ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

EΦYΓΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ.. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ! - ΑΦΙΕΡΩΜΑ + Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο νοσοκομείο Υγεία ο Σάκης Μπουλάς.
Όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, "O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".







Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Έχει επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Ο Σάκης Μπουλάς είναι παράλληλα και τραγουδιστής, συμμετέχοντας σε πολλούς δίσκους όπως στους Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο- Θ.Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι- Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου κ.α . Έχει κάνει και τους παρακάτω προσωπικούς του δίσκους:
Μπουλάς-Ελλάς, (1986)
Σάκης Μπουλάς (maxi single) "Ali Baba" (μουσική Μιχάλης Ρακιντζής) (1987).
Σάκης Μπουλάς "Ας πρόσεχες" (album) (όλο το άλμπουμ είναι σε μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή) (1987)
Ζαμανφού, (1992).
Έκθεση ιδεών, με τον Γιάννη Ζουγανέλη (2000)
Έχει συνεργαστεί πάνω από 12 χρόνια με τον Θάνο Μικρούτσικο όπου μέσα σε αυτά ταξίδεψε σε διάφορες χώρες όπως Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Σκωτία, Βέλγιο και Κύπρο. Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του πρώτου Μουσικού καφενείου με το όνομα "Σούσουρο" μαζί με τους Γιαννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα χάπενιγκς. Παρόμοια δουλειά έγινε αργότερα στο "Αχ Μαρία", όπου και πάλι υπήρξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά. Έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και συναυλίες συνεργαζόμενος χρόνια με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Βλάση Μπονάτσο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα κ.ά. αλλά και με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά: Γουστάρω να δουλέψω!


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που έφυγε το πρωί από τη ζωή, «γούσταρε» να δουλέψει παρά την κατάστασή του.
Αυτή ήταν η τελευταία του συνέντευξη:

«Την άλλη φορά θα σου σφίξω το χέρι. Θα µπορώ». Ο Σάκης Μπουλάς, εµφανώς καταβεβληµένος αλλά και µε µια φλόγα στα µάτια, σπορ καπέλο και το αιώνιο σκουλαρίκι.
Μεσημέρι, στο κέντρο Ακτή Πειραιώς (συμμετέχει στο πρόγραμμα «Γκαγκαντίν» με τους Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη).
Οχι, η άρνηση της χειραψίας δεν ήταν μια «μπλαζέ πόζα» του καλλιτέχνη - εξάλλου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια - αλλά η συμβουλή του γιατρού του να το αποφεύγει λόγω του κινδύνου των μικροβίων.
Είναι εξάλλου περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που του διαγνώστηκε καρκίνος και ακολουθεί χημειοθεραπείες και φαρμακευτική αγωγή.
Και η ίδια ακριβώς αυτή ασθένεια ήταν η αφορμή για να «πεθάνει» την προηγούμενη εβδομάδα. Για την ακρίβεια, μια ιστοσελίδα ανακοίνωσε τον... θάνατό του και μάλιστα στις εκατοντάδες αναπαραγωγές της «είδησης» έφτασε να αναγράφεται και η ώρα και ημέρα της κηδείας του.
«Είμαι μια χαρά. Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ένας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: "Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά". Όπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα», δηλώνει στην εφημερίδα «ΝΕΑ» ο Σάκης Μπουλάς και συμπληρώνει:
«Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».
Όσοι τον ξέρουν λοιπόν λίγο καλύτερα γνώριζαν πως το πρόβλημα της υγείας του δεν θα ήταν εμπόδιο για να διαδράσει και να δουλέψει για το κοινό που του χαρίζει τριάντα και βάλε χρόνια το χειροκρότημα.
«Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».
«Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής».
Ο Μπουλάς πίνει νερό με ντεπόν λόγω του στρες των ζωντανών του εμφανίσεων. Το πρόγραμμα εξάλλου στην Ακτή Πειραιώς με τον τίτλο «Γκαγκαντίν» (από τίτλο ταινίας με τον Κάρι Γκραντ) διαρκεί τρεισήμισι ώρες και στο σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών συμμετέχουν οι Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη και δεκατρείς μουσικοί.
«Δεν θέλω πάντως ευνοϊκή μεταχείριση, τους το είπα», μας λέει ο Μπουλάς που συμπράττει ξανά με τον δάσκαλό του Σαββόπουλο έπειτα από χρόνια. Ήταν εξάλλου το μακρινό 1976 που έπαιξε στους «Αχαρνής» του ενώ ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες τους. «Έχω μια ικανότητα να ρουφάω τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο, και με έναν τρόπο ο Διονύσης ήταν δάσκαλος μου, άθελα του, χωρίς να το ξέρει», λέει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά & Οι μεγάλες επιτυχίες που άφησε πίσω του


Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης και ερμηνευτής, Σάκης Μπουλάς.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Για τον λόγο αυτό διέκοψε και τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν : Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.
Πολλοί Έλληνες σχολίασαν τον χαμό του σπουδαίου και αγαπημένου καλλιτέχνη στο Twitter:
- Παει και ο Σάκης Μπουλάς!! Οι "κακοί" γίνονται περισσότεροι...
-Καλό "ταξίδι" σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη
-Δεν τα κατάφερε ο Σάκης Μπουλάς - "Εφυγε" σήμερα το πρωί
-Oχι ρε γ....ε καρκίνε οχι. Μας έδινε χαρά ο άνθρωπος αυτός.
-Σπουδαίος καλλιτέχνης! Καλο ταξίδι!!
-Την έκανε κι ο Σάκης Μπουλάς, κρίμα για έναν ωραίο καλλιτέχνη.
-Με δυσάρεστη είδηση ξεκινά η μέρα. Καλό ταξίδι, Σάκη!
-πριν λιγο έφυγε ενας παλιος μου φίλος ο Σάκης Μπουλάς.. Καλό σου ταξίδι.. θα σε θυμόμαστε
-Πάει και ο Σάκης Μπουλάς. Σιγά σιγά φεύγουν όλοι οι παλιοί καλοί καλλιτέχνες. Καλό ταξίδι.
-Α ρε Σάκη με εσένα μεγάλωσα... θα μου λείψεις - Συλλυπητήρια στους δικούς του.












Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Pornostroika Dadaifi - ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ


ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ.... PLAY LIST







ZΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ-ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ STAGE VOLUME 1 (ΑΘΗΝΑ) ΣABBATO 8 MAΡTIOY

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
STAGE VOLUME 1
Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι, ΑΘΗΝΑ
Site : www.stagevolume1.gr

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00 
Ώρα έναρξης: 21:30

Σημεία Προπώλησης : Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210-3801464
Τιμή Προπώλησης : 6€

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.

[ANGELS ADVERTS by Angels P.R and Studios] ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ LIVE @ AFTER DARK 8 Μαρτίου 2014

Σάββατο 8 Μαρτίου . κατεβαίνουμε στους δρόμους ... θα καταλήξουμε στο After Dark για το πιο δυνατό Live με τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ με τα όπλα τους γεμάτα με λέξεις από τις ''ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ''..

Θα ΄μαστε όλοι εκεί ...για μία ακόμα ΄΄Άγρια Nύχτα΄".. Σας περιμένουμε όλους!!!!!!!!!!!!!!

DOORS OPEN : 23:00

AFTER DARK LIVE MUSIC BAR
ΔΙΔΌΤΟΥ 31 & ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ +ΜΕΛΑΝ+ KINGPIN HOLYWOOD STAGE @ 15 /3/2014

To Σάββατο 15 Μάρτιου στην σκηνή του Holy Wood Stage θα γεμίσουμε ροκ μελωδίες και ρυθμούς ξεσηκωτικούς της
ελληνικής αλλά και ξένης σκηνής με alternative & hard rock ήχους.

Ο Μάριος Μαγιάτης   θα μας παρουσιάσει το νέο του album ΦΩΣ και θα μας ξεσηκώσει με γνώστες διασκευές της 
Ελληνικής ροκ σκηνής, μαζί του οι ΜΕΛΑΝ η μπάντα του  εδώ και 2 χρόνια που τον ακολουθεί στο μουσικό έργο του και τον στηρίζει!

Και η μουσική παράσταση έχει  συνέχεια..οι KINGPIN θα απογειώσουν με hard rock όπως ξέρουν μόνο εκείνοι να κάνουν 
το κοινό τους να χορεύει..

Σας περιμένουμε σε μια υπέροχη μουσική συνάντηση..που αλλού στο Holy Wood Stage

Promo Video https://www.youtube.com/watch?v=_lfm2ZZK024
(και σας επισυνάπτουμε και το ραδιοφωνικό σποτάκι )


DOORS OPEN: 22:00


ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ΕΥΡΩ (μπύρα ή κρασί)


Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289 Αγ. Δημήτριος
210 9700418

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Maybe if I told you the right words At the right time you'd be mine .................



Baby Can I hold you ... Tracy Chapman


Sorry 

Is all that you can't say 
Years gone by and still 
Words don't come easily 
Like sorry like sorry 

Forgive me 
Is all that you can't say 
Years gone by and still 
Words don't come easily 

Like forgive me forgive me 


But you can say baby 
Baby can I hold you tonight 
Maybe if I told you the right words 
At the right time you'd be mine 

I love you 
Is all that you can't say 
Years gone by and still 
Words don't come easily 
Like I love you I love you 

But you can say baby 
Baby can I hold you tonight 
Maybe if I told you the right words 
At the right time you'd be mine 

Ολες εκεινες οι λεξεις..... οι μικρες .......οι απλες .......οι δυσκολες ....που δεν βγαινουν απ τα χειλη ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ .....ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ....ΣΕ ΘΕΛΩ ....Σ ΑΓΑΠΩ............

.....Ολα εκεινα τα κρυμμενα συναισθηματα !! Ωρες ζορικες ...στα σκοτεινα δωματια του μυαλλου παλευοντας με τα συναισθηματα .....Προσπαθωντας να βρεις τη δυναμη να τις προφερεις..Να μην φοβασαι πια ..να μην δειλιασεις............
Λεξεις που ζωγραφιζουν οσα εχεις κρυμμενα ....Κ εσυ ..ενας ακομα δειλος...............Πως να τις πεις????..............Πως να τις ψελισσουν τα χειλη κ να μην σπασει η καρδια......?
.......ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ.............ΣΥΓΝΩΜΗ............ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ .................ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ...........ΣΕ ΘΕΛΩ.........................................Σ ΑΓΑΠΩ..........................
Οσες αλλες κ αν διαλεξεις..οσες κ αν ψαξεις να βρεις για να πεις αυτα που θες ...σου μοιαζουν λειψες......αδειες...................................μικρες...ασημαντες...........
Κ παιρνεις την αποφαση τη μεγαλη τη δυσκολη ....να βγαλεις την ψυχη σου στο φως επιτελους..........να παψει ν ασφυκτια.............ν αφησεις να φανερωθουν τα χρωματα της..........κ δειλα βρισκεις τη δυναμη να ψιθυρισεις μονο μια λεξη ........ενα.................................Σ ΑΓΑΠΩ.................κ νοιωθεις πως τα χεις πει ΟΛΑ........κ δενεται η γλωσσα κομπος αλυτος...........κ σφιγγεται η καρδια κ νομιζεις θα σπασει ..θα σκορπισει σ εκατομμυρια μικρα θρυψαλακια...........................κ βιδωνονται τα ποδια κ αρνουνται να κανουν βημα....................................Σ ΑΓΑΠΩ.................
................Δεν περιμενεις τιποτα..δεν θες ν ακουσεις τιποτα...μετα ........τιποτα.......................
.....σκεφτεσαι πως αν τ ειχες πει τη σωστη στιγμη ισως ολα να ηταν αλλιως ...ισως αυτο φταιει τελικα...........κ φευγεις.......σκυβεις το κεφαλι ..παιρνεις τα κομματακια σου κ φευγεις,................Λεξεις πια δεν υπαρχουν.........................Ακουγεται μονο σαν ηχω ενα ........Σ ΑΓΑΠΩ......Αραγε ειναι αντιλαλος της δικης σου φωνης .........η μηπως ειναι αυτο που θα θελες μονο ν ακουσεις μετα.,.................................................................................................................Σ ΑΓΑΠΩ._

Mars Red Sky Godsleep Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 Stage Club, Λάρισα

…..απλά από άλλο Πλανήτη!!!
Μπορεί οι Mars Red Sky να προέρχονται από τη Γαλλία, αλλά ο βαρύς ταξιδιάρικος ήχος τους έχει ήδη βάλει τους φίλους τού ψυχεδελικού stoner σε διαστημική τροχιά, με τον απόλυτα εύστοχο συνδυασμό της fuzz κιθάρας, τού σεισμικού μπάσου και των φευγάτων τυμπάνων, ενώ τα φωνητικά τού Julien Pras έχουν χαρακτηριστεί από τα καλύτερα τού είδους. Οι μέχρι στιγμής κυκλοφορίες τους έχουν αποσπάσει αποκλειστικά αποθεωτικές κριτικές. Επί σκηνής, το trio μοιάζει σαν την πιο σφιχτοδεμένα εκδοχή των Black Sabbath και των Led Zeppelin αν τζάμαραν μέχρι λιποθυμίας σε κάποια έρημο τού Κόκκινου Πλανήτη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Γάλλοι psych stoner rockers, MARS RED SKY, για ένα βαρύ, ψυχεδελικά γκρουβάτο ταξίδι, σε ένα ακόμη μοναδικό live που θα τινάξει τα μυαλά μας στον αέρα την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο Stage Club, παρέα με τους εκρηκτικούς Godsleep ! ! !

Ένα χειμωνιάτικο βράδυ του 2007 ο Julien Pras και ο Jimmy Kinast συναντήθηκαν τυχαία σε ένα κλαμπάκι του Bordeaux για να δούν ένα σόου. Αφού τα είπαν και είδαν και έναν εκπληκτικό ντράμμερ όπως ο Benoit Busser, κατάλαβαν ότι ήταν πλέον έτοιμοι να κάνουν και οι τρεις την μπάντα που θα κατακτούσε τις μουσικες των ονείρων τους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Julien Pras μόνο ονειρευόταν μια θορυβώδη ψυχεδελική μπάντα με ‘τεράστιες’ κιθαριές. Ακριβώς δίπλα του ο μπασίστας Jimmy Kinast ονειρευόταν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν πήρε πολύ να βρεθούν με τον Benoit και να αρχίσουν αμέσως δουλειά. Μετά από λίγες αλλά παραγωγικές πρόβες οι οποίες έβγαλαν 2 καινουργια κομματια, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Kinast στο μπάσο. Γεμάτοι πάθος από τις μουσικές των ‘70s, με τυφλή λατρεία στις μουσικες των Black Sabbath και των Led Zeppelin, αλλά και πιο πρόσφατες όπως οι Dead Meadows και οι Mars Red Sky ήταν γεγονός. 

Τα υλικά κόλλησαν άψογα εξ αρχής και άρχισαν γρήγορα να γραφουν πολύ και καλή μουσική αφού ο Jimmy και ο Julien μοιράστηκαν τα φωνητικά και γενικότερα δημιουργώντας έναν απόκοσμο ήχο και μια βαριά ατμόσφαιρα που έδωσε το στίγμα τους αλλα και τους όπλισε με την απαραίτητη αυτοπεποιθηση στις πρώτες εμφανίσεις τους στο Bordeaux, κάτι στο οποίο βοήθησε και η ανταπόκριση από τον κόσμο τους. Αποφάσισαν τότε να ηχογραφήσουν και βρέθηκαν σε ένα μαγικό μέρος στην Ισπανία στον πέτρινο και έρημο τόπο του Bardenas. Το 2011, οι Mars Red Sky τελικά κατάφεραν να οργώσουν και να κατακτήσουν τα κλαμπάκια σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, δημιουργώντας ‘έναν πολύ ισχυρό πυρηνα αμετανόητων οπαδών. Μετά ακολούθησε μια πολύ εντυπωσιακή περοδεία στην Γερμανία και την Ολλανδία που τους οδήγησε στο φεστιβαλ Eurockennes 2011 δίπλα σε μουσικούς τιτάνες όπως οι QUEENS OF THE STONE AGE, οι MOTORHEAD και οι  KYUSS LIVE!!! 
Το 2012 έδωσαν το παρών σε πολλά σημαντικά φεστιβάλ του είδους όπως το Roadburn (NL), το Desert Fest του Βερολίνου.

Και οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο μελωδικού stoner χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλο όγκο στον ήχο τους. Το 2012, ό Matgaz  ήρθε στην μπάντα και έκατσε στα τύμπανα σαν να ήταν από την αρχή εκεί. Οι MARS RED SKY πούλησαν και τα 3500 αντίτυπα του πρώτου τους άλμπουμ σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και πολλοί από αυτούς που το έχουν ή το έχουν ακούσει το θεωρούν αριστούργημα μεγάλης αξίας, κειμήλιο. Από τότε παίζουν συνεχώς σε φεστιβάλ και περιοδευουν συνεχώς, εχουν παίξει σε εικοσι χώρες, εξ αυτών και η Αμερική, η Αγγλία, και η Σκωτία και τώρα ήρθε και η σειρά της Ελλάδας για πρώτη φορά με πολλούς φανατικούς του είδους να τους περιμένουν διακαώς. Αφού πέρασαν από την ΝότιαΑμερική πριν λίγους μήνες για κάποιες εμφανίσεις αλλά και για ηχογραφήσεις, η μπάντα υπέγραψε με την Ευρωπαϊκη Listenable Records, μέσω της οποίας το εμβληματικό stoner τρίο θα κυκλοφορήσει την νέα του δουλειά την άνοιξη μαζί με ένα 7’’ EP που θα περιέχει την ζωνταν΄η ηχογράφιση της τρομακτικής τους συμμετοχής στο Desertfest 2013 του Λονδίνου. 
Δισκογραφία
Single 7’ Vinyl “Curse” out December 2010
Album CD + Digital “Mars Red Sky” 7” out April 2011 (Emergence Records)
Album LP Vinyl “Mars Red Sky” out November 2011 (Mrs Red Sound)
EP Vinyl “Be My Guide” April 2013 (Mrs Red Sound)
EP “Hovering Satetellites” march 2014 (Mrs Red Sound / Listenable)
New Album April 2014 (Mrs Red Sound / Listenable)
 :
www.facebook.com/marsredskyband 
www.marsredsky.net
Godsleep
Οι Godsleep είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και στα μέσα του έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια,με ένα από αυτά να συμμετέχει σε μια συλλογή με ροκ που κυκλοφορεί από την 272 Records(California). Έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα.Επισης πηραν μερος στην sold out σκηνή του Freak Valley Festival 2012 και το 2013 πηρανε μερος στα Αquamaria Festival και Yellowstock Festival σε Γερμανια και Βελγιο και μοιραστήκαν τη σκηνή με μπάντες όπως οι Colour Haze , οι My Sleeping Karma, οι Karma to burn, οι Kadavar και οι Mars Red Sky. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους full legnth Album πού  αναμένεται μέσα σε αυτό το έτος.

https://www.facebook.com/Godsleepband
Είσοδος κοινού: 21 : 30
Ώρα Έναρξης: 22 : 15
Τιμή Εισιτηρίου : Προπώληση 12€, Ταμείο 15€
Προπώληση Εισιτηρίων: 
Snuff Tobacco Store, Φιλελλήνων 53Α, 2410 531 750
Rock Music Store, Κοραή 34, 2410283919
Πληροφορίες: 6970 936 422
Διοργάνωση : Alive Art Performances

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ LIVE @ ΜΠΥΡΑΤΙΚΟ

Το Μπυρατικό / Beeratiko
Dimokratias 29, 151 27 Melíssia, Attiki, Greece

DJ KOUTSO ON DEXX @ APOTHEKE BAR 22 ΦΕΒ 2014

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου θα απολαύσουμε μια δυνατή ροκ βραδυά με πολύ Carnival Mood με καλεσμένο τον γνωστό DJ KOUTSO ,γνωστό Dj και παραγωγό του ΑTLANTIS FM 105,2 on Dexx...

Σούπερ Carnival και Rock Mood να χορέψουμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Θάμαστε όλοι...  after all ITS ALL ABOUT ROCK + Drinks + Dance + Carnival Feeling !!!


κλασσικά στις 22:00 


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ φυσικά 


APOTHEKE BAR
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 32-34 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 
ΤΗΛ 210_6131340/ 6938925819 

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ acoustic live @ Ροδάνι café music bar (Χαλάνδρι) Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα βρεθεί στο Ροδάνι café music bar στο Χαλάνδρι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, για μια ιδιαίτερη ακουστική βραδιά, με διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα. Τραγούδια από όλη την προσωπική του τραγουδοποιία, αλλά και αγαπημένες διασκευές θα παρουσιαστούν με την ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του Πέτρου στο πιάνο και στην κιθάρα, συνοδεία κοντραμπάσου.

Πέτρος Θεοτοκάτος: πιάνο, ακουστική κιθάρα
Γιάννης Κόκκινος: κοντραμπάσο

Links to Youtube : 
http://www.youtube.com/watch?v=iKLfSq1vRRI
(θα χαθώ – unplugged)
http://www.youtube.com/watch?v=jH07j5bMNAE
(η ελευθερία δε νικιέται – unplugged)
http://www.youtube.com/watch?v=gH0PJKmiZ04
(υπάρχουν χωρίς – unplugged)

Info:
Ροδάνι Café Music Bar
Αγ. Γεωργίου 43α, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210-684 6924

Εναρξη 22:00

(επιβάρυνση 4 ευρώ στην τιμή του πρώτου ποτού, αντί εισόδου)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

O Δημήτρης Λιόλιος Live 21 Φεβ @ Area B

Είναι όμορφο να σχεδιάζεις ταξίδια..
...κι ας είναι μονάχα τα " θέλω " σου.
Αυτά είναι που σου ανοίγουν δρόμους.
Κι επειδή λατρεύω τα όμορφα τα όνειρα τα μεγάλα, 
( που λέει με άλλα λόγια και το γνωστό τραγούδι )
μπαίνω στο Αερόστατο της ψυχής μου, παίρνω μαζί τους μουσικούς μου,

Στέλιο Παύλου στα τύμπανα και στα loops,
Alex Λεβεντέρη στο ηλεκτρικό μπάσο και τα φωνητικά,
και βέβαια συνπλοηγούς μου τους ΣΥΝΝΟΙΑ που θα ανάψουν τη φωτιά για να ξεκινήσει το Αερόστατο και όχι μόνο, όπως επίσης την Miss Pick Up , Ελένη Σούρδη, σε ένα άνευ προηγουμένου dj set που θα ερωτοτροπεί με τους ήχους μας από σκηνής..., 

...και την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ξαναπάω στο Area B 
( Ελλησπόντου 41 - Βύρωνας Τηλ: 6944370507 - 6988862333 - 2112149654 )

...να συνεχίσω ένα ταξίδι στα θέλω που μας ενέπνευσαν χαρά, στα θέλω που μας έδωσαν απογοήτευση, στα θέλω που μας χάρισαν χαμόγελο, στα θέλω που μας έφεραν δάκρυα στα μάτια, στα θέλω που μας γέμισαν και μας γεμίζουν ελπίδα και εννοείται στα θέλω που κάποιες στιγμές μας είπαν: " Μείνε εδώ, έχει γέλιο η υπόθεση "

Α...! Μη το ξεχάσω. Θα παίξουμε και το " Αερόστατο " που έχει ξεκινήσει το ταξίδι του ήδη στα ερτζιανά.
Ραντεβού στην απογείωση
Εσείς κι εμείς, όλοι μαζί, Ταξιδιώτες.

Με εκτίμηση και σεβασμό στα δικά σας θέλω
Δημήτρης Λιόλιος


AREA B
Ελλησπόντου 41 - Βύρωνας
Τηλ. 6944370507 - 6988862333 - 2112149654

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΓΙΑΤΗΣ + ΔΑΝΙΕΛΑ ΣΤΡΑΤΑΚΟΥ @ EL MUNDO CAFÉ – BAR 21/2/2014

Ο Μάριος  Μαγιάτης στις 21 Φλεβάρη στο EL MUNDO CAFÉ –BAR στου Ζωγράφου . Ένα ακουστικό live με την συνοδεία της ΔανιέλαςΣτρατάκου στην κιθάρα και φωνή και του Domenik Papaemanoyil στο πιάνο….

Θα απολαύσουμε τις επιτυχίες του από τον τελευταίο του δίσκο ‘’Φως’’ και άλλες αγαπημένες διασκευές ……….
Μία βραδιά ξεχωριστή , μόνο με όμορφες μελωδίες…. 
Σας περιμένουμε !!!!!!!!!!!!!!!


21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
EL MUNDO CAFÉ –BAR  
ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΓΟΥ 110 ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΤΗΛ 210-7482081

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ-ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ ΕΝ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ 
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΕΝ ΑΡΧΗ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 62 (πρώην Καρπενησίου) ΑΓΡΙΝΙΟ
Προσέλευση: 22:00 

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.