ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ANNA ΜΠΟΥΡΜΑ - ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ - LIVE


ORORA - "Free My Love"


Κάτι φρέσκο μαγειρεύεται στην εγχώρια ροκ σκηνή με chef τους Orora. Πρόκειται για 5 νέα τραγούδια από ένα αγγλόφωνο συγκρότημα που θέλει να κάνει τη διαφορά τόσο στο στούντιο, παρουσιάζοντας ένα νέο ήχο σε πολύ.....

BAT CITY LIVE & EVENT PROGRAM


www.batcity.gr | Contact UsSponsor:




AEOLOS
Ημερομηνία:Παρ, 10/05/2013

Είμαστε μια μπάντα που ξεκίνησε τη δεκαετία του ´80 με δυο συλλογικούς δίσκους και μέχρι σήμερα αντέχουμε στο χρόνο. Η εμπειρία του συγκροτήματος σε ζωντανές εμφανίσεις δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα κεφιού και δύναμης.

False Metal
Ημερομηνία: Σαβ, 11/05/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Το Σάββατο 11 Μαΐου το BAT CITY CLUB, ανοίγει τις πόρτες του για μία ξεχωριστή εορταστική βραδιά! Στο stage για μία φορά ακόμα οι FALSE METAL που συμπληρώνουν τα 3 χρόνια εμφανίσεων, αλλά όχι μόνοι τους αυτή τη φορά αλλά με φίλους που θα παρευρεθούν πάνω στο stage!!! Η ατμόσφαιρά εορταστική, οι εκπλήξεις πολλές κατά την διάρκεια της βραδιάς και δεν πρέπει να λείψει κανείς!!! Άλλωστε όσοι έχουν βρεθεί στο παρελθόν σε live των FALSE METAL στο BAT CITY, γνωρίζουν ότι δεν είναι απλά άλλο ένα live… Η είσοδος στη γιορτινή αυτή βραδιά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!!! Η έξοδος επιτρέπεται μόνο τις πρωινές ώρες και για αυτό θα επιμεληθεί ο Κώστας Κυρούσης με τις μουσικές επιλογές του στα decks.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΠΑΖΗΣ



Ημερομηνία: Πεμ, 16/05/2013
Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!

Bluwalk



Ημερομηνία: Παρ, 17/05/2013
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 5€


Οι Bluwalk επιστρέφουν στο Bat City την Παρασκευή 17 Μαΐου, για ένα δυνατό live, όπως συνηθίζουν. Σκοπός τους είναι να μας κάνουν να κουνηθούμε υπό τον ήχο τής Rock n´ Roll, να μας ταρακουνήσουν με την rock, αλλά και να μας μαγέψουν με τα blues. Μετά τη πρόσφατη μετονομασία τους από Through The Never σε Bluwalk, δείχνουν να έχουν δικαιωθεί από αυτό το νέο στυλ μουσικής που τους ταιριάζει απόλυτα! Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Ex-Girlfriend´s Perfume με funky rock ρυθμούς!

SEX & DRUGS & ROCK ´N´ ROLL - DJ SET Kissadjekian
Ημερομηνία: Παρ, 17/05/2013
Έναρξη: 00:15
Είσοδος: Ελεύθερη

COUNTRY PARTY OF THE YEAR
Ημερομηνία: Σαβ, 18/05/2013
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: Ελεύθερη
O Ser Giorgios Serentini Πρόεδρος των ΄΄Greek Cowboys & Country Girls΄΄ σε συνεργασία με το BAT CITY CLUB (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11 Αθήνα) παρουσιάζουν το μεγαλύτερο COUNTRY PARTY της χρονιάς.
Κοντά μας οι D.KELENIS BAND η καλύτερη Country Μπάντα στην Ελλάδα ζωντανά σε ένα 3ωρο πρόγραμμα με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Αμερικάνικη Country Μουσική Σκηνή.
Σάββατο 18 Μαίου 2013 και ώρα 22:30 να είστε όλοι εκεί φορώντας καουμπόικες μπότες και καπέλα να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης!!!!!Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη!!!
Επίσης μαζί μας Guest DJ ο Nick ΄΄ The Sheriff ΄΄

SixStringNoise
Ημερομηνία: Κυρ, 19/05/2013
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Οι SixStringNoise με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album "Likewise",σας προσκαλόυν να γιορτάσετε μαζί τους και να ακούσετε live όλο το album,αλλά και πάλια και γνωστά κομμάτια!!!Μαζί τους θα είναι support act και οι Runaway Jester με μπόλικη Rock διάθεση!!!Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε!!!

CODE RED

Ημερομηνία: Πεμ, 23/05/2013

Τέσσερις εκλεκτοί «Σέφ» της εναλλακτικής ΡΟΚ σκηνής, μαγειρεύουν on stage ως CODE RED ένα «Μενού» για «γευσιγνώστες» και μη.
Θα «σερβίρουν πιάτα» με «άγριες» alternative και progressive γεύσεις…
Με νότες «πιπεράτες και πικάντικες» υπόσχονται να σας χορτάσουν με μπόλικους Korn, 30seconds to Mars, Muse, Audioslave, Foo Fighters, R.A.T.M., S.O.A.D., R.H.C.P, Prodigy, Monster Magnet και… και ακόμα περισσότερα νόστιμα Covers, προς το παρόν !!!!!

Overturn + Free Walk

Ημερομηνία: Παρ, 24/05/2013

MARIZA CRASH - ILIANA GL ARIES
Ημερομηνία: Παρ, 24/05/2013
Είσοδος: Ελεύθερη
EΝΟΨΗ ΤΟΥ FESTIVAL HI-ROCK ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/5 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝOYN H MARIZA CRASH KAI H ILIANA GL ARIES ΣΤΟ BAT CITY ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!

SURVIVOR
RICK SPRINGFIELD
FM
TOTO
WHITESNAKE
JOURNEY
EUROPE
H.E.A.T

Rage ´n Steel
Ημερομηνία: Σαβ, 25/05/2013
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 8€ με κρασί/μπίρα
Οι Rage´n´Steel μετά από καιρό, επιστρέφουν στην σκηνή του Bat City. Θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά σε μία μεγάλη, Heavy συναυλία με πολλά και δυνατά κομμάτια. Όλη η βραδιά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συναυλία θα είναι ένα μεγάλο Heavy Metal party και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια δυνατή βραδιά. Stay Steel.

ASTRIAL NOUVELLE
Ημερομηνία: Κυρ, 26/05/2013
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη
Οι ASTRIAL NOUVELLE επισκέπτονται ακόμα μια φορά το Bat City στις 26 Μαίου 2013για μια δυναμική ροκ βραδυά , παρουσιάζοντας τις δικές τους επιτυχίες όπως το "ROCK ACES","ΒLOW" κ.α. και φυσικά αγαπημένες ροκ διασκευές, ένα ξεχωριστό hard rock playlist.Σε κάθε τους εμφάνιση έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό , με την δυναμική τoυς παρουσία και τιςεκπληκτικές ερμηνίες τους.

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η μοναδική βραδιά της Αθήνας αφιερωμένη στο μελωδικό Hard Rock και το A.O.R. Όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες και η μεγαλύτερη ποικιλία τραγουδιών από τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερα!

Με την υποστήριξη των:
http://rockaces.com/radio/
http://rockmelodic-radio.com/
http://www.94fm.gr/

Κάθε Τρίτη μόνο στο Bat City
Έναρξη: 22:00 Είσοδος: Ελεύθερη

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr

* This newsletter is encoded in Unicode (utf8).

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εγώ θέλω ν’ ακούσω το τραγούδι, να διαλέξω, ν’ αναπνεύσω, να τελειώσω, να χορέψω πάνω απ’ όλες τις σκιές, κάτω από ένα λουλούδι.




Μαύρη Μαγιονέζα- Η ακολούθα ή οδήγα


Αν δεν μπορείς να μου δώσεις κάτι, 
κάτι να πιστέψω, μη μιλάς.
Εγώ θέλω ν’ ακούσω το τραγούδι, 
να διαλέξω, ν’ αναπνεύσω, να τελειώσω, να χορέψω
πάνω απ’ όλες τις σκιές, κάτω από ένα λουλούδι.
Τα ρυάκια συναντιούνται, σύντομα θα’ναι πλημμύρα, 
ίσως ξεπλύνουν τους στάβλους όταν θα σπάσει η βιτρίνα.
Αλήθεια πόσα ψέματα μπορείς να καταπιείς;
Να φλυαρείς, να φλυαρείς μην σταματάς γιατί μπορεί να σκεφτείς!

Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση
Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση

Δώσ’ μου ένα καλό λόγο, ένα καλό λόγο να ζήσω
εκτός απ’ το να νιώθω, ν’ ακούω και να χτίζω
όχι κελιά σαν αυτά που χτίζεις στα όνειρά σου, 
ούτε πανάκριβα ψυγεία για να βάλεις την καρδιά σου.
Είναι οι βέργες δεμάτι, τώρα πια δεν λυγίζουν
κάποιοι κάκτοι κάνουν κάτι, κάποιοι κάκτοι ανθίζουν
και ναι, στους ανεμόμυλους κοιτάζουν τη θλίψη.
Είναι τρελοί, είναι τρελοί που αναπνέουν και διαβρώνουν τη θλίψη!

Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση
Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση

Ναι, περπατάς όσο αντέχεις κι όσο αντέχεις περπατάς
κι αν ποτέ σταματήσεις, σταματάς να γελάς.
Δρόμος δεν υπάρχει, στο `χω πει, ταξιδιώτη, 
μόνο ο φόβος η καρδιά σου να σε λέει "προδότη".
Η χιονοστιβάδα είναι μόνο χιονονιφάδες μακρυά, 
σ’ όλα τα δόγματα που χτίζεις πάντα υπάρχει ένα "αλλά", 
μία κίβδηλη πουτάνα κι ένας νόμιμος ληστής.
Πού θα πας, πού θα πας; Από εσένα δεν μπορείς να κρυφτείς.

Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση
Ή ακολούθα ή οδήγα
ή φύγε απ’ τη μέση

Η μαγκια που λες δεν ειναι να σωπαινεις ουτε να κλεινεις τ αυτια σου σ οσα σου ερεθιζουν τη σκεψη κ τη συνειδηση!!Μαγκια δεν ειναι να αποκτας οτι αγοραζεται με καποιο υλικο αντιτιμο.Μαγκια δεν ειναι να κανεις οτι αντεχεις ουτε να παραδεχεσαι τους φοβους σου!Μαγκια δεν ειναι να μην κοιμασαι για να μην ερθει παλι εκεινος ο εφιαλτης που σε στοιχειωνει απο παιδι!
Μαγκια ειναι στο τελος καθε μερας να κοιτας το ειδωλο σου στα ματια χωρις να ντρεπεσαι! Μαγκια ειναι να μην κλεινεις τα ματια σ οτι σε τρομαζει! Μαγκια ειναι να ζεις!!! Ν ανασαινεις οταν σου κοβουν τον αερα!! Μαγκια ειναι να πετας τη σαπιλα απ τη ζωη σου κ οχι να την καλυπτεις για να μην φαινεται !! Αφου εσυ ξερεις πως υπαρχει εκει ποιο το νοημα να κρυβεσαι ...απο ποιον ????Απο εσενα?????Γελοιο ...............Αυτοκοροιδια !!!!!!
Τρομαγμενο ανθρωπακι παραμερισε !!!!Μην γελιεσαι!! Δεν ειναι οχλος που σου φωναζει για να σε προσπερασει!!! Ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος που δεν αντεχει τη δειλια σου πια!!!!!Μη μασας γαμωτο!!Αυτο θελουν δεν το βλεπεις????Να φοβασαι κ να μενεις πισω μια ζωη  !!! Μην τους κανεις το χατιρι!! Κοροιδο ξυπνα!!!!!!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!! Αρκει να τολμησεις να μιλας να φωναζεις να ζητας να διεκδικεις να πολεμας να ανασαινεις να πιστευεις ..........................ΝΑ ΖΕΙΣ......

BIGUS DICKUS live [17/5]


H BIGUS DICKUS ατμομηχανή ροκάρει στο τρελάδικό... ονόματι ROCK HOUSE!
Ένα σετ γεμάτο διαμάντια της rock & metal μουσικής, διανθισμένο από τη γνωστή "BIGUS" ποιότητα.

EΓΓΥΗΣΗ μουσικής ποιότητας: BIGUS DICKUS
ΕΓΓΥΗΣΗ για τις παγωμένες μπύρες: Rock House 
No prisoners. No mercy!

Stay heavy, stay insane, stay BIGUS.

- Είσοδος Ελεύθερη -


ROCKHOUSE
Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξ. 111, Ζωγράφου
τηλ. 210.77.53.721

SUN , RAIN in LIFE LIVE @ BAT CITY 30 Μαίου 2013


SUN , RAIN in LIFE LIVE @ BAT CITY 30 Μαίου 2013

Οι Sun, rain in life, γιορτάζουν τα 33τα γενέθλια του πολυαγαπημένου τους ντράμερ στο Bat City την Πέμπτη 30/5. Αν είσαι λάτρης των pop μελωδικών γραμμών των 80's αλλά μετεξελίχθικες σε fan του κιθαριστικού πάνθεων των 90's βόριοδυτικής Αμερικής ενώ παράλληλα εκτιμάς retro game themes από coin op cabinets τύπου double dragon αλλά και Turrican από Amiga 500, τότε υποκειμενικά οι Sun, rain in life είναι κάτι που θα σου αρέσει. Αν από την άλλη έχεις εισέλθει σε μια επιθυμία να ανεύρεις τον ουσιαστικό σου εαυτό, με μόνη αρχή το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είσαι άνθρωπος, τότε αντικειμενικά οι Sun, rain in είναι κάτι που θα σου αρέσει. Μπορεί να μην ξέρουν να σου πουν ποιος είσαι, όμως μπορούν να αποτελέσουν το soundtrack της αναζήτησής σου...



Doors Open 21.30
Damage 6 euro

BAT CITY
Λεωφ.Αλεξάνδρας 11
Αθήνα

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

SIMOS KOKAVESIS & NIKOS GIANNATOS ''ΑΠΟ ΤΟ BLUES ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ'' LIVE @ VINILION



ΣΑΒΒΑΤΟ 11 /5
ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ BLUES ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ :

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: guitar & vocals
ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ: guitar & vocals

Eισοδος 3,00 ευρω
μπυρα 2,50
ποτα 6,00

Εναρξη 22.00

........Or at least that's what I'm told ............




Nick Cave & The Bad Seeds - The Mercy Seat


It began when they come took me from my home
And put me in Death Row,
Of which I am nearly wholly innocent, you know.
And I'll say it again
I..am..not..afraid..to..die. 

I began to warm and chill
To objects and their fields,
A ragged cup, a twisted mop
The face of Jesus in my soup
Those sinister dinner deals
The meal trolley's wicked wheels
A hooked bone rising from my food
All things either good or ungood. 

And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of proof.
An eye for an eye
A tooth for a tooth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die. 

Interpret signs and catalogue
A blackened tooth, a scarlet fog.
The walls are bad. Black. Bottom kind.
They are sick breath at my hind
They are sick breath at my hind
They are sick breath at my hind
They are sick breath gathering at my hind 

I hear stories from the chamber
How Christ was born into a manger
And like some ragged stranger
Died upon the cross
And might I say it seems so fitting in it's way
He was a carpenter by trade
Or at least that's what I'm told 

Like my good hand I
Tatooed E.V.I.L. across it's brother's fist
That filthy five! They did nothing to challenge or resist. 

In Heaven His throne is made of gold
The ark of his Testament is stowed
A throne from which I'm told
All history does unfold.
Down here it's made of wood and wire
And my body is on fire
And God is never far away. 

Into the mercy seat I climb
My head is shaved, my head is wired
And like the moth that tries
To enter the bright eye
So I go shuffling out of life
Just to hide in death awhile
And anyway I never lied. 

My kill-hand is called E.V.I.L.
Wears a wedding band that's G.O.O.D.
`Tis a long-suffering shackle
Collaring all that rebel blood. 

And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die. 

And the mercy seat is burning
And I think my head is glowing
And in a way I'm hoping
To be done with all this weighing up of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And I've got nothing left to lose
And I'm not afraid to die. 

And the mercy seat is glowing
And I think my head is smoking
And in a way I'm hoping
To be done with all this looks of disbelief.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And anyway there was no proof
Nor a motive why. 

And the mercy seat is smoking
And I think my head is melting
And in a way I'm helping
To be done with all this twisted of the truth.
A lie for a lie
And a truth for a truth
And I've got nothing left to lose
And I'm not afraid to die. 

And the mercy seat is melting
And I think my blood is boiling
And in a way I'm spoiling
All the fun with all this truth and consequence.
An eye for an eye
And a truth for a truth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die. 

And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of proof.
A life for a life
And a truth for a truth
And anyway there was no proof
But I'm not afraid to tell a lie. 

And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of truth.
An eye for an eye
And a truth for a truth
And anyway I told the truth
But I'm afraid I told a lie.

Κ εδω ισως κρινετε αιρετικο ..αλλα ..........οσα απλοχερα μας χαριζονται ...Ολα οσα απο μικρα παιδια ακουμε απο γονεις κ δασκαλους ...οσα πρεπει να δεχουμε κ ν ασπαστουμε...Θρησκεια..Θεος.....Ζωη κ Θανατος..Κολαση κ Παραδεισος...............
Ενας θεος σπλαχνικος που αγαπαει τα δημιουργηματα του ..... Που τα προστετευει απ το κακο ..........Που συνγχωρει......κ τιμωρει (?) ......
Που αφηνει το αδικο να βασιλευει ..... αλλα πρεπει ν εχουμε πιστη πως υπαρχει "θεια δικη " (?)
.....................
Ετσι μας τα ειπαν .................Τωρα τι πιστευει ο καθενας μας.................................κ τι η ζωη μας διδασκει ...............................
Δεν θελω να σχολιασω αλλο .........Εγω πια δεν πιστευω σε τιποτα.............

ASTRIAL NOUVELLE LIVE @ BAT CITY 26 Μαίου 2013


Οι ASTRIAL NOUVELLE επισκέπτονται ακόμα μια φορά το Bat City στις
26 Μαίου 2013 για μια  δυναμική ροκ βραδυά , παρουσιάζοντας τις δικές τους επιτυχίες 
όπως το "ROCK ACES","ΒLOW" κ.α. και φυσικά αγαπημένες ροκ διασκευές, ένα ξεχωριστό hard rock playlist.

Σε κάθε τους εμφάνιση έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό , με την δυναμική τoυς
παρουσία και τις εκπληκτικές ερμηνίες τους.


Σας περιμένουμε λοιπόν στις 26 Μαίου 2013
στο Bat City
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11
Αθήνα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Eναρξη 22.30

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Και γω σαν άστρο ρίχνομαι Κι ακούω την ευχή σου




Γ. ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΑ


Μέσα μου ο αέρας που φυσά
Δε λέει να ημερέψει
Μου ξεσηκώνει την καρδιά
Και μου σκορπάει τη σκέψη

Σαν σπίθα από πυρκαγιά
Στα ύψη μ' ανεβάζει
Κι έξω απ΄ του κόσμου τ' όνειρο
Με μια σπρωξιά με βγάζει 

Με στροβιλίζει σαν φτερό
Στο πουθενά σε μια άκρη
Κι ύστερα μες στα μάτια σου 
Με ακουμπάει σαν δάκρυ

Με πάει ψηλά στον ουρανό 
Μου λέει τώρα γκρεμίσου
Και γω σαν άστρο ρίχνομαι 
Κι ακούω την ευχή σου

Μέσα μου ο αέρας που φυσά
Στιγμή δε λιγοστεύει 
Μάλλον τρελά θα μ' αγαπά
Γι' αυτό έτσι με παιδεύει

Κι όταν του λέω πια δεν μπορώ
κόπασε να ησυχάσω
Μου λέει όσο ζεις κι εγώ θα ζω
Κι άντε να σε χορτάσω.

Σαν αερας ο μεσα κοσμος σαρωνει οσα εξω απο εμενα γινονται , παρα η με τη θεληση μου ...
Σαν αερας με παει ψηλα κ υστερα μια μου δινει κ με γκρεμιζει σε γκρεμνα αποτομα κ αγρια...
Σαν αερας επαναστατης που δεν γνωριζει ΜΗ κ ΠΡΕΠΕΙ μου θυμιζει καθε στιγμη τα χαμενα μου κ τα κερδισμενα μου ..μετραει οσα ΔΕΝ ειπα..κ οσα εθαψα....
Ειναι σαν ονειρο κ εφιαλτης η ζωη μαζι του κ χωρια του ζωη δεν υπαρχει !!! Οσο κ αν παλευω να σταθω κοντρα του ο μεσα μου αερας στιγμη δεν σταματα να με σπρωχνει να θυμαμαι ....Δεν σταματα να με πηγαινει εκει που μονο στα ονειρα μου τολμαω να ταξιδευω κ να μου δειχνει πως εκει ειναι η θεση μου κ οχι εδω,,,,,,,
Σαν αερας δυνατος ειναι του καθενος μας η φυση ,,Ειναι οσα θελουμε αληθινα κ οσα δεν τολμαμε ....Οσα φοβομαστε ν αγγιξουμε κ οσα κουβαλαμε .............
Σαν αερας μεσα μας φυσαει κ αναβει τη φωτια που φοβομαστε ν κρατησουμε ζωντανη ....
Ο αληθινος μας εαυτος που οι αλλοι δεν θελουν να δουν κ εμεις φοβομαστε να αποδεχτουμε....
Σαδιστικα ο αερας με παει εκει που μπορω να βλεπω οσα διψαω να γευτω μα δεν αγγιζω................κ υστερα με σπρωχνει μακρυα κ στροβιλιζομαι στη δινη του κ χανομαι στις ανασφαλειες μου ...............Σαν αερας ειμαι ΕΓΩ για ΜΕΝΑ.................................

THOMAIS-STAVROS KARYDAS LIVE! ROCK, BLUES & MORE…!


Το Σάββατο, 11/5
Στo "ΣΤΕΚΙ".
Ιερά Οδός 213.

ΤΗΟΜΑΙS: Φωνητικά, Κιθάρα, Κρουστά.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΥΔΑΣ : Φωνητικά, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα.

Ώρα έναρξης 0:00 π.μ.
Ελεύθερη είσοδος 

ΣΚόΡΠΙΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟί ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ LIVE