ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ! LIVE @ VINILION 31/12/11

ΕΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ - ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ!!!

Σήμερα λοιπόν με πολύ χαρά και κέφι παρ' όλες τις δυσκολίες και τους τριγμούς ενός συστήματος που καταρέει εμείς κόντρα στο πείσμα των καιρών θα κάνουμε αυτό που πάντα ξέραμε καλύτερα απο κάθε τί άλλλο... και αν μή τι άλλο... είναι αυτό που τέρπει και ενώνει τις ψυχές των ανθρώπων....καλή μουσική .Επιλεγμένα "έντεχνα" τραγούδια και ξένο και Ελληνικό ρόκ δωσμένα μέσα απο τα δικά μας φίλτρα και παιγμένα με τον δικό μας τρόπο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-Τραγούδι / Κιθάρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ - Βιόλα / Φωνητικά
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΜΗΣ- Cajon / Ινδικές Τάμπλες/φωνητικά
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ/ΚΡΑΣΙ 12 ΕΥΡΩ!ΤΗΛ.2102692640

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ

Σαν Σήμερα... 31 Δεκεμβρίου

1942 Ο Βρετανός συνθέτης και κιθαρίστας Andy Summers (Andrew James Somers), μέλος του συγκροτήματος Police, γεννήθηκε στο Poulton-le-Fylde του Lancashire της Αγγλίας. Συνεργάστηκε επίσης και με τους Eric Burdon & The Animals.

1967 Ο Αμερικανός τραγουδοποιός και παραγωγός Bert Berns (Bertrand Russell Berns 1929-1967), δημιουργός των "Twist and Shout" και "Everybody Needs Somebody to Love", απεβίωσε σε ηλικία 38 ετών στη Νέα Υόρκη από καρδιακή προσβολή.

1985 Ο Αμερικανός τραγουδιστής της country μουσικής Rick Nelson (Eric Hilliard Nelson 1940-1985) απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη στο DeKalb του Τέξας των ΗΠΑ. Από το 1957 έως το 1973 είχε δέκα top-ten hits στο Billboard Hot 100. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame τον Ιανουάριο του 1987. Δημοφιλή τραγούδια του: "Believe What You Say", "Hello Mary Lou", "Travelin' Man", "Poor Little Fool" κ.α.

1912 Ο 11χρονος Louis Armstrong συνελήφθη επειδή πυροβόλησε με όπλο στον αέρα κατά τη διάρκεια μιας γιορτής την παραμονής πρωτοχρονιάς στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνας και στάλθηκε σε αναμορφωτήριο. Εκεί σπούδασε μουσική και έπαιζε κορνέτο με τη σχολική μπάντα.

1984 Ο ντράμερ των Def Leppard, Rick Allen χάνει το αριστερό του χέρι ύστερα από αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Αγγλία. Παρά τον ακρωτηριασμό του χεριού του, συνέχισε να παίζει με το συγκρότημα.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

So close, no matter how far Couldn't be much more from the heart ......


Metallica - Nothing Else Matters

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

I never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Yeah, trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
And I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
[ From: http://www.elyrics.net/read/m/metallica-lyrics/nothing-else-matters-lyrics.html ]
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
And I know, that's right

Never opened myself this way
And life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters, yeah

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for things they say
Never cared for games they play
I never cared for what they do
I never cared for what they know
And I know, yeah yeah yeah

Δεν ξερω ποσο δυνατος πρεπει να ναι κανεις για να συνεχιζει να ελπιζει ...
Ποσο ονειροπολος.....Ποσο αισιοδοξος.............
Δεν ξερω πως γινονται τα θαυματα....Δεν πιστευα ποτε σ αυτα!!
Ξερω ομως πως αν πιστευεις σ εσενα ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
Οσο κ αν σε πολεμανε!!Οσο κ αν σε χτυπανε λυσσασμενα κυματα την ακτη μπορεις να την βρεις !! Με την καρδια σου αν πορευεσαι κ πιστευεις στη δυναμη σου θα πατισεις στερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας λενε οτι θελουν ολοι οι σοφοι της γης ...οι "ειδημονες"........Εκεινοι που μονο να κρινουν ξερουν !!Εκεινοι μονο τα λαθη σου βλεπουν!!!Εκεινοι βλεπεις δεν κανουν λαθη ποτε!!!
Εσυ να τ αγαπας τα λαθη σου γιατι αυτα σε οδηγουν στη μεγιστη σοφια της ζωης!!
Οσο μακρυα κ αν βρισκεται η δικη σου ΕΔΕΜ να ξερεις πως ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!
Και την βρισκεις ακριβως τη στιγμη που αρχιζεις να πιστευεις πως το μονο που χεις καταφερει ειναι να φτιαξεις μονος σου εναν βαλτο κ βουλιαζεις ο ιδιος μεσα!!!!!!!!!
Η δυναμη κ η καθαροτητα της ψυχης σου θα σε πανε ως εκει που θα βρεις τα χαμενα σου ονειρα......Τη δικη σου αληθεια....................ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ.......................

Σαν Σήμερα...30 Δεκεμβρίου

1928 Ο Αμερικανός Rock & Roll τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Bo Diddley (Ellas Otha Bates 1928-2008) γεννήθηκε στο McComb του Μισισίπι. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μετάβαση από το blues στο rock & roll και επηρέασε πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσα σε αυτούς και οι Buddy Holly, Jimi Hendrix, The Rolling Stones και Eric Clapton. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, τιμήθηκε από το Rhythm and Blues Foundation με το βραβείο "Lifetime Achievement" και βραβεύτηκε από τη National Academy of Recording Arts and Sciences με Grammy.

1946 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Patti Smith (Patricia Lee Smith) γεννήθηκε στο Σικάγο του Ιλινόις. Την αποκαλούν και "Godmother of Punk". Οι δίσκοι της υπήρξαν μεγάλη επιρροή για καλλιτέχνες όπως οι Michael Stipe (R.E.M.), Shirley Manson (Garbage), Morrissey (The Smiths) κ.α. Δημοφιλή τραγούδια της: "Because the Night", "People Have the Power", "Dancing Barefoot", "Gloria" κ.α. Το 2005 τιμήθηκε από τον Γάλλο Υπουργό Πολιτισμού με τον τίτλο "Commandeur de l’ Ordre des Arts et des Lettres" και το 2007 το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1998 Ο Αμερικανός τραγουδιστής του R&B συγκροτήματος The Drifters, Johnny Moore (John Darrel Moore 1934-1998) απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών σε νοσοκομείο του Λονδίνου στη Μεγάλη Βρετανία από αναπνευστική ανεπάρκεια. Πήρε την θέση του βασικού τραγουδιστή όταν απεβίωσε ο Rudy Lewis το 1964. Μια από τις μεγάλες του επιτυχίες, το τραγούδι "Under The Boardwalk".

1957 Ενώ το "Christmas Album" του Elvis Presley βρίσκεται στην πρώτη θέση των Αμερικάνικων charts, αρκετοί DJs αρνούνται να αναμεταδώσουν κάλαντα σε Rock 'n' Roll εκτελέσεις. Το άλμπουμ θα παραμείνει στα charts για πολλές εβδομάδες και θα γίνει εννέα φορές πλατινένιο.

1970 Ο Paul McCartney καταθέτει μήνυση κατά των υπολοίπων μελών των The Beatles για την λύση της συνεργασίας τους. Η πράξη αυτή πικραίνει περισσότερο τον John Lennon. Επίσημα η διάλυση θα έρθει το 1974.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Άραγε θα θυμάται κάποιος τ' όνομά μας Της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια Τα πάθη μας, τις λύπες, τα δεινά μας άραγε υπήρξαμε ποτε; Στα όνειρα μας!


Διαφανα Κρινα-Τα χρονια μου ναυαγησαν στις

ξερες σου

Η ανάσα σου ήτανε η πρώτη μου πατρίδα
κι η μυρωδιά σου ήταν ο πρώτος μου εθισμός
Πάει καιρός που έχω φύγει από τη Θήβα
και περιφέρομαι σακάτης και τυφλός

Καθαγιασμένος στα νερά της λησμονιάς σου
Εξουθενωμένος από τα έργα και τις μέρες σου
Θητεύω δίπλα σε αγάπες ξοφλημένες
γιατί τα χρόνια μου ναυάγησαν στις ξέρες σου

Παραχωρώ τ' άθλιο κορμί,τις πληγές μου
να εξασκηθούν οι μανιακοί και οι αρχάριοι
Θεέ μου, πώς ξεράθηκαν έτσι οι πηγές μου
που ξεδιψούσαν ναυαγοί λεγεωνάριοι

Και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο
τη μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα
Για την αγάπη που με βύθισε στο πόνο
κι έτσι σακάτεψα εσένα που αγαπούσα

Άραγε θα θυμάται κάποιος τ' όνομά μας
Της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια
Τα πάθη μας, τις λύπες, τα δεινά μας
άραγε υπήρξαμε ποτε; Στα όνειρα μας!

Μονοπατια δυσκολα κ παραξενα εκεινα που μονο με της ψυχης τα ματια τα βλεπεις κ με της καρδιας τα βηματα τα περπατας!!!
Καποια φορα ειναι η πρωτη φορα για ολους ...και για ολα......Απο καπου ξεκινανε ολα τα ταξιδια.....Παντα η αρχη του ταξιδιου ειναι ομορφη.....αλλα ποτε δεν ξερεις το τερμα του!! Αξιζει ομως παντα η διαδρομη............Οτι κ αν πληρωσεις για αντιτιμο .....Κ οταν κατι αγγιξει την ψυχη σου νοιωθεις πως ειναι εκει το φως για ολα τα σκοταδια που περπατισες......
Κ αν ισως νοιωθεις πως δεν εχεις αλλες αντοχες..πως το ταξιδι σου τελειωσε καπου εδω.............ανοιξε τα ματια (εκεινα της ψυχης που λεγαμε ) κ δες!!!! Ισως εκεινο το κομματι που ελειπε παντα απ το puzzle της ζωης σου να μην τ χεις βρει ακομα.....Αν εισαι τυχερος κ τ βρεις μην τ αφησεις να χαθει............Αξιζει να περασεις κ απ την κολαση γι αυτο...οχι για να σε θυμουνται καποιοι ...οχι για οσα εχασες...ουτε για οσα σκωτωσες.....Αξιζει για οσα δεν εχουν ερθει ακομα...για εκεινα που εφτασες μεχρι εδω για να τα συναντισεις κ ας μην ηξερες καν πως υπαρχουν.........Κ αν νομιζεις πως ολα ηταν ενα ονειρο...εσυ...η ζωη σου......τα λαθη σου....κ τα σωστα σου................ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΙ........ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .......ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!!!!!

Σαν Σήμερα...29 Δεκεμβρίου

1946 Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Marianne Faithfull (Marian Evelyn Faithfull) γεννήθηκε στο Hampstead του Λονδίνου. Ξεκίνησε τη καριέρα της στην pop και rock μουσική στις αρχές της δεκαετίας του '60 τραγουδώντας σε μικρά καφέ. Το 1964 σε ένα πάρτι των The Rolling Stones γνωρίζεται με τον μάνατζερ Andrew Loog Oldham. Ο Mick Jagger και ο Keith Richards θα της γράφουν την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, το τραγούδι "As Tears Go By". Η καριέρα της όμως επισκιάστηκε την δεκαετία του '70 από τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Το 1979 θα επιστρέψει με το άλμπουμ "Broken English" και το 1981 θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Dangerous Acquaintances" από το οποίο ξεχώρισε το τραγούδι "So Sad". Από το 1966 μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πάνω από είκοσι ταινίες και έχει κυκλοφορήσει είκοσι τρία άλμπουμ και EP. Το 2007 η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου την τίμησε με το βραβείο "Best Actress" για την ερμηνεία της στη ταινία "Irina Palm" και το Μάρτιο του 2009 στα Woman's World Awards κέρδισε το βραβείο "Lifetime Achievement".

1961 Ο rock τραγουδιστής Jim Reid γεννήθηκε στη Γλασκώβη της Σκωτίας. Μέλος της alternative rock μπάντας The Jesus and Mary Chain, την οποία είχε σχηματίσει το 1983 με τον αδερφό του, τον κιθαρίστα William Reid.

1965 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και κιθαρίστας Dexter Holland (Bryan Keith Holland), μέλος του punk rock συγκροτήματος The Offspring, γεννήθηκε στο Garden Grove της Καλιφόρνια. Γνωστές επιτυχίες του γκρουπ: "Come Out and Play", "Self Esteem", "Pretty Fly (For a White Guy)" και "Why Don't You Get a Job?". Είναι επίσης ιδιοκτήτης της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Nitro Records.

1967 Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Dave Mason αποχωρεί από το συγκρότημα Traffic για σόλο καριέρα. Ο Mason έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους μουσικούς, ανάμεσα σε αυτούς και οι Jimi Hendrix, Michael Jackson, The Rolling Stones, Eric Clapton, George Harrison και Fleetwood Mac.

2006 Η Dita Von Teese καταθέτει αίτηση για διαζύγιο από τον Marilyn Manson επικαλούμενη "ασυμβίβαστες διαφορές". Φήμες κυκλοφορούσαν ότι ο Manson διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την 19χρονη ηθοποιό Evan Rachel Wood, η οποία είναι συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία τρόμου "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll" και στο βίντεο του τραγουδιού "Heart-Shaped Glasses" το 2007. Την σχέση επιβεβαίωσε η Von Teese σε μια συνέντευξη της στην εφημερίδα Sunday Telegraph. Η κατάχρηση αλκοόλ και η απόμακρη συμπεριφορά του αναφέρθηκαν επίσης ως αιτία χωρισμού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RADIO MUSIC ROCK ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 
2012

MUDTRAP.COM MUDTRAP.COM MUDTRAP.COM

SILVER DOLLAR, Δεκέμβριος 2011

Σήμερα, μετά τις 10 το βράδυ, έχουμε μάχη AGE vs BEAUTY μεταξύ των DJs JVSD & CHRIS BC στο Silver Dollar!
Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς και η καλύτερη μουσική της πόλης παίζεται σε κάθε περίπτωση πάντα στο Silver Dollar!
Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621

People like us... για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!

DARANJI - HAZARD REVERSE LIVE @ BAT CITY CLUB

Το concept των DARANJI σχηματίστηκε το 2005 με βασικό στοιχείο το old school τεχνικό Death-Thrash. Έχοντας εκ φύσεως την ανάγκη για διαφοροποίηση, προστέθηκαν ατμοσφαιρικά Instrumental στοιχειά μαζί με Groove και Speed στο σύνολο. Το attitude άλλοτε ποιο μουσικό, άλλοτε ποιο nu, άλλοτε ποιο old school σε συνδυασμό με μια δυνατή σκηνική παρουσία έχει ως αποτέλεσμα την απογείωση σε ένα αληθινό ταξίδι-επήρεια.


Prepare for the Daranji Experience.
Τετάρτη, 4 Ιανουάριος 2012
BAT CITY CLUB, LEOFOROS ALEXANDRAS 11, ATHENS

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

KAYSER: Στο στούντιο για νέο album

Οι Σουηδοί Kayser, το συγκρότημα που έχει στις τάξεις του τον Spice, πρώην τραγουδιστή των Spiritual Beggars, μπήκαν στο στούντιο για τις ηχογραφήσεις του νέου τους, τρίτου κατά σειρά, album.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

SILVER DOLLAR, Δεκέμβριος 2011

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, μετά τις 10 το βράδυ, οι DJs JVSD & SHAWN παρουσιάζουν σε αντίστροφη μέτρηση, με ήχο και εικόνα, τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που φεύγει!
Απολαύστε τις καλύτερες μουσικές που αγαπήσαμε στο Silver Dollar και κερδίστε τα CDs Silver Dollar 2011 Collection!
Η καλύτερη μουσική του 2011 στην πόλη θα παιχτεί μόνο στο Silver Dollar!
FB event link: https://www.facebook.com/events/create/?eid=156802057755912

Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
.................

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΤΟ ROCK BAR LIMBO Λ.ΑΘΗΝΩΝ 389‏
Χρόνια αποστασιοποιημένος απο τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, ο Σταύρος Λογαρίδης ξεκίνησε το 2011..μια σειρα εμφανίσεων. Με τον καινουργιο χρόνο συνεχίζει αυτές τις εμφανίσεις κάνοντας αρχή στις 6 Ιανουαρίου στο Rock Bar ''LIMBO'' στην Λεωφόρο Αθηνών 389 εναντι ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ.. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Λογαρίδης θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, αυτό μάλλον το συμπεραίνουν από το γεγονός της σπανιότητας των εμφανίσεων του, δεν ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ποτέ,π αλλά ο όγκος της δουλειάς του τον δικαιώνει και τον τοποθετεί μέσα στους σιωπηλούς αλλά δυνατούς παίκτες της εποχής του. Την βραδια στο LIMBO θα Ξεκινησει ενα πολυ δυναμικο Ελληνοφωνο ροκ γκρούπ οι ''Αtoma Tessera'' Ωρα εναρξης 22.00
................

Ο PETROS VEVILOS
την Πρωτοχρονιά σας προσκαλεί στο bROCKolo bar
“New years mood with…. ROCK Attitude”
Ο Petros Vevilos, μετά την άκρως πετυχημένη του Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση στο bROCKolo bar θα σας περιμένει και πάλι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 στο bROCKolo bar, λίγο μετά τις 22:00, για να αρχίσετε και τη νέα χρονιά με Rock διάθεση…

Ο Petros Vevilos με την μπάντα του τους τελευταίους μήνες έχει ταρακουνήσει τη Θεσσαλονίκη. Κάθε του live έχει την ίδια ανταπόκριση, ο κόσμος του τον ακολουθεί παντού.
Και κανείς δεν αναρωτιέται γιατί…
είναι το νέο ανερχόμενο ροκ συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ο Petros Vevilos, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και μετά από 5 χρόνια συνεχόμενων live εμφανίσεων μας συστήνει την μπάντα του. Απόλυτα Rock, απόλυτα δυναμικοί ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Oλυμπίου Διαμαντή 55
Τηλ.κρατήσεων 6948-888990
Είσοδος δωρεάν
..................

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Akis Tourkogiorgis & "The Blue Airways"LIVE
Οι Akis Tourkogiorgis & "The Blue Airways" σας περιμένουν στο παραδοσιακό πλέον Εορταστικό live στο γνώριμο
αγαπημένο μας στέκι vinilion στις 30/12/11 για να σας ταξιδέψουν με μια High Energy πτήση γεμάτη Hard Rock,
Classic Rock και Blues με τον μοναδικό τους τρόπο, παίζοντας κομμάτια που ο κόσμος έχει αγαπήσει, αλλά δεν
ακούει συχνά σε live. Παρουσιάζουν επίσης δική τους δουλειά που εχει ηδη ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει
πολύ σύντομα.
Άκης Τουρκογιώργης - Κιθάρα-φωνητικά
Μάκης Γιούλης - Drums
Σπύρος Μάζης - Μπάσο
Πάνος Κολοβός - Κιθάρα-φωνητικά
Στον ήχο θα είναι ο Γιάννης Παπαιωάννου Ηχολήπτης της columbia!
Είσοδος με μπυρα/κρασι 12 ευρω

Κρατήσεις 210 2692640

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ζούμε όλοι μονάχα μια φορά μα δεν ξέρουμε πως ζούμε δέκα πως πεθαίνουμε κάθε φορά που οι αλήθειες μας γίνονται ψέμα.....


Ο γλάρος - Αχαιοί

Όσο είμαι ελεύθερος μπορώ
κόβω τα φτερά μου και πετάω
βγαίνω απ' το κορμί μου για να δω
τον ομφάλιο λώρο μου τον σπάω
σε ένα παραμύθι που αγαπώ

Βρίσκομαι στη μέση μιας γραμμής
Απ' τη μια της σκέψης μας ο χώρος
απ' τη άλλη είμαστε εμείς
της ανάγκης η γενιά και ο πόνος

Ζούμε όλοι μονάχα μια φορά
μα δεν ξέρουμε πως ζούμε δέκα
πως πεθαίνουμε κάθε φορά
που οι αλήθειες μας γίνονται ψέμα

Άλλο ψάχνω και άλλο όμως θα βρω
πάνω απ' το κορμί μου και αγαπάω
με τη σκέψη μου θα προσπαθώ
όσο πιο ψηλά μπορώ να πάω

Οταν εχεις φτερα ειναι ευκολο να πετας, Το δυσκολο ειναι να μπορεις να πετας οταν δεν εχεις πια φτερα.Οταν εσυ καταφερνεις να τα κοψεις κ ν ανεβεις στα δικα σου συννεφα. Δεν τα χρειαζεσαι! Σαν την αποκοπη απ τον ομφαλιο λωρο! Μονος πια κ δυνατος!! Ξερεις πια πως μονος μπορεις να φτασεις εκει που κανεις αλλος δεν μπορει να σε παει ...Κ εκει ειναι που βρισκεις κ αναγνωριζεις τον χαμενο σου εαυτο!! Καθε εφιαλτης πια εχει θαφτει.....Αναγνωριζεις πια το ψεμα κ την αληθεια.....Το φανταστικο κ την πραγματικοτητα...Με μονο οδηγο την ψυχη ....Εκεινη τη δυνατη ψυχη που νομιζες πως δεν ειχες!!!!!!!!!! Κατακτας απατητες κορφες........Γαλαξιες ονειρικους....Κ ολα ειναι δικα σου θαρρεις....Ολα υπηρχαν εκει απο παντα ...... Κατι σε κραταγε ομως ....κατι σε ειχε βιδωμενο στη γη κ δεν σ αφηνε ν πεταξεις.........ΜΙΑ ΨΥΧΗ.....ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ..... Κ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ............ΠΕΤΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ.......

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: η Ιεροδουλη του Παπαδήμου

Ο Κύριος Λουκάς Παπαδήμος ζήτησε στο γραφείο του μια ελευθέρων ηθών.
Έρχεται λοιπόν το κορίτσι, με κάθε διακριτικότητα, που απαιτούν τέτοιες περιστάσεις, μπαίνει στο γραφείο του Προθυπουργού,
ενημερώνονται οι αρμόδιοι ότι ο Κύριος Λουκάς είναι σε Σύσκεψη, αλλά..
Μετά από λίγα λεπτά βγαίνει η κοπέλα έξαλλη στους διαδρόμους του γραφείου κραυγάζοντας:
-«Ε, ΟΧΙ ΠΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ! Μπορεί να είμαστε πόρνες αλλά έχουμε κι εμείς αξιοπρέπεια όπως όλοι οι άνθρωποι!»
Σπεύδουν ανήσυχοι οι Γραμματείς του Προθυπουργικού γραφείου για να αποφύγουν το σκάνδαλο.
-«Σώπα κοπέλα μου, μη φωνάζεις! Τι διαστροφή σου ζήτησε ο ανώμαλος;»
-«Να με πληρώσει -λέει- με Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου!!!»

οι θρυλικοί Black Sabbath ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.( ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ)

ROCKWAVE FESTIVAL 2012
Τo μεγαλύτερο μουσικό κύμα, που εξακολουθεί να σαρώνει εδώ και 16 χρόνια, έρχεται και επίσημα να επιβεβαιώσει τη σπουδαία και πολυαναμενόμενη είδηση ότι οι:
BLACK SABBATH

ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Στις 11.11.11 οι θρυλικοί Black Sabbath ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται!

Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι: OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012.

Πρόκειται για την επανένωση της δεκαετίας!

Η περιοδεία τους ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου στη Μόσχα και θα φέρει τους Black Sabbath στο παγκόσμιο κοινό, ακόμα και σε χώρες όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες, που έχουν να επισκεφθούν πάνω από τρεις δεκαετίες.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν την

Κυριακή 1 Ιουλίου στο

ROCKWAVE FESTIVAL, TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

Οι BLACK SABBATH είναι το συγκρότημα που επινόησε τη metal μουσική. Αυτό το line up γέννησε, διέδωσε και επέβαλε το heavy metal. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο το όνομα τους, Black Sabbath, άλλαξε το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πήραν τη σκληρή μουσική της εποχής τους, τα σκληρά μπλουζ, τους άλλαξαν πρόσωπο, και τα μετέτρεψαν σε κάτι καινού ργιο που αργότερα ονομάστηκε heavy metal μουσική.

Οι BLACK SABBATH, αυτήν την περίοδο, με το αρχικό και πιο πετυχημένο τους σχήμα ηχογραφούν το πρώτο studio album τους μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, με παραγωγό τον θρυλικό RICK RUBIN, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2012.

Όλοι οι μουσικοί έχουν επηρεαστεί από τους BLACK SABBATH και έχουν αναφερθεί με δηλώσεις τους σε αυτούς. Μεταξύ αυτών και ο σπουδαίος performer Henry Rollins: "Η μουσική των BLACK SABBATH είναι η απόλυτη κινητήρια δύναμη. Κάθε αξιόλογο συγκρότημα που αξίζει το βάρος του σε ναπάλμ θα ήθελε να έχει γράψει το ‘War Pigs’. Οι κριτικοί ποτέ δεν το κατανόησαν, αλλά οι fans το αγάπησαν, το κατάλαβαν και ακόμη τους συγκινεί. Όλη η μουσική τους δεν έχει χάσει τίποτα από το δυναμισμό και τη σπίθα της με τον χρόνο. Στην πραγματικότητα τώρα αντηχεί πιο δυνατά… χαιρετίζω τους ισχ υρούς BLACK SABBATH τώρα και για πάντα.”

Οι BLACK SABBATH, οι πατέρες της heavy metal μουσικής, με περισσότερες από 70 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, οι νεοσύλλεκτοι του Rock and Roll Hall of Fame (μπήκαν το 2006), οι νικητές των Grammy, θα βρεθούν στην Ελλάδα στο Rockwave Festival και θα μας προσφέρουν στιγμές μεγάλης συγκίνησης! Οι Έλληνες fans θα παρακολουθήσουν μία συναυλία επικών διαστάσεων! Μια ιστορική επιστροφή, μια βραδιά για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Μαζί με τους Black Sabbath την

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

στο Rockwave Festival

θα εμφανιστούν οι:
MACHINE HEAD

Η μηχανή-μουσικός οδοστρωτήρας βάζει μπροστά τους κυλίνδρους της και επιστρέφει στην Ελλάδα, με το καλύτερο ίσως album του 2011, Unto the Locust, που καταφέρνει να σταθεί αντάξια δίπλα στο δίσκο-ορόσημο της καριέρας τους, The Blackening.

Με τις οργιώδεις κιθάρες του αχτύπητου δίδυμου Flynn-Demmel οδηγούμαστε… Into glory we will ride! Με το καυστικό τους debut album Burn my eyes μας έδειξαν τι σημαίνει να κοχλάζει το αίμα σαρώνοντας τους ενισχυτές με κολασμένα riffs!

Οι Machine Head ξεκίνησαν εκεί που δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε το thrash metal, ακολουθώντας τα βήματα συγκροτημάτων όπως οι Metallica και οι Slayer. Σκοτεινοί, βάρβαροι, ακραίοι αλλά ταυτόχρονα προσιτοί και μοντέρνοι, σημάδεψαν μια νεότερη γενιά καλλιτεχνών και θεωρούνται από τους fans ως «σωτήρες του heavy metal». Είναι το πιο πολλά υποσχόμενο συγκρότημα του 21ου αιώνα. Ίσως και της χιλιετίας.

Το μουσικό κύμα της New Metal θα τους μεταφέρει από το Bay Area της Καλιφόρνια κατευθείαν στο δικό μας RockWave!

PARADISE LOST

Οι αγαπημένοι αυτοκράτορες του Ευρωπαϊκού doom/goth metal, επανέρχονται δριμύτεροι στη χώρα μας με τον ολοκαίνουριο δίσκο τους Tragic Idol για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά με πόση μαεστρία δένουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα με το δυνατό και σκληρό ήχο.

Είναι η βρετανική metal ελίτ που έχει πάντα ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση στις live εμφανίσεις της, που συνδυάζει λιτότητα με δυναμισμό, στίχους και μελωδίες που κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ξεδιπλώνοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού.

Το συγκρότημα έχει οδηγηθεί στην κορυφή του μεταλλικού στερεώματος, αντιμετωπίζοντας κάθε καινούριο δίσκο σαν ένα νέο ξεκίνημα, σαν μια πορεία προς το άγνωστο σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και καταφέρνει πάντα να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην εξέλιξη της μουσικής.

Το ελληνικό κοινό θα υποκλιθεί για ακόμη μια φορά στους shadowkings, Paradise Lost!

PLANET OF ZEUS
Το κατά-δικό μας stoner συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η ωμή, ειλικρινής και συνεχώς εξελισσόμενη σκηνική τους παρουσία, τους έχει εξασφαλίσει ένα πιστό hardcore underground κοινό που τους ακολουθεί. Με την απαραίτητη δόση τεστοστερόνης τα live τους είναι ηλεκτρισμένα, βαριά και το headbanging δίνει και παίρνει. Θεωρούνται από πολλούς το επόμενο μεγάλο συγκρότημα… Μένει να το αποδείξουν στη σκηνή του Rockwave.

LUCKY FUNERAL
Οι Lucky Funeral δημιουργήθηκαν το 2007. Ξεκινώντας σαν ένα stoner συγκρότημα, πλέον συνδυάζουν ένα κράμα επιρροών από metal, grunge, sludge, και έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο full length album. Έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 120 live εμφανίσεις μέσα σε τέσσερα χρόνια ζωής και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.
Αυτή είναι μία πρώτη γεύση από το line up του
Rockwave Festival 2012

ROCKWAVE! Το πιο δυναμικό φεστιβάλ, αυτό που σημάδεψε τα καλοκαίρια όλων μας, το σημείο αναφοράς των απανταχού μουσικόφιλων, ο κύκλος σε ένα ημερολόγιο, το χαμόγελο στο διάβασμα ενός δελτίου τύπου. Πάντοτε πρωτοπόρο, άλλοτε φωτεινό και άλλοτε σκοτεινό, πιο πλούσιο και πιο τολμηρό από ποτέ το ROCKWAVE θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

Κουβαλά στη ράχη του παθιασμένους καλλιτέχνες, μυθικά συγκροτήματα και πάνω απ’ όλα υπέροχες μουσικές που ισορροπούν όλοι μαζί σε μια σανίδα.

ROCKWAVE! Ένα μουσικό κύμα που έρχεται από μακριά και θα μας πάει ακόμα μακρύτερα. Μια υπόσχεση που πάντα τηρείται, μια προσδοκία που δεν μένει ανεκπλήρωτη, μια σχέση που δυναμώνει, μια περιπέτεια που δεν τελειώνει…

Rockwave Festival

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αυτή είναι μόνο η αρχή!

…(to be continued)

Χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων
Η αγορά εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας VISA ή American Express
Παρακαλούμε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας (register) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να δηλώσετε τα στοιχεία σας με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες όπως εμφανίζονται και στην πιστωτική σας κάρτα.
Η παράδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ΑΥΣΤΗΡΩΣ στον δικαιούχο αυτών (κάτοχος της κάρτας) με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.
Το στοιχείο payment status – waiting στο λογαριασμό σας αναφέρεται στην αποδοχή της πληρωμής σας , ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ πριν λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της.

Οι Άνευ Πόρων unplugged στο Corte Café στις 30/12/2011

Οι Άνευ Πόρων για ακόμη μια φορά unplugged στο Corte Cafe, στο Κερατσίνι!!!
Ελάτε να φάμε τα μελομακάρονα που έχουν περισσέψει, να πούμε τα τελευταία κάλαντα και να περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τις τελευταίες μέρες του 2011!!!

Ελάτε να ακούσουμε γιορτινές Σειρήνες!!!
Καλές Γιορτές!!!!
Corte Cafe
Νίκης 2
Κερατσίνι
Τηλ. 210-4314460

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...25 Δεκεμβρίου

1945 Ο Βρετανός μουσικός Noel Redding (David Noel Redding 1945-2003), μπασίστας των The Jimi Hendrix Experience, γεννήθηκε στο Folkestone του Kent της Αγγλίας. Υπήρξε μέλος της μπάντας από το 1966 ως το 1969.

1954Ο Βρετανός κιθαρίστας Robin Campbell, μέλος του reggae/pop συγκροτήματος UB40, γεννήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος και γνώρισε μεγάλη επιτυχία μαζί τους έχοντας περισσότερα από 50 τραγούδια στα Βρετανικά charts και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Μεγάλες επιτυχίες τους τα τραγούδια "Red Red Wine", "Can't Help Falling in Love", "I Got You Babe" κ.α.

1954 Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Annie Lennox γεννήθηκε στο Aberdeen της Σκοτίας. Ξεκίνησε την καριέρα της με το pop συγκρότημα The Tourists. Το 1980 μαζί με τον David A. Stewart δημιούργησαν τους Eurhythmics. Γνωστά τραγούδια τους τα "Sweet Dreams (Are Made of This)", "Here Comes the Rain Again" κ.α.

1995 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Dean Martin (Dino Paul Crocetti 1917-1995) απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες μετά από πολλά προβλήματα υγείας. Αποκαλείται και "King of Cool". Ήταν μέλος του περίφημου γκρουπ Rat Pack παρέα με τους Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Peter Lawford και Joey Bishop. Τραγούδησε επιτυχίες όπως τα "Memories Are Made of This", "That's Amore", "Mambo Italiano", "Sway", "Volare", "Ain't That a Kick in the Head?" κ.α. Η τελευταία μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Everybody Loves Somebody Sometime" το 1964.

2006 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός James Brown (James Joseph Brown, Jr. 1933-2006) απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών στο νοσοκομείο Emory Crawford Long στην Ατλάντα της Τζόρτζια όπου είχε εισαχθεί την προηγούμενη ημέρα για ιατρική αξιολόγηση της κατάστασής του. Πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια σαν αποτέλεσμα επιπλοκών πνευμονίας. Στο πλευρό του ήταν ο μάνατζερ του Frank Copsidas και ο φίλος του Paul Sargent. Σύμφωνα με τον Sargent, ο Brown είπε "Θα φύγω απόψε...", πήρε τρεις μεγάλες ήσυχες ανάσες και έπειτα έκλεισε τα μάτια... Είναι γνωστός και ως "The Godfather of Soul". Ένας άλλος χαρακτηρισμός που του είχε αποδοθεί με τα χρόνια είναι "the hardest working man in show business". Ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του '50 και έγινε γρήγορα γνωστός με τις επιτυχίες του και την δυναμική του σκηνική παρουσία. Τον Ιανουάριο του 1986 ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame. Το 1992 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Θεωρείται από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα στην ιστορία της μουσικής. Δημοφιλή τραγούδια του τα "Papa's Got a Brand New Bag" (1965), "I Got You (I Feel Good)" (1965), "It's a Man's Man's Man's World" (1966), "Get Up (I Feel Like Being a) Sex Machine" (1970) κ.α.

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ; ΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΤΟ 2012

ABORTED: Νέο τραγούδι online

Οι Βέλγοι death metallers Aborted έδωσαν ένα νέο τραγούδι στη δημοσιότητα. Το τραγούδι ονομάζεται "The Origin of Disease" και μπορείτε να το ακούσετε χρησιμοποιώντας τον παρακάτω player.
Το "The Origin of Disease" θα περιέχεται στο νέο album των Aborted, με τίτλο "Global Flatline", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου.
To tracklist του "Global Flatline" έχει ως εξής:
aborted global flatline01. Omega Mortis
02. Global Flatline
03. The Origin Of Disease
04. Coronary Reconstruction
05. Fecal Forgery
06. Of Scabs And Boils
07. Vermicular, Obscene, Obese
08. Expurgation Euphoria
09. From A Tepid Whiff
10. The Kallinger Theory
11. Our Father, Who Art Of Feces
12. Grime
13. Endstille

Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα έχει δώσει στη δημοσιότητα άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο album του, το ομώνυμο "Global Flatline", το οποίο επίσης μπορείτε να ακούσετε.

THE U.N. LIVE ΣΤΟ CAFE SANTAN

LAMB OF GOD: Ανακοινώθηκε live στη χώρα μας

Οι αμερικάνοι metallers Lamb of God έρχονται στη χώρα μας για ένα show στις 28 Μαΐου στο Fuzz Club της Αθήνας. Από τη διοργανώτρια εταιρία λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

"Οι Lamb of God έρχονται στην Ελλάδα!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012, Fuzz Club, Αθήνα
"Ιδού ο αμνός του θεού ο αίρων την αμαρτία του κόσμου. (κατά Ιωάννη α:29)"

Ετοιμαστείτε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι ευαγγελικά με τους Lamb of God!

Έρχονται με έναν και μοναδικό σκοπό: να σταλάξουν στην Αθήνα την σακατευτική τους δόση από αγνό Αμερικάνικου μέταλ. Oι Lamb of God ανήκουν σε αυτό το είδος που το ελληνικό κοινό γνωρίζει καλά και αγαπά. Θα επισκεφθούν την Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας τους με αφορμή το νέο πολυαναμενόμενο album τους “Resolution”. Λέτε να μας δώσουν τις λύσεις?

Lamb of God, ο Αμνός του Θεού, το μέταλ τέρας!

Έρχονται στο σωστότερο κοινό που μπορεί όχι μόνο να αντέξει, αλλά και να «χτυπηθεί» στα αξέχαστα riffs του διδύμου Morton-Adler, στον ρυθμό του άλλου Adler που σπάει τη ραχοκοκαλιά, στο kick ass μπάσο του Campbell και φυσικά, στα αναγνωρίσιμα και απειλητικά φωνητικά γρυλίσματα του Blythe.

Ξεκινώντας από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια (ένα σχετικά αδιάφορο μουσικά μέρος) το 1994, το ονομαζόμενο αρχικά συγκρότημα Burn the Priest, ήταν καθαρά ορχηστρικό, με τα πρώτα τρία demo που κυκλοφόρησαν να μην έχουν καθόλου φωνητικά. Μετά, προστέθηκε ο Blythe και πήρε άλλη τροπή η μουσική τους. Ενσωματώθηκαν στην σκηνή της εποχής, παρόλο που κάποιοι ιδιοκτήτες χώρων δεν τους έκλειναν γιατί θεωρούσαν το όνομα τους «κακό», και κάπου εκεί έγινε η αλλαγή σε Lamb of God. Τα album τους New American Gospel, Ashes of the Wake και Sacrament, θεωρούνται από τα καλύτερα, με το τελευταίο μάλιστα να έχει προταθεί για Grammy. Έχει ειπωθεί ότι το συγκρότημα αυτό θα μπορούσε να είναι η έκρηξη της χημικής ένωσης των Pantera και των Slayer.

Θα μ ας κάνουν να νιώσουμε ως το κόκκαλο τι σημαίνει σκληρό metal!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε από κοντά αυτό το μπαράζ καταιγιστικών riffs και όλη τη ρυθμική αναστάτωση του groove metal!

Αυτό είναι το συγκρότημα που περιέχει συμπυκνωμένη όλη την ουσία του NWoAHM (New Wave of American Heavy Metal)!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα!

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 28 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880"