ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!! CReat Music 2… days & nights!

CReat Music 2… days & nights!

19 Αυγούστου – 01 Σεπτεμβρίου

Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κρήτη. CReat Music 2! Από τις 19 Αυγούστου εώς τη 01 Σεπτεμβρίου κάνουμε τις διακοπές σας ακόμα πιο όμορφες, ξέφρενες, μουσικές! Αγαπημένα μουσικά σχήματα αναλαμβάνουν το μουσικό σας ταξίδι….Προσδεθείτε!

Η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C- Real) με τον Greggy K. (κιθάρα, vocals) έχοντας ολοκληρώσει το δίσκο τους,  θα σας ξεσηκώσουν με τη σκηνική τους παρουσία και το κέφι τους. Ροκ αλλά με ρομαντική διάθεση με κομμάτια ερμηνευμένα από την κρυστάλλινη φωνή της Ειρήνης και ένα Greggy K. να τα δίνει όλα με την κιθάρα του!  

 O Nikolas Gale, ο ταλαντούχος μουσικός παραγωγός θα παρουσιάσει τη δική του μουσική, αλλά και τις δικές του διασκευές. Στα  φωνητικά η καταπληκτική φωνή της Ρένας Ρασούλη θα έρθει να κλειδώσει  με τους ηλεκτρονικούς ήχους και τα beats και να μας μαγέψει!

Τη Ρένα Ρασούλη θα τη δούμε και στο πλάι του big Brother Γιώργου Ρασούλη με μία πιο funky, soul διάθεση.

Η Μαρία Παπαλεοντίου κινείται στα μονοπάτια της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής με στιγμές αποκορύφωσης τα σμυρνέικα κομμάτια. Η μπάντα της, ενώ εκείνη είναι σταθερά έντεχνη και κλασική, παίζει με αυτή την κλασικότητα με ήχους drum and base, jazz και γενικότερα εναλλακτικούς.

Η Αθηνά Ρούτση θα εμφανιστεί φέτος με 2 σχήματα.

Με τον Σπύρο Τυρέα στην κιθάρα θα ακούσουμε τραγούδια καρδιάς, απρόσμενες διασκευές, συνυπάρξεις μουσικές με δυναμικές ερμηνείες αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις. Η Αθηνά πλέει μεταξύ ροκ, funky, soul αλλά και jazz μουσικών θαλασσών.

Στο πλευρό του Γιώργου Παλαμιώτη η Αθηνά μεταμορφώνεται στη Bjork. Πρόκειται για μία παράσταση, All is full of love…με έντονες ερμηνείες και θεατρικότητα. Ο ήχος του ντουέτου άλλες φορές δίνει την εντύπωση ενός παγωμένου τοπίου στον χρόνο και άλλες ενός τρένου εκτός ελέγχου έτοιμου να εκτροχιαστεί στην επόμενη στροφή. Μπάσο και φωνή αυτοσχεδιάζουν, ξετυλίγουν όλες τις δυναμικές τους επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα μοναδικό project. Η Toulin Millet Piskioul απογειώνει αυτή την παράσταση με σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό.

Tέλος η Tamuz Nissim, η Ισραηλινή αψεγάδιαστη φωνή της jazz σκηνής (την απολαύσατε στις ημέρες Ρεθύμνου) έρχεται και πάλι με την μπάντα της για να μας δώσει αληθινές ενέσεις jazz αλλά και swing στιγμών.  Μαζί της θα βρίσκεται ο Γιώργος Νάζος και η παρέα τους.

Η Tamuz πέρα από εξαιρετική τραγουδίστρια, πιανίστρια, είναι και συνθέτρια και παρέα με το γκρούπ της κινούνται σε ποπ και κλασικό jazz.

Με τα παραπάνω μουσικά σχήματα θα κάνουμε φέτος το καλοκαίρι, μουσικές βόλτες στην Κρήτη.

Σκοπός αυτού του barοφεστιβάλ….είναι να γεμίσει ο πανέμορφος αυτός τόπος με την καλλιτεχνική φλέβα, με περισσότερη μουσική και περισσότερη τροφή για το μυαλο. Food for thought… Music for thought…τη μουσική όπως και πολλά άλλα την καταναλώνουμε, eat music…..Για αυτό σας περιμένουμε στο CReat MUSIC 2!

Ευχαριστούμε πολύ  τη Free Press Limbo, το περιοδικό Passpartout του Επενδυτή, τον Ελεύθερο Τύπο,  την ακτοπλοική εταιρία Anek Lines, τα ξενοδοχεία Ideon και Scaleta, το δημιουργικό γραφείο 22twins, το RadioMusic, καθώς και το CRETEVENTS. Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  Hxos FM (Ρέθυμνο),  Super Fm (Χανιά), Radio Melody 88(Σητεία),  τα εστιατόρια: Πρίμα  Πλώρα (Ρέθυμνο), Λεμονόκηποs (Ρέθυμνο), 1600 (Ρέθυμνο), το Home café (Ρέθυμνο), καθώς και τη Χαρά Θεοδωράκη (κοσμήματα) αλλά και το ak84 (t-shirts και ρούχα) που θα ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τα κορίτσια μας on stage με τα σύγχρονα κοσμήματά (www.xtheodoraki.gr) και ντύσιμο.