ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤA ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ! ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ!

Κάντε κλικ εδώ
Summerway Music Festival: Day Fourth.


Ελάτε όλοι να περάσουμε τέλεια! Φέρτε φίλους, γνωστούς και αγνώστους διότι εκτός από ένα υπέροχο live, κάθε ψήφος είναι και ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό και στα δώρα! Πατήστε να δείτε όλες τις πληροφορίες παρακάτω!

Μπάντες που διαγωνίζονται "day fourth":
20:00: Machine [hard rock\thrash]
20:30: Rumors of corruption [metalcore]
21:00: Approach the enemy [metal\thrash\hardcore]
21:30: Royal death [thrash\powermetal]
22:00: Oath of blood [progressive\heavy metal]
22:30: Skullcrusher [thrash]

Πάνω από 40 μαθητικές και φοιτητικές μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Όνομα του Ρόδου στην Καλλιθέα για μας παρουσιάσουν την μουσική τους ενώ ταυτόχρονα διεκδικούν να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν πλούσια μουσικά και άλλα δώρα! Γενική σελίδα festival με όλα τα Lives: http://www.facebook.com/pages/Summerway-Music-Festival-2011/186016494780427.

Η πρώτη μπάντα κερδίζει 2 demo κομμάτια ηχογράφηση από το Jam2Studio (http://jam2studio.gr/) αξίας 300 ευρώ. Η δεύτερη μπάντα κερδίζει 10 ώρες πρόβας από το Jam2Studio αξίας 100 ευρώ. Η τρίτη, η τέταρτη και πέμπτη μπάντα (κάθε μέλος αυτής ξεχωριστά) κερδίζουν καλοκαιρινά μπλουζάκια δικής τους επιλογής από το Tokotoukan (http://tokotoukan.gr/) αξίας 18 ευρώ το καθένα.. Όλες οι μπάντες που συμμετέχουν έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρόβα στο Jam2Studio με 8 ευρώ την ώρα (+ πολυκάναλη ηχογράφηση της πρόβας δωρεάν) για όλο τον Ιούνιο και μέχρι της 4 Ιουλίου, για πληροφορίες καλέστε το κινητό παρακάτω είτε καλέστε κατευθείαν το Studio (2102625671) και πείτε το όνομα της μπάντας σας.

Η αφίσα του live σε full διαστάσεις, για facebook, msn, γιγαντοεκτύπωση κτλ: www.alexfilos.com/summerway/27.jpg

Οι μπάντες που συμμετέχουν παρακαλώ πολύ να διαβάσουν τους όρους και τις αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε απορία (ήχος, ώρες, διαγωνισμός, δώρα) που μπορεί να έχουν σχετικά με το live εδώ: http://www.facebook.com/note.php?note_id=187758647939545

Damage 8 ευρώ ( +1 μπύρα +2 ποτό ).
Τηλέφωνο επικοινωνίας, πληροφοριών κλπ: 6982144250 (Αλέξανδρος Φίλος).
BE THERE!
............
Άνθια Σε παιχνίδι στημένο WM140-2
Η Άνθια μας συστήνεται ως ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που φέρει τον γενικό τίτλο Σε παιχνίδι στημένο.
Ακούγοντας το album θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε όχι μόνο τις εξαιρετικές ερμηνευτικές της δυνατότητες , αλλά και τις υπέροχες συνθετικές και στιχουργικές δημιουργίες της που εκτείνονται από rock ballad έως και latin ηχοχρώματα.
Πλαισιωμένη από εξαίρετους συνεργάτες και μουσικούς, μας φέρνει ολοκαίνουργια τραγούδια, που θα γνωρίσουμε και θα αγαπήσουμε βαθιά! Συμμετέχουν επίσης στο album ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι ξεχωριστά
η Ελισσάβετ Καρατζόλη και η Ίρις Κατσίρη .

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ CD
1. Σε παιχνίδι στημένο μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 4.36
2. έχει ο έρωτας μουσική στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 3.18
3. στην άδεια σου ζωή στίχοι μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου 3.52
4. αν είσαι ... μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 3.44
5. με κοιτάς φιλικά στίχοι μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου 3.05
6. τελευταίο στοίχημα μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Γεωργία Νότη 3.43
7. να' σουν εδώ μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης / Ανθή Κωνσταντινίδου 3.27
8. στο φως ξανά μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Ελισάβετ Καρατζόλη 3.19
9. άφησα χρόνια μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 4.01
10. σιωπές στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου μουσική Λευτέρης Βαλασέλλης 3.44
11. Μήλος και Αφροδίτη μουσική Μάνος Καμπούρης στίχοι Ανθή Κωνσταντινίδου 2.45
12. the road is long μουσική Ανθή Κωνσταντινίδου στίχοι Παναγιώτης Τουμάσης 3.19

Κυκλοφορεί στο e shop www.wavemusic.gr ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της «WAVE MUSIC PRODUCTIONS» και σε επιλεγμένα μουσικά καταστήματα.


P R WAVEMUSIC
...............
Στηρίζουμε το Rockap.gr - Κάνουμε μια δωρεά


Το Rockap.gr χρειάζεται την υποστήριξη σας, η κρίση έχει χτυπήσει και την δική μας πόρτα.

Για να συντηρήσουμε την σελίδα μας χρειάζονται κάποια χρήματα κάθε χρόνο. Όταν αυξάνονται οι επισκέψεις μας, αυξάνεται και αυτό το ποσό, για να μπορεί η σελίδα να είναι γρήγορη σε όλους.

Γι αυτό ζητάμε την βοήθεια σας. Έχουμε βάλει την επιλογή του Donate, όπου μέσω paypal μπορείτε να μας στείλετε ότι έχετε ευχαρίστηση, στηρίζοντας έτσι την σελίδα μας, για να παραμείνει ανεξάρτητη.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε στον server της σελίδας καθώς και στον τεχνικό που θα συντηρήσει την σελίδα μέσα στο καλοκαίρι ώστε τον Σεπτέμβρη να ήμαστε και πάλι δυναμικά μαζί σας.

Μπορείτε επίσης να μας βοηθήσετε βάζοντας μια διαφήμιση στους χώρους που βλέπετε το αντίστοιχο banner. Μπορείτε να διαφημίσετε την σελίδα σας, την επιχείρηση σας (σε πολύ χαμηλή τιμή), τον νέο σας δίσκο ή ότι άλλο θέλετε. Έτσι και εσείς θα έχετε προβολή αλλά και εμείς θα βοηθηθούμε από την κίνηση αυτή. Για διαφήμιση επικοινωνήστε στο info@rockap.gr και για Paypal πατήστε στο banner που βλέπετε.

Βοηθήστε το Rockap.gr να μείνει ζωντανό!!!
..................
Φάκελος ΑΕΠΙ


Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;
Η Απάντηση της Α.Ε.Π.Ι: NAI!

Από το Νέο Blog http://aepi-free.blogspot.com/ - Για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της ΑΕΠΙ

Εντάξει, δεν λέμε, ο κάθε δημιουργός έχει δικαίωμα να προστατεύει το προϊόν του και να αξιώνει και κάποιο τίμημα (και βεβαίως και την ηθική ανταμοιβή), αλλά μήπως η υπερβολή πλέον έχει χτυπήσει κόκκινο;

Α.Ε.Π.Ι. (Ανώνυμη Εταιρεία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας). Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή, για την οποία τόσα χρόνια, έναν καλό λόγο δεν έχω ακούσει. Υπάρχει η γενική αίσθηση (και μάλλον όχι άδικα), ότι η εν λόγω ιδιωτική εταιρεία (που υποτίθεται προστατεύει τα δικαιώματα των μελών της) ασυδοτεί ασύστολα, με την κάλυψη του κράτους. Μου είχε ήδη προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, με ένα περιστατικό που είχε υποπέσει λίγα χρόνια πριν στην αντίληψή μου, όταν ζητούσε από ένα ελληνικό μουσικό φόρουμ 0.40 € για κάθε επισκέπτη, κάθε στίχου που είχε δημοσιευμένο! (διαβάστε εδώ το σκηνικό, για να καταλάβετε για τι παραλογισμό μιλάμε). Τα «τσακάλια» της ΑΕΠΙ όμως δεν περιορίζονται στο διαδίκτυο. Έτσι, εκεί που το κράτος είναι απών, η ΑΕΠΙ είναι παρούσα και τα πνευματικά δικαιώματα μιας τηλεόρασης του καφενείου ενός ακριτικού χωριού 30 γερόντων, ισοδυναμούν με το ταπεινό ποσό των 1200 €. Η ασυδοσία και η αδιαφανείς μέθοδοι της ΑΕΠΙ, φαίνεται πάντως δεν περνά απαρατήρητη, ούτε από τα ίδια τα μέλη της, τα οποία την έχουν καταγγείλει και έχει καταδικαστεί. Πέραν αυτών, εξακολουθώ ακόμη και μέχρι σήμερα, να μην καταλαβαίνω γιατί ένας καφετζής π.χ. θα πρέπει να πληρώνει την εν λόγω εταιρεία επειδή ανοίγει την τηλεόραση στο καφενείο του και για την οποία πληρώνει ήδη φόρο μέσω της ΔΕΗ. Για ποιον λόγο θα πρέπει να την πληρώνει κάποιος που ακούει ξένη μουσική, η οποία ενδεχομένως δεν εμπίπτει στην «δικαιοδοσία» της, ή όταν ακούει κλασική και παραδοσιακή μουσική που δεν έχει κάποιος πνευματικά δικαιώματα πάνω τους. Εκτός αυτού, πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος, ποιων ακριβώς τα δικαιώματα διαχειρίζεται η ΑΕΠΙ; Αλλά ακόμα και οι καλλιτέχνες, όταν ερμηνεύουν κάτι το οποίο δεν περιβάλλεται από πνευματικά δικαιώματα, πως γίνεται να εγείρουν αξιώσεις για κάτι που εκμεταλλεύονται και δεν τους ανήκει;
Τέλος σε σχέση με την ΑΕΠΙ, δεν το κρύβω ότι το ακόλουθο απόσπασμα από το ερωτηματολόγιό της μου έκανε εντύπωση:

Ερώτηση: Στο κατάστημα μου τραγουδάω μόνος μου. Χρειάζεται να πάρω άδεια από την ΑΕΠΙ;
Απάντηση: Τα μουσικά έργα που τραγουδάτε έχουν μουσική και στίχο που τα έχουν συνθέσει και συγγράψει πνευματικοί δημιουργοί οι οποίοι εκπροσωπούνται από την ΑΕΠΙ. Η άδεια Δημοσίας Εκτέλεσης δεν εξετάζει ποιος ερμηνεύει τα μουσικά έργα, αλλά νομιμοποιεί την χρήση των έργων του ρεπερτορίου των δημιουργών / δικαιούχων μελών της ΑΕΠΙ. Συνεπώς, η έγγραφη άδεια της ΑΕΠΙ είναι απαραίτητη.
...............
Η ΑΕΠΙ ζητά από το ΕΣΡ να λογοκρίνει την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη στη ΝΕΤ


Ο κ. Λασκαρίδης του ΕΣΡ έχασε πλέον κάθε έννοια μέτρου.
Επειδή η εταιρεία ΑΕΠΙ υποψιάστηκε ότι η έρευνα του Κώστα Βαξεβάνη στη ΝΕΤ για τα έργα και τις ημέρες της γνωστής “επιχείρησης πνευματικών δικαιωμάτων” δεν θα είναι και τόσο κολακευτική για την ίδια και τα εισπρακτικά της συμφέροντα, προσέφυγε στο ΕΣΡ. Και εκεί ο πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου κ. Λασκαρίδης αποφάσισε (;) να ζητήσει από την ΕΡΤ Α.Ε να ασκήσει προληπτική λογοκρισία στο περιεχόμενο της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη!
..............
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ SUMMER - UNPLUGGED ΣΤΟ LA CABANA


Ένας νέος all day χώρος άνοιξε στην ακτή Αλίμου, εκεί όπου ήταν το ble,
Το La Cabana Caffe Ristorante σας περιμένει σε έναν all day αισθησιακό και φιλικό χώρο συνδυάζοντας απόλυτα την θέα του γαλάζιου της ακτής Αλίμου με τις μοναδικές minimal Ιταλικές και μεσογειακές γεύσεις… μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε… ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Το La Cabana , συνεχίζοντας τις live μουσικές του βραδιές παρουσιάζει από την Kυριακή 29 Μαίου και ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 05/6 ,12/6 ,19/6 στις 10:00 το βράδυ, τον Διονύση Σχοινά σε ένα LIVE UNPLUGGED όπως δεν τον έχετε συνηθίσει!

Μαζί με τον Διονύση Σχοινά ο Κώστας Λαϊνάς (στο πιάνο) σε ένα μουσικό ταξίδι της ελληνικής pop, rock αλλά και της λαϊκής σκηνής που θα σας μαγέψει και θα σας ξεσηκώσει!

Πλέον τα βράδια της Κυριακής αποκτούν... Unplugged διάθεση στον ζεστό και καλοκαιρινό χώρο του La Cabana στον Άλιμο!

la CABANA
caffe ristorante
www.lacabana.gr
Τηλ. 2109859860 email: info@lacabana.gr
Λ. Ποσειδώνος , Ακτή Αλίμου (Πρώην BLE), Άλιμος
Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ-ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ(ΠΡΩΗΝ BLE)
.................

Σαν Σήμερα...11 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ

1949 Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Frank Beard (Frank Lee Beard) γεννήθηκε στο Frankston του Texas. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του σαν ντράμερ στο Blues-rock/Southern-rock συγκρότημα ZZ Top, πριν από αυτό υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων: The Cellar Dwellers, The Hustlers, The Warlocks και American Blues. Είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που δεν έχει μούσι...


1958 Κυκλοφορεί στην Αμερική το τραγούδι "Summertime Blues" με την φωνή του Eddie Cochran. Έφτασε μέχρι την όγδοη θέση του Billboard Hot 100 και στην 18η στα UK Singles Chart. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 73η θέση.

1960 Ο Tommy Moore αποφασίζει να αφήσει τους The Beatles για να γυρίσει στην παλιά του δουλειά, σαν χειριστής ανυψωτικού οχήματος στην εταιρεία Garston Bottle Works. Την θέση του θα πάρει δύο μήνες αργότερα ο Pete Best, λίγο πριν μετακομίσουν στο Βερολίνο για παραστάσεις.

1966 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones με το τραγούδι "Paint It Black". Είναι το τρίτο τραγούδι του συγκροτήματος που φτάνει στο Νο1 στην Αμερική. Την ίδια στιγμή βρίσκεται στο Νο1 και των Βρετανικών Singles Chart. Ήταν μέρος του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους, "Aftermath".

1988 Σε συναυλία που γίνεται στο στάδιο Wembley του Λονδίνου για τα 70α γενέθλια του Nelson Mandela συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Dire Straits, Stevie Wonder, Simple Minds, George Michael, Whitney Houston κ.α. Η συναυλία μεταδόθηκε σε 67 χώρες και την παρακολούθησαν πάνω από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της συναυλίας των Hawkwind‏

Κάντε κλικ εδώ
Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της συναυλίας των Hawkwind:

Η Spicy Entertainment υπενθυμίζει, για μία ακόμα φορά, σε όσους διαθέτουν ακόμα εισιτήρια από την αναβληθείς συναυλία των Hawkwind του Σαββάτου 7 Μαΐου, στην Αθήνα, ότι έχουν στη διάθεσή τους μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουνίου τη δυνατότητα να τα εξαργυρώσουν.

Τα εισιτήρια μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο στο σημείο από το οποίο αγοραστήκαν και όχι από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης.
ΠΗΓΗ

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Κάντε κλικ εδώ
5 Eποχες @ ENZZO DE CUBA Τεταρτη 15 Iουνιου στις 22.00


Οι 5 ΕΠΟΧΕΣ μετα απο 8 χρονια ενεργης παρουσιας επιστρεφουν για πρωτη φορα Live στην βαση τους,το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..Στον πανεμορφο χωρο του ΕΝΖΖΟ DE CUBA.Με την καλυτερη διαθεση και πανω απ'ολα σε οικειο περιβαλλον με αγαπημενους φιλους onstage και οχι μονο ειναι ετοιμοι για ενα Live-Γιορτη..Κερασακι στην τουρτα Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ η οποια εχει κερδισει ολοκληρη την Ελλαδα με το ταλεντο της και το ηθο......ς της,γνω......στη............ απο τη συμμετοχη της στο GREEK IDOL..Καταλαβεβετε ολοι οτι δεν πρεπει με τιποτα να το χασετε!!!!!!Να ειστε λοιπον ολοι εκει για ενα σουπερ παρτυ!!!!!!!
Οι 5ΕΠΟΧΕΣ είναι:

Λευτερης Αντωνοπουλος ( τύμπανα)
Πάνος Αποστολάτος ( μπάσο)
Μιχάλης Βιταντζάκης (ηλεκτρική κιθάρα)
Κώστας Νάνος (ηλεκτρική κιθάρα)
Δημητρα Φαράντου (πλήκτρα)
Μάνος Ζαχαριάδης (φωνή)
Γιάννης Δρούκας (φωνή)

Σκοπός της μπάντας είναι να ακούγονται δικά τους, όπως και παλιά και νέα τραγούδια από καταξιωμένους καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από τέσσερις ώρες.
Χορηγός Επικοινωνίας της βραδιάς θα είναι το Radio Isart..

ΕΝΖΖΟ DE CUBA
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14-16 ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ
22:00
Χορηγος επικοινωνιας: Radio Isart (www.isart.gr)
................
Boy sets fire
2 Ιουλίου 2011, ΚΥΤΤΑΡΟ Live

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την ενεργό δράση , οι Αμερικάνοι Boy Sets Fire επιστρέφουν, συμπεριλαμβάνοντας την Αθήνα στην πρώτη ευρωπαϊκή τους περιοδεία μετά την επανένωση τους .

Το 2007 οι Boy Sets Fire ανακοίνωσαν την διάλυση τους και δυσαρέστησαν με αυτή την απόφαση το κοινο τους . Το 2010, όταν επίσημα ανακοινώθηκε η επανένωση τους, Fans από όλο τον κόσμο έσπευσαν να παρευρεθούν στο πρώτο Reunion Live των BSF στο Βερολίνο Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και οι ίδιοι οι Boy Sets Fire έμεινα έκπληκτοι από την ανταπόκριση του.
Το συγκρότημα δήλωσε για την επιστροφή τους : ”Υποτιμήσαμε το πόσο θα μας έλειπε . Η ένταση , η αληθινή έκφραση και η επικοινωνία με το κοινό - δεν υπάρχουν για εμάς χωρίς τους Boy Sets Fire.”

Οι Boy Sets Fire δημιουργήθηκαν το 1994 σαν Post- Hardcore σχήμα με ιδιαίτερο πολιτικοποιημένο στίχο και ιδεολογικό χαρακτήρα.
Είναι ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που εναρμόνισαν τα hardcore φωνητικά με πιο καθαρά μελωδικά περάσματα.
Το 1997 κυκλοφόρησαν το πρώτο studio album με τίτλο “ the Day the Sun Went Out.
Το 2000 κυκλοφόρησαν το “After The Eulogy”, ίσως ένα από τα πιο σημαντικά Post Hardcore Album που έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων τις μεγάλες επιτυχίες “Rookie” και “My Life in the Knife Trade”.
Το 2003 κυκλοφόρησε η πιο εμπορική δουλεία των BSF “ Tomorrow Come Today” και το τραγούδι “ High Wire Escape Artist” συμπεριλήφθηκε στο Soundtrack της ταινίας “Daredevil”. Παράλληλα το “Release The Dogs” χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το καλύτερο του Album.
Ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν στη Equal Vision και Burning Heart το “The Misery Index: Notes from the Plague Years” που περιελάμβανε επιρροές από διάφορα είδη, καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα . Το Album έφτασε στην θέση 37 στο Billboard Chart.
Στο ενεργητικό τους εχουν 4 studio album, ενω συνολικά εχουν κάνει δεκαέξι κυκλοφορίες σε 7", split ( με τους Snapcase, Shai Hulud) , EP , συλλογές και DVD.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 στο Κύτταρο οι Boy Sets Fire θα εμφανιστούν για μια μοναδική συναυλία . Special Guests θα είναι οι Fall Of Man και οι Day Oof.


[…And what gives us the right to judge without reprisal
To strike retaliation and wash our hands of blood
And who gave us the crown to claim that we're divine

Without needing repentance and drive them into hell…]

Boy Sets Fire - ”Foundations to Burn”
...........

Μάριος Χατζηχρήστου


"Ζω μες στο φως"
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η δισκογραφική εταιρία Melon Music παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μάριου Χατζηχρήστου με τίτλο «Ζω μες στο φως».
Το Cd περιέχει 8 τραγούδια, που θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το καλύτερο. Την μουσική και τον στίχο τον υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μάριος Χατζηχρήστος έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές μουσικές σκηνές ως μουσικός, ως σολίστας και άλλοτε ως μέλος διαφόρων γκρουπ.
Εκτός από το ότι ήταν μέλος των «Εκείνος κι Εκείνος», συμμετείχε σε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα με το Διονύση Τσακνή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τα Ημισκούμπρια. Πραγματοποίησε εμφανίσεις σε Rock Clubs της Αθήνας με τους SNB (Sorry No Bonus) με τους Χρήστο Βογιατζή, Δημήτρη Σινογιάννη και Αντιγόνη Τσιπλακίδη. Πρωταγωνίστησε και ως σολίστας σε δύο musicals.

Η παρουσίαση του cd θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή "Οξυγόνο live!" την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 22:00. Εκεί ο Μάριος Χατζηχρήστος θα εμφανιστεί με την εξαμελή ορχήστρα του, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του δίσκου του και γνωστές διασκευές.


Τύμπανα: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΟΥΧΗΣ
Μπάσο: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Κιθάρα: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Πλήκτρα: ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΑΒΑΝΟΓΛΟΥ
Φλάουτο: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Κλαρίνο/ Νευ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΖΑΡΕΝΤΣΗΣ
Φωνητικά: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΚΡΙΒΗ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Είσοδος ελεύθερη!
.............

BIG BALLZ The Ultimate AC/DC Tribute Band LIVE @ Revenge Of Rock Παρασκευή 17-06.


Οι Big Ballz – the Ultimate AC/DC Tribute Band θα είναι τη Παρασκευή 17-06-2011 στο Revenge Of Rock (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34). Άλλο ένα εκρηκτικό show από τη πιο δυνατή tribute band της πόλης με τον καταπληκτικό - original ήχο σε μια επιλογή από τα καλύτερα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος. Αμέσως μετά το «Sonisphere Festival» είναι το «κερασάκι στη τούρτα» για το τέλος ενός «απόλυτου» Rock 24ώρου και πιθανότατα το τελευταίο Live των Big Ballz γι’ αυτή τη σαιζόν (εκτός απροόπτου). Τη Παρασκευή 17-06 , γύρω στις 12 μετά τη Μαλακάσα, ραντεβού στο Revenge Of Rock στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 34 (τηλ. 2108830695).

TΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SONISPHERE - BE THERE!!!!!!
For those about to rock…..

Stergos Volas - Vocals.
Mike Kyriakidis - Lead Guitar.
Panos Gkion - Rhythm Guitar.
Rich Melville - Bass Guitar.
Mark Cross - Drums.
… we salute you!!!!!
Λεπτομέρειες στα:


Με την υποστήριξη του Radiomusicrock.blogspot.com
.................
White Peppers @ Vege Cafe - Bar


Δυναμική παρουσία, προσωπικό ήχο, Ρυθμικές & "Ανεβαστικές" δικές τους συνθέσεις, αλλά και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.
Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις!
Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion

Map 4 Vege Cafe
Λ. Δημοκρατίας 8
Μελίσσια
Εμπορικό Κεντρο
Roof, 2ος Οροφος - 2106096309
.............
White-Peppers Blues-Band (White-Peppers)

Οι White Peppers δημιουργήθηκαν το 2004 και είναι έτοιμοι για την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά.
Χρόνια φίλοι μεταξύ τους, αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους μπάντα με τις προσωπικές τους συνθέσεις, μετά από τη ξεχωριστή πορεία που είχε ο καθένας στη μουσική.
Δυναμική παρουσία, προσωπικό, αισθησιακό ήχο, Ρυθμικά & "Ανεβαστικά" δικά τους τραγούδια αλλά και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.

Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις! Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion

(0 0)
oOO-- (_)
╔═════════════════╗
║ INVITE ALL YOUR FRIENDS ║
╚═════════════════╝
                   oOO
|__|__|
 || ||
 ooO Ooo

Σταμάτης Κραουνάκης + Λάκης Λαζόπουλος

Κάντε κλικ εδώ
09 Ιουνίου 2011, Τεχνόπολις

Το www.tospirto.net διοργανώνει το 1ο του Μουσικό event για να σας καλωσορίσει, και επισήμως, στην ενότητα Μουσική που ξεκίνησε στις 9 Μαΐου. Η μουσική και το τραγούδι είναι τόσο συνυφασμένα με το DNA του Έλληνα, που θα ήταν άστοχο και κρίμα η έλευσή τους να περάσει στο… ντούκου μέσα από σκέτα καλώδια και ψηφιακά δεδομένα. Οπότε, είπαμε να ανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε. Στις 9 Ιουνίου, λοιπόν, στην καρδιά της πόλης, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων («Κεντρική Αυλή», Πειραιώς 100, Γκάζι), θα μαζευτούμε, εσείς κι εμείς, για μια – συναυλία, να την πούμε, τώρα; Μπα, όχι, αυτό που φαντασιωθήκαμε είναι κάτι πολύ περισσότερο. Συνεύρεση, να την πούμε… Μουσική συνεύρεση. Όπου παλιές καθιερωμένες φωνές κι άλλες, αλλά και εκπρόσωποι της δυναμικής νέας γενιάς (εκπλήξεις για το κοινό που θα βρεθεί εκεί) θα μας τραγουδήσουν τα στιχάκια και τις μελωδίες που, ούτως ή άλλως, χρωματίζουν τις στιγμές μας. Και τις λαμπερές και τις μίζερες. Δίπλα τους, δυο πληθωρικές προσωπικότητες, ο Λάκης Λαζόπουλος κι ο Σταμάτης Κραουνάκης, θα δώσουν τον τόνο στη βραδιά, θα λένε τα ακριβά δικά τους – κι ό,τι ήθελε προκύψει.

Σταμάτης Κραουνάκης: «Άναψε ένα σπίρτο κι είδα τα χρόνια μου με το Λάκη. Επιθεωρήσεις, Λυσιστράτη, Ηρώδειο, Επίδαυρος, περιοδείες…
Άναψε ένα δεύτερο κι είπε tospirto «καλό το θέατρο, καλό το σινεμά, θέλω και μουσική»
Άναψαν τα τηλέφωνα για μια βραδιά στο Γκάζι, στην Τεχνόπολη με τον Λάκη και μένα ό,τι μας κατέβει.
Και με μερικούς φίλους, που κρυφά προσκάλεσα, για να του κάνω έκπληξη.
Εγκαινιάσαμε χώρους, θέατρα, περιοδικά, κέντρα διασκεδάσεως.
Τώρα κι ένα ιντερνετικο site που υποστηρίζει το θέατρο, τη μεγάλη μας κοινή αγάπη.
Και που τώρα ανοίγει πόρτα και στη μουσική.
Στην τόσο δύσκολη εποχή, ακόμα ακμαίοι και γόνιμοι.
Για μια καινούργια Αρχή.
Στα δύσκολα, το πρώτο που έχει νόημα είναι η καλή παρέα.
Σας περιμένουμε.
Θα κάνουμε το εφικτόν δυνατόν».

Λάκης Λαζόπουλος: «Αποφασίσαμε να κάνουμε μια γιορτή στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, και της ενότητας Μουσική στο www.tospirto.net. Ο Σταμάτης, μάζεψε την παρέα των τραγουδιστών κι εγώ, ως μη τραγουδιστής, θα βρεθώ μαζί τους να τραγουδήσω αυτά που αγαπάω. Με τον Σταμάτη έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές σε θεατρικές δουλειές. Πάντα ήθελα μια ευκαιρία να πούμε μαζί θεατρικά τραγούδια κι όλα εκείνα που μας κρατάνε καθημερινή συντροφιά. Το www.tospirto.net μάς την έδωσε».

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ROCK NEW'S

Κάντε κλικ εδώ
ROGER WATERS


'' THE WALL LIVE ''

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011
Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.

Ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Τορόντο του Καναδά, έκανε σταθμούς σε μια σειρά από μεγάλες πόλεις της Βορείου Αμερικής και τώρα βρίσκεται στην Ευρώπη!

Την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, το θρυλικό … Τείχος θα χτιστεί, brick by brick, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., για να γκρεμιστεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σε ένα θέαμα που τα Διεθνή μέσα χαρακτήρισαν ως επικών διαστάσεων.

Η παγκόσμια περιοδεία “The Wall Live”, με την υπογραφή του Roger Waters στη δημιουργία και το σχεδιασμό, γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του πολύ-πλατινένιου άλμπουμ των Pink Floyd, και απ’ ό,τι φαίνεται είναι και το “κύκνειο άσμα” του, μετά και από την περιοδεία του “The Dark Side of the Moon”, που πρα γματοποιήθηκε μεταξύ 2007 και 2008, και που στην Ελλάδα έφερε η Big Star Promotion, στο TerraVibe Park.

“Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχει κάτι στην ιστορία του “Wall”, που αρχικά μιλάει για αυτόν τον ένα συγκεκριμένο τύπο… που θα μπορούσε να αποτελεί μια αλληγορία για τον τρόπο που συμπεριφέρονται τα έθνη ή οι διαφορετικές θρησκείες μεταξύ τους”, δήλωσε ο Roger Waters στο Billboard.com. “Με άλλα λόγια, θα μπορούσε αυτό το έργο να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιγράφει μια ευρύτερη, πιο διεθνή συνθήκη, από αυτό που κάναμε το 1980 (εννοεί τους Pink Floyd) ή έκανα εγώ το 1990 στο Βερολίνο;”

“Αρχισα να το σκέφτομαι όλο και περισσότερο, και ξαφνικά μου ήρθαν μερικές ακόμη ιδέες και τότε είπα: ‘Αν κάναμε αυτό με αυτό το τραγούδι και αυτό με εκείνο το άλλο, τότε ίσως να το πετυχαίναμε.’ Και κάπως έτσι άρχισα να σημειώνω μερικά πράγματα πάνω στο χαρτί και τελικά αποφάσι σα να το κάνω…”

Το show “THE WALL” έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν μόνο 31 φορές, σε συγκεκριμένες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, πόλεις, στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη. Επίσης, θυμίζουμε ότι είχε ηχογραφηθεί και κυκλοφόρησε τελικά το 2000, με τον τίτλο "Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-81".

Η σύγχρονη αλά Roger Waters περιοδεία, “THE WALL LIVE”, έχει ήδη συμπληρώσει 56 ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το ευρωπαϊκό σκέλος, που ξεκίνησε το Μάρτιο, με 62 συνολικά ημερομηνίες στο πρόγραμμα. Ο Waters έχει εκφράσει την επιθυμία να την επεκτείνει και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της Νότιας Αμερικής.

To “The Wall Live” του Roger Waters είναι ένα θεατρικό έπος, όμοιο με τις παραστάσεις των Pink Floyd το 1980, αλλά και την all-star παρουσίαση του έργου από τον Waters, με αφορμή τον εορτασμό για την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, τον Ιούλιο του 1990. Κεντρικό στοιχείο του show θα είναι ένας πραγματικός τοίχος – με 74 περίπου μέτρα πλάτος και περίπου 11 μέτρα ύψος – που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του show, για να γκρεμιστεί λίγο πριν το τέλος του! Στο show συμμετέχουν και ειδικά σχεδιασμένες από τον Gerald Scarfe κούκλες, που “εκφράζονται λεκτικά περισσότερο απ΄ ό,τι στην προηγούμενη εκδοχή του Wall”, σύμφωνα με τον Waters, ενώ συμπληρώνεται από εκτεταμένα σε διάρκεια projections (προβολές) και άλλα ειδικά εφέ.

"Η μηχανική και η τεχνολογία έχουν προχωρήσει πολύ, ιδιαίτερα οι τεχνικές projection" σημειώνει ο Waters. "Μπορούμε πλέον να προβάλουμε πολύ φωτεινές εικόνες σε όλο το πλάτος της αρένας, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν.”

Σε ό,τι αφορά στο μουσικό κομμάτι, ο Waters εξηγεί ότι αυτή η εκδοχή του “The Wall” βρίσκεται πιο κοντά στις παραστάσεις των Pink Floyd απ’ ό,τι το show που παρουσιάστηκε το 1990 στην Πλατεία Potsdamer του Βερολίνου, που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τους ιδιαίτερους προσκεκλημένους της βραδιάς εκείνης. “Επειδή ακριβώς είναι τόσο οπτικό το show, πρέπει να παίζουμε πολύ με τους χρόνους” λέει ο Waters. “Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό. Με χαρά θυσιάζω την ελευθερία των μουσικών που παίζουν κιθάρα και συνήθως κάνουν ό,τι θέλουν, στο βωμό της δημιουργίας ενός show που συγκινεί τους θεατές και που είναι και πολιτικό και πολλά ακόμη. Πρόκειται για θεατρικό έργο, κατά συνέπεια πρέπει να υπάρχει έλεγχος… Τα φώτα και το οπτικό περιεχόμενο πρέπει να είναι συγχρονισμένα με τη μουσική. Αυτό το σημείο δεν με ανησυχεί καθόλου.”

Ανεξαρτήτως της έμφασης που δίνεται στην πιο διεθνή διάσταση του έργου, ο Waters εξαρχής δεν προέβλεπε ιδιαίτερες αλλαγές στις συνθέσεις του “The Wall”. Εμφανιζόταν σίγουρος ότι το έργο θα ηχεί όσο επίκαιρο ήταν και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, το Νοέμβριο του 1979.

Πίστευα τότε ότι ήταν μια εξαιρετική δουλειά" λέει ο Waters, για το άλμπουμ που παρέμεινε 15 συνεχείς εβδομάδες στο No. 1 του Billboard 200 chart και έχει γίνει έκτοτε 23 φορές πλατινένιο! Εχει επίσης κερδίσει βραβείο Grammy (Award for Best Engineered Recording -- Non-Classical). "Με εξέπληξε κάπως η τόσο μεγάλη επιτυχία του, αλλά ένιωθα πολύ περήφανος. Ημουν περήφανος για ό,τι κάναμε σε σχέση με το The Wall. Η επιτυχία του ήταν εξωφρενική".

Στις αρχικές δηλώσεις του το 2010, ο Waters είχε πει ότι δεν είχε ακόμη αποφασίσει αν θα κινηματ ογραφούσε ή ηχογραφούσε το show, αλλά ότι θα ήταν μάλλον απίθανο να μην προέκυπτε σε κάποια φάση της περιοδείας. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται, και μάλιστα με τον πλέον τιμητικό τρόπο, για την Αθήνα και την Ελλάδα, αφού η παράσταση που έχει επιλεγεί για αυτό το σκοπό, δεν είναι άλλη από αυτήν στις 8 Ιουλίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.!

Ο Roger Waters, σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ειδικά για τα ελληνικά media, εξηγεί τους λόγους πίσω από αυτήν την απόφαση:

1. Το εξαιρετικό venue, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της τεράστιας παραγωγής του THE WALL LIVE αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας κινηματογράφησης που προορίζεται για κινηματογραφική διανομή και κυκλοφορία σε Blu-Ray.

2. Το ελληνικό κοινό, που τον εντυπωσίασε και τον κέρδισε με τον ενθουσιασμό του, όταν, πριν λίγα χρόνια, βρέθηκε ξανά στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park, στο πλαίσιο της περιοδείας “The Dark Side Of The Moon”.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ομάδα του Roger Waters και η παραγωγή της Big Star Touring ζητούν από όλα τα media να μεταφέρουν στο κ οινό τις παρακάτω πληροφορίες / προϋποθέσεις, για την είσοδο των θεατών στο χώρο της συναυλίας και την ομαλή διεξαγωγή της κινηματογράφησης ενός τεράστιου μουσικού γεγονότος:

Δεδομένης της σοβαρότητας αυτής της απαγόρευσης, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε το κοινό ότι όποιος φέρει μαζί του κάμερα ή κινητό, δεν θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο, ακόμη κι αν έχει αγοράσει ήδη εισιτήριο (στους όρους του οποίου θα αναγράφεται, άλλωστε, η παραπάνω προϋπόθεση / απαγόρευση).
Ως εκ τούτου, παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε εκ των προτέρων τους αναγνώστες / θεατές / ακροατές σας, σχετικά, ώστε να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία και να διασφαλιστεί η επιτυχία της συναυλίας αλλά και της κινηματογράφησής της, που θέλει, άλλωστε, τους ίδιους τους Ελληνες θεατές να αποτελούν μέρος της!

Το βράδυ της 8ης Ιουλίου δεν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας κάμερες ή κινητά τηλέφωνα για να απαθανατίσουμε τις στιγμές, αφού ολόκληρη η συναυλία θα αποτελέσει ένα μοναδικό ντοκουμέντο, με πρωταγωνιστές όσους τυχερούς εξασφαλίσουν εγκαίρως τα εισιτήριά τους!

*** Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΪΟΥ!

Τι έγραψε για το THE WALL LIVE ο Τύπος στις Η.Π.Α.:

“O πρώην μπασίστας των Pink Floyd ξανάχτισε το κλασικό άλμπουμ του 1979 “The Wall’’ για το πρώτο σε μια σειρά 3 show, με τη βοήθεια μιας άψογης μπάντας. Με μια εξαιρετική ομάδα video artists και τεχνικών στα φώτα και τον ήχο, ένα μικρό στρατός επί σκηνής. Το οπτικά ακαταμάχητο, μουσικά εξαίσιο και συναισθηματικά ηχηρό show που προέκυψε ως αποτέλεσμα σου έπαιρνε την ανάσα.” – The Boston Globe

“To The Wall είναι μια μαγική εμπειρία” – The Boston Globe

“Αυτή η γενναία αλλαγή, μαζί με την εκστατική εκτέλεση της μουσικής, μετέτρεψαν αυτό το νέο Τείχος σε κάτι πολύ πιο συμπαγές, γεμάτο νόημα και μεγαλειώδες από ποτέ.” – New York Daily News

“Όταν ο Roger Waters τελείωσε το χτίσιμο του "The Wall" σε όλη του την έκταση, την Τρίτη, στο Madison Square Garden, αυτό ήταν απλώς ένα ακόμη λιθαράκι (it was just another brick) στο καλύτερο arena concert που έχω βρεθεί ποτέ στη ζωή μου. Τελεία και παύλα” – New York Post

“To show, μια θεατρική εμπειρία που έδωσε ζωή στο εξαιρετικό άλμπουμ των Pink Floyd του 1979, ήταν απλά φανταστικό.” – New York Post

"Το Wall γίνεται μεγαλύτερο από τα τραγούδια αυτά καθ’ αυτά, με αυτό το θέαμα που σαρώνει.” – New York Post

“Είναι εμπειρία ζωής να παρακολουθείς αυτή τη συναυλία.” – Suite101.com

"Ο Roger Waters ταρακούνησε το venue το βράδυ της Τετάρτης στο Τορόντο. Βγήκε στη σκηνή εν μέσω καταιγιστικών χειροκροτημάτων, που ξεκίνη σαν αμέσως μόλις ακούστηκε το ‘In the Flesh’, το πρώτο τραγούδι του θρυλικού concept album των Floyd, και η λατρεία απλώς δεν σταμάτησε ποτέ..." - Associated Press

Και, τέλος, o Jonathan Valania από την εφημερίδα The Philadelphia Inquirer, έγραψε: "Ολοι μας πρέπει να το δούμε έστω μια φορά πριν πεθάνουμε."

Μια παραγωγή της Big Star Touring


Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν προχώρησετε σε αγορά εισιτηρίων.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας συνεπάγεται και αποδοχή των όρων αυτών:

Σας ενημερώνουμε ότι οι συναυλίες του ROGER WATERS “THE WALL LIVE” θα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ και θα ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ. Λόγω αυτού ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ στον συναυλιακό χώρο με αυτά.
Η χρήση flash από τις τηλεοπτικές κάμερες και κινητά τηλέφωνα θα επηρεάσει με καταστροφικές συνέπειες τις εικόνες που θα προβάλλονται στο Τείχος, άρα και την ποιότητα της κινηματογράφησης.
Αυτό αποτελεί εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα.
Το πρόβλημα δεν είναι αυτή καθαυτή η λήψη, αλλά η χρήση flash. Τα συνεχή flash από μέλη του κοινού καταστρέφουν ολοκληρωτικά τις εικόνες που προβάλλονται πάνω στο Τείχος, πράγμα που σημαίνει ότι και η κινηματογράφηση της συναυλίας θα είναι αποτυχημένη. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανένα από τα μέλη του κοινού να φέρουν μαζί τους μέσα στο χώρο κάμερες ή κινητά τηλέφωνα οποιουδήποτε είδους , ειδικά για αυτό το show.
Επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα στον συναυλιακό χώρο.


Παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας.
Το στοιχείο payment status – waiting στο λογαριασμό σας αναφέρεται στην αποδοχή της πληρωμής σας , ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ πριν λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της.
.................

Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους.


Ακούγεται απίστευτο ότι οι House of Pain, που ξεκίνησαν το 1991, παραμένουν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην επικαιρότητα, κυριαρχώντας στα charts είτε σαν συγκρότημα είτε σαν μονάδες. Με το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους άλλαξαν το πρόσωπο της hip hop μουσικής. Το album έγινε πολυπλατινένιο και αυτοί γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στο ανεπανάληπτο και ιδιαίτερα «κολλητικό» τραγούδι Jump Around.

Όπως σχολιάζει και ο Everlast “...είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πάλι μαζί και θα ξανακάνουμε περιοδεία. Η καταλυτική στιγμή για να το αποφασίσουμε ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη συναυλία στο KROQ Epicenter. Είχαμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πάλι μαζί για το album των La Coka Nostra, αλλά μόλις ακούστηκε το Jump Around το κοινό ανταποκρίθηκε τρελά. Μετά από αυτό αποφασίσαμε ότι τώρα πια είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε κάτι. Κάθε show θα είναι ένα party, με όλη την τρέλα που κουβαλούν τα επετειακά πάρτι..."

Μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN το 1996, τα μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρες, κάνοντας τεράστιες προσωπικές επιτυχίες και παραμένοντας συνεχώς στην κορυφή. Η απίστευτα επιτυχημένη σόλο καριέρα του Everlast περιλαμβάνει ένα τριπλά πλατινένιο album, πληθώρα Top 10 επιτυχιών (συμπεριλαμβανομένης και της νούμερο 1 επιτυχίας “What It’s Like”) και ένα Grammy για το τραγούδι “Put Your Lights On”, που ηχογράφησε με τον Carlos Santana . O Danny Boy πάλι, άλλαξε πεδίο δράσης και στράφηκε στην τέχνη ιδρύοντας μια πολύ πετυχημένη εταιρεία τέχνης, λανσάροντας διαφορετικές σειρές ρούχων και κατάφερε τελικά την επανένωση των HOUSE OF PAIN, αφού πρώτα ίδρυσε τους LA COKA NOSTRA, που στο line up τους είχαν την αυθεντική σύνθεση των HOUSE OF PAIN μαζί με τους rappers Slaine και Ill Bill.

Οι HOUSE OF PAIN επανένωνονται λόγω του πάθους που έχουν για τη μουσική. Επανέρχονται για να γιορτάσουν με τους fans τους τα 20 χρόνια και να τραγουδήσουν τους αθάνατους ύμνους των επαναστατημένων εφήβων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστρέφουν για να δείξουν στους νεότερους πόσο “σκληρή, ενοχλητική και βρώμικη” μπορεί να γίνει η hip-hop - για να αποδείξουν ότι δεν έχει σημασία η ηλικία, η φυλή, η θρησκεία ή αν είσαι hip-hop, rock ή metal fan. Οι HOUSE OF PAIN με τα τραγούδια τους μιλούν σε όλους μας.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους θα τους δούμε στο TerraVibe Park την Τρίτη 21 Ιουνίου, και υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν στη θέση του...

Σηκωθείτε λοιπόν και ...

jump around
.............

06 Ιουλίου 2011, Αθήνα, TerraVibe Park Theater
05 Ιουλίου 2011, Θεσ/νίκη, Μονή Λαζαριστών,


Nick Cave - vocals, guitar, organ, piano, percussion
Warren Ellis - Mandocaster, tenor guitar, guitar, violin, flute, percussion, backing vocals
Martyn Casey - bass
Jim Sclavunos - drums, percussion, drum synth, backing vocals

Το side project του Nick Cave μαζί με τους παλιότερους και στενότερους φίλους του από τους Bad Seeds, Warren Ellis, Martyn Casey και Jim Sclavunos.

Άγριο, πρωτόγνωρο, ωμό, ακατέργαστο rock.

Η παρέα δημιούργησε τους Grinderman για να “δραπετεύσει από τα δεσμά των Bad Seeds”, και ο ήχος τους ακούγεται περισσότερο σαν συνέχεια της post punk περιόδου των Birthday Party. Κυκλοφόρησαν το 2007 το πρώτο τους album με τίτλο το όνομα τους και το 2010 το δεύτερο studio album τους Grinderman 2.
Το 2007, τα τέσσερα μέλη των Grinderman έβγαλαν το πρώτο album τους με τίτλο το όνομα τους. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, το έπος των Grinderman συνεχίζεται με την κυκλοφορία του Grinderman 2, του ολοκαίνουργιο studio album τους από την εταιρία Mute.
Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση στο Grinderman 2 είναι ότι ποτέ ξανά δεν έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο. Ποτέ. Το ντεμπούτο album έκανε τη δουλειά του. Καθόρισε το συγκρότημα. Ανέδειξε καθαρά την αντίθεση με τον Nick Cave & The Bad Seeds. Ο Nick, ο Warren, ο Martyn και ο Jim βρήκαν έναν ευδιάκριτα διαφορετικό τρόπο για να συνεργαστούν. Ξεφορτώθηκαν όλες τις μουσικές τους αποσκευές, απαρνήθηκαν τη συμβατική σοφία και τέσταραν τις προκαταλήψεις για το ποιοι ήταν σαν μουσικοί. Στην πορεία, θρυμμάτισαν την ιερή κληρονομιά των Bad Seeds με ένα μπαστούνι του baseball.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Κάντε κλικ εδώ
Σάββατο 11/6 EMIGRE live @ BARRA Party!!!


ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Λάρισας) στη Μπάρα
.............

Compassion Alert! Help Save Niko! DANGER ANGEL & FRIENDS LIVE!


ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ
Όταν αρρωσταίνει ένα παιδί αρρωσταίνουμε όλοι. Κι αυτή τη φορά αρρώστησε ο μικρός Νικόλας.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάσχει από μία πάθηση που ονομάζεται αγγειοσάρκωμα. Το αγγειοσάρκωμα είναι ένας ιδιαίτερα επιθετικός τύπος καρκίνου των αγγείων των οργάνων, με δυσμενέστατη πρόγνωση.
Δυστυχώς, ο Νίκος είναι πέντε ετών και πεθαίνει. Ευτυχώς, υπάρχει ελπίδα.
Yπάρχει τρόπος να σωθεί. Αρκεί να βοηθήσουμε όλοι. ΟΛΟΙ. Όσο μπορούμε ή όσο θέλουμε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να είμαστε εκεί για το μικρό Νικόλα.

Ελάτε, λοιπόν, να συμπαρασταθείτε κι εσείς και να βοηθήσετε το Νίκο και την οικογένειά του και να τους ξαναδώσετε την ελπίδα που έχουν χάσει.

Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί, στο Revenge Of Rock το Σάββατο 18 Ιουνίου. Όλα τα παιδιά από το Revenge αλλά και από το Legacy και το Excalibur, τα No Remorse και Shiva Records, το Art Lab 21 Audio Visual School, τον RockMachine.gr, το RockPages.gr και το SolidRock.gr, το SouthernRock.gr, το RockOverdose.gr, το Rock Hard,το 123merch.gr και τα ΙΕΚ ΔOMH.

Και θα παίξουμε μουσική και θα τραγουδήσουμε για το Νικόλα, όλοι μαζί. Ο Ethan, ο Μηνάς, ο Αντώνης, ο Ahas και ο Rudy από τους Danger Angel και μαζί τους o Ηλίας από τους Spitfire, o Μανώλης από τους Innerwish, o Mark και ο Sverd από τους OutLoud και Bare Infinity, o Γιώργος και η Φώφη από τους 4Bitten, ο Johnny και ο Γιάννης από τους Wild Machine, ο Carlos και η Penelope από τους Mamacita On Fire, ο Νίκος από τους SoundtrucK, ο Κυριάκος Χαμπίδης από το Όνομα Του Ρόδου και όλοι εσείς.

Να βάλουμε όλοι πλάτη και να χαρίσουμε λίγο από την ψυχή μας και να βγάλουμε και κάτι από την τσέπη μας. Γιατί ό,τι συγκεντρωθεί από αυτή τη βραδιά, από την είσοδο, το merchandising ή οτιδήποτε άλλο, θα δοθεί στους γονείς για να γίνει αυτή η επέμβαση και να σωθεί ο Νίκος.

Και όταν με το καλό γυρίσει, θα του στήσουμε μία γιορτή. Χαρούμενη, ευτυχισμένη γιορτή και θα είναι και ο Νίκος εκεί και θα χαίρεται μαζί μας.
Επιπλέον, για όποιον επιθυμεί να συνδράμει περισσότερο, έχει δημιουργηθεί ο παρακάτω ειδικός λογαριασμός αλληλεγγύης
MARFIN EGNATIA BANK : 0565682405
(ΙΒΑΝ : GR12-0280-2390-0000-0056-5682-405)

Μπορείτε, επίσης, να στείλετε οποιοδήποτε ποσό μέσω PayPal στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτή στο email :
helpnikolakis@yahoo.com

(επιλέξτε send money / το ποσό που θέλετε / και στην κατηγορία Personal επιλέξτε Gift / και στείλτε το στο email : helpnikolakis@yahoo.com)
Revenge Of Rock
34 Alexandras Avenue
Athens, Greece
...............

..............

Παρουσίαση αναμνηστικών δώρων
Η παρουσίαση των αναμνηστικών γλυπτών γραφείου- βιβλιοθήκης για το Μεσολόγγι, που κατασκευάζει ο Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, από τις 8 και μισή το βράδυ και μετά, στον κήπο του “AVANT GARDE” στον πεζόδρομο της οδού Ραζή – Κότσικα 15, στο Μεσολόγγι, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την οποία δεν αποστέλλονται ατομικές προσκλήσεις θα προσφερθεί «κοκτέιλ» στους επισκέπτες.



Με δεδομένη την μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας που καταγράφεται στο Μεσολόγγι τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα ύστερα από τη λειτουργία της μαρίνας και την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής, ο έμπειρος μαρμαροτεχνίτης, Γρηγόρης Πετ. Διαμαντόπουλος έρχεται να καλύψει μια αναγκαιότητα που έχει δημιουργηθεί.
Η αναγκαιότητα αυτή δεν είναι άλλη, από τη διάθεση αναμνηστικών με θέμα την πόλη, τα επονομαζόμενα «σουβενίρ». Έτσι ο κ. Διαμαντόπουλος με αρκετό μεράκι και σεβασμό στη διαδρομή της πόλης στο χρόνο δημιούργησε μια σειρά αναμνηστικών γραφείου με θέματα που αντλούνται από το περιβάλλον και την ιστορία του Μεσολογγίου.
Τα αναμνηστικά διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς αμφιβολία αποσπούν τον θαυμασμό για το εικαστικό αποτέλεσμα. Η διάθεσή τους έχει ήδη ξεκινήσει στο εργαστήριο του κ. Διαμαντόπουλου (έναντι Κοιμητηρίου Αγίου Λαζάρου), ενώ τις επόμενες ημέρες θα διατίθενται σε καταστήματα της πόλης.
Τα αναμνηστικά έχουν κατοχυρωθεί στο Ο.Β.Ι..

Messolonghi News: Στον κήπου του “AVANT GARDE” η παρουσίαση αναμνηστικών γλυπτών με θέματα από το Με
.............

οι Verbal Delirium @ OPEN AIR BLENDER FESTIVAL


Στο αίθριο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη, σε ενα χώρο διαφορετικό απο τους συνηθισμένους και κάτω απο τον αττικό Ουρανό , oi Verbal Delirium θα παρουσιάσουν κομμάτια απο το album τους So close & yet So far away , αλλά και δείγματα απο το επόμενο. Μια υπέροχη βραδιά με εξαιρετική μουσική για όσους πιστεύουν ότι η μουσική της Ελλάδας δεν έχει κλισέ, δεν ηλικίες, έχει όμως μέλλον!!
Η καλή μουσική απευθύνεται σε όλους εκείνους που μπορούν και θέλουν να την ανακαλύψουν!!



Eίσοδος : 15€ (ME ΠΟΤΟ)!!
ΙΔΡΥΜΑ Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Harry Kapeliaris Live @ VINILION ΣΑΒΒΑΤΟ 11/6/2011 (Eισοδος ελευθερη)‏

Κάντε κλικ εδώ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
HARRY KAPELIARIS LIVE

Ο Χαράλαμπος Καπελιαρής φλερταρει με την rock την jazz και την δημοτικη παραδοση σε ενα προγραμμα με διαθεση παρεας και χαρακτηρα γιορτης με την γλυκεια φωνη και παρουσια της Μαρινας Μανωλακου .Θα παρουσιάσει επισης μουσικές από τα τρια ορχηστρικά του CD (Jοurney to light (2005) – Return (2006) – 9 (2010) Στο δεύτερο μέρος συμμετεχουν οι εξαιρετικοι κιθαριστες Γιωργος Γραβιας και Τακης Αναγνωστοπουλος . Ο ηλεκτρικός ήχος συναντά την παράδοση χωρίς προκαταλήψεις.

Συμμετέχουν

Μπάσο: Τασος Ρουσσης
Ντράμς κρουστά : Θοδωρής Παπαστάθης
Ηλεκτρική κιθάρα: Γιωργος Γραβιας

Ηλεκτρική κιθάρα: Τακης Αναγνωστοπουλος
Ηλεκτρική κιθάρα : Χαράλαμπος Καπελιαρής
Φωνή : Μαρίνα Μανωλάκου

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
(ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
Τ.210 2692640

Σαν Σήμερα...9 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ
1891 Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς τραγουδοποιούς του 20ου αιώνα, ο Cole Porter (Cole Albert Porter 1891-1964) γεννήθηκε στο Peru της Indiana. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του γνώρισε επιτυχία στο Broadway, γράφοντας τραγούδια για παραστάσεις όπως "Hands Up", "Paris", "Fifty Million Frenchmen", "The New Yorkers", "Leave It to Me!", "Can-Can" κ.α. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Fred Astair, Bing Crosby, The Andrews Sisters, Gene Kelly, Judy Garland, Frank Sinatra, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, The Four Seasons κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "Night and Day", "I Get a Kick out of You", "I've Got You Under My Skin", "Begin the Beguine", "Ev'ry Time We Say Goodbye", "All of You", "My Heart Belongs to Daddy" κ.α. Το 1948 κέρδισε το βραβείο Tony "Best Composer and Lyricist" για τα τραγούδια του μιούζικαλ "Kiss Me, Kate".

1915 Γεννήθηκε ο άνθρωπος στον οποίο η Rock and Roll χρωστάει σχεδόν τα πάντα... ο Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδοποιός και εφευρέτης Les Paul (Lester William Polsfuss 1915-2009). Ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της πρώτης ηλεκτρικής κιθάρας τύπου solid-body (Gibson "Les Paul"), η οποία διαμόρφωσε τον ήχο της Rock and Roll. Είναι υπεύθυνος για την ανακάλυψη της πολυκάναλης ηχογράφησης, της τεχνικής overdubbing και των εφέ τύπου delay. Την δεκαετία του '40 μαζί με την γυναίκα του, την τραγουδίστρια Mary Ford (Iris Colleen Summers), σημείωσαν αρκετές επιτυχίες όπως τα τραγούδια "How High the Moon", "Bye Bye Blues" κ.α. Το 1983 τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο Grammy Trustees Award για την συνολική του προσφορά στην μουσική και το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame πέντε χρόνια αργότερα. Αρκετά τραγούδια του έγιναν επιτυχίες από διάφορους καλλιτέχνες όπως οι Bing Crosby ("It's Been a Long Long Time"), Andrews Sisters ("Rumors Are Flying") ενώ το "How High the Moon" διακρίθηκε με τον τίτλο Grammy Hall of Fame, το οποίο δίνεται σε ηχογραφήματα που έχουν συμπληρώσει 25 χρόνια ζωής και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της μουσικής.

1986 Οι Genesis κυκλοφορούν το 13ο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο "Invisible Touch". Είναι το πιο εμπορικό άλμπουμ του συγκροτήματος με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα. Ανέβηκε μέχρι την πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart και το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ είναι το μόνο τραγούδι του συγκροτήματος που κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των Αμερικάνικων charts.Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Invisible Touch", "Land of Confusion", "Tonight, Tonight, Tonight" κ.α.

1972 Ο Bruce Springsteen υπογράφει συμβόλαιο με την δισκογραφική Columbia Records. Για τις πρώτες του ηχογραφήσεις θα φέρει από το New Jersey διάφορους συνεργάτες του, οι οποίοι λίγο αργότερα θα ονομαστούν The E Street Band.

2003 Κυκλοφορεί το έκτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού alternative rock συγκροτήματος Radiohead με τίτλο "Hail to the Thief". Έκανε την εμφάνισή του κατευθείαν στο No 1 των Βρετανικών Albums Chart και στο No 3 του Billboard 200. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "There There", "Go To Sleep", "2+2=5" κ.α. Στη συμπαραγωγή του άλμπουμ, ο αποκαλούμενος και ως "έκτο μέλος" της μπάντας, ο Βρετανός παραγωγός Nigel Godrich.

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Κάντε κλικ εδώ
The Dark Rags Live @ After Dark


Surprise Post-Berlin Hangover Gig @ After Dark!!!
opening act: ELECTRIC BULBS OF DEATH

Οι Τhe Dark Rags επιστρέφουν από τα ξένα και επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη! Κατακτώντας το Βερολίνο και υπό την επήρρεια θυελλώδους hangover & jet lag, κρατάνε τους τύπους ανεβαίνοντας στην σκηνή του After Dark!

Τί συνέβη πραγματικά στο Βερολίνο;
Πόση αλήθεια κρύβουν οι φήμες για τα τεκταινόμενα επί και εκτός σκηνής;
Ποιό σενάριο τελικά πλέκουν οι φωτογραφίες/ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν από τους δαιμόνιους παπαράτσι που τους ακολούθησαν;
Με την έκτακτη προσθήκη των εκλεκτών Electric Bulbs of Death (μέλη των 700 Machines) πολλοί αναρωτιούνται: Θα χωρέσουμε όλοι τελικά;;;
Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011, στο After Dark, ίσως να αποκαλυφθούν όλα.
Το σίγουρο είναι, ότι θα είναι rock 'n' roll.

Είσοδος: 5e
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
Διεύθυνση: Ιπποκράτους & Διδότου 31

check this out: http://www.youtube.com/yeahrightradio
.............
BOUND AFFAIRS Live @ ROCKWOOD 11/06/11


BOUND AFFAIRS will perform songs from their debut selftitled album and more cover songs from their playlist.Be there to a special rock event!!!
ATHENS
Bas.Hrakleiou 2,Mouseio
.............
Την Κυριακή 19 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους στο. Live ο Evagelos Kdm, Vasia Bresta και Άτακτες Μελωδίες, E-A και τον AlxLightning.


Evagelos Kdm

Έχοντας ακούσματα από πολλά είδη κι έχοντας περάσει από διάφορες μπάντες και σχολικά συγκροτήματα ξεκινά ν' ασχολείται με την στιχογραφία και την παραγωγή, φτιάχνοντας τα πρώτα του κομμάτια. Tην άνοιξη του 10' κάνει τα πρώτα του live σε μαγαζιά της Αθήνας και των προαστείων, το καλοκαίρι στο the Mall Athens, ενώ τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς τον ακούμε στο Kookoo στο γκάζι.

Ο ίδιος αποφεύγει να δώσει έναν συγκεκριμένο χαρακτηρισμό στη μουσική του, αφού τόσο οι διασκευές όσο και τα κομμάτια του ποικίλουν, με έντονο παρ' όλα αυτά το hip-hop ύφος. Έντονο χαρακτηριστικό του είναι κι η ξεχωριστή χροιά της φωνής του. Οι στίχοι του, άλλοτε κοινωνικοί, άλλοτε ερωτικοί και άλλοτε εμψυχωτικοί, έχουν ένα ιδιαίτερο και ακομπλεξάριστο στυλ.

Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Eminem, Dr. Dre, 2-Pac, FF.C, Blink-182.

Vasia Bresta

Τα τελευταία 3 χρόνια, δασκάλα της στα μαθήματα φωνητικής είναι η Julie Massino και η Φώφη Ρούσου. Η αγάπη της για το τραγούδι ήταν άλλωστε ο λόγος που το 2004 συμμετείχε στο talent show "Super Idol" καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική δεκάδα. Από το 2005, πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις κάνοντας support σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας. Επίσης ασχολείται και σαν Dj σε μεγάλα μαγαζιά της Αθήνας.

Τον Νοέμβριο του 2010 συνεργάστηκε με τους B612 Musicall Production Team κυκλοφορώντας το κομμάτι "Total Control", ένα μουσικό project που κυκλοφόρησε σε digital μορφή παγκοσμίως από την INTERSCOPE RECORDS. Σημαντική στιγμή στη καριέρα της αποτελεί η συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε δύο κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στον τελευταίο του δίσκο.Τώρα αναμένουμε και την επίσημη κυκλοφορία της διασκευής 'πιο πολύ 'απο pink noizy kai livin r σε ελληνική version γνωστο ώς i can't stop - απο Dejavu στα φωνητικά vasia bresta & nekk..

Ακούσματα pop,rock,rnb,dance,house
Άτακτες Μελωδίες

Mια "ταπεινή" -όπως αυτοχαρακτηρίζονται- και γεμάτη ταλέντο pop-punk μπάντα από την Αθήνα. Αποτελείται από 3 αγόρια ευαίσθητα άτακτα και γεμάτα μετριοφρωσύνη που έχουν ως στόχο να παίζουν την μουσική τους για την πάρτη τους αλλά και ταυτόχρονα να μας διασκεδάζουν. Γράφουν δικά τους κομμάτια και παίζουν διασκευές απο συγκροτήματα της Alternative Punk και Pop-Punk σκηνής.

Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι Βlink-182, Οffspring, Sum 41, Green day, Ramones, Mest.

Ε-Α

Progressive Punk μπάντα βασισμένη στο "power trio" - κιθάρα, μπάσο και ντραμς -. Δημιουργήθηκε το 2009 με το όνομα "Atropy", ενώ το 2010 μετονομάστηκε σε "Ε-Α".

Αγαπημένοι τους καλλιτέχνες είναι οι είναι οι Porcupine Tree, Muse.
AlxLightning

Ανερχόμενος ποπ τραγουδιστής που δεν διστάζει να πειραματίζεται με διάφορα είδη και να διασκευάζει τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών με το δικό του πρωτότυπο στυλ. Κάνει μαθήματα φωνητικής με τον Νίκο Ελεύθερα. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τα πρώτα δικά του τραγούδια. Η εμπειρία του στον χώρο του θεάτρου και της μόδας σίγουρα προσφέρουν έναν φρέσκο αέρα στην αγγλόφωνη ελληνική ποπ μουσική σκηνή.

Αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι Adam Lambert, Jeffree Star, Britney Spears, Panic! at the Disco, Lady Gaga.

ΥΠΕΡ- ΔΥΝΑΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κάντε κλικ εδώ
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν στο VMA Preshow;

Tην Τρίτη 14 Ιουνίου στις 17:00 στο Tae Kwon Do, λίγο πριν την έναρξη των βραβείων θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, το καθιερωμένο VMA Preshow!

H live αναμετάδoση του Pre-Show θα ξεκινήσει γύρω στις 17:00 σε περιγραφή Μαίρης Ρετσίνα και Κωνσταντίνου Ντάφλου.

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 ΒΥ VODAFONE CU
VMA PRESHOW – SUMMER OF LOVE FEST!

LIVE ACTS από τους:

* ENOLA STR8
* REC
* ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
* ΝΕBΜΑ
* ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ SPECIAL ACTIVITIES & HAPPENINGS!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU - Summer Of Love Dance. Feel. Get2Gether.

Από τη Λίζα Μάτσα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Κάντε κλικ εδώ
πλαστελινη the musicLab orchestra στη suita στου ψυρρη


Αύριο στις 8:30 μ.μ.
το συγκροτημα πλαστελινη the musicLab orchestra σας προσκαλει την πεμπτη 9 ιουνιου
μολις πεσει ο ηλιος να τραγουδησουμε και να χορεψουμε στο δρομο !!!!!!!!
αγιων αναργυρων 10 ψυρρη
.......
O XΡΗΣΤΟΣ ΝΙΝΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ
MILES AWAY ΣΤΙΣ 17.6.2011, ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΡΟΚ
ΒΡΑΔΥΑ, ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ.


Η 1η ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ "11+"
ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ
2η ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟΥ 2011.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17.6.2011 ΣΤΟ
MILES AWAY
ΝΗΛΕΩΣ 5
ΘΗΣΕΙΟ
..............

Η ΕΛΕΝΗ ΝΕΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VINILION

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ - ΕΝΤΕΧΝΑ- ΛΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ....ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΦΟΣ KAI THN ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΘΑΡΑ

ΩΡΑ 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ Τ.2102692640

.......



ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΠΩΣ
ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ-
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ-
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΠΑΝΗΣ-
ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΓ ΙΟΥΜΤΖΗΣ(Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ)-
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΡΠΙΝΙΑΔΗΣ(Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ)
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ- ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ
ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΕΦ.ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
& ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΠΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΑΙΖΟΝ ΜΑΖΙ!
..............

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011


Οι Ένα Βήμα Μπροστά
στο Οξυγόνο live !

Guest: Μάρω Μαρκέλου
Οι Ένα Βήμα Μπροστά ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδία με τίτλο "Summer in the City". Ένα tour στο οποίο πολλοί δήμοι της Αθήνας θα υποδεχτούν την μπάντα είτε σε ακουστικά lives είτε full band. Πρώτος σταθμός ο Νέος Κόσμος και το Οξυγόνο Live, το Σάββατο 11 Ιουνίου!
Μαζί με την μπάντα καλεσμένη είναι η Μάρω Μαρκέλου στην πρώτη συνεργασία των δύο πλευρών!
Την συναυλία θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι "Shinigami"... σε ρυθμούς hard rock!!!
& ο Αντώνης Καλούδης.
www.1bm.gr
"Η Μουσική μας είναι δωρεάν για Όλους...Διαδώστε την!"

Ώρα εισόδου: 22.00 Είσοδος : 10€ (+3 το ποτό)
.................
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ & ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΙΘΑΚΗ


Ακολούθησέ μας σε κάτι το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σου: το The Homeric Writers' Retreat & Workshop θα πραγματοποιηθεί στη μυθική Ιθάκη μεταξύ 1-10 Σεπτεμβρίου 2012 με αυστηρά περιορισμένες θέσεις δέκα συμμετεχόντων (γλώσσα: Αγγλική).

Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η Αυστραλιανή συγγραφέας, ποιήτρια, rock τραγουδίστρια και συνθέτρια Jessica Bell. Η ποιητική συλλογή της Twisted Velvet Chains είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ το νέο της μυθιστόρημα String Bridge βλέπει το φως της δημοσιότητας την 1 Νοεμβρίου 2011. Μάλιστα θα συνοδευτεί με την παράλληλη, συνδυασμένη κυκλοφορία του άλμπουμ-σάουντρακ του βιβλίου με τίτλο On The Other Side το οποίο και θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσω iTunes κατά την ίδια ημερομηνία.

Κόρη του ζεύγους που επί σειρά ετών αποτέλεσε τους ηγέτες της περίφημης Αυστραλιανής underground μπάντας Hard Candy, η Jessica Bell ένιωσε από πολύ νωρίς τι εστί «ροκ τρόπος ζωής». Τους ακολούθησε σε Ευρωπαϊκές περιοδείες και μοίρασε τη ζωή της μεταξύ Αυστραλίας κι Ευρώπης ήδη από τα παιδικά της χρόνια. Ίδρυσε τα δικά της συγκροτήματα στη μακρινή Ήπειρο, αλλά ακολούθησε και προσωπική πορεία τραγουδοποιού. Στο πλαίσιο αυτό, το Αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να την απολαύσει τόσο στην ζωντανή εμφάνιση των Αμερικανών Oneida (2006) όσο και σε αυτές της Holly Golightly (2006, 2008).
Δείτε περισσότερα για τη συγγραφική πορεία/σπουδές της στο προσωπικό της website.

Το Εργαστήρι απευθύνεται σε επίδοξους, νέους αλλά και καταξιωμένους συγγραφείς. Περισσότερο ένα είδος δημιουργικού παιχνιδιού στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους σε ένα πεντάμορφο περιβάλλον που ωθεί την έμπνευση και λιγότερο εμφατικό σε τεχνικές οδηγίες και λεπτομέρειες, το Εργαστήρι θα επιχειρήσει να ανοίξει τις καρδιές και τους ορίζοντες των συμμετεχόντων προς ένα δίχως όρια πειραματισμό με τη δημιουργία. Ωστόσο, όσοι ακόμα δεν έχουν βρει το δρόμο τους στη συγγραφή, θα έχουν την ευκαιρία μιας εκ νέου αναζήτησης με αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, ειδικά στα one-on-one sessions του Εργαστηρίου.
Ο σκοπός είναι η ομαδική εργασία, η έμπνευση του ενός από τον άλλο, η ανταλλαγή απόψεων, αντιλήψεων και ιδεών σε επίπεδο γκρουπ. Ο καθένας θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να «εκτεθεί», να μοιραστεί τουλάχιστον ένα του κείμενο καθώς και το σχετικό feedback με τους υπολοίπους, ενώ παράλληλα θα συνεισφέρει με τις δικές του ιδέες και την ελεύθερη ανάπτυξη αυτών. Το Εργαστήρι πραγματοποιείται προκειμένου οι συμμετέχοντες να βιώσουν μια μοναδική και συναρπαστική «εμβάθυνση» μακριά από τετριμένους κανόνες και στερεότυπα κι ακόμα και στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να βγουν νικητές στο αιώνιο «παιχνίδι» με την έμπνευση, θα έχουν αδράξει μια δυσεύρετη όσο κι εξαιρετικά πλούσια εμπειρία γεμάτη δημιουργικότητα κι αμέτρητες προκλήσεις...

Δες όλες τις λεπτομέρειες για το Εργαστήρι για Συγγραφείς στην Ιθάκη
και κάνε άμεσα την εγγραφή σου στον επίσημο δικτυακό τόπο του δηλώνοντας
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επίσημο τρέιλερ επερχόμενου βιβλίου:

The Homeric Writers' Retreat & Workshop - Παραγωγή: Alterground
Jessica Bell's Management: Alterground
24 hour cell phone: 6979-709743

Προβολή-Γραφείο Τύπου-Προγραμματισμός Συνεντεύξεων-Υλικό (για όλη την Ευρώπη):
Kamikaze Promotion Unit
24 hour cell phone: 6985-773050

Εκδοτικός Οίκος ΗΠΑ (Ευρώπη-Υπόλοιπος Κόσμος) - Προβολή (μόνο για ΗΠΑ):
Lucky Press LLC