ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ( www.xorisoria) EVENT

Κάντε κλικ εδώ

N.Potidaia Xalkidikis Σήμερα στις 11:30 μ.μ
Περισσότερες πληροφορίες
23730-41127
.............


Την Κυριακή 19/6 Και Ωρα 17:00 - 19:00 στην εκπομπή Rock Destination
με τον Παύλο και τον Χρήστο, είναι καλεσμένοι στο studio
του Χωρίς Όρια μέλη της μπάντας Trigger. 
Σας περιμένουμε!

Σαν Σήμερα...18 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ
1942 Ο Βρετανός μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ένα από τα τέσσερα σκαθάρια, ο Paul McCartney (Sir James Paul McCartney) γεννήθηκε στο Liverpool. Η καριέρα του άρχισε όταν τον Ιούλιο του 1957 ενσωματώθηκε στο συγκρότημα The Quarrymen, όπου ένα από τα μέλη ήταν και ο John Lennon. Γνώρισε τεράστια επιτυχία με τους The Beatles την δεκαετία του '60, γράφοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους, αν και συχνά δίπλα στο όνομα του γράφονταν και αυτό του Lennon. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 1970, συνεργάστηκε με την γυναίκα του Linda McCartney και σχημάτισε τους Wings. Συνεργάστηκε επίσης με καλλιτέχνες όπως οι Stevie Wonder, Michael Jackson, Eric Stewart, Elvis Costello κ.α. Το όνομα του έχει γραφτεί στο βιβλίο The Guinness Book Of Records σαν ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της σύγχρονης μουσικής με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα και πάνω από 60 χρυσούς δίσκους. Έχει κερδίσει ένα βραβείο Oscar ("Let It Be" - The Beatles), τρία βραβεία Grammy, μεταξύ αυτών και το "Lifetime Achievement Award" το 1991 κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1988.

1967 Είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του Monterey Pop Festival και η πρώτη εμφάνιση των The Jimi Hendrix Experience στις ΗΠΑ. Στο τέλος της εμφάνισής τους, με μια διαφορετική εκτέλεση του τραγουδιού "Wild Thing", ο Jimi Hendrix έβαλε φωτιά και έπειτα έσπασε την κιθάρα του. Εμφανίστηκαν επίσης οι Big Brother & the Holding Company, Buffalo Springfield, The Who, The Grateful Dead, Scott McKenzie και οι The Mamas & the Papas.

1977 Ο τραγουδιστής των Sex Pistols, Johnny Rotten (John Lydon) δέχεται επίθεση από συμμορία και μαχαιρώνεται στο αριστερό χέρι και στο πόδι. Είναι λίγο μετά την κυκλοφορία του single "God Save The Queen", το οποίο παρόλο που ήταν επιτυχία, προκάλεσε αντιδράσεις στην τότε πουριτανική Βρετανική κοινωνία. Από τότε ο Rotten δυσκολεύεται να κλείσει τα δάχτυλα του σε γροθιά.

1984 Σε συναυλία των Judas Priest στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η κατάσταση βγαίνει ελέγχου όταν το κοινό τρελαίνεται και αρχίζει να ξυλώνει τα καθίσματα και να τα πετάει στην σκηνή... Το συγκρότημα θα πληρώσει για τις ζημιές αλλά θα του απαγορευτεί να ξαναεμφανιστεί στο MSG.

2004 Σε μια συναυλία του David Bowie στο Oslo της Νορβηγίας, ένας από τους 7500 παρευρισκόμενους εκτόξευσε ένα γλειφιτζούρι το οποίο τον χτύπησε στο αριστερό μάτι. Όπως είναι γνωστό, το αριστερό μάτι του Bowie είναι γυάλινο. "Είσαστε τυχεροί που δεν χτυπήσατε το καλό μάτι..." είχε πει αστειευόμενος στο κοινό. Μετά από αυτό το ατύχημα, οι γιατροί τον συμβούλεψαν να ακυρώσει το υπόλοιπο των συναυλιών του.


Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ!

Κάντε κλικ εδώ
PARTY 8ou Lykeiou Kallitheas!!! Special Guests Mpliax166 & DJ Skyfly
Τετάρτη, 22 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ.


Opws kathe xrono etsi kai fetos to sxoleio mas diorganwnei afto to megalo party sto telos ths xronias gia tous ma8htes. Fetos tha einai h teleytaia fora gia to 8o kathws tha kleisei logw sugxwneushs sxoleiwn. G afto elate na ta spasoume kai na perasoume kala oloi mazi mazi me:

DJ Skyfly sta decks
Mpliax166 on stage
kai alla event ;)

Sas perimenoume olous stis 7:00 to apogeyma, eisodos eleytherh! ;)
8o lyceum Kallithea
Doiranis & Matzagriotaki
Kallithéa, Greece
..............

Πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων 
(με αφορμή την έκθεση "40cm")
Σάββατο, 18 Ιουνίου · 5:30


Με αφορμή την ομαδική έκθεση 40cm το Ash In Art καλεί τις διευθύνσεις σχολείων της Αθήνας, τους εκπαιδευτικούς και δασκάλους της ευρύτερης περιοχής, γονείς και συλλόγους γονέων να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα στην διάρκεια της έκθεσης.

Οι επισκέψεις περιλαμβάνουν
-"Διαδρομές των Τεχνών" από τον ιστορικό Τέχνης και συγγραφέα Λεόντιο Πετμεζά
-Video προβολή "Είναι όλες οι Τέχνες Καλές?", παραγωγή Ash In Art (2011) για παιδιά 6-15 ετών
-Επικοινωνία με τους καλλιτέχνες της έκθεσης
-Εργαστήρια και παραστάσεις μικρής διάρκειας. Κατασκευές, ζωγραφική, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, παραμύθι, νέες τεχνολογίες
-Εκθέσεις μαθητών
-Πλήρη κάλυψη με χυμούς - αναψυκτικά κ.α.

Η επίσκεψη διαρκεί 2-4 ώρες. Το κόστος είναι 3€-6€ ανάλογα, ανά επισκέπτη, σε γκρουπ 15-30-45 ατόμων
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχή επικοινωνήστε με τους τηλ. αριθμούς: 2109216890, 6948688829

Αsh In Art,
A.M.K.E. (3181/2004), Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, έναντι στάσης μετρό Συγγρού - Fix (exit: Kallirrois)

Στην φωτό το έργο "Κάτι ξέρουν τα παιδιά"...
Ash In Art
Λαχούρη 1 & Ηρακλέους
Athens, Greece
...............

Απόστολος Ρίζος - Καλοκαίρι 2011

O Απόστολος Ρίζος σε καλοκαιρινές εμφανίσεις

Καλοκαιρινές εμφανίσεις αρχίζει ο Απόστολος Ρίζος μέσα στον Ιούλιο, με ένα κύκλο συναυλιών σε πόλεις και νησιά, που θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Με αφετηρία το Φεστιβάλ Οίτης (Υπάτη 15/7) και ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια (21-24/7) και τα Κύθηρα (31/7 & 1/8) θα καταλήξει στην Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου, για εμφάνισεις στη Σητεία (2 & 3/9) και στο Ηράκλειο,σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” (Lyra) συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη καθώς και με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει των Μάνου Χατζιδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου,Νίκου Κηπουργού, Νικόλα Άσιμου, Tim Buckley και άλλων.
Ο Απόστολος Ρίζος , καθηλώνει στα live του με τη χαρισματική του φωνή, τη σκηνική του παρουσία και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις, καταφέρνοντας να μας ταξιδεύει - από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το αναλυτικό, ανανεωμένο πρόγραμμα των συναυλιών, καθώς και τους χώρους φιλοξενίας τους, μπορείτε να το βρείτε στο site του Απόστολου Ρίζου, καθώς και στη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook:

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, «Τι είδες που δεν είδα εγώ;» κυκλοφορεί από τη Lyra.
.............

All that we are festival ... !!! ( 8 bands LIVE )
 Κυριακή, 19 Ιουνίου · 6:00 μ.μ
8 σύγχρονα group του Πυθαγορείου ωδείου υπό την επιμέλεια & διδασκαλία του Παντελή Γαργουλάκη αναμένονται στην μουσική σκηνή του bar Escoba και υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη κέφι και εκπλήξεις....

G.Y.RO.
ENCORE
Rockin uncensored
Get us off stage
Road fever
spoiled & blue
4 ΤΕΤΑΡΤΑ
Groove dpt
& pantelis gargoulakis

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ......

Escoba - Deligiani 61 Kefalari tel 210 6231075
..............

JOKER LIVE! WE WILL ROCK YOU LIKE A HURRICANE


Σήμερα στις 11:00 μ.μ.
The Rock Gallery
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΛ.2109352537
Néa Smírni, Greece
..............

Sal.a.t.a band live! 24/06/11 «ΚοοΚοο»
Sal.a.t.a band live !
Παρασκευή 24 Ιουνίου
στο «ΚοοΚοο»


Πού είναι μωγιέ μου μωγιέ τα παιδιά..? πού είναι τα σκασμένα..? Οι Sal.a.t.a επέστρεψαν από μίνι ανάπαυλα στη Ν.Αφρική και είναι έτοιμοι να προσφέρουν την σαλάτα τους. Ένα τρισμέγιστο λάιβ, μια τιτανοτεράστια συναυλία με πολύ κέφι και μπρίο και νάζι και σκέρτσο από τα Σαλταρισμένα Ατομάκια τούτα.. :-)
Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Ώρα έναρξης: 22.30μ.μ / Τιμή εισόδου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι
...............

Angel Skordilis & Brrr Creta Gang
Σάββατο, 25 Ιουνίου · 8:30 μ.μ.

Angel Skordilis & Brrr Crete Gang are back at Spirit in the Sky for their 1st gig of the season
Playing FULL LIVE ELECTRIC ROCK!
Saturday 25th June 2011 8.30pm
Come join us for a rocking great night, special menu available!
Music Cover 7.00 euro per person. Reserve your table now and rock the night away under the stars!
Spirit in the Sky, Drapanos

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Κάντε κλικ εδώ
Ο Μύρωνας Στρατής στο Crystal life beach bar, Νέα Καλλικράτεια - Χαλκιδική,
την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 μετά τις 17:00.


Κυριακή 19 Ιουνίου....

Που έχεις το μυαλό σου;;;; Εκεί που έχεις party!

Το Κοσμοράδιο 95.1 και το CRYSTAL LIFE παρουσιάζουν τον Μύρωνα Στρατή. O Μύρωνας Στρατής παίρνει την κιθάρα του και έρχεται για ένα καλοκαιρινό πάρτι με αέρα pop και rock.

Κυριακή 19 Ιουνίου στο beach bar CRYSTAL LIFE.
Παραλία Αγίου Παύλου- Ηράκλειας.

Εκεί που έχει πάρτι... με το Κοσμοράδιο 95.1

Είσοδος ελεύθερη.
..............

την Κυριακή 19/6 οι LEGO live στο Nueva Trova Athens στο Μοναστηράκι, αποοχαιρετούν την αναγνωριστική τους περίοδο σε μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές γειτονιές της Αθήνας!
................

ONAP LIVE @ BARREL HOUSE


Κυριακή 3 Ιουλίου 2011
Τιμή Εισόδου: Presale: €20 / Door: €25
Ώρα: 22:00

Οι Όναρ, ένα από τα πιο αξιόλογα και αγαπητά γκρουπ της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις χειμερινές τους εμφανίσεις, ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο με μια βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια.

Οι Όναρ θα παρουσιάσουν στo Barrel House στη Λάρνακα, την Κυριακή 3 Ιουλίου, τα τραγούδια τους από το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν», τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά…

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία («Αν μ’ αγαπάς», «Mε τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», κ.ά) αλλά και με επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.

Ένα πάρτυ από φίλους για φίλους!
............

ΜΠΛΕ Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς
οι ΜΠΛΕ live
Τετάρτη 22 Ιουνίου


μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep

Δίνουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Η δισκογραφική τους παρουσία έχει σημειώσει αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία με τραγούδια όπως «Ενοχές», «Όνειρα σου τραγουδάω», «Έλα να δεις», «Στα μαύρα έχω ντυθεί», «Μία φορά κι έναν καιρό», κ.π.α.. Οι παραστάσεις τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό. Στο πρόγραμμα εκτός από δικές τους επιτυχίες οι ΜΠΛΕ δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν με διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών όπου με τη συμμετοχή του Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep (θα τους θυμάστε από τη δεκαετία του '90 με το "Looking for a girl with a washing machine"), με την υπέροχη φωνή του και το φοβερό tracklist απογειώνουν την παράσταση.
Συνολικά, οι Μπλε χαρακτηρίζονται σαν ένα αρκετά πρωτότυπο γκρουπ για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, αφού κατάφεραν να συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, funk και τζαζ.

Σκαλί Αγλαντζιάς
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης : 21.00
.............

Ο Αντώνης Μιτζέλος μαζί με την Πένυ Σκάρου στο Small Cafe - Bruncherie
Σάββατο, 25 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ.

Αντώνης Μιτζέλος. Ποτέ ένα όνομα δε μπορεί να κρύβει τόσα πράγματα και ταλέντο. Συνθέτης, Κιθαρίστας, Ενορχηστρωτής.

Ένας από τους πατέρες της μουσικής και του αγαπημένου συγκροτήματος "Τερμίτες", ο οποίος έχει αγγίξει τις ψυχές μας με τους στίχους και τη μουσική του μέσα από τις φωνές των Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Πάριος, Βόσσου, Μπουλάς, Γαϊτάνος, Πυξ Λάξ, Στόκας, Γαλάνη, Πασχάλης, Ζουγανέλης, Πρωτοψάλτη, Κότσιρας, Πέτα, Σμοίλης, Βιτάλη, Χατζής, Τσακνής, Παπακωνσταντίνου, Αδαμαντίδης κ.α.

Οι καλλιτεχνικές του συνεργασίες φτάνουν μέχρι τη Νέα Υόρκη και την Ιαπωνία, ενώ δραστηριοποιείται στην τηλεόραση και το θέατρο γράφοντας πάντα μουσική.

Τα τελευταία χρόνια κάνει ελάχιστες εμφανίσεις και γράφει σύγχρονη κλασσική μουσική για μικρά και μεγάλα σύνολα.


Πένυ Σκάρου
Η πρώτη της επαφή με την μουσική ήταν στα έντεκα. Έπαιζε στη φιλαρμονική της Σάμου μέχρι τα δεκαέξι της. Στο ενδιάμεσο άρχισε να παίζει τουμπερλέκι και κιθάρα, μόνη της. Στα δεκαπέντε έλαβε μέρος σε μια σχολική θεατρική παράσταση «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη, όπου εκεί είχε την πρώτη επαφή με το τραγούδι, συγκεκριμένα μαζί με κάποιους συμμαθητές της γράψανε την μουσική και τραγουδήσανε. Η παράσταση είχε πάρει το 1ο πανελλαδικό βραβείο σχολικής παράστασης. Την ίδια εποχή για ένα διάστημα δύο χρόνων παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας κλασικό τραγούδι και αρμόνιο.

Όταν τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Σάμου άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας, σύγχρονο τραγούδι, θεωρία μουσικής στο Εθνικό Ωδείο και μαθήματα χορού στην σχολή Sala di riana.Το πρώτο της τραγούδι «Δεν είναι αγάπη» το έγραψε στα δεκαέξι.


Αριστοτέλους 10, Πειραιάς
Πίσω από το Δημαρχείο, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210.42.97.236
..................

DIMITRIS TIKTOPOULOS LIVE @ MAISON CRYSTAL 23/6

DIMITRIS TIKTOPOULOS LIVE & DJ SET
DJ ANTONIS DIMITRIADIS ( ANT1 FM 97.5)
DJ AKIS ( STAR FM 97.1 )

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΣΤΟ "THALASSA" ΑΘΗΝΩΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ LIVES ΤΟΥ MAISON CRYSTAL...

ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...
(ΡΕΜΟΣ / ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ / ΔΑΝΤΗΣ / ΒΑΝΔΗ / ΝΙΝΟ / ZHNA...)

ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ "GREEK IDOL 2011 " ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ...

ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 2310888865
Maison Crystal - Bar Restaurant Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
.............

KALOKAIRINΟ PARTY TOU ΕΚΦΡΑΣΗ 92,4


Κυριακή, 10 Ιουλίου · 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΔΩ!!!!!
ΣΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΗ 92,4. ΔΩΣΤΕ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ 92,4 FM
ΑΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!!!! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ BEACH BAR COPA SHAPE ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΜΙΡΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗ(ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ) MAY DAY, ΙΟΡΔΑΝΗ ΑΓΑΠΗΤΟ, BLONKA APO ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...
ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΔΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......
ΟΙ DJS APO TO ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΓΤ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ BEACH BAR COPA SHAPE ΣΤΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΑ! ΠΟΤΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
CLUB ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ YACHT ACADEMY ΜΕ 2 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΤΥΧΕΡΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ TEAMWORK ADVERTISING ΤΩΝ STER CINEMAS ΚΑΙ ΤΩΝ NEW DJ'S TEAM
...............
Δυσκολίες στην κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο ''Βlack magic''
 αντιμετωπίζει ο διάσημος ράπερ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η δισκογραφική του εταιρεία Interscope records καθυστερεί αρκετά και κινείται με αργούς ρυθμούς. Το πρόβλημα έγινε γνωστό και μέσω του προφίλ του στο twitter όπου και ανέφερε πως αν δεν τα βρεί σύντομα με την δισκογραφική του, η καινούρια δουλειά του θα κυκλοφορήσει από τον επόμενο χρόνο.
.............

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟ
ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Πεζόδρoμος Χαρ. Τρικούπη Ώρα Έναρξης 10:30
Jazz Μουσική

• Κουαρτέτο Τζαζ Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου

Funk Rock Μουσική Ώρα Έναρξης 11:00

• Mind The Gap
Λαϊκή και Ελληνική έντεχνη μουσική, Ώρα Έναρξης 11:30
•Μουσικό Σύνολο Unplugged Μουσικού Σχολείου Αγρινίου
•Μουσικό Σύνολο Λαϊκής Μουσικής Μουσικού Σχολείου Αγρινίου
Πλατεία Σιντριβανίου Ώρα Έναρξης 19:30
World-Ethnic Μουσική
• Μουσικό Σχήμα Άτροπον
Πλατεία Χατζοπούλου Ώρα Έναρξης 20:00
Ελληνική – Λαϊκή και Παραδοσιακή Μουσική ,
• Μουσικό Συγκρότημα Free Group
• Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής
Πλατεία Δημοκρατίας Ώρα Έναρξης 21:00
Κλασσική – Μιούζικαλ -Τζαζ – Ροκ- Έντεχνη Ελληνική –Λαϊκή Μουσική
• Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου
Συμμετέχουν οι Μουσικοί : Συμμετέχουν οιΤραγουδιστές :
• Αϋφαντόπουλος Αιμίλιος
• Βλαχοπούλου Ρένα
• Γκεβεντζές Σωτήρης
• Δημητριάδη Ελισάβετ
• Καραμανώλης Δημήτρης
• Καψάλη Δήμητρα
• Λέρης Κωνσταντίνος
• Λιάγκας Ευάγγελος
• Μαργώνης Κωνσταντίνος
• Ντζιάλας Παντελής
• Παπαδοπούλου Άννα
• Σελιμάς Ανδρέας
• Σωτηρόπουλος Γιώργος
• Φρίντζος Νικόλαος
• Βλαχοδήμος Γιώργος Μπουζούκι
• Ράπτης Ιωάννης Μπουζούκι
• Χαντζάρας Κωνσταντίνος Μπουζούκι

Οι Καλλιτέχνες και τα Μουσικά Σχήματα που λαμβάνουν μέρος στη Γιορτή
Της Μουσικής συμμετέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ καθώς και οι καλύψεις των Ηχητικών και Φωτιστικών Συστημάτων και οι Αφίσες Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ από τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ :
ΜήτσουΓεώργιος
Ήχος & Φώς
Τραγουδάρας Γεώργιος
Rent Voice
Φρίντζος Κώνσταντίνος
Ηχητική & Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Χριστοδούλου Δημήτριος
Music Center
Πασχέντης Χαράλαμπος
Γραφικές Τέχνες

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011
Γιορτή της Μουσικής
-150 Μουσικοί
-8 Μουσικά Σχήματα
-30 Τραγουδιστές
-Ηχολήπτες
Όλοι Από Το Πρωί έως το Βράδυ θα γεμίσουν
Με Μουσική την Πόλη του Αγρινίου
Σε Πλατείες Πεζόδρομους
Δωρεάν για Όλους από Όλους
............

19/6/2011

Η ΕΛΕΝΗ ΝΕΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΓΛΕΝΤΑΚΙ......


ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ VINILION
ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ....ΛΑΙΚΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΑΙΙΚΑ.........

ΜΕ ΟΥΖΟ-ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΕΣ !!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

VINILION ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
ΤΗΛ.210 2692640

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΧΤΙΠΑ!!!

Κάντε κλικ εδώ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΩΝ
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛΙ ΦΥΛΑΚΗΣ!
ΟΣΤΟΣΩ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗ
ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΤΟΥ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ
ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΑΕΡΑ!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΗΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΡΕΥΜΑ...
ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΛΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ....

Κάντε κλικ εδώ
live Royal Death + FAITH Bled Dry


Αύριο στις 9:30 μ.μ.
Doors 20.30
Entrance 5e with beer
Camelot live cafe ( Γκύζη & Ραγκαβή 61 )
............

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - I SEE ZERO LIVE @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

ΟΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ έρχονται δυναμικά σε ένα LIVE γεμάτο
επιτυχίες και ροκ διάθεση. Με την πρόσφατη
επιτυχία τους το τραγούδι "ΧΑΡΤΙΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ", με νέα
δικά τους τραγούδια και αγαπημένες διασκευές μας
χαρίζουν μια υπέροχη μουσική βραδυά.

Μαζί τους το ανερχόμενο αγγλόφωνο νέο σχήμα
I SEE ZERO , ένα σχήμα που ξεχωρίζει σε κάθε
τους εμφάνιση, με ένα δυνατό Playlist
σε ύφος alternative.

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΚ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΑΔΥΑ
αυτο το ΣΑΒΒΑΤΟ στην
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο ΓΚΑΖΙ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6
(από Πειραιώς 116 δεξιά)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210 3420842, 210 9014428
.............

LIVE ROCK CONCERT JUANA XANNA - KWSTAS MANOS
Κυριακή στις 9:30 μ.μ.


ENA MONADIKO ROCK LIVE...ME TON KWSTA MANO VOX/GTR KAI THN JUANA XANNA VOX
Legacy Rock Bar
ΘΗΣΕΩΣ 295
Kαλλιθεα
.............

Κερδίστε προσκλήσεις για το Elevation Festival!!!

Η rockmadness.gr δινει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να παρακολουθησουν ΔΩΡΕΑΝ στο Elevation Festival τους JAMIROQUAI, 30 SECONDS TO MARS, HURTS, GENTLEMAN, STEREO MCs, CYPRESS HILL, MORCHEEBA, PAROV STELAR BAND, SATOSHI TOMIIE,CYANNA και πολλους ακόμη …!!

Μπείτε στο Fan Page της rockmadness στο Facebook , κάντε tag τον εαυτό σας στο poster του Elevation Festival και έτσι απλά μπαίνετε στην κλήρωση για 4 μονές προσκλησεις διημέρου!!!


24 και 25 Ιουνίου Elevation Festival (Βουλγαρία).

Η ακριβής τοποθεσία του φεστιβάλ είναι 500 μέτρα από την είσοδο του Ραζλόγκ, πάνω στον εθνικό δρόμο Σόφιας-Μπάνσκο. Θα έχει 15 σημεία διέλευσης και πάρκινγκ. Αυτή την στιγμή ανακαινίζεται ο δρόμος από τον οποίο θα εισέρχοντε φορτηγά στον χώρο του φεστιβάλ με τον εξοπλισμό, για να στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παρασκήνια.

Δεν υπάρχει τρόπος να χαθείτε αρκεί να ακολουθήσετε την σήμανση του δρόμο.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου!

.............

Όλα τα Νέα του Rockmachine

SONISPHERE: ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ SONISPHERE
Ακυρώθηκε το Sonisphere Festival Βουλγαρίας που θα γινόταν στις 21 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι θα εμφανιζόντουσαν οι Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Alice Cooper και Apocalyptica. Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Terra Vibe θα γίνει το ελληνικό Sonisphere με Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Gojira, Rotting Christ, Moonspell, Nightfall, Virus, Need, Total Riot. Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59 €. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 65 €. Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80 €. Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 100 €. Αν δεν έχετε προμηθευτεί έως σήμερα το εισιτήριο σας μπορείτε να το αγοράσετε από τα εκδοτήρια έξω από το Terra Vibe. Αν δεν υπάρξει αλλαγή, οι ώρες που θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα είναι οι παρακάτω:
APOLLO STAGE
Iron Maiden 21:15-23:15
Slipknot 18:55-20:10
Mastodon 17:30-18:30
Moonspell 16:15-17:15
Nightfall 15:00-16:00
SATURN STAGE
Rotting Christ 20:10-21:10
Gojira 16:45-17:45
Virus 14:00-15:00
Need 12:15-13:00
Total Riot 11:15-12:00
ΗΤΑΝ ΣΤΟ SWEDEN ROCK ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Ακούστε σήμερα στις 20.00 από την εκπομπή Toys in the attic του Δημήτρη Σειρηνάκη, την ανταπόκρισή του από το μεγαλύτερο rock φεστιβάλ της Ευρώπης, το Sweden Rock. Οι εντυπώσεις του Δημήτρη Σειρηνάκη για τους Whitesnake (ωχ τι θα ακούσουμε), Doc Holliday, Molly Hatchet, Styx, GWAR (ναι, υπάρχουν ακόμα), Queensryche, Ozzy (τι θα πει ποιός Ozzy, ένας είναι ο Ozzy), Cult, Thin Lizzy κ.α. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης θα παρουσιάσει τη συνταγή ταρανδόπιτας που κατάφερε και απόσπασε από σουηδό ταρανδομάγειρα (μα υπάρχει σουηδική κουζίνα;)!
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: METALLICA KAI LOU REED!
Πριν λίγους μήνες, στο στενό κύκλο φίλων των Metallica είχε γίνει γνωστό ότι το συγκρότημα είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω σ’ ένα project που δεν είχε 100% ήχο των Metallica. Τώρα τα τραγούδια είναι έτοιμα και ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκαν είναι ο Lou Reed. «Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Lou Reed στα 25α γενέθλια του Rock And Roll Hall Of Fame που εορτάστηκαν στο Madison Square Garden τον Οκτώβριο του 2009, και είπαμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μαζί ένα δίσκο» δήλωσε ο Hammett. Και αφού έπλεξε το εγκώμιο για τις έως τώρα δραστηριότητες του Lou Reed, o Hammett είπε ότι έχουν ηχογραφήσει 10 τραγούδια τα οποία μόλις είναι εντελώς έτοιμα θα φθάσουν και στα αυτιά μας. Αν μη τι άλλο, το μόνο που μπορούμε να πούμε πριν ακούσουμε τα τραγούδια είναι ότι οι Metallica αλλά και ο Reed έχουν ανοιχτό μυαλό. Να θυμίσουμε ότι 1997 οι Metallica είχαν συνεργαστεί με την αγγλίδα τραγουδίστρια Marianne Faithfull στο τραγούδι The memory remains που είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ Reload.
DEF LEPPARD: ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Στο Νο 16 του The Billboard 200 chart βρέθηκε με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το νέο διπλό άλμπουμ των Def Leppard με τίτλο Mirror Ball πουλόντας 20.000 αντίτυπα. Το άλμπουμ είναι live και κυκλοφορεί και σε ειδική έκδοση 2cd και ενός dvd, διάρκειας 50 λεπτών με Live αποσπάσματα αλλά και backstage γυρίσματα. To Mirror Ball κυκλοφορεί και σε έκδοση διπλού βινυλίου.
SEBASTIAN BACH: KICKING & SCREAMING
Ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach ανακοίνωσε ότι τι καινούργιο άλμπουμ του τιτλοφορείται Kicking & Screaming και θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου σε παραγωγή του Bob Marlette. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Richard Villa και θα εικονίζει "το πιο καυτό κορίτσι" όπως αποκάλεσε ο Bach την 25χρονη φίλη του Minnie Gupta! Να θυμίσουμε τις στιγμές μεγαλείου και απέραντης δόξας που έζησε στο παρελθόν ο Sebastian Bach, όταν ήταν τραγουδιστής των Skid Row και είχαν πουλήσει 20.000.000 αντίτυπα δίσκους.
ΝΕΟ PROJECT ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ MASTODON
Ο κιθαρίστας των Mastodon, Brent Hinds δουλεύει πάνω σ’ ένα καινούργιο project με τον κιθαρίστα των Dillinger Escape Plan, Ben Weinman, τον πρώην ντράμερ των Mars Volta, Thomas Pridgen και τον πρώην μπασίστα των Jane’s Addiction Eric Avery. Το συγκρότημα για την ώρα δεν έχει όνομα ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ROCK SIESTA ΣΤΟ BRONCO
Σήμερα Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, ο παραγωγός του Rockamchine.gr, Δημήτρης Στρουσόπουλος υπογράφει τη μουσική στο rock club Bronco, Διομήδους Κυριακού 17, στην Κηφησιά. Η παρουσία σας εκεί κρίνεται απαραίτητη!
ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ WELCOME 2 MY NIGHTMARE
Η συνέχεια του θρυλικού άλμπουμ του 1975 του Alice Cooper Welcome to My Nightmare, το Welcome 2 My Nightmare θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε παραγωγή του Bob Ezrin. « Η ιδέα υπήρχε από το 2008 και την εποχή του Along Came a Spider, αλλά τελικά προτίμησα να προχωρήσω στην κυκλοφορία του, με την συμπλήρωση 35 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του» δήλωσε ο Alice Cooper στο Billboard.com. Στο άλμπουμ συμμετέχουν Steve Hunter και Dick Wagner που συμμετείχαν και στον πριν 35ετίας άλμπουμ, όπως και Michael Bruce, Dennis Dunaway και Neal Smith μέλη της παλιάς μπάντας των Alice Cooper, που συμμετέχουν στο When Hell Comes Home. Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση με το περιοδικό Classic Rock που θα περιλαμβάνει ένθετο 132 σελίδων και special packaging! Μόλις ανακοινωθεί, θα σας ενημερώσουμε από πού να το παραγγείλετε.
ΟΙ TYKETTO ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Με την Frontiers Records υπέγραψαν οι Tyketto και ήδη ετοιμάζουν τα καινούργια τραγούδια τους που θα κυκλοφορήσουν το 2012. Το νέο αυτό άλμπουμ τους θα είναι το πρώτο από το 1995, όπου είχαν κυκλοφορήσει το Shine. Να σημειωθεί ότι σήμερα το συγκρότημα αποτελούν οι παλιοί καλοί Danny Vaughn τραγούδι, Brooke St. James κιθάρα, Jimi Kennedy μπάσο και Michael Clayton ντραμς.
ΝΕΟΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SYMPHONIA
Το καινούργιο συγκρότημα των Timo Tolkki και André Matos, οι Symphonia ανακοίνωσαν ότι την αποχώρηση του ντράμερ τους Uli Kusch (πρώην Masterplan. Helloween), μετά από έντονα προβλήματα στα νεύρα των χεριών του. Ήδη στις συναυλίες τους τον αντικατέστησε ο πρώην ντράμερ των At Vance, Annihilator, Mekong Delta και Startovarius, Alex Landenburg.
................

Σας περιμένουμε!! 25-06-2011!!!
Πολλές Εκπλήξεις σας περιμένουν!Νεο πρόγραμμα,Νέα Πρόσωπα,Νέοι Καλλιτέχνες!Να ειστε εκει
--

Σάββατο 25 Ιουνίου
Η Μαρία Παπαλεοντίου, ο Δημήτρης Καρράς, ο Φώτης Ανδρικόπουλος και το συγκρότημα Αντίπερα Όχθη στον γνωστό συναυλιακό χώρο του Koo – Koo
Μετά από 40 εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα το σχήμα κλείνει την σεζόν στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, με μία τελευταία εμφάνιση στο γνωστό στέκι του Γκαζιού.
Η Μαρία Λούκα, μέχρι τώρα τραγουδίστρια στο σχήμα δίνει την θέση της σε μία άλλη Μαρία, την Μαρία Παπαλεοντίου (Μακρινά Ξαδέρφια). Σας Περιμένουμε σε μία τρίωρη συναυλία γεμάτη εκπλήξεις!!!
Γιατί έτσι οι μέρες περνούν….
Ιάκχου 17, Γκάζι / ώρα έναρξης 23:00
........

CHANIA ROCK FESTIVAL 2011
C.R.F. CONFIRMED BANDS SO FAR
CHANIA ROCK FESTIVAL 2011
Sunday 28th of August

ROTTING CHRIST
NIGHTSTALKER
ANORIMOI
INDUSTRY OF NIGHTMARES
PLAYGROUNDED
TIMERIVER

More bands to be announced shortly!
Stay tuned!

.............

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ LIVE @ ΚΟΖΙ STAVROS ΠΑΡ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΡΟΚ ΚΑΙ CLASSIC ROCK ME TO MOYΣΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ!!
ΒΕΑCH BAR KOZI ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
............

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!!!

Κάντε κλικ εδώ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΤΙΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ( ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ E-MAIL freefrikos@hotmail.com
.........

Στάθης Δρογώσης
Μαζί του ο τσελίστας Αρης Ζέρβας για τη παράσταση Πιάνo- Τσέλο


Παρασκευή 17 Ιουνίου
Πολυχώρος Terra Petra @ Αίθριο [Level 4]
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Ώρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Στάθης Δρογωσης αποτελεί μια πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, πιανίστας, ενορχηστρωτής εδώ και μια δεκαετία πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Πτυχιούχος πιάνου με σπουδές ανώτερων θεωρητικών και κρουστών ορχήστρας έχει συμμετάσχει σε συγκρότημα [Τα φώτα που σβήνουν], έχει ακολουθήσει με επιτυχία solo καριέρα με 4 προσωπικά album, δραστηριοποιείται στην παραγωγή δίσκων, γράφει τραγούδια και μουσική ακόμη και για το θέατρο κι ενορχηστρώσει δίσκους καλλιτεχνών όπως Μανώλης Φάμελλος, Γιώργος Δημητριάδης κ.α. Επίσης, έχει ανέβει στη σκηνή με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Ζακ Στεφάνου, Αντριάννα Μπάμπαλη κ.α. Από την Ελλάδα ξεχωρίζει τον Θανάση Παπακωνσταντίνου κι από το εξωτερικό τους Radiohead. Στην εμφάνιση του στο Terra Nueva Project o Στάθης Δρογώσης θα παίξει με τον γνωστό ιδιαίτερο τρόπο το πιάνο του σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Τα τραγούδια του έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό rock στυλ με το καθένα να είναι μια ξεχωριστή ιστορία με τη δική της προσωπικότητα. Στη σκηνή θα συνοδεύεται από τον ιδιαίτερα ταλαντούχο τσελίστα Άρη Ζέρβα στην παράσταση Πιάνo – Τσέλο σε μια από τις σπάνιες παρουσιάσεις της στην Αθήνα.

Πρόσβαση

Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
Α11 Πλατεία Βάθης – Ίλιον - Πετρούπολη
719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανή - Πετρούπολη
747 Πλατεία Αττικής – Πανόραμα - Πετρούπολη
Και για τις 3 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας

Α13 Ζήνωνος
Β11 Φαβιέρου

Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra.

Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν Parking.
..............
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ (ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΜΑ Κ ΥΠΕΥΘ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ GROOVE HOUSE STUDIOS)


ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ Η ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Κ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΕΜΠΛΕΞΑΝ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΩΤΣΑΚΗ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΑΡΣΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΤΟ ΡΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΩΣ 38 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.ΤΟ ΡΟΚ (ΒΡΑΧΟΣ) ΚΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ.
Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Κ ΜΗ, ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΤΗ ΔΙΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ "ΔΕΚΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ Κ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΟΧΙ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΠΡΟΙΟΝΤΑ!ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ Κ ΕΡΕΥΝΟΥΝ Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.Ο ΠΗΡΥΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΩΣ ΚΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1997, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ Κ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Κ ΡΟΚ.ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΑ" ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΜΑ Κ ΥΠΕΥΘ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ GROOVE HOUSE STUDIOS), ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ!
..............

Δείτε μια διαφορετική άποψη διαφήμισης του γνωστού απορρυπαντικού 'Woolite'


Όπως είχαμε προαναφέρει, Rob Zombie έκατσε ξανά την καρέκλα του σκηνοθέτη, μα αυτή τη φορά δε σκηνοθέτησε κάποια ταινία τρόμου όπως το “Lords of Salem” και “House Of 1,000 Corpses”, μήτε επεισόδιο Αμερικάνικου σίριαλ ( βλέπε C.S.I:Miami). Αντιθέτως, έδωσε μια νέα διάσταση στη διαφήμιση καθαριστικών ρούχων!


Το γνωστό απορρυπαντικό ’Woolite‘, προστατεύει τα ρούχα σας από τα “βασανιστήρια” των συνθετικών σαπουνιών.

Δείτε το video:

"Napoleon's Coup & The Big Muffins" Live!!!

Κάντε κλικ εδώ
Κυριακή στις 9:30 μ.μ.
Οι "Napoleon's Coup & The Big Muffins" επιστρέφουν ζωντανά στην σκηνή και αυτή τη φορά στον υπέροχο χώρο του VENTI Bar-Restaurant, στου Ψυρρή.

Σας περιμένουμε όλους με την καλύτερη, ανεβασμένη και καλοκαιρινή διάθεσή σας, να ακούσετε υπέροχα τραγούδια από τον χώρο της Funk και Soul σκηνής όλων των δεκαετιών!!!

Θα είναι χαρά μας να είστε και πάλι μαζί μας!!!
VENTI Bar - Restaurant
ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ 20
ΨΥΡΡΗ, ΑΘΗΝΑ

Oι U2, AC/DC και BON JOVI στη λίστα τον πιο ακριβοπληρωμένων μουσικών

Κάντε κλικ εδώ
Σύφωνα με το Billboard.com, οι U2, AC/DC και BON JOVI εντάχθηκαν στη λίστα των 25 πιο ακριβοπληρωμένων μουσικών του Forbes.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα νούμερα αναφέρονται στα μεικτά κέρδη των shows του εκάστοτε καλλιτέχνη από το Μάϊο του 2010 έως το Μάϊο του 2011. Το συνολικό άθροισμα των εσόδων συλλέχτηκε από καταχωρήσεις των Pollstar και RIAA μεταξύ άλλων, καθώς επίσης και από συνεντεύξεις ”μυημένων” στη μουσική βιομηχανία όπως δικηγόρων, agents, μουσικών πραγωγών, μάνατζερς και σε κάποιες περιπτώσεις, των ιδίων μουσικών.

Οι U2 καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, οι Bon Jovi είναι #2 στη λίστα, ενώ οι AC/DC βρίσκονται στο #18.

Έτοιμα τα τραγούδια για το νέο album των ΚISS

Κάντε κλικ εδώ
O μπασίστας των KISS, Gene Simmons,
 ανακοίνωσε πως η μπάντα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει
 το νέο της album.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: ” Έχουμε γράψει και ενoρχηστρώσει όλα τα τραγούδια. Ομοίως με το Sonic Boom, όλα τα τραγούδια γράφτηκαν από τη μπάντα και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Paul [Stanley]. Ηχογραφήσαμε 2 τραγούδια την πρώτη μέρα στο studio όποτε προχωράμε καλά. Δεν το πολυσκεφτόμαστε κιόλας.”

Σχετικά με το ύφος του επερχόμενου δίσκου ο Simmons δήλωσε πως θα είναι “ο κλασσικός ήχος που μένει για πάντα.”

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

HELSTAR LIVE IN ATHENS @ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - SEVEN SINS

Κάντε κλικ εδώ
ΟΙ HELSTAR ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΣΤΟ SEVEN SINS (ex SIN CITY, ex UNDERWORLD,ex TEXAS).

ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ LETHAL SAINT
KAI OI ΕΛΛΗΝΕΣ CRIMSON FIRE.

OI HELSTAR ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004.

HELSTAR LINEUP:
• James Rivera- Vocals
• Larry Barragan – Guitars
• Rob Trevino – Guitars
• Jerry Abarca – Bass
• Mikey Lewis – Drums

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 22 € , ΤΑΜΕΙΟ 25 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 1.ΞΗΓΑΣ 2.SIRENS RECORDS 3.NO REMORSE

H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ!

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ 19:30 , ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:00


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ:

SEVEN SINS (ex SIN CITY, ex UNDERWORLD,ex TEXAS)
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΒΕΤΑ 5,ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ

Vette Michelle & SouLuv Rebels LIVE @ VINILION Σάββατο 18 Ιουνίου

Κάντε κλικ εδώ
Yvette Jarvis ~ Vocals
Simos Kokavesis ~ Guitar, vocals
Chris Aggelopoulos ~ Bass, vocals
Manos Dimitriou ~ Drums

Η Yvette Jarvis τραγουδά και εντυπωσιάζει όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με τη σοβαρή ερμηνευτική της προσέγγιση σε αυτό που γενικά καθορίζουμε ως «μαύρη μουσική». Πρόκειται για μια ερμηνεύτρια με βαθιά γνώση και ξεχωριστή αγάπη γιʼ αυτό που κάνει. Μαζί της εξαιρετικοί μουσικοί, καθιερωμένοι στη jazz, blues, soul, gospel, funk, latin σκηνή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα επανεκτελέσουν κομμάτια της παλιάς καλής εποχής της jazz των 40ʼs και 50ʼs, της Motown, συνεχίζοντας με R&B και funk, φτάνοντας στη Neo Soul. Μια διαδρομή που χαρακτηρίζεται ηχητικά ως ένα ακουστικό σχήμα, αλλά την ίδια στιγμή πολυδιάστατο με δυναμικό εύρος ρυθμού και αισθητικής ενώ μέσα από τις ερμηνείες της Yvette αντικατοπτρίζεται η σαγηνευτική ομορφιά μιας απλής μελωδίας και η άγρια γοητεία του ρυθμού.

Εκτορος 92 & Μενελαου Ιλιον
Τηλ.210 2692640 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
ΩΡΑ 22.30

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κάντε κλικ εδώ

ΙΟΥΝΙΟΣ
ü  Σάββατο 4            “ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ”
12η Μεγάλη Συναυλία Πολυφωνικού Τραγουδιού

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων :15 €
Προπώληση εισιτηρίων
·          Βιβλιοπωλείο Πολιτεία – Ασκληπιού 3
                                                               
ü Τετάρτη 15            ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μανώλης Αγγελάκης
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση 15€, ταμείο 18€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          metropolis : Σύνταγμα  /  Κηφισιά /Πειραιάς  /  Χαλάνδρι / Athens Mall
·          public : Σύνταγμα  / Μαρούσι-The Mall Athens  / Γλυφάδα  / Πειραιάς
·          Αγ. Δημητρίου-Athens Metro Mall
Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Σάββατο 18          “Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ”
Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας
Συναυλία
Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων :5 €
Προπώληση εισιτηρίων
·          Βιβλιοπωλείο Πολιτεία – Ασκληπιού 3
                                     
ü Δευτέρα 20            LOCOMONDO
BATALA GRUPO DE PERCUSSAO
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : internet 10€, προπώληση 12€, ταμείο 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Public
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)




ü  Τετάρτη 22            “ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”
Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü  Παρασκευή 24      “ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ”
                                    Συναυλία
Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü  Σάββατο 25           “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”
Κυριακή 26                    Παραδοσιακοί χοροί
          Δευτέρα 27  
Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü Τρίτη 28                “ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ”
του Αριστοφάνη

Παιδική παράσταση
Κείμενο – σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Παραγωγή: CULTURE FACTORY

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη για τα παιδιά, για τους συνοδούς: 10
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Πέμπτη 30            «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ»
                                                του Ευριπίδη  

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Νικολαίδης
Ερμηνεία: Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννης Νικολαίδης κ.α.
Παραγωγή: Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου «ΑΙΧΜΗ»

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)







ΙΟΥΛΙΟΣ
ü Παρασκευή 1        «ΆΜΛΕΤ»
                                                του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης
Ερμηνεία: Αιμίλιος Χειλάκης
Παραγωγή: ΕΤΑΙΡΕΙΑ 5Η ΕΠΟΧΗ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Σάββατο 2             ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
Ώρα έναρξης 8:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü  Κυριακή 3             «ΑΛΑΝΤΙΝ»

Παιδική παράσταση
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαίτης
Ερμηνεία: Κώστας Βελέντζας, Άνδρη Θεοδότου κ.α. 
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 15
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Δευτέρα 4              «ΤΟ ΚΟΥΖΟΥΛΟΧΩΡΙ»

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Μάνος Παπαγιάννης
Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Συλλόγου Κρητών Πετ/λης

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü Τρίτη 5                  ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Συναυλία
Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : 18
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)
ü Τετάρτη 6              «Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»
                                                του Δημητρίου Γρ. Καμπούρογλου

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου
Ερμηνεία: Αντώνης Ξένος κ.α. 
Παραγωγή: ΒΗΜΑΤΑ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 10€, Φοιτητικό-μαθητικό 8€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Πέμπτη 7              Ο ΑΠΗΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ
 του Δημοσθένη Μισιτζή

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Βαρδαρός
Ερμηνεία: Πάνος Ξενάκης, Κων/να, Κούτσια κ.α. 
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΤΤΙΓΕΣ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 10
 Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Παρασκευή 8        ΤΡΙΦΩΝΟ αφιέρωμα στο ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : 10€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)


ü Κυριακή 10           LΑ ΝΟΝΝΑ
του Roberto Cossa

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία-διασκευή: Γιώργος Σουξές
Παραγωγή: Θεατρικό Εργαστήρι
Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πετρούπολης

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü Δευτέρα 11            «ΙΧΝΕΥΤΕΣ»
                                                του Σοφοκλή

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Ερμηνεία: Ανδρέα Καρακότας, Βασίλης Σπυρόπουλος κ.α. 
Παραγωγή: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ANAGNOSIS

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Τρίτη 12                «ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ»
του Νηλ Σάϊμον

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Μάνος Βακούσης
Ερμηνεία: Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη
Παραγωγή: Θεατρική Σκηνή ΑΝΕΣΙΣ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 16€
Φοιτητικό-μαθητικό-ανέργων 12€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Τετάρτη 13            «ΟΘΕΛΛΟΣ»
                                                του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Γ.Κιμούλης – Κ.Μαρκουλάκης
Ερμηνεία: Γ.Κιμούλης – Κ.Μαρκουλάκης – Σμ. Καρύδη κ.α. 
Παραγωγή: CULTURE FACTORY

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 23€, Φοιτητικό-μαθητικό 17€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)







ü Πέμπτη 14            LA BRUJA MUERTA (B.D.Foxmoor & Jamoan)
SADAHZINIA
Συμμετέχουν τα Χνάρια
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : 12 €
Προπώληση εισιτηρίων:
Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)
«8ctagon» (Ξενοφώντος 8, Πέραμα τηλ. 2104022413)

ü Παρασκευή 15      ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΣΑΜΑΚΗΣ
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : 10€
                                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Δευτέρα 18            «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ»
                                                του Αριστοφάνη  

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Θύμιος Καρακατσάνης
Ερμηνεία: Θ. Καρακατσάνης, Β.Τσιβιλίκας, Γ.Κωνσταντίνου
Γ.Παρτσαλάκης, Β.Τριφύλλη, Κ.Βουτσάς
Παραγωγή: Αφοί ΤΑΓΑΡΗ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 22
Φοιτητικό-μαθητικό-ανέργων 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)
ü Τετάρτη 20            «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ»
                                                 του Σταμάτη Φασουλή  

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Ερμηνεία:Νένα Μεντή, Σοφία Φιλιππίδου κ.α.
Παραγωγή: ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Δευτέρα 25            «ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ»
                                                του Γεωργίου Βιζυηνού

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Ερμηνεία: Μαρίνα Αργυρίδου, Γιώργος Νικόπουλος 
Παραγωγή: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ANAGNOSIS

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Τετάρτη 27            «ΧΟΡΕΨΕ ΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
του Joe Sauter
Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός
Ερμηνεία: Καίτη Ιμπροχώρη – Σταύρος Καλλιγάς κ.α.
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ
Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 17€, Φοιτητικό-μαθητικό 12€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Πέμπτη 28            «ΟΜΗΡΙΑΔΑ»
του Δημήτρη Δημητριάδη

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κατσώλης
Ερμηνεία: Ρωξάνη Βλάσση, Έφη Βλαχογιάννη κ.α.
Παραγωγή: Ω2

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 10€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)











ü  Παρασκευή 29      «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ»
του Δημήτρη Ψαθά

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Ερμηνεία: Γιώργος Καπουτζίδης
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ü  Τρίτη 30                «ΕΙΡΗΝΗ»
του Αριστοφάνη

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Ερμηνεία: Πέτρος Φιλιππίδης κ.α.
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ώρα έναρξης 9:30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 24€, Φοιτητικό-μαθητικό 18€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)



ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ü Παρασκευή 2        «ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ»
                                                του Κάρλο Γκολντόνι  

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Ερμηνεία: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κ.α.
Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)
ü Σάββατο 3             Θ.ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-Χ.ΘΗΒΑΙΟΣ-Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 15 €,
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Δευτέρα 5              ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Συναυλία
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : προπώληση 12€, στο ταμείο 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη  
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Τρίτη 6                  “Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"
ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ

Παιδικό Θέατρο

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίων:  
                                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Τετάρτη 7              ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ"
του Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα  

Μουσική Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία – Θεατρική Διασκευή: Σταμάτης Φασουλής
Ερμηνεία: Μαρινέλλα, Αντώνης Λουδάρος κ.α.
Παραγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων :
                                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)







ü Πέμπτη 8              ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΜΑΤΕΡΟΥ
Συναυλία
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : 10€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη  
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Παρασκευή 9        «ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ»
                                                του Κώστα Μουρσελά
                                               
                                                Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραχισαρίδης
Ερμηνεία: Τάσος Χαλκιάς, Πάνος Σκουρολιάκος κ.α.
Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü Σάββατο 10           ACTIVE MEMBER
Συναυλία

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων : προπώληση 15€, στο ταμείο 18€
Προπώληση εισιτηρίων:
·          Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)

ü  Δευτέρα 12            «ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ»
του Θωμά Ψύρρα

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης
Ερμηνεία: Γιασεμί Κηλαηδόνη
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 20€, Φοιτητικό-μαθητικό 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)







ü  Τετάρτη 14           «ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ»
του Βασίλη Μαυρογεωργίου

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Ερμηνεία: Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: γεν. είσοδος 15€
                                                Προπώληση εισιτηρίων:
·          Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 -  210 5012391
(8:00 μ.μ.  – 11:00 μ.μ.)
·          Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)

ü  Κυριακή 18           “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ”
του Βόλφγκανγκ Μπόρχερτ
Θεατρική παράσταση

                                                Παραγωγή: Θεατρική Σκηνή ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟ
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü  Σάββατο 24           “ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ”
της Μαίρης Πίσια
Θεατρική παράσταση

                                                Παραγωγή: Θεατρική Ομάδα ΕΡΩΤΕΧΝΕΣ
Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

ü Κυριακή 25                    «ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ»
                                                του Ανδρέα Παπαδόπουλου

Θεατρική παράσταση
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ερμηνεία:: Ανδρέας Παπαδόπουλος, Γρηγορία Πασχάλη κ.α
Παραγωγή: Σύλλογος Πελοποννησίων Πετρούπολης

Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη