχωρημένους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες προκείμενου να πετύχουν στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης μουσικής.
Συνεργαζόμενο με σπουδαίους μουσικούς και καθηγητές το ΜΟΜΙ έρχεται να δώσει σεμινάρια, διαλέξεις, συναυλίες, να μεταδώσει την εμπειρία καλλιτεχνών του σύγχρονου μουσικού χώρου και να δημιουργήσει μουσικά σύνολα. Με προγράμματα βασισμένα στην έγκυρη μελέτη και την πείρα που χρειάζεται να αποκτήσει ο σύγχρονος μουσικός, το ΜΟΜΙ δημιουργεί Μουσικά Σύνολα και τμήματα σπουδαστών Φωνητικής, Blues-Jazz-Rock Κιθάρας, Ηλεκτρικού και Ακουστικού Μπάσου, Τζαζ Σαξοφώνου, Μοντέρνου Πιάνου, Ντραμς , Κρουστών, Αυτοσχεδιασμού και Συγχρονων Θεωρητικών.
Το ΜΟΜΙ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το καλλιτεχνικό παρόν, τις Ακαδημαϊκές καθώς και τις μουσικές εξελίξεις προκειμένου να παρέχει την εγκυρότερη ενημέρωση στους σπουδαστες.
Καλλιτεχνικοί Διευθυντές
Κώστας Μπαλταζάνης – Μάρκος Παπασηφάκις
<<<<<<>>>>>>>

Όναρ Ανοιχτή Θάλασσα Lexicon Project


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010
στην Αίγλη στην Θεσσαλονίκη
Οι Όναρ μαζί με τα συγκροτήματα «Ανοιχτή Θάλασσα» και «Lexicon Project» θα εμφανιστούν την Παρασκευή 19 Μαρτίου, στη μουσική σκηνή «Αίγλη» , στη Θεσσαλονίκη .
Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει επτά δίσκους, ταξιδεμένους σε χρυσά μονοπάτια, μαζί με όνειρα , συγκινήσεις, σημαντικές συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους εφ’ όλης της ύλης, ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Δε θα λείψουν από τη βραδιά και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα».
Οι Lexicon Project από την άλλη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν και τραγούδια από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο «Lexicon Project», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.
Παράλληλα, το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα» εγγυάται μια κεφάτη παράσταση σε ροκ ρυθμούς, πλαισιωμένη με μουσικές που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και με ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο τους cd με τίτλο «Τρία». Τα τραγούδια του δίσκου συνυπογράφουν τα τρία μέλη της μπάντας. Έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Άλεφ», το «Είσαι ένα ποτάμι μέσα στην καρδιά μου», αλλά και ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι, με τίτλο «Ο Γάμος της Κανά».
Μουσική Σκηνή «Αίγλη»
Κασσάνδρου και Αγίου Νικολάου 3 Τηλ: 2310270016, 6980444121
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22:00
Οργάνωση παραγωγής: Musicom


<<<<<<>>>>>>

KRYSTALLINA ONEIRA LIVE DANZA!!!!

Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: DANZA CAFE-BAR(AITWLIKO)
PAIDIA SAS PERIMENOUME STO LIVE POU PRAGMATOPOIOUME EMEIS TA KRYSTALLINA ONEIRA STO DANZA CAFE-BAR STO AITWLIKO!!!!!H PERIODEIA MAS SUNEXIZETAI ME TERASTIA EPITUXEI!!!MHN LEIPSEI KANEIS!!!!!
<<<<<>>>>>
 
MAIDENANCE 30th Anniversary Live!

A full length tribute to Iron Maiden's first album, incuding singles, B - sides and more...

Έναρξη: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Lazy Rock Club
Οδός: Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια / Αττική οδός - Έξοδος 12
Πόλη: Athens, Greece

ΑΚΟΥΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ CHAT

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΑΙ
 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
Radio Music Rock

ΚΛΙΚΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ
ENTER HERE
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ
ΤΟ FLASH
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα..18 Μαρτίου

18 Μαρτίου 1965 Οι Mick Jagger, Brian Jones και Bill Wyman του συγκροτήματος The Rolling Stones συλλαμβάνονται επειδή ουρούν τον τοίχο ενός βενζινάδικου. Λίγο νωρίτερα ο ιδιοκτήτης δεν τους είχε αφήσει να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

18 Μαρτίου 1972 Στο No. 1 του US Billboard Hot 100 βρίσκονται ο Neil Young και το τραγούδι "Heart of Gold". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ "Harvest" που κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου του 1972 και είναι το μόνο τραγούδι του Neil Young που έφτασε σε αυτήν τη θέση. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, 500 Greatest Songs of All Time, βρίσκεται στo 297. Στα φωνητικά συμμετέχουν οι James Taylor και Linda Ronstadt.

18 Μαρτίου 1973 Οι Pink Floyd εμφανίζονται στο Earls Court του Λονδίνου όπου παρουσιάζουν το ακυκλοφόρητο ακόμη "Dark Side of the Moon". Θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες αργότερα, στις 24 Μαρτίου.

18 Μαρτίου 1977 Το punk συγκρότημα The Clash κυκλοφορεί το πρώτο του single, "White Riot", το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος "The Clash" που θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου. Παρόλο που το τραγούδι έφτασε μόνο μέχρι την θέση 38 των Βρετανικών charts, παρέμεινε εκεί για 33 εβδομάδες.

18 Μαρτίου 1994 Τέσσερα πιστόλια και 25 κουτιά σφαίρες κατασχέθηκαν από τον τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, ύστερα από τηλεφώνημα στην αστυνομία της γυναίκας του Courtney Love, η οποία φοβήθηκε μην αυτοκτονήσει. Ο Cobain εξήγησε στις αρχές πως δεν είχε καμία διάθεση να αυτοκτονήσει. Η αστυνομία κατέγραψε στην έκθεση της το συμβάν ως "βίαιη κατάσταση με φόβο αυτοκτονίας".

18 Μαρτίου 1997 Μετά την αποχώρηση του William Goldsmith από το συγκρότημα Foo Fighters, ο Dave Grohl έψαχνε για αντικαταστάτη. Ο Grohl επικοινώνησε με τον επαγγελματία ντράμερ που συνεργαζόταν με την Alanis Morissette για τις περιοδείες της, τον Taylor Hawkins, για να του συστήσει κάποιον. Ο Hawkins προσφέρθηκε για την θέση και ενσωματώθηκε στους Foo Fighters πάνω στην ώρα για την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος "The Colour and the Shape" το Μάιο.

18 Μαρτίου 2004 O κιθαρίστας Buckethead εγκαταλείπει τους Guns N' Roses. Σε δήλωση του, ο μάνατζερ του συγκροτήματος αναφέρει πως ο κιθαρίστας είχε απελπιστεί με την κατάσταση που επικρατούσε στο γκρουπ, με συναυλίες να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη και την αδυναμία τους να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ.

Πηγή:http://www.musicdiary.gr/

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αντί να καλούμε 11888 βάζουμε πρόθεμα το 210 και στο τέλος 00,
δηλ.210 11888 00 και χρεωνόμαστε αστικό.
Το 11880 και γενικά όλες αυτές οι υπηρεσίες μας προσφέρουν την υπηρεσία σύνδεσης με έναν αριθμό.
Είναι μια υπηρεσία που την προβάλλουν γιατί εμείς χρεωνόμαστε τα κερατά μας ενώ αυτοί κερδίζουν.
Ουσιαστικά μας πιάνουν κορόιδα και το προβάλλουν σαν παρεχόμενη υπηρεσία.
Ήρθε η ώρα να τους κοροϊδέψουμε εμείς.
Από σταθερό τηλέφωνο καλούμε το 210 1188000 που αν έχουμε εναλλακτικό πάροχο με δωρεάν σταθερά δεν χρεωνόμαστε.
Αν όχι την χρεωνόμαστε σαν αστική, και τους λέμε με συνδέετε στο 69…. τάδε? και σου λένε "Ευχαριστούμε σας
ενημερώνουμε ότι η χρέωση συνεχίζεται"
Η οποία συνεχίζεται ποτέέέέέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα δεν προτιμάτε το 11880?
Σας έχω κι άλλα. 210 1188800 ΟΤΕ
210 1185000 VIVODI
210 1183300 Vodafone
210 1182100 Δεν την ξέρει η μάνα της
Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι:
210 + υπηρεσία + 00
Οι εταιρείες αυτές ψοφάνε να τους καλέσουμε να μας συνδέσουν και να χρεωνόμαστε υποτίθεται.
Ιδίως κάτι μικρές σας το 11821
Θέλετε κι άλλα? Σας έχω
Οι πενταψήφιοι αριθμοί έγιναν για να υπερχρεωνόμαστε.
π.χ. το 14944 τηλεπληροφορίες ΟΤΕ (φαρμακεία νοσοκομεία οπαπ κ.λπ.)
Σας έχω ένα ενδεικτικό πινακάκι με αυτούς τους αριθμούς κλήσης.
14744
Αποτελέσματα Παιχνιδιού
"ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" 210 1474400
14844
Ώρα Ελλάδος 210 1484400
14944 Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιατροί (Αττικής, Θεσ/κης, Πατρών, Κρήτης, Θεσσαλίας, Μυτιλήνης)
Δρομολόγια: Πλοίων, Ολυμπιακών Aερογραμμών- ΑEGEAN, OΣΕ, ΚΤΕΛ,Προαστιακού
Αποτελέσματα: SUPER 3, EXTRA 5, ΤΖΟΚΕΡ - ΛΟΤΤΟ - ΠΡΟΤΟ - ΠΡΟΠΟ - ΠΡΟΠΟ Γκόλ, Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο / Ιππόδρομος Ζώδια & Συνταγές (από τη Μαρία Λόη)
Δελτίο καιρού Ελλάδος & Ατμοσφαιρική Ρύπανση Αττικής
ΚΤΕΟ (Αθηνών, Θεσ/κης, Πατρών),
Διανυκτερεύοντα Βενζινάδικα Αττική) 210 1494400
Γενικά ότι πενταψήφιο αριθμό
ξέρετε ισχύει το 210 + αριθμός + 00
Αυτά μόνο από σταθερό από κινητό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Άντε και καλές κλήσεις μην χρεώνεστε!
NEO!!!
Καλέστε 210 11889 00 και ζητήστε σύνδεση με κινητά ή σταθερά εξωτερικού προς όλον τον κόσμο!!!
AYTA ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

Στο ρυθμό του Rockwave Festival

Οι Faithless ανοίγουν στις 7 Ιουλίου το πρόγραμμα του Rockwave Festival για το 2010, ενώ ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα βρίσκονται οι Massive Attack και Fatboy Slim, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας. Την Τετάρτη αναμένεται η οριστική επιβεβαίωση για την εμφάνιση των Black Eyed Peas.

Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μείγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους.

Ο Quentin "Norman" Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, ως εκπρόσωπος της experimental electronica, ο οποίος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 250.000 ανθρώπους στην παραλία του Μπράιτον το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα εμφανιστεί στην σκηνή του Terra Vibe.

Το φανατικό κοινό των Gogol Bordello, θα τους απολαύσει στους συνδυασμούς τσιγγάνικης μουσικής και punk rock.

Ο dj Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής,θα συνθέσει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους, ενώ οι White Lies θα ξεσηκώσουν τους λάτρεις της ροκ μουσικής σκηνής.

Ο John Garcia υπόσχεται πολλά με τους Kyuss, το συγκρότημα-θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή, αλλά και η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.rockwavefestival.gr/  .

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη

Ticket House, Μητροπόλεως 102 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα όλο το 24ωρο http://www.ticketpro.gr/  | http://www.tickethouse.gr/  

PLOUGHMAN’S PUB

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η «Ploughman’s Pub» έφυγε από την οδό Ηριδανού. Και τώρα που την ξαναβρήκαμε στο Μεταξουργείο, νιώσαμε σαν να μην πέρασε μια μέρα.
 Όταν ανοίξει κι η αυλή το καλοκαίρι, όλα θα μοιάζουν όπως πριν.

Πολλοί ήταν οι ροκάδες που ένιωσαν… φτωχότεροι όταν η «Ploughman’s Pub» έκλεισε ύστερα από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην οδό Ηριδανού.
Η απουσία της όμως δεν κράτησε πολύ: οι ιδιοκτήτες της, o Κώστας και η Αλεξία, βρήκαν ένα νεοκλασικό σπίτι –ό,τι πρέπει για το concept μιας κλασικής pub– στο Μεταξουργείο και, αφού έριξαν πάρα πολλή προσωπική δουλειά, παρουσίασαν την καινούργια της εκδοχή: έναν ζεστό και φροντισμένο χώρο με δύο διαφορετικά δωμάτια: το μεγάλο, όπου βρίσκεται το τζάκι, η ξύλινη μπάρα, τα τραπέζια με τους δερμάτινους καναπέδες και τις όμορφες, μοναδικές γκραβούρες που παραπέμπουν στην παλιά βουκολική Αγγλία (plougman, άλλωστε, είναι ο Βρετανός καλλιεργητής), και το μικρό, όπου κυριαρχούν εικαστικές εγκαταστάσεις με τους Beatles και τον Elvis και η μουσική συνοδεύει πιο διακριτικά τις κουβέντες των θαμώνων. Οι θαμώνες πάλι –πολλοί από τους οποίους είναι μέλη ροκ συγκροτημάτων που έρχονται κρατώντας την κιθάρα στον ώμο και τα κορίτσια τους απ' το χέρι, αμέσως μετά το προβάδικο– φαίνεται να ξαναβρίσκουν το παλιό τους στέκι, εκεί όπου ο Παύλος, σταθερά στο πόστο του DJ, παίζει τις αγαπημένες του hard rock εμμονές: από τους Whitesnake στους Metallica κι από τους Dio στους AC/DC.
Στην μπάρα θα σας σερβίρει η παλιά μου φίλη η Χαρά (χάρηκα πολύ που την ξαναβρήκα, αφού είχα χάσει τα ίχνη της μετά το «Memphis» και τον «Αλχημιστή») και το πιθανότερο είναι ότι θα βγάλει στο πλάι τους μερικά ωραία συνοδευτικά.

DATA
Αν τύχει να πάτε την Παρασκευή ή το Σάββατο και μείνετε μέχρι πολύ αργά, θα ετοιμαστεί μπουφές και θα δοκιμά­σετε διάφορα ωραία ζεστά πιατάκια όπως chili con carne, κρεμμυδόσουπα ή κοτόσουπα. Όλα αυτά μέχρι να ανοίξει στον πάνω όροφο το εστιατόριο,
οπότε θα σερβίρεται κανονικότατο μενού.

Λειτουργεί καθημερινά εκτός Δευτέρας. Το απλό ποτό κοστίζει € 6,50 και το σπέσιαλ € 8.

Χρήστος Καρράς

Στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame μπήκαν ΑΒΒΑ και Genesis

Οι Σουηδοί ABBA, οι Genesis, οι Hollies οι Stooges και ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ ανήκουν πλέον στο Rock and Roll Hall of Fame.

Παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν για το πόσο «ροκ» είναι οι Abba, πεντακόσιοι ειδικοί στη ροκ μουσική αποφάσισαν ότι το συγκρότημα πρέπει να ενταχθεί στη διάσημη λίστα, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί οι Beatles, ο Έρικ Κλάπτον, η Μαντόνα και πολλοί άλλοι.

«Η επιλογή αυτή αποτελεί ένα σταυροδρόμι. Οι ABBA προσέφεραν πάρα πολλά στη βιομηχανία μας» τόνισε ο πρόεδρος του ιδρύματος Rock and Roll Hall of Fame, Τζόελ Πέρεσμαν.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Γουόλντορφ Αστόρια, στη Νέα Υόρκη.

Για να είναι κάποιος υποψήφιος για το Hall of Fame θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 25 χρόνια καριέρας.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...17 Μαρτίου

17 Μαρτίου 1988 Ο τραγουδιστής, συνθέτης και τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του. Ακολουθώντας τον αντισυμβατικό τρόπο ζωής που είχε επιλέξει, ηχογραφούσε τα τραγούδια του και ύστερα τα πουλούσε σε "παράνομες κασέτες" - όπως τις είχε ονομάσει ο ίδιος. Το 1982, κυκλοφόρησε τον πρώτο του άλμπουμ "Ο Ξαναπές" στον οποίο συμμετείχαν οι Χάρις Αλεξίου ("Το παπάκι") και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ("Πιάστηκα σκοινί κορδόνι"). Το 1985, συμμετείχε στον δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου "Χαιρετίσματα" με πέντε τραγούδια, μεταξύ αυτών και τα "Αγαπάω κι αδιαφορώ", "Ο σάλιαγκας κι ο μάλιαγκας", "Θα 'ρθω να σε βρω". Μετά θάνατον έκαναν την εμφάνιση τους, τραγούδια του όπως: "Μπαγάσας", "Στο φαλημέντο του κόσμου", "Δεν θέλω καρδιά μου να κλαις", "Εγώ με τις ιδέες μου", κ.α.

17 Μαρτίου 1944 Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής John Sebastian (John Benson Sebastian, Jr). Το 1965 δημιούργησε τους Lovin' Spoonful και μαζί τους ηχογράφησε τραγούδια όπως: "Summer in the City", "Do You Believe in Magic", κ.α. Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα, συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες: Paul Simon, Crosby, Stills & Nash και έπαιξε φυσαρμόνικα για τους The Doors στο τραγούδι "Roadhouse Blues". Μεγάλη του επιτυχία το 1976, το τραγούδι "Welcome Back".

17 Μαρτίου 1967 Ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, γεννήθηκε στο Illinois των ΗΠΑ. Δημιούργησε το συγκρότημα το 1988 και τα χρόνια που ακολούθησαν γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως: "Today", "Disarm", "Tonight, Tonight" και "Bullet with Butterfly Wings" για το οποίο κέρδισαν το βραβείο Grammy "Best Hard Rock Performance". Το 2006, μετά από έξι χρόνια "χωρισμού", το συγκρότημα επανήλθε στην ενεργό δράση. Έχει γράψει μουσική για ταινίες όπως: "Ransom" (1996), "Stigmata" (1999), "Spun" (2002), κ.α.

17 Μαρτίου 1967 Οι The Jimi Hendrix Experience κυκλοφορούν το "Purple Haze". Υπήρχε μέρος του άλμπουμ "Are You Experienced". Στη λίστα με τα "500 Greatest Songs of All Time" του περιοδικού Rolling Stone, βρίσκεται στη θέση 17.

17 Μαρτίου 1986 Κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ των Depeche Mode με τίτλο "Black Celebration". Δε γνώρισε την ανάλογη εμπορική επιτυχία με τα προηγούμενα άλμπουμ. Τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα "Stripped", "A Question of Lust", "A Question of Time", κ.α. Επανακυκλοφόρησε το 2007 σε ειδική έκδοση με bonus DVD.

17 Μαρτίου 2003 Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Dire Straits, Mark Knopfler, μεταφέρεται στο νοσοκομείο St. Thomas με έξι σπασμένα πλευρά, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούεται με αυτοκίνητο.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

ΕΦΗΓΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ

Νικόλας Άσιμος1949 – 1988

Ο τραγουδοποιός Νικόλας Άσιμος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1949 στη Θεσσαλονίκη. Το πραγματικό του όνομα ήταν Νικόλαος Ασημόπουλος. Οι γονείς του ήταν από την Κοζάνη, όπου ο Νικόλας έζησε τα παιδικά του χρόνια και τελείωσε το σχολείο. Ως έφηβος, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Διακρίθηκε στο άλμα εις ύψος, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στους μαθητικούς αγώνες σχολείων της Μακεδονίας το 1965, καθώς και στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, του έγινε επίσημη πρόταση από την ομάδα της Κοζάνης, αλλά τελικά η συμφωνία ναυάγησε.

Στα δεκαοχτώ του έφυγε για τη Θεσσαλονίκη, για να σπουδάσει στο Νεοελληνικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής. Αρχικός στόχος του ήταν να περάσει στο τμήμα δημοσιογραφίας, την οποία άσκησε ερασιτεχνικά παράλληλα με τις σπουδές του. Σε κάποιο άρθρο του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το ψευδώνυμο Άσιμος κι έκτοτε το καθιέρωσε. Παράλληλα, ασχολήθηκε και με το θέατρο. Έφτιαξε ένα φοιτητικό θεατρικό εργαστήρι, παίζοντας Αριστοφάνη, Μένανδρο, Μολιέρο.

Τότε αγόρασε και την πρώτη του κιθάρα. Σχεδόν από την Α' Γυμνασίου έγραφε στιχάκια και ποιήματα, αλλά ποτέ δεν είχε εκδηλώσει καμία έφεση προς τη μουσική. Αυτοδίδακτος μουσικός, άρχισε εμφανίσεις σε μικρές μπουάτ. Ανυπότακτος, αγνόησε όλες τις προειδοποιήσεις της λογοκρισίας για τα τραγούδια του και τα λεγόμενά του. Συνελήφθη και κρατήθηκε στην Ασφάλεια. Όταν τον άφησαν, η ταυτότητά του είχε χαθεί. Δεν έβγαλε άλλη, παρά μόνο 18 χρόνια αργότερα, οπότε κατάφερε να του εκδώσουν μία ταυτότητα στο όνομα Άσιμος, με τη «διευκρίνιση» στο σημείο του θρησκεύματος: Άνευ θρησκεύματος.

Το 1973, και χωρίς πτυχίο, κατέβηκε στην Αθήνα. Εμφανίστηκε σε αρκετές μπουάτ στην Πλάκα, σε συνεργασία με τραγουδιστές, ηθοποιούς και συνθέτες, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με μουσική, κείμενα, σκετς και ντοκουμέντα κόντρα στο κατεστημένο: «5η εποχή», «11η εντολή», «Χνάρι», «Μουσικό Θέατρο Φτώχειας», «Σούσουρο». Ανάμεσα στους τότε συνεργάτες του, πολλά και γνωστά ονόματα: Γκαϊφύλιας, Τραντάλης, Πανυπέρης, Φινίκης, Μουζακίτης, Σπυρόπουλος κ.α.

Το 1975 κυκλοφόρησε τα πρώτα του τραγούδια σ' ένα δισκάκι 45 στροφών (Ρωμιός- Μηχανισμός). Παράλληλα άρχισε την έκδοση «παράνομων» κασετών, που ηχογραφούσε και διακινούσε μόνος του στα Προπύλαια, στο Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια, στο Μοναστηράκι, στο Λυκαβηττό. Δημιούργησε την «Exarchia Square Band» και συμμετείχε σε συναυλίες, κοινωνικοπολιτικές εκδηλώσεις, μουσικοθεατρικά σχήματα, θέατρο του δρόμου, διάφορα δρώμενα. Κατά καιρούς, συνεργάστηκε με πολλά σχήματα και καλλιτέχνες.

Το 1977 φυλακίστηκε για δύο μήνες, μαζί με άλλους πέντε εκδότες - συγγραφείς, με επίσημη κατηγορία: «εξέχουσες προσωπικότητες που επηρεάζουν αρνητικά το κοινωνικό σύνολο». Το 1981 έγραψε το βιβλίο «Αναζητώντας Κροκανθρώπους» και το 1982 κυκλοφόρησε τον πρώτο του μεγάλο δίσκο, με τίτλο «Ξαναπές το», σε τέσσερα τραγούδια του οποίου συμμετείχαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Χαρούλα Αλεξίου.
Περίπου ένα χρόνο αργότερα άνοιξε ένα μαγαζάκι στα Εξάρχεια, στην οδό Καλλιδρομίου. Ήταν ο «Χώρος Προετοιμασίας» όπως το ονόμασε, αλλά και διαμονής, αφού αυτό ήταν και το σπίτι του. Εκεί έγραφε, συνέθετε τα τραγούδια του, πουλούσε βιβλία, παιχνίδια για παιδιά, πρόχειρα κοσμήματα κατασκευής γνωστών του, κασέτες δικές του κυρίως, φωτιστικά, πήλινα, κάρτες παλιές και πολλά άλλα.

Το 1987 οδηγήθηκε βιαίως σε ψυχοθεραπευτική κλινική και λίγο αργότερα στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία του βιασμού. Αποφυλακίστηκε με χρηματική εγγύηση, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη μεγάλη του πίκρα γι' αυτή την αβάσιμη κατηγορία, που δεν τεκμηριώθηκε ποτέ. Η εκκρεμούσα δίκη, μαζί με τ' άλλα προβλήματα που ήταν πολλά, συσσωρεύτηκαν μέσα του... Μετά από δύο ανεπιτυχείς απόπειρες αυτοκτονίας, στις 17 Μαρτίου του 1988 βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του.

Μετά θάνατον, κυκλοφόρησαν δύο ακόμη δίσκοι του: «Το φανάρι του Διογένη» με τη συμμετοχή της Σωτηρίας Λεονάρδου και το «Γιουσουρούμ - Στο φαλιμέντο του κόσμου», με τη συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...16 Μαρτίου

16 Μαρτίου 1964 Η δισκογραφική εταιρία Capitol κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, το single των The Beatles "Can't Buy Me Love". Ο Τύπος της εποχής έγραψε πως το τραγούδι μιλούσε για τον αγοραίο έρωτα, κάτι που διέψευσε αργότερα ο Paul McCartney. Όταν το τραγούδι ανέβηκε στο Νο1 του US Billboard Hot 100, στις 4 Απριλίου του 1964, η πρώτη πεντάδα στο chart ήταν πέντε στα πέντε τραγούδια των The Beatles. Νο2 το "Twist and Shout", Νο3 το "She Loves You", Νο4 το "I Want to Hold Your Hand" και Νο5 το "Please Please Me".

16 Μαρτίου 1967 Στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, οι Pink Floyd ξεκινούν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "Piper at the Gates of Dawn". Θεωρείται ένα από τα άλμπουμ που επηρέασαν την εξέλιξη της ψυχεδελικής rock.


16 Μαρτίου 1977 Η δισκογραφική εταιρεία A&M ακυρώνει το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους The Sex Pistols έξι ημέρες νωρίτερα. Λέγονται πολλά για τους λόγους που η εταιρεία έσπασε το συμβόλαιο. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου τους, σε συνέντευξη Τύπου έξω από το Buckingham Palace στις 10 Μαρτίου, τα μέλη του συγκροτήματος επισκέφτηκαν πιωμένοι τα κεντρικά γραφεία της A&M δημιούργησαν διάφορα επεισόδια. Ο Sid Vicious έσπασε ένα νιπτήρα κόβοντας το χέρι του και στη συνέχεια έκανε βόλτες λερώνοντας με αίμα τους διαδρόμου του κτιρίου. Οι Johnny Rotten και Steve Jones έβρισαν το προσωπικό και ο δεύτερος πείραζε τα κορίτσια στις γυναικείες τουαλέτες. Στις 12 Μαρτίου, το συγκρότημα τσακώθηκε σε club του Λονδίνου και ένας φίλος του Rotten απείλησε τον καλύτερο φίλο του διευθυντή της A&M... Κάτι από όλα αυτά ήταν μάλλον και η αιτία της διακοπής του συμβολαίου.

16 Μαρτίου 1999 Κυκλοφορεί το πρώτο από τα δύο άλμπουμ με διασκευές των Led Zeppelin, "Great Zeppelin: A Tribute To Led Zeppelin" από το Αμερικάνικο συγκρότημα Great White. Ηχογραφήθηκε στο Santa Ana Theatre της California, το Δεκέμβριο του 1996.

16 Μαρτίου 1999 Ο κιθαρίστας Jeff Beck κυκλοφορεί το άλμπουμ "Who Else!" μετά από 6 χρόνια απουσίας

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - METALLICA

Radio Music Rock

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΗΣ ΜΕΡΟΣ!

ΜΑΚΗ΅ΤΣΙΓΑΝΤΕΣ LIVE στο ''ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ''

Οι Angels P.R παρουσιάζουν τον Μάκη Τσιγάντε στο "'Ονομα του Ρόδου".
Την βραδιά της 30/03 ο Μάκης Τσιγάντες και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν την δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Γκρεμίζω τους τοίχους" πλαισιωμένη με κλασσικό ξένο και Ελληνικό Rock ρεπερτόριο.
Έναρξη: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Πλάτωνος1 Πλατεια Δαβάκη Καλλιθέα

DOMENICA ΣΤΟ NO-BAR - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΙ DOMENICA θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στις 19.3.2010,
 σε ενα δυνατό Live Performance στο ΝΟΒΑR
.Θα παρουσιάσουν τα νέα τραγούδια τους από το πρόσφατο cd "ΛΗΘΗ"
ώς επίσης και τις μεγάλες επιτυχίες τους από τις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές.
doors open 22:00 NO BAR - Θάλιτος 31 - περιοχή Ποσειδωνίου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ OI DOMENICA συνεχίζοντας το μουσικό ταξίδι τους θα βρίσκονται στην Γουμένισσα - Κιλκίς στις 20.3.2010
με ένα Live performance στο "ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ" .
Σε μια ροκ βραδυά ερμηνεύοντας τραγούδια απο τις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές αλλά και απο το νέο cd τους "ΛΗΘΗ" που κυκλοφορεί.
doors open 22.30 all day bar
ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ
Τέρμα Εθνικής ΑντίστασηςΓουμενισσα - Κιλκις

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Γιάννης ο Αδιάφορος

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007, εφημερίδα 'Ελεύθερος Τύπος'
γράφει η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου
Γνώρισα κάποτε έναν Γιάννη που ήταν στον κόσμο του.
Άνθρωπος της πόλης, δε λέω…
Είχε κάμποσα διαφορετικά αμάξια που φρόντιζε ολημερίς.
Τα έπλενε, τα καθάριζε, τα έβαφε, τα φούλαρε με καύσιμα (ανάλογα το μοντέλο).
 Κάθε που τον συναντούσα είχε κι ένα καινούριο.
Το οδηγούσε περήφανος κι ας μην πλήρωσε ποτέ τέλη κυκλοφορίας.
Ευθαρσώς, έμπαινε πίσω απ’ τα άλλα αμάξια και το πήγαινε στον δικό του ρυθμό δίχως να κορνάρει, ν’ αγχώνεται, δίχως συνοδηγό με μίνι, δίχως ηχεία και εκκωφαντικές μουσικές παραφωνίες. Είχε οργώσει τις πλατείες και ήξερε τα στενά για να κόβει δρόμο.
Σταματούσε για τους πεζούς αλλά αν υπήρχε άλλο εμπόδιο, συχνά περνούσε ακόμα κι από πάνω του. Δεν τον ένοιαζε τίποτα κι ήταν παντελώς απερίεργος.
 Μόνες έννοιες οι θέσεις πάρκινγκ, αν πέτυχε η φαναρτζοδουλειά που μόνος του είχε κάνει τσούκου – τσούκου, και αν θα γίνει τελικά πυρηνικός πόλεμος ή όχι.
Βλέπεις, είχε ακούσει ότι με τα πυρηνικά αποφορτίζονται οι μπαταρίες.
 Άρα θα ήταν αδύνατον να οδηγήσει τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια του. Γιατί τέτοια οδηγούσε στον κόσμο του.
Κάποια μικρά με ρίγες στα πλάγια που είχε βάψει ολομόναχος με μπλάνκο κι άλλα πιο περίπλοκα με δυόμισι μέτρα καλώδιο να ενώνονται μ’ ένα τηλεκοντρόλ.
Τα οδηγούσε κάθε απόγευμα μ’ έναν φραπέ στο χέρι στη μέση του δρόμου σαν να οδηγάει κανονικό αμάξι κι όταν σε γνώριζε στο δρόμο, έκανε τράκα μπαταρίες.
Τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν είχε σμικρύνει κι άλλα πράγματα στην πόλη γύρω του.
 Όμως, κάποτε ήταν αλλιώς. Δούλευε μηχανικός σε μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία όταν ξαφνικά τον απέλυσαν – μαζί και άλλους.
 Ο Γιάννης την είδε έτσι. Έβαλε την ψυχούλα του μέσα σε τόσο δα αμαξάκι, εκείνη να πηγαίνει μπροστά κι αυτός να την οδηγά ξωπίσω.
Το μοναδικό του μέλημα χωρούσε στο ένα χέρι.
Δεν πονοκεφάλιασε για άλλο.
Κι απ’ τους ανθρώπους κουρασμένος ήτανε.
Φίλοι στο Πέραμα του κολλήσανε το παρατσούκλι,
 Γιάννης ο αδιάφορος.
Πάει καιρός που δε μένει εδώ μα οδηγάει ακόμα, το ξέρω.

BIG BALLZ The Ultimate AC/DC Tribute Band @ Lazy Club Vrilissia Sat.20/03

Αγαπητοι ROCKER….Z!!!!
 Ετοιμαστείτε για άλλη μια νύχτα της αγαπημένης μας μουσικής.... ωμό, δυνατό, αυθεντικό, μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό ROCK έτσι όπως πρέπει να ακούγεται...!!! Οι "BIG BALLZ – The Ultimate AC/DC Τribute Band” είναι έτοιμοι για μια ακόμη εκρηκτική εμφάνιση τo Σάββατο 20/03/2010 στο LAZY Club – Λ. Πεντέλης 1 – Βριλήσσια – Αττική οδός Έξ.12 απέναντι από τα γήπεδα Χαλανδρίου στις 23.30 και ... κάτι.

Πάρτε μια ιδέα από το «playlist»:

RIFF RAFF - ROCK 'N' ROLL DAMNATION DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP - ROCK ’N’ ROLL SINGER - HELL AIN'T A BAD PLACE TO BE - BAD BOY BOOGIE - IF YOU WANT BLOOD - LET ME PUT MY LOVE IN TO YOU - GIRLS GOT THE RHYTHM - BACKSTREET CONFIDENTIAL - STIFF UPPER LIP - LET THERE BE ROCK - THUNDERSTRUCK - LIVE WIRE - WALK ALL OVER YOU - TOUCH TOO MUCH - BABY PLEASE DON’T GO - HELL'S BELLS - BACK IN BLACK - IT’S A LONG WAY TO THE TOP - WHOLE LOTTA ROSIE - HIGH VOLTAGE - HARD AS A ROCK - YOU SHOOK ME ALL NIGHT LONG - ROCK ’N’ ROLL TRAIN - T.N.T. - HIGHWAY TO HELL - IF YOU WANT BLOOD - DOG EAT DOG - PROBLEM CHILD - SIN CITY - SHOT DOWN IN FLAMES - THE JACK - RIDE ON

Λεπτομέρειες στα site:


Feeling Ears For Years!!!!!

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ GHOST HOUSE

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ GHOST HOUSE.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ GHOST HOUSE ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ROCK AΠO TA 60'S ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 - 21:30 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

GHOST HOUSE ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 26 ΨΥΡΡΗ

Σαν Σήμερα...15 Μαρτίου





15 Μαρτίου 1947Ο Ry Cooder, ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες όλων των εποχών, γεννήθηκε στο Los Angeles. Συνεργάστηκε με κάποιους από τους μεγαλύτερους μουσικούς και συγκροτήματα: The Rolling Stones, Van Morrison, John Lee Hooker, κ.α. Το 1997, μαζί με τον Juan de Marcos González έκαναν πραγματικότητα την ηχογράφηση του περίφημου "Buena Vista Social Club", μέλη του οποίου ήταν μουσικοί και τραγουδιστές της Κούβας που οι περισσότεροι μέχρι τότε ήταν άγνωστοι στο "παγκόσμιο" κοινό. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone "100 Greatest Guitarists of All Time", βρίσκεται στη θέση Νο8.

15 Μαρτίου 1956 Ο Colonel Tom Parker αναλαμβάνει τη θέση του μάνατζερ του Elvis Presley. Ο τραγουδιστής είχε πει: "Δεν νομίζω πως θα γινόμουν τόσο διάσημος με άλλον μάνατζερ, είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει".

15 Μαρίου 1968 Το περιοδικό LIFE σε δημοσίευμα του, χαρακτηρίζει τον Jimi Hendrix "The most spectacular guitarist in the world".

15 Μαρτίου 1976 Κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ των KISS, με τίτλο "Destroyer". Θα γίνει το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα χαρακτηριστεί πλατινένιο. Δημοφιλή τραγούδια: "Shout It Out Loud", "Flaming Youth", "Detroit Rock City", κ.α.

15 Μαρτίου 1999 Τα ονόματα των Bruce Springsteen, Paul McCartney, Billy Joel και Dusty Springfield γράφονται με χρυσά γράμματα στο Rock and Roll Hall of Fame. Την ίδια βραδιά, ο Springsteen και η μπάντα του E Street Band βρίσκονται ξανά μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά μέσα στη δεκαετία.

15 Μαρτίου 2004Ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε το αίτημα του Axl Rose που ήθελε να αποτρέψει την κυκλοφορία ενός άλμπουμ των Guns N' Roses με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος. Ο Rose είχε καταθέσει μήνυση κατά της δισκογραφικής εταιρείας διότι δεν είχε εγκρίνει την κυκλοφορία. Η Universal Music Group απάντησε με δήλωσή πως είχαν το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ εφόσον ο Rose απέτυχε να παραδώσει το άλμπουμ "Chinese Democracy" στην ώρα του, σύμφωνα με το συμβόλαιο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ δουλευόταν για περισσότερο από επτά χρόνια.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

SECOND SKIN Τετάρτη 17 Μαρτίου στο «Κύτταρο»

SECOND SKIN
Τετάρτη 17 Μαρτίου
στο «Κύτταρο»

Οι Second Skin, η νέα μπάντα της Σάννυ Μπαλτζή και της Ιωάννας Μεταξά, την
Τετάρτη17 Μαρτίου θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ιστορική μουσική σκηνή στο «Κύτταρο», για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά.
Με εμφανείς επιρροές από το χώρο της electro, rock και industrial μουσικής σκηνής, παντρεμένες τέλεια με το ιδιαίτερο μουσικό και στιχουργικό ύφος της Σάννυς, η μπάντα των Second Skin δεν διστάζει να κινηθεί από το avant garde, ως τις διασκευές τραγουδιών που χάρισε η ίδια σε αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, όπως το "Τσίχλα δίχως ζάχαρη", "Παλιό μου παλτό", "Έλα".
Με αφορμή την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό της Eurovision , οι Second Skin για άλλη μια φορά θα παρουσιάσουν κάτι εναλλακτικό και ξεχωριστό. Κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την EMI, αλλά και ξένες διασκευές σε τραγούδια των Placebo, Amy Winehouse. Δε θα λείψουν από το πρόγραμμα και τραγούδια από το ιστορικό ομώνυμο δίσκο των Santa Fila, με ύφος διαφορετικό που θυμίζει όμως την μαγεία εκείνης της εποχής.

Τους Second Skin αποτελούν: Sunny Μπαλτζή - Φωνή, Κιθάρα/Ιωάννα Μεταξά –Φωνή/Δημήτρης Μπενέκος – Μπάσο/U-RI - Programming, Loops/ Κώστας Πλακούτσης –Drums/Ηρακλής Δημητρόγλου – Πλήκτρα


ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE:
Ηπείρου & Αχαρνών, Αθήνα 104 39
Τηλ. 210 8224134
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM

JAMMING ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ GROUP ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ REMADE

JAMMING ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΦΥΙΩΝ ΝΕΟROCKERS REMADE

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.00 Μ.Μ.
GLAM BAR
ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40 ΚΑΘΕΤΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΓΚΑΖΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!

ΤΟ GLAM BAR ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΏΝ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ 2 ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ GLAM BAR. ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ GLAM BAR. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6974132500 - 6950967041 - 2106470686 - 2106412014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

GLAM BAR - ΟΜΑΔΑ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Rock Overdose ON AIR!( Luna Obscura, Dimlight, Released Anger, Carpe Diem)


Αυτη τη Δευτέρα 22:00 ΜΕ 24:30 μιλάμε με:
Τους LUNA OBSCURA, DIMLIGHT, RELEASED ANGER καιi CARPE DIEM

-Παρουσιάζουμε Ελληνικά metal και Hard Rock συγκροτήματα, που μας έχουνε στείλει τη δουλειά τους, όπως :
EVERFAILED, HELLFIRE, Tom D Hellfinger, SHOW YOUR FACE


-Νέα και νέες κυκλοφορίες από το χώρο, όπως αυτές των SCORPIONS,
Bullet For My Valentine, Tarot, Armored Saint και Arryan Path!
-Και φυσικά οι δικές σας ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!


On this Monday at 22:00(GR time GMT+2), listen to our radio show!
We have THE INTERVIEWS OF : LUNA OBSCURA, DIMLIGHT, RELEASED ANGER and CARPE DIEM!

-We are presenting the new albums of:
SCORPIONS,
Bullet For My Valentine, Tarot, Armored Saint και Arryan Path!

-We are presenting tracks of a lot new metal & hard rock groups!!
such as:
EVERFAILED, HELLFIRE, Tom D Hellfinger, SHOW YOUR FACE

-Finally,YOU can choice you favourite songs for airplay!!!

Listen Live:

Winamp: http://www.elgr.info/tunein.php/energyfm/playlist.pls
Windows Media Player: http://www.elgr.info/tunein.php/energyfm/playlist.asx

http://www.onradio.gr/LoadMedia.php?id=764
http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=643
http://www.greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=794
http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=1132
http://www.pasradio.com/player/rock/energy-fm-101.html
kai (μέσω winamp player): http://s6.onweb.gr:8016/listen.pls

http://www.energyfmkastoria.com

Hard ROCK και Metal χωρίς συμβιβασμούς
Hard ROCK and Metal without LIMITS!

\m/

studio tel. 2467041958 sms 6975837473

join the page:
http://www.facebook.com/pages/Rock-Overdose-Energy-fm-101/171953151399?ref=mf

Σαν Σήμερα...14 Μαρτίου





14 Μαρτίου 1952 Ο τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Talking Heads, David Byrne, γεννήθηκε στο Dumbarton της Σκωτίας. Γνώρισε επιτυχία με το συγκρότημα από το 1974 έως το 1991 με τραγούδια όπως "Psycho Killer", "Born Under Punches (The Heat Goes On)", "Once in a Lifetime", "Burning Down the House", "And She Was", κ.α. Το 2002 το όνομα του, μαζί με των υπολοίπων Talking Heads, γράφηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα, ενώ ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο, την φωτογραφία και την όπερα. Έχει κερδίσει βραβείο Oscar για την μουσική στην ταινία "The Last Emperor" (1988).





14 Μαρτίου 1964 Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard, οι κυκλοφορίες δίσκων των The Beatles καλύπτουν το 60% της αγοράς.





14 Μαρτίου 1981 Οι Roxy Music φτάνουν στην κορυφή των UK Single Charts με τη διασκευή του "Jealous Guy". Το τραγούδι ήταν μια δημιουργία του John Lennon για το άλμπουμ "Imagine" του 1971.





14 Μαρτίου 1987 Στην πρώτη θέση του US Billboard 200 (albums) βρίσκονται οι Beastie Boys και το άλμπουμ τους "Licensed To Ill".

14 Μαρτίου 2003 Στο πάρτι που διοργανώνει ο Ozzy Osbourne για τον φίλο-συνεργάτη του και μπασίστα Robert Trujillo, ο οποίος φεύγει για τους Metallica, η γυναίκα του Ozzy, Sharon Osbourne, καταρρέει από υπερκόπωση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

14 Μαρτίου 2005 Σε τελετή που πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη, τα ονόματα των U2: Bono, The Edge, Adam Clayton και Larry Mullen γράφονται με χρυσά γράμματα στο Rock and Roll Hall of Fame.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/