ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα... 3 Δελεμβρίου

1911 Ένας από τους πιο δημοφιλής Ιταλούς συνθέτες, ο Nino Rota (Giovanni Rota Rinaldi 1911-1979) γεννήθηκε στο Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται κυρίως για την εργασία του στον κινηματογράφο. Συνεργάστηκε στενά με σκηνοθέτες όπως οι Federico Fellini και Luchino Visconti. Για την μουσική του στα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας "The Godfather" του Francis Ford Coppola κέρδισε το βραβείο Όσκαρ "Best Original Score". Στην 40χρονη καριέρα του έγραψε μουσική για πάνω από 150 ταινίες, όπερα και μπαλέτο.

1948 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Ozzy Osbourne (John Michael Osbourne) γεννήθηκε στο Aston του Birmingham. Αποκαλείται και "The Godfather of Heavy Metal". Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Black Sabbath από όπου αποχώρησε το 1978 για σόλο καριέρα. Το 1994 κέρδισε το βραβείο Grammy "Best Metal Performance" για το τραγούδι "I Don't Want to Change the World". Οι πωλήσεις των σόλο άλμπουμ του ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια με τη φωνή του: "Paranoid", "Crazy Train", "Symptom of the Universe", "Bark at the Moon", "Sabbath Bloody Sabbath", "Shot in the Dark", "Close My Eyes Forever" (μαζί με την Lita Ford) κ.α.

1976 Ένα τεράστιο φουσκωτό γουρούνι που αιωρείτο πάνω από τον σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Battersea Power Station στο Λονδίνο, απελευθερώνεται και αρχίζει να ταξιδεύει στον Βρετανικό ουρανό. Το όνομα του ήταν Algie, είχε μήκος εννέα μέτρα και είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες της φωτογράφησης του άλμπουμ των Pink Floyd, "Animals". Ήταν γεμάτο με ήλιο και είχε τοποθετηθεί πάνω από τον ηλεκτρικό σταθμό την προηγούμενη ημέρα. Προσγειώθηκε στο Kent και το μάζεψε ένας αγρότης που έβαλε τις φωνές στους υπευθύνους επειδή το τεραστίων διαστάσεων γουρούνι τρόμαξε τις αγελάδες του...

1979 Έντεκα άτομα ποδοπατούνται μέχρι θανάτου, λίγο πριν αρχίσει η συναυλία του Βρετανικού συγκροτήματος The Who στο River Front Coliseum του Cincinnati. Το τραγικό γεγονός συνέβη τη στιγμή που το συγκρότημα έκανε πρόβα ήχου και πλήθος κόσμου επιχείρησε να μπει στο κτήριο χωρίς εισιτήριο. Το συγκρότημα δεν ενημερώθηκε παρά μόνο στο τέλος της συναυλίας από φόβο των διοργανωτών μην ακυρώσουν την παράσταση και δημιουργηθούν επεισόδια.

1984 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το άλμπουμ με τίτλο "Real Live". Περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις από την περιοδεία του καλλιτέχνη στη Μεγάλη Βρετανία. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Mick Taylor των Rolling Stones στην βασική ηλεκτρική κιθάρα, ο Ian McLagan των Faces στα πλήκτρα και έκτακτα σε κάποια τραγούδια ο Carlos Santana. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Highway 61 Revisited", "License to Kill", "Ballad of a Thin Man" κ.α.

SOUL&FUNK w/ ΑΓΓΕΛΟΣ&ΓΙΑΝΝΗΣ @ Used Bar

Pop/Rock και ξεσηκωτικά funky grooves με soulful και jazzy πινελιές!

Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011
Άγγελος Τσιμιδάκης - Φωνή/Ηλ. Κιθάρα
Γιάννης Κούσης - Κλασ. Κιθάρα

Used Bar
Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
Είσοδος ελεύθερη
210-6839426

ΨΗΦΙΣΕ DISHARMONY για το Sweden Rock Festival

Οι DISHARMONY είναι η μοναδική Ελληνική μπάντα υποψήφια (μαζί με άλλες 110 από όλο τον κόσμο) για το Sweden Rock Festival που μας έρχεται! Στο επίσημο site του Sweden Rock Festival, θα διεξαχθεί προκριματική ψηφοφορία μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Προκρίνονται οι 20 μπάντες με τους περισσότερους ψήφους και στη συνέχεια 3 μπάντες θα επιλεχθούν από το φεστιβάλ για να συμμετάσχουν. Μπορείτε να βοηθήσετε ψηφίζοντας μια φορά την ημέρα. Ενόψει της ψηφοφορίας λοιπόν, η μπάντα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η τιμή του να σε επιλέγουν στην 100άδα μέσα από περίπου 1500 μπάντες παγκοσμίως για να συμμετάσχεις στην ψηφοφορία για συμμετοχή στο θρυλικό Sweden Rock Festival, ειδικά όταν είσαι μπάντα χωρίς συμβόλαιο.
Μιας και αποτελούμε την μοναδική ελληνική μπάντα σε αυτήν την ψηφοφορία, θα είμαστε τουλάχιστον ευγνόμωνες αν μπορούσατε να ρίχνετε καθημερινά -και μέχρι τις 9 Ιανουαρίου- από 1 ψήφο για τους DISHARMONY (1 ψήφο ανά ημέρα).
Μοιραστείτε το και με φίλους, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!
Eυχαριστούμε! \m/


Vote for Disharmony @ Sweden Rock Festival:
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=574&
https://www.facebook.com/disharmony.gr


Satyros Larousse live At Jazz Music Bar‏

Κάθε Τετάρτη οι Satyros Larousse live στη σκηνή του Jazz Music Bar.

Τατοίου 15,Κηφισια.Είσοδος 8€ με μπύρα.
Doors open: 22:30

Band Line up:
Angel Lo Verde-Φωνή/Κρουστά
Αλέκος Αράπης-Μπάσο
Stefano Mitri-Κιθάρα
Luigi Perico-Τύμπανα

DEATH: Στη δημοσιότητα το artwork του "Vivus!"

Τα φώτα της δημοσιότητας είδε το artwork του "Vivus!", της κυκλοφορίας που περιλαμβάνει δύο live εμφανίσεις των Death από το 1998. Το "Vivus!" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου στην Ευρώπη.


metalhammer.gr


ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ:
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ THE MOB
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ:
ΟΙ FUGAZI ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: JOE LALLY full band
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΓΕΝΑΡΗ:
ΤΟ POST-ROCK ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ: HER NAME IS CALLA + GoodLuckWithTheBombs + we.own.the.sky

ΟΙ HER NAME IS CALLA, ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ & ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΕΟ POST-ROCK ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ post-rock

HER NAME IS CALLA [London, UK]
+ GoodLuckWithTheBombs
+ we.own.the.sky
Βέροι Εγγλέζοι, αναδύθηκαν με την ανατολή της νέας χιλιετίας από τη πάχνη του Leicester, του Leeds και του York για να αγκαλιάσουν με έναν τρόπο άκρως προσωπικό το Post-Rock. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους The Heritage (2008) περιείχε έξι συνθέσεις με διάρκεια πλέον των 50 λεπτών κι έκανε αίσθηση. Η περίφημη Γερμανική ετικέτα Denovali πρόλαβε και τους ενέταξε στις τάξεις της ένα χρόνο αργότερα, επανεκδίδοντας την πρώτη τους μεγάλη κυκλοφορία σε βινίλιο. Το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο The Quiet Lamb, 12 συνθέσεις και διάρκεια 75 λεπτά απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με το NME να του δίνει 8/10 αναφέροντας χαρακτηριστικά: "massive, pastorally apocalyptic music". Το EP Maw σε 300 αριθμημένες κόπιες βινυλίου αποτελεί την ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους και σκοτώνει. Η άκρως ενδιαφέρουσα δισκογραφία τους περιλαμβάνει ακόμα 2 EPs (Live at Denovali Swingfest-2010 και Long Grass σε περιοριμένες κόπιες-2010), ένα DVD/CD (A Blood Promise-2009), ένα 12ιντσο split με τους Maybeshewill (2008), 4 singles (A Moment of Clarity-2007, Condor and River-2007, Hideous Box-2006 και The White and the Skin-2005) και 3 συλλεκτικά demos. Οι Her Name Is Calla θεωρούνται ίσως το σπουδαιότερο νέο Post-Rock σχήμα της Ευρώπης και οι πλέον ικανοί να προσδώσουν μια νέα διάσταση στο συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα. Έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική πολυαναμενόμενη συναυλία στην Αθήνα ακριβώς τη στιγμή που πρέπει. Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Six D.O.G.S. θα αποδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτηρισμό του Drowned in Sound για την αφεντιά τους ως "one of the most daring, unconventional bands the UK has to offer".
Τη βραδιά ανοίγουν ιδανικά δύο εγχώρια σχήματα. Οι τριμελείς GoodLuckWithTheBombs, ταμένοι στα ινστρουμένταλς του post-rock/metal που απελευθερώνουν ένταση και σασπένς, αναμένεται να αποδείξουν πως δίκαια θεωρούνται μία από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες του είδους. Θα παρουσιάσουν υλικό από το ολοκαίνουριο ντεμπούτο άλμπουμ τους From Inertia που μόλις κυκλοφόρησε για λογαριασμό της ετικέτας B Minor. Πρώτοι επί σκηνής οι εκρηκτικοί we.own.the.sky. που αποτελούν ότι πιο φρέσκο και καυτό στις φλέβες της εγχώριας post-rock σκηνής, καθώς το τελευταίο χρόνο έχουν δίκαια κερδίσει το κοινό του είδους. Το πρώτο ντέμο τους είναι ήδη έτοιμο, ενώ οι ετοιμασίες για την ηχογράφηση της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας τους είναι ήδη σε εξέλιξη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 20:30]:
@ SIX D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Κέντρο Αθηνών, Μοναστηράκι, τηλ.: 210-3210510)
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας - Μάξιμουμ χωρητικότητα 250 ατόμων
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΤΡΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 17 ΕΥΡΩ
Οι Her Name Is Calla είναι διαθέσιμοι και για άλλες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα & Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει να τους «κλείσετε» για συναυλία στην πόλη σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: AltergroundLive@gmail.com ή 6979-709743.

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
HER NAME IS CALLA: www.hernameiscalla.com
we.own.the.sky.: weownthesky.bandcamp.com


ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ-ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΥΘΙΚΩΝ FUGAZI ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ: JOE LALLY FULL BAND american underground

JOE LALLY (FUGAZI) full band [Washington DC, USA]
Κοινωνικοί ακτιβιστές, ήρωες του DIY ethic, αυθεντικοί επαναστάτες ενάντια στη μουσική βιομηχανία και πάνω απ' όλα άκρως σημαντικοί εκπρόσωποι του Αμερικανικού Post-Hardcore, που άσκησαν μέγιστη επιρροή σε πλήθος επιγόνων γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία του American Underground... Οι σπουδαίοι Fugazi έχουν προ πολλού πάρει τη θέση που τους αξίζει στα εικονίσματα της ζούγκλας του Rock 'n' Roll κι ακόμα στέκουν περήφανα εκεί παρά το ότι βρίσκονται σε ενός είδους περίεργο hiatus που κρατά από το χειμώνα του 2002, αμέσως μετά δηλαδή από την πραγματοποίηση τριών στη σειρά sold out συναυλιών στο Λονδρέζικο Forum! Πίσω τους άφησαν έξι αριστουργηματικά studio άλμπουμ, ένα σπουδαίο rockumentary και πραγματικά άπειρες ιστορίες που μιλούν για την άμεση απόρριψη δίχως καμία περαιτέρω συζήτηση εκ μέρους του συγκροτήματος, τρελλών οικονομικών προσφορών προκειμένου να επανενωθούν και να παίξουν ως headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Η αγάπη των φανς για τους Fugazi είναι μια από τις πλέον ειλικρινείς που το κοινό επιμένει να τρέφει για καλλιτέχνη από γέννησης της Ροκ μουσικής -πιο σωστά: πρόκειται για λατρεία, αφού για τους πιτσιρικάδες των 80's και 90's αντιπροσωπεύουν ό,τι κάποτε ο Bob Dylan για τους γονείς τους...
Ο ερχομός του θρυλικού Joe Lally (μπάσο, φωνή και εικόνισμα για τους Melvins με τους οποίους έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές τη σκηνή) με το συγκρότημά του -με το οποίο μετράει ήδη τρία προσωπικά άλμπουμ, όλα για λογαριασμό της περίφημης ετικέτας Dischord ιδιοκτησίας του μεγάλου Ian MacKaye και στην πλειονότητα των οποίων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετέχουν όλοι οι παλαιοί «σύντροφοι» από τους Fugazi: There To Here (2006), Nothing Is Underrated (2007), Why Should I Get Used To It (2011) -αποτελεί ένα σπουδαίο γεγονός. Είναι η πρώτη φορά μέχρι σήμερα, που αυθεντικό-ιδρυτικό μέλος των Fugazi πατάει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος. Αυτό από μόνο του αρκεί, προκειμένου να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στο Six D.O.G.S. και να αποτήσουμε το φόρο τιμής που αναλογεί σε μια από τις σημαντικότερες περιπτώσεις δημιουργών που κατάφεραν να αποδείξουν πως η τέχνη μπορεί να σταθεί πάνω από οποιαδήποτε μορφή εμπορικής εκμετάλλευσης...
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 20:30]:
@ SIX D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Κέντρο Αθηνών, Μοναστηράκι, τηλ.: 210-3210510)
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας - Μάξιμουμ χωρητικότητα 250 ατόμων
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 16 ΕΥΡΩ
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ο Joe Lally και το συγκρότημά του θα εμφανιστούν στο Αγρίνιο (χώρος διεξαγωγής: Εν Πλω). Επίσης, είναι διαθέσιμοι και για άλλες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα & Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει να τους «κλείσετε» για συναυλία στην πόλη σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: AltergroundLive@gmail.com ή 6979-709743

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
JOE LALLY: www.joelally.com

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 80's, THE MOB, ΕΡΧΟΝΤΑΙ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΤΙ «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ» anarcho-punk/deathrock


THE MOB [Yeovil, Somerset, England]
Crass, Zounds, Astronauts και πάνω απ' όλους και όλα The MOB: το κλασικό τρίο που ξεπρόβαλε από τα βάθη του Αγγλικού Σόμερσετ στη δύση της δεκαετίας του '70 έμελε να σημαδέψει για πάντα την αναρχοπάνκικη ιστορία της Γηραιάς Αλβιόνος με μια άκρως πολιτικά συνειδητοποιημένη παρουσία που επηρέασε πλήθος επιγόνων, από τους Blyth Power μέχρι τους Chumbawamba και προσέδωσε μια νέα διάσταση στο σύγχρονο τραγούδι διαμαρτυρίας. Ανέστειλαν τη δράση τους στα μέσα των 80's αφήνοντας πίσω τους μια εξαιρετική δισκογραφία η πλειονότητα της οποίας είδε το φως της δημοσιότητας για τη δική τους κολλεκτίβα-ετικέτα All The Madmen, περνώντας πολύ γρήγορα στη σφαίρα του μύθου. Περίοπτη θέση κατέχουν το μαγικό 7ιντσο single No Doves Fly Here που κυκλοφόρησε το 1981 για την ετικέτα των Crass, καθώς και το άλμπουμ-ορόσημο Let The Tribe Increase (1982). 25 και πλέον χρόνια μετά κι ενώ η σύγχρονη πολιτική-κοινωνική πραγματικότητα αποδεικνύει καθημερινά τόσο την προφητική διάσταση των τραγουδιών τους όσο και την ίδια την αναγκαιότητα ύπαρξης βροντερών φωνών όπως αυτή του Mark Wilson και της παρέας του, το θρυλικό συγκρότημα αποφασίζει να επανέλθει στα μουσικοκοινωνικά δρώμενα με μια συγκλονιστική συναυλία φέτος των Απρίλιο στο Μπρίστολ. Η μεγάλη επιστροφή μάλιστα πραγματοποιείται με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές, την ορίτζιναλ σύνθεση του συγκροτήματος η οποία σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.
Τον ερχόμενο Φεβρουάριο, οι The MOB περνούν πρώτη φορά τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την επανένωσή τους προκειμένου να επισκεφτούν την Αθήνα σε μια περίοδο άκρως πονηρή κι επικίνδυνη, όπου οι μοντέρνοι «στρατοί κατοχής» δεν ξεχωρίζουν πλέον από την χακή απόχρωση της εμφάνισής τους (...), προσδίδοντας σε τούτη την παρθενική ζωντανή τους εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους τις «τρομακτικές» διαστάσεις μιας άκρως ουσιαστικής συναυλίας διαμαρτυρίας -που φευ, είναι πλέον πιο επίκαιρη από ποτέ...
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 [DOORS OPEN @ 20:30]:
@ SIX D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Κέντρο Αθηνών, Μοναστηράκι, τηλ.: 210-3210510)
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας - Μάξιμουμ χωρητικότητα 250 ατόμων
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 16 ΕΥΡΩ
Οι The MOB είναι διαθέσιμοι και για άλλες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα & Κύπρο. Αν σας ενδιαφέρει να τους «κλείσετε» για συναυλία στην πόλη σας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: AltergroundLive@gmail.com ή 6979-709743

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ


Για διαθεσιμότητα συνεντεύξεων, promo CDs, φωτογραφιών κλπ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ALTERGROUND ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ON LINE:

www.ticketarena.gr: ΑΓΟΡΑ ON LINE Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 212-100 37 88. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, PAYPAL, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΘΗΝΑ:
TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 08 366)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
TICKET HOUSE-MUSICLAND (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-26 48 80)

Puta Volcano PARTY LIVE

Συναυλία, παρουσίαση δίσκου, DJ sets, προβολές & after party!

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, το πρωτοποριακό μουσικό project, Band Complete, θα παρουσιάσει το συγκρότημα Puta Volcano ζωντανά στην σκηνή του Six D.Ο.G.S..
Οι φίλοι της μουσικής και ειδικότερα αυτοί του σκληρού ήχου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τελικό στάδιο του Band Complete, με τη ζωντανή εμφάνιση των ταλαντούχων Puta Volcano. Μάλιστα στα πλαίσια της βραδιάς θα διανεμηθεί δωρεάν και το πρώτο συλλεκτικό CD του Band Complete, το οποίο θα περιλαμβάνει και το EP των Puta Volcano με τίτλο “Represent Victory Below Eye” σε παραγωγή του Chris Tsangarides (Judas Priest, Thin Lizzy, Depeche Mode, Concrete Blonde κ.ά).

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Six D.O.G.S (Οδός Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
Έναρξη 22:00
Είσοδος ελεύθερη

Η μπάντα

Οι Puta Volcano είναι ένα νέο τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα με αγγλόφωνο στίχο και γυναικεία φωνητικά, που κινείται στα μουσικά μονοπάτια του stoner και desert rock. Με σαφείς επιρροές από το ψυχεδελικό ροκ και συγκροτήματα όπως οι Queens of the Stone Age, Faith No More, Black Sabbath και Tool. Αποτελούνται από τους Άννα Παπαθανασίου/Luna Stoner (φωνητικά), Αλέξανδρο Παπαθανασίου (κιθάρα), Αλέξανδρος Μοίρος (μπάσο), Στέφανος Στεφανίδης (τύμπανα).

Το project
Το Band Complete είναι ένα καινοτόμο project της σχολής SAE Athens με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο.
Σκοπός του project είναι οι σπουδαστές των τμημάτων ηχοληψίας και μουσικής βιομηχανίας της SAE Athens, υπό την καθοδήγηση αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου να ηγηθούν από το μηδέν, της παραγωγής (ηχογράφηση, μείξη, mastering, artwork, video clip, φωτογράφηση), της προώθησης, της στρατηγικής επικοινωνίας και της διεξαγωγής ενός event-concert με στόχο την παρουσίαση ενός νέου καλλιτέχνη ή μπάντας και του άλμπουμ αυτού.
Το Band Complete φέτος συνεργάστηκε με διακεκριμένους επαγγελματίες (μουσικούς παραγωγούς, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, διοργανωτές συναυλιών, promoters), ανάμεσα στους οποίους ο διεθνούς φήμης παραγωγός και υποψήφιος για Grammy Chris Tsangarides.

Περισσότερες πληροφορίες:

VINILION LIVE.....

THE NOIZ CIRCUS
PRESENTS: LOOSE RAG & MAC MAX, MOTIVE PROJECT ΙΙ, LOUSY T-SHIRTS,
AWANNA NEIM

LIVE
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/11
Τα (μικρά και μεγάλα) παιδιά της φορουμικής παρέας του Noiz, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση.
Αυτή τη φορά αποφάσισαν ότι το καλύτερο μέρος για αυτή τη βραδιά, είναι το Vinilion στο Ίλιον.
Όλοι τους μουσικοί, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, με ποικίλες μουσικές προτιμήσεις βρίσκουν την ευκαιρία σε ένα live των Loose Rag, να ανέβουν στη σκηνή και να προσφέρουν ένα πολύωρο gig με πέντε (ίσως και έξη τελικά) διαφορετικά σχήματα.
Τα τρία από αυτά, οι Mac MaXe, Lousy T-Shirts και Awanna Neim, δημιουργήθηκαν με την βραχύβια προοπτική αυτής της εμφάνισης μόνο (αν και ποτέ δε ξέρει κανείς)….
Οι Emotive Project ΙΙ είναι ένα μουσικό project στα πρώτα βήματά του, το οποίο συγκροτήθηκε από τον δημιουργό του Noiz.
Οι Loose Rag είναι το blues–rock συγκρότημα που θα μας κρατήσει συντροφιά στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να περάσετε μαζί μας μια βραδιά με πολύ μουσική, κέφι και ποτό, θα ήταν χαρά μας να σας έχουμε στην παρέα μας.

ENAΡΞΗ 21.30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 10 ευρώ
τηλέφωνο κρατήσεων 2102692640
http://www.vinilion.gr/
Ποτό 6 ευρώ.
..............


'ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ Ο ΕΡΩΣ'
Pεμπέτικη Βραδιά στο VINILION
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12/11
Μιά ξεχωριστή βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια για αγάπη, έρωτα, πάθος, ζήλεια και χωρισμό. Θα παρουσιάσουμε τραγούδια των Βασίλη Τσιτσάνη, Γιάννη Παπαιωάννου, Μανώλη Χιώτη, Γιώργου Μητσάκη, Κώστα Σκαρβέλη, Στέλιου Κερομύτη, Απόστολου Καλδάρα, Μάρκου Βαμβακάρη, Παναγιώτη Τούντα, Καλαμακιώτη Ιωάννη Τατασόπουλου και Γιάννη Δραγάτση, Ογδοντάκη.
ΠΑΙΖΟΥΝ:Κριστέλλα Δημητρίου: τραγούδι & μπουζούκι,
Νικος Πρωτόπαπας: τραγούδι & κιθάρα
Μιχάλης Ουζούνης: τραγούδι & ακορντεόν
GUEST : Μαρία Σταφυλοπάτη: τραγούδι
Σχόλια θα κάνει ο Πάνος Σαββόπουλος
Στον ήχο θα είναι ο Γιάννης Παπαιωάννου Ηχολήπτης της columbia

EIΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ - ΚΡΑΣΙ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2102692640

BAD CITY ROCK BAR LIVE'S





BAT CITY ROCK BAR

UN LIVE ΣΤΟ ΜΥΛΟΣ


ΠΟΤΕ; ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/ 
ΕΝΑΡΞΗ; 22:30
ΠΟΥ; ΜΥΛΟΣ LIVE BAR   ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ; 5 ΕΥΡΩ

RAGE: Ημερομηνία κυκλοφορίας και artwork του νέου τους album

Οι γερμανοί metallers Rage έδωσαν στη δημοσιότητα την ημερομηνία κυκλοφορίας και το artwork του νέου τους album. Ο τίτλος του album θα είναι "21" (μιας και πρόκειται για το εικοστό πρώτο album τους) και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 24 Φεβρουαρίου.


"21" track listing:


01. House Wins
02. Twenty One
03. Forever Dead
04. Feel My Pain
05. Serial Killer
06. Psycho Terror
07. Destiny
08. Death Romantic
09. Black And White
10. Concrete Wall
11. Eternally


Το artwork του album μπορείτε να δείτε παρακάτω.
metalhammer.gr

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...2 Δεκεμβρίου

1923 Μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της Opera, η Μαρία Κάλλας (Άννα Μαρία Καικιλία Σοφία Καλογεροπούλου 1923-1977) γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης. Στην ηλικία των εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και μετά από δύο χρόνια κέρδισε το πρώτο της βραβείο ως σολίστ σε παιδικό διαγωνισμό ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Νέας Υόρκης. Το 1937 μετά το διαζύγιο των γονιών της, ακολούθησε την μητέρα της στην Αθήνα και γράφτηκε στο Εθνικό Ωδείο του Καλομοίρη και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έδωσε την πρώτη της παράσταση τον Απρίλιο του 1939 και τον Οκτώβριο του 1940 ξεκίνησε η συνεργασία της με την Λυρική Σκηνή Αθηνών. Το 1945 επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για μια νέα καριέρα, όπου δεν στάθηκε τυχερή αλλά γνωρίζεται με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Arena di Verona, Giovanni Zenatello και μεταβαίνουν στην Ιταλία. Αρχίζει τις εμφανίσεις της με σημαντικούς ρόλους όπως "La Gioconda", Isolde ("Tristan und Isolde") κ.α. Δίνει κάποιες παραστάσεις στην Λατινική Αμερική και στις 7 Δεκεμβρίου του 1951 κερδίζει την αναγνώριση, ανοίγοντας την σεζόν στη La Scala του Μιλάνου με το "I Vespri Siciliani". Άρχισε η μεγάλη της πορεία με εμφανίσεις λίγο αργότερα στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην Όπερα των Παρισίων κ.α.

1978 Η Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Nelly Furtado (Nelly Kim Furtado) γεννήθηκε στην Βικτωρία της καναδικής επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας. Έγινε δημοφιλής με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ "Whoa, Nelly!" Το 2000 με το πρώτο single "I'm Like a Bird" να κερδίζει βραβείο Grammy. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα είκοσι εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Promiscuous", "Maneater", "All Good Things (Come to an End)", "Say It Right" κ.α.

1982 Ο Αμερικανός Folk τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός, φίλος του Bob Dylan, David Blue (Stuart David Cohen 1941-1982) απεβίωσε σε ηλικία 41 ετών από καρδιακή προσβολή καθώς έκανε τζόκινγκ στη Νέα Υόρκη. Είναι δημοφιλής για το τραγούδι του "Outlaw Man" το οποίο αργότερα ηχογράφησαν οι Eagles για το άλμπουμ τους "Desperado" το 1973.

1971 Οι Led Zeppelin κυκλοφορούν το τραγούδι "Black Dog" σε 7' βινύλιο. Ήταν μέρος του άλμπουμ "Led Zeppelin IV". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στην 294η θέση.

1972 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Temptations και το τραγούδι "Papa Was a Rollin' Stone". Το είχαν πρωτοηχογραφήσει οι The Undisputed Truth το 1971. Το 1973 θα χαρίσει στο συγκρότημα τα βραβεία Grammy "Best R&B Vocal Performance by a Group", "Best R&B Instrumental" και "Best R&B Song".
Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

ROCK/MAS 2011! "ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ"!
Ο ROCKAROLLA RADIO ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ..
ROCK/MAS 2011(ROCKING the CHRISTMAS)
Πέρσι ήταν "ζεστό και οικογενειακό"
Φέτος λέμε να το κάνουμε πιο "ζωντανό" και ..ΔΙΠΛΟ!

2-LEVEL PARTY:

KAΤΩ,
LIVE ΜΕ ΤΟΥΣ:
-GREAT EASTERN
-DEEP IN THE TOP
-ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΙΛΙΑ

EΠΑΝΩ,
ΜΕΤΑ ΤΟ LIVE,ΟΙ 3 ΜΑΓΟΙ (ΚΑΙ DJs του ROCKAROLLA) ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΚΗΝΕΣ..ΡΟΚ!ALL NIGHT LONG..
-ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ!
-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..)
-ΜΠΟΛΙΚΗ ΤΡΕΛΑ!
Φυσικά και φέτος ,ένα τυχερό ζευγάρι θα πάει να κάνει Χριστούγεννα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου "Giannis Travel"
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ EIGHTBALL CLUB,ΠΙΝΔΟΥ 1 ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

BECAUSE CHRISTMAS IS A ROCK'N'ROLL EVE..
Γίνε..Rockarolla!
...............

Episode 01: The Chosen @ The Band Project Rockumentary

Schooldrivers & Ainigma
Πρωταγωνιστές σε σειρά του MTV!

Δείτε πρώτοι το 1ο επεισόδιο του THE BAND PROJECT rockumentary που πρωταγωνιστούν οι Schooldrivers!

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο MTV από τις 1 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται σε 24 επεισόδια.

Matchbox live @ Bat City


Οι Matchbox σας υποδεχονται στο πρωτο τους "προσωπικο " live στη σκηνη του Bat City . Με ενα μειγμα διασκευων απο την rock και blues σκηνη της δεκαετιας του 60 & 70 και ενα μικρο δειγμα δικων τους συνθεσεων , σας καλουν να συμετασχετε σε ενα μοναδικο ξεσπασμα ενεργειας και δυναμικων ηχων .

Εισοδος : 8 ευρω με μπυρα .

ΥΣ1: Ευκολη προσβαση στο Bat city με τον Ηλεκτρικο σταση "Βικτωρια " και με το μετρο σταση "Αμπελοκηποι "

ΥΣ2: Το live θα εχει τελειωσει αυστηρα μεχρι τις 11 μιση , ωστε να ειναι ακομα σε λειτουργια τα μεσα μαζικης μεταφορας .

οι Matchbox ειναι :

Γιαννης Ζαραγκαλης - Φωνητικα
Χαρης Τρεμος - Τυμπανα
Δημητρης Μπαρουτας - Ηλ. Μπασο
Ιακωβος Συμεωνιδης - Κιθαρα , Φωνητικα

Bat City, Λεωφορος Αλεξανδρας 11, Athens, Greece

ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ ...ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ 
ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ 
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

UNISONIC: Λεπτομέρειες για το project των Kiske - Hansen

Οι Unisonic, το νέο συγκρότημα που φιλοξενεί στις τάξεις του τον Kai Hansen (πρώην Helloween, Gamma Ray), τον τραγουδιστή Michael Kiske (πρώην Helloween), τον drummer Kosta Zafiriou (Pink Cream 69), τον μπασίστα Dennis Ward και τον κιθαρίστα Mandy Meyers (Gotthard, Asia , Krokus), ετοιμάζονται για την κυκλοφορία ενός EP με τίτλο "Unisonic: Ignition", το οποίο αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.

Το EP θα περιέχει επίσης και μια live εκτέλεση του κλασσικού Helloween τραγουδιού "I Want Out", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το full length ντεμπούτο των Unisonic αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο του ερχόμενου έτους.


metalhammer.gr

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

The time has gone, the song is over, thought I'd something more to say ....



Time - Pink FloydTicking away the moments that make up a dull day
You fritter and waste the hours in an off-hand way
Kicking around on a piece of ground in your home town
Waiting for someone or something to show you the way
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
You are young and life is long and there is time to kill today
And then the one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun
And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in the relative way, but you're older
[- From: http://www.elyrics.net/read/p/pink-floyd-lyrics/time-lyrics.html -]
And shorter of breath and one day closer to death
Every year is getting shorter, never seem to find the time
Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines
Hanging on in quiet desparation is the English way
The time is gone the song is over, thought I'd something more to say

Home, home again
I like to be here when I can
When I come home cold and tired
It's good to warm my bones beside the fire
Far away, across the field, tolling on the iron bell
Calls the faithful to their knees
And hear the softly spoken magic sPELL

ΧΡΟΝΟΣ........Εχουμε συνηθισει να μετραμε τη ζωη μας....με το χρονο που περναει...Λαθος.....Η ζωη δεν ειναι χρονος.....Η ζωη ειναι στιγμες....Μετριεται με τα ομορφα καλοκαιρια...Με χαμογελα παιδικα...Με ζεστες χειμωνιατικες νυχτες ...Μετριεται με τα σ αγαπω που ψιθυρισες............Κ ακομα πιο πολυ...μετριεται με τα σ αγαπω που ΔΕΝ ειπες!!! Με φιλιες κ σχεσεις που ηρθαν κ εφυγαν...που δεν ηρθαν ποτε..............που εζησες η που δεν προλαβες να ζησεις.....................Μα πιο πολυ μετριεται με ΣΙΩΠΕΣ. Ποσες φορες σωπασες για να μην σ ακουσουν???
Πολλες???
Οχι.Δεν μιλαω γι αυτες τις ΣΙΩΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
Μιλαω για εκεινες τις φορες που σωπασες για να Σ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!!
Και για εκεινες τις αλλες που σωπασες για να ακουσεις ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ!!ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......................................

Σαν Σήμερα... 1 Δεκεμβρίου

1944 Ο Αμερικανός ντράμερ και τραγουδοποιός John Densmore (John Paul Densmore) γεννήθηκε στο Los Angeles της California. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα The Doors. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1965 μέχρι και την διάλυση του το 1973. Αμέσως μετά, παρέα με τον Robby Krieger, δημιούργησαν τους The Butts Band (1973-1975). Το 1993 το όνομα του γράφτηκε μαζί με των υπολοίπων μελών των The Doors, στο Rock and Roll Hall of Fame.

1969 Ο Αμερικανός Blues τραγουδιστής και κιθαρίστας Magic Sam (Samuel Gene Maghett 1937-1969) απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών στο Chicago του Illinois από καρδιακή προσβολή. Ήταν δημοφιλής για το τραγούδι του "High Heel Sneakers". Στην ταινία "The Blues Brothers" το τραγούδι "Sweet Home Chicago" είναι αφιερωμένο στον "late, great Magic Sam".

1968 Η Janis Joplin δίνει την τελευταία της συναυλία με τους Big Brother & the Holding Company στο Hunter College της Νέας Υόρκης. Το άλμπουμ "Cheap Thrills" που ηχογράφησε μαζί τους το 1968, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ηχογραφήματα της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco.

1979 Πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου single τους "Anarchy In The U.K.", οι Sex Pistols εμφανίζονται σε πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον δημοσιογράφο Bill Grundy, ο μπασίστας Glen Matlock λέει την λέξη 'f*ck'. Σαν αποτέλεσμα θα ακυρωθούν όλες οι συναυλίες που είχαν προγραμματίσει για την προώθηση του άλμπουμ τους...

2004 Η Marianne Faithfull καταρρέει στην σκηνή, κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Μιλάνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιόδευε την Ευρώπη στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ της "Before The Poison". Οι γιατροί θα διαγνώσουν υπερκόπωση.

ASPHYX: Τέλειωσαν οι ηχογραφήσεις για το νέο τους album

Οι Ολλανδοί death metallers, Asphyx, τελείωσαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους album, το οποίο θα ονομάζεται "Deathhammer". Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου.

metalhammer.gr

THE CULT: Νέος δίσκος με παραγωγό τον Bob Rock

Οι Cult ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους, ένατο κατά σειρά, album. Για τη θέση του παραγωγού επιλέχθηκε ο Bob Rock. To νέο album των Cult αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.
metalhammer.gr

H μεγάλη απόδραση των 11: Σταρ της μουσικής που έφτασαν μισό βήμα πριν τον θάνατο

Με αφορμή την είδηση του ερχομού του αειθαλή Ozzy Osbourne και των Black Sabbath στην Ελλάδα, θυμηθήκαμε πόσο κοντά έχει φτάσει ο "Άρχοντας του Σκότους" και άλλοι 10 συνάδελφοί του στην οριστική μετοίκηση στον Κάτω Κόσμο.

Όταν ο Ozzy σώθηκε από το ατύχημα με μια "γουρούνα"
Τον Δεκέμβριο του 2003, ο Ozzy παραλίγο να τα βρει για πάντα με το σκότος, όταν πέφτοντας από μια γουρούνα, έσπασε την κλείδα, 6 πλευρά και τον λαιμό του. Κατά τ' άλλα, ο Ozzy έχει καταπιεί ό,τι ναρκωτικό τόλμησε να βγει στην αγορά και έχει πιει σαφώς περισσότερα λίτρα αλκοόλ απ' ό,τι νερό.
Πέρυσι το καλοκαίρι, Βρετανοί γιατροί, αφού ανέλυσαν στο χαρτί ολόκληρο τον γενετικό του κώδικα, κατέληξαν στο προφανές. Ότι η περίπτωσή του αποτελεί κάτι σαν ιατρικό θαύμα.
Μεταξύ μας τώρα, τι να καταλάβει ο άνθρωπος που έχει αποκεφαλίσει με το στόμα ζωντανή νυχτερίδα on stage επειδή την πέρασε για ψεύτικη; Αθάνατος. Το λιγότερο.

Όταν ο Steven Tyler γλίτωσε από "ελεύθερη" πτώση στο μπάνιο
Πριν από ένα μήνα και κάτι, ο frontman των Aerosmith λιποθύμησε λόγω αφυδάτωσης που προκλήθηκε από τροφική δηλητηρίαση (όλα τα καλά μαζί) σε ένα μπάνιο σε ξενοδοχείο στην Παραγουάη. Απολογισμός;2 μπροστινά δόντια σπασμένα, 4 ράμματα πάνω από το δεξί του φρύδι, αρκετές μελανιές και μια φανταστική φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου.
Τα προβλήματα του Tyler με την βαρύτητα έχουν ιστορικό, αφού το 2009 προσπαθώντας να χορέψει σε ένα stage στη South Dakota, ο Tyler έπεσε εκτός σκηνής και έσπασε τον ώμο του.

Όταν ο 50 Cent επιβίωσε από 9 πυροβολισμούς
Τον Μάιο του 2000, ο 50 Cent αποδείχτηκε 9ψυχος, αφού καμία από τις 9 σφαίρες διακινητή crack-ανταγωνιστή δεν βρήκε τον κρίσιμο στόχο. Ο ράπερ πυροβολήθηκε γιατί είχε ξαναμπεί στη διακίνηση και προφανώς οι παλαιότεροι του χώρου δεν ήταν και πολύ φιλόξενοι μαζί του.
Παρ' όλ' αυτά, έμεινε στο νοσοκομείο για 13 ημέρες. Αρκετά χρόνια μετά, μερικοί δαιμόνιοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως βρήκαν το ακριβές έγγραφο της αστυνομίας που γράφει ότι ο ράπερ πυροβολήθηκε μόνο 3 φορές. Ο περήφανος για τις σφαίρες που έχει φάει 50 Cent αντέδρασε σε αυτήν την "κατηγορία" και ανέβασε βίντεο στο ίντερνετ που δείχνει όλα τα σημάδια από τις (9) σφαίρες που δέχτηκε. Άντε να βρεις άκρη.

Όταν ο Travis Barker διασώθηκε από πτώση αεροπλάνου
Ο ντράμερ των Blink 182 είδε τον Χάρο με τα μάτια του, είπαν δυο κουβέντες και τελικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για αργότερα.
Στο μοιραίο learjet που έπεσε λίγο μετά την απογείωση του στη Νότια Καρολίνα επέβαιναν, μεταξύ άλλων, ο προσωπικός του βοηθός, Chris Baker, και ο κάτι σαν σωματοφύλακάς του. Σκοτώθηκαν και οι δύο.
Ο Barker τη γλίτωσε με σοβαρά εγκαύματα και σταμάτησε τη χορτοφαγία για να αποκτήσει τις απαραίτητες για την ανάρρωσή του πρωτεϊνες. Το ατύχημα ενέπνευσε και την επανένωση των Blink 182. Εννοείται ότι ο Barker δεν ξαναμπήκε ποτέ σε αεροπλάνο.

Όταν ο Dave Gahan γλίτωσε από 4 διαφορετικές αιτίες θανάτου

Στις 8 Οκτωβρίου 1993 έπαθε έμφραγμα μετά από ένα live στη Νέα Ορλεάνη. Δύο χρόνια μετά, προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, αλλά απέτυχε. Κάποια στιγμή το 1996, η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει για δύο ολόκληρα λεπτά μετά από overdose με speedball.
Το καλοκαίρι του 2009 τον έψαχναν στο δάσος της Μαλακάσας και τελικά τον βρήκαν με φριχτούς πόνους στο στομάχι και, λίγες ώρες μετά, με όγκο στην ουροδόχο κύστη. Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο Dave Gahan μπορεί να πεθάνει;

Όταν ο Rick Allen δεν σκοτώθηκε βγαίνοντας από το δρόμο με την Corvette του και ιλιγγιώδη ταχύτητα
Στις 31 Δεκεμβρίου 1984, ο ντράμερ των Def Leppard οδηγούσε προς το πατρικό του για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, όταν η κόντρα(;) του με μια Alfa Romeo τον οδήγησε εκτός δρόμου με την Corvette να καταλήγει αναποδογυρισμένη σε ένα χωράφι.
Οι γιατροί ξανακόλλησαν το αριστερό του χέρι, αλλά η μόλυνση που προκλήθηκε θα του κόστιζε τη ζωή.
Με τη βοήθεια ειδικών μηχανικών, η μπάντα κατασκεύασε ειδικό σετ ντραμς για τον μονόχειρα Allen κι ο 48χρονος πλέον Βρετανός δεν άφησε ποτέ την πρώτη (και μάλλον τελευταία) του μπάντα.

Όταν ο Phil Anselmo ήταν νεκρός για 4 λεπτά

Μετά το τέλος της συναυλίας των Pantera στο Dallas το 1996, ο Anselmo έμεινε κλινικά νεκρός για 4 ολόκληρα λεπτά εξαιτίας υπερβολικής δόσης ηρωίνης. Όταν συνήλθε και μπορούσε να γράψει μια ανακοίνωση, συνέταξε το παρακάτω δελτίο τύπου: "Εγώ, ο Philip H. Anselmo εισήγα μια θανατηφόρα δόση ηρωίνης στο χέρι μου και ήμουν νεκρός για 4 με 5 λεπτά".

Όταν ο James Hetfield έπαιξε με τη φωτιά και δεν κάηκε (τελείως)

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica τον Αύγουστο του 1992 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ, ο Hetfield πλησίασε περισσότερο απ' όσο έπρεπε ένα σπέσιαλ εφέ με φωτιές με αποτέλεσμα να "τυλιχτεί ολόκληρος στις φλόγες", όπως θυμάται ο Lars Ulrich, και να υποστεί εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού σε όλη την αριστερή του πλευρά από το σώμα και πάνω.
Έπαιξε ξανά μετά από ένα μήνα χάρη σε μια θεραπεία με αλόη, ενώ έχει δηλώσει ότι τη μέρα του ατυχήματος ένιωσε τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή του.

Όταν η Courtney Love τη γλίτωσε από υπερβολική δόση. Δις.

Η πρώτη ήταν στις 7 Απριλίου του 1994 σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες και η δεύτερη τον Οκτώβριο του 2003. Μετά τη δεύτερη φορά ορκίστηκε ότι δεν θα το παρακάνει και τρίτη φορά. Δεν το παράκανε.

Όταν ο Billy Idol επέζησε της σφοδρής σύγκρουσης της Harley του με αυτοκίνητο

Ένα σπασμένο πόδι κι ένας σπασμένος καρπός ήταν ο τυχερός απολογισμός του Billy Idol, το Φεβρουάριο του 1990. Το ότι το πόδι του βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε γύψο οδήγησε τον David Fincher να τον σκηνοθετήσει μόνο από τη μέση και πάνω στο θρυλικό κλιπ του "Cradle of Love".


Όταν ο Keith Richards έπεσε από την καρυδιά

Το 2006, ο Keith Richards πήγε για Σ/Κ στα νησιά Fiji και έφυγε με μια ήπια διάσειση αφού κατάφερε να πέσει από μια καρυδιά στο έδαφος.
Πιστεύεις γενικά ότι χρειάζεται να γραφτεί κάτι παραπάνω για το vivere pericolosamente του Keith τις τελευταίες 5 δεκαετίες; Απλά, η καρυδιά εδωσε μια πιο αστεία διάσταση στο πόσο σοβαρά (δεν) παίρνει τη ζωή ο κιθαρίστας των Stones.
cosmo.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ BLACK SABBATH ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ KAI 7/1/2012


Οι Black Sabbath που πρόσφατα ανακοίνωσαν το reunion του original line up τους, θα περάσουν από την Ελλάδα; Η απάντηση που δίνει σε αυτή την ερώτηση το www.blacksabbath.com είναι θετική μιας και έχει αναρτήσει και σχετική ημερομηνία, για το καλοκαίρι του 2012.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι Black Sabbath θα βρίσκονται στην χώρα μας την 1η Ιουλίου στο Terra Vibe, στα πλαίσια του Rockwave Festival.
  ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΩΝ BLACK SABBATH 
 Όταν θα υπάρξει επιβεβαίωση από τους διοργανωτές αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες θα σας τις μεταφέρουμε.

I've been trying to justify you In the end I will just defy you.....



Dream Theater - as i am

Don'
Tell me what's in
Tell me how to write
Don't tell me how to win
This fight
Isn't your life
It isn't your right
To take the only thing that's
Mine
Proven over time
It's over your head
Don't try to read between the
Lines
Are clearly defined
Never lose sight of
Something you believe in
Takin' in the view from the outside
Feeling like the underdog
Watching through the window I'm on the outside
Living like the underdog
Lyrics provided by http://www.kovideo.net/
Source - http://www.kovideo.net/as-i-am-lyrics-dream-theater-306744.html
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you
To those who understand I extend my hand
To the doubtful I demand take me as I am
Not under your command I know where I stand
I won't change to fit your plan Take me as I am
As I am
Still
Running uphill
Swimming against the current
I wish I weren't so
Fucked
Feels like I'm stuck
Lost in a sea of mediocrity
''Slow down
You're thinking too much
Where is your soul?''
You cannot touch
The way I
Play
Or tell me what to say
You're in the way
Of all that I believe in
Takin' in the view from the outside
Feeling like the underdog
Watching through the window I'm on the outside
Living like the underdog
I've been wasting my breath on you
Open minds will descend upon you
To those who understand I extend my hand
To the doubtful I demand take me as I am
Not under your command I know where I stand
I won't change to fit your plan take me as I am




Δεξου με οπως ειμαι!!! Οχι οπως θα θελες να ειμαι!! Ειμαι ΕΓΩ !!Αγαπαμε για ολα αυτα που ειμαι η φυγε!!Τι αξια εχει αληθεια να σε θελουν μονο αν μπεις στα καλουπια τους κ γινεις κατι αλλο???Θα σ αγαπουν για κατι που δεν εισαι εσυ!!!!!!!!!!! ΟΧΙ!! Δεν θελω να μπω στα καλουπια σας!! Δεν θα παρω μερος στα παιχνιδια σας!! Δεν θα βοηθησω στα σχεδια σας!!!Δεν θα σας αφησω να εξαφανισετε ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!! Τελικα ...οσο κ αν προσπαθησα να σας δικαιολογησω...μαλλον θα αποφασισω να σας αγνοησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!