ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...16 Οκτωβρίου

1903 Ο Big Joe Williams (Joseph Lee Williams 1903-1982), μουσικός και τραγουδοποιός της Delta Blues σκηνής, γεννήθηκε στο Μισισίπι των ΗΠΑ. Το όνομα του γράφτηκε στο Blues Hall of Fame στις 4 Οκτωβρίου του 1992. Δημοφιλή τραγούδια του: "Baby Please Don't Go", "Crawlin' King Snake", "Peach Orchard Mama", κ.α.


1962 Ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Red Hot Chili Peppers, Flea (Michael Peter Balzary) γεννήθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Εκτός του συγκροτήματος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Alanis Morissette, Ziggy Marley, Slash, Damon Albarn, Bryan Ferry και Thom Yorke. Έχει εργαστεί περιστασιακά σαν ηθοποιός σε ταινίες σαν "Back to the Future Part II" (1989), "My Own Private Idaho" (1991), "The Big Lebowski" (1998), κ.α.


1969 Ο ιδρυτής της Chess Records, Leonard Chess (Lejzor Czyz 1917-1969), απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών από καρδιακή προσβολή στο Chicago. Η προσφορά του στην ανάπτυξη της Blues μουσικής ήταν σημαντική. Κάτω από την υπογραφή του, ηχογραφήθηκαν σημαντικά τραγούδια όπως "My Foolish Heart" (Gene Ammons), "Rollin' Stone" (Muddy Waters), "That's All Right" (Jimmy Rogers), κ.α. Τις δεκαετίες του '50 και '60 ήταν το σπίτι πολλών μουσικών όπως Howlin' Wolf, Sonny Boy Williamson, Little Walter, The Moonglows, The Flamingos, Chuck Berry, Etta James, Koko Taylor, κ.α.


1972 Με ανακοίνωση τους στον Τύπο, οι Creedance Clearwater Revival ανακοινώνουν την διάλυση τους. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1967 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία τις δεκαετίες '60 και '70, με τραγούδια όπως "Bad Moon Rising", "Have You Ever Seen the Rain?", "I Heard It Through the Grapevine" (Norman Whitfield, Barrett Strong), "Who'll Stop the Rain", κ.α.


1992Στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης ο Bob Dylan πραγματοποιεί συναυλία για να γιορτάσει τα 30 του χρόνια στην μουσική βιομηχανία. Συμμετέχουν οι Stevie Wonder, Lou Reed, Tracy Chapman, Johnny Cash, Ronnie Wood, Neil Young, Eric Clapton, George Harrison, κ.α. Η παράσταση ηχογραφήθηκε για να κυκλοφορήσει σε ένα διπλό άλμπουμ στις 24 Αυγούστου του 1993.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ LIVE

METAL PARTY (All kinds of Metal) dj: Nick Celtic - Vaggelis Metallaxis

Αύριο στις 11:00 μ.μ. - Κυριακή στις 8:00 π.μ.
Ήρωνος 5 (έναντι Ευκλείδη)
.................

YIANNEIS @ KOO KOO


YIANNEIS… “Προ-evolution”
… στο ΚΟΟ-ΚΟΟ
Από 9 Οκτώβρη και για οκτώ Σάββατα
Η γνωριμία του κοινού με τους YIANNEIS έγινε πριν από ένα χρόνο όταν πραγματοποίησαν τα πρώτα τους βήματα. Και επειδή το καλό πράγμα δεν αργεί να γίνει, το ανερχόμενο πολυσυλλεκτικό συγκρότημα δηλώνει ότι βρίσκεται λίγο πριν την εξέλιξη του, όπως φαίνετε και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”. Για την ακρίβεια βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.
Στο ΚΟΟ-ΚΟΟ το γκρουπ θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Ακραίοι, ανατρεπτικοί και έντονα θεατρικοί, οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις show, στο οποίο δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.
Στο τέλος κάθε βραδιάς ο dj Doc θα παίρνει τη θέση του στα decks για ένα after-show party, γεμάτο μουσικές εκπλήξεις.
KOO KOO live bar
Ιάκχου 17

YIANNEIS:
Λάμπρος Φιλίππου – φωνή
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest τρομπέτα – Διονύσης Κοκόλης
guest vocals – Ειρήνη Αραμπατζή

www.myspace.com/yianneis
www.jumpingfish.gr/yianneis
www.musicwave.gr/yianneis
Facebook: YIANNEIS Official
..................

MOMi Seminar: Σωτήρης Ντούβας
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου · 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ
Ανοικτό σεμινάριο γνωριμίας με τον Σωτήρη Ντούβα
H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ο Σωτήρης Ντούβας, σημαντικός μουσικός της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας, θα διδάσκει φέτος στο ΜΟΜι.

Στο σεμινάριο αυτό, που θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, ώρα 17:00 στο Αλάβαστρον (Δαμάρεως 78), θα αναλύσει το ανοιχτό παίξιμο και το group interaction.
Για πληροφορίες καλέστε στο 210 4515008 ή γράψτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση momi.newsletter@gmail.com http://www.momimusic.gr/
...............

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10...live rock TARAS-DAMONAS sto VA.BE.NE

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ...VA.BE.NE. LIVE-TARAS...DAMONAS...
cafe bar VA.BE.NE. (ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ&ΜΠΕΝΑΚΗ...ΕΞΑΡΧΕΙΑ)
..............

NICK & THE BACKBONE a-LIVE @ ήΜαΡ !

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10,
Hμέρα Πανελλήνιας Λευκής Απεργίας κατά του αντικαπνιστικού νόμου,,
Nick & The Backbone are Bluezin' & Boozin' once again,,
Οnly @ ήΜαΡ,,
High Voltage Rock 'n' Blues,,,After 22:30,,
RSV 2310 257450,,
cafe-bar ήΜαΡ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 14
Thessaloníki, Greece
.................

BIRTHDAY PARTY FROM FANS FOR JYRKI69
 in GREECE THIS SUNDAY!!!!!!

BIRTHDAY
PARTY FROM FANS FOR JYRKI69 in GREECE THIS SUNDAY!!!!!! [Face+>]
Πρόσθεσε smileys στον τοίχο σου: http://u.face-plus.com/o/1-69
KORYTSAS 3 GLYKA .NERA.
..............

5 Εποχες live στο D-Tales στο Μικρολιμανο...
Κυριακη 17/10 στις 22:00

Οι 5 Εποχες ξεκινουν τις χειμερινες εμφανισεις τους με αφετηρια το D-tales το γνωστο cafe-club στο Μικρολιμανο..Σε ενα πολυ ομορφο χωρο με πολυ ωραια αισθητικη και αποψη σας προσκαλουμε να κανουμε τις κυριακες μας διαφορετικες....Μαζι μας η απεριγραπτη Δημητρα Δημητρακοπουλου.....

Cu there!!!!!!!!

Ωρα εναρξης:22:00
Εισοδος Ελευθερη

Χορηγος εποικοινωνιας: www.radioisart.gr
5 Εποχες live στο D-Tales στο Μικρολιμανο...Κυριακη 17/10 στις 22:00
Ακτη Δηλαβερη 9-11 στο Μικρολιμανο κοντα στα Goody's....
..............
~~Beggar's Dlues Diary Unplugged LIVE @ CAshmeRE~~

What's the best thing after a fuckin' great live??

-Another fuckin' great live!!!!
This Sunday Beggar's Blues Diary live unplugged @ Cashmere.
Starts at 22.00
Free Entrance.
Cashmere
Anthimou Gazi 9 Plateia Karitsi
Athens, Greece
...............

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...14 Οκτωβρίου

1977 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Bing Crosby (Harry Lillis Crosby 1903-1977) απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών από καρδιακή προσβολή στη Μαδρίτη. Είχε δώσει την τελευταία του παράσταση δύο ημέρες πριν τον θάνατο του στο The Brighton Centre. Με την μοναδική φωνή και ερμηνεία του επηρέασε αρκετούς από τους καλλιτέχνες των οποίων προηγήθηκε όπως Perry Como, Frank Sinatra, Dean Martin, κ.α. Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που βραβεύτηκε με το Grammy Global Achievement Award. Το 1944 κέρδισε το Οscar "Best Actor" για την ερμηνεία του στην ταινία "Going My Way". Συμμετείχε σε δημοφιλείς ταινίες, μεταξύ αυτών "White Christmas", "The Country Girl", "Road to Bali", "Swinging on a Star", κ.α. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "My Blue Heaven", "Great Day", "I Found a Million Dollar Baby", "Silent Night, Holy Night", "Too Marvelous For Words", "White Christmas", κ.α.


1967 Οι The Who κυκλοφορούν στην Μεγάλη Βρετανία το single "I Can See for Miles". Ήταν μέρος του άλμπουμ "The Who Sell Out" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος στην Αμερική, μπαίνοντας στο Top 10 του Billboard. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 258η θέση.


1972 Ο τραγουδιστής Joe Cocker συλλαμβάνεται μετά από συναυλία του στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας για εμπορία ναρκωτικών. Η αστυνομία ανακαλύπτει στα καμαρίνια ποσότητες marijuana και ηρωίνης. Αντί να φυλακιστεί, διατάζεται από τις Αρχές της Αυστραλίας να αποχωρίσει από την χώρα μέσα σε 48 ώρες.


1975 Οι KISS κυκλοφορούν το single "Rock & Roll All Nite". Το τραγούδι ήταν μέρος του άλμπουμ "Dressed to Kill" που είχε κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.


2003 Οι ZZ Top κυκλοφορούν τη συλλογή τραγουδιών "Chrome, Smoke & BBQ". Η ειδική έκδοση περιείχε τέσσερα CD με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, μεταξύ αυτών τα τραγούδια "La Grange", "Tush", "Sharp Dressed Man", "Blue Jean Blues" και διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως "Jailhouse Rock" (Jerry Leiber, Mike Stoller), "I Thank You" (Isaac Hayes, David Porter), κ.α.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! 14/10/10

Sal.at.a band και Σπύρος Γραμμένος
από Σάββατο 23 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο

Sal.at.a band.

Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά… Μαζί τους ο international Playboy Tonis Sfinos από το Las Vegas και η ανερχόμενη τραγουδοποιός Sofia.

Ο Σπύρος Γραμμένος με διάθεση για σάτιρα κοινωνική, πολιτική και ερωτική παρουσιάζει το καινούριο του CD “"Λίγο πρίν τα… Τιράντα". Όλα τα κομμάτια του δίσκου, αφηγηματικού χαρακτήρα, περιγράφουν ιστορίες αγάπης και όχι μόνο (βλ. πχ. Αλίκη, κουκουλοφόρος), με στίχο ευφυέστατο και χιουμοριστικό, με ευχάριστη μουσική, απόλυτα ταιριαστή με την ιστορία που κάθε φορά πλαισιώνει. Φετίχ του στα live… οι τιράντες του που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Στο πρόγραμμά του είτε τραγουδά για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, είτε για τους αγαπημένους του “μπάτσους”. Σχολιάζει, καυτηριάζει, σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται απαγγέλλοντας τα ποιήματά του..

................

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου
& για 4 παραστάσεις
Stand up comedy

«Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης»
στους «Βατράχους»
Πότε ανακαλύφθηκε η τηλεόραση; Πότε τυπώθηκε η πρώτη εφημερίδα; Πότε ξεκίνησε η πρώτη εκπομπή στο ραδιόφωνο; Τί χαρακτηριστικά θα έχει το απολίθωμα του homo tileopticus, όταν θα ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια μετά;
Ο ταλαντούχος Στέλιος Κάτσαρης μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη το χειμώνα που μας πέρασε, επιστρέφει στα μουσικο-θεατρικά δρώμενα, αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας το νέο του stand up comedy με τίτλο «Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης». Οι εμφανίσεις του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο μαρτυρούν ότι ο νεαρός δημιουργός μάλλον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στο ιστορικό εξαρχειώτικο στέκι, καυτηριάζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσα από σκληρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα τρυπώνει στα σαλόνια των σπιτιών του 2010.
Την ίδια χρονική στιγμή σχολιάζει κορυφαία θέματα της επικαιρότητας δημιουργώντας ανοιχτό διάλογο με το κοινό. Ο stand up comedian, Στέλιος Κάτσαρης και το κοινό μεταμορφώνονται σε μία μεγάλη παρέα, αφού μαζί διαβάζουν εφημερίδες, σχολιάζουν τα νέα της ημέρας, γράφουν τραγούδια.
«Βάτραχοι»
Τηλ. 2103819017
Σόλωνος 103
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

................
..LIVE ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIVE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ..

ΘΕΣΝΙΚΗ.. ΘΑΛΗΤΟΣ 31,ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
Αύριο στις 10:00 π.μ. - Σάββατο στις 2:30 π.μ.
.................

VERTIGO @ GLAM BAR

Πως μπορεί ένα live να τα συνδυάσει όλα; Πως οι ροκ παλμοί μπορουν να γίνουν ξέφρενο disco party κι αυτό στο τέλος να μετατραπεί ακόμα και σε... λαικο γλέντι; It's the Vertigo way... The Vertigo Mentalite.
Η μπάντα με την εκρηκτική on stage παρουσία αυτή την Παρασκευή "πατάει" το Γκάζι και σας προσκαλεί σε ένα live show οπου τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, τίποτα δεν αποτελεί δόγμα και τιποτα δεν απαγορεύεται!
Αύριο στις 11:00 π.μ. - Σάββατο στις 3:30 π.μ
Δεκελέων 40 Γκάζι
................
the BLUES BONE Band Live in ARIDAIA

the blues bone band live at Babi's jazz cafe in Aridaia
Αύριο στις 9:30 μ.μ. - Σάββατο στις 1:00 π.μ
Babi's Jazz Cafe Aridaia
................
live entexno

o Alexanros Antoniou mazi me ton Swthrh Xouto se ena omorfo kalesma entexnhs mousikhs sas perimenoun sto unplugged thn paraskeuh 15/10...!!!
Αύριο στις 9:30 μ.μ. - Σάββατο στις 1:00 π.μ.
................

BLACK HUMOR - FLUFF - S.E.X LIVE @STONEBAR

Αύριο στις 10:00 μ.μ. - Σάββατο στις 2:30 π.Μ.
STONEBAR
ERMOY 118
Patras, Greece

9MM @ KOOKOO - Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

KOOKOO
12€ (με ποτό)
Ιαάκχου 17, Γκάζι,
τηλ 210 3450930 - 6933-331003

Οι 9ΜΜ, λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς (“ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ”-Νοέμβρης 2010) ανεβαίνουν στη σκηνή του ΚοοΚοο Live Bar μαζί με τους ανατρεπτικούς S:tapp για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών, ιδιαίτερα διασκευασμένα για την βραδιά αυτή.

Νέο συγκρότημα οι 9ΜΜ, αλλά τα μέλη τους είναι παλιοί μας γνώριμοι από πολλά Αθηναϊκά συγκροτήματα. Τους συναντήσαμε σε πολλές συναυλίες το χειμώνα που πέρασε, και πιο πρόσφατα στη μεγάλη συναυλία στο στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας μαζί με Πανούση, Πουλικάκο, Deus Ex Machina, Last Drive.

Ο στίχος τους, διέξοδος από τα καθημερινά αδιέξοδα και η μουσική τους, απλά ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Οι 9ΜΜ είναι: Μιχάλης Σκαράκης – φωνή, Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες, Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα, Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο, Μαυρίκος Σκαράκης – τύμπανα
Links:


Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο στέκι τους, οι S:TEPP, τα εγωιστικά καθάρματα επιστρέφουν ανανεωμένοι να παρουσιάσουν το "The Greatest Show UneartheD". Πετούν για 2 ώρες τις καθημερινές τους μάσκες και εφαρμόζουν την ουδέτερη,στην αναζήτηση της επιθετικής μουσικής τελειότητας.
Απ' την ατμόσφαιρα (massive attack - depeche mode) στο εναλλακτικό rock ( u2 - muse - skunk anansie) και απ' την pop (seal - beyonce) στο σύγχρονο metal (porcupine tree - tool rammstein), με περάσματα ακόμα και απ' το cinema ( nightmare before christmas).
Διατηρώντας τον βασικό της κορμό ,η μπάντα ενισχύθηκε με τη παρουσία και το ογκώδη παίξιμο του Denni Κωνσταντινίδη στις κιθάρες και την παράνοια που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, στον ρόλο του mrX στα πλήκτρα.
madTony - the noise, Anna T. - the voice, Dennis – scratches, Takis - the bongo Simus - the machine, mrX - the keys.

Links:
http://www.myspace.com/steppunks




Πληροφορίες

Κλειώ Γκόλνα
6934 386311 - klaious@yahoo.gr

Γιάννης Παλαβούρας
6980 072518 – 6937 658980
skype: giannis.palavouras


To Post Your Event προτείνει!!!


-----------------------------------
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

14/10 Thriller Night Parties @ Candybar – Athens

14/10 Cayetano – Dj Nek (Moca Juniors) @ Motel Bar – Kavala

-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

15/10 Le Ciel presents Video Game Special! Cosplay Party @ Skullbar – Athens

15/10 Ηoly Fridays @ 7 Sins club – Athens

15/10 Sirocco live @ An Club - Athens

-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

16/10 Colour Haze - 1000Μods - Human Asteroid @ An Club – Athens

16/10 Soman (DE) @ Seven Sins – Athens
opening acts: Shtraf-Bat, Child from the Crypt

16/10 Baseless presents Boddhi Satva @ Void Dance Bar – Athens

16/10 80’s Memories - (The first party) @ Mad Club – Athens

16/10 Sirocco live @ Dewars Club - Agrinio

-----------------------------------
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

20/10 Sound Best presents: Pitbull @ Vanilla Project + Club – Athens

20/10 “Can’t Get Enough” @ W Night Club | Nights In Heaven – Athens

-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

23/10 F.S.I. 9th Anniversary Event - Sander Kleinenberg @ Messiah Club (Asteria Glyfadas) – Athens

23/10 Simina Grigoriu - Dura - Dj Night Light @ Skullbar – Athens

-----------------------------------
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

27/10 Disco Bomb Present: Fuzzbox – Junior Nas – Axil
@ Swing Bar – Athens

-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

29/10 AVSR Records Label Party @ Bossa Nostra – Kyparissia

-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

30/10 Heartagram Reunion Party @ Glam Bar – Athens
HIM darksecret + our diabolical fan club

-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

05/11 Grandfathers 80’s Revival Parties @ Nostos club – Athens
w/ G.Staikos – M.Samios

-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

13/11 Guest DJ Μ4RC of Grendel @ Seven Sins – Athens

-----------------------------------
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

19/11 Therion “Sitra Ahra” tour @ Block33 – Thessaloniki
+ Loch Vostok - Leprous

-----------------------------------
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
-----------------------------------

20/11 Red Zebra live @ Seven Sins – Athens
+ Support: Exetix & Skull & Dawn

20/11 Therion “Sitra Ahra” tour @ Gagarin 205 – Athens
+ Loch Vostok - Leprous

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα... 13 Οκτωβρίου

1941 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Paul Simon (Paul Frederic Simon) γεννήθηκε στο Newark του New Jersey. Ξεκίνησε την καριέρα του από πάρα πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν ακόμη μαθητής στο γυμνάσιο Forest Hills. Τότε γνώρισε τον Art Garfunkel και μαζί, ως το δίδυμο Simon & Garfunkel, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του '60. Κυκλοφόρησαν πέντε άλμπουμ τα οποία περιείχαν τις επιτυχίες "The Sounds of Silence", "I Am a Rock", "A Hazy Shade of Winter", "Mrs. Robinson", "The Boxer", "Bridge Over Troubled Water", κ.α. Μετά την διάλυση του ντουέτου το 1970, ακολούθησε επιτυχημένη σόλο καριέρα. Έχει κερδίσει 12 βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών και το βραβείο Lifetime Achievement. Το 2006 συμπεριλήφθηκε στην λίστα του περιοδικού Time, "100 People Who Shaped the World". Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1990.

1965 Οι The Who ηχογραφούν το τραγούδι "My Generation". Ήταν μια δημιουργία του Pete Townshend. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 11η θέση. Βρίσκεται επίσης στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame, "500 Songs that Shaped Rock and Roll".

1970 Οι στάχτες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Janis Joplin σκορπίζονται στην ακτή της Καλιφόρνια. Είχε αποβιώσει στις 4 Οκτωβρίου από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

1982 Οι KISS κυκλοφορούν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Creatures of the Night". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "I Love It Loud", "Killer", κ.α.

1995 Ο ράπερ Tupac Shakur αποφυλακίζεται ύστερα από 8 περίπου μήνες στη φυλακή στο Clinton Correctional Facility. Για να αφεθεί ελεύθερος κατέθεσε εγγύηση 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας 21 ετών σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

ROCK - ROCK - ROCK & ΦΥΣΙΚΑ ROCK

Απόψε, όπως κάθε Τετάρτη στις 21:00, η εκπομπή
 ''ανεξάρτητοι ήχοι-Αστρανάματα'' 
όπου παρουσιάζω. (Aκούμε αποκλειστικά στον rous fm ακυκλοφόρητο τραγούδι του Δημήτρη Λιόλιου απο επερχόμενη δισκογραφική δουλειά)

Κάθε Πεμπτη στις 21:00, ο δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Μιχαλέρης, παρουσιάζει στον Rous fm, την εκπομπή ''Στεργιανή ζάλη''.

Μην τα χάσετε...θα χάσετε!!! --> WWW.ROUSFM.COM
Δώρα Μοσχοπούλου
...................
ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & 2002GR Live @ ENZZO DE CUBA

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & οι 2002GR σε μια σπάνια εμφάνιση, σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους τα 36 χρόνια δισκογρφίας.

Μαζί τους η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ
και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ & οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & 2002GR :
ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Vox
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ - Gtr
ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ - Hammond organ & Kbrd
ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ - Bass
ΜΑΚΗΣ ΜΠΟΡΛΟΚΑΣ - Kbrd
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - Drums

Special Guest :
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣΤΟΡΙΔΟΥ - Vox

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ & ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ :
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ - Vox & Ac.Gtr
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - Gtr
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Bass
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Drums
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ - Gtr &; Vox
..............
HARD ROCK Night BY: Athan Lyssa Kazakis from (REDRUM)

KATHE PEMPTH OI MOUSIKOI TIS POLIS AFINOUN TA ORGANA KAI PIANOUN TIN SKITALI TOU ARGY'S ROCK BAR . ENA VRADY DIAFORETIKO ME POLY ROCK N ROLL STHN MOUSIKH EPIMELEIA O ATHAN LYSSA KAZAKIS (REDRUM) STO BAR GEORGE MATIKAS (Shock absorber) !!!!!!!!!!!!!
..............
ALICE COOPER FAN CLUB PARTY @ GLAM BAR - SABBATO 13/NOE


..................
EREB ALTOR - ISOLE LIVE - BAT CITY

BY NO REMORSE & IRON ON IRON
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ EREB ALTOR-ISOLE
EINAI OΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου · 7:00 π.μ. - 12:30 μ.μ.
.................
RADIO ISART - PARTY@MAMA'S

Το πρώτο πάρτυ που διοργανώνει το Radio Isart για την φετινή ραδιοφωνική χρονιά.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου @ MAMA'S Πολυχώρος
Όλοι οι παραγωγοί στα decks με αγαπημένες μουσικές επιλογές, χορό, καλή διάθεση, τραγούδι, live εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις...

Μη λείψει κανείς!!!
σελιδα εκδήλωσης: http://radioisart.gr/?p=1682
.................
NEW ZERO GOD live @ GLAM BAR

The band members:

Mike Pougounas - Vocals
Jim Sidhéog Steves - Drums
E-raptor - Guitar
B-abyss - Bass

.............
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ AL DI MEOLA EΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ GAZARTE

AL DI MEOLA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΩΡA ENAΡΞΗΣ: 22:30

OPENING ACT
ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
50€, 40€, 30€
20€ (ΟΡΘΙΟΙ)

Σημ. Όλα τα ανωτέρω εισιτήρια είναι αποκλειστικά Εισιτήρια Θεάματος
και δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό σε αυτή την τιμή.

Προπώληση εισιτηρίων:
www.i-ticket.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 34 52 277 - 210 34 60 347
GAZARTE ΒΟΥΤΑΔΩΝ 32 ΓΚΑΖΙ

AL DI MEOLA
O AL DI MEOLA,θεωρείται από τους πλέον χαρισματικούς κιθαρίστες των τελευταίων χρόνων στον χώρο της Jazz και όχι μόνο!
Ξεκίνησε την καριέρα του ως καθαρόαιμος τζαζίστας αλλά πολύ γρήγορα διεύρυνε το πεδίο των μουσικών του επιλογών κάνοντας συνεργασίες που έχουν μείνει στην ιστορία,όπως το τρίο DI MEOLA /MC LAUGHLIN & DE LUCIA παγκόσμια γνωστοί ως THE GUITAR TRIO
Με σπουδές στην κλασσική κιθάρα κ επιρροές από την Salsa, το Flamenco, το Tango, και από την παραδοσιακή Βραζιλιάνικη και Αφρικάνικη μουσική, έκανε σημαντικούς πειραματισμούς που αποτυπώθηκαν στα album : The Infinite Desire, 200’s The Grand Passion, 2006’s Consequence of Chaos and 2008’s La Melodia, Live in Milano, Cielo e terra & Sooring through a Dream.
O Al Di Meola θεωρείται ο βιρτουόζος κιθαρίστας με τις περισσότερες παγκόσμιες διακρίσεις.
Στην μέχρι τώρα τριαντάχρονη μουσική διαδρομή του έχει ηχογραφήσει 21 άλμπουμ που ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις. Έχει 3 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του και ατελείωτες διακρίσεις.
Ο Al Di Meola, o διαπρεπής αυτός κιθαρίστας από το New Jersey κουβαλάει στο παίξιμο του το πάθος της Ιταλικής του καταγωγής που τον κατατάσσει στο μουσικό στερέωμα ως έναν από τους πιο διαπρεπείς βιρτουόζους της κιθάρας.
Έχει συνεργαστεί με τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής ιστορίας όπως ο Pavarotti,Paco de Lucia, Stevie Wonder, Philip Collins, Paul Simon, Carlos Santana, Frank Zappa κ.α.
Όντας σπουδαίος κιθαρίστας έγινε μέλος του Chick Coren Group, η μουσική που παράγει η κιθάρα του Meola ενθουσιάζει κ ξεσηκώνει τα πλήθη όπου και αν εμφανίζεται με αποτέλεσμα το κοινό που παρακολουθεί την πορεία του να είναι φανατικό κ πολυάριθμο ανά τον κόσμο.
Ο Meola δεν είναι μόνο βιρτουόζος κιθαρίστας αλλά και χαρισματικός συνθέτης με μουσικές που αντέχουν στον χρόνο. Στην 30χρονη καριέρα του με σεβασμό στην μουσική κ βαθύ λυρισμό, χάρη και αρμονία έχει εξελίξει τις μουσικές του δεξιότητες.
Ο Al Di Meola έχει κερδίσει όσο ελάχιστοι μουσικοί και συνθέτες τον σεβασμό του κοινού και των κριτικών αποσπώντας έναν τίτλο που ελάχιστοι έχουν κατορθώσει στην καριέρα τους να τον αποκαλούν ΘΡΥΛΟ.
..............

ΡΙΣΚΟ LIVE @ LAZY TETAΡΤΗ 27/10 ~ 6 ΧΡΟΝΙΑ LAZY club ~

To χειμώνα του '04 άνοιξε τις πόρτες του για 1η φορά..
οι μυημένοι γνωρίζουν την ιστορία..
οι νύχτες που περάσαμε & περνάμε, μαγικές..απλά..
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/10 γιορτάζουμε μαζί!
http://lazy.gr/content4.html
το party θα τελειώσει νωρίς το πρωί..
ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την παρέλαση..
10 ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΣΚΟ - 6 ΧΡΟΝΙΑ LAZY

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ - ΚΙΘΑΡΕΣ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΛΗΣ - ΠΛΗΚΤΡΑ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΙΛΙΝΤΑΣ - ΜΠΑΣΟ / ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ / ΚΡΟΥΣΤΑ
PETER ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΤΥΜΠΑΝΑ


doors open @ 22.30
show time @ 23.30
cost:10e (περιλαμβάνεται κατανάλωση 5e)
...............
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK ΣΤΑ DECKS TOY STONEBAR

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ
 ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΑ DECKS ΤΟΥ STONEBAR
............
ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ LIVE ΣΤΟ Ghost House

Ghost House,Λεπενιώτη 26,Ψυρρή(τηλ. 210-3236431) από το σάββατο 30
Οκτωβρίου,για τέσσερις εμφανίσεις,
30/10,06/11,13/11 & 20/11,μεταφέροντας τα τραγούδια του απο τους τρεις
προσωπικούς του δίσκους.
Τον Κώστα πλαισιώνει τετραμελής μπάντα.

Νίκος Δέδες_Τύμπανα,Μιχάλης Τσελεπης_ηλεκτρική κιθάρα,Κώστας
Μαυριδάκης_Μπάσο,Παναγιώτης Πρατίλας_Βιολί.
......................

PHASE%20REVERSEQuantcast

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...12 Οκτωβρίου

1948 Ο Ρυθμικός κιθαρίστας και τραγουδιστής Rick Parfitt (Richard John Parfitt) γεννήθηκε στο Surrey της Αγγλίας. Είναι μέλος του Βρετανικού συγκροτήματος Status Quo από το 1967. Έγραψε μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του γκρουπ, μεταξύ αυτών τα τραγούδια "Whatever You Want", "Again and Again" και "Rain".


1997 Ένας από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες της δεκαετίας του '70, ο John Denver (Henry John Deutschendorf, Jr. 1943-1997) απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών όταν το αεροπλάνο που πιλοτάριζε συνετρίβη στο Monterey Bay της California. Ήταν γνωστός και ως Poet Laureate of Colorado. Πολλά από τα τραγούδια του γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία, όπως τα "Leaving on a Jet Plane", "Take Me Home, Country Roads", "Rocky Mountain High", "Sunshine on My Shoulders", "Thank God I'm a Country Boy", "Annie's Song", "Calypso", κ.α. Το 1974 κέρδισε το βραβείο της Academy of Country Music "Album of the Year" για το "Back Home Again". Τρία American Music Awards μεταξύ αυτών τα "Favorite Pop/Rock Male Artist" το 1975, "Favorite Country Male Artist" το 1976 και δύο Grammy Awards, "Entertainer of the Year" το 1975 και "Song of the Year" το 1975. Το όνομα του γράφτηκε στο Songwriters Hall of Fame το 1996.


1966 Ο Αμερικανός κιθαρίστας Jimi Hendrix δημιουργεί το συγκρότημα The Jimi Hendrix Experience. Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είναι ο Noel Redding στο μπάσο και τα φωνητικά και ο ντράμερ Mitch Mitchell. Έμειναν μαζί για τρία περίπου χρόνια και κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ "Are You Experienced" (1967), "Axis: Bold as Love" (1967) και "Electric Ladyland" (1968).


1978 Ο Sid Vicious των The Sex Pistols ανακαλύπτει νεκρή στο μπάνιο του ξενοδοχείου Chelsea του Manhattan την σύντροφό του Nancy Spungen. Ο Vicious συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο. Λίγο αργότερα θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 25 χιλιάδων δολαρίων. Δέκα ημέρες μετά, θα επιχειρήσει αποτυχημένα να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του. Οι θεωρίες που ακολούθησαν τον θάνατο της Spungen είναι πολλές και μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τη πραγματικά συνέβη.


1996 Οι The Rolling Stones, 28 χρόνια περίπου μετά την δημιουργία του, κυκλοφορούν το ντοκιμαντέρ "The Rolling Stones Rock and Roll Circus". Στις 11 Δεκεμβρίου του 1968 στις 2 το μεσημέρι άρχισε η κινηματογράφηση της ταινίας/συναυλίας στην οποία συμμετείχαν, εκτός των διοργανωτών The Rolling Stones και οι The Who, Taj Mahal, Marianne Faithfull, Jethro Tull, John Lennon, Yoko Ono, Eric Clapton, Mitch Mitchell, κ.α. Το φιλμ αρχικά ήταν να προβληθεί από το BBC αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ μιας οι Stones δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοση τους και "θορυβημένοι" από την εξαιρετική παρουσία των The Who. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν μέχρι που το 1989 μεγάλο μέρος του υλικού βρέθηκε πεταμένο σε ένα κελάρι...

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

...ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΠΑΡΕΑ οι NYLONASTRA 
θα βρίσκονται LIVE στο ΟΞΥΓΟΝΟ 
στις 26.10.2010 στις 22.00, παρέα με τους
 SUNDAY ANIMATION.

ΟΙ NYLONASTRA δηλώνουν "Η μουσική για εμάς είναι ένα ταξίδι σε μια άγνωστη πόλη.τριγυρνάμε στα στενά της μη γνωρίζοντας ποιον ή τι θα συναντήσουμε.αυτή η περιέργεια είναι που κάνει το ταξίδι μυστηριώδες και γοητευτικό" και
οι SUNDAY ANIMATION συμφωνούν.
Θα ερμηνεύσουν δικά τους τραγούδια αλλά και εκπληκτικές διασκευές, που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε.
Σας περιμένουμε την Τρίτη 26.10.2010
ΩΡΑ 22.00
ΟΞΥΓΟΝΟ STAGE
ΒΟΥΡΒΑΧΗ και ΚΟΡΥΖΗ 4
ΦΙΞ
..................
..ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ...!!!

3 ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16.10.2010 στο BAT CITY, ΣΕ ΕΝΑ LIVE ΑΝΤΟΧΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.
ΟΙ SCURO ALBO, AINIΓΜΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΣΙΝΑΣ and TIME INFUSION σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΣΤΙς ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ με δικά τους τραγούδια και γνωστές διασκευές.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...!!!
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.10.2010
ΒΑΤ CITY
Λεωφ.Αλεξάνδρας 11
Αθήνα
doors open 21.00
................
NORMA live @ La Nuit Bar, Παραμυθιά, 15.10.2010


Οι NORMA, ξεκινούν τις χειμερινές τους συναυλίες ανά την Ελλάδα, με στόχο την προώθηση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ», που κυκλοφορεί από τη RANA Records. Την περασμένη Κυριακή 10 του μηνός έκαναν το ντεμπούτο της χειμερινής σαιζόν και του ανανεωμένου και εκρηκτικού setlist τους, εμπλουτισμένου με αγαπημένα κομμάτια της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, στο El Mundo Bar της Άρτας. Επόμενος σταθμός είναι η πόλη της Παραμυθιάς και το Bar La Nuit την ερχόμενη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 22:00, εμφάνιση που αποτελεί την πρώτη της μπάντας στη θεσπρωτική πόλη.
Με δύο live εμφανίσεις για «ζέσταμα» σ΄ αυτές τις γειτονικές πόλεις, και με αφορμη και την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου τους video clip του ομότιτλου του δίσκου τους κομματιού «Βόρεια και Δυτικά» που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια σε πανελλαδικό επίπεδο, οι NORMA ετοιμάζονται για την πρώτη εμφάνισή τους για τη χειμερινή περίοδο στο γιαννιώτικο κοινό στις 27 Οκτωβρίου και στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Αγορά. Να είστε όλοι εκεί!
Ενημερωθείτε για τις συναυλίες, τα νέα των NORMA και δείτε το video clip του «Βόρεια και Δυτικά» στις ιστοσελίδες:
facebook: norma ioannina
Youtube: norma the band
..............

Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage»
Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

Οκτώβριος 2010
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ» 

Γιάννη Μηλιώκα και Γεωργία Γραμματικού
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 8, Σάββατο 9 Οκτώβριου και για έξι συνολικά εμφανίσεις (8-9, 15-16, 22-23/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: KOLLEKTIVA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Πέμπτη 21 & 28 Οκτωβρίου και 4 &11 Νοεμβρίου(21,28/10/2010 – 4,11/11/2010) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Διονύσης Καλαφάτης και Χρήστος Νινιός

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 17 Οκτώβριου (17/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ελισάβετ Καρατζόλη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 24 Οκτώβριου (24/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: AntiStres και guest έκπληξη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τετάρτη 27 Οκτώβριου (27/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Δημήτρης Λιόλιος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 29 και Σάββατο 30 Οκτώβριου (29,30/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΚΑΡΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 31 Οκτώβριου (31/10/2010)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Σαν Σήμερα...11 Οκτωβρίου

1919 Ο Αμερικανός Jazz ντράμερ Art Blakey (Arthur Blakey 1919-1990) γεννήθηκε στο Pittsburgh της Pennsylvania. Είναι γνωστός και ως Abdullah Ibn Buhaina. Μαζί με τους Kenny Clarke και Max Roach δημιούργησαν αυτό που σήμερα ονομάζουμε "bebop style of drumming". Ήταν ιδρυτής της θρυλικής μπάντας Art Blakey and the Jazz Messengers.

1946 Ο R&B/Soul τραγουδιστής και τραγουδοποιός Daryl Hall (Daryl Franklin Hohl) γεννήθηκε στο Pottstown της Pennsylvania. Είναι δημοφιλής για την ίδρυση του μουσικού σχήματος Hall & Oates. Έγραψε μεγάλες επιτυχίες όπως τα "Maneater" και "Everytime You Go Away", τραγούδια που αργότερα διασκευάστηκαν από καλλιτέχνες όπως Paul Young, Shirley Manson, Nelly Furtado, κ.α.

1969 Για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή του US Billboard 200 βρίσκονται οι Creedence Clearwater Revival με το άλμπουμ "Green River". Είναι το τρίτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και είχε ηχογραφηθεί το διάστημα Μάρτιος - Ιούνιος στα Wally Heider Studios του San Francisco. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Bad Moon Rising", "Green River".

1971 Κυκλοφορεί στην Αμερική το single του John Lennon, "Imagine". Το τραγούδι θα φτάσει μέχρι την 3η θέση του Billboard. Στην Μεγάλη Βρετανία σαν single θα κυκλοφορήσει πολύ αργότερα στις 24 Οκτωβρίου του 1975, όπου θα φτάσει στην κορυφή των charts. Το τραγούδι ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου του 1971 στην Αμερική και 24. Οκτωβρίου στην Μεγάλη Βρετανία. Βρίσκεται στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame "The 500 Songs that Shaped Rock and Roll" και στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", κατέχει την 3η θέση. Ο Lennon εμπνεύστηκε το τραγούδι από ένα ποίημα της γυναίκας του Yoko Ono για το βιβλίο της "Grapefruit".

1997 Το remake του τραγουδιού "Candle in the Wind" από τον Elton John βρίσκεται στο No 1 του US Billboard Hot 100. Ο Βρετανός τραγουδοποιός ξανά ηχογράφησε το τραγούδι προς τιμή της Πριγκίπισσας Diana που είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου. Η εκτέλεση του τραγουδιού το 1974 ήταν αφιερωμένη στην ηθοποιό Marilyn Monroe. Τους στίχους έγραψε ο Bernie Taupin.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! 11/10/10

MAM KAKA KAI NANOI
 στο 
GHOST HOUSE

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου στις 10:00 μ.μ.
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΓΟΡΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ μαμ κακά και νάνοι ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΟΚ ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑ-ΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!
κρατήσεις: 210-3236431
GHOST HOUSE
Λεπενιώτου 26 1ος όροφος Ψυρρή
...................
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΝΙΟΣ
ΣΤΟ 
ΡΥΘΜΟΣ STAGE!!!!

Ολοι οι "ΔΡΟΜΟΙ" συναντιόνται στον ΡΥΘΜΟ..ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ παρέα με τον ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΝΙΟ μας ταξιδεύουν με τις μουσικές τους, ερμηνεύοντας τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές τους δουλειές "ΜΑΥΡΟ ΚΟΧΥΛΙ" και "11+" , χωρίς να λείψουν βέβαια και πολυαγαπημένες διασκευές.

... "ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ" πριν ξεκινήσει η βδομάδα, με "ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ" "ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ" πριν την "ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ",
θα μας κρατήσουν συντροφιά την ΚΥΡΙΑΚΗ 17.10.2010 στον ΡΥΘΜΟ STAGE......

Ωρα Εναρξης 22.30
..............
PHASE REVERSE 
''ALIVE & KICKING''
 AT JASMIN ROCK CLUB

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου στις 10:00 μ.μ.

JASMIN ROCK CLUB
Michalakopoulou 150 & Sinopis
Athens, Greece
..............
9MM + S:TEPP ΣΤΟ KOOKOO LIVE BAR

Οι 9ΜΜ, λίγο πριν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς (“ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ”-Νοέμβρης 2010) ανεβαίνουν στη σκηνή του ΚοοΚοο Live Bar μαζί με τους ανατρεπτικούς S:tape για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών, ιδιαίτερα διασκευασμένα για την βραδιά αυτή.
Νέο συγκρότημα οι 9ΜΜ, αλλά τα μέλη τους είναι παλιοί μας γνώριμοι από πολλά Αθηναϊκά συγκροτήματα. Τους συναντήσαμε σε πολλές συναυλίες το χειμώνα που πέρασε, και πιο πρόσφατα στη μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας μαζί με Πανούση, Πουλικάκο, Deus Ex Machina, Last Drive που συγκέντρωσε 8.000 θεατές.
Ο στίχος τους, διέξοδος από τα καθημερινά αδιέξοδα και η μουσική τους, απλά ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.
Προσδοκούμε στο ταξίδι…
Οι 9ΜΜ είναι:
Μιχάλης Σκαράκης - φωνή
Τόλης Λυμπερόπουλος – κιθάρες
Άγγελος Βαφειάδης – πλήκτρα
Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο
Μαυρίκος Σκαράκης - τύμπανα


Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο στέκι τους, οι S:TEPP, τα εγωιστικά καθάρματα επιστρέφουν ανανεωμένοι να παρουσιάσουν το "The Greatest Show UneartheD". Πετούν για 2 ώρες τις καθημερινές τους μάσκες και εφαρμόζουν την ουδέτερη,στην αναζήτηση της επιθετικής μουσικής τελειότητας.
Απ' την ατμόσφαιρα (massive attack - depeche mode) στο εναλλακτικό rock ( u2 - muse - skunk anansie) και απ' την pop (seal - beyonce) στο σύγχρονο metal (porcupine tree - tool rammstein), με περάσματα ακόμα και απ' το cinema ( nightmare before christmas).

Διατηρώντας τον βασικό της κορμό,η μπάντα ενισχύθηκε με τη παρουσία και το ογκώδη παίξιμο
του Denni Κωνσταντινίδη στις κιθάρες και την παράνοια που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, στον ρόλο του mrX στα πλήκτρα.
Πληροφορίες:
Κλειώ Γκόλνα 6934 386311 - klaious@yahoo.gr
Γιάννης Παλαβούρας 6937 658980 - jjpro@ath.forthnet.gr
.................
Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα 
LIVE στην Αθήνα

Για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 16 Απριλίου, ο Ζακ Στεφάνου & η μΠάντα-Κοάλα επιστρέφουν στα παλιά λημέρια των Εξαρχείων και τροφοδοτούν με την αστείρευτη ενέργεια τους το θρυλικό AfterDark.

Μια βραδιά για τους σκληροπυρηνικούς φαν, μιας και η μΠάντα-Κοάλα έχει καιρό να εμφανιστεί σε κλειστό αθηναικό χώρο, άρα και καιρό να καταλήξει εκτος ελέγχου..

Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο "Koalaboration", κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010, και αυτοαποκαλείται ελεύθερος, αφού καμία μεγάλη δισκογραφική δεν κατάφερε να τον πλαισιώσει, να τον περιορίσει ηχητικά, στιχουργικά, αισθητικά ή οικονομικά. Ηχογραφήθηκε σε διάρκεια 2 ετών στο υπόγειο αρχηγείο του Ζακ Στεφάνου & της μΠάντα-Κοάλα στην Κατεχάκη, ενώ το Mastering ανέλαβε το Oasis Mastering στην Καλιφόρνια (συνεργάτες των Lady Gaga, Beyonce, Bob Dylan, Korn) δίνοντας μια πνοή αμερικάνικου ήχου στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την απολύτως ανεξάρτητη inRealTime Records.

ΙΝFO ΓΙΑ ΤΟ LIVE:
ΠΟΥ: AfterDasrk, Διδότου 31 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια
ΤΗΛ: 2103606460
ΕΙΣ: 7 ευρώ
ΩΡΑ: 24.00 (AfterDark, το λέει το όνομα)
..............

Colour Haze - 1000Μods - Human Asteroid

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:

COLOUR HAZE (Γερμανία)
1000Mods (Κόρινθος)
Human Asteroid (Αθήνα)

Καθώς το φετινό φθινόπωρο θα απλώνει τις μουντές του αποχρώσεις στην ατμόσφαιρα,μια χρωματιστή παραζάλη θα φτάσει σαν καλοκαιρινός αέρας για να σκορπίσει ευδαιμονικές παραισθήσεις, ρετρό πολυχρωμία και ομιχλώδη ψυχεδέλεια στο τοπίο.

Οι Colour Haze, το μυθικό stoner/psychedelic rock power trio από τη Γερμανία, θα καταφτάσει στις 16 του Οκτώβρη για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα – μια εμφάνιση που περίμεναν με ανυπομονησία για χρόνια όλοι οι Έλληνες οπαδοί του rock και της ψυχεδέλειας.

Σχηματισμένοι το '94, άρχισαν να ιχνηλατούν τα βήματα των Cream, των The Jimi Hendrix Experience και των Black Sabbath, σε μια παράλληλη όμως ηχητική πορεία με τον σύγχρονο ήχο των Kyuss. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό: ήχος πολυδιάστατος αλλά με φόρμα απλή και άμεση.

Μια φόρμα που θα ενσωματώσει μέσα της την stoner fuzzάτη παραμόρφωση, την 70s ψυχεδέλεια, τον jazz αυτοσχεδιασμό, τον drone μινιμαλισμό, την kraut rock επανάληψη και την world music: όλα μαζί κάτω από τη σκιά της τεράστιας πολιτιστικής rock κληρονομιάς των ειδώλων τους - στοιχεία που αποτυπώνονται ξεκάθαρα και στους δίσκους τους, έξι δείγματα τεράστιας δημιουργικής δυναμικής αλλά και feelgood attitude που αντικατοπτρίζουν την μουσική εξέλιξη της μπάντας. Μια εξέλιξη με άλματα αντί βημάτων που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία της.

Η διθυραμβική αποδοχή της σπουδαίας δισκογραφίας τους (τόσο από τους κριτικούς όσο και από τους μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο), καθώς και η ίδρυση της τεράστιας Elektrohasch Records (RotoR, My Sleeping Karma, Los Natas, Causa Sui και άλλα) από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα της μπάντας Stefan Koglek, θα τους καθιερώσει σαν μία από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές μπάντες του stoner rock (ή και γενικότερα rock) ήχου, δίνοντας μια αναζωογονητική πνοή στη new wave stoner ψυχεδέλεια και δίνοντας την αφορμή για την δημιουργία της σύγχρονης γερμανικής stoner σκηνής.

Μαζί τους οι 1000Mods, μία από τις σκληρότερα εργαζόμενες ελληνικές μπάντες του υπόγειου βαρέως ήχου, που με την εμμονή κι επιμονή τους στους αργούς και βαρείς stoner rock ρυθμούς και τον vintage εξοπλισμό, έχουν κάνει τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής stoner κοινότητας να στραφούν πάνω τους.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι βετεράνοι της ελληνικής underground Human Asteroid, με το εξαιρετικά σφιχτοδεμένο και πολύπλοκο αλλά ταυτόχρονα σαρωτικά grooveάτο prog/psychedelic rock τους να αναλαμβάνει να προετοιμάσει το έδαφος.


Event pages:

Είσοδος:
€20 προπώληση/ταμείο
€15 (περιορισμένες κρατήσεις στα:

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια
VinyLust Records - Γαμβέτα 6, Αθήνα

Διοργάνωση:
.............
ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΣΗΣ: ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ LIVE sto ΑΕΡΙΚΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ LIVE @ ΑΕΡΙΚΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2010 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10:30 μμ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΑΕΡΙΚΟ» - ΠΑΛΙΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τηλ. Κρατήσεων: 2351075115

Στην μουσική σκηνή «ΑΕΡΙΚΟ» θα ακούσουμε μία εναλλακτική προσέγγιση των τραγουδιών του αλλά και τραγουδιών πολύ γνωστών καλλιτεχνών, σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό ύφος. Οι ακουστικές κιθάρες και το μπάσο, έχουν πάρει την θέση των ηλεκτρικών οργάνων και τα τραγούδια παιγμένα με αυτόν τον τρόπο, ανεβάζουν στα ύψη την ευχάριστη διάθεση της παρέας.
Μαζί του, στην ακουστική κιθάρα ο Σταύρος Παπαδόπουλος και στο μπάσο ο Κώστας Δομενικιώτης.

.................
"COMING SOON"... από 15/10 @ Micro FIX!!!

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ.
Μιχάλης Εμιρλής - Γιάννης Τσιμπερίδης " Fanela Rige"

“Coming Soon“… είναι το όνομα της μουσικής παράστασης που από τις 15 Οκτώβρη στο Micro Fix, θα προσπαθήσει να ενώσει όλο το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό σε μία μεγάλη παρέα.
O Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιάννης Τσιμπερίδης "FANELA RIGE", με χαλαρή διάθεση και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα μας κρατήσουν παρέα με παλιές και νέες επιτυχίες τους, καθώς και όμορφα διασκευασμένα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.
Τον Μιχάλη Εμιρλή τον γνωρίσαμε το φθινόπωρο του 2005 με την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφική δουλειάς που είχε τίτλο "Ζω Περιμένοντας Να Ζήσω" και την απολαυστική επιτυχία "Πίπα της ειρήνης", αλλά και άλλα όμορφα τραγούδια, όπως το "Να σε ξεχάσω προσπαθώ" και το "Νιώθω το τέλος να πλησιάζει". Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD "Μη διστάζεις", από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Μη μου μιλάτε για κείνη", "Αυτό που σου αρέσει" και ο "Κουβανός". Εχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε live εμφανίσεις με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Γλυκερία και η Δέσποινα Ολυμπίου. Γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός επιστρέφει στην πόλη του με νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και αναμένεται να είναι εξίσου πετυχημένη και ανατρεπτική.

Ο Γιάννης Τσιμπερίδης, τραγουδιστής των Fanela Rige ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 1998. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από τα πολυσυζητημένα live των Fanela Rige τον έχουμε ακούσει σε όλα τα hot σημεία της πόλης και όχι μόνο, να μας τραγουδάει το “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ” και τον “ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟ” τα οποία και ξεχώρισαν από το πρώτο τους CD Single. Η συνεργασία του στην Αθήνα με τον Νίκο Τερζή είχε ως αποτέλεσμα την πρόσφατη κυκλοφορία με το επίκαιρο “ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΙΑ”. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σε ευρύ μουσικό φάσμα όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Nivo Βουρλιώτης και ο Νίκος Μίχας. Σύντομα θα κυκλοφορήσει μία διασκευή η οποία θα δημιουργήσει αίσθηση λόγω της ενορχηστρωτικής της πλαισίωσης, ως προπομπός της νέας του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, με αφετηρία και πάλι την Θεσσαλονίκη.
Την μουσική παράσταση COMING SOON πλαισιώνουν ένα μοναδικό DJ set, σκετσάκια και stand up comedy που θα κάνουν τα τριήμερα μας πιο ευχάριστα από ποτέ!!!

Coming Soon … Σσσσσσσς … Αρχίζει! Στις 15 Οκτώβρη, στο Micro FIX.

Μια παραγωγή της Plus Rec
Συντονισμός Παραγωγής: Χάρης Πρώιος, Τέο Ζουλίδης
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Σουσαμίδης

Χρήστος Γκιούρας πλήκτρα - Τραιανός Αλμπανούδης μπάσσο - Λάζαρος Πλιάμπας τύμπανα - Στέλιος Μακρυπλίδης ηλεκτρική κιθάρα - Ιωάννα Κολοκοτρώνη τραγούδι - Βασίλης Κανελλόπουλος ηθοποιός

Φωτογραφία: Κώστας Αμοιρίδης
Styling: Ξένια Καραμανώλη
Make Up : Μαρία Ταυρίδου
Ρούχα-Αξεσουάρ: Hionidis Mankind
Artwork: Φόρης Σωτηράκης

micro FIX (περιοχή Fix - σφαγεία)
26ης Οκτωβρίου, 15
Micro FIX

Κρατήσεις: 2310.514666
'Εναρξη προγράμματος: Παρασκευή Σάββατο 23:00 και Κυριακή 21:00
Τιμή φιάλης 100 euro
Photobucket