ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νεοπαλλήνεια 2010

Πρόκειται για μια εκδήλωση του συλλόγου «Νέα Παλλήνη».

Το ξεκίνημα της γίνεται το 1979, όταν το τέλος του καλοκαιριού έβρισκε τους κατοίκους της περιοχής και τους φίλους τους στην πλατεία για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού και το καλωσόρισμα του φθινοπώρου. Παραδοσιακά, η γιορτή των "Νεοπαλληνείων" γινόταν το τριήμερο πριν την "έναρξη" των σχολείων, καθώς οι παραθεριστές της περιοχής έφευγαν για να "επιστρέψουν" στις μόνιμες κατοικίες τους.
Τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον σταθεροποιήσει το βήμα μας, ενισχύουμε την εξωστρέφειά μας και θέλουμε όλη αυτή η ενέργεια, το κέφι και το μεράκι να περάσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο... Αγωνιζόμαστε για να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα κάνουν πιο εύκολο στον κάθε ένα να "ξεκολλήσει" από την συνήθεια του καναπέ, να βγει έξω στο κοινωνικό παιχνίδι και να θέσει τις σκέψεις, το κορμί και τα συναισθήματα του σε κίνηση...
Νεοπαλλήνεια 2010!
"Ταξιδεύοντας με όχημα τον πολιτισμό"!

3 days festival ~ Τριήμερο φεστιβάλ

10-11-12 Σεπτεμβρίου 2010!!!
Ο Σύλλογός μας, διανύοντας πλέον την τέταρτη δεκαετία από την ίδρυσή του, διοργανώνει στα πλαίσια του κοινωφελούς χαρακτήρα του τις εν λόγω εκδηλώσεις, με την υποστήριξη του Δήμου Παλλήνης, της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και της τοπικής, κυρίως, κοινωνίας.
Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, θεσμός πλέον, καθιερώθηκαν ως γιορτή για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού και το καλωσόρισμα του φθινοπώρου με τη νέα σχολική χρονιά.
Η είσοδος του κοινού στο χώρο των εκδηλώσεων είναι εντελώς ελεύθερη και φέτος αναμένουμε να μας επισκεφθούν, για άλλη μια φορά, περισσότερα από 2500 άτομα.
Για τις φετινές εκδηλώσεις ήδη έχουμε εξασφαλίσει και προγραμματίζουμε να συμμετάσχουν:


Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010 (Νεανική βραδιά)*
ZΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και η μΠΑΝΤΑ-ΚΟΑΛΑ (myspace.com/zakstefanou)
ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ (youtube.com/user/KokkinaXaliaTheBand facebook.com/kokkinaxalia.theband )
Βαγγέλης Κακουλάκης (myspace.com/vaggeliskakoulakis)
*ΔΩΡΕAN μετακίνηση με πούλμαν από σταθμό Προαστιακού - Metro "Παλλήνη" προς την πλατεία σε κυκλικά δρομολόγια (από τις 20:00 ανά 20 λεπτά)

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 (Λαϊκή βραδιά)
Το συγκρότημα και η ορχήστρα του Βασίλη Πάτσιου και της Μαρίας Σκουλά και το Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί.
Το χορευτικό συγκρότημα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 (Παιδική βραδιά)
Θέατρο Σκιών για τους μικρούς μας φίλους με τον Άγγελο Αλιμπέρτη.

Χώρος:
Πλατεία Αγίου Γεωργίου ~ Νέα Παλλήνη Αττικής
(όπισθεν Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής)
χάρτης περιοχήςhttp://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=103515201411833309778.000455cfd5c2a4bbef11e&ll=38.004347%2C23.879642&spn=0.026985%2C0.076904&z=14 

Πληροφορίες για τις Μετακινήσεις... εδώ...
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=190917217&blogId=538897812 

Εισιτήριο:
Δωρεάν - Free
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
neopallineia@gmail.com
http://www.myspace.com/neopallineia

Φέτος περιμένουμε κι εσένα!
1979-2010
31 Χρόνια Σύλλογος "Νέα Παλλήνη"
και συνεχίζουμε...
:)
Και όπως έχει πει ένας πολύ καλός φίλος της εκδήλωσης...
Κάθε φορά που κάνετε INVITE φίλους σε αυτό το event βάζετε και σεις ένα μικρό λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Εξάλλου, η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί.
SPREAD THE WORD! Remember, Remember the Days of September!!!

Σαν Σήμερα...11 Σεπτεμβρίου

1965 Ο Αμερικανός DJ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Moby (Richard Melville Hall) γεννήθηκε στο Harlem της Νέας Υόρκης. Θεωρείται από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της Electronica, της γενειάς του. Το ψευδώνυμο "Moby" του το έδωσαν οι γονείς του λόγω μακρινής συγγένειας με το συγγραφέα του μυθιστορήματος "Moby Dick", Herman Melville. Έχει κυκλφορήσει 10 στούντιο άλμπουμ, από τα οποία έχουν ξεχωρίσει τραγούδια επιτυχίες όπως "Go", "Why Does My Heart Feel So Bad?", "Porcelain", "We Are All Made of Stars", "Extreme Ways", "In My Heart", "Wait for Me", κ.α.

1987 Ο θρύλος της Reggae, φίλος και συνεργάτης του Bob Marley στους The Wailers, Peter Tosh (Winston Hubert McIntosh 1944-1987), δολοφονείται από μια συμμορία εκβιαστών η οποία προσπαθεί να του αποσπάσει χρήματα. Ο αρχηγός της συμμορίας ήταν ένας από τους ανθρώπους που ο Tosh βοήθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια του βγαίνοντας από την φυλακή. Ο Peter Tosh θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της Reggae μουσικής και μαζί με τους The Wailers την έκαναν διάσημη έξω από τα στενά σύνορα της Jamaica. Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα, ακολούθησε σόλο καριέρα. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Apartheid", "Equal Rights", "Don't Look Back" (μαζί με τον Mick Jagger), "Legalize It", κ.α.

1965 Οι The Rolling Stones βρίσκονται στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart με το τραγούδι "(I Can't Get No) Satisfaction". Ήταν μια δημιουργία των Mick Jagger και Keith Richards και παραγωγή του Andrew Loog Oldham. Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στη 2η θέση.

1976 Οι KC & the Sunshine Band βρίσκονται στην κορυφή του US Billboard Hot 100 με το τραγούδι "(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty". Ήταν μέρος του άλμπουμ του συγκροτήματος "Part 3" και το τρίτο τους Νο1 στο Billboard.

2001 Οι Dream Theater κυκλοφορούν το άλμπουμ "Live Scenes From New York". Είχε ηχογραφηθεί στις 30 Αυγούστου του 2000, κατά την διάρκεια συναυλίας στο Roseland Ballroom της Νέας Υόρκης. Το αρχικό εξώφυλλο του CD αποσύρθηκε την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του επειδή είχε φωτογραφίες των δίδυμων πύργων να φλέγονται. Επανακυκλοφόρησε με νέο εξώφυλλο.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ROCKWAY PARTY with Danger Angel - Back in the City...

01 Οκτωβρίου στις 10:30 μ.μ. - 02 Οκτωβρίου στις 6:00 π.μ.

Δεν μας πτοεί ούτε η κρίση , ούτε μας φοβίζει το μνημόνιο, η τρόικα και τα σκληρά οικονομικά μέτρα.
Εμείς αντιστεκόμαστε...Με ένα τρελό Rockway party!!!

...Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο γοητευτικό χώρο του BAT CITY (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα) παρέα με την πιο καυτή live μπάντα της πόλης τους τρομερούς DANGER ANGEL θα πραγματοποιήσουμε το πιο rock event του μήνα.

Έπειτα θα αναλάβουν τo ρόλο του dj οι συντάκτες του Rockway.gr όπου θα παίξουν τα πιο rock τραγούδια του πλανήτη για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως με τα τραγούδια που αγαπήσαμε.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν κατά την διάρκεια της βραδιάς όπου αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Για αυτό λοιπόν μην χάσετε με τίποτα το party του Rockway.gr

Είσοδος: 5 ευρώ με Μπύρα.
Ώρα Έναρξης: 22.00Δείτε περισσότερα
BAT CITY CLUB Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11 Athens, Greece

Σαν Σημερα...10 Σεπτεμβριου

1950 Ο Αμερικανός κιθαρίστας Joe Perry (Anthony Joseph Perry) γεννήθηκε στη Lawrence της Μασαχουσέτης. Οι γονείς του ήταν Πορτογάλοι και ο παππούς του άλλαξε το όνομα τους από Pereira σε Perry, μόλις μετανάστευσαν στην Αμερική. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα Aerosmith από το 1971 μέχρι και σήμερα. Από το 1979 έως και σήμερα έχει κυκλοφορήσει και πέντε σόλο άλμπουμ με το συγκρότημα που δημιούργησε, The Joe Perry Project. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρίσκεται στη 48η θέση. Το όνομα του, μαζί με των υπόλοιπων μελών του γκρουπ, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2001. Οι πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν τιμηθεί με 31 βραβεία, μεταξύ αυτών 7 American Music Awards και 4 Grammy Awards.

1984 Ο βασικός κιθαρίστας του δημοφιλούς Αμερικανικού συγκροτήματος Kings of Leon, Matthew Followill (Cameron Matthew Followill), γεννήθηκε στην Oklahoma των Η.Π.Α. Σπούδασε μουσική από την ηλικία των 10 και όταν παράτησε το σχολείο, τα ξαδέρφια του Nathan, Caleb και Jared Followill του ζήτησαν να ενσωματωθεί στο συγκρότημα.

2005 Ένας από τους πιο σημαντικούς Blues κιθαρίστες, ο Clarence "Gatemouth" Brown (1924-2005), απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών στο σπίτι του αδερφού του στο Texas, από την ασθένεια του καρκίνου. Το 1982 είχε κερδίσει το βραβείο Grammy "Best Traditional Blues Album" για το "Alright Again!". Το παίξιμο του επηρέασε πολλούς κιθαρίστες, όπως οι Albert Collins, Guitar Slim, J.J. Cale, Frank Zappa.

1975 Οι Kiss κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους, με τον τίτλο "Alive!". Περιέχει τραγούδια από τα τρία προηγούμενα άλμπουμ τους, "Kiss", "Hotter Than Hell" και "Dressed to Kill", σε ζωντανές εκτελέσεις. Περιείχε τραγούδια όπως "Hotter Than Hell", "Firehouse", "Rock and Roll All Nite", κ.α.

1979 Σε μια συναυλία της στην Φλωρεντία της Ιταλίας η Patti Smith ανακοινώνει πως αποσύρεται από τις ζωντανές εμφανίσεις για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια της. Θα επιστρέψει δέκα χρόνια περίπου μετά.

A.T.M. THE BAND - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παρελθόν αποτελεί ο Mike Portnoy για τους Dream Theater

Αυτή και αν είναι είδηση.


Ο Mike Portnoy αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Dream Theater, των οποίων αποτελούσε μέλος για 25 χρόνια (συνυπολογίζνοτας και την περίοδο των Majesty). Ο λόγος για την αποχώρηση του είναι, όπως ο ίδιος δήλωσε, το γεγονός ότι με τα άλλα σχήματα που συμμετέχει (Hail!, Transatlantic και Avenged Sevenfold) περνάει πιο ευχάριστα απ’ ότι με τους Theater.
Πριν ο Portnoy πάρει αυτή του την απόφαση, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη των Theater να κάνουν ένα διάλειμμα προκειμένου οι σχέσεις μεταξύ τους να βελτιωθούν. Αυτοί όμως αρνήθηκαν και προτίμησαν να συνεχίσουν με κάποιον άλλο drummer. Ο Portnoy προσφέρθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες και το 2011, προκειμένου να μην τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, όμως αυτοί αρνήθηκαν και αυτή την πρόταση.

Σαν Σήμερα...9 Σεπτεμβριου

1941 Ο Αμερικανός Soul τραγουδιστής Otis Redding (Otis Ray Redding, Jr. 1941-1967) γεννήθηκε στο Dawson της Georgia. Αποκαλείται και Βασιλιάς της Soul. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1989, στο Songwriters Hall of Fame το 1994 ενώ το 1999 τιμήθηκε με το Grammy Lifetime Achievement Award για την συνολική του προσφορά στη μουσική. Το 2008 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The Greatest Artists of All Time", το όνομα του βρέθηκε στην όγδοη θέση. Δημοφιλή τραγούδια του: "Try a Little Tenderness", "Shake" και "(Sittin' On) The Dock of the Bay", το οποίο ηχογραφήθηκε τρεις ημέρες πριν τον θάνατο του. Το όνομα του θεωρείται συνώνυμο της Soul μουσικής.

1967 Οι Sam & Dave κυκλοφορούν στην Αμερική το τραγούδι "Soul Man", το οποίο λίγο αργότερα τους χάρισε το βραβείο Grammy "Best Performance - Rhythm & Blues Group". Τα επόμενα χρόνια θα τραγουδηθεί από πολλούς καλλιτέχνες όπως James Brown, Blues Brothers, Lou Reed & Sam Moore, κ.α. Το τραγούδι είχαν γράψει οι Isaac Hayes και David Porter.

1971 Κυκλοφορεί στην Αμερική το δεύτερο σόλο άλμπουμ του John Lennon, με τον τίτλο "Imagine". Ηχογραφήθηκε στα Ascot Sound και Record Plant Studios της Νέας Υόρκης, από τις 23 Ιουνίου έως και τα τέλη Ιουλίου. Θεωρείται ο πιο δημοφιλής προσωπικός του δίσκος. Το 2003 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρέθηκε στη 76η θέση. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Imagine", "Jealous Guy", κ.α. Ήταν το πρώτο Νο1 άλμπουμ του Lennon στο Billboard.

1978 Στο Top Hat Ballroom του Δουβλίνου οι νεαροί τότε U2 συμμετέχουν σε συναυλία των Stranglers σαν support συγκρότημα. Δεν είχαν δικά τους καμαρίνια και ο Bono και η παρέα του άλλαξαν πίσω από τα ηχεία. Η αμοιβή τους ήταν 50 λίρες.

2008 Σε συναυλία των Oasis στο Toronto του Καναδά, ένας θαυμαστής ξεφεύγει από την ομάδα φρούρησης, ανεβαίνει στην σκηνή και πέφτει πάνω στον Noel Gallagher τον οποίο ρίχνει κάτω και του σπάει μερικά πλευρά. Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Noel μεταφέρεται στο Toronto General Hospital. Ο νεαρός, Daniel Sullivan, συνελήφθη από την αστυνομία. Στις 21 Απριλίου του 2010, θα καταδικαστεί σε 12 μήνες κατ' οίκον περιορισμό.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤA LIVE ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ROCK

WINTER TIME "HANDMADE" BAZAAR @ AΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 
Rock house ΚΥΡΙΑΚΗ 3/10



Ο "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ" σε συνεργασία με την 4P PROductions






διοργανώνει το 1ο χειμωνιάτικο Bazaar χειροποίητων κατασκευών






(κόσμημα,κερί,χαρτί,ύφασμα






,δέρμα, μέταλλο,πέτρα,






πίνακες ζωγραφικής,κλπ)





την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.
"Στήνουμε" το μεσημέρι από τις 12.00 και μετά
έως αργά το βράδυ.
- Κόστος συμμετοχής(για τους δημιουργούς):15e
- ελεύθερη είσοδος(για το κοινό)
- ηλεκτρονική υποστήριξη,διαρκές follow up
- όμορφες μουσικές και απίστευτα καλή διάθεση!!
- οι τιμές μας στο bar: μπυρα CRAFT(μεγάλη) 5e/ποτά 5 & 6e, coctails 7e
χορηγοί επικοινωνίας:
JACK DANIEL'S
4P PROductions
Απορίες,ερωτήσεις,σχόλια και συμμετοχές:
aristofanisrockhouse@hotma






il.gr












6937.301.149


....................
LIVE -SOLD OUT-MINAS TSIGOS(danger angel)
STO ARCHITECTURE -WE ARE BACK....

17 Σεπτεμβρίου · 12:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
ARCHITECTURE(arxitektonikh) OULWF PALME 23 STOU ZWGRAFOU
OI SOLD OUT KAI O MINAS TSIGOS(danger angel) EPISTREFOUN STO ARCHITECTURE GIA ALLH MIA ROCK XRONIA...PRWTO LIVE LOIPON GIA FETOS...ARA...ANEVASMENH DIA8ESH...ROCK SUNAIS8HMATA...KAI PAME NA TO GKREMISOUME GIA ALLH MIA FORA TO MAGAZAKI...
.............
HE'S BACK - Ο ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ LIVE ΣΤΟ ΕΝΖΖΟ


Ο Ησαΐας Ματιάμπα μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη ξανά μαζί μας σε μια ζωντανή εμφάνιση που μας ζητάγατε ακόμα και στις διακοπές σας.

Πάντα με χιούμορ και διάθεση για παιχνίδι, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο
ENZZO Club, θα γίνει
ένα σούπερ πάρτυ που θα μας μείνει αξέχαστο!!!
...
Μην ξεχνάτε... μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέρος του προγράμματος..!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!
ΕΝΑΡΞΗ: 23:30 - αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε στην ώρα μας :-)
Μαζί όπως πάντα οι MatBoys:

Drums: Βαγγέλης Παπαχρηστόπουλος
Bass: Δημήτρης Μουτάφης
Guitar: Κώστας Φοίτος
Sound engineer: Δημήτρης Καρπούζας
Στα πλήκτρα ο Νίκος Σάλτας
Τηλ. κρατήσεων: 210 5782610
Isaias Matiaba on fb: 
http://www.facebook.com/hsaias.matiaba
Isaias Matiaba fan page on fb: 
http://www.facebook.com/pages/ISAIAS-MATIABA/28458007343?ref=ts
Isaias Matiaba group on fb: 
http://www.facebook.com/pages/ISAIAS-MATIABA/28458007343?ref=ts
Isaias Matiaba on Myspace: 
http://www.myspace.com/isaiasmatiaba
Art Club: 
http://www.art-club.gr/a4/3
Raxevsky: 
http://www.raxevsky.gr/
Raxevsky on fb: 
http://www.facebook.com/pages/RAXEVSKY/216176984054?ref=search
Isaias Matiaba Official Yοutube Channel: 
http://www.youtube.com/user/MatiabaTV
'' Θα Περιμένω '' : 
http://www.youtube.com/watch?v=dki5oEiaFDw
YOU CAN DOWNLOAD MY NEW SONG '' THA PERIMENO '' FROM ITUNES :
http://itunes.apple.com/gr/album/tha-perimeno-single/id334534927
'' Tha Perimeno '' Chrysanthos Kaslis Club Remix: 
http://www.youtube.com/user/MatiabaTV#p/c/52E3144CA0B3AAC1/1/oVKujGfU1YU
YOU CAN DOWNLOAD FREE THE CLUB REMIX OF ''THA PERIMENO'' BY CHRYSANTHOS KASLIS: 
http://rapidshare.com/files/405919708/THA_PERIMENW__CHRYSANTHOS_KASLIS_REMIX_-ISAIAS_MATIABA.mp3 Δείτε περισσότερα

................
Ο Μίλτος Πασχαλίδης 
το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ»

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας μια ακόμη στάση. Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», μεταξύ Σταυρούπολης και Πολίχνης. Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα». Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας. «Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί του ο Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν, ο Αντρέας Αρβανίτης στη λύρα και στο λαούτο, ο Νίκος Καρατζάς στα κρουστά τύμπανα και ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κόντρα μπάσο.
Ώρα έναρξης : 21.00 , είσοδος ελεύθερη
πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά»
στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά»
Λαγκαδά
Thessaloníki, Greece

Zafeiriou Christina mia dior8osi mono, i eisodos den einai eleu8eri.H timi einai 6 euro!



......................

ΟΙ ΜΠΛΕ 
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ» στη Θεσσαλονίκη

«Μία φορά κι έναν καιρό», ονομάζεται το νέο τραγούδι των ΜΠΛΕ και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό «παραμύθι» από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας λένε στην παιδική μας ηλικία..
Το εξαιρετικό συγκρότημα ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», μεταξύ Σταυρούπολης και Πολίχνης. Ακόμη μία φορά έρχονται να μας καθηλώσουν, δίνοντας σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.
Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση.
Εκτός από δικές τους επιτυχίες οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.
πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά»
Ώρα έναρξης : 21.00

Zafeiriou Christina mia dior8osi mono, i eisodos den einai eleu8eri.H timi einai 6 euro!


.................
ALKIVIADIS KONSTANTOPOULOS-DIMITRIS STAROVAS
 LIVE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σάββατο στις 9:00 μ.μ. - Κυριακή στις 12:00 π.μ.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ Κηποθέατρο Αλκαζάρ-Λάρισα

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ART IN ROCK-BIRTHDAY PARTY






Σαν σήμερα...8 Σεπτεμβρίου

1945 Το ιδρυτικό μέλος και μουσικός του Hammond των The Grateful Dead, Ron McKernan γνωστός και ως "Pigpen" (Ronald Charles McKernan 1945-1973), γεννήθηκε στο San Bruno της California. Ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και τον θάνατο του. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Janis Joplin. Το όνομα του γράφτηκε, μαζί με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος, στο Rock and Roll Hall of Fame το 1994.

1973 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Marvin Gaye με το τραγούδι "Let's Get It On". Είναι μέρος του ομότιτλου άλμπουμ του τραγουδιστή και το δεύτερο Νο1 του στο Billboard. Ηχογραφήθηκε στις 22 Μαρτίου στο Hitsville West του Λος Άντζελες.

1982 Ο Peter Gabriel κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του, με τίτλο "Security". Περιέχει την μεγάλη επιτυχία "Shock the Monkey". Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε αργότερα στην ταινία "Project X" (1987) σε σκηνοθεσία του Jonathan Kaplan.

1998 Κυκλοφορεί από την Virgin Publishing, το βιβλίο "1,000 Greatest Albums Of All Time". Στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται τέσσερα άλμπουμ των The Beatles. Πρώτο το "Revolver" και ακολουθεί στην δεύτερη θέση το "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", στην τρίτη θέση το "The Beatles" (White Album) και στην πέμπτη θέση το "Abbey Road". Αυτοί που σπάνε το σερί είναι οι Nirvana και το άλμπουμ "Nevermind" που βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

2003 Για την προώθηση του νέου άλμπουμ "Reality", ο David Bowie δίνει μια παράσταση για λίγους τυχερούς στα Riverside Studios του Hammersmith στο Λονδίνο. Η παράσταση θα κινηματογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα DVD. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "New Killer Star", "Never Get Old" και το "Try Some, Buy Some" του George Harrison.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ 2010-2011

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ 2 LIVE,ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/09 ΣΚΟΥΡΟ ALBO K ΣΑΒΒΑΤΟ 11/09 "ΦΤΟΥ Κ ΠΑΙΖΩ".

..............
ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ & Blues Report 
Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο Ghost House
09 Οκτωβρίου στις 11:00 μ.μ. - 10 Οκτωβρίου στις 4:30 π.μ.
Μια ανερχόμενη Rhythm n’ Blues μπάντα με ρόκ καταβολές και Soul διάθεση.
Δεν μας πιάνει εμάς η κρίση, θα παίζουμε τα μπλούζ μέχρι να το γυρίσει.
Αντιστεκόμαστε με καλή μουσική από τον Νίκο Τσιαμτσίκα και τους Blues Report που έρχονται ανανεωμένη να εγκαινιάσουν τη νέα χειμερινή σαιζόν με δυναμισμό και ανατρεπτική διάθεση.
Πασίγνωστα ρύθμ εν μπλούζ (και όχι μόνο) κομμάτια, όπως, το Sweet home Chicago, Minnie The moocher, Messing With the kid, Mustung Sally, Little Wing, αποδίδονται με μοναδικό τρόπο αλλά με σεβασμο στους μεγάλους δημιουργούς όπως οι Willie Dixon, Buddy Guy, Muddy Waters και πολλοί άλλοι…. Όταν το κέφι των πολλών φίλων της μπάντας το επιβάλλει, μέσα στις παραπάνω από 2 ώρες που αφιερώνονται στο κοινό, δεν αποκλείονται κομμάτια Ρέγκε και ρόκ εν ρόλ καθώς το μπλούζ έχει στην ουσία «γεννήσει» τους ρυθμούς αυτούς και τους θεωρεί ..παιδιά του.
Η μπάντα δεν αντιστέκεται ούτε στη γλυκιά έλξη του ελληνικού ρόκ καθώς η γενική αντίληψη είναι ότι η μουσική είναι μία και ο στόχος της ίδιος, είτε παίζεται στους δρόμους του Σικάγο, είτε στα κλάμπ της Αθήνας…

Την μπάντα αποτελούν οι : Νίκος Τσιαμτσίκας Φωνή, κιθάρα – Τάσος “The beast” Δημητριάδης ντράμς – Γιάννης “Handsome” Σαμαράς μπάσο – Βαγγέλης “Mr Sax” Παναγιωταράκος Σαξόφωνο και Δημήτρης “mr man” Μαθέας και “J Warbird” Παύλος Ξένος στις ηλεκτρικές κιθάρες. Η μπάντα έχει την τύχη συχνά να φιλοξενεί τη γλυκιά φυσαρμόνικα του Γιάννη Παχίδη…
Η μουσική είναι η τρέλα των μελών της μπάντας, οι οποίοι είναι όλοι, αντάξιοι επαγγελματικών προσδοκιών όπως δείχνουν κάθε φορά τα χειροκροτήματα….
Το Σάββατο 9 Οκτώβρη στο Ghost House στην οδό Λεπενιώτη 26 στου Ψυρρή, μια μοναδική βραδιά με το Νίκο Τσιαμτσίκα και τους Blues Report ζωντανά στη σκηνή μαζί με φίλους που θα κάνουν το μαγαζί να ταρακουνηθεί….
GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece
................

ΣΥΝΑΥΛΙΑ COLD FEET PROJECT

Εχοντας παρει ποικιλες υπαρξιακες εμπειριες απο τις καλοκαιρινες τους περιπετειες οι cold feet project ειναι ετοιμοι για το πρωτο live μετα το καλοκαιρι.Περιεργοι ηχοι, φωνητικοι αυτοσχεδιασμοι αλλα και τα μυστικα της τεχνολογιας θα τους βοηθησουν να βγαλουν ολες τις υπαρξιακες δαιδαλωδεις και μπερδεμενες σκεψεις τους

cold feet poject an existential trip to moral grey.
Konstantinos Kokkinos -vocals,ac.guitar,melodica,bongos,effects trigger operator;;;;; Sofia Filonos-vocals;;;;; Dimitris Tasainas-vocals,el.bass;;;;; Nikos Mpakopoulos-alto sax;;;;; Alex Karadimos-el.guitar,banjo,programing;;;;; Charalabos Papaemmanouil-drums,party motivator.;;;;;;.






...........
OZZY OSBOURNE NIGHT

22 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ. - 23 Σεπτεμβρίου στις 6:00 π.μ.
Ένα ζέσταμα πριν τη μεγάλη συναυλία του ΟΖΖΥ OSBOURNE στο Terra Vibe. Την Τετάρτη 22/9 στο Revenge Of Rock, θα κάνουμε ένα τεράστιο αφιέρωμα στον Madman και θα κληρώσουμε δώρα, προσφορά της Sony Music.
DJ: Σάκης Φράγκος (ROCK HARD)
Σας περιμένουμε όλους!!!

Alterground - GBH & GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR στο GAGARIN!‏







ALTERGROUND: 24 hour cell phone: 6979-709743  / e-mail: alterground@aol.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Underground Oneira 2 - Ελληνόφωνη Σκηνή 2010

Όνειρα… όνειρα… όνειρα! Underground και πάλι τα όνειρά μας, για 2η φορά. Μετά την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια να φτιάξουμε μια διαδικτυακή συλλογή και να την προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στον κόσμο, η ιδέα συνεχίζεται.

Η ολοκαίνουρια συλλογή μας έχει τίτλο «Underground Oneira 2» με υπότιτλο «Ελληνόφωνη Σκηνή 2010» το οποίο χαρακτηρίζει και το περιεχόμενο της.
Φτιάξαμε μια συλλογή με 14 ελληνόφωνα τραγούδια τα οποία αντικατοπτρίζουν ένα κομμάτι της σκηνής, με συγκροτήματα που αγαπάνε την μουσική και θέλουν μια Ελληνική Σκηνή ενωμένη… όπως και εμείς άλλωστε.
Η συλλογή δεν υπάρχει στα δισκάδικα, δεν πωλείται, δεν έχουμε δικαιώματα πάνω στα τραγούδια… είναι απλά ένα όνειρο… το Underground δεύτερο όνειρό μας!
Θα υπάρξει και συνέχεια!

Κατεβάστε Δωρεάν από Rapidshare ή από τον server μας :









// Διαδώστε την συλλογή για να ταξιδέψει παντού ... Ευχαριστούμε πολύ τις παρακάτω μπάντες για την συμμετοχή τους. //



Στην συλλογή συμμετέχουν οι εξής :

Σύμπτωμα – Ως Εδώ / 
http://www.myspace.com/symptomagr 
IXTHEIS – Στον Βορρά / 
http://www.myspace.com/ixtheis 
Fones – Είμαι Εδώ
Γέενα Πυρός – Μια Ευκαιρία Για Την Κόλαση / 
http://www.myspace.com/geennapyros
Δυτικός Άνεμος – Εδώ Είναι Ελλάδα Ρε! / 
http://www.myspace.com/dytikosanemos 
Χρονίρ – Στην Χώρα Του Τίποτα / 
http://www.myspace.com/xronir 
Στιγμές – Σαν Βροχή / 
http://www.myspace.com/stigmesband 
Τα ρόδα της Ερήμου – Η Τώρα Η Ποτέ / 
http://www.myspace.com/TaRodaTisErimou
Tug – Σαν Τρελός / 
http://www.myspace.com/tugito 
Dead June – Ιδανικοί / 
http://www.myspace.com/deadjunechania 
Anoima – Μια Ανάσα / 
http://www.myspace.com/anoima 
Resalto – Τραίνο / 
http://www.myspace.com/resalto 
The Wigs – Κυανέ Ουρανέ / 
http://www.facebook.com/thewigs
Δημήτρης Τσακνάκης – Σωκράτη Τον Μπούλο / http://www.myspace.com/madafakass