ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

KOSTAS VARRAS' PERPETUAL live 13/12 ΣΤΟ BLITZ club

Οι PERPETUAL δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 1999 από το βιρτουόζο κιθαρίστα ΚOSTAS VARRAS και το 2001 κυκλοφόρησε το ομώνυμο demo. Ακολούθησαν αρκετές συναυλίες στην Αθήνα,ενώ το 2004 κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "Οverlord's Perpetual".Λίγο πριν την κυκλοφορία του album αυτού δίνεται η ευκαιρία στο σχήμα να ανοίξει το live των WASP στην Αθήνα.Το 2006 ο Κostas μετακομίζει στο Los Angeles όπου και πραγματοποιεί με νέο line-up αρκετές ακόμα live εμφανίσεις.To 2009 αρχίζουν στην Αγγλία ηχογραφήσεις για ένα νέο album σε παραγωγή του Chris Tsangarides οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα παράλληλα με τις live εμφανίσεις του σχήματος.Τους PERPETUAL αποτελούν οι:
KOSTAS VARRAS: Κιθάρα
GEORGE DRIMILIS: Φωνή 
BOB MINETOS: Μπάσο
NESTOR CANISTER: Τύμπανα


Οι Silked & Stained δημιουργήθηκαν το 2009 από τους Tony Silked (Αντώνης Γαβαλάς) και Johnny Boston (Γιάννης Μπαστούνης) και την κοινή αγάπη τους για το Melodic Hard Rock . Ξεκίνησαν παίζοντας το πρώτο τους live στο An Club και στη συνέχεια και σε άλλες γνωστές μουσικές σκηνές όπως Bat City, Jasmine, Lazy ενώ παράλληλα ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε ιδέες για δικό τους υλικό. Μετά από αρκετές αλλαγές στο lineup του σχήματος, το καλοκαίρι του 2010 προστέθηκε στο σχήμα ο James Sarantides (Δημήτρης Σαραντίδης) στη θέση των πλήκτρων, για να έρθει τον επόμενο χρόνο στην θέση του βηματοδότη της μπάντας (τύμπανα) ο Orpheus Laz (Ορφέας Λαζάρου). Πρόσφατα στα τέλη του 2013 τη θέση του μπασίστα ανέλαβε ο George Rachiotis (Γιώργος Ραχιώτης). Το είδος της μπάντας κινείται στα μανοπάτια του Μελωδικού Hard Rock με επιρροές από μεγάλα συγκροτήματα της δεκαετίας του 80 όπως Bon Jovi, Guns 'n' Roses, Poison, FM, Ratt, Skid Row κλπ.
Το 2011 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo single με τίτλο Lonely Road και μέσα στο Δεκέμβρη του 2013 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο single με τίτλο Much Love στη συλλογή Pure Rock 7 από τον Atlantis FM 105,2.
Στόχος της μπάντας είναι μέσα στο 2014 να κυκλοφορήσει τον πρώτο τους δίσκο.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Οι RockaParmezana στoDOUBLE TROUBLE την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Το Double-Trouble επέστρεψε και φιλοξενεί τους αγαπημένους μας RockaParmezana. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μπάντας, θα είναι ένα live σε ρυθμούς rock 'n' funk. Ως συνήθως, οι RockaParmezana θα γίνουν ένα με το κοινό και τι καλύτερο να γίνει αυτό στο αγαπημένο DoubleTrouble, όπου είχε πριν λίγες μέρες το opening στο νέο χώρο του.
Η πενταμελής μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Με αγγλικό στίχο και rock ήχο, ξεκίνησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας 

Το τραγούδι τους "It's All Right" ήδη έχει θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και ηχογραφούν δικά τους κομμάτια ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσωπική δουλειά.
Οι "Rocka Parmezana" είναι οι: Φώτης Κουρουνιώτης (φωνή), Ηλίας Σιούτας (leadguitar), Χριστόφορος Γεωργακάς (rhythmguitar), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Κάρολος Παντελής (ντραμς). 

Σας περιμένουμε για ακόμα μία ροκ βραδιά!!!

DOUBLE TROUBLE
THE YARD - Πατησίων 101
https://www.facebook.com/2bleTrouble?fref=ts

Ωρα έναρξης: 22:00

Τιμήεισόδου: 5 ευρώ

Οι Rocka Parmezana στo BLITZ την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Ένα live κόντα στα Χριστούγενα δίνουν οι «Rocka Parmezana»

Και την βραδυά ανοίγουν οι Social Pulse..!!!!

Αυτή τη φορά δίνουν ραντεβού στο BLITZγια ένα live με πολλά μουσικά μονομάτια, που ξεκινούν από Red Ho tChili Peppers μέχρι και Deep Purple. Όσοι τους είδαν live έγιναν αμέσως Fan της μπάντας. Εσύ?

Η πενταμελής μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Με αγγλικό στίχο και rock ήχο, ξεκίνησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας 

Το τραγούδι τους "It's All Right" ήδη έχει θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και ηχογραφούν δικά τους κομμάτια ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσωπική δουλειά.

Οι "Rocka Parmezana" είναι οι: Φώτης Κουρουνιώτης (φωνή), Ηλίας Σιούτας (lead guitar), Χριστόφορος Γεωργακάς (rhythm guitar), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Κάρολος Παντελής (ντραμς). 

Σας περιμένουμε για ακόμα μία ροκ βραδιά!!!

BLITZ
Λεωφόρος Κηφισίας 119, Μαρούσι
http://www.blitzclub.gr

Ωρα έναρξης: 22:00

Τιμή ποτού: 8 ευρώ με μπύρα

Rock XS Radio | Rock For The Planet | The Maze Resurrection Part 5 -Friday November 29 @ Blue Bar

Rock XS Radio | Rock For The Planet | The Maze Resurrection Part 5 -Friday November 29 @ Blue Bar

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Thomais de Fois Band live @ ΟΝΑR


ΠΡΩΤΟ LIVE ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ
KAI ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ 
ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΜΟΥ :
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - LEAD ΚΙΘΑΡΑ.
ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ - ΜΠΑΣΟ.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΤΖΗΤΙΜΠΑΣ - ΤΥΜΠΑΝΑ.
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! 

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

THOMAIS LIVE


Ακόμα μία υπέροχη βραδιά μας υπόσχονται οι Beggar's Blues Diary

Ακόμα μία υπέροχη βραδιά μας υπόσχονται οι Beggar's Blues Diary,με πολλά τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκο,αλλά και διασκευές παλιών αγαπημένων μας τραγουδιών.
Yannis Passas - guitar
Chili Chili - bass
Angelos Tanis - drums
Είσοδος ελεύθερη
Barfly bar
Βυζαντίου 31 Νέα Σμύρνη
Τηλ.2109318795

High Voltage Fest 2013

Το High Voltage Fest επιστρέφει δυναμικά για μία ακόμα χρονιά και κλείνει το 2013 με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Με ένα lineup αντιπροσωπευτικό τη δυναμικής της σύγχρονης Ελληνικής σκηνής το High Voltage Fest 2013 έρχεται στο Κύτταρο και σας περιμένει όλους εκεί!

Οι Danger Angel, για πρώτη φορά μετά το τέλος της θριαμβευτικής Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, με το τελευταίο τους album "Revolutia" να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και το διεθνή τύπο και με ένα εγγυημένα συναρπαστικό rock show αποτελούν εγγύηση για το headline spot και υπόσχονται μία βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό, με surprise guests, νέο set list και, φυσικά, αστείρευτη heavy ενέργεια!


Οι Crimson Fire φέρνουν στο Festival σκληρό τους ήχο και την εκρηκτική τους παρουσία προσθέτοντας νέο υλικό και μία εξαιρετική νέα κυκλοφορία!



Οι Indiana και Divide by Zero συμπληρώνουν αυτήν ακριβώς την εικόνα των τελευταίων χρόνων της Ελληνικής Heavy Rock Σκηνής! Φρεσκάδα, όρεξη, τσαμπουκά και ορμή και θα ζεστάνουν το κοινό με τις εξαιρετικές τους συνθέσεις και τον ενθουσιασμό τους!

Indiana:

Divide by Zero:


Venue: KYTTARO LIVE, Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Είσοδος: €7
Ώρα Έναρξης: 19:30
Ώρα Προσέλευσης: 19:00

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ – ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ live @ Holy Wood Stage │Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του και τα «Σύννεφα με Παντελόνια» συναντώνται στη σκηνή του Holy Wood Stage την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις!!
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, δημιουργός του θρυλικού «Θα χαθώ», συνεχίζει μία σειρά πετυχημένων εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα και το νέο του άλμπουμ. 
Ο Πέτρος Θεοτοκάτος στα live του, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες του εναλλακτικού ήχου, καθώς οι κιθαριστικές συνθέσεις και τα τραγούδια του έχουν ως θέμα τις ιστορίες της νύχτας, τα ανθρώπινα βλέμματα και τις προσωπικές δαιδαλώδεις, αιώνιες διαδρομές. Η ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του δένει το αγγελικό με το δαιμονικό, το ευλογημένο με το καταραμένο, το ποπ με το ροκ, στη ζωή και στη σκηνή!!!
Το γκρουπ «Σύννεφα με Παντελόνια» ξεπήδησε μέσα από τη μεγάλη παρέα των Πυξ Λαξ το 1999. Η Δήμητρα Καραμπεροπούλου ξεκίνησε τη συνεργασία της μαζί τους το 1993 παίζοντας ακορντεόν και κάνοντας φωνητικά, ενώ ξεκίνησε από το 1997 με την προτροπή του Γιώργου Νταλάρα και του Πάνου & του Χάρη Κατσιμίχα να τραγουδάει κάποια τραγούδια δικά της μαζί με τους Πυξ Λαξ.
Μαζί με τον Άλκη Παπαδόπουλο - πιάνο, τη Ρουντίνα Ντρέα - βιολί, τον Νικόλα Δημοσθένους – κιθάρα (με τον οποίο και περιοδεύουν μαζί) και ακόμα δυο μουσικούς, ξεκίνησαν τα Σύννεφα με Παντελόνια την πορεία τους.

Εχουν συνεργαστεί συναυλιακά και δισκογραφικά με αξιόλογους καλλιτέχνες από διάφορους μουσικούς χώρους όπως: Λάκης Παπαδόπουλος, Τρύπες, Φίλιππος Πλιάτσικας, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Μίλτος Πασχαλίδης, Μάνος Ξυδούς και άλλους καλλιτέχνες.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Πέτρος Θεοτοκάτος, θα βρεθεί επί σκηνής με τα «Σύννεφα με Παντελόνια», σε μία ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη!! 

Petros Theotokatos’ band:
Γιάννης Κόκκινος: μπάσο
Άκης Περδίκης: τύμπανα

Links to Youtube : 

Πέτρος Θεοτοκάτος- Θα χαθώ
Πέτρος Θεοτοκάτος - Δική μας η νύχτα
Πέτρος Θεοτοκάτος - Βόμβα στον ουρανό

Σύννεφα με παντελόνια – Σύννεφα με παντελόνια
Σύννεφα με παντελόνια – Με στέλνεις
Σύννεφα με παντελόνια – Κόκκινο μπαλόνι

Info:
Ηoly Wood Stage
Λ. Βουλιαγμένης 289, 17236 Αθήνα
Τηλ. 210 9700 418

Ώρα: 22:30
Είσοδος: 7 ευρώ με κρασί ή μπύρα