ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΙΜ ΧΕΝΤΡΙΞ ΕΦΗΓΕ....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΙΜ ΤΟ 1970 ΕΦΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΗΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟ!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΑ...







Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρώτη Έντεχνη - Ροκ Μουσική σκηνή της Λεμεσού

Επιτέλους, η Λεμεσός αποκτά την πρώτη της Έντεχνη - Ροκ Μουσική Σκηνή.
Ο οικείος και ζεστός χώρος «Στο Πέραμα» μεταφορτώνεται και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τη μουσική που όλοι αγάπησαν.
Ζωντανή μουσική με Ροκ ακούσματα και εναλλακτική Ροκ σε συνδυασμό με έντεχνη μουσική, το Πέραμα δεσμεύεται να δώσει αυθεντικές μουσικές εμπειρίες σε όλους αυτούς που το αναζητούν εδώ και χρόνια.
Η παλιά Λεμεσός ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς σε ένα μοναδικό μοντάζ στίχων και ρυθμών.
Μια μουσική αναδρομή σε Παύλο Σιδηρόπουλο και Νικόλα Άσιμο θα οδηγήσει σε νεότερες εποχές με Αλκίνοο Ιωαννίδη , Κατσιμίχα, Παπακωνσταντίνου, Χρίστο Θηβαίο, Πυξ-Λαξ, Χαρούλη και τόσους άλλους που καθημερινά σιγοτραγουδούμε, θέλοντας να δώσουμε βαθύτερο νόημα στα απλά καθημερινά μας.
Η πρώτη επίσημη Ροκ σκηνή της Λεμεσού υπόσχεται να αφήσει το στίγμα της στο μουσικό τοπίο της πόλης. Για του λόγου το αληθές, οι πόρτες ανοίγουν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009, στις 10:30 μμ στη μουσική σκηνή «Στο Πέραμα».
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 25- 373763.

αναζητούν μπασίστα-στρια

Οι D'N'A ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα απο Αθήνα αναζητούν μπασίστα-στρια για να ενταχθει στο σχημα για πληροφορίες στο mail vforvangelis@hotmail.com ή στο τηλ΄6979110188 Βαγγέλης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

26/09 Symptoma Live @ Thessaloniki, Schoolwave Tour
ΣΥΜΠΤΩΜΑ Live @ Thessaloniki, Block33
(prwin ydrogeios) - [Schoolwave Tour]
Δελτίο Τύπου Schooligans:
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το "Schoolwave on Tour" επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Εννέα μαθητικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα έρχονται για το πρώτο πάρτι της νέας σχολικής χρονιάς:Corruption, Metal από Θεσσαλονίκη
Parafernelia, Hard rock από ΘεσσαλονίκηWith all of my regrets,
New Wave/ Screamo από Αθήνα
Rosebleed, Ambient/ Experimental από ΑθήναLooming Titties,
Pop/ Punk από ΡόδοStifler' s Mom,
Άτεχνο από ΑθήναΣύμπτωμα,
Ελληνικό ροκ από ΟρεστιάδαDomino,
Ελληνικό ροκ από ΑλεξανδρούποληOne Last Enemy,
Metalcore από Θεσσαλονίκη
Block33 (πρώην Υδρόγειος),
26ης Οκτωβρίου 33
Έναρξη: 20.00
Είσοδος: 10 ευρώ.
//////////////
AΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΑΛΗ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
DUET
brasil brasil brasil
Βραδια με βραζιλιανικη και mainstream jazz μουσικη,
που θα μας φερει κοντα με τους ρυθμους της Bossa Nova
και την ποιηση Βραζιλιανων ποιητων οπως ο Vinicious DeMoraes.

Έναρξη:
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μουσικό Καφενείο
Οδός:
Πατησίων & Τήνου 12
Τηλέφωνο:
2108217844
Email:
kentriko.odeio@gmail.com
///////////
Professional Sinnerz & Komis X Live Xanthi . . .
Όταν σε είχα πρωτοδει στο . . .Chilli.
H rockmadness παρουσιάζει . . .
Παρασκευή 25 ΣεπτεμβρίουΟι “Professional Sinnerz & Komis X” Live στο Chlli bar στην Ξάνθη.
Professional Sinnerz . . .
ο πιο φρέσκος ήχος που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ,
έχει κλέψει τις εντυπώσεις των κριτικών, κι έχει διεισδύσει χαλαρά στις μανίες των ακροατών - το κομμάτι τους
"Όταν σε είχα πρωτοδεί" κυριαρχεί στις πρώτες θέσεις στα charts των ραδιόφωνων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα Club.
Μαζί τους ο Komis X . . . + Dancers!!!
Οργάνωση : www.rockmadness.gr
Χορηγοί Επικοινωνίας
Legend 101,6 fmXanthi
Radio DeeJay 90,6 fm Xanthi
Ράδιο Παρατηρητής 94 fm Komotini
Radio Energy 96,6 fm Kavala
Radio Energy 88,9 fm Drama

Τα φιστίκια (και οι φίλοι τους) ξεφαντώνουν στην Αίγινα

Η γεύση του είναι συνδεδεμένη με το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού. Ενα σπουδαίο προϊόν με ονομασία προέλευσης όπως το φιστίκι (διότι περί αυτού ο λόγος) αποτελεί τον πυρήνα της διοργάνωσης ενός φεστιβάλ- πού αλλού;- στη γενέτειρά του, την Αίγινα. Γύρω από αυτό το προϊόν που κάνει διάσημη την Αίγινα επικεντρώνονται εκδηλώσεις εμπορικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που στελεχώνουν το 1ο Φεστιβάλ Φιστικιού του νησιού. Με σκοπό να εξελιχθεί σε θεσμό και με αναφορά στη γιορτή Sagra del Ρistacchio της Σικελίας οι εκδηλώσεις του νέου φεστιβάλ αρχίζουν να πραγματοποιούνται από αύριο Πέμπτη 17 ως τις 20 Σεπτεμβρίου.
Εδώ και έναν χρόνο μια ομάδα ανθρώπων ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στην ιδέα της διοργάνωσης ενός φεστιβάλ για το φιστίκι, συγκροτούμενη από ανθρώπους που προέρχονται από κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς της Αίγινας. Η ομάδα αυτή σύντομα μπήκε υπό την αιγίδα του δήμου και μετονομάστηκε σε Οργανωτική Επιτροπή του φεστιβάλ. Με σκοπό να προβάλει και να ενισχύσει την καλλιέργεια της φιστικιάς, να δημιουργήσει νέους εμπορικούς δρόμους και να παρουσιάσει τη λαογραφική-πολιτιστική κληρονομιά της Αίγινας μέσα σε κλίμα διασκέδασης και χαράς, η γιορτή αυτή, η οποία προγραμματίζεται να γίνεται κάθε χρόνο στο τέλος της περιόδου της συγκομιδής των φιστικιών, περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα που αφορά πολλούς, ως αποτέλεσμα εθελοντικής προσφοράς: από εμπορικές εκθέσεις και αγροτικά σεμινάρια ως εικαστικές εκθέσεις, συναυλίες, συμπόσια, γαστρονομικές προτάσεις και πολλά δρώμενα για παιδιά. O ι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις άνοιξαν ήδη την αυλαία τους με συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Μελίνας Ασλανίδου, το «Fistiki Rally Αntica», σε διοργάνωση του Συλλόγου Κλασικού Οχήματος Αίγινας, με εκκίνηση από το λιμάνι της Αίγινας, καθώς και δύο εκθέσεις στο Λαογραφικό Μουσείο («Δρόμοι της φιστικιάς» και «Φιστικιά») με θέμα το ταξίδι της φιστικιάς στα πέρατα του κόσμου και τον ερχομό της στην Αίγινα μέσα από εργαλεία, φωτογραφίες, ιστορικά κείμενα και ντοκουμέντα και την καλλιέργεια του προϊόντος μέσα από φωτογραφίες αντίστοιχακαι οι δύο εκθέσεις διαρκούν ως τις 20 Σεπτεμβρίου.
Αύριο περισσότεροι από 40 εκθέτες θα παρουσιάσουν στο λιμάνι της Αίγινας μια μεγάλη σειρά προϊόντων που παράγονται στο νησί με επίκεντρο το γνήσιο φιστίκι Αιγίνης, φρέσκο ή ψημένο. Πρόκειται για το επίσημο άνοιγμα των εκδηλώσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: θέατρο δρόμου από 60μελή ομάδα η οποία αναπαριστά τη συγκομιδή του φιστικιού, το παιδικό «Φιστικοχωριό» στον Πύργο Μάρκελλου με εργαστήρια ζωγραφικής, κεραμικής, οικολογικό εργαστήρι, παράσταση κλόουν, Καραγκιόζη, χοροθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, «Fistikiart» με 14 ζωγραφισμένες φιστικιές που δημιουργούν έναν πανέμορφο φιστικεώνα, τη «Διαδρομή των καλλιτεχνών» με έργα πάνω από 30 ζωγράφων και γλυπτών σε διαφορετικά σημεία του ιστού της πόλης, αγροτικά σεμινάρια με ειδικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά στα κτήματά τους και μουσικές βραδιές. Ο Γιάννης Παπαντωνίου και το μουσικό σχήμα του θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες συνθέτες και ο Ανδρέας Κούνδουρος με ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων θα συνοδεύουν μουσικά τη «Γιορτή της Συγκομιδής».
Οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας υπό τους ροκ ήχους του Φίλιππου Πλιάτσικα.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22970 23250
και στην ιστοσελίδα

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΔΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

sinavlia me tous 'AKOUSTIKOUS EPIVATES''

Oi akoustikoi epivates tha emfanistoun sto xorio Asgata 15 lepta ekso apo tin lemeso.
To PRIMO cafe dinei tin efkairia stin kinotita na akousei kai na diaskedasi me tous AKOUSTIKOUS EPIVATES me kati diaforetiko. Me tragoudia apo to rock kai entexno elliniko pentagrammo alla kai me dika tous tragoudia tha frontisoun na exete mia efxaristi nixta. Timi eisodou:10 evro me 1 poto dorean. Gia plirofories Giorgos:99894892

Έναρξη:
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Asgata
Πόλη:
Limassol, Cyprus
Τηλέφωνο:
99894892