ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

THOMAIS LIVE unplugged ROCK, BLUES & MORE………..!



Κυριακή 18/11, στο rock bar "THESIS"
Λ.Αλίμου 99, Αργυρούπολη.
ελεύθερη είσοδος

U.N. Live @ Eightball, CD Realise Party + Special Guest The Next Saturdays


"Κάτι να αλλάξεις": Ο τραγουδοποιός Βασίλης Μπαμπανιάρης διαδηλώνει με τον δικό του τρόπο!


Με αιχμηρό στίχο και έντονο rock ύφος, ο τραγουδοποιός ξανασυστήνεται μέσα από τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, κι ένα τραγούδι που μας προτρέπει όλους με σθένος, να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε! 
"ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ" ο τίτλος του τραγουδιού, ενώ το video που μόλις...
αναρτήθηκε στο youtube βρίσκει εξαιρετική ανταπόκριση. http://www.youtube.com/watch?v=rRtovdWjI6E&feature=plcp 

Οι στίχοι, η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του ίδιου του δημιουργού, ο οποίος μετά το πρώτο του άλμπουμ και το "Μονόγραμμα" που αγαπήθηκε πανελλαδικά, είναι πιο ώριμος και φανερά συνειδητοποιημένος!

"Θέλεις να βγεις να φωνάξεις, αυτά που φοβάσαι να πεις
μα πρέπει κάτι να αλλάξεις, θα πρέπει να μάθεις να διεκδικείς
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ!"

Ακούστε το δυνατά!





Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Λάκης Παπαδόπουλος/ Μαρίνα Σένα/ Κωνσταντίνος Μάτσικας - LLLLIVE!!!


Ο Κωνσταντίνος Μάτσικας και η Μαρίνα Σένα, στη δεύτερη "επίσκεψή" τους στο Cutty Sark - Chocolat Bar, συναντούν τον Λάκη Παπαδόπουλο, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου...

Ένα εκρηκτικό μείγμα, με τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας, διασκευές από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή και ΦΥΣΙΚΑ τα πιο γνωστά τραγούδια του Λάκη Παπαδόπουλου, όπως "Για να σ' εκδικηθώ", "Γυριστρούλα", "Το παλιό μου παλτό" και άλλα πολλά!!!
LONG LIVE ROCK 'N' ROLL...

Παίζουν:
Λάκης Παπαδόπουλος - Τραγούδι, Κιθάρα
Κωνσταντίνος Μάτσικας - Τραγούδι, Κιθάρα
Μαρίνα Σένα - Τραγούδι
Γιάννης Παπαδόπουλος - Κιθάρα
Παύλος Μαραγκός - Ηλ. Μπάσο
Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος - Τύμπανα
Ειρήνη Μουσάδη - Πλήκτρα

Info:
Πού: Cutty Sark - Chocolat Bar, Στρ. Καραϊσκάκη 55 - Χαϊδάρι.
Πότε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου.
Ώρα: 22:30
Τηλ.: 210 5817199
Είσοδος: Ελεύθερη

BAT CYTI PROGRAM

www.batcity.gr | Contact UsSponsor:




Soul Parade
Ημερομηνία: Πεμ, 15/11/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα
Μετά από 20 σχεδόν χρόνια, ξαναβρίσκονται τρεις φίλοι μουσικοί, ο Περικλής Χατζής (μπάσο), ο Πάνος Ανδρέου (τύμπανα) και ο Κώστας Λεμονίδης (κιθάρα) για να δημιουργήσουν μια μπάντα «ψυχής», την «Soul Parade”.

Και οι τρεις βαδίζουν πολλά χρόνια στο χώρο της rock μουσικής κι έτσι την άνοιξη του 2012 αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί την προσωπική τους μουσική διαδρομή, με την υποστήριξη της εξαιρετικής νέας ερμηνεύτριας Χριστίνας Ιωαννίδη.
To «Soul Parade» είναι ένα δυναμικό συγκρότημα με διάθεση πειραματισμού σε διαφορετικά μουσικά είδη, όπως soul, funky, blues αλλά και country. Αλλάζουν ρυθμούς, τζαμάρουν, δοκιμάζουν, πειράζουν πετυχαίνοντας όμως πάντα να μας εκπλήξουν θετικά και ν’ απογειώσουν τη διάθεσή μας.

VALIDOR - TIDAL DREAMS - ERRATIC ESCAPE | IRON ON IRON RECORDS RELEASES PARTY
Ημερομηνία: Παρ, 16/11/2012
Έναρξη: 23:58
Παρουσίαση των 3 νέων καταπληκτικών κυκλοφοριών της IRON ON IRON RECORDS, από τις ακόλουθες εγχώριες δυνάμεις: ERRATIC ESCAPE - " Erratic Escape" CD, TIDAL DREAMS - "Once Upon A Tide" CD & VALIDOR - "Dawn Of The Avenger" CD digipack, παρουσία των μπαντών αλλά και 1 ακόμα μεγάλη έκπληξη: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ VALIDOR...! 

Parthian Shot
Ημερομηνία: Παρ, 16/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Οι Parthian Shot, λίγο πριν την εμφάνισή τους με τους Poem και τους System Decay, σε ένα μοναδικό unplugged rock show που δε πρέπει να χάσετε!!!
Με κομμάτια από καλλιτέχνες και μπάντες που έχουν στιγματίσει τις επιρροές τους, σας υπόσχονται ένα 2+ ωρών πρόγραμμα που δε θ’αφήσει κανέναν παραπονούμενο!!!
Αυτή τη φορά, τόπος του εγκλήματος είναι το Bat City, το οποίο έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές τους Parthian Shot.

Tην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, λίγα στενά πιο πριν από τον εν λόγω ίδρυμα, στις 10 μ.μ., οι Parthian Shot σε μία μοναδική Unplugged Βραδιά!

METALLIST
Ημερομηνία: Σαβ, 17/11/2012
Έναρξη: 23:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Σάββατο 17 Νοεμβρίου, οι METALLIST παρουσιάζονται στο BAT CITY, με ένα πρόγραμμα προσεκτικά διαλεγμένων metal ύμνων, που εγγυημένα δε θα σας αφήσει να έρθετε σε επαφή με τα σκαμνιά του μπάρ! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο?

GHOSTDANCE+ON THE ROAD
Ημερομηνία: Κυρ, 18/11/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 7€ με κρασί η μπύρα, 2η μπύρα από 3,5€
Οι GHOSTDANCE The Band επιστρέφουν στο BAT CITY Club όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους νέο album με τίτλο "Little Man". Προβλέπεται μια εκρηκτική βραδιά, όπως κάθε εμφάνιση των Ghostdance, με κλασικό hard rock ύφος από το δικό τους υλικό αλλά και διασκευές. Μαζί τους οι μοναδικοί ON THE ROAD.

Cobrakai - ΜΕΛΑΝ - Pluggout
Ημερομηνία: Πεμ, 22/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπύρα/κρασί

Γιώργος Γαλανός και Μαργαρίτα Στάικου
Ημερομηνία: Παρ, 23/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Το δυναμικό ντουέτο της ελληνικής rock, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου«Ο Ίκαρος πετάει ακόμα»από τηνFM Records, ξεκινάει τις ζωντανές εμφανίσεις στις σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.
Παρουσιάζουν τα τραγούδια του δίσκου τους, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει μια επιλογή από πολύ γνωστάrock, hard rock και metalτραγούδια.

Party WASP
Ημερομηνία: Παρ, 23/11/2012
Mια βραδιά αφιερωμένη στους W.A.S.P. (αμέσως μετά το live τους) αλλά όχι μόνο! Ένα ξέφρενο πάρτυ με μουσικές από όλο το φάσμα του hard & heavy! 

HIP-HOP Live

Ημερομηνία: Σαβ, 24/11/2012
Είσοδος: 23:30
Υπέρβαση
ΚΠC
Cor-Overripe
Τοπία της ομίχλης

Metal Zone Party

Ημερομηνία: Σαβ, 24/11/2012

Beyond this Earth - LOST IN HORIZON
Ημερομηνία: Κυρ, 25/11/2012
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 7€ με ποτό
Οι Beyond this Earth σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2010 στην Λιβαδειά από τους Χρήστο Αδάμ (κιθάρα & φωνητικά), Στέφανο Γιοβανόφσκι (κιθάρα & φωνητικά) και Πάρη Γάτσιο (ντραμς). Με επιρροές και covers από συγκροτήματα όπως system of a down, scars on broadway, anathema, katatonia & bullet for my valentine και με την βοήθεια φίλων/μουσικών Παναγιώτη Παναγώτα (μπάσο) Ηώ κουτσοθόδωρου (πλήκτρα)για την συμπλήρωση του line up, ξεκίνησαν τις πρώτες εμφανίσεις στην Βοιωτία και σε διάφορα festival. To 2011 άρχισαν την σύθεση των πρώτων κομματιών -τα οποία θα αποτελούσαν το υλικό για την ηχογράφηση το υ πρώτου demo- και συνέχισαν τις εμφανίσεις προωθώντας το δικό τους υλικό.Το 2012 οι Beyond this Earth εμφανίστηκαν στην Αθήνα, σε festivals σε Λιβαδειά και Άμφισσα δίνοντας ένα πιο προσωπικό στίγμα τόσο σε διάφορα covers όσο και στην ολοκλήρωση του δικού τους υλικού. Το φθινόπωρο του 2012 ξεκίνησε η ηχογράφηση των πρώτων κομματιών για την κυκλοφορία του demo.

Warship - Black-Med
Ημερομηνία: Πεμ, 29/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπύρα/κρασί

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012

Ημερομηνία: Παρ, 30/11/2012
Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν την διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2012». Οι εκδηλώσεις θα έχουν σαν κεντρικό σημείο αναφοράς την λογοτεχνία του φανταστικού αλλά θα έχουν και αναφορές σε διαφορετικές μορφές έκφρασης του φανταστικού, από την μουσική, την λαογραφία μέχρι και τον κινηματογράφο. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012 στην Αθήνα θα διοργανωθούν την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 7 - 10:45 το βράδυ, το λογοτεχνικό μέρος και μετά τις 10:45 το βράδυ, το μουσικό, στo Bat City, Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα τηλ. 210-6401666

Μετά τις 10:45 το βράδυ θα ακολουθήσει release μουσικό πάρτυ για το βιβλίο βιογραφία του Bruce Dickinson, του τραγουδιστή των Iron Maiden,
γραμμένο από τον Joe Shooman, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ!!!!

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως...ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις...

Κάθε Πέμπτη
Hard ´n Heavy Nights

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:

  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί     πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - 
info@batcity.gr 

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 25th Panorama of European Cinema

Rock XS Radio | Rock For The Planet | 25th Panorama of European Cinema

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δένω τα μάτια και τα χέρια να μη βλέπω άλλο πια τα σκληρά τους μαχαίρια τη μικρή τους καρδιά.



Παύλος Σιδηρόπουλος Ο Κόσμος Τους

Δένω τα μάτια και τα χέρια
να μη βλέπω άλλο πια
τα σκληρά τους μαχαίρια
τη μικρή τους καρδιά.

Και κοιμούνται και ξυπνάνε
μας χτυπάνε όπου βρούν
μηχανές που περπατάνε
που δεν ξέρουν να ζουν.

Κλείνω στόμα και μύτη
του βαρέθηκα πια
να με λένε αλήτη
και γελώντας, μαλλιά.

Τώρα μόνος σαν τσακάλι
στα βουνά τριγυρνώ
για το κλούβιο τους κεφάλι
ούτε που θα νοιαστώ

Καρδιες-μαχαιρια....
Αδειες καρδιες που σφαζουν σαν μαχαιρια..χωρις οικτο χωρις συναισθημα. Δεν νοιωθουν δεν πονανε δεν αγαπουν δεν μισουν.......Αδεια κουφαρια οι ζωες τους..... χωρις ηλιους κ φεγγαρια ...χωρις αστρα τα ονειρα τους...χωρις ονειρα οι νυχτες τους...
Μονο κρινουν κ καταδικαζουν αυτοι οι αψογοι οι υπερτατοι δικαστες........Μονο μια δουλεια ξερουν να κανουν  κ αυτην θα επρεπε να δηλωνουν ως ιδιοτητα ¨ΤΑΜΠΕΛΑΔΕΣ "  .........που φτιαχνουν σωρηδον ταμπελακια κ τα κρεμανε στους λαιμους μας νομιζοντας πως ετσι θα γλυτωσουν απο τους εφιαλτες τους...
Σιχασια κ αποτροπιασμο μονο μπορω να νοιωσω για ολα αυτα τα ανδρεικελα......Ζομπι που δεν ζουν απο καιρο ...αναδυοντας μια βρωμα απ τ αδεια κουφαρια τους...........................
____________________________________________________________________________

Απομονωνω λοιπον ....σηκωνω τοιχους ψηλους ..διαγραφω .......Αποφασιζω να μην ζω πια στον κοσμο τους.....Αποφασιζω πως ο δικος μου κοσμος μ αρεσει πιο πολυ ..Αποφασιζω πως ο αερας που χρειαζομαι δεν κυκλοφορει μεσα στην ατμοσφαιρα τους..Αποφασιζω πως δεν γουσταρω το παραμυθακι τους ..δεν μου κανει για να κλεισω τη ζωη μου μεσα στις σελιδες του.....Αποφασιζω πως τα σκονισμενα ονειρα μου ..τα λερωμενα ποδια μου ....η ματωμενη ψυχη μου...... δεν ταιριαζουν στα μεταξια τους..............Αποφασιζω πως τα διαμαντενια ονειρα μου δεν χωρανε στα εφτασφραγιστα χρηματοκιβωτια τους....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ .....ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ...γι αυτο ...Αποφασιζω πως προτιμω να τα σεργιαναω στα βουνα..στον αερα..στο φως.................................

Simos Kokavesis & Co LIVE @ VINILION

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Simos Kokavesis & Co.!!!

Σε μια μοναδική Blues Rock βραδιά..!με κομμάτια από την δισκογραφική του δουλειά "WILD WORLD"
και αγαπημένες διασκευές..!!

Σιμος κοκαβεσης κιθαρα,τραγουδι
Αλεξιος Αντωνοπουλος τυμπανα
Αθανασια κορδη μπασο φωνητικα

Ωρα 22.00
Είσοδος 5 ευρω
μπύρα απο 2.50 ευρώ
ποτό 6 ευρώ

[http://simoskokavesis.bandcamp.com/track/wild-world]

Χρυσώ Σταματοπούλου, ‘The Golden Ravens’ (T.G.R.) και Νίκος Χατζηστεφάνου Live στο Antart Hall,


Χρυσώ Σταματοπούλου, ‘The Golden Ravens’ (T.G.R.) και Νίκος Χατζηστεφάνου Live στο Antart Hall, Αγγέλου Μεταξά 52 Γλυφάδα !

Μια παρέα, κάτι παραπάνω από έτοιμη να ξεσηκώσει, με ένα μοναδικό Rock Party που θα ταξιδέψει σε αγαπημένες  μελωδίες από classic rock και σύγχρονες, δυναμικές  επιτυχίες  από την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.
Η Χρυσώ Σταματοπούλου, οι ‘The Golden Ravens’ και ο Νίκος Χατζηστεφάνου , ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας υποδέχονται την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Antart Hall, Αγγέλου Μεταξά 52 Γλυφάδα !

Η Χρυσώ Σταματοπούλου, είναι γνωστή για τη ξεχωριστή φωνή της που αγγίζει, ταξιδεύει  μαγεύει και μας παρουσιάζει τώρα, 3 νέα τραγούδια. 
Το “Ακατόρθωτο” είναι μια δυναμική, μελωδική μπαλάντα, ενώ τα “Έτσι μ’ αφήνεις κι εσύ” και “Λευκή σημαία” είναι δύο rock ρυθμικά τραγούδια.
Τα τραγούδια είναι σε στίχους και μουσική του πολύ επιτυχημένου δημιουργικού διδύμου Πήγασος, εκτός από το “Έτσι μ’ αφήνεις κι εσύ”  που η μουσική είναι του Δημήτρη Παπαβομβολάκη και οι στίχοι του Σταμάτη Μορφονιού.
Είναι μια δυναμική και ιδιαίτερη παρουσία στη rock μουσική σκηνή με πλούσια εμπειρία, αξιόλογες συνεργασίες και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά της.
Οι ‘The Golden Ravens’ αποτελούνται από τους: Βαγγέλη Σιμιντζή (Κιθάρες), Ανδρέα Σαραντίδη (Πλήκτρα), Γιάννη Λιτινάκη (Μπάσο) και Λευτέρη Μώρο (Τύμπανα).
Ο Νίκος Χατζηστεφάνου, είναι ένας νέος καλλιτέχνης με δυναμική παρουσία και δικές του συνθέσεις και έχοντας το πρώτο του προσωπικό album, μας παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια. 
photo: Thanasis Maikousis/ConcertPhotos.gr

Broken...............



Seether - Broken 

I wanted you to know I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph, I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain

'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

You're gone away
You don't feel me here anymore

The worst is over now and we can breathe again
I wanna hold you high, you steal my pain away
There's so much left to learn, and no one left to fight
I wanna hold you high and steal your pain


'Cause I'm broken when I'm open
And I don't feel like I am strong enough
'Cause I'm broken when I'm lonesome
And I don't feel right when you're gone away

You're gone away
You don't feel me here anymore

Θα θελα να βλεπεις..να καταλαβαινεις.....να νοιωθεις.....
Να ηξερα πως βλεπεις ..πως καταλαβαινεις ..πως νοιωθεις.................................
...ολα οσα γινονται μεσα μας απο τοτε ......οσα σου λεμε.....η δεν σου λεμε.......οσα λεμε μεταξυ μας ..η δεν τα λεμε ..μονο κοιταζομαστε......μετρωντας τις μερες που περνανε .....νοιωθοντας πως περνανε πολυ γρηγορα ...σαν ν ηταν χτες που ησουν εδω...η που περνανε αργα αφου νοιωθουμε πως μας λειπεις τοσο πολυ ...............................................αλλαξαν οι ρυθμοι ..αλλαξαν τα συναισθηματα κ οι αξιες......εγιναν τα ασημαντα σημαντικα κ εκεινα τ αλλα που κυνηγαγαμε εγιναν μηδενικης αξιας............................μαθαμε να κοιταζομαστε στα ματια ..ισως γιατι μας λειπει το καθαρο σου βλεμμα κ το ψαχνουμε ο ενας στον αλλον ....μαθαμε να λεμε  "Σ ΑΓΑΠΑΩ " ..... "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ... "   ......." ΠΟΝΑΩ... "........ "ΠΡΟΣΕΧΕ.....ΦΟΒΑΜΑΙ .."........ " ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ".....................Μαθαμε να μιλαμε για εκεινα που νομιζαμε πως εννοουνται ......εκεινα που δεν προλαβαμε να σου πουμε κ ελπιζουμε ν ακους τωρα......................
Μιλαμε γελαμε δουλευουμε ξυπναμε κ κοιμομαστε οπως πριν....η σχεδον οπως πριν ...........................................................Μαζευομαστε κ μετριομαστε κ νομιζουμε πως ειμαστε ΟΛΟΙ ...αλλα ειμαστε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ...............................................σκονταφτουμε πανω σε ψυχοθρυψαλα....γλυστραμε στα δακρυα μας ...κ συνεχιζουμε.....να σε θυμομαστε να σ αγαπαμε να μας λειπεις.............................................................να ζουμε αρνουμενοι να μαθουμε να ζουμε χωρις εσενα..........κ ελπιζουμε να εισαι καλα ...............κ να θυμασαι να εστιαζεις που κ που εδω κατω .............................................................

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΕΔΡΑ live @ ΛΕΦΚΑ παραγωγή Νίκου Σπυρόπουλου (ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ).


Οι ΕΝΕΔΡΑ δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο του 2007 από τον Αλέξανδρο Πενταρά και τη Ναταλία Ηλία. Με τον ερχομό της Αφροδίτης Ρήγα ξεκίνησαν τα πρώτα live και οι ηχογραφήσεις, ενώ τον πολύπαθο Δεκέμβρη του 2008 κυκλοφορεί και το πρώτο demo. Έκτοτε, το συγκρότημα παίρνει μέρος σε πολλά Φεστιβάλ, σε συναυλίες του δρόμου, κάνει live σε μεγάλες και μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Οι εναλλαγές στα μέλη του γκρουπ, κυρίως στα ντραμς, αλλά και στα πλήκτρα δημιούργησαν ζητήματα στη συνοχή του συγκροτήματος. Όμως με τον Δημήτρη Ζαρίδα πλέον στα τύμπανα και τον Νίκο Σπυρόπουλο (ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ) στο μπάσο το συγκρότημα ολοκληρώνει την ηχογράφηση του πρώτου του δίσκου με 11 κομμάτια σε παραγωγή Νίκου Σπυρόπουλου (ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ).
Προμηθέως 73-75, Κατω Πατήσια
http://enedraband4.blogspot.gr/

Καθε Πεμπτη στο Legacy Rock Area: Dion becomes Heavy Mental


Heavy Mental - Ιστοριες καθημερινης τρελας απο εναν Grande Maitre του Ζεν.

Ο Διονυσης Χριστοδουλατος καθε Πεμπτη στο Legacy Rock Area με αψυχολογητους μουσικους πειρασμους μεσα απο το συνολο της αγαπημενης μας μουσικης. \m/ \m/ \m/

Σαρρή 50, Ψυρρή

You Can't Stop Rock N' Roll Party | Legacy Rock Area


Αυτη τη Κυριακη στα Dexx του Legacy Rock Area : Sleaze N' Spades...με πολλα Αγαπημενα Hard/Heavy και A.O.R κομματια!
Εισοδος Ελευθερη!

If You Had Enough Of That Pseudo-Punk,Hip Hop,Pop Rock,Dubstep,Electro Shit Then It's Time To Stand Up And Wake Up The Sleeping Giant!
PURE ROCK Sounds With Videos From The Jungle!

Do You Have An Appetite For Destruction?
Are You Too Fast For Love?
Is Your Love Like Bad Medicine?
Have You Heard The Last Command?
Are You Still Hungry?
Do You Wanna Rock N' Roll All Nite?

Then Get Your Ass At Legacy Rock Area Sunday 25/11/12!

ENTRANCE : FREE

---------------------------------------------------------------------------

Beer 500ml : 4 Euros
Drinks : 6 Euros
Special Drinks : 7 Euros
---------------------------------------------------------------------------

WE CRANK OUR ANTHEMS EVERY DAY
ROCK OF THE 80's IS WHAT WE PLAY

ON DEXX : Sleaze Roxx,Spades(JY69)

PLUS : Music Videos From The Jungle

BEWARE : DRUNKEN PEOPLE CROSSING!


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

BIGUS DICKUS live @ RockHouse


Η BIGUS ατμομηχανή συνεχίζει ακάθεκτη.
Επόμενος σταθμός το RockHouse, με ιδιαίτερη γεύση από 70's hard rock. Με ποιότητα και εγγύηση στη μπυρόβια διασκέδαση και στις rock διασκευές...

Stay heavy, stay τρελιάρηδες, stay BIGUS.

Είσοδος Ελεύθερη


ROCKHOUSE
Παπάγου Αλεξ. 111, Ζωγράφου
τηλ. 210.77.53.721

Το «Ταξίδι μπαρ» στο Γκάζι, παρουσιάζει τους «2+2» στις 22 Νοεμβρίου.



Παλιοί γνώριμοι και νέοι φίλοι συμπράττουν μουσικά στα μονοπάτια του έντεχνου τραγουδιού.
Ποιοι…
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος στο τραγούδι, η Θέλμα Καραγιάννη στο τραγούδι και τα κρουστά, ο Αλέξανδρος Μακρής στα πλήκτρα, και η Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα, ετοίμασαν και παρουσιάζουν για πρώτη φορά φέτος μία μουσική παράσταση με τραγούδια Ελλήνων δημιουργών καθώς και επιλεγμένα τραγούδια του ξένου ρεπερτορίου.

Στην παράσταση θα ακουστούν και 2 τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά της Θέλμας Καραγιάννη και της Αρετής Κοκκίνου "Η ζωή στο βασίλειο του Τίποτα".

Πέμπτη, λοιπόν, 22 Νοέμβριου λίγο μετά τις 22:00
στο «Ταξίδι μπαρ» Ζαγρέως 23 & Κωνσταντινουπόλεως 46 στο Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων:  694 703 1300
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Warrior Soul Spanish Tour photos 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Warrior Soul Spanish Tour photos 2012

BEGGAR'S BLUES DIARY LIVE @ GARAGE PLACE Κυριακή 18 Νοε !!!!


Μετά την επιτυχημένη καλοκαιρινή τους περιοδεία οι Beggar's Blues Diary έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις χειμερινές τους

εμφανίσεις και έρχονται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου  στο Garage Place στην Ηλιούπολη.

Support act  G. MOSXOS EXBEERIENCE

Με τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη

δισκογραφική τους δουλειά "Back to Basics..." που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια "Dove" , "The River" και "Hide me"

να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα

τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου και ομογένειας. Και μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του 3ου άλμπουμ τους με τίτλο "THE TRUTH" 

όπου ανάμενεται να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο 2013.



Oι Beggar's Blues Diary εμφανίσθηκαν ως opening act στους 'THE GODFATHERS" , "DAN REED" και φυσικά ως Οpening Act στη

μεγάλη συναυλία στις 9 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 των θρυλικών ΤΗΙΝ LIZZY.


Garage Place
Ηρώων Πολυτεχνείου 3
Ηλιούπολη

Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης 20:00

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

Κοινοποιήστε τη φωτογραφία/αφίσα και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 15/11 στην πρεμιέρα της παράστασης με καλεσμένη του την ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ... Λήξη διαγωνισμού Πέμπτη μεσημέρι! 


Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ROCK PARTY @VERTIGO KAFE (ΔΡΟΣΙΑ)


ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ROCK ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕ VERTIGO ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ (ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 9)!!
ΣΤΑ DEXX ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ EINAI Η MARIZA CRASH
ΑΛΛΑ ΚΑΙ H ΜΠΥΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ!!!!!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00 ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ!
FREE ENTRANCE ENNOITE!!


Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ LAZY CLUB



Ο Αλέξανδρος Αντωνίου, για τέσσερις Κυριακές, θα παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια μα και γνωστές δημιουργίες άλλων καλλιτεχνών στο Lazy Club. Βραδιές γεμάτες δυνατή ροκ μουσική και εκπλήξεις, που θα μας κάνουν να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε παλιές μα και νεότερες αγαπημένες μελωδίες....  

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Γαρίνης (τύμπανα)
Αγησίλαος Σαμαράκης (ηλ. μπάσο)
Κατερίνα Χαλδούπη (πλήκτρα)
Σωτήρης Χούτος (ηλ. κιθάρα) 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ
4, 18 Νοεμβρίου
2, 16 Δεκεμβρίου

Lazy Club 
Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια 

Αττική οδός - Έξοδος 12
(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10 € με ποτό