ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

BLUES ROCK Μία σταθερή μουσική αξία

Αν υπήρχε χρηματιστήριο μουσικής, μία από τις πιο σταθερές αξίες στο πέρασμα του χρόνου θα ήταν το Blues Rock, που από την πρώτη εμφάνισή του, στις αρχές της δεκαετίας του '60, μέχρι και σήμερα κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, χωρίς απαραίτητα να κυκλοφορούν νέα ονόματα στον χώρο.
Ο βρετανός μουσικός Chris Barber στα μέσα της δεκαετίας του '50 ήταν αυτός που άρχισε να προσκαλεί στην πατρίδα του μαύρους αμερικανούς καλλιτέχνες των μπλουζ, όπως οι John Lee Hooker και Muddy Waters, οι οποίοι εμφανίζονταν στις συναυλίες του. Την ίδια εποχή, στην μπάντα τού Barber συμμετείχαν λευκοί Βρετανοί μουσικοί, όπως οι Cyril Davies και Alexis Corner, που έπαιζαν μπλουζ από τις αρχές της δεκαετίας του '50 και είχαν ήδη δημιουργήσει έναν πυρήνα με φανατικούς θαυμαστές. Στις αρχές της δεκαετίας του '60 οι δύο μουσικοί εγκαταλείπουν τον Chris Barber και μαζί με τον νεαρό Brian Jones φτιάχνουν την μπάντα που ονόμασαν Blues Incorporated.
Οι Blues Incorporated άναψαν το φιτίλι μιας φλόγας που απλώθηκε σε ολόκληρη τη Βρετανία και με αλματώδη ρυθμό, μέσω της απήχησης που είχαν στη συνέχεια συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones, στους οποίους προσχώρησε ο Brian Jones, έκαναν τα μπλουζ ένα είδος θρησκείας για τους μουσικόφιλους. Από την ίδια μπάντα μέσα σε έναν χρόνο, το 1961, θα περάσουν ονόματα όπως οι Charlie Watts (Rolling Stones), Art Wood, Ronnie Jones και Long John Baldry.
Ο Graham Bond ήταν επίσης από τα βασικά μέλη των Blues Incorporated και με την αποχώρησή του έφτιαξε τους Graham Bond Organization μαζί με τους Jack Bruce και Ginger Baker, οι οποίοι αργότερα έφτιαξαν με τον Clapton τους Cream.
Η μουσική των Rolling Stones, που ήταν η πρώτη μπάντα που ασχολήθηκε με τα μπλουζ κερδίζοντας αμέσως σχεδόν τη φήμη, ήταν ένα κράμα του μπλουζ που έπαιζαν ονόματα όπως οι Muddy Waters και Slim Harpo, σε συνδυασμό με το ρυθμ εντ μπλουζ του Chuck Berry.
Δεκάδες συγκροτήματα εμφανίστηκαν μετά την επιτυχία των Stones· από τα πιο γνωστά, ήταν οι Yardbirds, μέλος των οποίων ήταν ο Eric Clapton, ο οποίος όμως αποχώρησε όταν το συγκρότημα έκανε μια μικρή στροφή προς την ποπ και πήγε στους Bluesbrakers του John Mayall, μια μπάντα η οποία στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την αφρόκρεμα των βρετανών μουσικών του είδους, όπως ο Peter Green, που αργότερα θα γίνει μέλος των Fleetwood Mac, ο John McVie, ο Jack Bruce των Cream, στη συνέχεια, και ο Mick Taylor, που θα αντικαταστήσει τον Brian Jones στους Rolling Stones μετά τον θάνατο του τελευταίου κάτω από αδιευκρίνιστες ουσιαστικά συνθήκες.
Συγκροτήματα όπως οι Animals, με τους Eric Burdon, Alan Price, οι Who στα πρώτα τους βήματα, οι Them του Van Morrison, οι Chicken Shack, συγκρότημα της Christine McVie, η οποία προσχώρησε αργότερα στους Fleetwood Mac, οι Ten Years After, με τραγουδιστή τον Alvin Lee, το συγκρότημα του Jeff Beck, οι Savoy Brown, οι Taste με τον Rory Gallagher, είναι μερικοί από τους λευκούς Βρετανούς που παρουσίασαν στην πατρίδα τους τα μπλουζ που έπαιζαν οι αμερικανοί μουσικοί του μπλουζ, όπως οι Muddy Waters, Howlin' Wolf, John Lee Hooker, Jimmy Reed, Lead Belly, Robert Johnson κ.ά.
Στα τέλη της δεκαετίας του '60, τη σκυτάλη θα πάρουν οι Led Zeppelin, των οποίων αρκετά τραγούδια ήταν και συνθέσεις Αμερικανών από τον χώρο του μπλουζ, και οι Free, που θα εξελιχθούν στη συνέχεια στους Bad Co.
Στην Αμερική, από το 1963, ο κιθαρίστας Lonnie Mack έπαιζε ορχηστρικά κομμάτια στο ύφος που αργότερα θα ονομασθεί Blues Rock.
Συγκροτήματα όπως οι Butterfield Blues Band, που φτιάχτηκαν από τον 16χρονο Mike Blomfield και τον Paul Butterfield σε μια προσπάθειά τους να μιμηθούν τους μαύρους μουσικούς που κυριαρχούσαν στην πόλη που γεννήθηκαν, το Σικάγο, έφεραν ξανά κοντά στα μπλουζ μεγάλο μέρος της αμερικανικής νεολαίας, με τη διαφορά ότι τώρα τα μπλουζ έγιναν η αγαπημένη μουσική και των λευκών. Οι Canned Heat από το Λος Αντζελες, που τα βασικά μέλη τους, ο Bob Hite και ο Alan Wilson ήταν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες μπλουζ δίσκων και κατάφεραν να συνδυασθούν τέλεια με το είδωλό τους από το Detroit, τον John Lee Hooker και να ηχογραφήσουν μάλιστα και δίσκο μαζί του, και ο Johnny Winter θα ανοίξουν τον δρόμο για καλλιτέχνες όπως ο Jimi Hendrix, που με την κιθάρα του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ανάπτυξη του είδους. Περίπου στην ίδια περίοδο, οι Doors θα συμπεριλαμβάνουν συχνά τραγούδια από τον χώρο των μπλουζ σε δίσκους και συναυλίες τους σ' έναν πρωτότυπο συνδυασμό, αφού σε δίσκους τους υπήρχαν τραγούδια των Howlin' Wolf και Willie Dixon μαζί με σύνθεση των Kurt Weil και Bertolt Brecht. Αλλο ένα συγκρότημα που αρχικά εντυπωσίασε ήταν οι Big Brother and The Holding Company, που είχαν για τραγουδίστρια την Janis Joplin, η οποία με την απήχηση που είχαν τα τραγούδια της στο κοινό, θα βοηθήσει στο να περάσει ο ήχος και στην επόμενη δεκαετία.
Αυτός ο ήχος θα έχει και συνέχεια επηρεάζοντας συγκροτήματα όπως οι AC/DC.
Η επιτυχία του Blues Rock οδήγησε σε νέα παρακλάδια, όπως το Southern Rock, με συγκροτήματα όπως οι Allman Brothers, οι Lynyrd Skynyrd, και θα επηρεάσει σημαντικά το χαρντ ροκ μέσα από ονόματα όπως οι Aerosmith, που θα συνδυάσουν τα μπλουζ και το χέβι μέταλ στα τραγούδια τους, στον δρόμο που είχαν ανοίξει οι Led Zeppelin, Foghat από την Αγγλία, ο Gary Moore από τη Βόρεια Ιρλανδία, οι Mountain με μέλη από ΗΠΑ και Καναδά, οι Whitesnake από τη Βρετανία, όπως και ο κιθαρίστας Robin Trower, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα των Procol Harum θα ασχοληθεί με το μπλουζ ροκ, οι αμερικανοί κιθαρίστες George Thorogood, Steve Ray Vaughan, Joe Walsh, ο οποίος αρχικά ήταν μέλος των James Gang, στη συνέχεια έκανε προσωπική καριέρα, για να γίνει, τέλος, βασικό μέλος των Eagles, και οι Ζ.Ζ. Top.
Από τα ονόματα που εμφανίστηκαν τα τελευταία 20 χρόνια και είχαν καλή παρουσία στον χώρο θα πρέπει να αναφερθούν οι: Black Crowes, Joe Bonamassa, Chris Duarte, ο Kenny Wayne Shepherd, οι Black Keys, ο τυφλός κιθαρίστας Jeff Healey, ο οποίος πέθανε πριν από μερικούς μήνες, και βέβαια ο Jack White με τα συγκροτήματά του White Stripes και Raconteurs, των οποίων ο ήχος έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το είδος.
apotis4stis6@yahoo.gr
Από τον Κώστα Ζουγρή

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΟΙ '' BROS GKREMOS '' LIVE ΣΤΗΝ
"ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4"
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΟΙ ''BROS GKREMOS'' ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΕ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ : http://www.youtube.com/watch?v=0SBnWUi9vbEΟι ''BROS GKREMOS" θα εμφανίζονται ζωντανά στη μουσική σκηνή "ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4" την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 22:30 με είσοδο 10 euro. Οι ''BROS GKREMOS" επανέρχονται με ανανεωμένο πρόγραμμα με τις τελευταίες ελληνικές και ξένες επιτυχίες για ολα τα γούστα. Ελληνικό εντεχνο-ροκ-ποπ και αγγλικό ποπ-ροκ και φυσικά στο 2ο μέρος του προγράμματος μας με λαικό ρεπερτοριο για κέφι, τραγούδι και χορο. Κοντά μας αυτή την εβδομάδα και η Ευδοκία Σάββα στο τραγούδι.
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ."ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 4"28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4, ΕΓΚΩΜΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/7/2009
ΩΡΑ 22:30ΕΙΣΟΔΟΣ 10 EUROΟι "BROS GKREMOS" είναι οι :Johny Michael - Drums & PercussionAthos Zenios - VocalsAndreas Koukou - BouzoukiLoukas Georgiou - KeyboardsVasilis Ioannou - Guitars & VocalsXanthos Pattichis - Bass & GuitarsValando Tryfonos - VocalsMarios Xajikkos - BassEvdokia Savva - Vocals
Για κρατήσεις και πληροφορίες : 96797987
/////////////////
2o FESTIVAL ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

LIVE ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΡΟ ΔΡΑΜΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2ο FESTIVAL ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΡΟ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8:00 μ.μ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ROCK ΒΡΑΔΙΑ.ΤΟ FESTIVAL ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 8:00 μ.μ) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΙΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.
//////////////
Live ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ
Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009 & ώρα 21.30
στο ΤΖΑΤο συγκρότημα δημιουργήθηκε στις 27/9/2005. Τα μέλη του μετά από μακρόχρονη πορεία συνεργασίας με μπάντες της ROCK POP και ΈΝΤΕΧΝΗ΅μουσικής σκηνής μαζεύτηκαν και δημιούργησαν την " Τρίτη Εποχή ". Στον λίγο χρόνο ίδρυσής του το group έχει δώσει συναυλίες σε δήμους, πολιτιστικά κέντρα και σε διάφορα club σε όλη την Ελλάδα. Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου με αποκορύφωμα τον Mihai Traistariou (Tornero). Υπάρχουνε με 110 διασκευές από Deep-Purple και Satriani εώς Μ. Λοίζο και Γ. Εμειρλή και με 14 κομμάτια από την προσωπική τους δουλειά. Και Επειδή αυτή είναι η μοίρα των group γενικά, σε ένα βράδυ αλλάξανε 3 από τους παλιούς τους συνεργάτες.Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ειναι οι: ΙΡΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΜΙΛΤΟΣ ΞΥΠΑΚΗΣ, ΝΑΣΟΣ ΠΑΧΟΥΛΑΣΖ bar


Έναρξη:
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009 στις 9:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
TZAZ bar
Οδός:
Tatoiou 15, Kifisia (opisthen Hlektrikou Stathmou Kifisias)
Πόλη:
Kifisiá, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2108014036
Email:
zeniastolaki@in.gr
/////////////////

17-18.7: Πήλιο-Μουσικό πρόγραμμα σε Συνέδριο του Λαογραφικού Κέντρου Αθηνών(Τσαγκαράδα) Χρόνης Αηδονίδης - Νεκταρία Καραντζή: Παραδοσιακά τραγούδια και Βυζαντινοί Ύμνοι
Ο Χρόνης Αηδονίδης και η Νεκταρία Καραντζή παρουσιάζουν επιλεγμένο ακουστικό μουσικό πρόγραμμα παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής στο πλαίσιο του διήμερου συνεδρίου του Λαογραφικού Κέντρου της Ακαδημίας Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί στην Τσαγκαράδα Πηλίου, στις 17 και 18 Ιουλίου 2009.

ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

press-eric burdon in corfu

Στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ Ionian Concerts,
o Έρικ Μπέρντον για πρώτη φορά στην Κέρκυρα
Η θρυλική φωνή των Άνιμαλς, Έρικ Μπέρντον
σε μία και μοναδική συναυλία στην Ελλάδα
την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Παλαιό Φρούριο

οσοι θα βρισκεστε στην Κερκυρα εκεινη την ημερομηνια σπευσατε!3 φορες τον εχω δει και τις τρεις...ΑΠΑΙΧΤΟΣ!

Συναυλία Μελίνας Κανά και Παντελή Θαλλασινου στην Νάξο

Ελάτε στης 8 Αυγούστου στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Χώρας Νάξου, στης 9:00 μμ να παρακολουθήσετε από κοντά δύο υπέροχες φωνές με πλούσια δισκογραφία και καταξίωση στο Ελληνικό πεντάγραμμο. Σας περιμένουμε να περάσουμε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Έναρξη:
Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
1ο Δημοτικό σχολείο Χώρας Νάξου
Πόλη:
Náxos, Greece
Τηλέφωνο:
2285024351
Email:
vassosg@otenet.gr

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Μόνο Γυμνό ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ free mp3 ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥΣ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ CD 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΕΙ.


disc

2 νέα τραγούδια από τον καινούριο δίσκο του Νεκτάριου Θεοδώρου με τους Μόνο Γυμνό με τίτλο "Δική μου η αγάπη, δική μου και η φωτιά" που σύντομα θα είναι κοντά μας.Καλή ακρόαση.

http://www.monogymno.livepage.gr/

www.myspace.com/monogymnorock

e-mail: necki100@gmail.com

Music Store

Στην ενότητα Downloads έχουν προστεθεί περισσότερα από 1 εκατομμύριο μουσικά κομμάτια για download σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεκάδες χιλιάδες mp3, που μπορείς να κατεβάσεις και στο κινητό σου, να τα πάρεις μαζί σου παντού και να τα απολαμβάνεις όσο συχνά θέλεις. Πρόσφατα, στην τεράστια αυτή συλλογή προστέθηκαν και τα τραγούδια της Eurovision. Καθημερινά ενημερώνονται με στίχους δεκάδες μουσικά κομμάτια και σε λίγο καιρό θα υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις τους στίχους σε όλα. Κατέβασε και τη δωρεάν εφαρμογή Akazoo Downloads στο κινητό σου!

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

1BM Live
Live oi Ena Vima Mprosta sto After Dark,
sto kentro ths A8hnas!
meta th sunaulia 8'akolou8hsei
party me dj set!
sas perimenoume olous ekei...
eisodos: 7e

Τοποθεσία:
E3arxeia
Οδός:
Didwtou kai Ippokratous
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
6948679239
Email:
ena_vima_mprosta@yahoo.gr

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

festival ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ


ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ENOXOI live @ ONOMA TOY RODOY 23/7/2009

Έναρξη:
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009 στις 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
ONOMA TOY RODOY Live Music Club
Οδός:
1 Platonos str., Kallithea
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2109595006
Email:
enoxoi.band@gmail.com
/////////////

Αυτη την Παρασκευή 10/7 οι "5 ΕΠΟΧΕΣ" θα βρίσκονται live στην "ΘΥΡΑ ΤΕΧΝΗΣ" στου Ψυρρή για ακόμα μια πολυ ομορφη βραδια και ταυτόχρονα και τελευταία για αυτό το καλοκαιρι με πολλές εκπλήξεις-συμμετοχές.Μαζι μας θα βρισκονται και τα "ΠΕΤΡΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" και φυσικα το "RADIO ISART"που μας ακολουθεί πιστά σε κάθε μας βήμα....Το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Σαρρή 14, και ειναι περίπου 50 μέτρα απο τον ηλεκτρικό στο Θησίο..

Τηλέφωνο:
2103314422
Email:
5epoxesband@windowslive.com

///////////

LIVE ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ Κ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ROCK ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ''BADGIE CLUB'' ...ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΑΥΛΙΑ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣ ! ! !
Έναρξη:
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία:
''BADGIE CLUB''
Οδός:
5ο Χ.Λ.Μ. Λ.ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Ή 2ο Χ.Λ.Μ. Λ.ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ-ΚΑΛΥΒΙΩΝ
///////////
ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ στο «Κου Κου» στο Γκάζι
ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣΣάββατο 11 Ιουλίουστο «Κου Κου» στο ΓκάζιΗ επιτυχία συνεχίζεται!Σάββατο στις 11 Ιουλίου, ο Μιχάλης Εμιρλής θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Κου Κου» στο Γκάζι. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζω περιμένοντας να ζήσω», μας χάρισε την απολαυστική επιτυχία «Πίπα της ειρήνης», αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» και το «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει». Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD «Μη διστάζεις», από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Μη μου μιλάτε για κείνη», «Αυτό που σου αρέσει» και ο «Κουβανός».Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.Κου Κου: Ιάκχου 17, ΓκάζιΤιμή εισιτηρίου: 10 € με ποτό / Ώρα έναρξης: 11:30μ.μΟργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - www.musicom.gr

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Live Σοφία Βόσσου & Όλγα Βενετσιάνου at Gyala Music Stage 9 Ιουλίου 2009

Για άλλη μία βραδιά θα είναι μαζί μας η μοναδική Σοφία Βόσσου και η ταλαντούχα Όλγα Βενετσιάνου στη Μουσική μας Σκηνή!!! Όσοι δεν ήρθατε.... ελάτε να τις απολαύσουμε!!!!!! Είναι ένα απίστευτο δίδυμο πάνω στη σκηνή... που πραγματικά μας ταξιδεύει και μας κάνει να περνάμε απίστευτα όμορφα!!!!!!!

Για άλλη μία βραδιά θα είναι μαζί μας η μοναδική Σοφία Βόσσου και η ταλαντούχα Όλγα Βενετσιάνου στη Μουσική μας Σκηνή!!! Όσοι δεν ήρθατε.... ελάτε να τις απολαύσουμε!!!!!! Είναι ένα απίστευτο δίδυμο πάνω στη σκηνή... που πραγματικά μας ταξιδεύει και μας κάνει να περνάμε απίστευτα όμορφα!!!!!!!





Ο/Η Yiala Music Stage έγραψε
στις 11:04 μ.μ.
.... δεν υπάρχει.... απίστευτο δυναμικό μουσικό καλλιτεχνικό δίδυμο....

Παιδιά, όσοι δεν πάνε θα χάσουν πραγματικά!!! Η μία είναι καλύτερη απο την άλλη, για την Κα Βόσσου τα λόγια είναι περιττά (& το πιάνο της μαγικό) & η Ολγα έχει την πιό συγκλονιστική φωνή νέας μουσικού που υπάρχει! Πήγα & πέρασα τέλεια!

20.000 ΕΙΔΑΝ 21 ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ SCΗΟΟLWAVΕ

«Βαρεθήκαμε το εμπορικό τραγούδι και τα ψώνια»
Με σύνθημα «οι νέοι αντιδρούν με μουσική», τα 21 μαθητικά συγκροτήματα εμφανίστηκαν στο 5ο Φεστιβάλ Schoolwave με μέταλ, ροκ και τζαζ μπροστά σε χιλιάδες νέους, στο Θέατρο Βράχων «Oι νέοι καλλιτέχνες είναι η ελπίδα της μουσικής. Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τη μουσική και δώσουμε έναυσμα ώστε να ανέβει το επίπεδο. Βαρεθήκαμε το εμπορικό τραγούδι και τα ψώνια», λένε στα «ΝΕΑ» τα επτά μέλη του σχολικού συγκροτήματος Los mujeros από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, απηχώντας την άποψη και άλλων μαθητικών γκρουπ, από τα 21- επιλεγμένα ανάμεσα σε 227 συμμετοχέςπου εμφανίστηκαν μπροστά σε 20.000 θεατές στο τριήμερο φεστιβάλ Schoolwave στο Θέατρο Βράχων, που ολοκληρώθηκε χθες. «Γεννηθήκαμε για να χάνουμε, ζούμε για να νικάμε», λένε με μια φωνή οι hard rockers Ρarafernelia από τη Θεσσαλονίκη, ένα ακόμη από τα διαγωνιζόμενα γκρουπ που βρέθηκαν στη σκηνή μαζί με δύο νεανικές μπάντες από τη Γαλλία και την Ελβετία, τους Fun΄ Keys και Deep kick, τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Επισκέπτες και τους Septic Flesh. Απόγευμα Παρασκευής, ώρα 18.00, Θέατρο Βράχων. Εκατοντάδες μαθητές με το κινητό και το i-pod στο χέρι είχαν ήδη σχηματίσει ουρά μια ώρα πριν από την έναρξη των συναυλιών του Schoolwave, ανυπομονώντας να ακούσουν «ροκ και να περάσουν καλά». Ο συννεφιασμένος καιρός δεν τους σταμάτησε. Ανάμεσά τους γονείς, καθηγητές, φίλοι, ακόμη και διευθυντές των σχολείων των συμμετεχόντων, που κατέφθασαν από την Κοζάνη για να στηρίξουν «τα παιδιά μας που θα παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά σε τόσο κόσμο». Λίγο πιο πέρα μια ομάδα παιδιών από τη Θεσσαλονίκη βράζει μακαρόνια σε γκαζάκι... Ο νεαρόκοσμος έτρεξε για να πιάσει θέση μπροστά στη σκηνή με ουρλιαχτά, μόλις άνοιξαν οι πόρτες. Σε ένα μαθητικό φεστιβάλ; «Δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι είναι άγνωστοι στο κοινό. Φτάνει που ανταποκρίνονται στα μουσικά μας γούστα. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια των νέων», εξηγεί μια παρέα κοριτσιών από την Αθήνα. Στο Schoolwave ξεχώριζαν οι 100 εθελοντές, ηλικίας 16 έως 20 ετών, με τα καρτελάκια τους, που στόχο είχαν να βοηθήσουν στη διοργάνωση μιας «γιορτής των νέων και της μουσικής». Ο 17χρονος εθελοντής Παναγιώτης ήρθε από την Αίγινα και νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο μόνο και μόνο για να βρίσκεται στο φεστιβάλ. Και ενώ το κοινό χόρευε, στα παρασκήνια τα νεανικά συγκροτήματα έκαναν πρόβες και περίμεναν με ανυπομονησία. Άγχος και ανταγωνισμός δεν υπήρχε, μόνο χαμόγελα με αρκετές δόσεις νεανικής τρέλας. Δεν αντέχουν, είπαν στα «ΝΕΑ», «τους δήθεν, την “εύκολη” μουσική και τις απομιμήσεις». Οι επτά «γυναικάδες» του Schoolwave, της μπάντας Los mujeros, ήρθαν από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα. Είναι μαθητές της Β΄ λυκείου και φοιτητές της Νομικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων, με αγάπη για τα μπλουζ και το έθνικ. Πέρσι, εμφανίστηκαν στο Rockwave πριν από τον Μάνο Τσάο. «Οι γονείς μάς στηρίζουν. Ξέρουν όμως ότι δεν θα παρατήσουμε το σχολείο. Η μόρφωση είναι το παν. Δυστυχώς, είναι δύσκολο στην Ελλάδα να ζήσεις από τη μουσική», λένε στα «ΝΕΑ» τα μέλη του γκρουπ, που παραδέχονται ότι στα ακούσματά τους βρίσκεται και το παραδοσιακό τραγούδι. «Είμαι μέρος του ποιοι είμαστε. Την παραδοσιακή μουσική τη γνωρίζουν όλοι οι νέοι στην περιοχή, μέσω γονέων, συγγενών και φίλων. Εμείς την ενσωματώσαμε στα μπλουζ. Με ακορντεόν, τρομπέτα, κιθάρα, ντραμς βγάζουμε έναν ήχο που πλησιάζει τα ακούσματα των βαλκανικών πολιτισμών», προσθέτουν. «Δεν θέλουμε να χάσουμε τον εαυτό μας» Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, τα μέλη- ηλικίας 17 και 18 ετών- του γκρουπ Parafernelia (Συμπράγκαλα στα ελληνικά) από τη Θεσσαλονίκη συζητούν χαλαρά με τις υπόλοιπες μπάντες.
«Είναι δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου στον χώρο της μουσικής. Μόνο αν δεν είσαι, μπορείς να επιβιώσεις. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε οτιδήποτε χωρίς να χάσουμε τον εαυτό μας», υποστηρίζουν. Είδωλά τους είναι οι ΑC/DC και οι Μotorhead και πάθος τους το hard rock. Απαντούν θετικά σε μια καριέρα στη μουσική ακόμη και αν δεν θα κερδίζουν αρκετά χρήματα. «Δεν ανεχόμαστε τους καλλιτέχνες που κάνουν τα πάντα για τη διαφήμιση. Χάνεται το νόημα της μουσικής, που είναι να λειτουργεί ως μέσο έκφρασης», δηλώνουν. Μπορεί να θεωρούν τους πολιτικούς «ανάξιους», τον επόμενο χρόνο όμως θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. «Αν δεν ψηφίσεις, παραδίδεις τα όπλα. Στόχος των νέων θα πρέπει να είναι η μείωση της δύναμης που έχουν στα χέρια κάθε είδους “εξουσιαστές”», λέει ο Ορέστης Χαλκιάς, τραγουδιστής των Parafernelia. «Το ροκ είναι τρόπος ζωής»
Μαρίνα, 17 ετών, μαθήτρια, Χολαργός «Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι. Ήρθα για να στηρίξω τους φίλους μου, το συγκρότημα Foolstop».
Κώστας, 19 ετών, φοιτητής Σκηνοθεσίας «Είχα έρθει και πέρσι. Είναι μια γιορτή για τη νεολαία. Και για όσους από εμάς το ροκ αποτελεί τρόπο ζωής».
Νικόλ, 15 ετών, μαθήτρια «Ήρθα με τις φίλες μου και τον αδερφό μου μόνο και μόνο για να ακούσουμε μουσική».
Λευτέρης, 17 ετών «Εφόσον η είσοδος είναι δωρεάν, πήρα την παρέα μου και ήρθαμε να περάσουμε καλά και να στηρίξουμε τα συγκροτήματα».
ΕΓΡΑΨΕ Η Δάφνη Κοντοδήμα

Live Στάθης Μαραγκός, Γιώργος Ζωγράφος, Μάνος Δελώτης & Θοδωρής Παπαστάθης Gyala Music Stage Live Παρασκευή 10 Ιουλίου & ώρα 11.00 μ.μ.

Στάθης Μαραγκός τραγούδι - κιθάρα
Γιώργος Ζωγράφος ακορντεόν
Μάνος Δελώτης ηλεκτρικό μπάσο
Θοδωρής Παπαστάθης τύμπανα

Ελληνικό Έντεχνο Ροκ &
Διασκευές Λαϊκής-Ρεμπέτικης Μουσικής

Blues mobil LIVE!!!!


ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ BLUES ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....
Ο λόγος για τους Blues Mobil.. Ένα συγκρότημα που μας παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο την Blues μουσική... Κι όχι μόνο...
Μας προσκαλούν λοιπόν να τους γνωρίσουμε από κοντά με ένα Live τους στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα Λουτρά Λαγκαδά...10 Ιουλίου κι ώρα έναρξης 10:00 μ.μ.. Τι λέτε αξίζει να δώσουμε το παρόν??? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ...

18.7.2009: Συναυλία Βασίλη Καζούλλη στην Κερατέα


Μεγάλη Συναυλία του Βασίλη Καζούλλη στην Κερατέα,
στις 18.7.2009, στο πλαίσιο του
1ου Φεστιβάλ Οβριοκάστρου Κερατέας.
Ώρα έναρξης: 20:30.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ - IXNHLATES - IXNILATES
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ -
ΠΑΡΑΣΚ 10 & ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ -ΚΛΥΤΙΑ ΧΟΡΕΥΤΟ -
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΗΑΥΑΤΤ ΣΟΥΤΡΑΛΙ ΑΓΡΙΑΣ -
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΚΟ -
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ -
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΑΓ. ΒΛΑΣΗΣ-
ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΣ -
ΠΑΡΑΣΚ 7 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ-
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΚΟΖΑΝΗ-ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!....

Email:
Ιστοσελίδα:
http://www.mousikoiixnilates.gr
Γραφείο:
ΒΟΛΟΣ
Τοποθεσία:
ΒΟΛΟΣ
Vólos, Greece
/////////////
Live Γιάννης Βενιαμίν - Παναγιώτης Τσακαλάκος - Tom Simec Gyala Music Stage
- Γιάννης Βενιαμίν φωνητικά - κιθάρα (Σταυρός του Νότου)- Παναγιώτης Τσακαλάκος φωνητικά - κιθάρα (Σταυρός του Νότου)- Tom Simec πιάνο

Έναρξη:
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Λήξη:
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009 στις 3:00 π.μ.
Τοποθεσία:
Gyala Music Stage
Οδός:
Makedonias & Smyrnis 3 (apo Peiraios 204), Tayros
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
2103424249
Email:
zeniastolaki@in.gr
////////
ΔΙΟΝΥΣΟΣ acoustic live show !!!!!
Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ ζωντανά σε ένα ακουστικό LIVE
Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ στα πλαίσια της περιοδίας τους με τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ" θα εμφανιστούν ζωντανά στο MOJO cafe (σμύρνης 32) στο Κερατσίνι το Σάββατο 18 Ιουλίου 2009 στις 21:00

Τηλέφωνο:
2104619902
Email:
dionysosgr@hotmail.com
///////
Live @ RAFINA

Διοργανωτής:
Γυμνά Καλώδια
Είδος:
Μουσική/Τέχνες - Συναυλία
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Ημερομηνία:
Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009
Ώρα:
9:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
RAFINA