ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...18 Ιουνίου

18 Ιουνόυ 1942 O τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ένα από τα τέσσερα σκαθάρια, ο Paul McCartney (Sir James Paul McCartney), γεννήθηκε στο Liverpool της Αγγλίας. Η καριέρα του άρχισε όταν τον Ιούλιο του 1957 ενσωματώθηκε στο συγκρότημα The Quarrymen, όπου ένα από τα μέλη ήταν και ο John Lennon. Γνώρισε τεράστια επιτυχία με τους The Beatles την δεκαετία του '60, γράφοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους, αν και συχνά δίπλα στο όνομα του γράφονταν και αυτό του Lennon. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 1970, συνεργάστηκε με την γυναίκα του Linda McCartney και σχημάτισε τους Wings. Συνεργάστηκε επίσης με καλλιτέχνες όπως οι Stevie Wonder, Michael Jackson, Eric Stewart, Elvis Costello, κ.α. Το όνομα του έχει γραφτεί στο βιβλίο The Guinness Book Of Records σαν ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της σύγχρονης μουσικής με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα και πάνω από 60 χρυσούς δίσκους. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Oscar ("Let It Be" - The Beatles), τρία βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών και το Lifetime Achievement Award το 1991, κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1988.



18 Ιουνίου 1967 Είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του Monterey Pop Festival και η πρώτη εμφάνιση των The Jimi Hendrix Experience στις ΗΠΑ. Στο τέλος της εμφάνισής τους, με μια διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού "Wild Thing", ο Jimi Hendrix έβαλε φωτιά και έπειτα έσπασε την κιθάρα του. Εμφανίστηκαν επίσης οι Big Brother & the Holding Company, Buffalo Springfield, The Who, The Grateful Dead, Scott McKenzie και οι The Mamas & the Papas.



18 Ιουνίου 1977 Ο τραγουδιστής των Sex Pistols, Johnny Rotten (John Lydon), δέχεται επίθεση από συμμορία και μαχαιρώνεται στο αριστερό χέρι και στο πόδι. Είναι λίγο μετά την κυκλοφορία του single "God Save The Queen", το οποίο παρόλο που ήταν επιτυχία, προκάλεσε αντιδράσεις στην τότε πουριτανική Βρετανική κοινωνία. Από τότε ο Rotten δυσκολεύεται να κλείσει τα δάχτυλα του σε γροθιά.



18 Ιουνίου 1984 Σε συναυλία των Judas Priest στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η κατάσταση βγαίνει ελέγχου όταν το κοινό τρελαίνεται και αρχίζει να ξυλώνει τα καθίσματα και να τα πετάει στην σκηνή... Το συγκρότημα θα πληρώσει για τις ζημιές αλλά θα του απαγορευτεί να ξαναεμφανιστεί στο MSG.



18 Ιουνίου 2004 Σε μια συναυλία του David Bowie, στο Oslo της Νορβηγίας, ένας από τους 7500 παρευρισκόμενους εκτόξευσε ένα γλειφιτζούρι το οποίο τον χτύπησε στο αριστερό μάτι. Όπως είναι γνωστό, το αριστερό μάτι του Bowie είναι γυάλινο. "Είσαστε τυχεροί που δεν χτυπήσατε το καλό μάτι..." είχε πει αστειευόμενος στο κοινό. Μετά από αυτό το ατύχημα, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να ακυρώσει το υπόλοιπο των συναυλιών του.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

EXTREAM REPORTAZ STO RALLY HARLEY DAVINDSON STHN PATRA...


HAHAHAHAHAHAHA

ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ VIDEO.... ΣΤΟ E-MAIL Freefrikos@hotmail.com
ΟΚ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕ ΠΑΙΔΕΣ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

- ...Τ Ι ? JAM στο CABARET VOLTAIRE???

- NAI !


- Πότε ?

- Από την Τρίτη, 1 Ιουνίου και κάθε Τρίτη !

- Ποιός ?

- Όποιος θέλει !

- Ελάτε με το κλαμπατσίμπανό σας, όποια Τρίτη θέλετε,

να jamάρουμε με τη Thomy, στη σκηνή του Cabaret Voltaire ;)

Ανοίγει για να υποδεχτεί όλους τους μουσικούς !

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B-MOVIES @ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΜΥΛΟΥ, 17/06,Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Surprice Group from Athens

Γκρουπ εκπληξη απο την Αθηνα θα βρεισκεται μαζι μας απο τισ 19 μεχρι και τις 27 Ιουνιου, με Rock, Funk και Blues ρυθμους επιρεασμενους απο την δεκαετια του 70 με καινουριο στυλ !!!
Εισοδος Ελευθερη

***************************************
Surprise group from Athens it's going to be with us from 19 until 27 of June with Rock, Funk & Blues rhythms inspirated from 70's with new style !!!
Free Entrance
Έναρξη: Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010 στις 10:30 π.μ.
Τοποθεσία: Borzoi Live Stage

No NAME band LIVE @ Ακρωτήρι lounge beach bar !!! Κυριακή 20 Ιουνίου

Οι No NAME κατάγονται από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Κυριάκος και ο Μιχάλης Καραγιάννης έχοντας ολοκληρωμένες μουσικές γνώσεις με σπουδές στο πιάνο, τη φωνητική, τη θεωρία της μουσικής, την αρμονία αλλά και με το ταλέντο του Μιχάλη στην κιθάρα, όντας αυτοδίδακτος, ξεκίνησαν τη μπάντα το 2006 σε έντονο ποπ - ροκ ύφος. ‘Ένα χρόνο μετά προστέθηκαν άλλοι 4 μουσικοί σφραγίζοντας έτσι την σύσταση των No NAME band.

Οι No NAME band είναι οι:

Κυριάκος Καραγιάννης - Vocals
Μιχάλης Καραγιάννης - Electric Guitar, Vocals
Πέτρος Ματσιός - Keybords
Σάκης Αζάς - Electric Guitar
Χρήστος Τούσης - Bass
Νίκος Ντίτσιας - Drums


Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ ( ‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival ) καθώς και στο εξωτερικό ( Αγγλία-Ιταλία-Dubai ). Επίσης μέχρι τώρα έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως Ευρυδίκη, Κοργιαλάς, C-Real, Onirama, Μπλέ, Locomondo, Μαχαιρίτσας, Αφοί Κατσιμiχα κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς και πολλές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Στις live εμφανίσεις, τους διακρίνει το πάθος και η ένταση επάνω στη σκηνή περνώντας πρωτίστως οι ίδιοι τους καλά αλλά έχοντας ως τελικό αποδέκτη τον κόσμο από κάτω, κάνοντας τον να χοροπηδάει μέχρι τελικής πτώσεως!
Ημερομηνία: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010
Ώρα: 6:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Thessaloniki, Paralia Peraias

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...15 Ιουνίου

15 Ιουνίου 1976 Γεννήθηκε στο County Down της Βόρειας Ιρλανδίας, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του alternative rock συγκροτήματος Snow Patrol, Gary Lightbody. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 και αρχικά είχε το όνομα Shrug. Έχουν κυκλοφορήσει έξι στούντιο άλμπουμ και έχουν κερδίσει ένα βραβείο Ivor Novello για το άλμπουμ "Final Straw" και έξι Meteor Music Awards (Ιρλανδικά μουσικά βραβεία). Δημοφιλή τραγούδια τους: "Chasing Cars", "Just Say Yes", κ.α.

15 Ιουνίου 1965 Ο Bob Dylan, στα στούντιο της Columbia στην Νέα Υόρκη, αρχίζει τις ηχογραφήσεις για το πέμπτο στούντιο άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο "Highway 61 Revisited". Το πρώτο τραγούδι που ηχογραφεί είναι το "Like a Rolling Stone".

15 Ιουνίου 1987 Η δημιουργική ομάδα Hipgnosis με επικεφαλής τον σχεδιαστή Storm Thorgerson πραγματοποιεί φωτογράφηση για το εξώφυλλο "A Momentary Lapse of Reason", του Βρετανικού συγκροτήματος Pink Floyd. Στην παραλία Saunton Sands, Βόρεια του χωριού Saunton της Αγγλίας, έχουν στηθεί και στρωθεί 800 κρεβάτια. Στην ίδια περιοχή έγιναν και αρκετά από τα γυρίσματα για το φιλμ "Pink Floyd The Wall".

15 Ιουνίου 1989 Κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Sub Pop, το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανικού grunge συγκροτήματος Nirvana, με τον τίτλο "Bleach". Το άλμπουμ δεν γνώρισε εμπορική επιτυχία παρά μόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος "Nevermind" (1991), που όλοι έψαξαν να βρουν "τι άλλο έχει ηχογραφήσει το συγκρότημα"... Μέχρι σήμερα οι πωλήσεις του ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια: "About a Girl", "Blew", κ.α.

15 Ιουνίου 2004 Οι Beastie Boys κυκλοφορούν το έκτο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "To the 5 Boroughs". Θα ανέβει μέχρι την πρώτη θέση του US Billboard 200 και την δεύτερη του UK Albums Chart. Δημοφιλή τραγούδια: "Ch-Check It Out", "Triple Trouble", "An Open Letter to NYC", κ.α.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...14 Ιουνίου

14 Ιουνίου 1949 Ο Βρετανός ντράμερ Alan White γεννήθηκε στο Pelton του County Durham. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα Yes και Plastic Ono Band. Σαν επαγγελματίας μουσικός έχει συμμετάσχει σε πάνω από 50 άλμπουμ καλλιτεχνών, όπως των John Lennon, George Harrison, Joe Cocker, κ.α.

14 Ιυνίου 1989 Ο 27χρονος Pete de Freitas (Pete Louis Vincent de Freitas 1961-1989), ντράμερ των Echo & the Bunnymen, σκοτώθηκε σε δυστύχημα που είχε με την μηχανή του, κατευθυνόμενος από το Λονδίνο στο Λίβερπουλ. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1979.

14 Ιουνίου 1995 Ο Ιρλανδός rock κιθαρίστας και τραγουδιστής Rory Gallagher (William Rory Gallagher 1948-1995) πέθανε σε ηλικία 47 ετών από επιπλοκές που είχε η μεταμόσχευση που του είχε γίνει στο συκώτι. Άρχισε να μαθαίνει κιθάρα από τα σχολικά του χρόνια, αγαπούσε και έπαιζε τραγούδια των Buddy Holly και Eddie Cochran. Αργότερα ανακάλυψε την blues μουσική μέσα από τα τραγούδια του Muddy Waters και πειραματίστηκε με διάφορα στυλ. Στις αρχές της δεκαετίας του '60 δημιούργησε το συγκρότημα The Taste και μετά την διάλυση τους ακολούθησε σόλο καριέρα. Δημοφιλή του τραγούδια: "Tattoo'd Lady", "Let Me In", "Do You Read Me", "Shadow Play", "Moonchild", κ.α. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του.

14 Ιουνίου 1965 Στα Abbey Road Studios οι The Beatles ηχογραφούν ένα από τα πιο διασκευασμένα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής, το "Yesterday". Ήταν μέρος του άλμπουμ "Help!" το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου. Αν και είχε γραφτεί από τον Paul McCartney καταχωρήθηκε σαν Lennon/McCartney, όπως τα περισσότερα τραγούδια τους. Μόνο στην Αμερική πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε πέντε εβδομάδες.

14 Ιουνίου 1970 Οι Derek & the Dominos πραγματοποιούν την πρώτη τους συναυλία στο Lyceum Theatre του Λονδίνου. Εκείνη την βραδιά αποφασίστηκε και οριστικά, το όνομα του συγκροτήματος που μέχρι εκείνη την στιγμή ονομάζονταν "Eric Clapton and Friends"...

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

DOMENICA LIVE - POCO POCO ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18/06 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ BEACH BAR POCO POCO ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ....

Από Πάτρα ακολουθείτε την παλιά εθνική οδό και αφού περάσετε τη Ροδινή και το Ψαθόπυργο προσέχετε για να δείτε μια πινακίδα στα δεξιά του δρόμου που δείχνει προς Catamaran. Δυστυχώς η πινακίδα είναι τοποθετημένη μετά από στροφή και πιο πριν δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να σε προειδοποιεί ότι πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να στρίψεις. Αλλά και η ίδια η πινακίδα ίσα που φαίνεται! Για αυτό το καλύτερο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να μην τρέχει από τη Ροδινή και μετά, έτσι ώστε να μπορέσει να εντοπίσει έγκαιρα την πινακίδα. Αν τώρα τύχει και φτάσετε μέχρι το camping που υπάρχει πιο κάτω, αυτό σημαίνει ότι έχετε περάσει το Catamaran και θα πρέπει να γυρίστε πίσω. Στρίβοντας στην πινακίδα ο δρόμος κατηφορίζει και περνάει κάτω από την παλιά εθνική μέσω ενός πολύ στενού περάσματος που χωράει ΜΟΝΟ ένα αυτοκίνητο. Για αυτό, πριν μπείτε στο πέρασμα καλό είναι να κορνάρετε και να γενικά να κινείστε με χαμηλή ταχύτητα για να αποφύγετε καμία δυσάρεστη συνάντηση με άλλο όχημα και το μπάνιο σας ξεκινήσει στραβά. Αμέσως μόλις περάσετε το πέρασμα στρίβετε δεξιά και μπαίνετε στο χώρο του Catamaran. Πολλοί στο σημείο αυτό αναρωτιούνται αν βρίσκονται στο σωστό μέρος αφού αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό οικισμό, κάτι σαν camping, παρά με beach-bar. Βρείτε κάπου να παρκάρετε και καλύτερα θα ήταν να ακολουθήσετε το δρόμο μέχρι το τέλος του όπου υπάρχει μεγάλο παρκινγκ και να μην παρκάρετε στο ενδιάμεσο, καθώς μπορεί κάποιος να σας κλείσει. Από το παρκινγκ η παραλία και το Catamaran έχουν αρχίσει πλέον να φαίνονται και το μόνο που μένει είναι να κατεβείτε να σκαλοπάτια που θα σας φέρουν στην είσοδό του χώρου.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ-ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ
Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010, ώρα έναρξης 9:30 μ. μ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

“ Μια ΒΟΛΤΑ με τους ΦΙΛΟΥΣ ! ”
Τρεις “XL” στο είδος τους καλλιτέχνες, ο Μπάμπης Στόκας, ο Δημήτρης Σταρόβας
και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, πραγματοποιούν φέτος μία παράσταση
με άξονα το προσωπικό τους αίσθημα και φέρνουν τον ακροατή σε επαφή
με μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια, με χιούμορ και σάτιρα,
με δυνατά ντεσιμπέλ και εκρηκτικό πάθος!

Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας, μετά την δισκογραφική παρότρυνση «Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε» και έναν επιτυχημένο μουσικό χειμώνα στην Αθήνα και σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, το νέο δισκογραφικό κάλεσμα του αισθαντικού και ταυτόχρονα εκρηκτικού ερμηνευτή – τραγουδοποιού, αφορά μια ΒΟΛΤΑ!

Αυτός είναι ο τίτλος του νέου του δίσκου, αυτό και το όνομα της καλοκαιρινής περιοδείας, μαζί με τους συνεργάτες φίλους του!

Τον πολυπράγμων… «Άγαμο Θύτη» Δημήτρη Σταρόβα που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!

Τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, που δεν θα μπορούσε να λείπει από την «πληθωρική» αυτή παρέα. Όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους συνεργάτες στον νέο δίσκο του Μπάμπη Στόκα, αλλά και επειδή έχει κερδίσει κοινό και κριτικές από την δυναμική του μουσική πορεία. Πλαισιωμένος από τα μουσικά του όργανα (που δεν είναι καθόλου λίγα!) και με διάθεση που μπορεί από τη μια να μελοποιεί στίχους ποιημάτων και από την άλλη να αναφωνεί «Γαμώ την καταδίκη μου!» θεωρείται δίκαια ένας από τους άξιους συνεχιστές της ελληνικής ρoκ σκηνής!

Γιώργος Παχής (μπουζούκι)
Σόνια Μπαξεβάνη (τραγούδι, ακορντεόν)
Στέφανος Λογοθέτης (drums)
Γιαννης Κωνσταντινιδης (ηλεκτρικη κιθαρα)
Νίκος Γιαννάτος (τραγούδι, μπάσο)
Αστέρης Παπασταματάκης (πιάνο)
Βασίλης Σπυρόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα)

Ηχοληψία: Σάκης Πυριόχος



Info

Τιμές εισιτηρίων :
Προπώληση 15€ / Ταμείο 20€
Είσοδος κοινού στον χώρο : 20:30
Προπώληση εισιτηρίων:

Δισκοπωλεία Metropolis
Αθήνα: Πανεπιστημίου 54, 210 - 38.01.179-38.08.549
Πειραιάς: Ηρ. Πολυτεχνείου 30, 210 - 42.26.542-42.26.543
Χαλάνδρι: Αγ. Γεωργίου 1 & Πλάτωνος, 210 - 68.28.030-68.28.031
Περιστέρι: Εθν. Αντιστάσεως 27, 210 - 57.57.276

Δισκοπωλεία Public Συντάγματος

Cine Πετρούπολις, Λ. Πετρουπόλεως 168 - 210 5012391


Εκτέλεση παραγωγής:
ΗΧΟΧΡΩΜΑ 2310.334044
Μύρο Παπαδοπούλου 6973.749444
Δημοσιογραφική ενημέρωση: Γιώτα Πεχλιβανίδου 6947.944 646

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ
Τηλ:210 5062166 -5012402 - fax: 210 5062166

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ "the rock band" LIVE @ GHOST HOUSE "upstage"

OI ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ "the Rock Band" την Τεταρτη 16 Ιουνιου θα τα δωσουν ολα επι σκηνης με... Hard Rock διαθεσεις...σε ενα απο τα πιο in στεκια της πολης

Support Band : "Once Upon A Cloud"

Special guests included...Hush ..it's a surpise :)))

Dress Code : Whatever suits you

Εισοδος 7 euro

τηλ κρατησεων 2103236431 - 2103236431

Έναρξη: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: LEPENIOTI 26 PSIRI

ROCK OVERDOSE on air! (CYANIDE 4, UNTIL RAIN and U.N.S.I.N)

ROCK OVERDOSE on air!
(CYANIDE 4, UNTIL RAIN and U.N.S.I.N)



Αυτη τη Δευτέρα 22:00 ΜΕ 24:30 μιλάμε με:
Τους Cyanide 4 , Until Rain και τους U.N.S.I.N.







-Θα ακούσουμε αποσπάσματα από τη συναυλία των SCORPIONS στη Θεσ/νίκη



-Παρουσιάζουμε Ελληνικά metal και Hard Rock συγκροτήματα, που μας έχουνε στείλει τη δουλειά τους όπως τους Septicmen, Lord 13, Delivers και άλλους.

Νέα και νέες κυκλοφορίες από το χώρο, όπως το νέο κομμάτι των IRON MAIDEN, τα νέα albums των  Τriosphere,Psycho Choke, Minuetum, Empires Of Eden, Constantine, Phantom X, Restruct and The Empire Shall Fall



-Και φυσικά οι δικές σας ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!


On this Monday at 22:00(GR time GMT+2), listen to our radio show!
We have THE INTERVIEWS OF : Cyanide 4 , Until Rain and U.N.S.I.N!

-We are presenting the new IRON MAIDEN's song and the new albums of Triosphere, Psycho Choke,Minuetum, Empires Of Eden, Constantine, Pahntom X, Restruct and The Empire Shall Fall.

-We are presenting tracks of a lot new metal & hard rock groups, such as Septicmen, Lord 13, Delivers!!




-We will play 2 song of the SCORPIONS live show in Salonica!

-Finally,YOU can choice you favourite songs for airplay!!!

Listen Live:

Winamp: http://www.elgr.info/tunein.php/energyfm/playlist.pls
Windows Media Player: http://www.elgr.info/tunein.php/energyfm/playlist.asx

http://www.onradio.gr/LoadMedia.php?id=764
http://www.24radio.gr/code/station.php?station_id=643
http://www.greekradios.gr/radio_play.asp?r_id=794
http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=1132
http://www.pasradio.com/player/rock/energy-fm-101.html
kai (μέσω winamp player): http://s6.onweb.gr:8016/listen.pls

http://www.energyfmkastoria.com

Hard ROCK και Metal χωρίς συμβιβασμούς
Hard ROCK and Metal without LIMITS!

\m/

studio tel. 2467041958 sms 6975837473

join the page:
http://www.facebook.com/pages/Rock-Overdose-Energy-fm-101/171953151399?ref=ts

«XΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ»

Ο Αριστοφάνης σε συνεργασία με την 4P PROductions
«στήνει» μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων όπου ο λόγος συναντά τη
μουσική..
Unplugged ευέλικτα σχήματα θα φιλοξενούνται
κάθε Πέμπτη (από24/6) και για όλο το καλοκαίρι..
Σας περιμένουμε!!
Χορηγοί επικοινωνίας :
Jack Daniel's, ROUS FM, DRIVER FM, POSTYOUREVENT.GR
Doors open @ 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Οργάνωση - επιμέλεια : 4P PROductions
more info :
aristofanisrockhouse@hotmail.gr
Pr/internetAdmin – « ΜΑΡΙΖΑ η Αριστοφάνα»
2103217141 - 2103217141 - 6978588104 - 6978588104
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ Rock house
Αριστοφάνους 7 & Τάκη, Ψυρρή

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

..να βρω το κουράγιο να συνεχίσω να ελπίζω

Που θα φτάσει η οικονομική κρίση; αναρωτιούνται οι πολίτες καθημερινά. Ποιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα όταν η ίδια η κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι έχει πλήρη γνώση της κατάστασης, διστάζει να κάνει εκτιμήσεις ή δεν θέλει να κάνει αποκαλύψεις.

Εδώ καλά - καλά (κακά στραβά κι ανάποδα δηλαδή) δεν ξέρει η ίδια η κυβέρνηση τι θα της ξημερώσει την επομένη μέσα από την σκληρή εποπτεία του Δ.Ν.Τ. Την μια μέρα βγαίνει ο Λοβέρδος και λέει "αντιστεκόμαστε..." και την άλλη σκάει μύτη ο Mr Ρεν και διαψεύδει λέγοντας ότι ποτέ η τρόικα δεν πίεσε την χώρα για να βάλει σε εφαρμογή δεύτερο σκληρότερο πακέτο μέτρων. Άντε να βγάλει άκρη μετά ο Έλληνας. Να πιστέψει τον δικό του πολιτικό ή τον ξένο φραγκοφονιά;

Βρέχει ερωτηματικά ...
Που να ξέρει ο απλός πολίτης τι θα του ξημερώσει. Αλλά και το άλλο, που οι περισσότεροι σου λένε "ακόμα δεν μπήκαμε στα βαθιά της κρίσης", που το βάζετε; Τι θα συμβεί δηλαδή; Πολλά τα ερωτήματα που ανταλλάσσουμε καθημερινά μεταξύ μας πίνοντας καφέ ως Έλληνες.
Απάντηση καμιά. Και ο τρόμος σκεπάζει και καλύπτει σιγά - σιγά και αδυσώπητα τις ψυχές των Ελλήνων, που μπήκαν στο τούνελ και δεν έχουν τρόπο να βρουν εναλλακτική οδό διαφυγής προς το φως.

Κι όλο πλησιάζει...
Η κρίση δεν άγγιξε ακόμα το μέσο νοικοκυριό λένε... Τα πρώτα της σημάδια ίσως τα ένιωσαν περισσότερο αυτοί με τα υψηλότερα εισοδήματα, που είδαν τους δείκτες των επιχειρήσεων τους να κάνουν βουτιά και την επακόλουθη μείωση της κερδοφορίας τους.
Οι μισθωτοί σιγά - σιγά θα αρχίσουν να νιώθουν την ύφεση, αφού μήνα με το μήνα θα βλέπουν ότι τα χρήματα δεν φτάνουν όπως πριν για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.
Οι άνεργοι... τι άλλο να φοβηθούν άραγε; Είναι οι πρώτοι που πήραν χαμπάρι ότι η κατάσταση τους δύσκολα θα μεταβληθεί.

Σενάρια...
Τα σενάρια περί επικείμενης ελεγχόμενης πτώχευσης της εθνικής οικονομίας ήδη κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και κανείς δεν γνωρίζει τι θα σημαίνει κάτι τέτοιο για τα οικονομικά του μέσου νοικοκυριού. Τι θα συμβεί δηλαδή, αν η Ελλάδα εξέλθει της ζώνης του ευρώ; Τι θα συμβεί στα σπίτια μας, στις επιχειρήσεις μας, στην καθημερινότητα μας.
Το βέβαιο είναι ότι πλέον δεν θα μιλάμε για πτώχευση γενικά και αόριστα, αλλά θα μιλάμε για φτώχεια.
Θα γίνουμε οι Κοσσοβάροι της Ε.Ε.;

Κι όλο αλλάζουμε, αλλά...
Τα ακούει και τα διαβάζει αυτά ο Έλληνας και αναρωτιέται. "Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η τρομοκρατία;" Κοιτά γύρω του να δει κάτι να αλλάζει και δεν το βλέπει. Πάει στο Νοσοκομείο και βλέπει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές είχε πριν τις εκλογές ελλείψεις έχει και σήμερα. Πάει στο ΙΚΑ, κι εκεί τα ίδια.
Μπαίνει σε μια δημόσια υπηρεσία για να διευθετήσει μια υπόθεση του και συναντά τα ίδια αδιάφορα πρόσωπα που πίνουν τον καφέ τους, ή μιλάνε στο τηλέφωνο για το μεσημεριανό φαγητό και σου κάνουν νεύμα "περίμενε", δίχως καν να προσπαθήσουν να δείξουν ότι ασχολούνται με δουλειά και όχι με την κατσαρόλα τους. Κοιτάει ο Έλληνας προς τους Δήμους και αντικρίζει την ίδια μίζερη εικόνα των τελευταίων ετών.
Η κυβέρνηση όμως λέει ότι οι αλλαγές ΘΑ γίνουν.
Ποιες αλλαγές; Οι μόνες αλλαγές που διάβασε στις εφημερίδες ο Έλληνας ήταν η τοποθέτηση κάποιων κομματικών στελεχών σε θέσεις της δημόσιας διοίκησης. Αυτοί θα αλλάξουν τον τόπο; Λέτε;
Μαύρες σκέψεις...
Πάει σπίτι του ο άνεργος και βυθίζεται σε μαύρες σκέψεις. Δουλειά δεν είχε πριν, όταν της προηγούμενης κυβέρνησης δέχονταν "αιτήσεις" στα γραφεία των εκλεκτών βουλευτών. Τι θα απογίνει τώρα που κόπηκαν και οι διορισμοί. Θολώνει το μυαλό του. Σέρνεται και παρακαλά όποιον κατέχει μια θέση εξουσίας μπας και σταθεί τυχερός και κάνει τίποτα μεροκάματα κάπου.
Φως από πουθενά. Μοναδικό του καταφύγιο η καφετέρια, αλλά κι εκεί ο καφές ακριβός και όταν βλέπει στο διπλανό τραπέζι τον δημόσιο υπάλληλο να γκρινιάζει για τις περικοπές που έκανε η κυβέρνηση, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ξινός ο καφές, δεν τον χωρά ο τόπος. Μαύρα σύννεφα στο μυαλό του, θολή σκέψη, αδυναμία να δει και να ανακαλύψει ευκαιρίες και... απομόνωση.

Δίχως δυνάμεις...
Με μισή καρδιά σέρνει τα βήματα του κάθε πρωί κι ο μαγαζάτορας, για να ξεκλειδώσει το μαγαζί του κι αν έχει και γκλαβανή να σηκώσει... ασήκωτη. Σηκώνει τις ασφάλειες της ΔΕΗ και ο νους του πάει στο λογαριασμό του περασμένου δίμηνου, που αναγκάστηκε να κάνει διακανονισμό. Τι θα κάνει; Πως θα βγει τον άλλο μήνα. Έρχεται και καλοκαίρι, ο κόσμος αραιώνει και τα έξοδα τρέχουν. Ασφάλεια, Ενοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ, σπίτι, παιδιά... Αδιέξοδο. Ανοίγει την τηλεόραση στο άκουσμα των πρώτων λέξεων την κλείνει θυμωμένος.
Έρχεται το μεσημέρι και δεν του έχει απομείνει ίχνος διάθεσης. Η μέρα έκλεισε με ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις και τίποτα δεν τον προδιαθέτει ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη. Τους υπαλλήλους που είχε τους έδιωξε για να μη φτάσει στο σημείο να τους χρωστά μισθούς. Είναι μόνος μέσα στην καταιγίδα.

Και η νύχτα δεν τελειώνει...
Το ρολόι δείχνει περασμένα μεσάνυχτα και ο γονιός στριφογυρίζει στο κρεβάτι του. Είναι κατάκοπος από το μεροκάματο στη δουλειά, και χθες το αφεντικό απέλυσε έναν ακόμα. Γυρίζοντας στο σπίτι βρήκε στο τραπέζι ένα σημείωμα από την κόρη: "Πατέρα, μου είπαν από το φροντιστήριο ότι πρέπει να πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε, αλλιώς την άλλη χρονιά δεν θα με δεχθούν. Κάνε κάτι". Στο γραμματοκιβώτιο βρήκε τη ΔΕΗ και το χρεωστικό της Τράπεζας με την επισήμανση "Ο λογαριασμός σας σημειώνει σημαντική καθυστέρηση...". Την προηγούμενη βδομάδα ο διαχειριστής του κτύπησε την πόρτα για να ζητήσει τα κοινόχρηστα του Ιανουαρίου και έχουμε Μάη... Παίρνει ένα παυσίπονο και κοιτάει τη γυναίκα του, που δείχνει κι αυτή βυθισμένη στο πουθενά.
Κάθε μέρα η ίδια συζήτηση. Από που να κόψουν έξοδα για να περισσέψουν τα έσοδα για να βγουν οι υποχρεώσεις. Απάντηση καμιά. Το βράδυ στο κρεβάτι αισθάνονται ξένα σώματα. Αγκαλιάζονται για να δώσουν ο ένας στον άλλον την ψευδαίσθηση ότι έχουν δυνάμεις. Όλα θα πάνε καλά. Κάθε μέρα όμως που ξημερώνει και φεύγουν για τις δουλειές τους, και καθώς πλησιάζουν στις δουλειές τους, η καρδιά μουδιάζει... Λες σήμερα να έλθει η σειρά μας;

Το ημερολόγιο...
Ελλάδα, Ιούνιος 2010, ημερολόγιο ενός Έλληνα που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Μας κυβέρνησαν δεκαετίες τώρα όλοι οι μεγάλοι ηγέτες, που μάγεψαν τα πλήθη με τις στεντόρειες φωνές τους, που τιθάσευσαν τις αμφιβολίες μας με την αυστηρή τεχνοκρατική σοφία τους, που μας κοίμισαν επί σειρά ετών με την στιβαρή εικόνα του πολιτικού που διαβεβαιώνει όταν χρειαστεί, πως όλα θα πάνε καλά.
Μας κυβέρνησαν δημοκρατικά και ποτέ μα ποτέ δεν μας χάλασαν χατίρι. Κάτι δύσκολα που μας έβαζαν πότε - πότε, με φόρους από το πουθενά, τα συνηθίσαμε πολύ γρήγορα. Τους είχαμε εμπιστοσύνη, γιατί ήταν οι δικοί μας άνθρωποι. Τους διαλέγαμε ανάμεσα μας και είχαμε συγκεκριμένα κριτήρια για να το κάνουμε. Είχαμε πιστέψει ότι το γραφείο ενός πολιτικού έχει εκατοντάδες, χιλιάδες πόρτες ανοικτές για κάθε έναν από εμάς. Για μας, που νομίζαμε ότι αποτελούμε μια εξέχουσα περίπτωση ο κάθε ένας. Και αυτοί το δέχονταν. Το καλλιεργούσαν και έφτιαχναν στρατούς πιστών που τους σήκωναν στις πλάτες τους για να μη πατούν στη γη και κουράζονται. Ο σκοπός άγιαζε τα μέσα και όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Κι όταν βλέπαμε ότι ο πολιτικός πλουτίζει, εμείς πρώτοι ήμασταν εκεί για να βάλουμε τα στήθη μας μπροστά να τον προστατέψουμε από κακόβουλες φήμες. Κάτω τα χέρια από τον άνθρωπο μας. Και βάζαμε ακόμα περισσότερη δύναμη για να τον σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά. Κι ο καιρός περνούσε και ζούσαμε ευτυχισμένοι.
Παλιο... Έλληνα
Και τώρα; Τι πρέπει να κάνω τώρα; Τώρα που αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι μας, οι εκλεκτοί μας, μου έλεγαν ψέματα; Τι κάνω τώρα, που μου λένε, ότι όλα τα ρουσφέτια, τις απάτες, τις "εξυπηρετήσεις" και τις "διευκολύνσεις" που έκαναν, αυτοί επειδή οι ψηφοφόροι τους τις ζητούσαν, πρέπει να τις πληρώσω από την τσέπη μου; Τι κάνω τώρα, που ο έρμος δεν πρόκαμα κι εγώ να πάρω το κάτι τις όλα αυτά τα χρόνια, παρά δούλευα ή έψαχνα δουλειά και αγωνιζόμουν να μεγαλώσω τα παιδιά μου; Τι να κάνω τώρα ως Έλληνας, που με το μόχθο μου κατάφερα να πάρω ένα διαμερισμάτακι - που ακόμα το χρωστώ στην τράπεζα - και χάνετε η γη κάτω από τα πόδια μου; Τι τους έφταιξα εγώ;
Αυτοί, οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα είναι στη Βουλή και άλλοι τόσοι και τόσοι που πέρασαν και έφυγαν, είχαν πέσει με τα μούτρα στο μεγάλο φαγοπότι και πετούσαν τα αποφάγια στους πιστούς τους εν είδη ρουσφετιών για να ζούμε μέσα στην τρελή χαρά και τώρα μου λένε "ΠΛΗΡΩΣΕ" τεμπέλη Έλληνα, λαμόγιο Έλληνα, άχρηστε Έλληνα, ασυμμάζευτε Έλληνα, ψεύτη Έλληνα, ανίκανε Έλληνα, κουτοπόνηρε Έλληνα.... ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Ποιοι είναι αυτοί;
Και μέσα σε αυτό τον χαμό, εγώ ο Έλληνας (ο άνεργος, ο εργάτης, ο υπάλληλος, ο μικροεπιχειρηματίας κτλ) ακούω και διαβάζω καθημερινά ότι η χώρα πια δεν κυβερνάται από τους Έλληνες. Δεν κάνουν κουμάντο αυτοί που εγώ ψήφισα, αλλά κάποιοι άλλοι, πιο σοφοί, πιο σωστοί, πιο άξιοι, τους οποίους δεν γνωρίζω και δεν με γνωρίζουν. Άνθρωποι διορισμένοι σε υψηλά πόστα. Άνθρωποι που δεν τους εκλέγει κανένας λαός, κάνουν κουμάντο σε όλα!

Στα όπλα! ποια όπλα;
Κι ακούω και διαβάζω, πως η μικρή μου χώρα δεν μπορεί πια, καν να παζαρέψει ούτε αυτή την Εθνική της κυριαρχία. Το ακούω, το διαβάζω... και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει γύρω μου. Έχω και τα χρέη, έχω τις υποχρεώσεις της ζωής που με κυνηγάνε καθημερινά και δεν μου αφήνουν ίχνος δύναμης για να σκεφτώ με καθαρό μυαλό τι θα συμβεί στη χώρα μου. Βλέπω χάρτες της χώρας μου στο διαδίκτυο, Γερμανικούς χάρτες, που δεν περιλαμβάνουν τα Δωδεκάνησα! Μα είναι δυνατόν; Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Δεν μπορεί... μάλλον πρόκειται περί φάρσας.
Κι απο την άλλη, τι μπορώ να κάνω; Εδώ βρακί στον κώλο μου δεν έχω να βάλω, εγώ θα σώσω την εθνική μας κυριαρχία;

Φήμες λένε...
Μα που φτάσαμε; Εγώ ξυπόλητος; Εγώ ο Έλληνας με την μακραίωνη ιστορία ξεβράκωτος σε στάση σκύλου... στα τέσσερα να περιμένω αδιαμαρτύρητα τον επιβήτορα της παγκόσμιας κυβέρνησης να με... Όχι δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Αυτά είναι βλακείες που διασπείρουν στην κοινωνία κάποια ακραία στοιχεία. Αυτές είναι βρομιές ανόητων και φαντασιόπληκτων περιθωριακών στοιχείων. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, ότι κάθε μέρα που σέρνω τα βήματα μου για τη δουλειά, κάποιος, κάπου, κάπως σχεδιάζει το δικό μου μέλλον και αυτός δεν είναι ούτε ο Πρωθυπουργός μου, ούτε ο υπουργός μου, ούτε ο άνθρωπος που έστειλα στη βουλή να με εκπροσωπεί.
Πες μου κάτι...
Αυτά είναι βλακείες.
Έτσι δεν είναι;
Πες κάτι... γιατί δεν απαντάς; Γιατί μου γυρίζεις την πλάτη; Τόσα χρόνια με καλείς και είμαι εκεί. Ζητάς το χειροκρότημα μου και στο δίνω. τώρα γιατί δεν μου λες κάτι να χαμογελάσω.
Πες μου ότι όλα αυτά είναι μια καλοστημένη φάρσα. Τσίμπαμε να ξυπνήσω...
Έχω ανάγκη από μια καλή είδηση, για να μπορέσω αύριο να πάω στη δουλειά με χαμόγελο. Να γυρίσω σπίτι και να αγκαλιάσω τα παιδιά μου, να τους πω "μη φοβάστε... όλα θα πάνε καλά". ξεγέλασε με έστω... Ξέρεις εσύ. Εδώ που φτάσαμε, το έχω ανάγκη... Ως... Έλληνας!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ... ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ