ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Καλοκαιρινή περιοδεία 2015 | Παπακωνσταντίνου ~ Θηβαίος

O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές.

Ερμηνευτές που τους πάει η σκηνή και ο ηλεκτρισμός των ανοιχτών συναυλιών, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που θα είναι τόσο δικό τους, όσο και των «άλλων». Η αποδεδειγμένη χημεία τους και η άρνηση τους να μεγαλώσουν με τον κλασικό τρόπο, γίνoνται το όχημα για μοναδικές συναυλίες χωρίς φραγμούς και σταθερές.

Μαζί ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια σταθμούς αλλά και με σύμμαχο την τρομερά πετυχημένη συνεργασία τους το Χειμώνα στην μουσικοθεατρική παράσταση «9:05» (εννέα και πέντε).

Οι δύο τους εγγυούνται μια συναυλιακή εμπειρία που μένει αξέχαστη.


Μαζί τους οι:

Πιάνο: Ανδρέας Αποστόλου, Μάξιμος Δράκος
Drums: Στέφανος Δημητρίου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Παραγωγή: STRAY MUSIC, info@straymusic.gr

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

EVENT & PROGRAM - BAT CITY ROCK BAR



www.batcity.gr | Contact Us


GARY HUGHES
Ημερομηνία: Παρ, 08/05/2015
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 12€ - Ταμείο: 15€

Οι Βρετανοί Melodic Hard Rockers TEN προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση: "Με χαρά σας ανακοινώνουμε την πρώτη από τις δύο συναυλίες που θα φέρουν τους TEN στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο και πιο συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου στο Bat City στην Αθήνα".

Δεν είναι άλλη από την ακουστική εμφάνιση του ηγέτη και frontman των TEN Gary Hughes, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την 20ετή καριέρα του και πιο συγκεκριμένα από τα solo albums του, τα "Once And Future King” albums, κομμάτια που έγραψε για τον Bob Catley των Magnum και μερικά κομμάτια των TEN που δεν έχουν παρουσιαστεί live εδώ και χρόνια.

Destiny Heroes The Band Unplugged Live
Ημερομηνία: Σαβ, 09/05/2015
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 8€ με μπίρα ή κρασί ή monster

Μετά την παρθενική τους εμφάνιση στα τέλη του 2013 με το debut album τους "The Monster I Became" και αφού απέσπασαν πολύ καλές κριτικές σε διεθνή επίπεδο, τόσο για το υλικό τους όσο για την δυναμική τους στα live, έρχονται σήμερα να μας παρουσιάσουν κομμάτια απ’το 2ο album τους με τίτλο "Abandon The Ship",παλιές τους επιτυχίες αλλά και πολλές διασκευές με την υπογραφή τους.

MILJENKO MATIJEVIC
Ημερομηνία: Πεμ, 28/05/2015
Έναρξη: 20:30
Είσοδος: Προπώληση: 16€ - Ταμείο: 20€

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
Ενοικίαση εξοπλισμού
Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί       πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία! 

Επικοινωνία
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ. 210-8646021 & 210-6401666 

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ BLUE BARREL (ΛΑΔΑΔΙΚΑ) || ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΪΟΥ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΪΟΥ 2015
BLUE BARREL
ΔΟΞΗΣ 5, ΛΑΔΑΔΙΚΑ (πρώην ΓΑΙΑ LIVE) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τηλ: 2314 009130
ΕΝΑΡΞΗ : 22:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή.
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.