ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

THE ROCKAWAY PLAYGROUND @ BAT CITY ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΤHE ROCKAWAY PLAYGROUND – Back 2 Back DJ Set

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο BAT CITY o Κώστας Στριφτός και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο Back 2 Back Dj Set χωρίς μουσικές αναστολές με Classic, Hard, New Rock, Alternative, Garage, Punk, Indie, Reggae, Pop, Surf, Americana επιλογές.
.Όλοι έχουμε κάποιες «κακές» συνήθειες. Προσπαθούμε να περιοριζόμαστε σε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο, έτσι εμείς γουστάρουμε πολύ να βγαίνουμε έξω Τρίτες, να ξενυχτάμε, να παίζουμε τις καλύτερες μουσικές και να διασκεδάζουμε ξέφρενα, παρέα με τους φίλους μας και όχι μόνο.
Ραντεβού λοιπόν, την Τρίτη 18 Νοέμβρη στο BAT  CITY, σε ένα από τα πιο γνωστά live rock club της πόλης, ένα χώρο σύγχρονο, αλλά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό, φτιαγμένο για τη μουσική μας και για καταστάσεις χωρίς όρια…

ΤΡΙΤΗ 18/11

ΈΝΑΡΞΗ: 21:00


BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666
www.batcity.gr

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

H Thomais de Fois και ο Σταυρος Καρυδας LIVE στο "GRAFFITI".

H Thomais de Fois και ο Σταυρος Καρυδας
για ακομα μια εμφανιση στο "GRAFFITI".
Σαββατο, 1/11, απο τις 11:00 το βραδυ, ως...αργα!!
ελευθερη εισοδος

"GRAFFITI" bar στο Μαντουδι Ευβοιας. 

Κοζάνη:Πρώτη παρουσίαση του video clip του Ηλία Μπουρνιώτη, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου


Ο Ηλίας Μπουρνιώτης επιστρέφει με το νέο του video clip.«Πότε λοιπόν θα αλλάξουμε».
Πρώτη Παρουσίαση Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στη Ραστώνη – Παύλου Μελά 42 στην Κοζάνη, με τη στήριξη του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ηλίας Μπουρνιώτης «Πότε λοιπόν θα αλλάξουμε».
Ένα δυνατό μήνυμα που στέλνουν τα ίδια τα παιδιά με τη φωνή τους, αλλά και με την απόδοση του ρεφραίν στην νοηματική γλώσσα. Μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, ένα μήνυμα προβληματισμού για την εποχή που ζούμε, και συνάμα ένα κάλεσμα αγάπης και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, κόντρα στον κοινωνικό αποκλεισμό. Γι’αυτο και το μήνυμα απευθύνεται σε όλους, ακούοντες και μή, με τρόπο συμβολικό, με χρήση υποτίτλων αλλά και της νοηματικής γλώσσας.
Οι στίχοι, η μουσική και η ενορχήστρωση φέρουν την υπογραφή του Ηλία Μπουρνιώτη, ενώ το mastering ανέλαβε το γνωστό από τις πετυχημένες συνεργασίες με τον Βασίλη Καρά, τη Δέσποινα Βανδή, τον Λευτέρη Πανταζή, και πολλούς άλλους γνωστούς ερμηνευτές, studio “NEW SOUND” του Γιάννη Γκιούρα στη Θεσσαλονίκη. To τραγούδι κυκλοφόρησε από την General Music.
Η παραγωγή του video clip, όπως και το trailer με τις υποβρύχιες λήψεις, έγινε από την www.recproductions.gr , σε σκηνοθεσία Τρύφωνα Δ. Ζήση.
Η απόδοση του ρεφραίν στη νοηματική γλώσσα από τα παιδιά, έγινε με τη βοήθεια της νηπιαγωγού ειδικής αγωγής, ενταγμένης σε τμήμα διερμηνείας της νοηματικής γλώσσας, Μαρίας Γκιούρα.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την άδεια των γονέων τους συμμετείχαν εθελοντικά στα γυρίσματα του video clip, και τους περιμένουμε μαζί με τους γονείς τους να δώσουν και αυτοί το παρόν στην εκδήλωση.
Το video clip θα δημοσιευθεί στο Youtube την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στο κανάλι “ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ” https://www.youtube.com/user/rock46760 , με δυνατότητα προβολής υποτίτλων.
Μπορείτε να δείτε και να δημοσιεύσετε το τηλεοπτικό σποτ με δυνατότητα προβολής υποτίτλων εδώ https://www.youtube.com/watch?v=NnLg20r0nok
Δείτε εδώ την συνέντευξη του Ηλία Μπουρνιώτη στην εκπομπή του FLASH TV “Έλα στη Θέση μου” με παρουσιαστές τον Μιχάλη Μίγγο και τον Μάριο Συμεωνίδη


Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στη Ραστώνη, Παύλου Μελά 42 στην Κοζάνη
Mε τη στήριξη του Συλλογου Α.μ.ε.Α. Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνέντευξη τύπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Α.μ.ε.Α. Περφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενώ μετά την προβολή του video clip θα ακολουθήσει live μουσική βραδιά με τον Ηλία Μπουρνιώτη και τη μπάντα του.
Είσοδος Ελεύθερη – Σας περιμένουμε όλους


ΠΗΓΗ http://www.kozan.gr/

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτέμβρη το νέο άλμπουμ των SORROWS PATH με τίτλο “Doom Philosophy” από τη Γερμανική IRON SHIELD RECORDS!

Κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτέμβρη το νέο άλμπουμ των SORROWS PATH με τίτλο “Doom Philosophy” από τη Γερμανική IRON SHIELD RECORDS! Ανάμεσα στους guests του άλμπουμ είναι ο Snowy Shaw (KING DIAMOND, THERION, DREAM EVIL κ.α.) και ο Edgar Rivera (ex-SOLITUDE AETURNUS): http://www.youtube.com/watch?v=bWb2g5r9VA4


Αν θέλεις, μπορείς να το προμηθευτείς (όπως ΚΑΙ το official t-shirt…μόνο M και L έμειναν) ΚΑΙ από τη μπάντα με αντικαταβολή (δίνοντας μια διεύθυνση) ή μέσω PayPal από εδώ: http://www.sorrowspath.net/merchandise.html
Τιμή: 10 ευρώ για το cd/12 ευρώ για το t-shirt (πακέτο: 20 ευρώ)
Ταχυδρομικά 5 ευρώ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ)
SORROWS PATH - Epoasis (OFFICIAL VIDEO):
Doom rules eternally…
KostaSorrowS
Y.Γ. Το άλμπουμ επίσης διατίθεται επίσημα ΚΑΙ σε ηλεκτρονική μορφή: http://www.cdbaby.com/cd/sorrowspath

OVERDRIVE EVERY FRIDAY @ BAT CITY Club

Οι Παρασκευές στο Bat CityClub αυτόν τον χειμώνα αλλάζουν concept και περιεχόμενο. 
Από τις 10 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή τα Dexx θα μοιράζονται οι Dj's Paul Philippou και Dimitris Katsidoniotis και σας υπόσχονται ένα overdrive και hyper speed trip σε hard/heavy/nu metal/industrial αλλά και gothic/alternative rock λημέρια. 

Doors open around 10 o'clock till dawn.

FREE ENTRY!!! Μπύρες από 3 ευρώ!!!! 

Let the holocaust begin...



Πληροφορίες - Επικοινωνία

BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
210 6401666 / 6985964483
www.batcity.gr

ΤHE ROCKAWAY PLAYGROUND - Back 2 Back DJ Set

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στο BAT CITY o Κώστας Στριφτός και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο Back 2 Back Dj Set χωρίς μουσικές αναστολές με Classic, Hard, New Rock, Alternative, Garage, Punk, Indie, Reggae, Pop, Surf, Americana επιλογές.
.Όλοι έχουμε κάποιες «κακές» συνήθειες. Προσπαθούμε να περιοριζόμαστε σε αυτές που μας αρέσουν περισσότερο, έτσι εμείς γουστάρουμε πολύ να βγαίνουμε έξω Τρίτες, να ξενυχτάμε, να παίζουμε τις καλύτερες μουσικές και να διασκεδάζουμε ξέφρενα, παρέα με τους φίλους μας και όχι μόνο.
Ραντεβού λοιπόν, την Τρίτη 18 Νοέμβρη στο BAT  CITY, σε ένα από τα πιο γνωστά live rock club της πόλης, ένα χώρο σύγχρονο, αλλά σκοτεινό και ατμοσφαιρικό, φτιαγμένο για τη μουσική μας και για καταστάσεις χωρίς όρια...

ΤΡΙΤΗ 18/11

ΈΝΑΡΞΗ: 21:00

BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666 
www.batcity.gr

NU DISTORTION - HALLOWEEN UNDEAD @ BAT CITY - Σαβ 25 Οκτ

NU DISTORTION - HALLOWEEN UNDEAD @ BAT CITY - ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δεν υπάρχει πιο creepy και σκοτεινή γιορτή από ότι το Halloween, μαγισσες, τσεκούρια αίματα,φαντάσματα, κολοκύθες και περίεργα ποτά. DEADLY  θα μπορούσα να πώ,  να σε περιμένουν να τα κατεβάσεις στο Halloween Undead του Nu Distortion το Σάββατο 25 Οκτωβρίου. Και ποιό άλλο μαγαζί στο κέντρο θα μπορούσε να μπεί πιο πολύ στο mood αυτης της αμερικάνικης γιορτης πέρα απο το ίδιο το Bat City που και μόνο το όνομα του ταιριάζει τόσο τέλεια!
Και το λοιπόν, έχουμε και λέμε..

Nick mr Chaos on DEXX από την πιο μοντέρνα American heavy metal  band,  Ghost Season ( τυχαίο το όνομα? Δεν νομίζω.)

SPECIAL μόνο για εσάς FREE WELCOME HALLOWEEN DRINKS στην είσοδο,σε αμέτρητη ποσότητα για να βλέπουμε όντως φαντάσματα μετά.

Το μαγικό ποτό σε περιμένει στο μπαρ. Παρήγγειλε το και μετα από 1-2 έλα πες μου. Σου φαίνεται γλυκό, δροσιστικό και ευκολοκατέυατο? Περίμενε 5 λεπτά για να δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις ;) ...και ποιό είναι αυτό? ...Η ονομασία δεν θα μπορούσε να ήταν αλλή πέρα από την :  SWEET SATANIC ILLUSION!!! τι περιέχει μέσα? Τα μαγικά δεν λέγονται!

Λίγο αργότερα τα φώτα θα xαμηλώσουν και μια μυστιριώδης γυναίκα με φυδίσιες σαγηνευτικές Tribal Fusion κινήσεις κάτω από ατμοσφαιρικους ρυθμούς θα σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που ήθελες να φτάσεις την διαθεσή σου και την φαντασία σου με το που πάτησες join στο event! 
Tribal Fusion Show by Demi Nak.

Και μην ξεχνάς πως είναι Halloween.μπορεί να μην ξέρεις τι να βάλεις,ή τα χέρια σου να μην πιάνουνε για περίεργα βαψίματα γι'αυτό έλα και άσε την make up artist μας να σε βάλει μέσα στο πνεύμα ;)
FREE EXTREME FACE PAINTING ART by Areti.
*Χορηγία ΧIGAS STORES: FREE Νu Distortion T-shirts για τους πρωτους 20 που θα έρθουν. Come and Get'em!!!
PLUS: special Nu Distortion Offer.  Get your Name on the List!
Post your name on the Event wall and you will get a custom Tombstone made with your name on it!
*ΜΕΕΤ ΑΝD GREET*
Merch προς κλήρωση από Ghost Season, 3Fold Pain, Narcosis, Seedevil, Awaken by Blood. 
All these bands will be there Partying with us! So come on come on wherever you are.
Πιές,άκου τις πιο modern αμερικάνικες ροκ και μεταλ επιτυχίες και αν θες αγόρασε και μια κέρινη νεκροκεφαλή απο το meltdown  που θα σε περιμένει στην γωνία. Kαι πριν φύγεις πάρε τα υπόλοιπα δώρα που θα έχουμε εκεί για σένα. Αλλίως μπορεί κάποιος να σε τρομάξει από εκεί που δέν το περιμένεις...!

TRICK OR TREAT .FREAKS


ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 6401666 
και BatCity Club

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΑΘΗΣ ΑΡΤΙΝΟΣ LIVE ΣΤΟ ΚΟΜΙΞ


BIGUS DICKUS tribute to BLACK SABBATH @ RockHouse Σάββατο 25 Οκτ 2014, 22.30

Είναι λατρεία, είναι μαγεία, εἰναι ο λόγος που υπάρχει METAL! Η BIGUS DICKUS μηχανή φοράει τα μαύρα της και αποδίδει με ευλάβεια τους Σαββατιανούς ύμνους των Πατέρων της αγαπημένης μας μουσικής.

- ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ -
No prisoners, no mercy!!

Rock House 
Λ. Παπάγου 111 - Ζωγράφου
τηλ. 210 7753721