ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΙΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ & BLUE AIRWAYS ΣΤΟ BAT CITY

AKIS TOURKOGIORGIS AND BLUE AIRWAYS
ΣΤΙΣ 11 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

Satyros Larousse live @ Vinilion


Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου · 10:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.
VINILION
Εκτορος 92 & Μενελαου - Ιλιον
Athens, Greece

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΒ LIVE ΣΤΟ PIT STOP CAFE


Pit Stop Cafe - Bikers Place

Αύριο στις 9:00 μ.μ.
Δογάνης 147
Πειραιάς

DEEP PURPLE - Β. Παπακων/νου Live In Greece!

DEEP PURPLE
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2011

ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΪΟΥ - ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

ΠΑΤΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΪΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΪΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ*
ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ
(*Χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου)

Μια νέα μεγάλη συνάντηση θα γίνει τον Μάιο σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής ροκ συναυλίας του 2011. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαίου από την Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συνεχίσει στις 21 Μαίου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαίου ενώ στις 25 Μαίου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.

Από τη μία οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στην hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune κ.α.
Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της Ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσμα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «’Ασε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα.

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προυποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Το αγγλικό ροκ συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Μαζί με τους Λεντ Ζέπελιν και τους Μπλακ Σάμπαθ είναι ένα απ' τα πιο δημοφιλή Χέβι Μέταλ συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα. Ο Ian Gillan με την παρέα του, επιστρέφουν ξανά και υπόσχονται ένα δυνατό line up, κάτι που το έχουν αποδείξει σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα από το 1991 μέχρι σήμερα!


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της Ελληνικής ροκ μουσικής. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ανάμεσα στα τραφούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη, θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από τον δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Η δυνατή ροκ συνάντηση του 2011 είναι γεγονός. Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής των συναυλιών και για τις τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 26 Ιανουαρίου. Οι χώροι των συναυλιών στις υπόλοιπες πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα!!!


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: DETOX - SPORTSUNITED
DEEP PURPLE – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΪΟΥ
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΡΕΝΑ: 38 ΕΥΡΩ, ΚΕΡΚΙΔΕΣ: 43 ΕΥΡΩ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/01
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PUBLIC, TICKET HOUSE ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ www.ticketarena.gr

ΡΥΘΜΟΣ STAGE LIVE'S

Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage»
Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Ανδρέου special guests : Κώστας Θωμαιδης, Σταύρος Σιόλας, Ευτυχία Μητρίτσα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :Τρίτη 25 Ιανουαρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: “La Bruja Muerta” B.D. Foxmoor και Jamoan ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :Πέμπτη 27 Ιανουαρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με κρασί ή μπύρα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Μελίνα Ασλανίδου Unplugged
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :Παρασκευή 28 Ιανουαρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Αλουπογιάννης, Βαγγέλης Ασημάκης,
Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 22 Ιανουαρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

Σαν Σήμερα...21 Ιανουαρίου

1965 Ο Jam Master Jay (Jason William Mizell 1965-2002) του East Coast hip hop συγκροτήματος Run-D.M.C. γεννήθηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Βοήθησε όχι μόνο στην ανάπτυξη του ήχου του συγκροτήματος αλλά και στο χαρακτηριστικό στυλ τους, μαύρα καπέλα και παπούτσια Adidas. Τον Απρίλιο του 2009, το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Υπήρξε επιρροή για καλλιτέχνες της hip hop και όχι μόνο. Ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine και Audioslave, Tom Morello, και ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των Linkin Park, Mike Shinoda, έχουν δηλώσει ανοιχτά την επιρροή του Jam Master Jay στην μουσική τους. Δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος, τα τραγούδια "It's Like That" (1983) και η διασκευή στο "Walk This Way" των Aerosmith (1986).

2002 Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Peggy Lee (Norma Deloris Egstrom 1920-2002) απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών στην Καλιφόρνια από έμφραγμα. Το 1969, κέρδισε το βραβείο Grammy "Best Contemporary Vocal Performance" για το τραγούδι "Is That All There Is?" και το 1995 τιμήθηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της, τα "Fever", "Little Fool" κ.α. Υπήρξε επιρροή για πολλές τραγουδίστριες της Jazz και όχι μόνο, όπως οι Judy Garland, Dusty Springfield, Bette Midler, Madonna κ.α.

1978 Το soundtrack της ταινίας "The Saturday Night Fever" (Bee Gees) βρίσκεται στη θέση Νο1 του Billboard 200. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το άλμπουμ του Rod Stewart με τον τίτλο "Foot Loose & Fancy Free".

1984 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Yes και το τραγούδι "Owner Of A Lonely Heart".


1992 Ο Billy Idol δηλώνει ένοχος στις κατηγορίες για προσβολή και βιαιοπραγία κατά της Amber Nevel, την οποία είχε χτυπήσει έξω από εστιατόριο του Hollywood. Καταδικάστηκε και πλήρωσε πρόστιμο 2.700 δολάρια. Επίσης υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά διαφημίσεων κατά των ναρκωτικών.

PARTY RADIO MUSIC ROCK 2 ΧΡΟΝΙΑ ROCK ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ξεκινήσαμε για τρέλα και έγινε θεσμός…..

Μια παρέα από 13 άτομα ανανεώνουν το blog μας με ότι ποιο καινούριο.
Συνεργασία με site’s λαμβάνουμε νέα από τις σελίδες τους.
Η ομάδα μας στο face book μια ακόμα κινητήρια δύναμη για μας.

Στις 11 Μαρτίου και ημέρα Παρασκευή θα συναντηθούμε όλοι μαζί στο BAT CITY ROCK BAR με τρία σχήματα (DIONYSOS - SALA NIVA - MONO GYMNO)και η φίλη μας παραγωγός Δώρα Μοσχοπούλου από το Rousfm.com θα είναι η Dj μας για να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. 2.000 φίλοι θα πάρουν αυτή την πρόσκληση και θα την μεταδώσουν παντού!
 Κάθε ηλικία, κάθε φίλος που αγαπά την rock θα είναι εκεί μαζί μας έλα και εσύ!
International και Ελληνικό rock…..

Θα μοιραστούν αναμνηστικά accessories!

BAT CITY ROCK BAR
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΑΘΗΝΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

BAD CITY ROCK BAR LIVE'S

ΟΛΑ ΠΑΙΖΩΝΤΑΙ ΕΔΩ!

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!_ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7,14,21,28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά , μέσα από αυτά.
Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό!

Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά.

Η διάρκεια της συναυλίας μας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών του προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.
Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή.
Το μουσικό μας σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού.

Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011

Αφορμή για την συνεύρεσή μας αποτελεί εκτός των άλλων και η νέα δισκογραφική πρόταση με γενικό τίτλο «Πώς να αναπνεύσω». Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010 από το « ΚΥΜΑ » την νέα εταιρία «ευκαιρία» παραγωγής μουσικής, που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Δημήτρη Ζερβουδάκη με διεύθυνση Αρχιγένους Σαράντη και Ελένης Ν.Επιβάτες Θεσ/νίκη τηλ. 6944467632 . Από την πρώτη στιγμή κέρδισε τα ραδιόφωνα που σέβονται τον εαυτό τους και αγαπούν αυτό που κάνουν. Στη συνέχεια πολύ απλά και αθόρυβα, νοιώθουμε πως μπήκε στις ψυχές σας, σαν κώδικας αγάπης και αλήθειας.
Τώρα ακολουθούν οι συναυλίες και η ζωντανή μας επαφή!

Ώρα εισόδου:22.30
Είσοδος με ποτό: 15€


oξυγόνο live!
Βούρβαχη & Κορυζή 4
(μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)
Νέος Κόσμος
ΤΗΛ. 210 9240740

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ LIVE ΣΤΟ BAD CITY

O ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΟ BAD CITY

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ DJ SET ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ DJ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ROUSFM.COM
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΑΚΟΜΑ!

EX ANIMO LIVE @ BAT CITY 21.1.2011

Την Παρασκευή 21/01/2011 οι EX ANIMO (σημαίνει «από ψυχής» στα λατινικά) θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Αθήνα στο BAT CITY. Μια όμορφη μουσική παρέα που μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη.

Ποιότητα, κέφι και ρυθμός είναι τα λιγότερα που μπορούμε να πούμε για την ταλαντούχα μπάντα των EX ANIMO. Διάφορα είδη μουσικής, αγγλόφωνος και ελληνόφωνος στίχος κρατούν την αδρεναλίνη του ακροατή σε υψηλά επίπεδα.

BAT CITY
ΛΕΩΦ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11

Για πληροφορίες
Μάριαν Νικολάου
6989-264494

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ SALA NIVA ΣΤΟ RAINBOW ROCK BAR

OI SALA NIVA ΣΤΟ RAINBOW!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ SALA NIVA ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ROCK ΣΚΙΝΗΣ!
ΣΤΟ ΠΟΙΟ EXTREAM ROCK ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!
ΣΤΙΣ 10 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΕΜΤΗ
ΣΤΙΣ 22:00 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!
ΣΤΟ RAINBOW ROCK BAR
ΔΕΚΕΛΕΩΝ 40 – ΓΚΑΖΙ.
ΕΝΑ EVENT ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

Οξυγόνο live !

“FUNK OFF”

Κυριακή 23 Ιανουαρίου
Μια 9 μελής Funk-Soul Big Band, που προσεγγιζει το "live" με την συναυλιακή του έννοια, με άκρως χορευτικό πρόγραμμα και "μαύρες" μελωδίες επιρεασμένες απο κεντρική και νοτια Αμερική, υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο...

Drums: Fanis Gioles
Percussions: Christos Aliprantis
Bass - Vocals: Dimitris Kapoulas
El. Guitar: Dimitris Verginis
Keyboards - Vocals: Lefteris Papamallis
Trombone - Vocals: Christos Spiliopoulos
Sax alto: Antonis Lazos
Vocals : Elena Karamanli
Vocals : Giannis Zaragalis

"...and may the Funk be with you..."

Είσοδος με ποτό: 13 ευρώ
Ώρα εισόδου: 21:30

..............

Sal.at.a band

στη μουσική σκηνή Οξυγόνο live !
από Σάββατο 22 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο

Sal.at.a band. Η κεφάτη μουσική μπάντα επιστρέφει στο Οξυγόνο live! Kάθε μέλος της, μια εντελώς διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Special guest ο international υπερπλήρης… playboy Tonis Sfinos από το Las Vegas!
Είσοδος : 13 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης : 22.30

Αναχάπαρα Live

Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα για τη δημιουργία των Αναχάπαρα, συμπίπτει με τα πρώτα τους χρόνια ως φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη και παίρνει τελικά μορφή τον Σεπτέμβριο του 2004, όταν δημιουργούν ένα νεανικό σχήμα και παίζουν σε συναυλίες και μουσικές σκηνές, πότε μόνοι τους, πότε με καλεσμένους επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής.

Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®).

Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος».

Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.

Line Up:
Πάρης Πιχαρίδης : Guitars, Vox
Γιάννης Πιχαρίδης : Guitars, Vox
Στέφανος Κοπανάκης : Bass
Νίκος Μοίρας : Drums

Official Site: www.anaxapara.com
Official MySpace: www.myspace.com/anaxapara



Αναχάπαρα Live
@ Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη / Αθήνα
Τηλ: 2109750060 \\ Site: www.rythmos-stage.gr

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 [10/02/2011]

Είσοδος: 12 Euro με Ποτό
Doors Open: 21:30

Οι BarBus live

την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου
στο «Σταυρό του Νότου club»

Οι BarBus είναι η νέα ηλεκτρική μπάντα που παθιάζεται με τη μουσική, τη σωματική λογοτεχνία και τον αυτοσχεδιασμό. Γι’ αυτό τον λόγο κάνει live. Kαι καλά κάνει… Στην παράσταση συναντιούνται τρυφερά ο Bowie με τον Εμπειρίκο, ο Dali με τους Motorhead , η Samantha Fox με τον Jack Kerouac… εμείς με σας! Ραντεβού στο club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου . Βασικοί συντελεστές των BarBus ο τραγουδοηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και ο «επεισοδιακός» μουσικός, Νίκος Σάλτας, που βρέθηκαν με τους λοιπούς «παικταράδες» για να βολτάρουν μουσικά… !!!!

Σταυρός του Νότου club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-922.69.75- www.stn.gr

Σαν Σήμερα...19 Ιανουαρίου

1943 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Janis Joplin (Janis Lyn Joplin 1943- 1970) γεννήθηκε στο Port Arthur του Texas. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time", βρίσκεται στη 46η θέση. Υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων Kozmic Blues και Big Brother and The Holding Company. Το όνομα της γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1995 και δέκα χρόνια αργότερα της απονεμήθηκε το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της, τα "Piece of My Heart", "Bye, Bye Baby", "Cry Baby" , "Summertime", "Try (Just a Little Bit Harder)", "Me and Bobby McGee" κ.α.


1949 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Robert Palmer (Robert Allen Palmer 1949-2003) γεννήθηκε στο Batley. Το 1986 κέρδισε βραβείο Grammy και έφτασε μέχρι την πρώτη θέση του Billboard με τον δίσκο "Addicted to Love". Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του, τα "Some Guys Have All the Luck", "Sweet Lies", "Simply Irresistible", "Early in the Morning" κ.α.


1998 Ο Αμερικανός πρωτοπόρος Rockabilly τραγουδιστής Carl Perkins (Carl Lee Perkins 1932-1998), γνωστός και ως "The King of Rockabilly" απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών σε νοσοκομείο του Jackson στο Tennessee από καρκίνο του φάρυγγα και μετά από πολλά εγκεφαλικά επεισόδια. Γνώρισε επιτυχία όταν την 1η Ιανουαρίου του 1956, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Blue Suede Shoes". Το 1987 για την προσφορά του στην μουσική, το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Τραγούδια του ερμήνευσαν οι Elvis Presley, The Beatles, Johnny Cash κ.α.

1971 Στη αίθουσα που πραγματοποιείται η δίκη του δολοφόνου Charles Manson ακούγεται το τραγούδι των The Beatles, "Helter Skelter". Ο Manson υποστήριξε στην κατάθεση του πως κρυφά μηνύματα από το τραγούδι τον οδήγησαν στην δολοφονία της ηθοποιού Sharon Tate.


1985 Οι Queen, AC/DC, Rod Stewart και Yes είναι επικεφαλής του πρώτου Rock in Rio που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Βραζιλία. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 10 ημέρες και θα παρευρεθούν 1.5 εκατομμύρια άνθρωποι.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

οι Μόνο Γυμνό παίζουν στο BOHEME rock stage,

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011, οι Μόνο Γυμνό παίζουν στο BOHEME rock stage, (εμπ.κέντρο "Ηλιοτρόπιο"), Λεωφ.Ειρήνης 30-32, Ηλιούπολη

Οι ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ:
Νεκτάριος Θεοδώρου: τραγούδι - κιθάρα
Πόλυ Πολένα: τραγούδι
Δημήτρης Πολένας: κιθάρα
Δημήτρης Παύλου: τσέλο
Angel Paul: μπάσο
Ντίνος Τσακίρης: τύμπανα

Φιλική συμμετοχή
voLUme

Ώρα έναρξης προγράμματος 10:00'
Τιμή εισόδου 10 με ποτό

Σαν Σήμερα...18 Ιανουαρίου

1956 Το άλμπουμ "Rock Around the Clock" του Bill Haley γίνεται το πρώτο Rock & Roll άλμπουμ που μπαίνει στο Billboard charts. Θα φτάσει μέχρι τη 12η θέση.


1964 Η Βρετανική εισβολή στη Αμερική αρχίζει... Το τραγούδι "I Wanna Hold Your Hand" των The Beatles σκαρφαλώνει στην 45η θέση του Billboard Hot 100. Είναι το πρώτο τραγούδι του Βρετανικού συγκροτήματος που εμφανίζεται στο Billboard.


1973 Οι Pink Floyd τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για το άλμπουμ τους "Dark Side Of The Moon" στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.


1973 Ο Paul Rodgers δημιουργεί τους Bad Company με μέλη από τους Mott the Hoople και King Crimson. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '70. Δημοφιλή τραγούδια τους, τα "Can't Get Enough", "Rock Steady, Ready for Love" κ.α.


1989 Σε τελετή για το Rock and Roll Hall of Fame, τα ονόματα των The Rolling Stones, Stevie Wonder, The Temptations, Otis Redding, Dion και Phil Spector γράφονται στην ιστορία. Στη τελετή μεταξύ άλλων εμφανίζεται ο Bruce Springsteen παίζοντας ζωντανά το "Crying" του Roy Orbison.

2002GR & ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ live @ La CABANA - ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & οι 2002GR στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα για το 2011, σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τους τα 36 χρόνια δισκογρφίας.

Μαζί τους ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ & οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & 2002GR :
ΗΛΙΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - Vox
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΣΗΣ - Gtr
ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ - Hammond organ & Kbrd
ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ - Bass
ΜΑΚΗΣ ΜΠΟΡΛΟΚΑΣ - Kbrd
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - Drums

Special Guest :
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ & ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ :
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ - Vox & Ac.Gtr
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - Gtr
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Bass
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - Drums
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ - Gtr & Vox

La CABANA Caffe-Ristorante
Λ. ΠΩΣΕΙΔΟΝΟΣ - ΑΚΤΗ ΑΛΙΜΟΥ (πρώην "BLE")
Athens, Greece

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

“ART IN ROCK” , το πρώτο festival του χρόνου!

21 Ιανουαρίου 2011 στο “RAINBOW” rock bar, στο Γκάζι.

Έκθεση έργων των καλλιτεχνών της ομάδας “ART IN ROCK”.
Κοπή της πίτας κ party ως αργά...!
Στη σκηνή του “RAINBOW” οι ZERO-ZERO & THOMY live.
( classic rock – blues & southern)
Η εκδήλωση θα διαρκέσει απο το απόγευμα στις 7:00, μεχρι...αργά...!
Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί της πίτας κερδίζει
• ένα μουκάλι ποτού της αρεσκείας του, για να το απολαύσει με την παρέα του, όποιο βράδυ θέλουν.
(ευγενική προσφορά του “RAINBOW”)
• και ένα δώρο τέχνης.
(προσφορά του “ART IN ROCK”)

“RAINBOW” rock bar.
Δεκελέων 40, στο Γκάζι (κοντά στο μετρό)
Δείτε το χάρτη
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2011 !

Δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην έκθεση,
καλώντας στο 6972 647764.
( Περιορισμένες θέσεις )

Σαν Σήμερα...17 Ιανουαρίου

1927 Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Eartha Kitt (Eartha Mae Keith 1927-2008) γεννήθηκε στη Νότια Carolina. Έγινε αρχικά γνωστή για την ερμηνεία της στο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Santa Baby". Την δεκαετία του '60 πήρε τον ρόλο της Catwoman στην τηλεοπτική σειρά "Batman", αντικαθιστώντας την ηθοποιό Julie Newmar. Ο Orson Welles την είχε περιγράψει ως "the most exciting woman in the world".


1948 Ο Βρετανός μουσικός και τραγουδοποιός Mick Taylor (Michael Kevin Taylor) γεννήθηκε στο Welwyn Garden City του Hertfordshire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του ως κιθαρίστας στους The Rolling Stones από το 1969 έως το 1974. Αγαπούσε την Blues, Rhythm & Blues και Rock & Roll μουσική και ήταν δεξιοτέχνης στην τεχνική slide.


1970 Ο μεγάλος Soul τραγουδιστής Billy Stewart (1937-1970) απεβίωσε σε ηλικία 32 ετών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και έπεσε στον ποταμό Neuse στην Βόρεια Carolina των ΗΠΑ. Ξεχωριστή η ερμηνεία του στο τραγούδι "Summertime" του George Gershwin.

1974 Ο Bob Dylan κυκλοφορεί το 14ο άλμπουμ του, με τον τίτλο "Planet Waves". Στις 16 Φεβρουαρίου θα φτάσει στην κορυφή του Billboard 200 και θα είναι η πρώτη φορά που άλμπουμ του τραγουδιστή και τραγουδοποιού θα φτάσει σε αυτή τη θέση. Το εξώφυλλο ζωγράφισε ο ίδιος και η αρχική έκδοση περιείχε ένα ένθετο με αποσπάσματα από το προσωπικό του ημερολόγιο. Στο άλμπουμ αυτό, ο Dylan συνεργάζεται και πάλι με το συγκρότημα The Band, με τους οποίους ξεκινάει περιοδεία μετά την κυκλοφορία του.


2000 Στην μεγάλη βραδιά των 27ων American Music Awards μερικά από τα πιο σημαντικά βραβεία πηγαίνουν στους Will Smith (Favorite Pop/Rock Male Artist), Shania Twain (Favorite Pop/Rock Female Artist), Backstreet Boys (Favorite Pop/Rock Band, Duo, or Group), Santana (Favorite Pop/Rock Album Supernatural), Britney Spears (Favorite Pop/Rock New Artist) και Red Hot Chili Peppers (Favorite Alternative Artist).

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...16 Ιανουαρίου

1962 Ο Βρετανός μουσικός Paul Webb (Paul Douglas Webb), γνωστός και ως Rustin Man γεννήθηκε στο Essex. Είναι ιδρυτικό μέλος και υπήρξε μπασίστας του συγκροτήματος Talk Talk έως και την διάλυση του το 1988. Η πιο γνωστή του συνεργασία είναι αυτή με την τραγουδίστρια των Portishead, Beth Gibbons το 2002 για το προσωπικό της άλμπουμ "Out of Season".


1973 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Clara Ward (1924-1973) απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών στο Los Angeles μετά από καρδιακή προσβολή. Με το συγκρότημα της, The Ward Singers βοήθησε την gospel μουσική να βγει από τις εκκλησίες και να παρουσιαστεί σε μεγαλύτερους χώρους. Υπήρξε έμπνευση για την Aretha Franklin. Έγραψε το πρώτο gospel τραγούδι που πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, το "Surely, God Is Able".

1957 Το Rock and Roll club The Cavern ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο Liverpool. Θα είναι το μαγαζί που ο Brian Epstein θα δει για πρώτη φορά ζωντανά τους The Beatles στις 9 Νοεμβρίου του 1961.


1978 Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του Johnny Rotten, τραγουδιστής του συγκροτήματος Sex Pistols, ο Sid Vicious - υπό την επήρεια ναρκωτικών - περνάει μέσα από μια γυάλινη πόρτα στο ξενοδοχείο που διέμενε. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Την ίδια ημέρα, η Warner Music ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με το συγκρότημα.


1996 Αστυνομικές αρχές της Jamaica ανοίγουν πυρ εναντίον μικρού ελικοφόρου αεροπλάνου που επιβαίνουν οι Bono των U2, το αφεντικό της Island Music, Chris Blackwell και ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Jimmy Buffett. Νωρίτερα, άγνωστος είχε πληροφορήσει με τηλεφώνημα του τις αρχές ότι το αεροπλάνο μετέφερε ναρκωτικά. Η κυβέρνηση της Jamaica ζήτησε συγνώμη για το λάθος...

2nd Leg of Tour Kicks Off Tonight! - Ozzy Osbourne

OZZY OSBOURNE’S
SECOND LEG OF
NORTH AMERICAN DATES
KICK OFF TODAY,
JANUARY 12
IN MINNEAPOLIS, MN

VIP ROOM ON EACH STOP
TO FEATURE
RANDY RHOADS CABERNET SAUVIGNON
FEBRUARY 1 LOS ANGELES SHOW
RANDY RHOADS VIP WINE ROOM
SET FOR FEBRUARY 1
LOS ANGELES SHOW


SLASH TO JOIN TOUR
JANUARY 16 IN OMAHA FOR
SECOND LEG OF THE ARENA TREK
WHICH WILL INCLUDE TWO INTIMATE PERFORMANCES:
LOS ANGELES, CA (GIBSON AMPHITHEATRE)
AND PHOENIX, AZ (COMERICA THEATRE)


OZZY OSBOURNE’s 2011 dates will include a special homage to his beloved friend and collaborator Randy Rhoads with nightly drawings whereby 2 VIP attendees will win a bottle of D'Argenzio Winery’s 2005 Randy Rhoads Cabernet Sauvignon (Sonoma County). The wine was produced as a special tribute to Randy by his sister, Kathy Rhoads D’Argenzio. In addition, OZZY’s February 1 show in Los Angeles will feature a one-time Randy Rhoads VIP Wine Room open to those purchasing VIP packages to the show. Members of Rhoads’ family will be on hand for the celebration, featuring a special space highlighted with Rhoads’ photos and videos. This added VIP feature coincides with the debut of the highly anticipated Randy Rhoads Gibson Les Paul Guitar. This one-of-a-kind RR VOS Les Paul will have a custom engraved brass plate on the back of the guitar with a special dedication from the Rhoads family. Proceeds from both the guitar and wine will be donated to the Randy Rhoads Charitable Trust fund. To purchase the special limited release of the 2005 Randy Rhoads Cabernet Sauvignon, go to www.dargenziowine.com.


OZZY’s six-week 2011 trek will kick-off with two shows postponed from his 2010 tour: Wednesday, January 12 at the Target Center in Minneapolis, MN and Friday, January 14 at the Scottrade Center in St. Louis, MO. The dates also include a pair of intimate shows: January 26 at the Comerica Theatre in Phoenix and Feb 1 at the Gibson Amphitheatre in Los Angeles. OZZY’s longtime friend and musical collaborator Slash will join the tour January 16, 2011 in Omaha, NE opening all the concerts on the second leg. Tickets for the Live Nation-produced tour go on sale beginning Friday, October 15. For the most up-to-date on sale information, please visit Ozzy.com or LiveNation.com.

Details re a limited number of VIP packages are as follows:

The “Ozzy Osbourne Meet & Greet Package” is limited to 30 tickets per show and amenities include: premium seating within the first 3 rows of the stage, Meet & Greet and personal photograph with OZZY, VIP access to the exclusive pre-concert party hosted by MC Big Dave and a variety of OZZY tour- related items.

The “Ozzy Osbourne Possessed Party Package”--available to the first 200 buyers--includes a ticket located within the first 10 rows of the stage, VIP access to the exclusive pre-concert party hosted by MC Big Dave and a variety of OZZY tour-related items.


The 2011 tour dates are as follows:

DATE VENUE CITY

Wed Jan 12 Target Center Minneapolis, MN
Fri Jan 14 Scottrade Center St. Louis, MO
Sun Jan 16 Qwest Center Omaha, NE
Tue Jan 18 Toyota Center Houston, TX
Thu Jan 20 American Airlines Center Dallas, TX
Sat Jan 22 Sprint Center Kansas City, MO
Mon Jan 24 AT&T Center San Antonio, TX
Wed Jan 26 Comerica Theatre Phoenix, AZ
Fri Jan 28 Mandalay Bay Events Center Las Vegas, NV
Sun Jan 30 Reno Event Center Reno, NV
Tue Feb 01 Gibson Amphitheatre Los Angeles, CA
Thu Feb 03 HP Pavilion San Jose, CA
Sat Feb 05 Tacoma Dome Tacoma, WA
Tue Feb 08 Pepsi Center Denver, CO
Thu Feb 10 BOK Center Tulsa, OK
Sat Feb 12 The Palace of Auburn Hills Detroit, MI
Mon Feb 14 i wireless Center Moline, IL
Wed Feb 16 Bridgestone Arena Nashville, TN
Fri Feb 18 St Pete Times Forum Tampa, FL
Sun Feb 20 BankAtlantic Center Fort Lauderdale, FL
Tue Feb 22 Jacksonville Veterans Mem. Arena Jacksonville, FL


www.ozzy.com
http://www.myspace.com/ozzyosbourne
http://www.facebook.com/ozzyosbourne
http://twitter.com/OFFICIALOZZY
www.OZZfest.com

H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα..

Απόψε , επιτέλους, είναι η παρουσίαση του δίσκου μας "KollektivA" στο Σταυρό Του Νότου.
Με εξαιρετικούς καλεσμένους πολλούς αγαπημένους φίλους.
Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε διάφορες σκηνές της Αθήνας, οι KollektivA ανεβαίνουν στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου και παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο που κυκλοφορεί από τη Lyra, σε επιμέλεια παραγωγής του Μάνου Ξυδούς με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων.

Περιπλανώμενος στο αστικό τοπίο του άλμπουμ “KollektivA” –για το οποίο προϊδεάζει οπτικά το πρωτοποριακό artwork της Eyellusion Team- θα συναντήσεις υποψιασμένες φάτσες περαστικών, παρέες πιτσιρικάδων που χαμογελούν συνωμοτικά, μικρά σκοτεινά στενά δίπλα σε φωτεινές λεωφόρους, μετανάστες που σου απλώνουν το χέρι, ανθρώπινες σχέσεις που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανές, εκδηλώσεις οργής, αγανάχτηση για ό,τι σε πνίγει, ελπίδα, λεπτές ισορροπίες, την ποίηση του δρόμου, βαμμένους τοίχους με μια ιδέα που εξαπλώνεται…
Ίσως καταφέρεις να διακρίνεις τις πινελιές του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς που είχε την επιμέλεια παραγωγής. Σίγουρα όμως θα ξαφνιαστείς από τη συμμετοχή του ίδιου του Μάνου στο δίσκο, σε μια εκτός ορίων rock αγκιτάτσια στην εκπληκτική διασκευή του κλασσικού εργατικού τραγουδιού “Which Side Are You On”.
Ρυθμός, groove, σπουδαίες ερμηνείες και εκρηκτική ενέργεια, σε μια παράσταση με νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με τη διαφορετική ματιά των KollektivA και τη συμμετοχή των αγαπημένων φίλων τους! Η πρωτοποριακή ομάδα Eyellusion όπως πάντα θα οπτικοποιεί τους μουσικούς συνειρμούς με τη χρήση original video art και live show.

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ακούγονται ήδη τα τραγούδια τους «Τώρα Πια» και «Which Side Are You On?», ενώ το «Μαίρη μην λυπάσαι πια» που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν με τον Μάνο Ξυδούς στον τελευταίο του δίσκο «Όταν θα φύγω ένα βράδυ από δω» αποτελεί πάντα φόρο τιμής στον αγαπημένο τους δάσκαλο.

Θα βρεθούμε στη σκηνή μαζί με τους:

Φίλιππο Πλιάτσικα,
ΝΕΒΜΑ,
Magic De Spell,
ONAΡ,
Κόμη Χ
Βικτωρία Ταγκούλη.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε την τόσο σημαντική για εμάς βραδιά!

Eυχαριστούμε πολύ για όλα, να είστε όλοι καλά!

Στο Club του Σταυρού του Νότου
Φραντζή & Θαρύπου 35

KollektivA