ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

80s Night, Non Stop Hits live by PRESTIGE the band

Οι PRESTIGE ήρθαν για να μείνουν!

Ένα συγκρότημα που ξεσηκώνει τα πλήθη με Νon Stop επιτυχιες απο τα 80s. Disco, Italo Disco, Funk, Pop τραγουδια που αφησαν εποχη!!!
Μια ξεχωριστή γυναικεία φωνή με καυτή παρουσια, ενας τρελος σαξοφωνιστας και τεσσερις showmen μουσικοι, θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε τους ρυθμούς και τις μελωδιες των 80ʼs !!
Σημαντικες στιγμες των PRESTIGE

Τον Απρίλιο του 2011 οι PRESTIGE εμφανίστηκαν live στο μεγαλύτερο Fashion Show. 3F Fashion Fun Festival που έλαβε χώρα στο POLITIA TENNIS CLUB απογειώνοντας την βραδιά!

Τον Φεβρουάριο του 2011 οι PRESTIGE παρευρέθηκαν live σ ένα μοναδικό 80s Party επι σκηνης με τη SAMANTHA FOX και τον Γιάννη Γιοκαρινη.

Τον Φεβρουάριο του 2011 οι PRESTIGE συμμετείχαν σε εκδήλωση μεγάλης Φαρμακευτικής εταιρείας στο HILTON αφήνοντας για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τον Ιουλιο του 2008 τα μελη των PRESTIGE παρευρεθηκαν στην ιδια σκηνη με την pop star τον 80s την SANDRA CRETU.

Και δεκαδες ακομα εμφανισεις σε Bars, Clubs, Restaurants, Cafes, και σε prive events

ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!!!

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!
 ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΥΟΥΜΕ....
 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!
 ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!
 ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! 
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΠΟΝ ΣΤΟ FOLIE CLUB ME ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PLASMA... 
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ STAND COMEDY....
 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟ?
  Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΛΙΝ 2 (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΑΡΑΛΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΚΕΣ ΣΤΟ CLUB!!!) 
OPSSSS ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!!!!!! 
ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗ ROCK!!!!

O Josh Homme λατρεύει τη Bjork
O frontman των Queens of the Stone Age είναι μεγάλος fan της Bjork και ομολόγησε πως θέλει να συνεργαστεί μαζί της, αλλά φοβάται.... την απόρριψη. Σύμφωνα με τον Homme, το στυλ της Ισλανδής και η αλλόκοτη αισθητική της δεν του δίνει πολλά περιθώρια να της κάνει πρόταση, γιατί γνωρίζει καλά την απάντηση. “Θέλω να κάνουμε κάτι μαζί αλλά αισθάνομαι πως θα αρνηθεί και δεν θα το αντέξει ο εύθραυστος εγωισμός μου”, είπε χαριτολογώντας.
Ο κιθαρίστας αποκάλυψε και έναν ακόμα αγαπημένο του καλλιτέχνη: Τον Roy Orbison. Μάλιστα παρότρυνε όλους τους Fans των QOTSA να ακούσουν τα τραγούδια του.
................
Νέο κομμάτι από Mikro για download
“Είμαστε Όλοι Μαζί” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των Mikro και το προσφέρουν δωρεάν για download μέσα από το επίσημο site τους, http://www.mikro.gr.
Απόψε το γκρουπ θα εμφανιστεί στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της συμπρωτεύουσας για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας - 2014.
Aκουστική κιθάρα Cort: O NIKHTHΣ
Ο μεγάλος νικητής της ακουστικής κιθάρας Cort AD 880 CE, είναι η
Μαρία Καμπουράκη
Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Θα ακολουθήσει και φωτογραφικό ρεπορτάζ από την παραλαβή.
Ευχαριστούμε την Logothetis Music. Stay τuned- από Δευτέρα νέος μεγάλος διαγωνισμός!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σαν Σήμερα...29 Απριλίου

1899 Ο Αμερικανός συνθέτης και πιανίστας Duke Ellington (Edward Kennedy Ellington 1899-1974) γεννήθηκε στην Washington. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Συνεργάστηκε με τα σημαντικότερα ονόματα της Jazz όπως Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie και Billie Holiday. Είναι κάτοχος δώδεκα βραβείων Grammy και εννέα Grammy Hall of Fame Award τα οποία δίνονται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν αποτελέσει σταθμό στην εξέλιξη της μουσικής. Το 1966 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" και το 1971 το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame.Δημοφιλή τραγούδια του τα "Cotton Tail", "It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing)", "Take The 'A' Train" κ.α.

1993 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και ένας από τους σημαντικότερους Βρετανούς κιθαρίστες, ο Mick Ronson (Michael Ronson 1946-1993) απεβίωσε σε ηλικία 46 ετών στο Λονδίνο από καρκίνο του ήπατος. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Ian Hunter, Lou Reed, Bob Dylan, Morrissey, Mott the Hoople και David Bowie του οποίου έκανε και τις ενορχηστρώσεις στο άλμπουμ "The Spiders from Mars".

1967 Η Aretha Franklin κυκλοφορεί μια από τις μεγάλες της επιτυχίες, το τραγούδι "Respect". Το τραγούδι είχε αρχικά κυκλοφορήσει με την φωνή του Otis Redding στις 15 Αυγούστου του 1965. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time" βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

1980 Οι Black Sabbath αρχίζουν περιοδεία έχοντας στην θέση του τραγουδιστή τον Ronnie James Dio. Είχε αντικαταστήσει τον Ozzy Osbourne την άνοιξη του 1979.

2003 Οι Pearl Jam αγοράζουν στην Μαδαγασκάρη έκταση 1.400 στρεμμάτων δάσους, με σκοπό να το προστατέψουν και να "διορθώσουν το κακό" για τους 5.700 τόνους διοξειδίου του άνθρακα που επιβάρυναν την ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της περιοδείας τους στην Βόρεια Αμερική.

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!





SILVER DOLLAR, Απρίλιος 2011

Κάθε Δευτέρα, όλη μέρα, 1 ευρώ έκπτωση σε όλες τις μπύρες,
και μετά τις 8 το βράδυ συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μπύρας με έπαθλο... ακόμη περισσότερη μπύρα!

Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει 3 βαρελίσιες, 17 ετικέτες και συνεχώς εμπλουτίζεται με γνώμονα τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.
BEER day στο Silver Dollar με fun και την καλύτερη μουσική της πόλης!

Είσοδος ελεύθερη!

Δείτε στο group του Silver Dollar στο Facebook photos και videos από προηγούμενους διαγωνισμούς μπύρας αλλά και τον τελικό της προηγούμενης χρονιάς!
Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!
Fb link: http://www.facebook.com/?tid=1732830273069&sk=messages#!/group.php?gid=31598828452

Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613
http://www.silverdollar.gr
e-mail: info@silverdollar.gr
................

AKROS APORRITON live @ ONOMA TOY RODOY
Σήμερα στις 11:00 μ.μ.


ROCK & POP ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΤΩΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, ΜΑΧΙ NIL.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
...........
ΟΞΥΓΟΝΟ - ΧΑΡΤΗΣ για...πρωτοεμφανιζομενους!!!
Επισυνάπτεται ο χάρτης για αυτούς που έρχονται πρώτη φορά στο ΟΞΥΓΟΝΟ :


*Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το ΜΕΤΡΟ :
το Οξυγόνο -όπως θα δείτε και στον χάρτη- βρίσκεται ανάμεσα στη στάση ΑΚΡΟΠΟΛΗ και στη στάση ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ!
Και οι 2 στάσεις απέχουν από το μαγαζί το πολύ 3-4 λεπτά με τα πόδια!!!

see you there!!!!!!!!
.............
Ο ΛΟΛΕΚ "ΣΤΑ ΆΚΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ (ΝΕΤ)
Ο Lolek, κατά κόσμον, Γιάννης Αναγνωστάτος, ένα από τα ονόματα των δημιουργών που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική μουσική σκηνή , έρχεται ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα(ΝΕΤ) την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 στις 10 το βράδυ λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος του με τον δηλωτικό τίτλο < Αχινός>.
Ο φέρελπις τραγουδοποιός μιλά για τη γενιά των τριαντάρηδων που είναι – όπως λέει χαρακτηριστικά <επαναπαυμένη> ,κρατά απόσταση από τον έρωτα ως προϊόν πώλησης στον χώρο της Τέχνης και στηλιτεύει την εμμονή όσων επιδιώκουν να αυτοπροσδιορίζονται < καλλιτέχνες>.
Διανύει συνεσταλμένος την απόσταση από τον πρώτο του δίσκο < Alone> με αγγλόφωνο στίχο στον δεύτερο, όπου η ελληνική του στιχουργία χάρις στον έντονο ψυχισμό που διακρίνει τον Lolek μετατρέπει τα τραγούδια του σε μικρές πραγματείες διαμαρτυρίας για ό,τι δεν είναι αυθεντικό.

( η εκπομπή επαναλαμβάνεται το Σάββατο στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα).
............
Παρασκευη 29 ΑπριλιουΤελευταιο live των Sexy
Θα παιζαμε στο Λονδινο, στον περιβόητο πριγκιπικο γαμο του Ουιλιαμ και της Κειτ,αλλα τους ειπαμε οτι 29 Απριλιου στις 00:00 ειναι το τελευταιο μας live στο Ghost House και δεν γινεται.Τους ειπαμε βεβαια να αλλαξουν ημερομηνια αλλα ηδη ειχαν κλεισει και την ταβερνα για το πριγκιπικο γλεντι.
Οποτε σας περιμενουμε στο Ghost House.Το live ανοιγουν οι Major lift στις 22 30 και τη σκυταλη παιρνουν στις 00:00 οι Sexy με special guest τον Βαγγελη Ασημακη.
Σας περιμενουμε να τα σπασουμε !!!
............
O Απόστολος Ρίζος με την μπάντα του, 
θα βρίσκεται στo Club του Μύλου, 
την Τετάρτη 4 Μαϊου, για ένα μοναδικό live.


Με τη χαρισματική φωνή του και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις, μας αποκαλύπτει με έναν άλλο τρόπο κομμάτια δικά του καθώς και άλλων δημιουργών, τα οποία έχει στιγματίσει με την προσωπική του ερμηνεία. Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” που κυκλοφόρησε πρόσφατα, συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη.
Με ρυθμό και συναίσθημα, και μέσα από το ονειρικό κλίμα που δημιουργούν οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττοντας με το βιμπράφωνο, τα κρουστά, τις κιθάρες τη φυσαρμόνικα και το μπάσο (του πληθωρικού μουσικού των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολου Καλτσά) φανερώνονται από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, το “Σώπα κι άκουσε” του Γιώργου Ζήκα, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη, ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το “Phantasmagoria in two” του Tim Buckley και άλλα αγαπημένα, σε ένα live έκπληξη που θα μας ταξιδέψει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Ε- mute: τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, basskeys, voice beat box
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα
...........
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
live
Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου
Σταυρός του Νότου Club

support: KAL DRAKO

Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου.
Τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, με τραγούδια από την δισκογραφία τους και από διασκευές.. ένα live που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.
Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.
Με αφορμή την δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).
Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Αποκλειστικά για τα δύο αυτά live ως support θα έχουν μαζί τους τον διεθνούς φήμης ντράμερ KAL DRAKO - μόνος του επί σκηνής σε ένα δυνατό performance έκπληξη!

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος 12ευρω


Λίγα λόγια για τον KAL DRAKO:

Ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος άρχισε να παίζει κλασσικό πιάνο όταν ήταν 7 χρονών. Μετά από πολύ Bach και Mozart, και από την αγάπη του για την Rock, άρχισε να παίζει drums.
Εχοντας καταπληκτικούς καθηγητές που αναγνώρισαν το ταλέντο του, πέρασε την εφηβεία του μελετώντας και παίζοντας με Rock Groups.
Το 1999 μετακόμισε στο Los Angeles για να σπουδάσει στο L.A.M.A (Los Angeles Music Academy). Οι καθηγητές εκεί άλλαξαν την οπτική του και τις απόψεις του για την μουσική!
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ένα χρόνο αργότερα, έκανε sessions με διάφορους επιτυχημένους καλλιτέχνες και περιόδευσε σε Ευρώπη και Αμερική. Ταυτόχρονα έμεινε ενεργός στην Jazz σκηνή και έπαιξε/ηχογράφησε με τους περισσότερους μουσικούς της σκηνής της Αθήνας.
Το 2004 μετακόμισε στο Los Angeles όπου συνεργάστηκε με παραγωγούς όπως οι: Regie Dozier (Jamiroquai, Outkast, Miles Davis), Phillip Giffin (Hollywood Producer, writer), Mike Tucci (engineer: Metallica, Pearl Jam), Brian Hardin, Sage Principini.
Παρέμεινε ενεργός στο jazz κύκλωμα, παίζοντας με μουσικούς όπως οι : Nick Mancini collective, Mike Laundau, Mike Miller (from Chick Corea's electric band 2), Angus Thomas (Miles Davis), Bryan Baker (Steps Ahead), Hamilton Price, Theo Saunders, Ken Chan, The Evren Edler band, Jimmy Mahlis, The Esquires Big Band, Frank Fontaine, Lorenzo Grassi's Shapes of Sound και πολλοί άλλοι.
Επίσης συνέχισε να συνεργάζεται με πολλούς rock/ pop/ funk καλλιτέχνες και μουσικούς, μεταξύ άλλων οι : Philip Bynoe (from Steve Vai),Chris Roy (Nancy Sinatra), Cory Phillips, Robbie Angellucci, Diego Langtry's Pocket Sized Planets (BMI), Noush Skaugen, Award winning Violinist Antonio Pontarelli, John Huldt's Rules Do Not Apply, και είχε την τύχη να παίξει σε χώρους όπως Whisky A gogo, The Roxy, Music Box (Los Angeles Music Awards), NASCAR, XGAMES, The Namm Show, Santa Monica football field, The Key Club, The Viper Room, Hotel Cafe κτλ.
Συνεργάστηκε ακόμη με τον ηθοποιό John Cho (Harold and Kumar go to White Castle, House) και την μπάντα του Viva La Union, καθώς και με τον σεναριογράφο Tommy Swerdlow (Shrek). Υπήρξε first call για την εταιρεία παραγωγής "Sad Girl Music" της Karen Swerdlow "Sad Girl Music".
Έπαιξε στο τηλεοπτικό spot της βραβευμένης σειράς του ABC "Brothers and Sisters" και παράλληλα ήταν μέλος της alternative Rock μπάντας AMBERSIDE.
Επίσης ασχολήθηκε με την διδασκαλία και συνεργάστηκε με το Aimee Hopkins Arts School ως καθηγητής και το LAMA (Los Angeles Music Academy) ως ensemble player.

Μετά από 3 ταξίδια στην Ευρώπη το 2009, άλλαξε και πάλι οπτική γωνία και άποψη για την μουσική και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάζεται ως δάσκαλος αλλα και ως μουσικός σε συνεργασία με διάφορους καλλιτεχνες.
...........
SILVER DOLLAR, Απρίλιος 2011

Το μουσικό cocktail αυτή την Τετάρτη μιξάρει ο Dj DGNS με ένα αφιέρωμα σε όλες τις Pop, Rock και New Wave επιτυχίες των 80's!

Και όπως κάθε Τετάρτη, πίνετε με 6 ευρώ το αγαπημένο σας cocktail, εμπνέεστε και δημιουργείτε ένα δικό σας πρωτότυπο cocktail, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό για να κερδίσετε shaker για την παρέα σας ή ακόμη και μια θέση στον κατάλογο του Silver Dollar!

Είσοδος ελεύθερη!


Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!
..............

POPULATION presets
“ Barbarism begins at home “ - The Smiths Party
Σάββατο 7 Μαΐου
Οξυγόνο Live - Club!

Το Σάββατο 7 Μαΐου η ομάδα population ξαναχτυπά με ένα αφιέρωμα στους Smiths! H θρυλική μπάντα από το Manchester είναι πάντα επίκαιροι και έχουν φανατικούς θαυμαστές.
Στα pure 90s έγιναν εκπληκτικές βραδιές που είχαν αφιερωθεί στους Smiths και στον Morrissey . Η φιλοδοξία είναι ίδια και αυτή την φορά. Γλαδιόλες, projection show με smitho – υλικό, charming διάθεση , 5 Dj’s και άλλες εκπλήξεις περιμένουν όσους προσέλθουν στο Oξυγόνο Live-Club!

Dj’s: Dear Quentin , Παναγιώτης Μένεγος, Νικήτας Μαντάς, Φώτης Βαλάτος, Θεοδόσης Μίχος
Design flyer: Dear Quentin
Photography by Zouela Pourbour

Doors open : 23:30 Είσοδος: 5€
..............

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2011


O Γιώργος Σπανός, την Κυριακή 8 Μαίου, θα παρουσιάσει ζωντανά στο “Οξυγόνο Live!” τα νέα του τραγούδια, υπό τον γενικό τίτλο “Του Χρόνου η Ανάσα”, με ερμηνεύτρια τη Μπέττυ Χαρλαύτη.
Θα ακουστούν τραγούδια και από παλιότερες δουλειές του Γιώργου Σπανού καθώς και διασκευές από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με “συνοδοιπόρους” επί σκηνής τη Βάνα Πεφάνη, τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Δαυίδ Μαλτέζε, τον Θανάση Βλαβιανό, τη Μυρτώ Αρεταίου και τον Κώστα Παπακωστόπουλο.

Ώρα εισόδου: 21:00 Είσοδος: 10€ (+ 3 το ποτό)
............

Pale Faces… live @ Οξυγόνο-live
06/05/2011


Τους είδαμε στο Χ Factor να παίρνουν πνοή και να σχηματίζονται από 3 μέλη σε 4 ….τους είδαμε να δοκιμάζονται με μεγάλη επιτυχία …και τώρα αυτή να συνεχίζεται στο Οξυγόνο live !!!!
με πολύ δυναμισμό και στοιχειά από την pop – rock σκηνή
οι Pale Faces θα μας ταξιδέψουν στις δικές τους …νεανικές εντάσεις και ανησυχίες …δημιουργώντας … ένα ξέφρενο πάρτι στις 6 Μάιου για μια και μόνο εμφάνιση …..
Ακούσαμε δείγματα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία που θα κυκλοφορήσει σύντομα όπως το << Όλα πετάνε >> , σε μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά & σε στίχους του Νίκου Ραπτάκη …παίρνοντας μια μελωδική γεύση για το τι αναμένεται να ακολουθήσει ….
……η συνέχεια από κοντά παρουσιάζοντας μας δικά τους τραγούδια αλλά και γνωστές ελληνικές – ξένες rock επιτυχίες ….

Ώρα εισόδου: 22:00 Είσοδος με ποτό: 13€

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σαν Σήμερα...28 Απριλίου

1953 Η Αμερικανίδα μουσικός, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μπασίστρια των Sonic Youth, Kim Gordon (Kim Althea Gordon) γεννήθηκε στο Rochester της Νέας Υόρκης. Συνεργάστηκε επίσης με καλλιτέχνες όπως οι William Winant, Lydia Lunch και Courtney Love όπου υπήρξε και παραγωγός στο πρώτο άλμπουμ της "Pretty on the Inside".

1980 Ο Tommy Caldwell (1949-1980), μπασίστας και τραγουδιστής των The Marshall Tucker Band, υποκύπτει στα τραύματα του μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε έξι ημέρες νωρίτερα με το jeep του. Ήταν 30 ετών. Μαζί με την μπάντα του βοήθησαν στην εξέλιξη και καθιέρωση του Southern Rock στις αρχές της δεκαετίες του '70.

1940 Ο Glenn Miller ηχογραφεί το "Pennsylvania 6-5000". Είναι μια δημιουργία των Bill Finegan, Jerry Gray και Carl Sigman. Ο τηλεφωνικός αριθμός 6-5000 άνηκε στο νυχτερινό κέντρο Café Rouge του ξενοδοχείου Pennsylvania της Νέας Υόρκης, στο οποίο σύχναζαν μεγάλοι μουσικοί της εποχής όπως οι Benny Goodman, The Dorsey Brothers, Artie Shaw και ο ίδιος ο Glenn Miller.

1966 Στα Abbey Road Studios του Λονδίνου, είναι η πρώτη ημέρα ηχογραφήσεων των The Beatles για το τραγούδι "Eleanor Rigby". Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει στο άλμπουμ "Revolver" αλλά και σε single σαν b-side του "Yellow Submarine". Το τραγούδι έγραψαν οι Paul McCartney και John Lennon και είχε θέμα την μοναξιά. Ο McCartney είχε κάποτε δηλώσει πως το όνομα 'Eleanor' το δανείστηκε από την ηθοποιό Eleanor Bron, η οποία είχε πάρει μέρος στην ταινία του συγκροτήματος "Help!" και το 'Rigby' από ένα κατάστημα στο Bristol, "Rigby & Evens Ltd, Wine & Spirit Shippers". Λίγο μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι θα ανέβει στην κορυφή των Βρετανικών Singles Chart, όπου θα παραμείνει για τέσσερις εβδομάδες. Ενώ στα Αμερικάνικα Singles Chart θα φτάσει μέχρι την 11η θέση.

2008 Το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος The Last Shadow Puppets με τίτλο "The Age of the Understatement" βρίσκεται στο Νο1 των UK Albums Chart. Είχε κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ "Standing Next to Me", "My Mistakes Were Made for You" κ.α. Το γκρουπ αποτελείται από τους Alex Turner (Arctic Monkeys), Miles Kane (The Rascals) και James Ford (Simian Mobile Disco).

Acoustic Box Live

Tο Acoustic Box βγαινει βολτα περνει τους δρομους και ψαχνει στεκια να παιξει.


Aν θελετε να παιξουμε και στο δικο σας στεκι απλα πείτε το μας...!!!!!
απαντήστε στο e-mail: freefrikos@hotmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ LIVE 
ΣΤΟ 
LEGALIZE SALONICA 2011


Καλέστε και τους φίλους σας στο μεγαλύτερο free event της πόλης, που φέτος θα συμπέσει χρονικά με το νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά. Ενώστε και σεις την φωνή σας, μαζί με εκατομμύρια συνανθρώπους σε όλο τον κόσμο που στις αρχές Μαΐου διεκδικούν δικαιότερες και αποτελεσματικότερες πολιτικές. Συμμετέχουν:
BLUES WIRE, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ+ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ, FUNDRACAR, SOUL FIRE,ΛΟΥΔΙΑΣ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, Π ΕΡ Σ Ι Ν Α Ξ Ι Ν Α Σ Τ Α Φ Υ Λ Ι Α, ΑΝΙΜΑ ΝΑΤΙΟΝ,
CHUP...AKAVLAS, MOCA JUNIORS SS, BAILDSA BAND, LEMONOSTIFEL, AU.DO, BOBLYWOOD, GANJA ROCKS,12ος ΠΙΘΗΚΟΣ, ΑΝΝΑ MYSTIC&STEFANATTY, SCARY FACE, RETURN TO LITANY, MUSIC OXYGEN, PROFESSOR SKANK, DJ DOC, FYAH FIST, RASTA YOUTH, BOOKER, NORTHICAL, X-QUIPPO, RAS CHIDY, OXYA
Ακόμα: Ρεμπέτικη Κομπανία κι ο Παντελής Παυλίδης

Invite all your friends in the largest free event of the town, which this year will occur with the new drug law. Join your voice with tens of thousands of people in Greece as well as with millions globally who demand more justice and more effective drug policies.
Σάββατο, 30 Απρίλιος
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
.........
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Atlantis 105,2
Δευτέρα, 2 Μάιος στις 10:00 μ.μ.


Οι συστάσεις και τα λόγια στην περίπτωση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μάλλον δεν χρειάζονται.
Ο Βασίλης άλλωστε είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το σταθμό και εκτιμάει την προσπάθεια μας όσο λίγοι.
Την Δευτέρα 05/02/2011, θα κάνει κάτι περισσότερο απ' το να μας δίνει κουράγιο με τα καλά του λόγια... θα κάνει εκπομπή.
Από τις 22:00 μέχρι και τις 00:00 ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα αναλάβει να απογειώσει την εκπομπή Guest Room, να της δώσει μια άλλη διάσταση και να την γεμίσει με τις καλύτερες μουσικές του περιπέτειες.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί τη Δευτέρα 02/05/2011, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ως ένα ακόμα μέλος της παρέας μας, θα είναι στον "άερα" του Atlantis 105,2 !!!
.............

Λεπτομέρειες για την αυριανή συναυλία
 των Echo & The Bunnymen


Οπώς ετοιμαζόμαστε να βρεθούμε κάτω από ένα δολοφονικό φεγγάρι αύριο στο Gagarin 205 Live Music Space, ήρθε η ώρα να πούμε και τις λεπτομέρειες για το αυριανό live των Echo & The Bunnymen.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Οι Rosebleed θα μας ζεστάνουν από τις 21:00
Και στις 22:00 η σκηνή και η καρδιά μας θα παραδωθεί ανεύ όρων στον Ian McCulloch και τους Λαγουδανθρωπούς του.
Τιμή εισιτηρίου: 30€ προπώληση και 35€ ταμείο

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr

Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 18:00 την ημέρα της συναυλίας. Στις 19:00 θα ανοίξει ταμείο στο Gagarin 205.
...........
Detachments live- ξεκίνησε η προπώληση


Κυκλοφορήσαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Detachments στις 20 Μαΐου, στο Second Skin Club.
Κοστίζουν 12 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ticket House (Πανεπιστήμιου 42) ή από το Second Skin Club (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή- μόνο τις ώρες λειτουργίας του club).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Detachments on stage: 22.15
...........
Επανακυκλοφορίες από Smashing Pumpkins
Το ντεμπούτο των Smashing Pumpkins Gish, καθώς και τα Siamese Dream και Pisces Iscariot, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν από την EMI. Tα άλμπουμ θα συνοδεύονται από νέο έξτρα υλικό, το οποίο προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί. Σκοπός της δισκογραφικής είναι να επανεκδοθεί όλος ο κατάλογος των Pumpkins μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Το Gish, το Siamese Dream και η συλλογή Pisces Iscariot αναμένονται μέσα στο 2011, ενώ το εμβληματικό Mellon Collie and the Infinite Sadness του 1995,
.............
O Orlando Bloom εμπνέεται από Gallaghers και Ian Brown
Στις φιγούρες των αδερφών Gallagher και τον Ian Brown, βρήκε ο Orlando Bloom έμπνευση για να το νέο του ρόλο. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Sympathy For Delicious και υποδύεται τον Stain, έναν παράλυτο dj που ασκεί χρέη θαυματοποιού. Όπως είπε, ανέπτυξε το χαρακτήρα του Stain πάνω στον Ian Brown και στους Gallaghers γιατί “ειδικά οι συγκεκριμένοι, έχουν ένα αληθινό attitude, αλαζονεία και αυτοπεποίθηση”, ενώ πρόσθεσε:
“Πιστεύουν πως βρίσκονται στο καλύτερο συγκρότημα του κόσμου και πως όλοι πρέπει να το ξέρουν και σκέφτηκα πως μια τέτοια στάση θα έδινε πολλά στο χαρακτήρα του Stain.”
..............
Duran Duran live στη Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με το επίσημο site των Duran Duran (www.duranduran.com) η μπάντα θα εμφανιστεί στις 26 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη! Συγκεκριμένα στη σελίδα αναφέρεται πως θα δώσουν μία συναυλία στο θέατρο Γης. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα κατηφορίσουν στην Αθήνα, ούτε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια. Πάντως η συμπρωτεύουσα έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της σε συναυλιακό επίπεδο, δεν νομίζεις;
........
Αύγουστο η νέα δουλειά των Red Hot Chili Peppers


...έτσι αποκάλυψε ο drummer Chad Smith, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε ακόμα κάτι για τον τίτλο της... O Smith ανέφερε πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του Αυγούστου και πως προς το παρόν, επιλέγουν τα τελικά κομμάτια που θα κερδίσουν μια θέση στο δίσκο.
Θυμίζουμε πως ο πρόχειρος τίτλος που είχαν δώσει στο άλμπουμ όταν ακόμα το ετοίμαζαν ήταν “Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head”. Φυσικά και δεν θα είναι αυτός ο τίτλος της επίσημης κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι RHCP θα παίξουν σε διάφορα φεστιβάλ, όπως στο Summersonic festival της Ιαπωνίας τον Αύγουστο και στο Rock in Rio τον Σεπτέμβριο.
.............
Τα απομνημονεύματα του Moz


΄Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο Morrissey. Ο τραγουδιστής, έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του και τώρα όπως δήλωσε, βρίσκεται στο στάδιο του... “σενιαρίσματος”.
Συγκεκριμένα, όσα έχει γράψει αριθμούνται στις 600 σελίδες, κάτι που εκπλήσσει και τον ίδιο τον Moz, καθώς “δεν είναι τόσο ενδιαφέρων άνθρωπος, όπως είπε: "Δεν ξέρω γιατί έγραψα τόσα πολλά. Αναρωτιέμαι αν οι 600 σελίδες είναι υπερβολικές για τον αναγνώστη".

Η κυκλοφορία του βιβλίου αναμένεται μέσα στο 2012.

JOKER LIVE

JOKER LIVE at LAZY ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΙΟΥ Λ.Πεντελης Βριλησσια


Για JOKER TRIO το ξεκινησαμε αλλα μαλλον θα μαζευτουμε ολοι!
Ισως το τελευταιο μας Lazy για αυτο το χειμωνα
Το LIVE θα ξεκινησει στις 22:30
PARTYTIME!

Λ.Πεντελης 1 Βριλησσια,
Αττικη Οδος Εξοδος 12,
Σταθμος Νερατζιωτισσα 210 6895535

...........
JOKER LIVE at AGORA Club ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ Πλ.Ελευθεριας Κορυδαλλος



AGORA Club Πλ.Ελευθεριας Κορυδαλλος 210 4951467
Πέμπτη, 5 Μάιος στις 10:30 μ.μ.

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Camelot Live After Bar
live COSA MOSTRA
ο original μπασίστας των 2002gr και δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών τους Σωτήρης Καραούλιας επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας με κάτι
καινούργιο και δυνατό ,οι Cosa Mostra, είναι ένα σχήμα με αιχμηρό στίχο έξυπνη μουσική και μια φωνή που θα συζητηθεί.
Το γκρουπ είναι έτοιμο να ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας μιας και ετοιμάζει στο στούντιο την πρώτη δισκογραφική του δουλειά!

το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πέρασμα από τις δεκαετίες 80,90 μέχρι αυτή που διανύουμε με ακούσματα τις ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής

το γκρουπ είναι:
Άρης Καμπανός: φωνή
Σωτήρης Καραουλιας : Μπάσο,φωνητικά
πάνος παπαδάτος : ηλ. κιθάρα
Λίλυ Σαμιωτάκη : πληκτρα
Αλέξανδρος Ζεινάκης: πλήκτρα
Γιάννης Καστρώνης : τύμπανα
.................
CRICOS Productions & Cultural Management
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου, κλείνοντας έτσι μια περιοδεία στην Ελλάδα και την Κύπρο 130 συναυλιών στην διάρκεια ενός χρόνου. Συναυλίες που «ξεχείλισαν» από κόσμο.

Οι δυο δημοφιλείς καλλιτέχνες προτίμησαν να εμφανιστούν με την μορφή του «Τρίο» (Θύμιος Παπαδόπουλος πνευστά). Όπως σημειώνει ο Μικρούτσικος, αυτή η παράσταση θα ήταν άλλη χωρίς τον Θύμιο Παπαδόπουλο, συνθέτη θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής, παραγωγό των περισσοτέρων τραγουδοποιών της γενιάς του ’80 και ’90 και δεξιοτέχνη 16 πνευστών οργάνων.

Το πρόγραμμα αυτής της μοναδικής παράστασης αποτελείται από τραγούδια της τραγουδοποιίας του Μικρούτσικου, αυτής του Θηβαίου, την κοινή τους δουλειά, εκτενή αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, καθώς και τραγούδια άλλων συνθετών αγαπητά σε όλους μας.

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΘΗΒΑΙΟΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στο Σταυρό του Νότου, για τις τελευταίες παραστάσεις αυτής της φάσης της συνεργασίας τους.

Για 2 Παρασκευοσάββατα: 6-7/5 & 13-14/5
Ώρα έναρξης: 10.30 μ.μ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ (Κεντρική Σκηνή)
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031


.............
FULL TATTOO LIVE @ BOURBON


ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ...ΟΙ FULL TATTOO ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ BOURBON...
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE...
BOURBON
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
Glyfáda, Greece
...........

NORMA live @ VERANDA Bar, Πάργα, 29.04.2011

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, συνεχίζουν δυναμικά την περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» και με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους video clip στο τραγούδι «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια σε πανελλαδικό επίπεδο.
Με ανανεωμένο line up στην ηλεκτρική κιθάρα και εκρηκτικό setlist, εμπλουτισμένο με αγαπημένα κομμάτια της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, οι NORMA επισκέπτονται την Πάργα και εμφανίζονται ζωντανά την Παρασκευή, 29 Απριλίου στο VERANDA Bar, στην παραλία της πόλης.
Σας περιμένουμε όλους!!!
Ενημερωθείτε για τις συναυλίες, τα νέα των NORMA και δείτε το video clip του «Βόρεια και Δυτικά» στις ιστοσελίδες:

www.normatheband.gr
www.myspace.com/normatheband
facebook: norma ioannina
Youtube: norma the band
..........

NORMA live @ AKTIA Bar, Πρέβεζα, 30.04.2011


Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, συνεχίζουν δυναμικά την περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» και με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους video clip στο τραγούδι «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ» που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια σε πανελλαδικό επίπεδο.
Με ανανεωμένο line up στην ηλεκτρική κιθάρα και εκρηκτικό setlist, εμπλουτισμένο με αγαπημένα κομμάτια της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, οι NORMA επισκέπτονται ξανά την Πρέβεζα και εμφανίζονται ζωντανά το Σάββατο, 30 Απριλίου στο ΑKTIA Bar, στην παραλία της πόλης.
Σας περιμένουμε όλους!!!
Ενημερωθείτε για τις συναυλίες, τα νέα των NORMA και δείτε το video clip του «Βόρεια και Δυτικά» στις ιστοσελίδες:

facebook: norma ioannina
Youtube: norma the band
..........
3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ:


- ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ THE ORB ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ LIVE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ PINK FLOYD, DAVID GILMOUR!

- ΟΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ THE BLACK HEART PROCESSION ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΟ GAGARIN ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ!

- ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ SOFT MACHINE ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

THE BLACK HEART PROCESSION [San Diego, CA, USA]
ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ: SPECIAL STRIPPED DOWN SHOW! OI THE BLACK HEART PROCESSION ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ!!!


Οι The Black Heart Procession γράφουν τα πιο σπαρακτικά τραγούδια στον Πλανήτη. Βουτηγμένα σε ένα λυρικό σκότος μιας απερίγραπτης γοητείας, πιο εύθραυστα από αυτά των Tindersticks ή του Nick Cave, εξακολουθούν να παίζουν κρυφτούλι με την θλίψη, την απομόνωση και την απόγνωση εθίζοντάς μας πλήρως στον επικίνδυνα όμορφο κόσμο τους. Το εξαιρετικό, κλασικό άλμπουμ τους The Spell στοιχειώνει ακόμα τις νύχτες μας, ενώ το Six ανήκε στις καλύτερες κυκλοφορίες των τελευταίων δύο ετών! Μετά τις δύο διαδοχικές ζωντανές εμφανίσεις τους το 2009, επιστρέφουν για μία και μοναδική, άκρως ιδιαίτερη συναυλία: θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin, έτσι όπως ουδέποτε τους έχουμε αντικρίσει! Πρόκειται για έναν πολύ περιορισμένο αριθμό ζωντανών εμφανίσεων που οι The Black Heart Procession θα πραγματοποιήσουν σε αυστηρά επιλεγμένες Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αθήνα να έχει την τιμή να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τους. Είναι ένα special stripped down show, στο πλαίσιο του οποίου οι δύο «αρχηγοί» Pall Jenkins και Tobias Nathaniel θα εμφανιστούν για πρώτη φορά με τέτοιο τρόπο επί σκηνής. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως συνυπάρχουν και στους μεγάλους alternative ήρωες Three Mile Pilot, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν μετά από 13 ολόκληρα χρόνια προσφέροντάς μας το The Inevitable Past Is the Future Forgotten, ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2010 για λογαριασμό της περίφημης ετικέτας Temporary Residence...
Το Σαββατόβραδο της 21ης Μαϊου οι The Black Heart Procession "ξεγυμνώνονται" και στέκουν απολύτως εκτεθειμένοι μπρος στα μάτια μας...

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΪΟΥ 2011 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 25 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ]: 30 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
THE BLACK HEART PROCESSION: www.myspace.com/theblackheartprocession


η ALTERGROUND και ο BEST 92.6 παρουσιάζουν:

THE ORB [London, UK]
SPECIAL LIVE: OLD FAVOURITES-GREATEST HITS LIVE SHOW!
Επιτέλους: οι πρωτοπόροι του Ambient House έρχονται στα μέρη μας! Το συγκρότημα που αποθέωσε Ambient Dub, IDM και Electronica, έγραψε και γράφει ακόμα ιστορία όσο κανένα άλλο στην κοινότητα της underground ηλεκτρονικής μουσικής σημαδεύοντας ανεξίτηλα από φευγάτους ravers μέχρι τα μελάτα charts του Top of the Pops, ξεσκίζοντας τους κλασικούς ρυθμούς του house του Σικάγο με φονικούς συνθετητές, παραμορφωμένα εφέ, φωνητικά σαμπλς και δηλητηριώδεις λούπες επισκέπτεται πρώτη φορά, για μία και μοναδική συναυλία την Αθήνα.
Για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα και κάτω από τα εικονίσματα του Brian Eno, των Kraftwerk και των Tangerine Dream, ο Dr. Alex Paterson εξακολουθεί να στήνει έναν άκρως γοητευτικό, μεταλλαγμένο μικρόκοσμο, όπου η Club/Dance δίνη σε παρασύρει για πάντα στα τρίσβαθα της Techno Κόλασης κι ενώ βυθίζεσαι, αντιλαμβάνεσαι πως, διάολε, έτσι πρέπει να ηχεί το χτυποκάρδι της σύγχρονης πόλης όταν βουτάει στο καυτό άσιντ...
Όλα άρχισαν πίσω στη δύση των 80's: ο Paterson δουλεύει ως roadie για τους Killing Joke έχοντας παράλληλα κατά νου να τοποθετήσει μια ορολογιακή βόμβα στα σπλάχνα της house του Σικάγο. Με το πρώτο του χτύπημα Tripping on Sunshine με τη συνεισφορά του Jimi Cauty (συμμετέχων στο side project των Killing Joke, Brilliant και μετέπειτα ένδοξο μέλος των KLF) πετυχαίνει να προσληφθεί στο Land of Oz, το chillout room του περίφημου κλαμπ του Paul Oakenfold, Heaven -εκεί γνωρίζει αργότερα και τον μεγάλο Steve Hillage, γνωριμία που θα σημάνει την απαρχή πολλαπλών συνεργασιών εκατέρωθεν, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στους System 7! Το διάρκειας 22 λεπτών σινγκλ A Huge Ever Growing Pulsating Brain That Rules From the Centre of the Ultraworld σκάει σαν πυρηνικό μανητάρι στον ουρανό του Λονδίνου του 1989, οδηγεί σε υπόκλιση μέχρι και τον John Peel και σημάνει την έναρξη των εικονογραφημένων περιπετειών όλων μας, στο θαυμαστό τρισδιάστατο κόσμο των The ORB! Το αριστούργημα έρχεται το καλοκαίρι του '91, με το κλασικό πλέον Adventures Beyond the Ultraworld να επιτυγχάνει να ορίσει το Ambient House άπαξ και δια παντός! Οι δύο δεκαετίες που ακολουθούν είναι μαγικές: ο Youth των Killing Joke κάνει πλέον τους The ORB δεύτερο σπίτι του, διαδοχικές κυκλοφορίες τους σαρώνουν Βρετανικά κι Αμερικανικά τσαρτς, μοιράζονται τη σκηνή με Moby, Aphex Twin, New Order, Mad professor, στήνουν remixes ή/και συνεργάζονται με ανθρώπους όπως οι Robert Fripp (με το σχήμα FFWD), Jean Michel Jarre, Depeche Mode, Johnny Marr (The Smiths), Dave Stewart, Lisa Stanfield, Front 242, Jah Wobble, Erasure...Το φάντασμα των Pink Floyd ευλογεί δίχως σταματημό τα απανταχού δρώμενα, οι κριτικοί πότε παρομοιάζουν την ιδιοφυία του Paterson με αυτή του Syd Barrett που χάθηκε από προσώπου γης μετά το αριστουργηματικό Piper at the Gates of Dawn όντας το πρώτο -διάσημο- θύμα του άσιντ(...) και πότε, ωθούμενοι από τις πνιγμένες στα χρωματιστά, ψυχεδελικά visuals συναυλίες τους τούς αναδεικνύουν σαν τους νέους Pink Floyd -πάνω απ' όλα όμως, ο μουσικός τύπος και τα σημαντικότερα μουσικά έντυπα του πλανήτη αποθεώνουν με τρόπο απόλυτο τους The ORB...
Με ένα ολοκαίνουριο εξαιρετικό άλμπουμ που είδε το φως της δημοσιότητας μόλις στα τέλη του 2010, φέρει τον τίτλο Metallic Spheres κι αποτελεί απο κοινού κυκλοφορία με τον θρυλικό κιθαρίστα των Pink Floyd, David Gilmour -υπάρχουν βλέπετε ακόμα, ανοιχτές υποθέσεις με τους Pink Floyd...- οι μεγάλοι The ORB έρχονται πρώτη φορά στην Αθήνα τούτο το τελευταίο Σαββατόβραδο του Μάη για ένα special αποκλειστικό show: θα πραγματοποιήσουν ένα από εκείνα τα σπάνια όσο και εντυπωσιακά old favourites-greatest hits live shows τους, πνιγμένο στα μαγικά visuals του άγριου κόσμου τους! Θα είναι μια μοναδική εμπειρία που δε πρέπει να χαθεί για κανένα απολύτως λόγο!

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΪΟΥ 2011 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 26 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ]: 30 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ:

SOFT MACHINE [Canterbury, Kent, England]
Οι απόλυτοι ήρωες όσο και κεντρικοί πρωταγωνιστές της περίφημης σκηνής του Canterbury, οι άνθρωποι που έγραψαν κι εξακολουθούν να γράφουν λαμπρή ιστορία απελευθερώνοντας ένα μοναδικά εκρηκτικό fusion φτιαγμένο από Art Rock, Experimental, Psychedelia, Jazz-Rock & Avant-Garde έρχονται στην Αθήνα πάνω στην επέτειο 45 ετών από την ίδρυσή τους - δημιουργήθηκαν το 1966 και πήραν το όνομά τους από το ομώνυμο βιβλίο του William S. Burroughs.
Αποτέλεσαν το πλέον πρωτοποριακό σχήμα από καταβολής του progressive rock και μια από τις πρώτες πραγματικά underground μπάντες της Βρετανικής ψυχεδέλειας, ανοίγοντας ιδανικά το δρόμο τόσο σε σχήματα-ορόσημο που ακολούθησαν όπως οι Caravan, Gong και Matching Mole όσο και στις εξαιρετικά επιτυχημένες μετέπειτα προσωπικές πορείες μελών τους όπως ο μεγάλος Robert Wyatt ή ο Kevin Ayers κι ο Daevid Allen. Το 1968 ήταν η αποκλειστική support band των Jimi Hendrix Experience, ενώ κατάφεραν ήδη από πολύ νωρίς να εισχωρήσουν στη σφαίρα του μύθου -αν και στα επίσημα credits δεν αναφέρθηκαν ποτέ, η αλήθεια είναι πως οι Soft Machine ήταν αυτοί που ηχογράφησαν ως backup band δύο από τις συνθέσεις του ντεμπούτο άλμπουμ του Syd Barrett, The Madcap Laughs το Μάη του 1969- και μέχρι σήμερα έχουν αφήσει πίσω τους τουλάχιστον τέσσερα άλμπουμ-αριστούργηματα: The Soft Machine Volume One (1968), Volume Two (1969), Third (1970), Fourth (1971).
Οι προσωπικότητες που κατά καιρούς αποτέλεσαν μέλη των Soft Machine στην ιστορική πορεία τους διάρκειας σχεδόν μισού αιώνα ήταν πολλοί -στους προαναφερθέντες προσθέστε ακόμα τον θρυλικό οργανίστα Mike Ratheridge, τον κιθαρίστα Andy Summers (Police), τον μεγάλο σαξοφωνίστα Elton Dean (απεβίωσε το 2006), τον εξαίρετο μπασίστα Hugh Hopper (αποχαιρέτησε τα εγκόσμια προ διετίας χτυπημένος από λευκαιμία) κι ακόμα τον Jack Bruce αυτοπροσώπως που σημάδεψε με το μπάσο του το άλμπουμ Land of Cockayne (1981). Στην Αθήνα αναμένεται να εμφανιστούν ως κουαρτέτο, έχοντας στις τάξεις τους μουσικούς πρώτου μεγέθους που ανήκουν στην πρώτη «φουρνιά» της μεγάλης μουσικής κολλεκτίβας κι εξακολουθούν μέχρι τις μέρες μας να χαράσουν ανάγλυφα την ιστορική πορεία των Soft Machine: John Marshall (ντραμς - στις τάξεις τους από το 1972 ενώ υπήρξε και μέλος των Soft Works, Nucleus), Roy Baddington (ηλεκτρικό μπάσο - στις τάξεις τους από το 1973 ενώ υπήρξε και μέλος των Delivery, Soft Works, Nucleus), John Etheridge (ηλεκτρική κιθάρα - στις τάξεις τους από το 1975 ενώ υπήρξε και μέλος των Soft Works, Dick Heckstall-Smith & John Etheridge Group) , Theo Travis (σοπράνο & άλτο σαξόφωνο, φλάουτο, λούπες, ηλεκτρονικά εφέ - «κάλυψε το κενό» του Elton Dean, υπήρξε μέλος ή/και στενός συνεργάτης των Gong, Robert Fripp, Porcupine Tree, The Tangent, Bill Nelson, Bass Communion, No-Man, Harold Budd, John Foxx, Burnt Friedman, Dave & Richard Sinclair κι επί σειρά ετών πολυβραβευμένος συνθέτης και leader δικού του group).
Τα περισσότερα είναι μάλλον περιττά: τούτο το πρώτο Σαββατόβραδο του Νοέμβρη, μύθοι πραγματικοί θα 'ρθουν κοντά μας, μύθοι απ'τα παλιά...

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 [DOORS OPEN @ 21:00]
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ & ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
SOFT MACHINE www.noisette.nl


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ALTERGROUND ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ON LINE:

www.ticketarena.gr: ΑΓΟΡΑ ON LINE Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 212-100 37 88. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, PAYPAL, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΘΗΝΑ:
TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 08 366)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
TICKET HOUSE-MUSICLAND (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-26 48 80)

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Σαν Σήμερα...27 Απριλίου

1947 Ο Ουαλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μέλος του rock συγκροτήματος Badfinger, Pete Ham (Peter William Ham 1947-1975), γεννήθηκε στο Swansea της Ουαλίας. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι-μπαλάντα "Without You" που έγραψε με τον μπασίστα Tom Evans. Ο Paul McCartney, αναφερόμενος στο τραγούδι, το είχε χαρακτηρίσει: "...the killer song of all time". Έχει τραγουδηθεί από καλλιτέχνες όπως Harry Nilsson, Mariah Carey κ.α.

1964 Οι The Beatles κυκλοφορούν στην Αμερική το single "Love Me Do". Το τραγούδι έγραψε ο Paul McCartney σε ηλικία 16 ετών και αργότερα το ολοκλήρωσαν παρέα με τον John Lennon. Είχε πρωτοκυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία τον Οκτώβριο του 1962.

1968 Οι Simon & Garfunkel κυκλοφορούν το τραγούδι "Mrs. Robinson". Το τραγούδι έγραψε ο Paul Simon και ήταν μέρος του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους "Bookends", το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του μήνα. Μια νεότερη ηχογράφηση του τραγουδιού προϋπήρχε στο soundtrack της ταινίας "The Graduate" (1967) με την Anne Bancroft στο ρόλο της Mrs. Robinson και τον Dustin Hoffman στο ρόλο του Benjamin Braddock. Το 1969 στην 11η τελετή απονομής των Grammy Awards απέσπασε τα βραβείο "Record of the Year" και "Best Contemporary Pop Performance - Vocal Duo or Group". Με την κυκλοφορία του, το τραγούδι έφτασε μέχρι την κορυφή του Billboard.

2003 Ο Iggy Pop ξαναβρίσκεται στην σκηνή με τους The Stooges, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, την τελευταία βραδιά του Coachella Festival της California. Την ίδια ημέρα του φεστιβάλ εμφανίζονται καλλιτέχνες όπως The White Stripes, Blur κ.α.

2006 Ο κιθαρίστας των The Rolling Stones, Keith Richards παθαίνει εγκεφαλική αιμορραγία μετά από πτώση του από φοίνικα όπου είχε σκαρφαλώσει, κατά την διάρκεια των διακοπών του στα νησιά Fiji. Θα υποβληθεί σε πετυχημένη εγχείρηση.

ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ!

SORRY - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ!!!
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν ανήκω σε κάποιο πολιτικό χώρο η κώμα, κανένας δεν θα μου βγάλει από το μυαλό όμως ότι αυτοί συνεχίζουν αν όχι με τον ίδιο ρυθμό να τρώνε μπορεί και με μεγαλύτερο….
Ταξιδάκια κάνουν, τρώνε τον αγλέορα, τις κουρσάρος τους τις έχουν, τις συντάξεις τους τις έχουν εξασφαλίσει…. Ποιος να τους πετάξει στην θάλασσα είναι το θέμα!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

VELVET BUS LIVE@STONEBAR


Το Velvet Bus αποτελεί μια μοναδική στο είδος της πανελλαδική ενέργεια.

Πρόκειται για ένα κινούμενο φεστιβάλ, που έχει εξελιχθεί πλέον στη σημαντικότερη ενέργεια της ομάδας VELVET, αλλά και σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ευφάνταστα projects που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Η σύνδεση της πρωτεύουσας με την ελληνική περιφέρεια αποτελεί ένα μεγάλο και πολυεπίπεδο εγχείρημα, το οποίο το Velvet Bus έχει καταφέρει να καθιερώσει επιτυχώς με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Στη φετινή 4η διοργάνωση του Velvet Bus θα συμμετάσχουν, με την υποστήριξη της Heineken, τρία αναγνωρισμένα συγκροτήματα της ανεξάρτητης εναλλακτικής σκηνής (The Callas, The Velvoids, Le Page) και ένα πρωτοεμφανιζόμενο, πολλά υποσχόμενο γυναικείο σχήμα (Nasty Beach).
Το Velvet Bus 2011 θα ταξιδέψει από τις 29 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου, κατά σειρά στις παρακάτω πόλεις της Ελλάδας:

Παρασκευή 29 Απριλίου, Βόλος: Warehouse – Πολυχώρος «Αποθήκη»
Σάββατο 30 Απριλίου, Καβάλα: Η Αλίκη Έχει Λάθος Αγόρι
Κυριακή 1 Μαΐου, Σέρρες: Cafe-Bar Goya
Δευτέρα 2 Μαΐου, Θεσσαλονίκη: Partizan
Τρίτη 3 Μαΐου, Πάτρα: Stone Bar
Τετάρτη 4 Μαΐου, Λαγκάδια Αρκαδίας: Café Platanos
Παρασκευή 6 Μαΐου, Ηράκλειο: Blow Up

Σάββατο 7 Μαΐου, Δρομόνερο Χανίων: Ελαιουργείον – Εργοστάσιο Τέχνης

*Στο κλείσιμο της περιοδείας, το Velvet Bus θα συνεργαστεί με το φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria (http://www.photometria.gr/), παρουσιάζοντας τους νικητές τoυ διαγωνισμού του 2010, σε μια έκθεση φωτογραφίας στον πολιτιστικό χώρο Ελαιουργείον – Εργοστάσιον Τέχνης (Δρομόνερο Χανίων).
..............
Oi AKOUSTIKOI EPIVATES sti Larnaca


Me full sxima oi AKOUSTIKOI EPIVATES tha vriskonte stin Larnaka kai sigkekrimena sto Wanted Salloon. Se kirios ellinofono stoixo tha erminevsoun kommatia tis ellinikis diskografias kathos kai dika tous apo ton disko SOVARA ASTEIA pou kikloforise prin 1 xrono. Kali antamwsi epi skinis.....
Παρασκευή, 6 Μάιος στις 10:00 μ.μ.

...........
Colour Temple, More Than Anything - After Dark 2 διπλές προσκλήσεις

2 διπλές προσκλήσεις

Αφού γραφτείτε μέλος στείλτε email στο events@exodosfoall.gr με το ονοματεπώνυμο σας και το event που σας ενδιαφέρει

Οι Colour Temple γιορτάζουν τον 1ο χρόνο από την επανεμφάνισή τους στην alternative rock μουσική σκηνή της Αθήνας μαζί με τους More Than Anything στο γνωστό στέκι του After Dark.

Οι Colour Temple είναι ένα αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1997. Με πλήθος μουσικών επιρροών, οι συνθέσεις των Colour Temple ισορροπούν μεταξύ των κλασικών rock φορμών του 70 και την κιθαριστική rock του 90 έχοντας κάποιες πινελιές από progressive rock.


Οι More Than Anything, είναι ένα κλασικό rock συγκρότημα με αγγλικό στίχο όπου δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 2000. Οι επιρροές τους προέρχονται κυρίως από τις δεκαετίες 60 και 70. Έχουν στο ενεργητικό τους ένα δίσκο με τίτλο “Drink it”.



Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 5 Euro

After Dark
Ιπποκράτους & Διδότου 31
..............
The Misty Blue Boys were formed in 2007. Music for every occasion, they said!


Three different music influences: Ace Moreno, with his gretsch, digs the Rockabilly style. Nick Ketz with his doghouse bass adds his Punk Rocker attidude and Voodoo got his beat from the New Orleans grooves.

All three have a long history in the Greek rock scene. Ace with «the Rockets» has supported bands like Bo Diddley, Robert Gordon & Chris Spedding, Kim Lenz & the Jaguars and the Meteors. Nick with «the Rockin' Bones» has supported the Cramps & the Fuzztones. Voodoo has made appearances in N. Orleans. He has also participated in Michael Dotson's CD and has performed along with Delores Scott, Lucille, Randy McAllister, Jim & Minnie Murphy, Meschiya Lake, Heather Cornell.


Like they say, just the thought of you, turns my whole world, a misty blue...

Ladies & Gents
the Misty Blue Boys are back in town...
...........
SILVER DOLLAR, Απρίλιος 2011

Την Παρασκευή 29 Απριλίου, μετά τις 23:00, διασκεδάστε στο καλύτερο rock party της πόλης παρέα με τους BIG MOUTH live στο Silver Dollar!

Είσοδος ελεύθερη!


Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!