ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ RADIO MUSIC ROCK KAI ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ BAT CITY


ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK & ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ROUSFM.COM
ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ - ROUSFM.COM



OI SALA NIVA HTAN KONTA MAΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ!

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ IRENE MAV


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΝΝΟΥ - WOLF 74
DIONYSOS - JIM HIONATOS PETROVITSIS

ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

p s /1948-1990 - Μορφη της ροκ

Η ανεξάρτητη ελληνική ροκ σκηνή του '70 συνάντησε, στο πρόσωπο του Θόδωρου (Τέρρυ) Παπαντίνα, έναν από τους πρώτους της ήρωες. Χαρισματικός κιθαρίστας με ιδιαίτερο ήχο και στιλ, ξεχώρισε σαν αυθεντικός εκφραστής της ροκ κουλτούρας. Μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη για να γίνει μέλος και πρωταγωνιστής σε ιστορικά συγκροτήματα όπως οι Μακεδονομάχοι και η Εταιρία καλλιτεχνών με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Ηχογράφησε για μερικούς από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες και κυκλοφόρησε δύο προσωπικούς δίσκους, υπογράφοντας, σαν στιχουργός και συνθέτης, με τα συγκροτήματα Bicycle και Τ4 Trouble. Ταλαντούχος και γοητευτικός, έγινε ίνδαλμα και φορέας της ροκ υποκουλτούρας όπου συχνά ενυπάρχουν η αντίδραση και η αυτοκαταστροφή. Σήμερα 56 χρονών , απομονωμένος και περιθωριοποιημένος, αποκαλύπτει, σε συγκλονιστικές εκ βαθέων εξομολογήσεις μπροστά στην κάμερα, μια ψυχική πραγματικότητα που αντανακλά ένα κοινωνικό φαινόμενο. Η αφήγηση μιας ζωής που υπάκουσε στις αξίες της ροκ μυθολογίας.Ένα μουσικό ταξίδι μέσα απ' τα τραγούδια ενός μοναδικού καλλιτέχνη. Χωρίς καμία νοσταλγική διάθεση, η μουσική του Παπαντίνα ηχεί άγρια, τρυφερή και δονητική To cd περιέχει, μέσα σε άλλα, σπάνιες ηχογραφήσεις με την Εταιρία καλλιτεχνών και τον Παύλο Σιδηρόπουλος όπως και 2 δυσέρευτα τραγούδια των Bicycle.

Tα τραγούδια του εκφράζουν τη σκληρή, συχνά μοναχική πορεία ενός αυθεντικού ροκ καλλιτέχνη...


http://www.facebook.com/notes/%CE%9C%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%BF%CE%BA/p-s-1948-1990/195981170422644

Live Atlantis 105,2

Άνοιξη 1991
Γεννιέται ο ραδιοφωνικός σταθμός Atlantis

27/03/2001
O Atlantis (ο οποίος τότε εξέπεμπε στους 90 στα Fm) είναι ένας από τους πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που κλείνουν με απόφαση της τότε κυβέρνησης. Η είδηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και μέσα σε 2 ημέρες o Atlantis οργάνωσε συναυλία υποστήριξης. Με τη βοήθεια της μουσικής σκηνής Σφεντόνα που μας παραχώρησε το χώρο του Χριστόφορου Κροκίδη που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση και με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει, χιλιάδες ακροατές έσπευσαν να κατακλύσουν όχι μόνο το μαγαζί, αλλά και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας της οποίας η κυκλοφορία διεκόπη από το πλήθος. Ο Atlantis ήταν ο σταθμός που έδωσε χώρο και ζωή στην ελληνική ροκ σκηνή και θεωρήθηκε ένας από τους λόγους της άνθισης της τη δεκαετία του 90, αλλά και ένας σταθμός που ήταν αυτό ακριβώς που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι το ραδιόφωνο. Μια μεγάλη παρέα...

27/03/2011
Μετά από10 χρόνια...
Μετά από πολλές κατασχέσεις και πολύ κυνηγητό...
Μετά από πολλές (κερδισμένες) δικαστικές διαμάχες...
Μετά από πολύ κόπο και πολύ επιμονή...
Ο Atlantis είναι ακόμα εδώ με όλη την όρεξη και την αγάπη που είχε και τότε για την ελληνική ροκ σκηνή.
Γιορτάζουμε λοιπόν – όχι τα 10 χρόνια από εκείνη την μαύρη για εμάς ημέρα – αλλά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα εδώ. Γιορτάζουμε το γεγονός ότι ο Atlantis 105,2 ένας σταθμός που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ελληνικής ροκ σκηνής, είναι ακόμα ζωντανός και πιο φρέσκος από ποτέ.
Κι επειδή τις γιορτές τις κάνεις πάντα με φίλους, διοργανώνουμε μια συναυλία με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.
Ποιοί θα είναι μαζί μας ???
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Λεωνίδας Μπαλάφας
Rous
Πάνος Μουζουράκης
Motivo 4
Δημήτρης Καρράς
Μαρία Λούκα
Φώτης Ανδρικόπουλος
Σπύρος Γραμμένος
Lexicon Project
Κάρμα
Αντίπερα Όχθη
Psyclinic Tactix
Totem
9mm
Steve Tesser

To εισιτήριο της συναυλίας θα ανέρχεται στα 10€
Η συναυλία θα γίνει στο Passport (Καραΐσκου 119, Πειραιάς)


Σας περιμένουμε όλους εκεί !!!!

Δωρεάν συναυλία στο internet από την Μαύρη Μαγιονέζα

5 Κάμερες, 15 μικρόφωνα, 23 βαρέλια μπύρας και 32.5 κιλά ιδρώτα
 χρειάστηκαν για να βιντεοσκοπηθεί η συναυλιακή παρουσίαση του τελευταίου δίσκου της Μαύρης Μαγιονέζας: «Κατέβασέ Το».

Το e-rock συγκρότημα με τους καυστικότατους στίχους, πραγματοποίησε αυτό το live στις 3 Δεκεμβρίου 2010, στο Eightball Club, στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να το διαθέσει δωρεάν σε όλους τους φίλους του συγκροτήματος.

Όλα αυτά από το επίσημο site του συγκροτήματος: www.mavri-magioneza.com και μόνο με ένα απλό register.
Είναι όλη η συναυλία! Σοβαρά…

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σαν Σήμερα...11 Μαρτίου


1950 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και μαέστρος Bobby McFerrin (Robert McFerrin, Jr.) γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης. Έγινε δημοφιλής το 1988 μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού "Don't Worry, Be Happy" για το οποίο κέρδισε τα δύο από τα οκτώ βραβεία Grammy που έχει στη συλλογή του. Σαν μαέστρος έχει δουλέψει με αρκετές συμφωνικές ορχήστρες όπως San Francisco Symphony, New York Philharmonic κ.α.

1955 Γεννήθηκε στο Βερολίνο η punk/rock τραγουδίστρια Nina Hagen. Ήταν μέλος του συγκροτήματος Automobil. Την εποχή της άνθισης του punk κινήματος στην Μεγάλη Βρετανία, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου γνωρίστηκε με τους The Slits και The Sex Pistols. Επέστρεψε στην Γερμανία το 1977, όπου και κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα το πρώτο της άλμπουμ "Nina Hagen Band". Από τότε έχει κυκλοφορήσει 14 στούντιο άλμπουμ. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Marc Almond, Apocalypticaκ.α.

1927 Ο Justus P. Seeburg παρουσιάζει το πρώτο jukebox. Η πρώτη αυτή έκδοση έδινε στον ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να να επιλέξει μεταξύ οκτώ δίσκων.

1972 Ο Neil Young και το άλμπουμ "Harvest" βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών και Αμερικάνικων Album Charts. Το άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου και ήταν το τέταρτο του τραγουδοποιού. Περιείχε επιτυχίες όπως τα "Old Man", "Heart of Gold" κ.α. Ήταν το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην Αμερική για το 1972.

2006 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός James Blunt βρίσκεται στην κορυφή του Billboard Hot 100 με το τραγούδι "You're Beautiful". Είναι ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που ανεβαίνει στο Νο1 του Billboard Hot 100 μετά τον Elton John και το "Candle In The Wind 1997" το 1997. Το τραγούδι είναι μέρος του πρώτου άλμπουμ του τραγουδιστή με τον τίτλο "Back to Bedlam" (2004).

SΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BAT CITY ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ

RADIO MUSIC ROCK
2 ΧΡΟΝΙΑ ROCK ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ξεκινήσαμε για τρέλα και έγινε θεσμός…..
Μια παρέα από 13 άτομα ανανεώνουν το blog μας με ότι ποιο καινούριο.
Συνεργασία με site’s λαμβάνουμε νέα από τις σελίδες τους.
Η ομάδα μας στο face book μια ακόμα κινητήρια δύναμη για μας.
Στις 11 Μαρτίου και ημέρα Παρασκευή θα συναντηθούμε όλοι μαζί στο BAT CITY ROCK BAR με τρία σχήματα (DIONYSOS - SALA NIVA - MONO GYMNO)και η φίλη μας παραγωγός Δώρα Μοσχοπούλου από το Rousfm.com θα είναι η Dj μας για να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. 2.000 φίλοι θα πάρουν αυτή την πρόσκληση και θα την μεταδώσουν παντού! Κάθε ηλικία, κάθε φίλος που αγαπά την rock θα είναι εκεί μαζί μας έλα και εσύ!
International και Ελληνικό rock…..
Θα μοιραστούν αναμνηστικά accessories!
BAT CITY ROCK BAR
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΑΘΗΝΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ.
Επικοινωνιακή υποστήριξη: Χρήστος Frik – Τηλ 698-3299508

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

StandBy @ Ghost House Live

ΟΙ STANDBY ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!!!

Μετά από απουσία 2 χρόνων από τις μουσικές σκηνές, οι StandBy επιστρέφουν πιο κεφάτοι από ποτέ. Φέτος γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια και σας προ(σ)καλούν να κλείσετε θέση στο StandBy Live Tour 2011.

Οι StandBy παρουσιάζουν καινούριες και παλιές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. “Εκτελώντας” από Red Hot Chili Peppers μέχρι Χρήστο Δάντη αλλά και δικές τους επιτυχίες όπως το “Χύνω” και το “Openmind”, είναι ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι StandBy είναι:
Frank Vidal - φωνή, ακουστική κιθάρα
30fyllos double-Va - βιολί
Pana Giotis - μπάσο
Dimitris Chin - τύμπανα
Mary Fousteira - φωνή
Izzy Red-little-cheek - πλήτρα, τρομπέτα
Nikos Big-sofo - ηλεκτρική κιθάρα
…και SPECIAL RAP GUEST MC LIO!

Κυριακή 13 Μαρτίου, Ώρα 21:13
Ghost House
Λεπενιώτου 26, Ψυρρή, 2103236431
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί

Πληροφορίες: www.StandByBand.gr

Σαν Σήμερα...9 Μαρτίου

1942 Ο Ουαλός μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής και τραγουδοποιός John Cale (John Davies Cale) γεννήθηκε στο Garnant του Carmarthenshire. Το 1965 μαζί με τον Lou Reed δημιούργησαν τους The Velvet Underground στο οποίο εργάστηκε ως μουσικός (βιολί, μπάσο και πιάνο). Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα το 1968, ακολούθησε σόλο καριέρα. Συμμετείχε στην παραγωγή του πρώτου άλμπουμ των The Stooges. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες και παραγωγούς όπως Brian Eno και Leonard Cohen.

1997 Το "κακό" παιδί της μουσικής βιομηχανίας Notorious B.I.G. (Christopher George Latore Wallace 1972-1997) δολοφονήθηκε στο Los Angeles της California με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Μεταφέρθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ήταν 24 ετών. Θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Rap μουσικής και είναι γνωστός και ως "the savior of East Coast hip-hop". Κέρδισε δύο Billboard Music Awards, ένα MTV Video Music Award και ένα Soul Train Music Award. Δημοφιλή τραγούδια του τα "One More Chance", "Hypnotize", "Mo Money Mo Problems" κ.α.

1972 Ο μάνατζερ του George Harrison, Allen Klein καταθέτει σε λογαριασμό της Unicef 1,2 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από τη συναυλία The Concert For Bangladesh και τις πωλήσεις του άλμπουμ που ηχογραφήθηκε. Το φεστιβάλ είχε πραγματοποιηθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 1971, με βασικούς συντελεστές τους George Harrison, Bob Dylan, Eric Clapton και τον σπουδαίο Ινδό μουσικό Ravi Shankar. Σκοπός της συναυλίας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πρόσφυγες του Ανατολικού Πακιστάν, γνωστό σήμερα ως Bangladesh. Πολλά γράφτηκαν εκείνη την εποχή για τον Allen Klein και την "σωστή διαχείριση" των χρημάτων που εισέπραξε...

1985 Νο1 στο Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι "Can't Fight This Feeling" των REO Speedwagon. Θα παραμείνει στο Νο1 για τρεις εβδομάδες. Ήταν μέρος του άλμπουμ "Wheels Are Turnin'" (1984) και το δεύτερο Νο1 τραγούδι τους στα Αμερικάνικα Charts.

1987 Κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ των Ιρλανδών U2 με τίτλο "The Joshua Tree". Στην παραγωγή ήταν οι Brian Eno και Daniel Lanois. Ηχογραφήθηκε από τον Ιανουάριο του 1986 έως και τις αρχές του 1987, σε διάφορα στούντιο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Μεγάλες επιτυχίες τα τραγούδια "Where the Streets Have No Name", "With or Without You" και "I Still Haven't Found What I'm Looking For". Το 1988 κέρδισε δύο βραβεία Grammy, τα "Album of the Year" και "Best Rock Performance by a Duo or Group with Vocal". Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ ακολούθησε μεγάλη παγκόσμια περιοδεία με 111 συνολικά συναυλίες.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ οι ΣΤΙΓΜΕΣ

..."Σαν Βροχή" έρχονται , γεμάτοι ενέργεια, γεμάτοι νέα τραγούδια να μας χαρίσουν
ένα ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ οι ΣΤΙΓΜΕΣ και οι I SEE ZERO.

Με προσωπικά τους τραγούδια και διασκευές και τα 2 σχήματα, θα βρίσκονται στο BAT CITY το Σαββάτο 19.3.2011, σε ένα εντελώς ROCK πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο στοιχείο.

Οι ΣΤΙΓΜΕΣ βρίσκονται στο Studio και ετοιμάζουν την 2η δισκογραφική τους δουλειά, με ήδη 2 τραγούδια ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε αρκετά ραδιόφωνα της Ελλάδος "ΣΑ ΒΡΟΧΗ" και "ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΖΗΣΩ". Με 2 νέα μέλη στο σχήμα και με πολύ ενέργεια ξεκινάνε με την 1η τους εμφάνιση για το 2011.



Οι I SEE ZERO ξεκίνησαν πρόσφατα τις εμφανίσεις τους, ήδη με θετικά σχόλια, και ετοιμάζουν τη 1η δισκογραφική τους δουλειά, με τον ΕλληνοΙρλανδό
πλέον, ιδρυτή του σχήματος να μας παρουσιάζει το νέο δυναμικό του σχήμα.
Το τραγούδι "FOREPLAY" ήδη ξεχώρισε σε αρκετά ραδιόφωνα της Ελλάδος.


Σας περιμένουμε λοιπόν το
Σαββάτο 19/3/2011
στο
BAT CITY
Λεωφ.Αλεξάνδρας 11
Αθήνα

Ωρα έναρξης 21.00
Ωρα Λήξης 24.00

Aκολουθεί ROCK βραδυά με dj set μέχρι πρωίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ με μπύρα

Σαν Σήμερα...8 Μαρτίου

1945 Ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και ντράμερ Micky Dolenz (George Michael Dolenz, Jr.) γεννήθηκε στο Los Angeles της California. Το 1965 μετά από τηλεοπτικό κάστινγκ επιλέχτηκε σαν βασικός τραγουδιστής του τηλεοπτικού συγκροτήματος The Monkees. Έγραψε τις επιτυχίες του συγκροτήματος "Last Train to Clarksville" και "I'm a Believer". Ήταν φανατικός θαυμαστής των The Beatles και φίλος του George Harrison. Μετά το τέλος του τηλεοπτικού σόου η μπάντα διαλύθηκε και ακολούθησε σόλο καριέρα, χωρίς επιτυχία. Εργάστηκε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, δανείζοντας την φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων.

1958 Ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης και ένας από τους πρώτους μουσικούς που έβαλε synthesizers στην rock μουσική, ο Gary Numan (Gary Anthony James Webb) γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ήταν από τους πρωτοπόρους της new wave, synthpop και electronic μουσικής. Έγινε δημοφιλής με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Cars" το 1979.

1973 Το ιδρυτικό μέλος και μουσικός του Hammond των The Grateful Dead, Ron McKernan γνωστός και ως "Pigpen" (Ronald Charles McKernan 1945-1973) βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 27 ετών στο σπίτι του στο Corte Madera της California από αιμορραγία στο στομάχι. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και τον θάνατο του. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Janis Joplin. Το όνομα του γράφτηκε, μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1973 Ο Paul McCartney δηλώνει αθώος στην κατηγορία ότι καλλιεργούσε μαριχουάνα στην φάρμα του στην Σκωτία. Ισχυρίστηκε πως ένας θαυμαστής του είχε δώσει τους σπόρους και εκείνος μη ξέροντας τι να τους κάνει, τους πέταξε με αποτέλεσμα να φυτρώσουν... Το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 240 λίρες.

1974 Οι Bad Company πραγματοποιούν την πρώτη τους συναυλία στο Newcastle της Αγγλίας. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Paul Rodgers είχε διαλέξει το όνομα του γκρουπ από την ομώνυμη Western ταινία του 1972.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2011 ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΕ!
 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΡΕΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ FACEBOOK
 MY MODEL IRENE MAV

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Uriah Heep party @ Silver Dollar

SILVER DOLLAR, Μάρτιος 2011

Το Silver Dollar σας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Μαρτίου, μετά τις 10:00 το βράδυ, σε ένα Uriah Heep pre-show party με κληρώσεις για 4 μονές προσκλήσεις για την συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη. Την καλύτερη Hard Rock & Poser μουσική ειδικά γι' αυτήν τη βραδιά επιλέγει ο Dj Chris BC!

Είσοδος ελεύθερη!


Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!