ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

PETROS THEOTOKATOS & THE BAND live @ Tiki Bar Athens Sunday May 8th

PETROS THEOTOKATOS & THE BAND live @ Tiki Bar Athens
Sunday May 8th
Doors open: 21.00
Entrance: 5 euros

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, με τίτλο «Αυτό που καίγεται», ο τραγουδοποιός της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, δημιουργός του θρυλικού «Θα χαθώ», μετά από μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και μπαρ σε όλη την Ελλάδα, θα εμφανιστεί με τη μπάντα του στο «Tiki Bar» την Κυριακή 8 Μαϊου, παρουσιάζοντας τραγούδια από το νέο του δίσκο, σημαντικές στιγμές από όλη τη δισκογραφία του, καθώς και διασκευές τραγουδιών των David Bowie, Rolling Stones, Johnny Cash και άλλων.

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος, έχει παρουσία που μετρά ήδη περίπου 20 χρόνια στην ελληνική ροκ σκηνή, έχοντας ηχογραφήσει 7 δίσκους έως σήμερα, με τον πιο πρόσφατο να κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd από την B-otherSide records.


Info
Tiki Bar Athens
Φαλήρου 15, Κουκάκι
(Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ)
Τηλ. 21 0923 6908
Κυριακή 8 Μαϊου
Ωρα 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο Mikkey Dee (MOTORHEAD) θα είναι ο ΝΕΟΣ ντράμερ των SCORPIONS,ο James Kottak αποχωρεί για λόγους υγείας προσωρινά!

Οι SCORPIONS ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Mikkey Dee των MOTORHEAD ως τον νέο τους ντράμερ, μιας και ο James Kottak αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με την υγεία του και θα πρέπει να ακολουθήσει αυστηρή φαρμακευτική αγωγή!
Ο Mikkey θα παίξει σίγουρα σε όλη την περιοδεία της μπάντας στη Βόρεια Αμερική και το Μεξικό.
Να θυμίσουμε ότι οι SCORPIONS θα επισκεφθούν τη χώρα μας στις 20 Ιουλίου, και πιθανό είναι μέχρι τότε να έχει καταφέρει να επιστρέψει στη μπάντα ο James Kottak...


http://rockoverdose.gr/archives/155236

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

AC/DC:Επιστροφή χρημάτων για όσους δεν θέλουν να δουν live με τον AXL!

Η Βρετανική εταιρία εισιτηρίων See Tickets προσφέρει τη δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου και επιστροφής χρημάτων για όσους είχαν κλείσει θέση για τη συναυλία των AC/DC στις 4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Αυτό το show είναι ένα από τα 12 Ευρωπαϊκά που θα δώσουν οι AC/DC με τον Axl Rose σαν τραγουδιστή τους, μετά την απόσυρση του Brian Johnson.

Η See Tickets έστειλε e-mail νωρίτερα σήμερα σε όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια για το event. Το μήνυμα έλεγε: “Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από το εισιτήριο σου. Επιστροφές θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου”
Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν και σε άλλες συναυλίες τους στην Ευρώπη γίνει αυτό, η περιοδεία τους ξεκινάει με πρώτο τους event στην Λισσαβόνα στη Πορτογαλία στις 7 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου στο Άαρχους στη Δανία. Μετά, οAxl Rose θα συνεχίσει το tour με τους GUNS N' ROSES. Επίσης οι 10 ακυρωμένες συναυλίες στις ΗΠΑ θα επαναπρογραμματιστούν μέσα στην χρονιά, με τον Axl σαν frontman.

Σύμφωνα με μια πηγή του Billboard ο Axl αρχικά συναντήθηκε με τα μέλη των AC/DC στο Μαϊάμι και την Ατλάντα το Μάρτιο. Ήταν τότε που ελήφθη η απόφαση να ενταχθεί στους AC/DC. Υπήρξαν επίσης επαφές και με άλλους τραγουδιστές, συμπεριλαμβανομένων των Sebastian Bach και Nic Cester.
Η αντίδραση των fans για τον Axl Rose ως αντικατάσταση του Brian Johnson έστω και προσωρινά υπήρξε σε μεγάλο βαθμό αρνητική. Το fanpage των AC/DC στην Ιταλία ανακοίνωσε το κλείσιμο της σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο βιογράφος τουςJesse Fink αποκάλεσε "την χειρότερη απόφαση των AC/DC που έχει παρθεί ποτέ. Οι οπαδοί είναι αρκετά αηδιασμένοι ... Όλα για τα λεφτά πλέον."


http://rockoverdose.gr/archives/155028

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

IRON MAIDEN:Αλλάζουν στίχους στο “Powerslave” & παίζουν το “The Trooper” χωρίς τη Βρετανική σημαία στην Κίνα

Οι Iron Maiden έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην ιστορία τους στην Κίνα στις 24 Απριλίου. Από αρκετό διάστημα πριν φαινόταν πως ίσως υπάρξουν διάφορες αλλαγές στο show μιας και το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας ζήτησε από πολλούς μήνες πριν το setlist που θα παρουσίαζε η μπάντα, το οποίο μάλιστα εξαιτίας αυτής της ενέργειας κυκλοφόρησε στο internet λίγους μήνες πριν την έναρξη της περιοδείας Book of Souls” με διαφορετική σειρά. Το Υπουργείο Πολιτισμού απαγόρευσε στο συγκρότημα διάφορα πράγματα και ήταν τα εξής:

  • Την χρήση πυροτεχνημάτων και φωτιάς κατά τη διάρκεια του show.
  • Κατά τη διάρκεια του The Trooper” ο Bruce Dickinson δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη Βρετανική σημαία όπως κάνει από την πρώτη φορά που η μπάντα έπαιξε live το τραγούδι.
  • Ο Dickinson επίσης άλλαξε τους στίχους του ρεφρέν του Powerslave” σε “Tell me why I have to be a wicker man”, αλλάζοντας τον τίτλο του τραγουδιού κιόλας σε Wicker Man”.
  • Η μπάντα δεν επιτρεπόταν να πετάξει το οτιδήποτε προς το κοινό, όπως πένες, μπαγκέτες κ.α.
  • Ο Bruce Dickinson δεν έπρεπε να βρίσει και να προσέχει ιδιαίτερα να μην χρησιμοποιήσει τη λέξη που ξεκινά από “F”.

Απόψε (26/4) οι Iron Maiden θα δώσουν το δεύτερο show τους επί Κινέζικου εδάφους, αυτή τη φορά στη Σανγκάη. Η εξέταση όσων ξένων καλλιτεχνών προσπαθούν να παίξουν στην Κίνα από την κυβέρνηση δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο και γι αυτό σε πολλούς καλλιτέχνες δεν έχει επιτραπεί ακόμα να δώσουν συναυλίες στη χώρα.





http://rockoverdose.gr/archives/154931