ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μουσική Σκηνή «Ρυθμός Stage»

Από 1η Οκτωβρίου η μουσική σκηνή «Ρυθμός stage» ανοίγει τις πόρτες της και καλωσορίζει το Φθινόπωρο, με τον δικό της μοναδικό μελωδικό τρόπο… Το γνωστό μουσικό στέκι που έχει φιλοξενήσει πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες μέχρι τώρα, ετοιμάζεται και φέτος, ζεστό και ανακαινισμένο, να υποδεχτεί στη σκηνή του αρκετά ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και να δώσει βήμα στους νέους δημιουργούς του αύριο. Δημιουργούς έτοιμους να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να συζητηθούν και να λάμψουν! Υπόσχεσή του για φέτος; Να χαρίσει στο κοινό ταξίδια στους πιο μελωδικούς προορισμούς…

Νοέμβριος 2010



 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Εύα Λουκάτου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Ανδρέου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Τρίτη 30 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «ALL STARS» Αγγέλα, Στάθης Αρτινός, Γιώργος Καπνίσης, Νίκος Ρουμελιώτης, Argie.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γιώργος Αλουπογιάννης, Βαγγέλης Ασημάκης,

Σοφία Βογιατζάκη, Παντελής Καναράκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από 19 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ευτυχία Μητρίτσα – Σταύρος Σιόλας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Από Κυριακή 21 Νοεμβρίου και για 4 παραστάσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9750060
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€ με ποτό

Οξυγόνο live !

Ο 8Ος χρόνος λειτουργίας ξεκινάει για το “Οξυγόνο live!”. Έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο, με άρτια τεχνική υποδομή που έχει φιλοξενήσει έως τώρα πολλά από τα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής. Φέτος, η μουσική σκηνή του “Οξυγόνου live!” έχει αέρα νεανικό. Πλήθος μουσικών σχημάτων θα περάσει την πόρτα της οδού Κορυζή, δίνοντας το καθένα τους την δική του μουσική πινελιά στον χώρο.

Νοέμβριος 2010

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Γεωργία Νταγάκη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : από Τρίτη 30 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη για 3 εμφανίσεις
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΄΄AN ΤΡΑγουδάμε…΄΄Βασιλική Καρακώστα, Βικτωρία Ταγκούλη, Νατάσσα 

Μηνδρινού - Ιδέα /Επιμέλεια παράστασης : Πάνος Σουρούνης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Τρίφωνο και Νάντια Μπουλέ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Παρασκευή 22 Οκτώβριου και κάθε Παρασκευή
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης &a Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Μπλε μαζί τους ο Stefan Schwerdtfeger των Big Sleep
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15€ με ποτό

 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Motivo 4 - Παρουσίαση δίσκου Συμμετέχουν ο Νικήτας Κλιντ & ο Δημήτρης Μητσοτάκης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 9240740
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€ με ποτό

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

MOTIVO 4 @ ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE

Motivo 4 @ Οξυγόνο Live
Συμμετέχουν : Νικήτας Κλιντ – Δημήτρης Μητσοτάκης
Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, 10:00 μ.μ.

Οι Motivo 4 ανεβαίνουν στο stage του Οξυγόνο Live για να παρουσιάσουν ζωντανά το τρίτο τους album με τίτλο "Το Κλειδί", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Τα νέα τους τραγούδια θα συναντηθούν με τα παλαιότερα, ιδιαίτερα ενορχηστρωμένα, αλλά και με αγαπημένες διασκευές, συνοδευόμενα από videoart. Από αυτή τη γιορτή για την κυκλοφορία του νέου δίσκου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Νικήτας Κλιντ και ο Δημήτρης Μητσοτάκης που χρωμάτισαν στιχουργικά το νέο «παιδί» των Motivo 4.

Το νέο album, λένε οι Motivo 4: «είναι το απόσταγμα όλων αυτών που θέλουμε, που νοιαζόμαστε, που παλεύουμε… Οι διαστάσεις είναι πέρα από ότι έχουμε δοκιμάσει πριν. Είναι άγριο, απαλό, ευαίσθητο, πικρό, προβληματισμένο, και το κυριότερο είναι αληθινό. Είναι... εμείς.»

Οξυγόνο Live
Βούρβαχη & Κορυζή 4
τηλ 210 9240740
Είσοδος: 10€

Press Kit:

LINKS:

GEORGE AND THE DUKES

LIVE @ ROOSTER S WALK
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΕΙΡΗΝΗΣ 4 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
ΩΡΑ 9.30 μ.μ

Σαν Σήμερα...3 Δεκεμβρίου

1911 Ένας από τους πιο δημοφιλής Ιταλούς συνθέτες, ο Nino Rota (Giovanni Rota Rinaldi 1911-1979) γεννήθηκε στο Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται κυρίως για την εργασία του στον κινηματογράφο. Συνεργάστηκε στενά με σκηνοθέτες όπως οι Federico Fellini και Luchino Visconti. Για την μουσική του στα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας "The Godfather" του Francis Ford Coppola, κέρδισε το βραβείο Όσκαρ "Best Original Score". Στην 40χρονη καριέρα του έγραψε μουσική για πάνω από 150 ταινίες, όπερα και μπαλέτο.


1948 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ozzy Osbourne (John Michael Osbourne) γεννήθηκε στο Birmingham. Αποκαλείται και "Godfather of Heavy Metal". Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Black Sabbath από όπου αποχώρησε το 1978 για σόλο καριέρα. Το 1994 κέρδισε το βραβείο Grammy "Best Metal Performance" για το τραγούδι "I Don't Want to Change the World". Οι πωλήσεις των σόλο άλμπουμ του ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια με τη φωνή του: "Paranoid", "Crazy Train", "Symptom of the Universe", "Bark at the Moon", "Sabbath Bloody Sabbath" , "Shot in the Dark", "Close My Eyes Forever" (μαζί με την Lita Ford), κ.α.


1965 Κατά την διάρκεια συναυλίας των The Rolling Stones στο Sacramento της California, ο Keith Richards ακουμπάει κατά λάθος την κιθάρα του στο μικρόφωνο - χωρίς γείωση - και παθαίνει ηλεκτροπληξία. Θα παραμείνει αναίσθητος στη σκηνή για επτά λεπτά.


1976 Ένα τεράστιο φουσκωτό γουρούνι που αιωρείτο πάνω από τον σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Battersea Power Station στο Λονδίνο, απελευθερώνεται και αρχίζει να ταξιδεύει στον Βρετανικό ουρανό. Το όνομα του ήταν Algie, είχε μήκος εννέα μέτρα και είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες της φωτογράφησης του άλμπουμ των Pink Floyd, "Animals". Ήταν γεμάτο με ήλιο και είχε τοποθετηθεί πάνω από τον ηλεκτρικό σταθμό την προηγούμενη ημέρα. Προσγειώθηκε στο Kent και το μάζεψε ένας αγρότης που έβαλε τις φωνές στους υπευθύνους επειδή το τεραστίων διαστάσεων γουρούνι τρόμαξε τις αγελάδες του...


1979 Έντεκα άτομα ποδοπατούνται μέχρι θανάτου, λίγο πριν αρχίσει η συναυλία του Βρετανικού συγκροτήματος The Who, στο River Front Coliseum του Cincinnati. Το τραγικό γεγονός συνέβη τη στιγμή που το συγκρότημα έκανε πρόβα ήχου και πλήθος κόσμου επιχείρησε να μπει στο κτήριο χωρίς εισιτήριο. Το συγκρότημα δεν ενημερώθηκε, παρά μόνο στο τέλος της συναυλίας από φόβο των διοργανωτών μην ακυρώσουν την παράσταση και δημιουργηθούν επεισόδια.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...2 Δεκεμβρίου

1923 Μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της Opera, η Μαρία Κάλλας (Άννα Μαρία Καικιλία Σοφία Καλογεροπούλου 1923-1977), γεννήθηκε στο Manhattan της Νέας Υόρκης. Στην ηλικία των εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και μετά από δύο χρόνια κέρδισε το πρώτο της βραβείο ως σολίστ σε παιδικό διαγωνισμό ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Νέας Υόρκης. Το 1937, μετά το διαζύγιο των γονιών της, ακολούθησε την μητέρα της στην Αθήνα και γράφτηκε στο Εθνικό Ωδείο του Καλομοίρη και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έδωσε την πρώτη της παράσταση τον Απρίλιο του 1939 και τον Οκτώβριο του 1940 ξεκίνησε η συνεργασία της με την Λυρική Σκηνή Αθηνών. Το 1945 επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για μια νέα καριέρα, όπου δεν στάθηκε τυχερή, αλλά γνωρίζεται με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Arena di Verona, Giovanni Zenatello και μεταβαίνουν στην Ιταλία. Αρχίζει τις εμφανίσεις της με σημαντικούς ρόλους όπως "La Gioconda", Isolde ("Tristan und Isolde"), κ.α. Δίνει κάποιες παραστάσεις στην Λατινική Αμερική και στις 7 Δεκεμβρίου του 1951 κερδίζει την αναγνώριση, ανοίγοντας την σεζόν στη La Scala του Μιλάνου με το "I Vespri Siciliani". Άρχισε η μεγάλη της πορεία με εμφανίσεις λίγο αργότερα στην Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην Όπερα των Παρισίων, κ.α.


1999 Ο Αμερικανός Jazz κιθαρίστας Charlie Byrd (Charlie Lee Byrd 1925-1999) απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών από την ασθένεια του καρκίνου. Ήταν από τους μουσικούς που επηρεάστηκαν πολύ από τον Django Reinhardt. Αφιερώθηκε κυρίως στην Bossa Nova και την παραδοσιακή μουσική της Βραζιλίας, την οποία σύστησε την δεκαετία του '60 στο Αμερικανικό κοινό. Το 1962 συνεργάστηκε με τον Αμερικανό Jazz σαξοφωνίστα Stan Getz για το κλασικό πλέον άλμπουμ "Jazz Samba".


1971 Οι Led Zeppelin κυκλοφορούν το τραγούδι "Black Dog" σε 7' βινύλιο. Ήταν μέρος του άλμπουμ "Led Zeppelin IV". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 294η θέση.


1973 Τα μέλη του Βρετανικού συγκροτήματος The Who συλλαμβάνονται στο Montreal του Καναδά, με την κατηγορία ότι κατέστρεψαν μία από τις σουίτες του ξενοδοχείο που διέμεναν. Πέρασαν τις επόμενες έξι ώρες στην φυλακή και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν πρόστιμο δύο χιλιάδες δολάρια.


2000 Οι The Beatles επιστρέφουν στο Νο1 του US Billboard 200 με την συλλογή τραγουδιών, που έχει τον τίτλο "1". Η έκδοση περιέχει 27 Νο1 τραγούδια τους. Μόνο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας θα πουλήσει πάνω από 550 χιλιάδες αντίτυπα.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Vangelis Potamianos Unplugged

Την Παρασκευή 10 Δεκέμρη και για άλλη μια βραδιά στις 24 (παραμονή Χριστουγέννων) ο Βαγγέλης Ποταμιάνος θα εμφανιστεί στο Va Bene στα Εξάρχεια έχοντας ένα μεγάλο αναπάντητο ερώτημα στο μυαλό του.

 "Που πάει η αγάπη όταν φεύγει?" Σας περιμένουμε λοιπόν όλους μήπως και βρούμε την απάντηση μαζί. Ελάτε να περπατήσουμε στα κρυφά μονοπάτια της αγάπης και να ταξιδέψουμε σιγοτραγουδώντας όμορφες γνωστές και μη μελωδίες.

...ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...
VA BENE
ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ & ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 78

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ : η παρουσίαση του νέου δίσκου

Λίγες εβδομάδες μόνο, μετά την διάθεση του τελευταίου, εκπληκτικού album της Μαύρης Μαγιονέζας στα δισκάδικα, το γκρουπ-δυναμίτης εμφανίζεται σε δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας το ζωντανά.

Το «Κατέβασέ Το», όπως ονομάζεται ο 5ο κατά σειρά δίσκος της είναι μια συλλογή 15 εκρηκτικών τραγουδιών με επιρροές πλειάδας μουσικών φορμών όπως το hip-hop, το drum ‘n’ bass, το… ζεϊμπέκικο (!), τα οποία περιστρέφονται γύρω από τον ροκ πυρήνα της Μαύρης Μαγιονέζας.
«Ένας κατά βάση ροκ ήχος, ο οποίος όμως μεταμορφώνεται μέσα από hip hop τεχνοτροπίες, ηλεκτρονικές μουσικές βάσεις και drum΄n΄bass ξεσπάσματα, ska επιρροές που συναντούν μεταλλικά καθαριστικά ριφ και μπλουζ παιξίματα κάτω από φαζαρισμένες κιθάρες. Το Κατέβασε το είναι στην τελική ανάλυση ένα οργιαστικό crossover, με στίχους γροθιά στο στομάχι που δεν ακούγονται συνήθως.» - περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ
Αυθεντικό, καλοπαιγμένο ροκ με το απίστευτό δέσιμο και την εκτελεστική δεινότητα της Μαύρης Μαγιονέζας, αποτέλεσμα της 10ετούς και πλέον πορείας της στα μουσικά πράγματα, περιμένει τους ανυπόμονους φίλους της στις:
• 3 Δεκεμβρίου στο Eightball Club (Θεσσαλονίκη) και
• 5 Δεκεμβρίου στο Οξυγόνο Live (Αθήνα) -

Εξυπακούεται ότι εκτός από τα τραγούδια του καινούργιου δίσκου, θα εκραγούν επίσης τραγούδια από όλη την ιστορία του συγκροτήματος ενώ τα video art και οι πολυμεσικές παρεμβάσεις, θα είναι επίσης παρούσες, πυροβολώντας χαρούμενα προς κάθε κατεύθυνση…!
Σε περίπτωση που βαρεθήκατε να ακούτε τον κενό περιεχομένου συρφετό που προωθούν με μανία τα μέσα ενημέρωσης, αυτές τις συναυλίες, μην τις χάσετε.

Μια δοκιμή στο επίσημο site, θα σας πείσει:
www.mavri-magioneza.com

Φιλική Συμμετοχή στην Αθήνα 5.12.2010 οι FLYBYWIRE

Μουσική Εκδήλωση για την Συγκέντρωση Χρημάτων εκ μέρους της ΦΩΤΟΦΙΛ

Η ΦΩΤΟΦΙΛ είναι μια ομαδική - φιλική προσπάθεια ατόμων με μεράκι για την φωτογραφία, και όλα όσα αυτή απαιτεί, υπό την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εποπτεία του Α. Μαρούδα.
Βρίσκεται στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και το ενδιαφέρον νέων από το Μεσολόγγι αλλά και φοιτητων στο Μεσολογγι είναι πραγματικά πρωτόγνωρο.
Αποτελεί μια ευκαιρία απόδρασης από την καθημερινότητα για νέους ανθρώπους, νέου...ς όχι με βάση την ηλικία αλλά βάσει της διάθεσης τους για καινούρια πράγματα, νέες προκλήσεις, ταξίδια και πολλές ... φωτογραφικές στιγμές !

Στο κάλεσμα της ΦΩΤΟΦΙΛ ανταποκρίθηκαν οι FoxRot και οι AMOK.
Οι ΑΜΟΚ υπήρξαν πρωτοπόροι στο Μεσολόγγι στην ελληνική ροκ μουσική, μιας και είναι μια από τις πρώτες μπάντες που έπαιξε ροκ ελληνική μουσική ! Και έρχονται με νέα ΔΙΚΑ τους τραγούδια..

Τιμή Εισόδου: 2 ΕΥΡΟ

Η φωτογραφία της εκδήλωσης είναι από την παρουσίαση του Καραβάνα Ανδρέα, από την ΦΩΤΟΛΕΜΕ ..

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου · 8:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.

ΤοποθεσίαΤρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγι

John Lennon & Beatles Tribute


Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, οι SKELTERS, το μοναδικό Beatles Tribute group στην χώρα μας, παρουσιάζουν ένα μουσικό αφιέρωμα στο μεγαλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles, στο Club του Μύλου.

Με αφορμή τα 30 χρόνια από την δολοφονία του μεγάλου καλλιτέχνη, ερμηνευτή, συνθέτη και υπερασπιστή της ειρήνης και της αγάπης, που σημάδεψε ανεξίτηλα ως ιδρυτικό μέλος των Beatles αλλά και με τη μετέπειτα σόλο πορεία του μια ολόκληρη εποχή, του John Lennon (9 October 1940 - 8 December 1980), οι SKELTERS θα μας ταξιδέψουν με κομμάτια των ‘σκαθαριών’, από την αρχή της καριέρας τους μέχρι την μέρα της δολοφονίας του Lennon.

Παράλληλα, θα ακουστούν και τραγούδια από τον δίσκο των Skelters ‘Explain to me’ (Pan Vox, Lyra).
Οι Skelters είναι οι: Άγγελος Χαραβιτσίδης (vocals, guitar, piano), Δανιήλ Χαραβιτσίδης (drums, percussions), Σταύρος Αμανατίδης (vocals, lead guitar) και Θοδωρής Νικολάου (bass).

ΜΥΛΟΣ (Ανδρ. Γεωργίου 56)
Τηλ.Μύλου: 2310 510081

Ώρα Έναρξης: 21:00, Eίσοδος: 10€

Net links:

Σαν Σήμερα...1 Δεκεμβρίου


1944 Ο Αμερικανός ντράμερ και τραγουδοποιός John Densmore (John Paul Densmore) γεννήθηκε στο Los Angeles. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Doors. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1975 μέχρι και την διάλυση του το 1973. Αμέσως μετά, παρέα με τον Robby Krieger, δημιούργησαν τους The Butts Band (1973-1975). Το 1993 το όνομα του γράφτηκε, μαζί με των υπολοίπων μελών των The Doors, στο Rock and Roll Hall of Fame.


1969 Ο Αμερικανός Blues τραγουδιστής και κιθαρίστας Magic Sam (Samuel Gene Maghett 1937-1969) απεβίωσε από καρδιακή σε ηλικία 32 ετών στο Chicago. Ήταν δημοφιλής για το τραγούδι του "High Heel Sneakers". Στην ταινία "The Blues Brothers" το τραγούδι "Sweet Home Chicago" είναι αφιερωμένο στον "late, great Magic Sam".


1968 Η Janis Joplin δίνει την τελευταία της συναυλία με τους Big Brother & the Holding Company στο Hunter College της Νέας Υόρκης. Το άλμπουμ "Cheap Thrills" που ηχογράφησε μαζί τους το 1968, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ηχογραφήματα της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco.


1979 Πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου single τους "Anarchy In The U.K.", οι The Sex Pistols εμφανίζονται σε πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης με τον δημοσιογράφο Bill Grundy, ο μπασίστας Glen Matlock λέει την λέξη 'f*ck'. Σαν αποτέλεσμα θα ακυρωθούν όλες οι συναυλίες που είχαν προγραμματίσει για την προώθηση του άλμπουμ τους.


2004 Η Marianne Faithfull καταρρέει στην σκηνή, κατά την διάρκεια συναυλίας της στο Μιλάνο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιόδευε την Ευρώπη στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ της "Before The Poison". Οι γιατροί θα διαγνώσουν υπερκόπωση.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΖΙ!!! - FLY BY WIRE - ΠΕΤΑΝΕ ΨΥΛΑ!

fly by wire
-ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK
ΓΙΑΝΝΗΣ / Phoenix Flybywire

- Γιάννη μου είσαστε οι ?
Είμαστε οι Fly By Wire

- Πόσον καιρό είσαστε στις μουσικές σκηνές?
Στις μουσικές σκηνές ανεξάρτητα ο καθένας είμαστε καμιά 10ετία, αλλά σαν FlyByWire είμαστε μαζί απ το Σεπτέμβρη που μας πέρασε.
Ξεκινήσαμε τον περασμένο Σεπτέμβρη οι τέσσερεις πρώτοι μπασίστας, ντράμερ, εγώ και ο DJ. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια ξεκίνησε από μας η FlyByWire και ολοκληρωθήκαμε με τους 2 κιθαρίστες τον Αύγουστο.

- Μου στείλανε κάποιο σας τραγούδι demo. Αυτό ήταν και το ενδιαφέρον για να σας γνωρίσω από κοντά. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Ουσιαστικά που κινήστε, σε ποιο είδος μουσικής?
Τώρα κάνουμε ένα συνδυασμό metal με alternative rock στοιχεία hip hop. Η μπάντα έχει μέχρι και DJ μέσα οπότε έχουμε sampler, βαριές κιθάρες

- Αναφέρεστε σε συγκεκριμένο κοινό?
Αυτή τη στιγμή δεν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, είναι όποιος νιώσει κάτι και του αρέσει. Ούτε στους hip-hopάδες ούτε στους ροκάδες, σ όποιον έχει βρει κάτι και του αρέσει.

- Προσπαθείτε όμως σαν σχήμα να φτιάξετε μια δική σας ταυτότητα?
Ναι, προσπαθούμε αυτό που παίζουμε να έχει μια ταυτότητα ξεχωριστή, γι αυτό δεν μπορώ να πω ότι αναφέρομαι σ΄ένα είδος.

- Οι στίχοι σας είναι Ελληνικοί?
Οι στίχοι μας είναι Ελληνικοί και συνήθως είναι κοινωνικού και προσωπικού χαρακτήρα

- Και πολιτικού?
Πολιτική δεν ακουμπάμε, η κοινωνία το καλύπτει και αυτό. Θα μιλήσω για τους πολιτικούς, αλλά όχι συγκεκριμένα για κάποιον. Προς το παρόν ότι έχει γραφτεί δεν είναι στοχευμένο σε κάποιον. ΄Όταν μιλάω για την πολιτική αναφέρομαι και στον πολίτη και στον πολιτικό. Αναφέρομαι σε όλους μας,

- Αν σας καλούσε μια ομάδα να παίξετε, όπως είναι αντιπολιτική ανατρεπτική ομάδα φοιτητών, θα πηγαίνατε?
Το έχουμε κάνει ήδη. Πριν τις δημοτικές εκλογές μας ζήτησαν να παίξουμε σ ένα δήμο, όχι για τον υποψήφιο Δήμαρχο αλλά για τη νεολαία Νικαίας. Δεν είχε διοργανωθεί απ το Δήμο αλλά ήταν απ την ομάδα νεολαίας. Εννοείται ότι παίξαμε, όπου μας καλούν παίζουμε, αρκεί να μην χαρακτηριστούμε πολιτικά, γιατί δεν είμαστε πολιτικοποιημένοι.

- Έχετε γράψει κάποιο δίσκο ήδη ή μόνο σε demo κινήστε?
΄Εχουμε γράψει τέσσερα demo κομμάτια και μετά απ αυτό το live σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράφουμε το δίσκο μας. Δηλαδή τα κομμάτια υπάρχουν απλά δεν έχουν ηχογραφηθεί.

- Έχετε βρει συγκεκριμένη εταιρεία που θα τα ηχογραφήσει?
Αυτή τη στιγμή η κίνηση για την ηχογράφηση θα ξεκινήσει από μας. Μιλάμε ήδη με τρεις εταιρείες, αλλά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει το πού.

Photobucket- Κάποια κομμάτια σας θα κινηθούν μέσω διαδικτύου, ώστε να σας γνωρίσει ο κόσμος έστω και δωρεάν?
Εννοείται ότι αυτά τα 3 κομμάτια που έχομε ηχογραφήσει demo και άλλα 2 που είναι από πρόβες μας κυκλοφορούν όλα μέσω διαδικτύου και σ όλες μας τις συναυλίες έχω μαζί μου και το demo και το δίνω δωρεάν σε όποιον θέλει να το έχει να το ακούσει.

- Τελικά είναι παράξενος ο ήχος σας?
Ναι γιατί είναι διαφορετικά τα ακούσματα και των έξι στο συγκρότημα και συνδυάζονται πάρα πολύ καλά κι έχει σαν αποτέλεσμα ότι είναι κάπως περίεργο.

- Οπότε σας εύχομαι κι εγώ καλή συνέχεια, καλή δύναμη και θα τα πούμε επί σκηνής.




http://www.facebook.com/fbywband
http://www.myspace.com/fbyw
http://www.jumpingfish.gr/flybywire
http://www.facebook.com/pages/Fly-By-Wir...

σε λίγες μέρες ο μεγάλος ROKY ERICKSON στην ΑΘΗΝΑ!!!

σε λίγες μέρες ο μεγάλος ROKY ERICKSON στην ΑΘΗΝΑ!!! ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤO ΕΙΣΙΤΗΡΙO ΣΟΥ! Ακολουθούν GBH & GY!BE
 [ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΤ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ!


ROKY ERICKSON (full band) [Dallas, TX, USA]
Ο απόλυτα μυθικός Roky, φυσιογνωμία άκρως ηρωική, cult κι επιδραστική όσο ελάχιστες στη σύγχρονη μουσική ιστορία έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα!... Πρωτόπαιξε πιάνο στα 5 του, μέχρι τα 12 είχε ήδη αφοσιωθεί στην κιθάρα και στα 18 του έγραψε το σημαντικότερο τραγούδι της καριέρας του, τον ύμνο "You're Gonna Miss Me" που αρχικά ηχογράφησε με τους The Spades, πριν ο ίδιος προσχωρήσει στους 13th Floor Elevators (οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τον όρο «ψυχεδέλεια» στη μουσική) αποδεχόμενος προσωπική πρόσκληση του Tommy Hall, το αναλάβουν μαζί το '66 και το ανεβάσουν στο Νο 56 των τσαρτς. Η επιτυχία πρόσφερε στο συγκρότημα συμβόλαιο με την International Artists και το ταξίδι στη ζούγκλα της ψυχεδέλειας για τους Elevators και στις παρυφές της κόλασης για τον Roky είχε ήδη αρχίσει: το εξαιρετικό ντεμπούτο The Psychedelic Sounds of the 13th Floor Elevators (1966) πνίγεται σε τόνους LSD κι οδηγεί στο άφθαστο αριστούργημα Easter Everywhere (1967), οι πειραματισμοί με τις ουσίες δίνουν και παίρνουν, η μουσική κοινότητα υποκλίνεται κι ο Roky Erickson μπαινοβγαίνει σε φυλακές και ψυχιατρεία επί σειρά ετών, συνοδεία θοραζίνης κι άφθονων ηλεκτροσόκ, μετά τη συμβουλή του δικηγόρου του να ισχυριστεί ότι η ψυχική του υγεία ήταν κλονισμένη προκειμένου να μην καταδικαστεί για την κατοχή ενός joint. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν οδυνηρά από κάθε άποψη, με πονηρά συμβόλαια να μην του επιτρέπουν να εισπράξει μήτε ένα cent από τα δικαιώματα των συνθέσεών του. Μέχρι την αυγή των 90's, οπότε η κυκλοφορία του περίφημου Where the Pyramid Meets the Eye: A Tribute to Roky Erickson με τη συμμετοχή ανθρώπων όπως οι The Jesus and Mary Chain, R.E.M., ZZ Top τον τράβηξε στον πάνω κόσμο και πέρασε το έργο του σε ένα αισθητά ευρύτερο ακροατήριο. Φοβερές συνεργασίες με Charlie Sexton, Paul Leary (The Butthole Surfers), συλλογές με ακυκλοφόρητο υλικό, επαναδραστηριοποίηση των The Explosives, ταινίες και βιβλία για την αφεντιά του εδραίωσαν τη μεγάλη επιστροφή -επιτέλους, ο Roky γευόταν τη γενικότερη αναγνώριση... Φέτος, μόλις πριν από λίγους μήνες είδε το φως της δημοσιότητας το True Love Cast Out All Evil, το πρώτο του άλμπουμ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, όπου συμμετέχουν οι Okkervil River και την παραγωγή φροντίζει ο Will Sheff (Shearwater, Okkervil River) -άλμπουμ που αναμφίβολα θα κοσμίσει τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που διανύουμε. Ο μεγάλος Roky Erickson μόλις πάτησε τα 60, διατηρείται σε άριστη κατάσταση κι έχει αφήσει για πάντα πίσω τις παλιές κακές μέρες. Ηγείται σημαντικών φεστιβάλ ανά τον πλανήτη και πραγματοποιεί μετρημένες στα δάχτυλα κι αυστηρά επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις -ακόμα λιγότερες στην Ευρώπη- οι οποίες κατά γενική ομολογία είναι εξαιρετικές κι αντάξιες του μύθου που κουβαλάει στις πλάτες του, αποσπούν διθυραμβικά σχόλια και συνήθως είναι sold out. Βλέπετε ο Roky δεν είναι απλά ο Θεός των γκαραζιέρηδων, αλλά ότι σημαντικότερο αναδύθηκε ποτέ από τον καταραμένο, φουλαρισμένο στα παραισθησιογόνα όνειρα, άγριο μικρόκοσμο του Rock'N'Roll -αυτός κι ο Syd Barrett. Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ο Roky Erickson με πλήρη μπάντα επί σκηνής επισκέπτεται 1η φορά την Ελλάδα, που αποτελεί τον πρώτο σταθμό της μίνι Ευρωπαϊκής περιοδείας του! Κι αυτό που θα λάβει χώρα στο Gagarin, θα στέκεται πολύ παραπάνω ακόμα κι από μια συναυλία-ιεροτελεστία...

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 32 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ]: 39 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
-------------
GBH [London, UK]
Hardcore Punk, Punk/New Wave, Punk Metal, British Punk, Anarchist Punk. Μονάχα ένα συγκρότημα θα μπορούσε να γεμίσει το τεράστιο κενό που χάσκει μεταξύ «όρων» που προσδιορίζουν μουσικά ρεύματα και στιλ και «σκόρπιων» λέξεων, παίζοντας ευθέως με τη φωτιά δίχως κάλπικα καμουφλάζ κι ανούσιες πόζες και φέροντας ένα όνομα που αποτελεί πραγματικό θρύλο τα τελευταία 30 περιπετειώδη χρόνια της Γενιάς της Παραμάνας: GBH. Οι πλέον επιφανείς εκπρόσωποι του περίφημου Street Punk σταθμεύουν για μια νύχτα στην Αθήνα, για μία και μοναδική κολασμένη ζωντανή εμφάνιση στο Gagarin 205 έχοντας κρυμένο στις αποσκευές τους ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ-δυναμίτη, το πρώτο άλμπουμ με καινούριο υλικό που το συγκρότημα κυκλοφορεί εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια! Φέρει τον τίτλο Perfume And Piss και μας κολάει όλους μας στον τοίχο με χαρακτηριστική άνεση, αφού ηχεί όπως ένα ανεπανάληπτο πάνκικο αριστούργημα στη δύση των 70's! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Lars Frederiksen των Rancid φέρει την ευθύνη για τα mixes σε τούτο το άλμπουμ, που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας των GBH με την εκπληκτική ετικέτα Hellcat της Epitaph! Το Σαββατόβραδο της 11ης Δεκεμβρίου 2010 αναμένεται να το θυμόμαστε για πολύ καιρό, καθώς τότε πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά μπρος στο Ελληνικό κοινό το στιχάκι που συνήθιζε ο Frederiksen να τραγουδάει στο You Want It, You Got It των Rancid: "I heard G.B.H, I made a decision, punk rock is my religion"...

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΤΡΙΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 23 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ]: 29 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
------------
GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR [Montreal, Quebec, Canada]
ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΤ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ!
Η μεγάλη επιστροφή, μετά από 7ετές hiatus του σημαντικότερου σχήματος που ανέδειξε ποτέ το Post-Rock είναι γεγονός. Οι GY!BE είναι curators του φετινού All Tomorrow's Parties' A Nightmare Before Xmas Festival, γεγονός που σηματοδοτεί την εκ νέου ενεργοποίηση της θρυλικής κολλεκτίβας και την ανακοίνωση επιλεγμένων συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο - το live show του Λονδίνου έγινε sold out σε 2 μέρες. Η Αθήνα έχει την τύχη να περιλαμβάνεται στις ελάχιστες πόλεις στις οποίες το συγκρότημα θα δώσει συναυλίες τον ερχόμενο Δεκέμβριο -όταν ανακοινώνονται οι συναυλίες αποτελεί και τη μόνη πόλη εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας που αναμένεται να εμφανιστούν!- και μάλιστα είναι η μοναδική όπου οι GY!BE ανακοινώνουν εξ αρχής πως θα πραγματοποιήσουν 2 ζωντανές εμφανίσεις. Εισιτήρια θα προπωλούνται επί 6ηνο -από τα τέλη Ιουνίου ως τις 17 & 18 Δεκεμβρίου αντίστοιχα- ή μέχρι την εξάντληση αυτών προς 30 ευρώ έκαστο. Ανήμερα των συναυλιών, στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής -αν κι εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί- θα κοστίζουν 38 ευρώ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 & ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 [DOORS OPEN @ 21:00]
@ GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-8547600-1)
- ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΕΠΙ ΕΞΑΜΗΝΟ: ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Ή ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ]: 30 ΕΥΡΩ
- ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ [ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ]: 38 ΕΥΡΩ
ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ALTERGROUND:
ON LINE:

www.ticketarena.gr: ΑΓΟΡΑ ON LINE Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ 212-100 37 88. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΜΕΤΡΗΤΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, PAYPAL, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.
ΑΘΗΝΑ:
FLORAL-BOOKS/COFFEE (Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων, τηλ.: 210-38 00 070)
TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 08 366)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
TICKET HOUSE-MUSICLAND (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-26 48 80)

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ LIVE


Σε μια ζεστή παρέα, σε ένα όμορφο μικρό cafe, ο αγαπημένος μας Διονύσης Καλαφάτης θα βρίσκεται την Παρασκευή 3.12.2010.

Στο "ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ", εκεί που συναντιώνται οι μελωδίες, μια γωνιά φίλων θα τραγουδήσει τις επιτυχίες τους ώς επίσης και αγαπημένες διασκευές.

Tραγούδια από την δισκογραφική του δουλειά "ΜΑΥΡΟ ΚΟΧΥΛΙ", ροκ μελωδίες που ξεχωρίζουν, σε ένα ακουστικό LIVE.

Παρασκευή λοιπόν
στις 22.30 στο
"ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ"
Λεωφ.Ηρακλείου και Σαλαμίνος 3
Νέο Ηράκλειο

"Στο δίκυκλο του έρωτα"

Κυκλοφόρεί αυτές τις μέρες από την "Αυλός" ένα ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό CD σε μουσική
Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.
Τραγούδι: Γιάννης Ζουγανέλης.

"Στο δίκυκλο του έρωτα"
Το "Δίκυκλο του Έρωτα" απαντά με τη μουσική και το λόγο, στο κράτος - την εξουσία - την εκκλησία,
τον απολίτιστο Πολίτη, στην ελπίδα που γέμισε πληγές, στα παζάρια των συνειδήσεων.
Με πίστη για την εξέλιξη του ανθρώπου και της αισθητικής.

Το cd "Στο δίκυκλο του έρωτα" διανέμενται απο το Μουσικό Ταχυδρομείο.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση.

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

ΜΑΡΙΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
ΤΗΛ 6989 264494

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα... 29 Νοεμβρίου

1933 O Βρετανός πρωτοπόρος τραγουδιστής και τραγουδοποιός της Blues John Mayall γεννήθηκε στο MacClesfield. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '60 με τους John Mayall & the Bluesbreakers. Υπήρξε επιρροή και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Eric Clapton, Jack Bruce, Peter Green, Mick Taylor, κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του: "I'm Your Witchdoctor", "Parchman Farm", "Walking on Sunset", κ.α. Το 2005 τιμήθηκε με τον τίτλο Officer of the Order of the British Empire.


1924 Ο μεγάλος κλασικός Ιταλός συνθέτης Giacomo Puccini (Giacomo Antonio Domenico Michele Secondo Maria Puccini 1858-1924) απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών από την ασθένεια του καρκίνου, λίγο πριν ολοκληρώσει την όπερα Turandot . Έγραψε σημαντικές όπερες όπως "La Bohème" (1896), "Tosca" (1900) και "Madama Butterfly" (1904).


1976 Ο Rock n' Roll τραγουδιστής Jerry Lee Lewis προσπαθώντας να πετύχει ένα μπουκάλι σόδα με το όπλο του, πυροβολεί κατά λάθος στο στήθος τον μπασίστα του συγκροτήματος του Norman "Butch" Owens. Ευτυχώς ο Owens θα αναρρώσει, όμως θα ασκήσει δίωξη.


1986 Στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Bon Jovi και το τραγούδι "You Give Love a Bad Name''. Είναι μια δημιουργία των Jon Bon Jovi, Desmond Child και Richie Sambora. Είναι το πρώτο Νο1 του συγκροτήματος και μέρος του άλμπουμ "Slippery When Wet" που κυκλοφόρησε στις 18 Απριλίου.


2003 Οι U2, Peter Gabriel, Beyonce, Ms. Dynamite, Jimmy Cliff και τα εν ζωή μέλη των Queen πραγματοποιούν συναυλία στο Cape Town για την αφύπνιση των πολιτών της Νοτίου Αφρικής για την ασθένεια του AIDS.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Λεωνίδας Μπαλάφας LiveΜου αρέσει!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Tο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου
στο «Koo Koo», στο Γκάζι


...............
«Φτάνει η στιγμή που θ' ανταμώσουμε και πάλι στη φωλιά,
όλοι μαζί όπως παλιά, να τραγουδάμε ως αργά
και να ξεχνάμε όλα αυτά που μας χαλάνε την καρδιά.
Λεπτό- λεπτό, γουλιά-γουλιά πάντα να μένουμε παιδιά και μια φωνή απ΄τη ψυχή ως τη ψυχή,
για τη στιγμή, για τη χαρά ,για την παρηγοριά…
Από 4 Δεκέμβρη και κάθε Σάββατο ο Μπαλάφας and the band στο Κοο-Κοο.»

Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισόδου: 14€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι


♫♪♪♫♪♪♫♪♪♫ ΑΓΓΕΛΙΑ - Κάποιος κάτι ψάχνει!! ♪♫♪♪?

Ποιός θέλει live εμφανίσεις στο Γκάζι???

ROCK & HARD ROCK bands (κατα προτιμηση μπαντες διασκευων) που ενδιαφερονται για καποια live εμφανιση περιορισμενου χρονου (περιπου 1 - 1μιση ωρα διαρκεια) μεσα στη βραδιά που θα υπαρχει και ο resident DJ του bar (σε hard rock/metal στυλ), ας στειλουν πληροφοριες και link για να επικοινωνήσουμε.