ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK



Ο Santana στην Αθήνα


Σύμφωνα με το επίσημο website (http://www.santana.com/) του, ο Carlos Santana θα εμφανιστεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη της Αθήνας την Τετάρτη, 8 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη, αν μη τι άλλο, συναυλία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αλλά το Rocking.gr θα σπεύσει να τις γνωστοποιήσει μόλις αυτό είναι δυνατό. Προς το παρόν προσθέτουμε άλλη μία ημερομηνία στην καλοκαιρινή μας συναυλιακή ατζέντα...


ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Ενας δικός μας άνθρωπος...

Σε μερικούς μήνες ο Leonard Cohen θα συμπληρώσει τα 75 χρόνια του. Παράλληλα έχουν ήδη περάσει 53 χρόνια από την ημέρα που εξέδωσε το πρώτο βιβλίο του με ποιήματα, στο Μόντρεαλ του Καναδά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ανεπανάληπτη πορεία ως τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός, ποιητής και συγγραφέας.

Σε μια ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποσυρθεί από τα καθημερινά, ο Cohen ολοκληρώνει αυτό το διάστημα μια περιοδεία στην οποία παρουσίασε το έργο του σε 1.000.000 θεατές, στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.
Είχαν μάλιστα περάσει 15 χρόνια από τότε που είχε ξαναβγεί στη σκηνή και λίγοι θα περίμεναν τέτοια θριαμβευτική επιστροφή σ' αυτή την ηλικία.
Ολοι όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποια από τις εμφανίσεις του, μιλούν για την εκπληκτική παρουσία του, η χρονική διάρκεια της οποίας πλησίαζε τις τρεις ώρες.
Δεν είναι τυχαίο το ότι έξω από κάθε συναυλιακό χώρο όπου εμφανίζεται αυτήν την περίοδο στις ΗΠΑ, οι μη έχοντες εισιτήρια προσφέρουν έως και 700 δολάρια για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση· και μάλλον έχουν δίκιο, γιατί η σπανιότητα των εμφανίσεών του και η ηλικία του δεν επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία για τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσει κανείς στο μέλλον.
Εμείς, στην Ελλάδα, είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε στην αρχή της περιοδείας του.
Τα πρώτα τραγούδια του εμφανίστηκαν το 1967 στο άλμπουμ του Songs of Leonard Cohen και ο ήχος τους ήταν αρκετά κοντά στις ρίζες της ευρωπαϊκής φολκ των αγγλοσαξονικών χωρών.
Αργότερα, στη δεκαετία του '70, ο ήχος του θα διανθιστεί με τον ήχο του Μεσοπολέμου που επικρατούσε στα γερμανικά καμπαρέ της εποχής, τον ήχο της σύγχρονης ποπ, ενώ παράλληλα θα αξιοποιήσει τον βαρύτονο ήχο της φωνής του, ερμηνεύοντας όμως τα τραγούδια του σε χαμηλότερο τόνο και δημιουργώντας έτσι ένα δικό του προσωπικό ύφος.
Στις μέρες μας ο Cohen έχει βραβευθεί με κάθε βραβείο που επιτρέπει το ύφος της μουσικής του και πριν από έναν χρόνο έγινε μέλος στο «Rock and Roll Hall Of Fame», βράβευση που αποτελεί το αποκορύφωμα για όσους ασχολούνται με το ροκ και τη σύγχρονη μουσική. Πολλοί καλλιτέχνες τον αναφέρουν μάλιστα ως βασική πηγή έμπνευσής τους.
Ο Cohen γεννήθηκε το 1934 στο Μόντρεαλ του Καναδά, από εβραϊκή οικογένεια μεταναστών. Ο πατέρας του, που πέθανε όταν ο Leonard ήταν μόλις 9 ετών, ήταν από την Πολωνία και η μητέρα του από τη Λιθουανία. Στο Γυμνάσιο είχε καθηγητή τον ποιητή Irving Layton, και την ίδια περίοδο έφτιαξε με φίλους του το συγκρότημα των Buckskin Boys, με τους οποίους έπαιζε κάντρι-φολκ.
Το 1951 με την είσοδό του στο Πανεπιστήμιο αρχίζει και το ενδιαφέρον του για τη λογοτεχνία. Αργότερα, θα αναφέρει ως πρώτες επιρροές του τους Henry Miller, William Yeats και Walt Whitman. Το 1956 ο Καναδός ποιητής Louis Dudek θα τον βοηθήσει να εκδώσει τα πρώτα του ποιήματα με τον τίτλο Let Us Compare Mythologies και το 1961 θα γίνει ευρύτερα γνωστός στους ποιητικούς κύκλους με το Spice-Box Of Earth. Θα συνεχίσει να ασχολείται με την ποίηση στα υπόλοιπα χρόνια της δεκαετίας του '60 και αφού ήδη έχει εγκατασταθεί στην Υδρα απολαμβάνοντας τον ήλιο των ελληνικών νησιών, που έχει εμπνεύσει πολλούς λογοτέχνες στο πέρασμα των αιώνων.
Το 1967 θα πάει στις ΗΠΑ και θα αρχίσει την καριέρα του στον χώρο της μουσικής φολκ, θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ και η Judy Collins θα τραγουδήσει το τραγούδι του Suzanne, στο οποίο θα γίνουν άπειρες διασκευές μέχρι σήμερα, γεγονός που θα οδηγήσει στην αποδοχή του από τον χώρο της μουσικής και στην περαιτέρω προσπάθειά του με νέα τραγούδια, όπως το Bird On The Wire που υπάρχει στο άλμπουμ Songs From Α Room, που κυκλοφόρησε το 1969. Θα συνεχίσει στη δεκαετία του '70 παρουσιάζοντας μια σειρά από εξαιρετικά άλμπουμ: Songs Of Love And Hate (1971), New Skin For The Old Ceremony (1974) και Death Of Α Ladys' Man (1977), στο οποίο την παραγωγή έκανε ο Phil Spector, ο οποίος ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο δούλευε και με τον John Lennon.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, αφού ο ήχος του ήταν διαφορετικός από αυτόν που ο Cohen είχε συνηθίσει τους φίλους του, αλλά ο Spector πάντα είχε τον τρόπο με το ταλέντο του να επιβάλλεται στους καλλιτέχνες που συνεργαζόταν και ο χρόνος συνήθως τον δικαίωνε για τον τρόπο παραγωγής του. Η δεκαετία του '70 θα κλείσει με το άλμπουμ Recent Songs, που κυκλοφόρησε το 1979.
Ο Cohen θα συνεχίσει να κυκλοφορεί δίσκους αραιότερα. Ηδη το 1984 που κυκλοφόρησε το Various Positions, ήταν 50άρης· στο άλμπουμ αυτό υπάρχει το Hallelujah, τραγούδι που οδήγησε στη σημερινή αποθέωση του έργου του, βοηθούμενο και από την ερμηνεία του Jeff Buckley. Το παράδοξο είναι ότι η δισκογραφική εταιρεία του αρνήθηκε να το κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ εξαιτίας των μειωμένων πωλήσεων των δίσκων του.
Ετσι ο Cohen συνέχισε να έχει μεγαλύτερη αποδοχή στην Ευρώπη και άρχισε να σατιρίζει την εταιρεία Sony για τον τρόπο της προώθησης των δίσκων του στην Αμερική.Το 1987 η Jennifer Warnes κυκλοφορεί προς τιμήν του το άλμπουμ Famous Blue Raincoat, στο οποίο παρουσίασε το First We Take Manhattan. Ο ίδιος ο Cohen θα το τραγουδήσει έναν χρόνο αργότερα στο άλμπουμ του Ι'm Your Man, στο οποίο για πρώτη φορά χρησιμοποιεί σύγχρονους ήχους αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογία, και με το μαύρο χιούμορ του και τη νέα προσέγγιση των κοινωνικών θεμάτων της εποχής γνωρίζει την αποθέωση ύστερα από πολλά χρόνια.Στη δεκαετία του '90 ξανάρχεται στην επικαιρότητα το Everybody Knows που ακούγεται στην ταινία Pump Up The Volume, κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στη νεολαία. Το 1992 κυκλοφορεί το «Future», από το οποίο τρία τραγούδια θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία Natural Born Killers.
Το 2001 θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ Ten New Songs, στο οποίο υπάρχει το τραγούδι Alexandra Leaving όπου χρησιμοποιεί μεταφρασμένο το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον, που ταιριάζει απόλυτα με τη συχνά μελαγχολική ατμόσφαιρα του δίσκου.Το 2004 κυκλοφόρησε το Dear Heather και την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα διπλό άλμπουμ με τα τραγούδια που παρουσίασε πριν από έναν χρόνο στη συναυλία του στο Λονδίνο. Είναι ο τραγουδιστής που ακούγοντάς τον πιστεύεις ότι σου λέει μέσα από τα τραγούδια του την αλήθεια και ποτέ δεν υποκρίνεται.
Από τον Γιάννη Πετρίδη
apotis4stis6@yahoo.gr
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - 27/03/2009

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Το βατράχι

Τώρα που στεγνώσανε τα δάκρυα στα μάτια μου
Τώρα που έμαθα μονάχη να περνώ τα βράδια μου
Τώρα που αγγίξανε άλλο κορμί τα χείλη σου
Πως θ'αγγίξουν το δικό μουΝτροπή...
Να πας στου Θεού την ευχή
Δεν θα κάνεις κομμάτια εσύ τη ψυχή μου
Δεν θα νιώσεις στα χείλη σου εσύ το φιλί
Δεν θα είσαι η όμορφη σκέψη στο νου μου
Θα'σαι πάντα βατράχι του παραμυθιού..
Θα'σαι πάντα βατράχι του παραμυθιού..
Τώρα που έντυσες το σώμα σου με ρούχα δανεικά
τι τα θέλεις τα δικά μου αφού δεν σου 'ταν αρκετά
Τώρα που γεύτηκαν άλλο φιλί τα χείλη σου
Πως να πιουν απ' τα δικά μου Ντροπή...
Να πας στου Θεού την ευχή..
Δε θα κάνεις κομμάτια εσύ τη ψυχή μου
Δε θα νιώσεις στα χείλη σου εσύ το φιλί
Δε θα είσαι η όμορφη σκέψη στο νου μου
Θα 'σαι πάντα βατράχι του παραμυθιού..
Θα 'σαι πάντα βατράχι του παραμυθιού..
Σκέψου το λίγο είναι αμαρτία
η ανασφάλεια και η φοβία
με οδηγήσαν σε λάθος κρεβάτι
Είσαι στ' αλήθεια η μόνη μου αγάπη
Άσε τις μούφες, τις δικαιολογίες δεν έχει νόημα βάζω τελείες
Σε κάθε λέξη σου με τι ντροπή..
Σιωπή..
Να πας στου Θεού την ευχή...
Θα 'σαι πάντα βατράχι του παραμυθιού..
ΣΤΙΧΟΙ - ΜΟΥΣΙΚΗ - ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ : STAVENTO

ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΕΣΧΟΣ ΕΣΧΟΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΑΥΤO;
ΔΑΝΙΑ: ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ


Αυτό συμβαίνει στην Δανία...






















ΔΑΝΙΑ: ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΚΗΝΉ .

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΤΗΝΗ,

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!!
Ενώ μπορεί να φανεί απίστευτο, ακόμη και σήμερα αυτή η συνήθεια συνεχίζεται, στις Νήσους Φαρόε, (Δανία). Μια χώρα "πολιτίσμενη" δήθεν και χώρα της ΕΕ. Για πολλούς ανθρώπους αυτή η επίθεση στη ζωή είναι άγνωστη - μια συνήθεια που ορίζει την είσοδο στην ενηλικίωση. Είναι απολύτως κτηνώδης. Κανείς δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτήν την βάρβαρη παράδοση ενάντια στο Calderon, ένα ευφυές δελφίνι που είναι ήρεμο και πλησιάζει τους ανθρώπους από φιλική διάθεση.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ AND BAND LIVE
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ!
22 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΩΡΑ: 10:30
ΜΥΛΟΣ GLUB
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 56
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54627

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


Περιοδεία στην Ελλάδα
Καλοκαιρινές συναυλίες σε τέσσερις πόλεις
ανακοίνωσαν οι
Scorpions!

Στο Κάστρο της Μυτιλήνης θα εμφανιστούν τελικά οι Scorpions για μια συναυλία το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Βάσει των ημερομηνιών που αναφέρονται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συγκροτήματος, θα εμφανιστούν επίσης στη Λάρισα, την Αθήνα και τα Χανιά.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα θα εμφανιστούν στις 6 Ιουλίου,

στη Λάρισα στις 8 του ίδιου μήνα και

στα Χανιά στις 11 Ιουλίου.
Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Περιβολίων.
Σημειώνεται ότι η συναυλία των Scorpions στη Μυτιλήνη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, είχε δημιουργηθεί ζήτημα με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβουλίο.
Το ΚΑΣ ήταν αρνητικό στην παραχώρηση του Κάστρου, με το σκεπτικό ότι τα μνημεία του ενδέχεται να κινδύνευαν από τους θεατές.
Διαφορετική ήταν η εισήγηση της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, καθώς ο χώρος του κάστρου είναι αχανής, περί τα 200 στρέμματα συγκεκριμένα, ενώ για την προστασία του οι διοργανωτές είχαν εξασφαλίσει ιδιωτική ασφάλεια αλλά και εθελοντές προσκόπους της περιοχής.
Τελικά, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η συναυλία θα γίνει στις 4 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΕΔΩ!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Τι μας επιφυλάσσει φέτος το 2o Scorpions Festival στις 6 Ιουλίου;

Η στιγμή που περίμεναν οι χιλιάδες φαν του συγκροτήματος στη χώρα μας, έφτασε!!!
Μια μοναδική βραδιά θα ζήσουμε φέτος, αφού για πρώτη φορά θα δούμε στη σκηνή όλα τα μέλη που υπήρξαν στο γκρουπ από την αρχή της ύπαρξής του μέχρι σήμερα.
Uli Jon Roth, Michael Schenker και Herman Rarebell, θα βρεθούν στη σκηνή μαζί με τους Scorpions, για να τραγουδήσουν τα τραγούδια που τόσο αγαπήσαμε!
Οι Scorpions, ένα από τα μακροβιότερα - και πιο επιτυχημένα εμπορικά - γκρουπ της rock, έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων τους ανέρχονται σε 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Το line-up της μεγάλης βραδιάς:
Τη βραδιά θα ανοίξουν με μια 30λεπτη εμφάνιση οι νικητές του πανελλαδικού διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί και φέτος σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Την σκυτάλη παίρνει πρώτος ο πιο διάσημος Έλληνας «ροκάς», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μεγάλος αγαπημένος του ελληνικού κοινού, με μια μακρά πορεία στην ελληνική δισκογραφία που κλείνει φέτος 35 χρόνια. Σε μια αναδρομή στη μεγάλη του πορεία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει όλες τις γνωστές του επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.


Ο Βασίλης Παπακωvσταvτίνου, συμπληρώνοντας τριάντα πέντε χρόνια στη δισκoγραφία, έχει απoκτήσει σίγoυρα τo «σημάδι» τoυ μεγάλoυ ερμηvευτή. Ταυτόχρονα ανήκει στους ελάχιστoυς καλλιτέχvες πoυ συvδυάζουν εκτός από τηv ευρεία απoδoχή, τηv αvθρώπιvη αγωvία και τηv έμπρακτη συμμετoχή στoυς καθημεριvoύς μικρoύς ή μεγάλoυς αγώνες μας.
Και αμέσως μετά οι Scorpions με όλους τους καλεσμένους τους, σε ένα μουσικό παραλήρημα με τέσσερις κιθαρίστες και δύο ντράμερ επί σκηνής, θα κλείσουν την μεγάλη γιορτή.
Μαγική θα είναι η νύχτα της 6ης Ιουλίου στο Καραϊσκάκη και είναι βέβαιο ότι το κοινό, που σίγουρα θα γεμίσει και πάλι ασφυκτικά το στάδιο, δεν θα πάψει ούτε στιγμή να τραγουδάει και να συνοδεύει με τον ενθουσιασμό του τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Θα είναι σίγουρα a NIGHT TO REMEMBER…

--------------------

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΕΝΑΡΞΗ: 8.30 M.M. - ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 6.00 M.M.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: CULTURAL ACTION, SPORTS UNITED
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΑΡΕΝΑ 35€, ΚΕΡΚΙΔΕΣ 45€, ΘΥΡΕΣ VIP 70€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Ticket House, Virgin Megastores, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στα www.ticketquest.gr & http://showtime.villagecinemas.gr
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Τέλος Μαρτίου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298944


Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Ανακοινώθηκε και η 4η μέρα του Rockwave Festival 2009

Οι φήμες για την ύπαρξη και τέταρτης μέρας στο Rockwave Festival επιτέλους επαληθεύθηκαν.
Το φεστιβάλ θεσμός για τους φανατικούς της rock και όχι μόνο θα υποδεχθεί στη σκηνή toy,
τους μασκοφόρους Slipknot αλλά αλλά και τους αγαπημένους Mastodon.
Οι Slipknot με την μοναδική τους θεατρικότητα θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους σε ένα μοναδικό πάντρεμα της μέταλ της ραπ, της industrial και της gothic.
Από την άλλη οι υστερικά εγκεφαλικοί Mastodon,
πρωτοπόροι του Αμερικάνικου New Wave Metal θα μας οδηγήσουν στο δικό τους αστρικό ταξίδι με το νέο τους άλμπουμ Crack the Skye.
Τι θα γίνει φέτος στο Rockwave Festival;
Το επιτυχημένο και μοναδικό Rockwave Festival θα υποδεχθεί και φέτος μεγάλα ονόματα της ροκ μουσικής σκηνής.
Στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα,
οι φανατικοί οπαδοί του Rockwave μπορούν να απολαύσουν τους
Moby, Placebo, Duffy και Motley Crue.
Η αυλαία του Τerra stage ανοίγει το Σάββατο στις 27 Ιουνίου με τους Placebo που απλά θα… rockαρουν.
Την επόμενη μέρα, 28 Ιουνίου,
το πρόγραμμα συνεχίζεται με την Ουαλή τραγουδίστρια Duffy,
εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό,
που με την εξαιρετική soul φωνή της,
θα κάνει το δικό της «Rockferry».
Την ίδια μέρα κατάληψη σ τη σκηνή θα κάνουν και οι post-punk Killers… Τέλος,
στις 29 Ιουνίου, η μέρα γίνεται metal,
αφού με τους Motley Crue η σκηνή θα γίνει ακόμα πιο hard rock,
που και αυτοί με τη σειρά τους έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Μαζί τους θα είναι οι Μonster Μagnet, οι Αrch Εnemy και η Lauren Ηarris.
Τέσσερις μέρες, 2 stages και πολύ πολύ μουσική!
Το ότι πολύς κόσμος θα κατασκηνώσει
στο Terra Vibe Park είναι πλέον το μόνο σίγουρο!
Και μάλιστα δωρεάν με το εισιτήριο του 4ημέρου!
Περισσότερες πληροφορίες για το
Camping που θα λειτουργήσει και φέτος στο Terra Vibe Park,
σε λίγες μέρες! 2
7, 28, 29 & 30 ΙΟΥΝΙΟΥ TERRA VIBE PARK
Terra Stage & Vibe Stage
Προπώληση Εισιτηρίων από τις 17 Μαρτίου
Σάββατο 27 Ιουνίου TERRA STAGE
VIBE STAGE PLACEBO
TBA MOBY GOGOL BORDELLO TBA
Κυριακή 28 Ιουνίου TERRA STAGE
VIBE STAGE THE KILLERS
TBA DUFFY ΤΒΑ
Δευτέρα 29 Ιουνίου CRUEFEST (TERRA) STAGE
VIBE STAGE MOTLEY CRUE
W.A.S.P. MONSTER MAGNET
VOIVOD ARCH ENEMY
TBA LAUREN HARRIS
Τρίτη 30 Ιουνίου TERRA STAGE
VIBE STAGE SLIPKNOT
TBA MASTODON TBA
-----------------------------------------------------------
Τιμή Εισιτηρίου:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 45 euro Aπό την 1 Απριλίου έως και ως την μέρα του Rockwave
50 euro Box Office 55 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ / και την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ) Από τις 17 Μαρτίου έως και ως την μέρα του Rockwave 85 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 120 euro Από την 1 Απριλίου ως τη μέρα του Rockwave 150 euro
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κό μβο Μαρκόπουλου Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.
O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη.
Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια.
Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.
Ενώ η SUNWAYS TRAVEL θα οργανώσει ειδικά δρομολόγια.
www.rockwavefestival.gr
www.didimusic.gr