ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

RONNIE JAMES DIO: 2 χρόνια από τον θάνατό του


Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που ο τεράστιος Ronnie James Dio έφυγε από την ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο.
Τα σπουδαία έργα που άφησε πίσω, όμως, παραμένουν αθάνατα.
Τιμώντας την μνήμη του, ας θυμηθούμε μερικά από αυτά.

         

ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ: Συμμετοχή της τραγουδίστριας των Gathering στο νέο τους album


Η Νορβηγίδα Silje Wergeland, frontwoman των The Gathering τα τελευταία χρόνια, ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Jonas Renske των Katatonia, για το νέο album των Σουηδών dark metallers, το οποίο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
Οι ηχογραφήσεις του νέου album των Katatonia διήρκησαν δύο μήνες και έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ας θυμηθούμε, όμως, τι μας έλεγαν λίγο πριν μπούνε στο studio, τον Ιανουάριο:
«Ο τελευταίος καιρός ήταν πολύ φορτωμένος αλλά είχε αποτέλεσμα. Έχουμε τώρα 13 νέα τραγούδια πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις. Τη Δευτέρα (σήμερα) μπαίνουμε το στούντιο για να ηχογραφήσουμε τα τύμπανα. Θα δουλέψουμε και πάλι με τον David Castillo (ο οποίος ήταν ηχολήπτης και στο "Night Is The New Day") οπότε, αν και πάντα προσπαθούμε για την καλύτερη παραγωγή, μάλλον θα ακούγεται γλυκό αφού θα ξαναδουλέψει η ίδια ομάδα. Πώς θα ακούγεται λοιπόν το νέο album; Υπάρχουν οι ατμοσφαιρικές μελωδίες, τα heavy σημεία, οι progressive πινελιές, τα χαλαρά περάσματα κτλ... Είναι metal; Είναι rock; Είναι alternative; Είναι τραγουδιστής/τραγουδοποιός στυλ; Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές οι Katatonia μοιάζουν να περιπλανούνται σαν ορφανό στη χώρα των "ειδών". Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε που ανήκουμε, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν καθώς πέρα από τα είδη το σημαντικό είναι αν η μουσική είναι καλή ή κακή. Οι Katatonia μπορεί να είναι κακά άτομα, αλλά κάνουν καλή  μουσική. Αμήν»

PANOS SPANOS BAND LIVE ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UPSTAGE

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Upstage) Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Ο Πάνος Σπανός και η μπάντα του σας προσκαλούν σε μια απ'τις κορυφαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως αυτή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου!!
Ένα ρεπερτόριο γεμάτο μουσική από pop, rock, blues, funky, disco ελληνικής και ξένης δισκογραφίας , ένας ρυθμός που παρασύρει και μια διάθεση που ανεβαίνει διαρκώς απ'το πρώτο λεπτό!!!

Την Panos Spanos Band συνθέτουν :
Ηλ.κιθάρα: Γιάννης Παπαδόπουλος
πλήκτρα/φωνητικά: Ντίνα Φαλιέρα
μπάσο: Κώστας Καλλέργης
τύμπανα: Μάνος Γεωργίου.

Συμμετέχει η Ιωάννα Μόρφη.

Η σελίδα της μπάντας στο fb : https://www.facebook.com/PanosSpanosBand

Παρασκευή 25 Μαϊου , ώρα 22:30 μ.μ. δένουμε γερά τις ζώνες μας και πετάμε για Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!!!!
Είσοδος 5 ευρώ.

TIMO TOLKKI: Νέο διπλό solo album τον Οκτώβριο, με χρηματοδότηση από τους οπαδούς του


Έναν πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο διάλεξε ο Timo Tolkki για να χρηματοδοτήσει την δημιουργία του νέου του διπλού solo δίσκου. Ο πρώην κιθαρίστας και mainman των Stratovarius, ζήτησε από τουςίδιους τους οπαδούς του να χρηματοδοτήσουν το όλο project, προ-αγοράζοντας μέσω του sitePledgeMusic διάφορα κομμάτια σχετικά με τον δίσκο (CDs, LPs, Digipaks, περιορισμένες/deluxe εκδόσεις, υπογεγραμμένα albums) και έτσι μέσα σε έναν μόλις μήνα συγκέντρωσε το ποσό το οποίο στόχευε.
Το διπλό album θα έχει τον τίτλο “Classical Variations 2: Credo”, με το ένα CD να ονομάζεται“Lyra” και το άλλο “Vega”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου. Σε αυτό, έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα συμμετέχουν οι Michael KiskeMike Vescera και Michele Luppi στις φωνές, οιJens Johansson και Derek Sherinian στα πλήκτρα και ο ιδρυτής και πρώτος drummer των Stratovarius, Tuomo Lassila.
Ο Tolkki έχει επαναηχογραφήσει, επίσης, 13 τραγούδια από τα τρία πρώτα albums τωνStratovarius, μαζί με τον Lassila και τον πρώτο πληκτρά της μπάντας, τον Antti Ikonen, σε ένα CD με τον τίτλο “Dreaming in Twilight”.
Μπορείτε να προ-αγοράσετε το “Credo” και το “Dreaming in Twilight”, καθώς και άλλα σχετικά κομμάτια, από την σελίδα του Tolkki στο PledgeMusic, εδώ.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Ian Curtis (15 July 1956 - 18 May 1980)

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Ian Curtis (15 July 1956 - 18 May 1980)

LIVE - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΝΔΩΡΟΣ / ΕΡΜΙΝΑ ΛΥΡΑΒΔΟΥ στο Ny Lon Bar

Δύο φωνές ενώθηκαν μαζί !
Ο Γιάννης Δόνδωρος και η Ερμίνα Λυράβδου θα εμφανιστούν LIVE το Σάββατο 19 Μαϊου 2012 και Ώρα 22.30 στο NYLON Bar στο ΓΚΑΖΙ !

Ιδιαίτερη η βραδιά, ιδιαίτερο και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν και οι δύο καλλιτέχνες !!!

Σας περιμένουμε !

NYLON Bar - Δαμοκλέους 10 / ΓΚΑΖΙ
Τηλ: 6937 279009

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Stanislav Zabic on Rock XS Radio. May 17th, 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Stanislav Zabic on Rock XS Radio. May 17th, 2012

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Songs For Snakes-Indie Rock From San Francisco

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Songs For Snakes-Indie Rock From San Francisco

VINILION EVENTS 18 &19 MAIOY

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5/12
ON DECKS
DJ Monkey Ze

Soul, Funk , Nu Jazz , Electro-Dub

Friday night
@ Vinilion

είσοδος ελεύθερη
............
Οι Jamming Funkers "Groove" άρουν @ Vinilion
Σαββατο 19/05/2012

Oι Jamming Funkers δίνουν νέο ραντεβού αυτή τη φορά στη σκηνή του Vinilion cafe, οπου θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα με funk, pop, soul αλλά και με ανεξάντλητες ροκ καλοκαιρινές διαθέσεις.
Για μια βραδιά, αυτό το πολλά υποσχόμενο σχήμα θα ξεσηκώσει τους θαμώνες του Vinilion cafe με δικά τους τραγούδια αλλά και με διασκεδαστικότατες διασκευές των Pink, Alicia Keys, Christina Aguilera,Anouk, Beyoncé,James Brown, Etta James, Anastasia, Jamiroquay, και πολλών άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών!
Για την ώρα, οι Jamming Funkers, ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ το promo τραγούδι , είναι το "La luna negra", μια ιδιαίτερη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, "Με πήρε η νύχτα" το οποίο οι "Jamming" έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε πρωτότυπους ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη.
Εισοδος με μπυρα/κρασι 10 ευρω Κρατησεις 2102692640

GEORGE & THE DUKES LIVE @ BAT CITY CLUB

Ένα δυναμικό ηλεκτρικό blues rock trio της σύγχρονης Αθηναικής σκηνής που βασίζεται στο συναίσθημα και τη δύναμη του αληθινού blues. 

Η μπάντα ξεκίνησε τη διαδρομή της στα μέσα της δεκαετίας του '90, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία σε όλες τις εμφανίσεις της, καθώς γινόταν εύκολα αντιληπτές οι ατομικές ικανότητες των μελών, ο αυθεντικός ήχος και τα ταιριαστά vocals. Τώρα το real αυτό σχήμα αποδίδει αυθεντικά, επιτυχίες της ηλεκτρ. Blues σκηνής του chicago καθώς και της blues rock, με σύντομες διαδρομές στο χώρο της jazz funk. Είναι δε φανερές οι επιρροές των bb king, Albert Collins, Alb. King, Jimi Hendrix, G. Benson, Ronnie Earl, Johnny Winter. Στα μέλη του σχήματος, στη πολυετή αυτή πορεία, συγκαταλέγονται και μουσικοί που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης blues,soul,jazz, και funk Ελληνικής και διεθνούς σκηνής. Είναι ενδεικτικό οτι την εποχή που ο Γιώργος ζούσε στην Αγγλία, συχνά μοιραζόταν μουσικές εμπειρίες και ακούσματα της blues, dub & funk μουσικής με φίλους μουσικούς της τοπικής black community. Αν σε αυτά προσθέσουμε την επιβλητικότητα των χαμηλών συχνοτήτων του μπάσου, την δεξιοτεχνία και δυναμικότητα του ντράμερ, την bluesy φωνή του τραγουδιστή, τα δυνατά σόλα και την επιμονή της μπάντας στο blues with a feeling εύκολα γίνεται αντιληπτό το μουσικό αποτέλεσμα. Όπως άλλωστε λένε και οι φίλοι του σχήματος ,"Κάθε μουσικό κομμάτι,είναι σαν να το ακούς για πρώτη φορά"

Γιώργος Χατζόπουλος ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Μεταξάς ηλεκτρικό μπάσο

Γιάννης Χριστόπουλος Τύμπανα

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

TESTAMENT: Εξώφυλλο και ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album



Το πολυ-αναμενόμενο νέο album των Testament, το "The Dark Roots of Earth", πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το φοβερό εξώφυλλό του.
Ο Χάκος Περβανίδης, παραβρέθηκε εκ μέρος του Metal Hammer στο επίσημο listening session του album, το οποίο έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στα κεντρικά γραφεία της Nuclear Blast στην Γερμανία, και στο επόμενο τεύχος του Metal Hammer μας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από αυτό, καθώς επίσης και μια συνέντευξη με τον κιθαρίστα των Testament, τον Eric Peterson.

Νίκος Χατζηστεφάνου και η Ειρήνη Τσιλιγιάννη - live

Ο Νίκος Χατζηστεφάνου και η Ειρήνη Τσιλιγιάννη ζωντανά στο Unplugged Bar στο Χαλάνδρι, στις 26 Μαίου!!!

Σε ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής και ξένης έντεχνης και ροκ μουσικής, με τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Νίκου με τίτλο «Παράξενο Παιδί», και ένα μίνι αφιέρωμα έκπληξη στο τέλος!!
Unplugged Bar, Χαϊμαντά 26, Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη"

Rock XS Radio | Rock For The Planet | ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΜΑΗ

Rock XS Radio | Rock For The Planet | ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΜΑΗ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012


1952 Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός David Byrne γεννήθηκε στο Dumbarton της Σκωτίας. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Talking Heads από το 1975 έως και το 1991. Δημοφιλή τραγούδια τους τα "Burning Down the House", "Psycho Killer", "Once in a Lifetime" κ.α. Το 2002 το όνομα του μαζί με των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος Talking Heads γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Κέρδισε βραβείο Όσκαρ το 2004 για την μουσική στην ταινία "The Last Emperor", την οποία έγραψε σε συνεργασία με τους Ryuichi Sakamoto και Cong Su. Για τα προσωπικά του άλμπουμ συνεργάστηκε στενά με τον παραγωγό Brian Eno.

1976 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Keith Relf (Keith William Relf 1943-1976) απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών στο σπίτι του στο Λονδίνο όταν χτυπήθηκε από ρεύμα που διέρρευσε από την αγείωτη κιθάρα του. Υπήρξε βασικός τραγουδιστής του rock συγκροτήματος The Yardbirds. Γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως τα "For Your Love", "Over, Under, Sideways, Down" και "Heart Full of Soul". Το 1992 το όνομα του μαζί με των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος Yardbirds, γράφτηκε στοRock and Roll Hall of Fame.

1998 Ο Αμερικανός τραγουδιστής της jazz και ηθοποιός Frank Sinatra (Francis Albert Sinatra 1915-1998) απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από καρδιακή προσβολή. Το 1953 για το ρόλο του στην ταινία "From Here to Eternity" κέρδισε βραβείο Όσκαρ και το 1965 βραβεύτηκε με το βραβείο Grammy"Lifetime Achievement" για την προσφορά του στη μουσική και τον κινηματογράφο. Τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες όπως τα "Strangers in the Night", "My Way", "I've Got You Under My Skin" κ.α.

1973 Στην πρώτη θέση του Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin με το άλμπουμ "Houses of The Holy". Είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου. Το 1974 θα κερδίσει το βραβείο Grammy "Best Recording Package". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Song Remains the Same", "D'yer Mak'er", "No Quarter" κ.α.

1976 Κυκλοφορεί το πρώτο παγκόσμιας κυκλοφορίας στούντιο άλμπουμ του hard rock συγκροτήματος AC/DC, με τίτλο "High Voltage". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "It's a Long Way to the Top (If You Wanna Rock n' Roll)", "T.N.T.", "High Voltage" κ.α. Αν και δέχτηκε άσχημες κριτικές από τα ΜΜΕ της εποχής, μόνο στην Αμερική πούλησε πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα.

Kinky Swingers Live // Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 // 7 Sins Club

Kinky Swingers Live // Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 // 7 Sins Club

*** Rockabilly & Rock 'n' Roll from the 50's and 60's ***

Με χαρά σας περιμένουμε να χορέψουμε και να περάσουμε μία βραδιά με
Rock 'n' Roll. Είσοδος 6 euro δίχως ποτό. Τιμή μικρής μπύρας 3
euro,ποτού 5 euro.
εύκολη πρόσβαση από το μετρό της πλατείας Ομονοίας.



Seven Sins Club
Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Τηλ : 6977168351 , 6983475970
Πρόσβαση : Μετρό - Στάση Ομόνοιας

OPETH: Τραυματισμός του Akerfeldt - 2nd UPDATE!


akerfeldtΣύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης των OpethMikael Akerfeldt, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκρότημα αναγκάζεται να ακυρώσει την εμφάνισή του στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω του ατυχήματος. Καθώς φαίνεται ο Mikael Akerfeldt έχει σπάσει το χέρι του.
UPDATE: Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Mikael Akerfeldt δεν έχει σπάσει το χέρι του, αλλά η εισαγωγή του στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε για μικρό τραύμα στο κεφάλι, από το οποίο αναμένεται να αναρρώσει σύντομα πλήρως. Ο τραυματισμός του δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα συναυλιών του συγκροτήματος.
UPDATE 2: Νεότερες πληροφορίες που ξεδιαλύνουν μια και καλή το θέμα, μιας και προέρχονται από το επίσημο Facebookτων Opeth, αναφέρουν τα εξής:
«Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή, ο Mike χτύπησε το κεφάλι του στο tour bus, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα βαθύ κόψιμο που έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας. Ο Mike μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά έφυγε από αυτό με 8 ράμματα και έναν άσχημο πονοκέφαλο. Τώρα είναι ΟΚ και τον περιμένουμε να επανέρθει (έστω σε αργότερους ρυθμούς) για το αυριανό και τα επόμενα shows μας.»

UNDER THE CITY FESTIVAL 2012 // 6-22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 // 7 SINS CLUB

To 7 Sins Club θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή συναυλιακή σεζον διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο του καλοκαιρινό 15ήμερο φεστιβάλ με σκοπό να γίνει θεσμός στον underground και alternative χώρο !

Πάνω από 40 συγκροτήματα από πολλά μουσικά είδη (metal, rock, hard rock, alternative, gothic, electro, hip hop, dubstep) παρατάσοντε τις 15 ημέρες του festival για να μας παρουσιάσουν την δουλειά τους.

Γιατί τα καλύτερα φεστιβάλ γίνονται κάτω από την πόλη !!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για μπάντες στο email info@sevensinsclub.gr και στα τηλέφωνα : 6977168351, 6983475970

Πληροφορίες για χορηγούς στο τηλ : 6983475970

>>> Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες στο email σας : Όνομα μπάντας (ή μπάντες), Είδος μουσικής, Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνo επικοινωνίας, email.

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!


Rock XS Radio | Rock For The Planet | Υπερεκτίμηση του αυθόρμητου...

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Υπερεκτίμηση του αυθόρμητου...

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Standing next to you I disappear

>

Porcupine Tree - Disappear

We made the world believe we didn't care
We gate crashed parties and just stood and stared
We moved to London and stayed in all year
Standing next to you I disappear

You made a choice for us to live it up
I've got a voice inside me saying give it up
Let's get out of here, let's find a new career
You be famous, I'll disappear

Disappear - I erase myself again

I need security, you favour chance
I ponder everything, you advance
You bring the world to me and I just sneer
Standing next to you I disappear

Και ξεκινας το ταξιδι ...γεμιζεις τις βαλιτσες με ονειρα...χρωματιστα ονειρα γεματα αρωματα.......
Πως αλλαζουν ολα κ καποια μερα ξυπνας κ το ειδωλο σου δεν υπαρχει στον καθρεφτη....Πως γινεται να μην εχεις πια ουτε καν μια σκια στ δρομο .....Πως βρεθηκες μονος σου να προχωρας με βαρεια βηματα..Πως γινεται κ δεν φαινεσαι πουθενα πια.....δεν το καταλαβες.....Ποσο απεχεις τωρα μακρυα....ουτε που φαινεσαι πια.....χαμενος μακρυα ...μονος........ανυπαρκτος κ αορατος........Ειναι που οι αλλοι ανεβηκαν πολυ ψηλα η εσυ χανεις κομματια του εαυτου σου σιγα σιγα..........Κ νοιωθεις ξαφνικα πως ειναι ανωφελα ολα....δεν υπαρχει λογος πια για τιποτα.......αφου ετσι κ αλλιως κανεις δεν σε βλεπει ....σαν ενα φαντασμα τριγυρνας κ παραδερνεις εξω απ τον κυκλο των αλλων. Κανεις δεν αισθανεται ουτε πως λειπεις ουτε πως εισαι ακομα εδω...Κανεις δεν νοιαζεται ........Κ εσυ εχεις απλα εξαφανιστει !!Σ εχει ρουφηξει ενα τουννελ που δεν εχει εξοδο.....

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ - (ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

58 WARLORD - TO THE SWORDS, TO THE GUNS!

Δέος. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα τού να μιλάς μ’ έναν άνθρωπο που η μουσική του σου άλλαξε τη ζωή, μ’ έναν από τους μεγαλύτερους heavy metal συνθέτες όλων των εποχών, με το μόνο κιθαρίστα που άγγιξε τον απόλυτο Λυρισμό. 
Δέκα χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στο περιοδικό και με αφορμή την κυκλοφορία του “ANTHOLOGY” με τα άπαντα και τη βιογραφία των τεράστιων WARLORD, συζητάμε με τον WILLIAM J. TSAMIS. Ειλικρινής, αποκαλυπτικός και ταπεινός όπως μόνο οι πραγματικά μεγάλοι, μας λέει για την περιπέτεια της υγείας του, για τα θρησκευτικά πιστεύω του, για τις άδηλες επιρροές του από την ελληνική μουσική, για το τιμημένο παρελθόν των Warlord αλλά και για το επερχόμενο album τους, εκμυστηρευόμενος κάποια πράγματα για πρώτη φορά. Ozzy, Accept και Νταλάρας. Κάθε λέξη του, χρυσάφι για όσους κραδαίνουν υπερήφανα την ασπίδα με το “W” στο χέρι. Δόξα και τιμή!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ W. ΚΕΤΙΓΕΝΗ