ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

6Η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2010»
6Η ROCK ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
30-31 ΙΟΥΛΙΟΥ + 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Για 6η χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός της Rock Συνάντησης, στα πλαίσια των «Σικυωνίων». Ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που στηρίζει τα κορινθιακά συγκροτήματα, βοηθώντας τα να προβάλλουν τη δουλειά τους. Πολλά από αυτά μετά τη συμμετοχή τους στη RΣΚ, κατάφεραν να ηχογραφήσουν CD ή να συμμετέχουν σε μεγαλύτερα φεστιβάλ, όπως το Schoolwave.
Από τη σκηνή της RΣΚ έχουν περάσει 25 συγκροτήματα από την Κορινθία και 15 headliners (Locomondo, Raining Pleasure, Blues Wire, Blues Cargo, Deus Ex Machina, Panx Romana, Nightstalker, Imam Baildi, Les Skartoi κ.ά.)
Όσα κορινθιακά (και όχι μόνο) ΜΜΕ ενδιαφέρονται για χορηγοί επικοινωνίας, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το ίδιο ισχύει και για όποιο φορέα, επίσημο ή μη, ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με περίπτερο στον περιβάλλοντα χώρο του φεστιβάλ, ο οποίος θα περιλαμβάνει και εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, βιβλίου κλπ.
Θα χαρούμε για οποιαδήποτε συνεργασία.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης: Κώστας (Avesalom) Καραμπέτσος – Σίσσυ (CS) Μελή
Στοιχεία επικοινωνίας: e-mail: avesalom_fz@yahoo.gr  τηλ.: 27420-24397 (3 μ.μ. – 6 μ.μ.)
Περισσότερα για τη RΣΚ:
http://www.rocksinantisikiatou.gr/
www.myspace.com/rocksinantisikiatou

Σημείωση: Κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι και η μοναδική συλλογή «LIVE AT ROCK SINANTISI KIATOU», μόνο με κορινθιακά συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου