ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

300 τούρκικες λέξεις που λέμε καθημερινά χωρίς να το καταλάβουμε!!! Read more: The pla-NET: 300 τούρκικες λέξεις που λέμε καθημερινά χωρίς να το καταλάβουμε!!!

Μπορεί η ελληνική γλώσσα να χαρακτηρίζεται "πλούσια", όμως στο λεξιλόγιο του Έλληνα έχουν εισαχθεί αρκετές τούρκικες λέξεις, αποτέλεσμα των...
εκατοντάδων χρόνων σκλαβιάς.
Λέξεις όπως: γρουσούζης, τεμπέλης, σακάτης, καρπούζι, τσέπη, καπάκι, παπούτσι, τσακάλι.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ

Οι Verbal Delirium έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στην Ελλάδα

Πολύ σύντομα, μόλις 9 μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "So close and yet so far away" oι Verbal Delirium δίνουν στη δημοσιότητα 3 νέα τραγούδια τους που πρόκειται να συμπεριληφθούν στον επόμενο δίσκο τους.
Το Ελληνικό art rock/alternative συγκρότημα , έχει έτοιμο ήδη το υλικό και προγραμματίζει να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο στις αρχές της χρονιάς που μας έρχεται.
Οι Verbal Delirium έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με το πρώτο τους album που κυκλοφόρησε μέσω της Γαλλικής Musea Rec
και όπως φαίνεται συνεχίζουν ακάθεκτοι ....


Ακούστε τα 3 νέα τους τραγούδια
«10.0000 ROSES»
«DISINTEGRATION» και
«SUDDEN WINTER»


στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.myspace.com/verbaldelirium/music/recent

Οι Τρεις Εξαμαρτείν ζωντανά για πρώτη φορά!!!!!

Οι Τρεις Εξαμαρτείν για πρώτη φορά ζωντανά!!!


 Το Σάββατο 17/9, στο Καφέ Πρέσσωφ, Πάρκο Πρέσσωφ, Κερατσίνι!!!
Ένα πρόγραμμα με πολύ κέφι, πολύ και καλή μουσική, και τραγούδια δικά τους!! Αλήθεια αυτοί τα έχουν γραψει!!!
Και φυσικά όπως περιμένατε, εκπλήξεις.... που δεν τις γνωρίζουμε ούτε εμείς ακόμη αλλά όταν οι Τρεις είναι μαζί... γίνεται ντόρος.....
Μην το χάσετε!!!!!

ΥΓ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!!!!
Καφέ Πρέσσωφ, Πάρκο Πρέσσωφ, Κερατσίνι

3 ΑΚΟΜΑ LIVE

Lava & Olga Farmaki Live Xanthi. . .


Αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Lava και η 'Ολγα Φαρμάκη Live στο EM BAR GO !!!
Τι και αν τελείωσαν οι γιορτές παλιάς πόλης . . .?
Τι και αν ανοίξαν τα σχολεία . . .?
Τα party και η διασκέδαση συνεχίζονται !!!!
Lava + Όλγα Φαρμάκη + Sexy Dancers = EM BAR GO . . .
..................

...SEASON'S FIRST FULL TATTOO LIVE @ BOURBON...
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...ΟΙ FULL TATTOO ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ BOURBON!!!!!
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ PARTY...
BOURBON
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
ΑΘΗΝΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ
...............

ΟΙ ''ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ'' LIVE ΣΤΟ LAZY CLUB

ΟΙ ''ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ'' ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ LIVE ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ.......ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ...! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΙ ΕΛΑ ΒΡΑΔΥ...)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΜΑΣ (ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΚΙ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΕΣ)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ (ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ...)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ (ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΑ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ (ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ DURACELL...)
ΑΛΚΜΗΝΗ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ)
Club Lazy Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΕΞΟΔΟΣ 12 (απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)
CU THERE!!!!!!!!!!!

Σαν Σήμερα...10 Σεπτεμβρίου

1950 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Joe Perry (Anthony Joseph Perry) γεννήθηκε στο Lawrence της Μασαχουσέτης. Οι γονείς του ήταν Πορτογάλοι και ο παππούς του άλλαξε το όνομα τους από Pereira σε Perry, μόλις μετανάστευσαν στην Αμερική. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα Aerosmith από το 1971 μέχρι και σήμερα. Από το 1979 έως και σήμερα έχει κυκλοφορήσει και πέντε σόλο άλμπουμ με το συγκρότημα που δημιούργησε, The Joe Perry Project. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρίσκεται στην 48η θέση. Το όνομα του μαζί με των υπόλοιπων μελών του γκρουπ, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001. Οι πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν τιμηθεί με 31 βραβεία, μεταξύ αυτών επτά American Music Awards και τέσσερα Grammy Awards.

1984 Ο βασικός κιθαρίστας του δημοφιλούς Αμερικανικού συγκροτήματος Kings of Leon, Matthew Followill (Cameron Matthew Followill) γεννήθηκε στην Oklahoma City της Oklahoma. Σπούδασε μουσική από την ηλικία των δέκα ετών και όταν παράτησε το σχολείο, τα ξαδέρφια του Nathan, Caleb και Jared Followill του ζήτησαν να ενσωματωθεί στο συγκρότημα.

2005 Ένας από τους πιο σημαντικούς Blues κιθαρίστες, ο Αμερικανός μουσικός Clarence "Gatemouth" Brown (1924-2005) απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών στο σπίτι του αδερφού του στο Texas, από την ασθένεια του καρκίνου. Το 1982 είχε κερδίσει το βραβείο Grammy "Best Traditional Blues Album" για το "Alright Again!". Το παίξιμο του επηρέασε πολλούς κιθαρίστες όπως οι Albert Collins, Guitar Slim, J.J. Cale και Frank Zappa.

1966 Το έβδομο άλμπουμ των The Beatles, "Revolver" βρίσκεται στο Νο1 του Billboard 200. Θα παραμείνει στην κορυφή για έξι εβδομάδες. Είχε ηχογραφηθεί στα Abbey Road Studios στο Λονδίνο από τις 6 Απριλίου έως τις 21 Ιουνίου. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Taxman", "Eleanor Rigby", "Yellow Submarine", "She Said She Said", "Tomorrow Never Knows" κ.α.

1975 Οι Kiss κυκλοφορούν το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, με τον τίτλο "Alive!". Περιέχει τραγούδια από τα τρία προηγούμενα άλμπουμ τους, "Kiss", "Hotter Than Hell" και "Dressed to Kill" σε ζωντανές εκτελέσεις. Συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως "Hotter Than Hell", "Firehouse", "Rock and Roll All Nite" κ.α.

SYMPHONIC GOTHIC METAL

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
SYMPHONIC GOTHIC METAL
ΜΥΤΗ OF NIA & RANDOMWALK LIVE


EΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
ΤΗΛ.210 2692640
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ- ΚΡΑΣΙ 10 ΕΥΡΩ

Έρχονται τα 46α Δημήτρια στη Θεσσαλονίκη

Τα φετινά 46α Δημήτρια που θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Οκτώβριο τα έχουν όλα: από συναυλίες κλασικής μουσικής μέχρι τους ανατρεπτικούς Vegetable Orchestra και από θεατρικές παραστάσεις μέχρι το Reworks festival.
To πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ξεκινήσει με μια μουσική εκδήλωση το Music Circus που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στους χώρους εντός και εκτός του Νέου Μεγάρου Μουσικής, με τη συμμετοχή 25 μουσικών σχημάτων συμπεριλαμβανομένης της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθείσ τις 25 Οκτωβρίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διοργανωτές του φεστιβάλ αποφάσισαν να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές των εισιτηρίων (5-10-15€), ενώ έχουν φροντίσει να υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (άνεργοι, άνω των 65 ετών και νέοι κάτω των 30 ετών).
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα: ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ.

Παγωτό Φυστίκι Cocktail Special ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Αύριο 11/9/2011 στις 7:00 μ.μ. - Δευτέρα στις 3:00 π.μ.


Αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή μπορείτε στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ να απολαύσετε το αγαπημένο σας Cocktail με 5 Euro!
Η πρότασή μας αυτή την εβδομάδα είναι το Cocktail Παγωτό Φυστίκι.
Enjoy!!!
Πλατεία Καρύλλου 7,
Νέα Σμύρνη

Οι συναυλίες του weekend

Είναι ένα από τα πιο δυνατά από συναυλιακής άποψης Σαββατοκύριακο και έχει ακούσματα για όλα τα γούστα από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι τους Active Member.

Το Σάββατο επιστρέφουν και οι Πυξ Λαξ οι οποίοι μετά την τελευταία sold out συναυλία τους στο ΟΑΚΑ που έγινε talk of the town, επιστρέφουν δυναμικά στο Terra Vibe αυτή τη φορά στη Μαλακάσα που προφανώς έχει πιο άπλα για να χωρέσει τους πολυάριθμους fans τους. 
Πάντως καλού κακού κλείστε έγκαιρα εισιτήριο (προπώληση 11 ευρώ / στο ταμείο 15 ευρώ/ www.ticketpro.gr / www.tickethouse.gr ) . 
Την ίδια μέρα οι hip hoppers Active Member θα εμφανιστούν στο Θέατρο Πέτρας, όπου οι B.D. Foxmoore και Sadahzinia θα παρουσιάσουν ένα μεστό τρίωρο απο την κοινή τους πορεία – αλλά και από τα προσωπικά τους projects (στις 9 μ.μ.
Εισιτ.: € 15, 12/ Προπώληση: Δισκοπωλείο «Τζίνα», Πανεπιστημίου 57).
 Το Σάββατο όμως θα δώσει μεγάλη συναυλία και ο Θανάσης Πακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου θα παρουσιάσει κυρίως μουσικές από τον δίσκο του «Ο ελάχιστος εαυτός» (στις 9.30 μ.μ./
Εισιτ.: € 15, 12 / Προπώληση: Τεχνόπολη, Public).
 Τέλος την ίδια μέρα στο An Club θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας το black/thrash αμερικάνικο γκρουπ Absu με τον ντράμερ-φαινόμενο Proscriptor ( Στις 8.30 μ.μ./ Εισιτ.: € 25 / Σολωμού 13-15, Εξάρχεια/ Τηλ.: 2103305056)
Από τις συναυλίες της Κυριακής που δεν είναι και λίγες ξεχωρίζουν η εμφάνιση των επανενωμένων Suede στο Entertainment Stage, αλλά και των Incubite στο Second Skin ενώ οι φαν της ελληνικής μουσικής θα τιμήσουν τόσο το αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο, με τον Κώστα Μακεδόνα, την Αναστασία Μουτσάτσου και την ορχήστρα Έμμελον, που θα γίνει στην τρίτη μαρίνα Γλυφάδας (Στις 9 μ.μ./ Είσοδος ελεύθερη) αλλά και την μοναδική συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, όσοι δηλαδή πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο, γιατί η συναυλία είναι πλέον εδώ και μέρες sold out.
................

Η Χάρις Αλεξίου στο σινεμά του Νίνο Ρότα


Ένα μοναδικό αφιέρωμα στα εκατό χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Ιταλού δημιουργού Νίνο Ρότα, θα παρουσιάσει η Χάρις Αλεξίου, με τίτλο "Η Χάρις Αλεξίου στο σινεμά του Νίνο Ρότα", στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" για έξι μόνο συναυλίες, στις 7, 8, 9 και 14,15 και 16 Οκτωβρίου.

Ο Νίνο Ρότα γεννήθηκε το 1911 και έφυγε από τη ζωή το 1979. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του και το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στο Θέατρον, ''θυμάται'' και εορτάζει τα εκατό χρόνια, με τη συμμετοχή της εξηκονταμελούς Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη μαγική ερμηνευτική παρουσία της Χάρις Αλεξίου.

Η "Ντόλτσε Βίτα", "Λα Στράντα", οι "Νύχτες της Καμπίρια", το "Οκτώμιση", ο "Νονός", ο "Νονός 2", το "Άμαρκορντ" είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που οι νότες τους θα ακουστούν κατά την διάρκεια του εξαήμερου αφιερώματος στον συνθέτη.

Προπώληση εισιτηρίων:

"ΘΕΑΤΡΟΝ", Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος
Public, Kαραγεώργη Σερβίας 1, Πλ. Συντάγματος
Public, Γρ. Λαμπράκη 152-154, Πειραιάς
Public, Καράγιωργα & Λαζαράκη, Γλυφάδα
Public, Ανδρέα Παπανδρέου 35, MALL Αμαρουσίου
Public, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, MALL Αγίου Δημητρίου
Β.Π. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΗΓΗ
...............................
JOKER LIVE KALAMATA OPEN AIR KYRIAKH 11/9
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.


Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας . . '' Παπλωματάδικα""

Νέος δίσκος για τους DeFacto

Οι de facto είναι ένα συγκρότημα με κάτι περισσότερο από 20 χρόνια ζωής στην Ελληνική ποπ/ροκ σκηνή και με 13 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, που συνεχίζει να συνθέτει, να ηχογραφεί και να δίνει συναυλίες σε όλη τη χώρα μέχρι και σήμερα.
Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινάει στα τέλη του '80 στην Έδεσσα.
Στα μέσα της επόμενης δεκαετίας και αφού τα μέλη της μπάντας εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη, καθιερώθηκαν ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της σκηνής της πόλης.
Το 1996 υπέγραψαν συμβόλαιο με την LEGEND.
Το 1998 κυκλοφόρησε ο πρώτος και ομώνυμος δίσκος τους “de facto”, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως τα “Σιδερένια καρδιά” και “Όλης της γης τα μυστικά”, που αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε σημαντικές πωλήσεις για πρωτοεμφανιζόμενο όνομα.
Το 2000 ηχογραφήθηκε το πλέον πετυχημένο, ως σήμερα, άλμπουμ του συγκροτήματος, με πωλήσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ τα 15.000 αντίτυπα. Ο δίσκος κυκλοφόρησε με τίτλο “Μακρύς καιρός κοντεύει” και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και το αγαπημένο των φίλων της μπάντας “Δεν είναι έτσι η αγάπη”.
Το 2002 κυκλοφορεί ο δίσκος με τίτλο “DE FACTO III” στον οποίο βρίσκεται άλλο ένα τραγούδι σταθμός στην πορεία του συγκροτήματος, το “Θεσσαλονίκη”.
Το 2004 η LEGEND κυκλοφορεί ένα “Best Of” με τίτλο “Μπαλάντες”
Το 2006 ιδρύουν δική τους, ανεξάρτητη εταιρία (FRIDAY RECORDS), και κυκλοφορούν το CD με τίτλο “Ως του κόσμου την άκρη” με χαρακτηριστικά τραγούδια τα “Άλλη μια μέρα ζωντανός” και “Παλιές γειτονιές”.
Το Σεπτέμβριο του 2011 κυκλοφορούν τον πέμτπο τους δίσκο με τίτλο “Η αυλή των Θαυμάτων” από την Friday Records.
Μετά από αλλαγές στην αρχική σύνθεση των μελών του συγκροτήματος σήμερα οι de facto είναι οι:
Πέτρος Παρασκευάς (Κιθάρα/Τραγούδι)
Πέτρος Μίσκος (Μπάσο/Φωνητικά)
Αλέξανδρος Αποστολάκης (Τύμπανα/Φωνητικά)
Οι de facto έχουν δώσει αναρίθμητες συναυλίες σε όλη τη χώρα και συνεχίζουν να είναι ενεργοί κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: να συνθέτουν, να ηχογραφούν και να παίζουν τα τραγούδια τους, ζωντανά, μπροστά στο κοινό τους.

http://www.defactoband.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

SYNAULIA DIMITRI FAKOY. STO "LEMON TREE"........PERIOXH: MENIDI.


Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου · 9:30 π.μ. - 11:30 π.μ.
WRA PROSELEUSHS 8:30 TO VRADY..MAZI TOY TO SYGROTHMA
""THE RULLETS""KAI H TRAGOYDISTRIA TWN ""OK!""EVITA MITSOPOULOU:)
espresso bar Κεντρική πλατεία Αχαρνών 6 - τηλ. 210 24 41 580
.................

Wrong Face Crew - Street Art & Graffiti Exhibition


Η oμάδα WrongFace (Wfc) η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του graffiti από το 1996 και αποτελείται απ’ τους 2357!, Mumos, Siemor, Sinke, Super,Taze, Vois, Yoker εκθέτει για πρώτη φορά ομαδικά επιλεγμένες δημιουργίες στο Stigmalab από 1η έως 31η Οκτωβρίου.

Η πολυσύνθετη γραμματοσειρά συναντάει την απλότητα μιας ευθείας γραμμής και τα έντονα χρώματα ισορροπούν πάνω σε ασπρόμαυρα μοτίβα μέσα από κατασκευές, φωτογραφίες, λέξεις, καμβάδες και αυτοσχέδιους εκφραστικούς μηχανισμούς.

Αναμνήσεις , εικόνες απ’ το μέλλον και η καταγραφή του παρόντος εμπνέουν, συνυπάρχουν και αποδίδονται μέσα από οχτώ διαφορετικές ματιές. Σπρέι , μαρκαδόροι , μολύβια και πινέλα αποκτούν διαφορετική χρήση στα χέρια του καθενός, οι οποίοι τα μεταχειρίζονται με την ίδια αφοσίωση χρόνια τώρα.


WRNGFCSTGMLB1OCT11
Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο , 1η Οκτωβρίου 20:00 - 01:00.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το μήνα Οκτώβριο.
Διεύθυνση: Ανδρέα Μεταξά 4 , Εξάρχεια.
Ώρες Λειτουργίας : 12:00 - 21:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972087530 / 6948485845
...............

REVENGE OF ROCK - Hard Rock N' Strip Party


Κυριακή 9 Οκτωβρίου, το H Μαρίζα Crash σας υποδέχεται σε έναν από τους καλύτερους rock χώρους της Αθήνας, το Revenge Of Rock για μια βραδιά όπως ΔΕΝ την έχετε συνηθίσει:
Hard Rock N' Strip Party Vol.2
Harley μηχανές,
Καυτό Strip Show από την Drop Dead Gorgeous ENY + μια Sexy Guest στο πλευρό της
...και Hard & Sleazy ήχοι ενός ειδικά διαμορφωμένου για τη βραδιά DJ σετ, θα κάνουν τη νύχτα να μείνει αξέχαστη!!!

On decks: Μαρίζα Crash
with Desmond Kind as special guest.

Doors Open: 23:00
SHOW STARTS AT 23.30!!
Fee: 3 ευρώ
Revenge Of Rock
leoforos aleksandras 34
Athens, Greece

Κακτος Live n' Reunion !!!!

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου στις 10:30 μ.μ.


Ο Μανωλης Ρακιντζης ξεκιναει με το <<δεξι>> τα live για φετος στον Κακτο και προσκαλει ολους τους μουσικους που περασαν (η οχι ) να παρευρεθούν-τζαμάρουν στο πρωτο live τις season .....

ΥΓ. Εμεις θα λειπουμε ????

Σαν Σήμερα...9 Σεπτεμβρίου

1941 Ο Αμερικανός Soul τραγουδιστής Otis Redding (Otis Ray Redding, Jr. 1941-1967) γεννήθηκε στο Dawson της Georgia. Είναι γνωστός και ως ο Βασιλιάς της Soul. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1989, στο Songwriters Hall of Fame το 1994 ενώ το 1999 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" για την συνολική του προσφορά στη μουσική. Το 2008 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The Greatest Artists of All Time", το όνομα του βρέθηκε στην όγδοη θέση. Δημοφιλή τραγούδια του: "Try a Little Tenderness", "Shake" και "(Sittin' On) The Dock of the Bay" το οποίο ηχογραφήθηκε τρεις ημέρες πριν τον θάνατο του. Το όνομα του θεωρείται συνώνυμο της Soul μουσικής.

1952 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός Dave Stewart (David Allan Stewart) γεννήθηκε στο Sunderland. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Eurythmics μέχρι και τη διάλυση τους το 1990. Αμέσως μετά άρχισε να δουλεύει με την νέα του μπάντα The Spiritual Cowboys. Σαν παραγωγός έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Bob Geldof, Mick Jagger, Bryan Ferry, Stevie Nicks και Feargal Sharkey για του οποίου το πρώτο άλμπουμ, "A Good Heart", κέρδισε το 1986 το BRIT Award "Best Producer". Το Μάιο του 2011 παρέα με τους Mick Jagger, Damian Marley, Joss Stone και A. R. Rahman δημιούργησαν το supergroup SuperHeavy.

1955 Η J.P. Seeburg Corporation κυκλοφορεί στην αγορά το Dual Music System Jukebox. Είχε την δυνατότητα να "χωράει" 200 σινγκλάκια. Συχνά το αποκαλούσαν και Towel-rail. Το Μάρτιο του 1927 ο Justus P. Seeburg είχε παρουσιάσει το πρώτο jukebox. Η πρώτη εκείνη έκδοση έδινε στον ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ οκτώ δίσκων.

1971 Κυκλοφορεί στην Αμερική το δεύτερο σόλο άλμπουμ του John Lennon, με τον τίτλο "Imagine". Ηχογραφήθηκε στα Ascot Sound και Record Plant Studios της Νέας Υόρκης, από τις 23 Ιουνίου έως και τα τέλη Ιουλίου. Θεωρείται ο πιο δημοφιλής προσωπικός του δίσκος. Το 2003 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στην 76η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Imagine", "Jealous Guy" κ.α. Ήταν το πρώτο Νο1 άλμπουμ του Lennon στο Billboard.

1978 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν το τραγούδι "Beast of Burden". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Some Girls". Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στην 435η θέση.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΙΣ LIVE ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

To RADIO MUSIC ROCK η ομάδα μας και η ιστοσελίδα μας www.RadioMusicRock.com
Με την άνοδο της επίσκεψης στο site σε 1.000 κλικαρίσματα περίπου την μέρα δίνουμε την δυνατότητα σε live μουσικές σκηνές στην Ελλάδα να έχουν τον δικό τους χώρο και να μπορούν οι επισκέπτες να ενημερώνονται για το μηνιαίο πρόγραμμα τους.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail freefrikos@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 6983299508 (Χρήστος Frik)

REVENGE OF ROCK - Wednesday Bloody Wednesday

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ.


Join us this Wednesday for a Bloody Rock ' N ' Roll trip that you'll never forget... xx
On Decks : Bloody Mary
Revenge Of Rock
leoforos aleksandras 34
Athens, Greece

VOX music stage Έναρξη: 16/9

Το Vox Music Stage ανοίγει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά 
τις πόρτες του την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. 
Η γνωστή παλιοπαρέα με νέα ακόμα πιο τρελά μέλη,
 επιστρέφει ανανεωμένη & ξαναχτυπά.
 Σε δυνατούς ρυθμούς και με νέες διασκευές, 
η μοναδική μουσική σκηνή στην πόλη είναι και πάλι γεγονός! 

Με 100% ζωντανή μουσική και ένα πεντάωρο, 
πρωτότυπο και διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα,
 φέτος το χειμώνα ετοιμαστείτε να Vox…άρουμε και πάλι!
Vox Music Stage στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Για ένα χειμώνα απόλυτα Ζωντανό!!!
Πολυχώρος Τσαλαπάτα, 38333 Vólos, Greece

Σαν Σήμερα...8 Σεπτεμβρίου

1932 Η μεγάλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της Country Patsy Cline (Virginia Patterson Hensley 1932-1963) γεννήθηκε στο Winchester της Virginia. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της, το όνομα της γράφτηκε στο Country Music Hall of Fame. Μεγάλες της επιτυχίες: "Walkin' After Midnight", "I Fall to Pieces", "She's Got You", "Crazy" κ.α. Τραγούδια της έχουν ξαναηχογραφηθεί από τους Bryan Adams, Garth Brooks, Julio Iglesias, Don McLean και Norah Jones.

1945 Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδοποιός, ιδρυτικό μέλος και μουσικός του Hammond των The Grateful Dead, Ron McKernan γνωστός και ως "Pigpen" (Ronald Charles McKernan 1945-1973) γεννήθηκε στο San Bruno της California. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και τον θάνατο του. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Janis Joplin. Το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1973 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Marvin Gaye με το τραγούδι "Let's Get It On". Είναι μέρος του ομότιτλου άλμπουμ του τραγουδιστή και το δεύτερο Νο1 του στο Billboard. Ηχογραφήθηκε στις 22 Μαρτίου στο Hitsville West του Λος Άντζελες.

1982 Ο Peter Gabriel κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του, με τίτλο "Security". Περιέχει την μεγάλη επιτυχία "Shock the Monkey". Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε αργότερα στην ταινία "Project X" (1987) σε σκηνοθεσία του Jonathan Kaplan.

2002 Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson ξεκινάει νέα καριέρα σαν πιλότος με την Βρετανική αεροπορική εταιρία Astraeus. Συνήθως πετάει Boeing 757.

NORMA THE BAND - new video clip

Οι NORMA THE BAND, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, ενάμιση χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Βόρεια και Δυτικά» παρουσιάζουν το δεύτερο video clip που πλαισιώνει το δίσκο τους, αυτή τη φορά στο κομμάτι «ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ». To video clip είναι σε παραγωγή των NORMA THE BAND και σε σκηνοθεσία του Μενέλαου Συκοβέλη.
Οι  NORMA THE BAND ευχαριστούν πολύ το ξενοδοχείο ELLOPIA point, τη μουσική σκηνή BOXX live stage και το κατάστημα COTONI για την παραχώρηση των χώρων που έγιναν τα γυρίσματα καθώς και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν για τη δημιουργία του video clip της μπάντας. Το τραγούδι « ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ» βρίσκεται στο δίσκο ''ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ'' και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από το Φεβρουάριο του 2010.
Το 2ο official video clip των NORMA THE BAND αποτελεί το επιστέγασμα του ντεμπούτου άλμπουμ «ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ», καθώς και τον προπομπό του νέου δίσκου της μπάντας με τίτλο «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο σε παραγωγή των NORMA THE BAND και του Nikodemos T., από τη Rana Records. Ο δίσκος «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» θα περιέχει 7 νέα τραγούδια κάθως και 2 remix των τραγουδιών «Βόρεια και Δυτικά» και «Λάθος Στιγμές» και 2 video clip των τραγουδιών «Βόρεια και Δυτικά» και «Παραίσθηση».



Ενημερωθείτε για τα νέα των NORMA THE BAND και δείτε το νέο video clip του τραγουδιού παραίσθηση στις ιστοσελίδες:

www.normatheband.gr (υπό ανακαίνιση)
www.myspace.com/normatheband
Facebook: Norma Ioannina
Youtube: Norma the band


VIDEO CLIP links:
ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ:


ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ:

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ

ROCK / HARD ROCK NIGHT VOL 2 AT MOTOWN
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις 10:00 μ.μ.


rock and hard rock music by Anastasia
Motown cafe
Πατησιων 337 - Ανω Πατησια
................

MANOS SIX EVERY WEDNESDAY NIGHT SPECIAL


MANOS SIX FROM 09.07.11 WILL COMPILE THE BEST MUSIC FROM:HELLBILLY,DARK ROOTS,AMERICANA PUNK,HORROR COUNTRY,OUTLAW COUNTRY,70S HEAVY SLUDGE,DOOM,SOUTHERN STONER,AMERICANA ETC
BAT CITY CLUB
LEOFOROS ALEXANDRAS 11
..................

DOCTOR'S NIGHT @ BAT CITY


Από αυτή την Πέμπτη 9/6 και κάθε Πεμπτη ο γιατρός θα μας "χειρουργεί" μουσικά με τις καλύτερες επιλογές του Classic Rock / Hard Rock & AOR.
Tο νου σας.....

ΟΝ DEX: Μανώλης Τσίγκος (Innerwish)

Εναρξη: 21 :00
Εισοδος: Ελεύθερη
Bat City
Λ.Αλεξάνδρας 11
Athens, Greece
..............

Μαρία Αναματερού "Όπου αγαπάς και όπου γης"

Σήμερα 8/9/2011 στις 9:00 μ.μ.
Η Μαρία Αναματερού παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 από την Lyra , σε ενορχηστρώσεις Θεολόγου Μιχελή με τίτλο «Όπου αγαπάς και όπου γης».

Εκεί που η παράδοση κρατάει την αφεντιά της… και μας καλεί σε μία μουσική περιπλάνηση γεμάτη αρώματα και αισθήσεις...
Εκεί που ο πολιτισμός υπερνικά κάθε λογής εμπόδια... και ο ήχος μετατρέπεται σε ένα νοητό υφαντό, ανεξίτηλο στο χρόνο... οι χορδές εύκολα φαντάζουν χρωματιστές κλωστές και στου δοξαριού το πρόσταγμα πλέκουν οι μελωδίες...
Εκεί που η Μαρία Αναματερού με πυξίδα , τις ρίζες της παραδοσιακής μουσικής δημιουργεί, “γιαβάς- γιαβάς”, το δικό της πολιτιστικό αλισβερίσι με συρτούς , χαβάδες και μοιρολόγια της χώρας μας και όχι μόνο, δηλώνοντας...

«Στης μουσικής το χάρτη... δεν υπάρχουν σύνορα»
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
....................

SEASON'S OPENING NIGHT @ BOURBON


Σήμερα 8/9/2011 στις 9:00 μ.μ.
...ΤΟ BOURBON ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ...ROCK!!!
BOURBON BAR
ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
ΑΘΗΝΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ
...................

Displayed Live Xanthi !
Σήμερα 8/9/2011 στις 9:00 μ.μ.


Οι DisplayeD μας έρχονται από την πόλη της Δράμας την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, για να μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και αγαπημένες μελωδίες
Με δικά τους κομμάτια αλλά γνωστές επιτυχίες από Coldplay, Travis, Placebo, Sex Pistols, Ramones, Subways, Blur, Strokes, Alice in Chains, BlackField, Snow Patrol, Nirvana, Depeche mode κ.α.π.π.π.π!!! διασκευασμένες με το δικό τους στυλ !

Οργάνωση :
rockmadness.gr
Στέκι Πολ.Συλ.Βάτραχοι
Πινδάρου 4
...............

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στην Κύπρο 
8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου


Ο Λεωνίδας Μπαλάφας για ακόμη μια φορά θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές του ανησυχίες σε τρεις εμφανίσεις στην Λεμεσό στο «FRIENDS ROCK BAR» στις 8 Σεπτεμβρίου, στην Λάρνακα στο «SAVINO LIVE» στις 9 Σεπτεμβρίου και στην Λευκοσία στην «Διαχρονική μουσική σκηνή» στις 10 Σεπτεμβρίου. Ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς, βάζει πλώρη για καινούριους προορισμούς. Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι με ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με blues, reggae, jazz, rock και funk ήχους. Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές όπως «Ταξίδι για να σε βρω», «Πλάτανος», καθώς και νέα κομμάτια απ’ την καινούργια του δουλειά «Ανοιξιάτικη μέρα» όπως ο «Πυροσβεστήρας» που έχουν ήδη αγαπηθεί απ’ το κοινό.

Πληροφορίες:

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου Friends Rock Bar Limassol Τηλέφωνο 99 588055
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου Savino Live Larnaka Τηλέφωνο 99 426011
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου Διαχρονική μουσική σκηνή Λευκωσία Τηλέφωνο 99 783455

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σας παρουσιάζουμε τους EVALINE

Οι EVALINE προερχόμενοι απο την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και κινούμενοι στον χώρο του Ambient Rock, έχουν στο ενεργητικό τους live εμφανίσεις παγκοσμίως δίπλα σε σημαντικά ονόματα, όπως Placebo, Deftones, Neon Trees, Dredg, Young guns, Paper Torgues, ενώ θα συμμετέχουν σαν support στην Πανευρωπαική περιοδεία των Bush τον Νοέμβριο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους cd με τίτλο "Woven Material", και σας παρουσιάζουμε το τραγούδι "There there", το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο cd και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση.

To cd διατήθεται στο iTunes και στα διαδικτυακά καταστήματα από την Riverman Records.

Γνωρίστε τους καλύτερα μέσα απο τα παρακάτω επίσημα links και videos τους.

http://soundcloud.com/evalinemusic


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,


ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ GEHENNA 1Η ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ black/death metal

GEHENNA [Stavanger, Norway]
+ SAD
+ SLAUGHTERED PRIEST
Σχεδόν 20 χρόνια στο δρόμο, οι Gehenna σχηματίστηκαν στις αρχές των 90's κι αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σχήματα του Black/Death Metal που αναδείχτηκαν ποτέ από τη Νορβηγία. Αληθινοί Βετεράνοι στο είδος τους, ανήκουν στην ίδια γενιά με τους Emperor, Enslaved, Darkthrone και Ulver όντας συνιδρυτές της μεγάλης Νορβηγικής Μεταλικής Σκηνής κι έχουν ασκήσει μέγιστη επιρροή στους επιγόνους. Με άκρως κολασμένες μεγάλες κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους ( θυμηθείτε τη δεύτερή τους Seen Through The Veils of Darkness όπου συμμετείχε ο Garm των Arcturus & Ulver), οι συγκλονιστικοί Gehenna επισκέπτονται επιτέλους 1η φορά την Αθήνα για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Στα μεγάλα συν της βραδιάς, το γεγονός πως «ανοίγουν» δύο από τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μεταλικής σκηνής, οι SAD και Slaughtered Priest.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΘΗΝΑ [DOORS OPEN @ 21:00]:
@ AN CLUB (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, τηλ.: 210-3305056)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ: ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 18 ΕΥΡΩ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
@ EIGHTBALL CLUB

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
SAD: hordeavsad.webs.com
SLAUGHTERED PRIEST: slaughteredpriest.webs.com


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ALTERGROUND ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ON LINE:

www.ticketarena.gr: ΑΓΟΡΑ ON LINE Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 212-100 37 88. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, PAYPAL, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΘΗΝΑ:
TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 08 366)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
TICKET HOUSE-MUSICLAND (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-26 48 80)


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ

ALTERGROUND
24 hour cell phone: 6979-709743

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΛΗΣ - - ΜΑΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ -
 VERTIGO - ΝΟΗΜΑ (Χ ΣΚΟΥΡΟ ALBO) - LIBER ANIMUS - ΠΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ & 
Ο ΜΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΠΗΣ..!!!
 ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΝΟΝΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...!!!!!!

ΙΛΙΟΝ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ
Οδ. Γ. Λιόση & Α. Παπανδρέου
 ( ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ICE SKATING )

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Oi Jack Spirit Live sto 8ball


Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου στις 9:30 μ.μ.
Eightball Live Stage ( Pindou 1 - Ladadika, Thessaloniki )
................

Σάββατο 10/9 emigre live @ Άγιος Αθανάσιος
 (Δήμος Χαλκηδόνας)


Οι EMIGRE αποτελούνται από 6 άτομα, ενώ το πρόγραμμα τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, περιλαμβάνει πολλές pop & rock ελληνικές και ξένες επιτυχίες , ενορχηστρωμένες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Η Παρέα των emigre:
Γιάννης “emigre” Χανιωτάκη (Σύνθεση, Ηλεκτρική Κιθάρα)
Αναστασία Μουτοπούλου (Τραγούδι)
Αντώνης Μαυρουδής (Τύμπανα)
Μάνος Μπουζάκης (Ηλεκτρική Κιθάρα)
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Πλήκτρα)
Ηλίας Στραχίνης (Μπάσσο, Φωνητικά)
...............

Skelters Live στον Κέδρινο Λόφο στις 15 Σεπτεμβρίου!

Στον πανέμορφο χώρο του Κέδρινου Λόφου, οι Skelters θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά "Explain To Me",


νέα δικά τους κομμάτια καθώς και διασκευές από Beatles, U2, John Lennon, Elvis Presley, Queen, Led Zeppelin, Oasis, Rolling Stones, Little Richard, James Brown, Bob Dylan, Doors, Chuck Berry, Roy Orbison, Johnny Cash, Eric Clapton, Nirvana, Police, Dire Straits, Killers, Red Hot Chili Peppers κ.α σε ένα μοναδικό Rock 'n Roll show!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου
Κέδρινος Λόφος (Λεωφόρος Όχι, Σέιχ Σού)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Official Youtube Channel: http://www.youtube.com/TheSkelters
The Skelters - Explain To Me (Official Videoclip): http://www.youtube.com/watch?v=K7hG0sAp1Kk
The Skelters - See How Much I Love You (Official Videoclip): http://www.youtube.com/watch?v=bXSpn_O9bQ8
Κέδρινος Λόφος
Λεωφόρος Όχι, Σέιχ Σού
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
................

STEREO NIGHT @ VINILION 7/9/2011 
( D.J. ZE R' COOL )
Σήμερα 7/9/2011 στις 10:00 μ.μ.


Rock-blues Soul- Funk Nu Jazz- Electro-Dub
Το cafe bar VINILION είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 3 π.μ .με αρωματικούς καφέδες με μεγάλη ποικιλία ποτών, μπύρας και κρύων - ζεστών πιάτων που προσφέρονται, σε συνδυασμό με τη ζεστή ατμόσφαιρα και τους STEREO ήχους μουσικών επιλογών της rock blues funk και jazz! To VINILION λειτουργεί και ως πολυχώρος, και φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα όπως LIVE μουσικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής - φωτογραφίας και stand-up comedies.
EKTOΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ ΤΗΛ.2102692640
............

LIVE ACOUSTIC "2SEASONS" ΣΑΒ.10 ΣΕΠΤ 
 ΒΕΕR O CLOCK!!!


BEER O CLOCK XΡΥΣΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΜΑΡΗΣ LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΟΥΤΡΩΝ 45 - ΛΑΓΚΑΔΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ BAND AGES 17.9.2011 ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ‏

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη, 5 διαφορετικά μουσικά είδη, 5 διαφορετικές μπάντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ταρακουνήσουν το θεατράκι Θ. Βέγγος στον Κορυδαλλό με σκοπό ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο. Επί σκηνής θα βρίσκονται οι :

· FlyByWire
· Death Clocks
· Trendy Hooliguns
· 3fold Pain
· What Ever
+Special Guest Furor

Η διοργάνωση γίνετε στα πλαίσια του πολιτιστικού Σεπτέμβρη του δήμου κορυδαλλού.
More Info:

Σαν Σήμερα... 7 Σεπτεμβριου



1936 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πρωτοπόρος του Rock and Roll, Buddy Holly (Charles Hardin Holley 1936-1959) γεννήθηκε στο Lubbock του Τέξας. Άρχισε να παίζει μουσική από πολύ μικρός, την εποχή που φοιτούσε στο Hutchinson Junior High School. Το 1955 είδε τον Elvis Presley να τραγουδά και επηρεασμένος άρχισε να πειραματίζεται στο Rockabilly - αναπτύσσοντας όμως ένα δικό του ξεχωριστό στυλ, μαζί με την μπάντα του, τους The Crickets. Αν και η καριέρα του κράτησε μόνο ένα χρόνο, θεωρείται ένας από τους καλλιτέχνες που επηρέασε βαθύτατα την εξέλιξη του Rock and Roll. Αρκετοί είναι οι τραγουδιστές και τα συγκροτήματα που παραδέχτηκαν την επιρροή του Holly στην μουσική τους, όπως The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan κ.α. Το 2004 μπήκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time" στην 13η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του: "That'll Be the Day", "Words of Love", "Everyday", "Peggy Sue", "Maybe Baby" κ.α.

1951 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός Chrissie Hynde (Christine Ellen Hynde) γεννήθηκε στο Akron του Ohio. Είναι μέλος του Rock συγκροτήματος The Pretenders από το 1978 μέχρι και σήμερα. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Back on the Chain Gang", "2000 Miles", "Middle of the Road", "Don't Get Me Wrong", "I'll Stand by You" κ.α.


1978 Ο Βρετανός ντράμερ Keith Moon (Keith John Moon 1946-1978) απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών στο Λονδίνο από τη χρήση χαπιών Clomethiazole, που του είχαν χορηγηθεί για την αντιμετώπιση του αλκοολισμού. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Who από το 1964 έως και τον θάνατο του το 1978. Άρχισε να μαθαίνει τύμπανα σε ηλικία 14ων ετών δίπλα στον Carlo Little και το πρώτο συγκρότημα που συμμετείχε ήταν οι The Beachcombers. Σε ηλικία 17 ετών ενσωματώθηκε με τους The Who αντικαθιστώντας τον Doug Sandom. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Jeff Beck, Eric Clapton, George Harrison, Yoko Ono κ.α. Είναι ο άνθρωπος που πρότεινε στον Jimmy Page να μην ονομάσει το νέο του συγκρότημα Mad Dog αλλά Led Zeppelin. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ντράμερ όλων των εποχών.


1968 Στην κορυφή του Billboard 200 βρίσκονται οι The Doors με το τρίτο τους άλμπουμ "Waiting for the Sun". Είναι το πρώτο και μοναδικό Νο1 άλμπουμ του συγκροτήματος στο Billboard. Περιείχε το δεύτερο Νο1 τραγούδι τους στις Η.Π.Α., "Hello, I Love You". Άλλα δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Love Street", "The Unknown Soldier", "Spanish Caravan", "Five to One".



1992 Ο Roger Waters κυκλοφορεί το τρίτο του στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Amused to Death". Ο Waters είχε εμπνευστεί το άλμπουμ από το βιβλίο του Neil Postman, "Amusing Ourselves to Death", το οποίο αναφέρονταν στην επιρροή της τηλεόρασης και των media στην σύγχρονη εποχή.
Πηγή: http://www.musicdiary.gr/