ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΤΩΡΑ!!!!


Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ – ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ!
Ο Παρλαπίπας είναι κοντά σου με κάθε τρόπο!!!
Αναδημοσιεύει από φιλικά ιστολόγια θέματα και σε ενημερώνει!
Μπορείς και εσύ τώρα να γράψεις ότι σε απασχολεί, ότι σε χαλάει, ότι θέλεις να πεις και να σε ακούσουν όλοι!!!
Στείλε μας το δικό σου θέμα, άρθρο, καταγγελία στο e-mail: spacefm@gmail.com
ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ, ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! 
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!
www.oparlapipas.com

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ



Τώρα που τίποτα δεν έχει απομείνει
μένει να βρούμε τη ζωή μας ξανά
Έλα να στήσουμε ένα ωραίο πανηγύρι
πάνω από την άβυσσο που χάσκει για μας....!!

Αγαπημένες μουσικές τις ελληνικής σκηνής κάθε Τρίτη στον Κάκτο Αλεξάνδρας....!!!

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 40 και Σκυλίτση...!!!

Νεκτάριος Σφυράκης - Live Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

On The Road.. Again! 
Ο Νεκτάριος Σφυράκης και οι Rock Alarm την Δευτέρα 29/10 ανεβαίνουν στη σκηνή του Γυάλινου μουσικού θεάτρου
εκτοξεύοντας την ενέργεια, την ένταση και την τρέλα τους στα ύψη.. Ένα πρόγραμμα με απόλυτα Rock ύφος από 
τη διεθνή και εγχώρια Rock σκηνή.Μαζί με το Νεκτάριο η καταπληκτική Fany Melfi μια extremely Rock παρουσία,
Η οποία απογειώνει την διάθεση με το δικό της προσωπικό ήχο.

Rock Alarm:

Guitar - John Raptis
Bass - Nick Mavromatis
Drums - Theo Xristodoulou
Keyboard - Olga Galanaki

Hosted by: Strawberry Music Team
Doors Open: 20:30

Δευτέρα 29/10 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο     

Λ.Συγγρού 143 Ν.Σμύρνη, Αθήνα

BIGUS DICKUS (Judas Priest Tribute) LIVE @ Revenge Of Rock


"Ask, and it shall be given you..." - Ιησούς

Ζητήσατε και θα σας δοθεί: το μεγάλο Live Tribute στους Θεούς του Metal, από την BIGUS DICKUS ατμομηχανή. Οπότε...

... "Let's bang some heads!" - Rob Halford


Eίσοδος 5e

REVENGE OF ROCK
Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Αθήνα

___________________________________________
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ "BIGUS DICKUS promo kit": https://rapidshare.com/files/3228633787/BIGUS%20DICKUS%20-%20The%20Fan%20Media%20Kit.rar

Στάθης Δρογώσης Live Ξάνθη 1/11/12


Ο Στάθης Δρογώσης φέρνει την "Όμορφη Ζωή" στην Ξάνθη. Για ένα μοναδικό live στην ΛΟΛΑ!
Την ΠΕΜΠΤΗ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

"Όμορφη ζωή" το σύνθημα. "Όμορφη Ζωή" και το νέο album του Στάθη, το πρώτο στην Ελλάδα που δίνεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του δημιουργού www.antelmamusic.com. Το καινούργιο album αυτό παρουσιάζει φέτος ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με ό.τι δικό του έχουμε αγαπήσει από τα προσωπικά του albums, την πορεία του με τα "Φώτα που σβήνουν", αλλά και ό,τι μη δικό του έχει αγαπήσει εκείνος και θέλησε να μας παρουσιάσει σε ένα μοναδικό ακουστικό live με τον ίδιο στο πιάνο και τον Άρη Ζέρβα στο τσέλο.
ΠΕΜΠΤΗ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Lola postmodern bar 
Χασιρτζόγλου 7, παλιά πόλη Ξάνθης.

Κάθε Σάββατο η miss Πλαστελίνη Ξένια Γαργάλη στο JazzART


Από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο το Jazz Art (Πλατεία Μερκούρη Άνω Πετράλωνα) φιλοξενεί την Μiss Plastelini!

Γαργαλιστικές funk soul και swing μελωδίες από την Ξένια Γαργάλη, jazz solo σαξοφώνου υψηλής ραπτικής από τον Παναγιώτη Ράπτη, μεθυστικοί πιανιστικοί αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής από τον Περικλή Μπισκίνη και ζωηροί ρυθμοί που αναμφίβολα σε ξεσηκώνουν από τον Παναγιώτη Τζινιόλη.

Κάθε Σάββατο από 29 Σεπτεμβρίου, σε ιδιαίτερες διασκευές με τη χαρακτηριστική παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά και πρωτότυπα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του Περικλή Μπισκίνη και της Ξένιας Γαργάλη, μόνο στο Jazz Art.

Jazz Art
Άνω Πετράλωνα
Καλλισθένους 87 Πλατεία Μερκούρη, (κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού στα Πετράλωνα)

Ώρα έναρξης 22.22 ακριβώς!
Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεων: 6986516628

Ελάχιστη κατανάλωση:6€ με κρασί ή μπύρα
Δευτέρα ποτά: κρασί ή μπύρα 4€, ποτό 6€

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & friends - LIVE

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΜΠΡΕΛΑ 
ΣΕ ΜΙΑ BLUES - ROCK ΒΡΑΔΥΑ.


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

The BET live!!!


Εναρξη 22:30, Είσοδος Ελεύθερη
Τελευταία παράσταση για τον Οκτώβρη!!!

Οι γνωστοί πλέον “The Bet”, με έτοιμο το EP τους “In Motion”, έρχονται στο Αλάβαστρο για να γεμίσουν τα Σάββατα του Οκτώβρη με τις MoTown, Funk, Rock μουσικές τους...πάντα in motion!!!
Το πενταμελές συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2010, χτίζοντας το όνομα τους μέσα από τις ασταμάτητες ζωντανές εμφανίσεις που έδιναν τα μέλη του σε όλη τη χώρα. Από το 2011 άρχισαν να κερδίζουν airplay με την εξαιρετική διασκευή στο “Who’ll Pay Reparations” του Gil Scott Heron, άλλα παράλληλα συνεχίζουν να κερδίζουν και το κοινό με το πάθος και τη ενεργητικότητα τους επί σκηνής όπου και αν εμφανίζονται. Ένα από τα δυνατά χαρτιά της μπάντας είναι οι διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως τα “Who’ll Pay Reparations” (Gil Scott Heron), "Since I've Been Loving You" (Led Zeppelin), "Mercy" (Duffy), "I Need A Dollar" (Alloe Black), Wonderwall (Oasis) τα οποία και προσαρμόζουν στο Power Soul, Blues-Rock στυλ τους. Το συγκρότημα όμως δεν μένει εκεί και αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα ΕΡ σε ψηφιακά μορφή και με δικά του τραγούδια μέσα από το ανεξάρτητο label της Restless Wind. Αυτό πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουλίου 2012, ανοίγοντας τον δρόμο των The Bet και στη δισκογραφία.

Ακουστικό live! Αδριανός Νόνης - Βασίλης Κίτσος (εν ψυχώ)


Ακουστικό live! 

Αδριανός Νόνης - Βασίλης Κίτσος (εν ψυχώ)
White Noise - Ευμολπιδών 20, Γκάζι

Πέμπτη 8 Νοέμβρη
Εναρξη: 21:30,
είσοδος: 2 ευρώ


"Midnight in Athens" ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ+ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ+ ΜΑΛΟΥ Live στο "MONASTIRAKI STAGE " (κάθε Παρασκευή + Σάββατο από 02.11.12)


Midnight in Athens 

Η μουσική μεταμορφώνει! 


Έτσι, όσοι βρεθούν φέτος στο "Μonastiraki Stage" (το ανακαινισμένο καφέ Τερίνα), τη νέα μουσική σκηνή στο κέντρο της πόλης, θα ζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο μια άλλη Αθήνα. Απο τις 2 Νοεμβρίου, τρεις νέοι καλλιτέχνες - ο Τσακαλάκος, ο Μιχαλακάκος και η Μαλού – παρασύρουν τους θεατές σ' ένα μουσικό ταξίδι από το "Money money money" των Abba μέχρι το "Je veux" της Zaz, κι από το "Δεν τελειώσαμε" του Ρέμου (σε jazz εκδοχή!) μέχρι το "I'm sexy and I know it". Ανάμεσα στα τραγούδια μπλέκονται χιουμοριστικά σκετς και αυτοσχεδιασμοί από τον ηθοποιό Νικορέστη Χανιωτάκη. Τίτλος αυτού του πολύχρωμου live set: "Midnight in Athens".

Ο εκρηκτικός Παναγιώτης Τσακαλάκος, μετά τη νίκη του στο Greek Idol 2, έχει ήδη κυκλοφορήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά "Θα με βρεις" (Universal), όπου αποκαλύπτει, εκτός από το ερμηνευτικό, και το συνθετικό του ταλέντο.

Ο εναλλακτικός Σταύρος Μιχαλακάκος, νικητής του X-Factor 2, έχει κυκλοφορήσει το single "Να με καταστρέψεις γλυκά", με το οποίο πήρε το βραβείο Best Alternative Video-clip στα Mad Awards 2012. 

Η μεσογειακή Μαλού ετοιμάζει το πρώτο της single, διατηρώντας πάντα το χαλαρό, ανεπιτήδευτο ύφος που την έκανε να ξεχωρίσει στο Greek Idol 2.

Ο πολύπλευρος Νικορέστης Χανιωτάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, έκανε αίσθηση πέρυσι με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ "Αναζητώντας τον Αττίκ".


MONASTIRAKI STAGE Καπνικαρέας 35, Πλάκα
Μουσική παράσταση Midnight in Athens 
από την Παρασκευή 02.11.12
και κάθε Παρασκευή - Σάββατο 
doors open 22.00
είσοδος με ποτό €7,00


Παίζουν οι μουσικοί:

Κιθάρα: Αποστόλης Στίκας
Πλήκτρα: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Τύμπανα: Βαγγέλης Παπαχρηστόπουλος
Μπάσο: Θανάσης Γιαννίτσας
Σαξόφωνο: Sam Marlieri

Επιμέλεια ήχου: Μανώλης Ψάρρης

Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ. Live στο Θησείο


Οι Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ. ξανάρχονται live -στον ιστορικό πολυχώρο “ΣΤΑΥΛΟΣ”, Ηρακλειδών 10 στο Θησείο- την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου .Rock Blues και πολλά extra events περιλαμβάνει η πρώτη εμφάνιιση της μπάντας στην Αθήνα για την φετεινή σαιζόν.Θα ακολουθήσει μίνι παρουσίαση του CD τους ,που κυκλοφόρησε με το γενικό τίτλο «Ωσεί Παρών» .

Οι Ε.Σ.ΕΛ.ΟΝ αποτελούνται από :

Τakis Tyrovolas (Κιθάρα, Φωνητικά)
Βαγγέλης Ψύγκας (μπάσο).
Μηνάς Βασιλάκης (drums).
Μαίρη Τήρου (Φωνητικά)
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ. κρατήσεων 210-3452502 

Κeep on Rockin' 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ LIVE @ Vinilion


ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ μαζί με την band του ροκάρει στο Vinilion!
Eισοδος 10 ε με μπύρα/κρασί

info:
Γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Από παιδί ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και βιολί. Συμμετείχε στα πρώτα προοδευτικά συγκροτήματα rock μουσικής στην δεκαετία του ’70. Ασχολήθηκε με την jazz και jazzrock μουσική αλλά και ethnic μουσική.
Παίζει ακόμα sitar, drums, keyboards. Από το 1989 έως και το 2002 ήταν στενός συνεργάτης του Βασίλη Παπακωνσταντίνου όπου και έχει συνθέσει πολλές από τις γνωστές επιτυχίες του ( Χρόνια Πολλά, Τα χάλια μου, Οδός Ελλήνων, Ανοιξέ μου να κρυφτώ, Παράπονα στη Λίνα, Γειά σου, Εχω ανάγκη, Καμπαρντίνα, Να με Φωνάξεις, Χαμένες αγάπες και πολλά άλλα) και υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις σε πολλές δισκογραφικές του δουλειές αλλά και ζωντανές εμφανίσεις 

Έχει συνεργαστεί επίσης με τους Αφους Κατσιμίχα, Α Βαρδή, Δ.Μούτση, Μικρούτσικο, Λ.Μαχαιρίτσα, Γ.Γιοκαρίνη, Β.Σαλέα και πολλούς άλλους. Το 2002 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος: " Ο φύλακας των σκουπιδιών". Από το 2003 μέχρι σήμερα παίζει με τους Γ. Νταλάρα, Μαρινέλλα, A. Ρέμο, Δ.Μητροπάνο, Δ.Μπάση, Γ. Πάριο, Κ. Μακεδόνα, Γ. Πλούταρχο. Ταυτόχρονα έχει τη δική του rock μπάντα παρουσιάζοντας την προσωπική δισκογραφική του δουλειά και τραγούδια από Pink Floyd, Satriani, J.Beck, Led Zeppelin, Deep Purple. 

Προσωπική Δισκογραφία: 2002: Ο φύλακας των σκουπιδιών (Minos EMI) 2012: Με τα ματια κλειστα Δισκογραφικές συμμετοχές: * 1989: Χορεύω - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1991: Ζωντανή Ηχογράφηση στο Αττικόν Γ. Νταλάρας/ Β. Παπακωνσταντίνου * 1991: Χρόνια Πολλά - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1992: Η Πνοή του ουρανού-Βασίλης Σαλέας * 1992: Σφεντόνα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1992: Στο φαλημέντο του κόσμου - Νικόλας Ασιμος * 1993: Φυσάει - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1994: Δε σηκώνει - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1996: Αυριο - Μαρία Δημητριάδη * 1997: Πες μου ένα ψέμα ν'αποκοιμηθώ - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1998: Να με φωνάξεις - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 1998: Θα πάρω το τρένο - Γρηγόρης Δεσύπρης * 1999: Θάλασσα στη σκάλα - Θάνος Μικρούτσικος/Β. Παπακωνσταντίνου * 2000: Σφεντόνα Live - θάνος Μικρούτσικος/Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 2000: Χαμένες Αγάπες - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 2002: Προσέχω Δυστυχώς - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 2003: Στο αφιερώνω - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας * 2003: Μαζί - Νταλάρας/Μαρινέλλα * 2005: Μαρνη και 3ης - Απόστολος Μπουλασίκης * 2005: Υπάρχει και το Ζειμπέκικο - Δημήτρης Μητροπάνος/Δημήτρης Μπάσης/Θέμης Αδαμαντίδης * 2005: Γιάννης Ντόντορος -Ολα αλλάζουνε * 2005: Απλά και μπερδεμένα - Γρηγόρης Δεσύπρης * 2005: Ζωντανή ηχογράφηση στο Ηρώδειο - Βασίλης Παπακωνσταντίνου * 2008: Γιάννης Ντόντορος - Λουνα παρκ * 2006: Μεσόγειος 30ος-40ος παράλληλος -Γιώργος Νταλάρας * 2006: Οι λέξεις - Στάθης Αρτιν * 2007:Μαρινέλα-Ρέμος Line * 2007:M.Θεοδωράκης-Γ.Νταλάρας-Ρωμιοσύνη * 2008:Θα πιω απόψε το φεγγάρι (Ζωντανή Ηχογράφηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) 9/2008-Αφιέρωμα στον Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ *2011:Tax Free *2012:Με τα ματια κλειστα Χριστοφορος Κροκιδης

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Casey Hurt- Half as Much as Love (2012)

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Casey Hurt- Half as Much as Love (2012)

Πέτρος Θεοτοκάτος │Μπουάτ Απανεμιά


Πέτρος Θεοτοκάτος │Μπουάτ Απανεμιά
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

13 χρόνια από το θρυλικό πια «Πιστόλι στο Πιάτο», ο δημιουργός του αγαπημένου «Θα χαθώ» εμφανίζεται στην ιστορική μπουάτ της Πλάκας, σε μια ακουστική μουσική βραδιά, για να μας ταξιδέψει στην δική του προσωπική ουτοπία, συντεθειμένη από τους ήχους του ονείρου, της πόλης, και του ελεύθερου στοχασμού. Ο Πέτρος Θεοτοκάτος είναι από τους καλλιτέχνες που δεν κατηγοριοποιείται εύκολα. Η μουσική του μάχεται να συναγωνιστεί τους παραστατικούς καμιά φορά, σπαραχτικούς του στίχους και η ιδιαίτερη συναισθηματική του φωνή δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, τη μπαλάντα με το ροκ στην ζωή και την μουσική.

Μπουάτ Απανεμιά
Μνησικλέους & Θόλου 4, Πλάκα
Κρατήσεις: 210-3248580
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Συναυλία SOS αλληλεγγύης και υποστήριξης του Γιάννη..



«Μούδιασαν» όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές και έγιναν μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος: Το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο, που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του τις γραμμές με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.
Ακόμα χειρότερα ένιωσαν όσοι....

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Περπατάς στα σύννεφα μαζί με τους αγγέλους και σου χαρίζω της αγάπης τα φτερά..........



ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Ν ΑΝΑΤΕΛΕΙ-ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ

Ακούω τη βροχή για σένα μου μιλάει
πως χάνεσαι τις νύχτες κάπου στο πουθενά
Κι εκεί που δε μιλάμε για αγάπες ματωμένες
και το φεγγάρι χάνεται μέσα στη συννεφιά

Μα δεν μπορώ ν' αγγίξω τα όνειρά σου
με τη σιωπή μου χίλιες λέξεις να σου πω
Όταν ο ήλιος θα πάψει ν' ανατέλλει
ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ' αγαπώ

Περπατάς στα σύννεφα μαζί με τους αγγέλους
και σου χαρίζω της αγάπης τα φτερά.
Τα αστέρια τώρα σβήσανε, θα φέξει όπου να ναι
ξημερώνει τ' όνειρό μου και φεύγεις μακριά

Μα δεν μπορώ ν' αγγίξω τα όνειρά σου
με τη σιωπή μου χίλιες λέξεις να σου πω
Όταν ο ήλιος θα πάψει ν' ανατέλλει
ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ' αγαπώ

Θέλω να κάνω τον πόνο σου τραγούδι
να τ' ακούς όταν κλαις καμιά φορά
για να διώχνει η μουσική τα δάκρυά σου
και με τα λόγια μου να φεύγει η μοναξιά

Μα δεν μπορώ ν' αγγίξω τα όνειρά σου
με τη σιωπή μου χίλιες λέξεις να σου πω
Όταν ο ήλιος θα πάψει ν' ανατέλλει
ίσως τότε να πάψω να σου λέω σ'αγαπώ.


Δεν ειναι που βρεχει...παλι ....Δεν ειναι που περνανε οι μερες κ ......κ δεν ερχεσαι....Ειναι που αδυνατω να παραδεχτω το οριστικο του ταξιδιου σου .....Κανεις μας δεν μπορει....Καθε μερα μετραω ποσο μεγαλο ειναι το κενο της απουσιας σου ..Ποσο δυνατη ειναι η παρουσια σου ΠΑΝΤΟΥ ...........
Ποσα θα πρεπε να εισαι εδω για να τα ζησεις ....Ποσα σε περιμενουν κ ας μην ερθεις ΠΟΤΕ....Ποσο λαθος ηταν το ταξιδι σου αυτο ψυχη μου .......
Παντα..μια θεση κενη ...Παντα ..μια παρουσια αορατη μα τοσο ζωντανη ......
Κ καθε νυχτα μεσα στο σκοταδι χιλιες εικονες ...καθημερινες....το γελιο σου ......το καθαρο σου βλεμμα.........Στιγμες ...χιλιες δυο στιγμουλες ......που τιποτα δεν προμηνυε αυτο που θα ζουσαμε......................Τιποτα γαμωτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ...με τοση αγαπη γυρω σου δεν καταφεραμε να σε κρατησουμε κοντα μας ???????????ΓΙΑΤΙ????????????

Εχω ένα άδειο σκουριασμένο πιστόλι Και μια αλήθεια βολικιά σαν ξυράφι_____________



ΚΕΦΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ - ΤΡΥΠΕΣ 


Εχω ένα άδειο σκουριασμένο πιστόλι
Και μια αλήθεια βολικιά σαν ξυράφι
Και περιφέρομαι από πόλη σε πόλη
Μ' ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι

Eχω ένα φόβο που τον έχουνε όλοι
Και μια φωτιά που την ταίζω με λάθη
Και περιφέρομαι από πόλη σε πόλη
Μ' ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι

Εχω ένα δρόμο μα δεν ξέρω που βγάζει
Μια ίσια γραμμή σ' ένα βρώμικο χάρτη
Και στροβιλίζομαι απ' τη μια άκρη στην άλλη
Μ' ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι

Εχω μια θλίψη που 'ναι τόσο μεγάλη
Που όλο φοβάμαι μη τυχόν και ξεσπάσει
Κι ισορροπώ μέσα σ' του ονείρου τη ζάλη
Μ' ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι

Εχω έναν ήλιο χλωμό στη φορμόλη
Μια καρδιά που διψάει σαν καμένο χωράφι
Και περιφέρομαι από πόλη σε πόλη
Μ' ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι


Οργη κ απογνωση !! Θυμος κ αβεβαιοτητα!!! Νομαδικη σκεψη που πουθενα δεν στεριωνει .................Μυαλλο αδεσμευτο συνοδοιπορος μιας αδουλωτης ψυχης!!!!!!!! Μια γραμμη ζωης με απροσδιοριστο προορισμο!!!!!!!!!!!!!!!! Κ μια σκεψη : ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....-ΩΣ ΠΟΥ ??-ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!
Κ ενας φοβος ...φοβος κοινος.....που τον παλευεις κ ποτε δεν τον νικας ..............
Μεγα κοκτεηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Δυναμιτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα μαζι ανακατα συνθετουν μια βομβα που περιμενει καρτερικα να ερθει η μαγικη στιγμη της πολυποθητης εκρηξης!!!
Μια τρελλα ..μια αρρωστια παιδικη .....που σαν τη φωτια στο τζακι την ταιζουν συνεχεια να μην σβησει !!!!! Ισορροπια σε σχοινι τεντωμενο ...κ η ωρα της πτωσης ολο κ πιο κοντα φτανει....δες!!!!!!!!!!!!!! Την αγγιζεις σχεδον με τ ακροδαχτυλα σου !!!!Κ τρεχεις δωροδοκοντας τους τελωνες να φτασεις .........μετρωντας αυτοι τα λαθη σου αθροιζουν το αντιτιμο !!!!!!!!!!!! Κουβαλας πολλα στις αποσκευες σου μα δεν σε νοιαζει ..Ολα στο μυαλλο σου ειναι κατανεμημενα σε ισοποσες στιβες....Ολα τα σωστα κ τα λαθη σου ...οσα επελεξες να ζησεις κ οσα επελεξαν οι αλλοι για σενα....Ολα οσα ειχες κ εχασες κ οσα ηθελες παντα κ ποτε δεν ειχες..........Ολα τα συστατικα της πορειας σου ΕΔΩ χρυσο εισιτηριο.............. κ συνεχιζεις να περιφερεσαι .......πουθενα δεν ριζωνεις ...Περιμενεις τη στιγμη που θα ξεσπασει ολος αυτος ο οχλος σκεψεων κ γεγονοτων κ αγωνιας κ ...................κ τιποτα..........................απλα...συνεχιζεις ....................................Μ ΕΝΑ ΚΕΓΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ_____________________________________

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. NOTOS STAGE - LIVE


THE LET IT ROCK BAND COMPETITION - CYPRUS


SOUND CHECK MUSIC SCHOOL PRESENT THE LET IT ROCK BAND COMPETION
FOR ANY INFORMATION PLEASE CONTACT TEL:96703416



DELIVERS & FIRE VANADIUM Live @ LAZY Club


ΠΕΜΠΤΗ 25/10
Οι εκρηκτικοί DELIVERS μοιράζονται την σκηνή, 
με τους ιστορικούς FIRE VANADIUM!!!

Καταιγιστικά ριφ..πολλά πολλά Db!!!
Don't miss it!!!

DELIVERS:

FIRE VANADIUM:


Club Lazy

Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΤΗΛ. 210/68.95.535
email: info@lazy.gr

5 Εποχές - Κίτρινα Ποδήλατα Σάββατο 3 Νοέμβρη,Αρχιτεκτονική στις 22:00

Το Σάββατο 3 Νοέμβρη οι 5 Εποχές συναντούν τα Κίτρινα Ποδήλατα στον υπέροχο χώρο της Αρχιτεκτονικής στο Γκάζι( Ελασιδών 6).
Ένα live που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα..Το live ξεκινάει ΑΥΣΤΗΡΑ στις 22:00..Σας περιμένουμε όλους....!!!!!!!


Αστείοι Αστοί,TBA@Hard Rock Cafe Athens "LIVE"


Σας προσκαλούμε όλους στο "Hard Rock Cafe Athens" στις 16/11 και ώρα 21:30 στο πρώτο live για την νέα σεζόν όπου θα ακουστούν καινούργια κομμάτια και διασκευές μας.

Σας περιμένουμε μαζί με την παρέα σας..«Eίσοδος Eλεύθερη»

Αναχάπαρα Live @ Beerary,Apolis


Αναχάπαρα Live
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012
@ Apolis Beerary
(Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη)

Οι Αναχάπαρα με ανανεωμένη σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο Apolis.

Την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012, οι Αναχάπαρα φιλοξενούνται στον καταπληκτικό χώρο του Apolis Beerary, όπου θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους καθώς και διασκευές γνωστών κομματιών, μέσα σε ένα σχεδόν τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, ρυθμό και ένταση... :)


Αναχάπαρα
Live @ Apolis Beerary
(Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη- Τηλέφωνο: 210 50 60 000 / 210 50 60 602)


Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012 [08-11-2012]

Doors Open: 22.30
Είσοδος: Ελεύθερη
δώρο CD


Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®). Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος». Σε όλο το διάστημα αυτό, οι Αναχάπαρα, έπαιξαν σε αρκετές μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους τόσο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη όσο και στην περιφέρεια, πότε μόνοι τους και πότε με guest από την εγχώρια μουσική σκηνή. Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα. 

Line Up:
Γιάννης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Πάρης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Γιάννης Πριόβολος: Bass
Νίκος Μοίρας: Drums

LET THERE BE ROCK - DJ SET CHRIS KISSADJEKIAN AT BAT CITY CLUB



"Τα Μουσικά γούστα του Χρήστου Κισατζεκιάν δεν είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της πιάτσας. Ύστερα από 22 συναπτά έτη έντονης παρουσίας στο χώρο του εξειδικευμένου μουσικού τύπου μέσα από επώνυμα περιοδικά όπως τα Metal Hammer, ΠΟΠ+ΡΟΚ, Zoo, Δίφωνο, Sonik κ.α., ο ΄"Τρελός Του Χωριού" δηλώνει ταγμένος στο ευθυτενές Hard, Prog & Heavy Rock της χρυσής δεκαετίας των '70'ς, παραμένοντας συγχρόνως ορθάνοιχτος σε κάθε σημερινή, εμπνευσμένη πρόταση.

Aπό τα όρια λοιπόν των λευκών blues του Joe Bonamassa στα χνάρια των γνήσιων απόγονων της Προοδευτικής Μουσικής όπως οι Porcupine Tree, και από τη σκυτάλη που οι Thunder παρέλαβαν απο τους Bad Company έως και το φλερτ με τον ακραίο ήχο ηγετικών σχημάτων των '00ς όπως οι System Of a Down & Opeth.

Έτσι, αυτά και άλλα πολλά που άπτονται στα πλαίσια του στιγμιαίου αυθορμητισμού θα αποτελέσουν κάθε δεύτερη Τετάρτη το soundtrack της βραδιάς στο αγαπημένο μας "Bat City"!"

LADIES NIGHT ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10 @ Revenge Of Rock

Αυτή την Τετάρτη αφήνουμε τους άντρες να βλέπουν C.L. και προσκαλούμε όλες τις κυρίες να ροκάρουν μαζί μας!!! 
Το πρώτο πότο κερασμένο από μας!!!! 
(Free Entrance. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 1:30)


Metal List Live!


PROGRAM BAT CITY ROCK BAR


MUZAK
Ημερομηνία: Πεμ, 25/10/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Οι Muzak είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται απο 6 νέους ταλαντούχους μουσικούς, οι οποίοι αποφάσισαν να συνεργαστούν και να κάνουν το νέο τους ξεκίνημα παίζοντας διασκευές, ενω παράλληλα συνθέτουν και την δικιά τους μουσική.Το παίξιμό τους, οι επιρροές τους, και τα τα ακουσματά τους, κινούνται σε ήχους όπως αυτούς της rock, reggae, ska με Ελληνικό και ξένο στίχο, αλλά και της έντεχνης μουσικής. Έχοντας εμπειρία ο καθένας ξεχωριστά απο μουσικές σκηνές, χώρους και festivals, όπως το Κατράκειο Θέατρο, το Καφεθέατρο, Matala Festival 2012, Beachwave Festival, Ghost House, Bat City κÎ �ι αλλού, αποφάσισαν να συγκροτήσουν αυτό το μουσικό σχήμα, ωστέ να μοιραστούν το πάθος τους για την μουσική με τον κόσμο.

BIGUS DICKUS
Ημερομηνία: Παρ, 26/10/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα
Το Bat City θα είναι το επόμενο "θύμα" της BIGUS ατμομηχανής:
Οι BIGUS DICKUS φορούν τα μαύρα τους, τσιτώνουν τους ενισχυτές και ενεργοποιούν το διασκευαστικό heavy set που δημιουργεί φλεγμονές στο σβέρκο...
Με ποιότητα και εγγύηση στη μπυρόβια διασκέδαση...

Τα υπόλοιπα επί σκηνής.
Stay heavy, stay true, stay BIGUS.

Metal Zone Party
Ημερομηνία: Σαβ, 27/10/2012
Έναρξη: 23:00
Το ζητήσατε ... το επαναλαμβάνουμε...

Το Metalzone.gr θα είναι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο Bat City για ακόμα μια βραδιά γεμάτη Heavy Metal ... Η γνώριμες μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής εκπομπής του Metalzone.gr που εκπέμπει χωρίς διακοπή τα τελευταία 13 χρόνια ακόμα μια βραδιά στο heavy metal στέκι της πόλης Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11.

Στα dexx ο Κώστας Purevil Κυριακάκης. Beer You There!



Booze ´n´ Satan DJ Set
Ημερομηνία: Κυρ, 28/10/2012
Έναρξη: 22:00

DJ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΣΑΤΖΕΚΙΑΝ

Ημερομηνία: Τετ, 31/10/2012
"Τα Μουσικά γούστα του Χρήστου Κισατζεκιάν δεν είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της πιάτσας. Ύστερα από 22 συναπτά έτη έντονης παρουσίας στο χώρο του εξειδικευμένου μουσικού τύπου μέσα από επώνυμα περιοδικά όπως τα Metal Hammer, ΠΟΠ+ΡΟΚ, Zoo, Δίφωνο, Sonik κ.α., ο ΄"Τρελός Του Χωριού" δηλώνει ταγμένος στο ευθυτενές Hard, Prog & Heavy Rock της χρυσής δεκαετίας των ´70´ς, παραμένοντας συγχρόνως ορθάνοιχτος σε κάθε σημερινή, εμπνευσμένη πρόταση.
Aπό τα όρια λοιπόν των λευκών blues του Joe Bonamassa στα χνάρια των γνήσιων απόγονων της Προοδευτικής Μουσικής όπως οι Porcupine Tree, και από τη σκυτάλη που οι Thunder παρέλαβαν απο τους Bad Company έως και το φλερτ με τον ακραίο ήχο ηγετικών σχημάτων των ´00ς όπως οι System Of a Down & Opeth.
Έτσι, αυτά και άλλα πολλά που άπτονται στα πλαίσια του στιγμιαίου αυθορμητισμού θα αποτελέσουν κάθε δεύτερη Τετάρτη το soundtrack της βραδιάς στο αγαπημένο μας "Bat City"!"

the SAS 3 project
Ημερομηνία: Πεμ, 01/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Ο Σταματης Γιαννουκακος / Μπασο , ο Αρσενης Χρυσοφακης / Ντραμς και ο Σπυρος Κυριακουλακης / κιθαρες /φωνη , παρουσιαζουν, the SAS 3 project!
Τη παρασταση που παιρνει τα καλυτερα υλικα απο τους κοσμους της rock της pop και της jazz και δημιουργει ενα καινουριο, δικο της κοσμο, μουσικης εκπληξης και διαθεσης.
Νεοι και καταξιωμενοι στο χωρο τους, οι 3 φιλοι και μουσικοι εχουν συνδυασει τη φαντασια και το καλλιτεχνικο τους background για να δημιουργησουν το, SAS 3 project ..!

Flying Mercury
Ημερομηνία: Παρ, 02/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Οι Flying Mercury στις 2 Νοεμβριου θα εμφανιστούν στην σκηνή του BAT CITY για ένα live γεμάτο απο hard rock ήχους και υπόσχονται ένα βράδυ που θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι Flying Mercury δημιουργηθηκαν το φθινοπωρο του 2011 απο τη κοινη αγαπη των μελων του για τη rock , τη μελωδικη hard rock αλλα κ το μερακι για τη μουσικη γενικοτερα. Μουσικα κινειται στο χωρο του μελωδικου hard rock κυριως των 70s-80s χωρις να λειπουν ομως και οι ευχαριστες εκπληξεις.

ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ
Ημερομηνία: Σαβ, 03/11/2012
Οι Κυνηγοί Ονείρων, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο χώρο της ελληνόφωνης Ροκ σκηνής, το 2003. Ένα ταξίδι που έχει συμπεριλάβει ‘στάσεις’ σε μερικές από τις μεγαλύτερες live σκηνές της Αθήνας και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ, εντός και εκτός Αττικής.
Από το 2005-2011 κυκλοφορούν τα demo «Κοινή Γη Ονείρων» και «Μια άλλη Οδύσσεια», το «Live στον Αέρα», το cd-single «Mordred», το live DVD «6 χρόνια Κυνηγοί Ονείρων» και το mini cd «Σε όνειρα άλλων», με διασκευές σε τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου και του Νίκου Ξυλούρη.

X-EPAFIS
Ημερομηνία: Κυρ, 04/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Σας παρουσιάζουμε τους X-EPAFIS ένα ροκ ακουστικό σχήμα δύο ατόμων (Βασίλης Λουκαδάκης φωνή-κιθάρα / Χριστίνα Τσιλιμιγκάκη φωνή)όπουγια 4η συνεχή χρονιά συνεχίζουν τα live σε διάφορα φεστιβάλ και σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Επαρχίας. Αγαπημένες διασκευές αλλά και δικές τους δημιουργίες θα μας ταξιδέψουν στην rock ιδέα εκείνων που ξέρουν να ξεχωρίζουν τους σπαραχτικούς τους στίχους και την ιδιαίτερη συναισθηματική τους φωνή που δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ποπ με το ροκ, στην ζωή και την μουσική και μια μίνι αναδρομή στο Greek 90´s Trash. Έτσι λοιπόν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 σας περιμένουν στο Rock Bar "Bat City" στις 22.00 με Guest Star τον Δημήτρη Κ. (ηλεκτρική κιθάρα) για άλλη μια αξέχαστη rock βραδιά. Η τιμή τουεισιτηρίουανέρχεται στο ποσό των 8 ευρώ (με μια μπύρα ή κρασί). Be There..!

Godfather
Ημερομηνία: Πεμ, 08/11/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί

Seven Band
Ημερομηνία: Παρ, 09/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπίρα
Οι SEVEN Band, με δικό τους υλικό αλλά και με μεγάλη γκάμα διασκευών, βρίσκονται ενεργά στον χώρο της μουσικής τα τελευταία 7 χρόνια, με πολλές εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές και live bars. Μετά απο διάλλειμα ενός χρόνου, έρχονται και πάλι live on stage για ένα full rock πρόγραμμα με ανανεωμένη σύσταση και playlist!

6aria live (SIX YEARS)
Ημερομηνία: Σαβ, 10/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως...ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις...

Κάθε Πέμπτη
ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ROCK ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί     πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ.  210-8646021 &  210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr 

This winter's white, its silence burns..........



Archive - The Feeling of Losing Everything

I feel strange
Covered in waves of confusion
And people not looking inside

All the stars all seem to collapse
Over the sea of my thoughts
And the net comes creeping
Over the calm and I'm caught

And all is lost in a storm
Of something sinister

As I leave to go away
The lazy sun burns a hole
And I remember those dying words you said
The feeling of losing everything

And all is lost in a storm
Of something sinister

Slow tides and falling grace
Reflections cold in this space
I am floored and can't return
This winter's white, its silence burns
Παντα με τρομαζαν οι λεξεις ΠΑΝΤΑ...ΠΟΤΕ ...ΤΙΠΟΤΑ.....ΟΛΑ.......
.......Πως ειναι να νοιωθεις πως χανεις τα παντα..............???Ποσο οριστικο ακουγεται ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ.................Κ δεν ειναι μονο ο θανατος που μπορει να σε κανει να νοιωσεις πως χανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....Η αισθηση πως χανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ....Ειναι το οριστικο το αμετακλητο του πραγματος που σε τρομαζει ..........Σαν να στεκεσαι ανικανος να το σταματησεις ..κοιτωντας εναν χειμαρο λυσσασμενο να καταπινει οτι ειχες καποτε κ το νομιζες δικο σου ...Ετσι απλα...χωρις να μπορεις να εξηγησεις το γιατι το πως κ το απο που ξεκινησε η καταστροφη ,....Αν ειναι ο θανατος πιο ανωδυνος τελικα απ τη ζωντανη απωλεια......................Μα μη θαρρεις πως θανατος λογαριαζεται μονο το σταματημα της καρδιας ...Θανατος ειναι καθε μισεμος...καθε φευγιο...............Θανατος ειναι καθε φορα που εκεινο που αγαπας ..απλα...χανεται..............................................Οταν καθε σου αντισταση γκρεμιζεται κ καθε σου κυτταρο ποναει κ σωριαζεται κομματιασμενο ...............κ λες ...πως ΤΟΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΓΕΡΟΣ........................ΣΙΩΠΗΛΟΣ.....ΒΟΥΒΟΣ.......................Παλευοντας ετσι να πιστεψεις πως ...εδω θα σταματησει το κακο .........πως χειροτερα δεν μπορει να ειναι ποτε................
...ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΑΝΤΕΞΕΙΣ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ........
...
 

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - LIVE @ TROTTOIR


ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΣΕ ΕΝΑ SOUL - ROCK - BLUES FAN PARTY.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ BLUES WIRE (86) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ NICK AND THE BACKBONE (96) ΤΟ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕΨΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10 Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ - ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΤΟ CAFE TROTTOIR ,ΣΤΙΣ 10 Μ.Μ.
GUEST : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ.

TROTTOIR
Leoforos Nikis 51
Thessaloníki
Phone 231 027 2245

FRIDAY METAL PARTY @ RAINBOW FRI. 26 OCT


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! 

TO ANEΛΕΗΤΟ ΜΕΤΑΛ ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ RAINBOW!!

DEXX: Sakis Fragos & Geo.Kar
RECEPTION: Lou

ΦΥΣΙΚΑ * HAPPY HOUR * ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ (BECKS 500ml!!), BUD, STELLA, FRANZISKANER) 
ΜΕ 3 ΕΥΡΩ MEXΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

FULL "ALL METAL" PARTY!! - FULL VIDEO WALLS!!

\m/