ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Απλα Για Να Γουσταρουμε 41, @ Miles Away

Δευτέρα 29/08/2011 στις 9:00 μ.μ


απο αυτη λοιπον την δευτερα αρχιζουμε παλι απλα να γουσταρουμε!!!ξερω οτι δεν σας ελειψα,αλλα ουτε και μενα οπως και να χει!!!!χεχεχεχε,ΜΙLES AWAY λοιπον και παλι για να γουσταρουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
Miles Away(For Those About To Rock)
Νηλεως 5
θησειο

reUniOn @ Nueva Trova by Nikolaos Adespotos

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου , λίγες μέρες πριν την επιστροφή των a des potes
στο χώρο που τους φιλοξένησε όλη την περσινή χρονιά ,

ο Νικόλαος Αδέσποτος θυμάται παλιές καλές εποχές και αναλαμβάνει τα decks της Nueva Trova, ανοίγοντας μια σειρά από events με τον τίτλο "ReUniOn". Ελάτε να επανενωθούμε και να υποδεχτούμε την νέα σεζόν με ένα μοναδικό πάρτυ...



Αθηνάς και Βλαχάβα 9
Αθήνα

TEA SLEEP 4US--->LIVE @ NUEVA TROVA

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου στις 10:30 μ.μ.
“Tea sleep 4us” … η project band που μετατρέπει κάθε ζωντανή της εμφάνιση, σε ένα τεράστιο πάρτι... Το φάσμα των επιρροών τους ευρύ.Δε θα λείψουν και τα δικά τους κομμάτια. Το «Μπύρες» έχει ήδη ξεχωρίσει και ...παίζεται στα clubs !

Τους “ Tea sleep 4us” αποτελούν οι :

Stelios Mac
Γιάννης Καραχάλιος
Αλέξανδρος Λαζαρίδης

Nueva Trova/Αθηνάς και Βλαχάβα 9,Μοναστηράκι

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

PRE-OPENNING PARTY @ JASMIN ROCK CLUB!!!

Σήμερα 27/8/2011 στις 10:00 μ.μ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ OPENING ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ OPEN BAR PARTY,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!

20 ΕΥΡΩ=ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!
HOSTED BY DJKOUTSO & GIORGOS GORGOSOGLOU!!!!
DRINK IT UP!!!!
info: 6942070050

Jasmin Rock Club
mixalakopoulou 150 k sinopis !!!
Athens, Greece

RADIODROMIO - ΡΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑ 
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ (ΚΑΠΑ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ!
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ATLANTIS FM ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ..
ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ www.radiodromio.fm
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK: Ευχαριστώ τον Χρήστο Κάπα για την υποστήριξη σε μένα και την εμπιστοσύνη που μου έχει! 


26/08/2011 RADIODROMIO.FM

26/08/2011 RADIODROMIO.FM



ARCTIC MONKEYS - video

Οι Arctic Monkeys έβγαλαν στο διαδίκτυο ένα νέο trailer διάρκειας 93


δευτερολέπτων απο τις δύο headline εμφανίσεις τους στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας και ήδη οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κυκλοφορία ενός νέου DVD.

Το trailer δεν συνοδεύεται απο καμία άλλη πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας ή το υλικό που θα υπάρχει μέσα στο φημολογούμενο DVD.

ZZ TOP news

Ένα cast απο εξαιρετικούς μουσικούς και συγκροτήματα περιλαμβάνει το νέο tribute album στους ZZ Top με τίτλο “A Tribute From Friends”.


Συγκροτήματα όπως οι Wolfmother, Nickelback, Daughtry, Mastodon, Duff McKagan’s Loaded και Coheed And Cambria βάζουν την υπογραφή τους σε αυτό τον δίσκο φόρο τιμής στους ήρωες του αμερικανικού νότου. Παράλληλα, υπάρχει και μια συνεργασία έκπληξη με τους Mick Fleetwood και John McVie απο τους Fleetwood Mac, τον Jonny Lang και τον Steven Tyler οι οποίοι με το όνομα The M.O.B. παρουσιάζουν μαζί την μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος “Sharp Dressed Man”.


Το “A Tribute From Friends” θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει τα εξής κομμάτια (σε παρένθεση οι καλλιτέχνες – συγκροτήματα):


01. “Sharp Dressed Man” (The M.O.B.)
02. “Gimme All Your Lovin” (Filter)
03. “Tush” (Grace Potter And the Nocturnals)
04. “Legs” (Nickelback)
05. “Cheap Sunglasses” (Wolfmother)
06. “Got Me Under Pressure” (Duff McKagan’s Loaded)
07. “Beer Drinkers And Hell Raisers” (Coheed And Cambria)
08. “Just Got Paid” (Mastodon)
09. “Rough Boy” (Wyclef Jean)
10. “Waitin’ For The Bus/”Jesus Just Left Chicago” (Daughtry)
11. “La Grange” (Jamey Johnson)

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

TO RADIODROMIO ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ!

www.RadioDromio.fm 


Κοντά μας ένα ξεχωριστό Ραδιόφωνο που θα θέλεις όχι να το ακούς μα και να το βλέπεις!!!!
Μέσα από το διαδίκτυο, και μελλοντικά σε συνεργασία με Ραδιοσταθμούς στα FM όλο το 24ώρο με παραγωγούς γνωστούς στους Τήλε - ακροατές θα μας κάνουν να βάλουμε όχι μονό στην κάρδια μας το RADIODROMIO, θα το πούμε και στον φίλο ή φίλη μας για να περνάμε καταπληκτικά….
Όλα ζωντανά Όλο το 24ώρο…
Το ταξίδι ξεκίνα σε λίγο μια θα κάνουμε στάσεις για να επιβιβάσουμε όλους τους φίλους μας…
Η παρέα σας ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ (ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ!)

Όταν ο Θεός αγανάκτησε με την ανθρώπινη πλεονεξία, την ασυδοσία και την περιβαλλοντική καταστροφή:

- Αυτό το αναθεματισμένο είδος που κυριάρχησε, για τον πλανήτη Γη αποτελεί πλέον μεγάλη απειλή. Πρέπει να εξαφανιστεί!…

Στέλνει τους αγγέλους του να φέρουν κοντά του τρεις ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Φιντέλ Κάστρο που είναι κομμουνιστής, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

- Τέλειωσαν τα ψέματα! τους λέει ο Θεός. Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά… Σ’ ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ’ την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή.
Έντρομοι οι ηγέτες επιστρέφουν απ’ τον Παράδεισο στη Γη.

- Αμερικανικέ λαέ!, αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Ομπάμα. Έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ’ έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει… Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση…

- Σύντροφοι και συντρόφισσες! μουρμουρίζει με δυσκολία απ’ το κρεβάτι του πόνου ο Φιντέλ Κάστρο: Έχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ’ αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει.

- Ελληνίδες, Έλληνες! λέει ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου!

Tribute to the majesty of WARLORD and LORDIAN GUARD @ Rainbow - Gazi

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ.

Η απόφαση για ένα αφιέρωμα στη θεϊκή μουσική των Warlord δεν ήταν και πολύ δύσκολη! To timing όμως ήρθε ακριβώς τώρα που η ψυχή του γκρουπ, ο συμπατριώτης μας Βασίλης Τσάμης, μετά από πολλές κακοτυχίες και προβλήματα, είναι πάλι κοντά μας (έστω και μέσα από το FB) με απίστευτη όρεξη και επιθυμία για επικοινωνία με όλους τους fans των Warlord/Lordian Guard ανά τον κόσμο, και ειδικά από την Ελλάδα! (το λέω αυτό επειδή έχω παρατηρήσει τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει στους Έλληνες fans -όχι ότι δεν το ξέραμε!- και μέσα από τη σελίδα
(https://www.facebook.com/groups/51824207372/) αυτή στην οποία δραστηριοποιείται ο ίδιος τελευταία... ελπίζω όπως και πολλοί άλλοι, αυτή η όρεξη για επάνοδο να σημαίνει και κάτι ουσιαστικότερο και να δούμε (ξανά μερικοί!!) έναν σπουδαίο άνθρωπο από κοντά και μεγάλο μουσικό επί σκηνής, με τις ανυπέρβλητες συνθέσεις των Warlord που έχουν σημαδέψει τη ζωή μας...

1984, the beginning of the end. A world at war. The decline of individuality and the fall of originality. As we seek our immortality, the crusade has just begun. In 1984, the foundation will be built for a kingdom that will come!

Dekeleon 40, 13422 Athens, Greece

Σαν Σήμερα...25 Αυγούστου

1949 Ο μπασίστας, τραγουδοποιός και ενίοτε τραγουδιστής Gene Simmons (Chaim Witz) γεννήθηκε στο Haifa του Israel. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο hard-rock/heavy-metal συγκρότημα Kiss. Μαζί με τον Paul Stanley δημιούργησαν το συγκρότημα το 1970 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει 19 στούντιο άλμπουμ. Είναι γνωστός και ως "The Demon". Τον χαρακτηρίζουν οι εκρηκτικές εμφανίσεις του κατά της οποίες φτύνει αίμα, βγάζει φωτιές από το στόμα και... που συνεχώς "παίζει" με την γλώσσα του.

1954 Γεννήθηκε στο Paddington του Λονδίνου της Μεγάλης Βρετανίας, ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές/τραγουδοποιούς της χώρας, ο Elvis Costello (Declan Patrick MacManus). Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1977, κυκλοφορώντας το πρώτο του άλμπουμ με τον τίτλο "My Aim Is True". Το 2004 μπήκε στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Artists of All Time", στη 80η θέση. Συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες όπως Tony Bennett, Lucinda Williams, Lee Konitz, Brian Eno και Paul McCartney. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Less Than Zero", "Watching the Detectives", "Oliver's Army", "I Can't Stand Up for Falling Down" κ.α.

1973 Οι The Allman Brothers Band κυκλοφορούν το single "Ramblin' Man". Το τραγούδι είχε γράψει ο Dickey Betts, ο οποίος και το ερμήνευσε. Ήταν μέρος του άλμπουμ του συγκροτήματος "Brothers and Sisters", το πρώτο μετά το θάνατο του κιθαρίστα Duane Allman (1971) και του μπασίστα Berry Oakley (1972). Το "Ramblin' Man" είναι βασισμένο στο ομότιτλο τραγούδι του Hank Williams (1951) και είναι το πρώτο αλλά και τελευταίο τραγούδι τους που θα μπει στο Top 10 του Billboard Hot 100, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη θέση.

1975 Ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί το άλμπουμ "Born to Run". Το τρίτο στούντιο άλμπουμ του rock τραγουδιστή και τραγουδοποιού θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία και θα φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση του Billboard 200. Το ομότιτλο τραγούδι βοήθησε τον Springsteen να αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση. Το άλμπουμ μπήκε σε πολλές λίστες "best ever" περιοδικών και καταχωρήθηκε σαν ένα από τα πιο ιστορικά ηχογραφήματα στην Αμερικάνικη μουσική κουλτούρα στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Albums of All Time", βρίσκεται στην 18η θέση. Το άλμπουμ θεωρείται από πολλούς ως το αριστούργημά του καλλιτέχνη. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Born to Run", "Tenth Avenue Freeze-Out", "Thunder Road", "Jungleland" κ.α.

1976 Οι Boston κυκλοφορούν στην Αμερική το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Boston". Γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως τα "More Than a Feeling", "Peace of Mind", "Rock & Roll Band" κ.α. Το άλμπουμ κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την τρίτη θέση του Billboard 200 και μέχρι το 2003 είχε γίνει 17 φορές πλατινένιο.

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους,

τον Θύμιο Παπαδόπουλο (πνευστά)
τον Θοδωρή Οικονόμου (πιάνο)
& την Άννα Λινάρδου (τραγούδι)

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011, 9:00 μ.μ.

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και το Μίλτο Πασχαλίδη φέτος το καλοκαίρι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μιας και αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.
Τρεις μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός και υπέροχος. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τον έναν ακροβάτη μεταξύ της ροκ και της παράδοσης, επίσης τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη. Κι οι τρεις μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό.
Στην παράστασή τους συμβάλλουν καθοριστικά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος, που παίζει με εξαιρετική δεξιοτεχνία δεκάδες πνευστά, ο Θοδωρής Οικονόμου, ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες της νεότερης γενιάς, συνθέτης και ο ίδιος και η Άννα Λινάρδου, μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, που με την ιδιαίτερη φωνή της, αποδίδει με ευαισθησία αγαπημένα τραγούδια.
Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί μουσικές και τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου, του Μίλτου Πασχαλίδη αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος, ο Χρήστος και ο Μίλτος εκτιμούν ιδιαίτερα. Φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στον Νίκο Καββαδία όχι μόνο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Αυτά τα τραγούδια, αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της κάθε εμφάνισης του Θάνου Μικρούτσικου, ολοκληρώνουν το ταξίδι απογείωσης .


Τιμές εισιτηρίων: 15 €,
Προπώληση εισιτηρίων:
• Cine Πετρούπολις, Λ.Πετρουπόλεως 168 - 210 5012391
(8:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.)
• Περίπτερο στο Δημαρχείο Πετρούπολης
25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη
(Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ)


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΤΡΑΣ

Γιάννης Παλαβούρας
6937 658980

Δωδεκανήσου & Κρήτης 78,
Τ.Κ. 132 31 Πετρούπολη

τηλ: 210 5062166 -5012402
fax: 210 5062166

old time classic rock night - Dj Stamatis Zolindakis

Αύριο 26/8/2011 στις 10:30 μ.μ.


Μία δυνατή classic rock dj βραδιά σε ένα από τα παλαιότερα μπαρ του νησιού μας .
Το El pol στον κάτω Σταλό !!!

Σας περιμένουμε !

Rock on !!
El Pol Bar
Stalos
Chaniá, Greece

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ NEW'S

HIDDEN ORCHESTRA FRIDAY 2 GAGARIN 205 ATHENS!
Εκλεκτική φιλοσοφία μουσικού ταξιδιού, πειραματικές βάσεις, γεύση προόδου, φρεσκάδας και αποκαλυπτικών αισθήσεων.


Το εκπληκτικό ντεμπούτο άλμπουμ των Hidden Orchestra, με τον τίτλο Night Walks, κυκλοφόρησε to 2010 και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την κλασική, την jazz, όλα τα σχήματα και τα μεγέθη της electronica και της dance μουσικής και συνδυάζει την απλότητα και την ειλικρίνεια των folk και rock, με απόλυτη ισορροπία. Όπως είπε και ο DJ Vic Galloway στο BBC Radio 1, "μια μπάντα που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που μπορείτε να δείτε ζωντανά"!!

Η Hidden Orchestra είναι στην ουσία, η ενσάρκωση του καλλιτεχνικού οράματος του Joe Acheson, ενός πολύ οργανίστα, συνθέτη, παραγωγού, sound designer, με κλασική εκπαίδευση βάση το Εδιμβούργο, η μπάντα συνδυάζει δύο drummers και βαθιές μπάσο γραμμές με ισχυρές επιρροές από την jazz και την κλασική μουσική, δημιουργώντας καταπληκτικά κινηματογραφικά τοπία, με έντονη συναισθηματική φόρτιση και προμηνύοντας το μέλλον των κλασικών μουσικών οργάνων, αναδεικνύοντας την ενεργητική πρωτοτυπία με την οποία μιμούνται την ηλεκτρονική μουσική μέσω ακουστικών μέσων.

Το άλμπουμ χρηματοδοτήθηκε από το Scottish Arts Council, επιτρέποντας στον Acheson να διερευνήσει τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες των ιδεών του, χρησιμοποιώντας σε κάθε κομμάτι έξι διαφορετικά drum kits σε κάθε τόνο, πάνω από 100 κανάλια ήχου και άλλες περίπλοκες τεχνικές, επιτρέποντας στους μουσικούς του να απελευθερώσουν όλο το ταλέντο τους, αναμειγνύοντας τα πλούσια φυσικά-ακουστικά στοιχεία με λεπτά ηλεκτρονικά χρώματα.

Ακούγοντάς το Night Walks θα πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκεται σε κάποιο φανταστικό τρένο στον ουρανό, μιας και σε προτρέπει σε αποφυγή της πραγματικότητας και σε ακραία μουσική ονείρωξη. Ίσως σε ξανακάνει και λίγο παιδί και σε στείλει στις πλατείες που κάποτε έκανες τα πρώτα σου μεθύσια.

Ας προετοιμαστούμε λοιπόν να ζήσουμε μια μαγική βραδιά την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Τιμές εισιτηρίων 20 ευρώ προπώληση,
25 ευρώ την ημέρα της συναυλίας

Οργάνωση Παραγωγής
Culture Wave
...............

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων
ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL,
THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,
SKA BANGIES, GAUDI

To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι' αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας - μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.
Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ' όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.
ARK Festival 2011. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
LOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES


ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ
H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Προπώληση 17 ευρώ
Γενική Είσοδος 20 ευρώ
Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17.30
...More Info Soon...

Οι Dub Inc στις 7 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

Μετά από την sold out εμφάνισή τους τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, και για όλους όσους δεν πρόλαβαν να δουν μια από τις κορυφαίες μπάντες της reggae μουσικής σκηνής, οι Dub Incorporation, επιστρέφουν στην πόλη για μία νέα εκρηκτική εμφάνιση!
Στις 7 Σεπτεμβρίου, στην “Τεχνόπολις”, στο Γκάζι, το συγκρότημα που αγκάλιασε το ελληνικό κοινό, είναι και πάλι εδώ, στην αρχή του φθινοπώρου, με αρκετές δόσεις reggae, ισχυρές δονήσεις γαλλο-αλγερινού hip hop και υπόγειας dub.

Το συγκρότημα συστήνεται για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, φέρνοντας μια πνοή φρέσκου αέρα στα δεδομένα της μέχρι τότε γαλλικής reggae σκηνής. Πρόκειται για μια παρέα από φίλους που ένωσαν το πάθος τους για τη μουσική, με καλογραμμένους στίχους, ρυθμό και υπέροχες εναρμονισμένες φωνές!

Οι μουσικές επιρροές των μελών είναι πολλές και διαφορετικές, κάτι που εξηγεί και την αυθεντική τους μουσική, στην οποία βρίσκουμε στοιχεία από παραδοσιακές μελωδίες, hip hop, electro-dub και dancehall.

Η μπάντα μετράει ήδη 13 χρόνια και αμέτρητες εμφανίσεις σ' όλο τον κόσμο, αφού η σκηνή είναι το δυνατό τους χαρτί χάρη στην μοναδική τους ενέργεια. Έχουν κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο και πέρα από τα σύνορα της Γαλλίας, όπως σε Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία κλπ, καθώς καταφέρνουν κάθε φορά αβίαστα να γίνονται "ένα" με το κοινό τους, όπου κι αν το συναντούν.


Το πρώτο τους άλμπουμ “Diversitè’’ κυκλοφόρησε το 2003, ενώ καθιερώθηκαν με το “Dans le décor’’ το 2005 και επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι αποτελούν το καλύτερο συγκρότημα της γαλλικής reggae με το
άλμπουμ ‘’Afrikya’’ το 2008, το οποίο απέσπασε και το πρώτο βραβείο στα ‘’Web Reggae Awards 2008’’.

Έπειτα από 2 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επανήλθαν το 2010 με καινούριο άλμπουμ, το “Hors contrôle’’, έναν συνδυασμό ακριβώς όλων των στοιχείων για τα οποία είναι γνωστοί οι Dub Inc.:καταπληκτικά roots reggae κομμάτια και επαναστατικό πνεύμα!


Τη βραδιά στην “Τεχνόπολις” θα ανοίξουν με το μοναδικό τους τρόπο οι Fundracar. Ένα ελληνικό οκταμελές συγκρότημα που ξεχωρίζει για τις live εμφανίσεις του με μουσικές που χαρακτηρίζονται ως ένα χαρμάνι μαύρης μουσικής κουλτούρας και βαλκανικής εκστατικότητας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι στο Γκάζι για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ένα ανεπανάληπτο και εκρηκτικό live. Υποδεχόμαστε το φαινόμενο Dub Inc!

Also check:
(links από dailymotion)

Ιnfo:
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων («Κεντρική Αυλή», Πειραιώς 100, Γκάζι)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 25 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ: 30 ευρώ


ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Metropolis, Public, Ticket house και στη διεύθυνση www.ticketservices.gr

Επίσης οι DUB INC θα εμφανιστούν σε:

5/9 Ηράκλειο Κρήτης, Τεχνόπολη, Guests: Burger Project – Προπώληση: 15 ευρώ – Ταμείο: 20 ευρώ
8/9 Θεσσαλονίκη, Βαβυλωνία Μύλου – Προπώληση: 22 ευρώ – Ταμείο 26 ευρώ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MAD TV, KOSMOS 93.6, LIFO, AVOPOLIS.GR, MYSPACE.COM, DAILYMOTION.GR, ROCKING.GR, CULTURENOW.GR, MUSICCORNER.GR, REGGAE.GR

Διοργάνωση: On Stage, τ. 210 7475080 www.onstage.gr

SAMAEL - MELECHESH - KEEP OF KALLESIN - IN VAIN - DARK END - MINGUS

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου · 7:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.


26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

topino on stage tour | with emigre live Κουφάλια (31/8)


Τopino on stage with emigre live!!!

Οι εκπλήξεις από το topino δεν τελειώνουν ποτέ!

To topino on stage έρχεται ξανά με το τελευταίο live αυτού του καλοκαιριού... για να σου αφήσει μία τελευταία γλυκιά γεύση στο στόμα.

Ένα μοναδικό live με τους Emigre στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης (στο χώρο του ΚΕΠ) για να αποχαιρετήσουμε μαζί αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή τη Τετάρτη 31 Αυγούστου δείτε live τους emigre στις 22.00, στα Κουφάλια (στο χώρο του ΚΕΠ)

Topino
Your drink… your live!

Κουφάλια
στον χώρου του ΚΕΠ
Koufália, Greece

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ- ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΕΡΚΙΝΗΣ


Μια εικοσαετία που έχει καταγραφεί ήδη, φέρνει τον Σωκράτη Μάλαμα στις πρώτες θέσεις των καλλιτεχνών οι οποίοι όρισαν το ήθος (αλλά και το ύφος) στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Ο Σωκράτης βρίσκεται στην κορυφή δημοφιλίας και δημιουργικότητας όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή, όμως, η κατά μόνας ακρόαση έχει διαφορετική σημασία και διαστάσεις από το διονυσιασμό ενός live, σημειώνουμε ότι ο Μάλαμας παίρνει του δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Κάθε συναυλία, ένα μίγμα από διονυσιακές στιγμές. Κάθε βραδιά, γεμάτη μουσικές, εικονοπλαστικούς στίχους και αφηγηματικά τραγούδια που φλερτάρουν με ηλεκτρισμένους ροκ δρόμους, μπολιασμένους με την δωρικότητα του λαϊκού, αλλά και την εσωτερικότητα της μπαλάντας.

Από τους πρώτους του δίσκους, ¨Παραμύθια¨ και ¨Ασπρόμαυρες ιστορίες¨, έως τον τελευταίο με τίτλο ¨Πέρασμα¨ (σε μουσική δική του, στίχους του Άλκη Αλκαίου και την συμμετοχή της Μελίνας Κανά σε πέντε τραγούδια), ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και τον ακολουθεί εδώ και δύο δεκαετίες με ένταση και πάθος. Το ¨περασμα¨ του Μάλαμα στις καλοκαιρινές νύχτες θα γίνει με τους φίλους μουσικούς του, ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια ¨όπως παλιά¨ και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του Σωκράτη.


Στο τραγούδι: Μαρίνα Δακανάλη

Μαζί του:
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο

Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης: ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής: φωτισμοί
Δημήτρης Κατέβας: επιμέλεια σκηνής
Βασίλης Δρούγκας: επιμέλεια στησίματος ήχου

Ώρα έναρξης: 21:30 μ.μ.

Εισιτήρια: 15 ευρώ γενική είσοδος
10 ευρώ παιδικό (μέχρι 14 ετών)
Σημεία προπώλησης:

Metropolis - Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 33, 2310-250072
Βάρδια live - Θεσσαλονίκη: Καλαποθάκη 10,5ος όροφος 2310-250342
Ξενοδοχείο Οικοπεριηγητής - Κερκίνη: 23270-41450.
Ταβέρνα Εβόρα - Άνω Πορόια: 23270-23395
Φώτο Κλίκ- Σέρρες: Εθν. Αντιστάσεως 5, 23210-23131
Café Kάκτος -Κιλκίς: 6937932754
Αrt vision productions - Δράμα: Θ.Αθανασιάδη 19, 3ος όροφος, 25210-58033

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χάος στο Pukkelpop

Το γνωστό μουσικό ετήσιο φεστιβάλ του Βελγίου κατέληξε σε τραγωδία, μετά την κατάρρευση σκηνής λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός.
Σφοδροί άνεμοι και βροχόπτωση χτύπησαν την περιοχή του Hasselt που γινόταν το φεστιβάλ, με αποτέλεσμα να καταρρέυσει η σκηνή πάνω στο κοινό, την ώρα που εμφανίζονταν οι Smith Westerns.
Η καταιγίδα δεν άφησε όρθιες ούτες τις γιγαντοοθόνες, ούτε και τα δέντρα.
Φυσικά και το φεστιβάλ δεν συνέχισε, ενώ με ανακοίνωση των διοργανωτών, ακυρώνεται ολόκληρο το φεστιβάλ, παρακαλώντας τον κόσμο να αποχωρήσει από το χώρο.
Οι 30 Seconds to Mars, ο Eminem και οι Foo Fighters θα ήταν οι headliners του φετινού Pukkelpop. Συγκεκριμένα, μετά την τραγωδία οι Foo Fighters έγραψαν στο Twitter: “Our hearts go out to everyone affected by the tragic events at Pukkelpop. For information +32 (0) 11 23 97 11.”

Οι νέοι Red Hot Chili Peppers διαθέσιμοι για streaming!

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, το I’m With You των Red Hot Chili Peppers, είναι διαθέσιμο για ακρόαση μέσω iTunes.
H μπάντα κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ από το 2006, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Μέχριτότε μπορείς να πάρεις μια ολοκληρωμένη γεύση κάνοντας κλικ εδώ.



Μια μέρα μετά, στις 30/8, οι RHCP θα παίξουν live ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ (και όχι μόνο) στην Κολωνία της Γερμανίας. Το event θα προβληθεί ζωντανά μέσω δορυφόρου, σε διάφορες κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο, με εικόνα υψηλής ανάλυσης!
Πως σου φάινεται το νέο άλμπουμ;

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς
Ο «Αόρατος Άνθρωπος» !
Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου
Δευτέρα 29 Αυγούστου, Ώρα 21.00


Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στη συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου, την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 21.00. Ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί...αόρατος!

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον πολυμήχανο πιανίστα Κωστή Χριστοδούλου), θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.
Οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα...

Δευτέρα 29 Αυγούστου
Ώρα: 21.00

Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου
Λεωφόρος Βεΐκου & Αναγεννήσεως,
Γαλάτσι
210-2143317

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ
.................

UrbanStyleMag presents Genial "Nino Santos & Lightem"


03/09 USM Presents Genial
Line Up:
Nino Santos & Lighem (Monique Musique / Tapas)
Stel F (Genial)

Location. Drazel, Athens
Free Entrance
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Persefonis 31 & Iakxou, Gazi, 11854 Athens, Greece
..................

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Με όνομα εμπνευσμένο από το διάσημο beach bar του Miami, Cantina Fiesta, στη θέση του παλιού Bahia,σας περιμένει σε έναν all day αισθησιακό και φιλικό χώρο μετατρέποντας την καθημερινότητα σας σε ΑΠΟΛΑΥΣΗ...!!


Το Cantina παρουσιάζει από τo Σάββατο 9 Ιουλίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 27/8/2011 στις 18.00 το απόγευμα , τον Διονύση Σχοινά σε ένα LIVE UNPLUGGED όπως δεν τον έχετε συνηθίσει!

Μαζί με τον Διονύση Σχοινά ο Κώστας Λαϊνάς (στο πιάνο) σε ένα μουσικό ταξίδι της ελληνικής pop, rock αλλά και της λαϊκής σκηνής που θα σας μαγέψει και θα σας ξεσηκώσει!

Πλέον τα βράδια του Σαββάτου αποκτούν... Unplugged διάθεση στον ζεστό και καλοκαιρινό χώρο του Cantina στη Μύκονο!

CANTINA
Beach Bar- Restaurant
Kαλό Λιβάδι Μυκόνου
τηλ.κρατήσεων :222890.72185
..................


Ο ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
στο 9ο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Ανοιχτό Θέατρο
…μια συναυλία απ’ τον ουρανό της Κρήτης.

Ο Ψαραντώνης με το συγκρότημά του θα δώσει μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βείκου, στο δήμο Γαλατσίου.
Ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) αποτελεί τη σύγχρονη προσωποποίηση της κρητικής μουσικής παράδοσης! Με το δικό του, αφοσιωμένο κοινό, το οποίο τον υποδέχεται με ξεχωριστή θέρμη σε κάθε του εμφάνιση και με παγκόσμια αναγνώριση μέσα από συμμετοχές σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ, καταφέρνει να μεταφέρει ολόκληρο τον πολιτισμό της Κρήτης μέσα από τις δοξαριές της λύρας του...
Μαζί του η Νίκη Ξυλούρη, μια τραγουδίστρια που ερμηνεύει με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο, έχοντας ως αφετηρία της το παραδοσιακό τραγούδι...
H μουσική παράσταση περιλαμβάνει τις σημαντικότερες επιτυχίες τους και παραδοσιακά κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο Ψαραντώνης μπορεί να ερμηνεύσει με τη λύρα του, αλλά και κομμάτια από τις δύο τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές, το «Να ‘χεν η θάλασσα βουνά», που κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2007 με τη συμμετοχή της Νίκης Ξυλούρη, σε παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα για την Αll Τogether Νow Records και το «Ρsarantonis & the Εnsemble Χylouris», μια παραγωγή της γερμανικής δισκογραφικής εταιρείας Νetwork Raki Records.
Συντελεστές : Ψαραντώνης - τραγούδι, λύρες, μαντολίνο, τζουράς, Νίκη Ξυλούρη – τραγούδι, μπεντίρ, στάμνα, Χαράλαμπος Ξυλούρης – λαούτο, ούτι, Νεκτάριος Κοντογιάννης – λαούτο.


Ανοιχτό Θέατρο, Άλσος Βεικου
Πόρτες: 20.30
Είσοδος : 10 ευρώ
Προπώληση : δημαρχείο Γαλατσίου

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης Σάββατο 27 Αυγούστου στην παραλία Αρτέμιδος

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σάββατο 27 Αυγούστου

στο cafe «Σαμπάχ»
στην παραλία Αρτέμιδος


Ο Μίλτος Πασχαλίδης επισκέπτεται την Αρτέμιδα το Σάββατο 27 Αυγούστου.
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του «Ξένιου, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.
Έχοντας μαζί του τη Μιρέλλα Πάχου στο πιάνο, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..

Cafe Σαμπάχ
Τριάινης 2, παραλία Αρτέμιδος
(απέναντι από το ΚΕΠ Δήμου Αρτέμιδος)
2294083207
.................

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
“Το παιχνίδι παίζεται… Σε όλη την Ελλάδα…”
Προπωλήση 12 euro!


Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για να ζωντανέψει τις βραδιές μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!
Και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης πιο επίκαιρος από ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει με όμορφες μελωδίες τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…
Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη , που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»
Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!!!!

Προπώληση
Δημαρχείο Πετρούπολης
Κινηματογράφος Cine Petroupoli
Public Συντάγματος
....................

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΝΙΣΗΣ - LIVE @ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 26/8 & 27/8
Ο Γιώργος Καπνίσης την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Αυγούστου στη Ζάκυνθο!!!! Τα σπάει τραγουδάει και γουστάρει... στην γνωστή πια ανατρεπτική ακουστική μέθοδο του!!!!

... αν δε το δεις, δε το πιστεύεις!!!

Κιθάρα: Τόλης Λυμπερόπουλος
Βιολί: Τριαντάφυλλος Βαβάτσικος


Ο Γιώργος Καπνίσης ,επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια (Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) στήνει ΧΟΡΟ και σας παρουσιάζει την ΚΥΡΑ ΤΟΥ...
Τραγούδια που ξεκινούν από τον rock 'n' roll πλανήτη του 60, χορεύοντας φτάνουν στα ανέμελα τέλη του 80 και καταλήγουν στο σήμερα αψηφώντας το «λούκι» και τα κάνουν όλα «λίμπα» με ένα συναίσθημα αγνής και ευαίσθητης αγάπης που χαρακτηρίζει μέχρι και τα πιο σκληρά από τα 10 τραγούδια του album.
Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βραβεύτηκε στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας 2010 με το 2ο Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού και ο ερμηνευτής του Γιώργος Καπνίσης με το 3ο Βραβείο Ερμηνείας, ένω ήδη απέσπασε μια θέση στον τελικό του 2ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του γνωστού μουσικού portal www.MusicHeaven.gr.
Μετά από την ΚΥΡΑ το λόγο παίρνει η ολόφρεσκη διασκευή, από το Βασίλη Σταμάτη, του γνωστού τραγουδιού του Άκη Πάνου «ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» με τους πρωτότυπους στίχους που φρόντισε και έκοψε η λογοκρισία και τραγουδήθηκαν από το Γρηγόρη Μπιθικώτση (ίσως τους κόψει και σήμερα!!!).
Μέσα στα τραγούδια ξεπετάγεται και μια νέα ακυκλοφόρητη σύνθεση του Λάκη Παπαδόπουλου με τίτλο «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ» που δε θα μπορούσε να μη κουβαλάει όλα τα στοιχεία του δημιουργού της.

ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4 - ΤΕΡΜΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΤΗΛ. 6982850960
...............

ELLI PASPALA - TAKIS FARAZIS || RAINBOWS, MOONS & BICYCLES live @ PAPAGOU
Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2011

Έλλη Πασπαλά - Τάκης Φαραζής
Rainbows, Moons and Bicycles (R’m’B)
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 20.45
στο Κηποθέατρο Παπάγου (Οδός Κορυτσάς, 6η στάση)



Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού υποδέχεται την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη σε αμερικανικά standards και όχι μόνο, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Είκοσι χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι δυο τους στη σκηνή, η αισθαντική ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης της τζαζ, «συνεργούν» σε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μάς έχουν συνηθίσει.

Με τραγούδια όπως το Somewhere over the Rainbow, Moonriver και Broken Bicycles να ακούγονται δίπλα στο Cry me a river, Nature boy και Someone to watch over me, δημιουργούν αλυσιδωτές εκρήξεις όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με όπλο τους μόνο μια φωνή κι ένα πιάνο και συμμάχους τους τούς Tom Waits, Van Morrison, Joni Mitchell, Leon Russell, Rufus Wainwright, Henry Mancini, George Gershwin και Cole Porter.

Η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής κλείνουν το μάτι στο μουσικό παρελθόν τους, δίνοντας ξανά ραντεβού μαζί του στις 16/8 στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε ένα ταξίδι αναγέννησης μέσα από ήχους νοσταλγίας, με όχημα πάντοτε το ποδήλατο, προορισμό το φεγγάρι και διαδρομή το ουράνιο τόξο.


Πληροφορίες – Προπώληση Εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Δημοτική Κοινότητα Παπάγου – Γραφείο Φεστιβάλ
Αναστάσεως 90, Τηλ.: 213 2027186-7 (Εργάσιμες ημέρες: 08:00 – 14:00)
Κατάστημα ΔΑΝΑΟΣ
Μεσογείων 230 – Χολαργός, Τηλ.: 210 6528301 & 3 (Εργάσιμες ημέρες & ώρες)
Ταμείο Κηποθεάτρου
Τηλ.: 210 6520412 (την ημέρα της παράστασης από τις 6.30 μ.μ.)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ LIVE - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ - ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
ΝΕΟ CD " ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ "
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ.


Δύο χρόνια μετά την πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, ο Δημήτρης Λιόλιος επανέρχεται με τα " ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ " Ανανεωμένος, με ιδιαίτερο ήχο και καυστικό στίχο,που ανταποκρίνεται στα " χρώματα" των καιρών μας...
Αυτή η νέα δουλειά, περιλαμβάνει τραγούδια του με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο.Οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου, ενώ έχει συνεργαστεί στο " ΞΩΤΙΚΟ" με την πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη στιχουργό Βασιλική Μόφορη, τον Μάνο Σφυράκη στο Humble Heart και την Kate Lynn στο Gotta get to you...Επίσης, μια συνεργασία έκπληξη με το hip hop ντουέτο από το Miami,τους Ghostblack & Sandy στο τραγούδι PUT YA GUNS DOWN όπου ο ελληνικός με τον αγγλικό στίχο συνυπάρχουν αρμονικά για να στηρίξουν το ξεχωριστό μήνυμα του τραγουδιού...
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου,στη μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ STAGE ο Δημήτρης Λιόλιος παρέα με το μουσικό του σχήμα θα παρουσιάσει το νέο δίσκο αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από παλιότερες δουλειές του όπως και χαρακτηριστικές για το μουσικό του ύφος διασκευές, σε τραγούδια ξένων καλλιτεχνών...Μια παρουσίαση, λίγο διαφορετική καθώς όλα αποσκοπούν σε μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά...

ΡΥΘΜΟΣ STAGE
Μαρίνου Αντύπα 38 - Ηλιούπολη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210975006



Το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Λιόλιου αποτελούν οι:
Γιώργος Τσιούτσιας - Keyboards, Synthesiszers
Θοδωρής Μωραίτης - Μπάσο, Φωνητικά
Γιάννης Μακρίδης - Drums, φωνητικά
Κώστας Πολυχρονίου - Ηλ. κιθάρα

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Θέρμης Δρώμενα 2011» ΦΕΣΤΙΒΑΛ

«Θέρμης Δρώμενα 2011»
20 Αυγούστου - 25 Σεπτεμβρίου

Πιστοί στις γενικές αρχές μας παρουσιάζουμε και φέτος το φεστιβάλ του Δήμου Θέρμης μια πολιτιστική πρόταση γεμάτη με συναυλίες και δρώμενα.
«Θέρμης Δρώμενα» στο νέο Δήμο Θέρμης ( Βασιλικά – Θέρμη – Μίκρα )

Κάθε γωνιά του δήμου ( 17 διαμερίσματα) μετατρέπετε σε εστία παραγωγής πολιτισμού.

Παραγωγή και προαγωγή εκδηλώσεων πολιτισμού που αποτελούν για το πολιτιστικό κέντρο Δήμου Θέρμης μια από τις σημαντικότερες προσφορές προς τους πολίτες.
Ιδιαίτερα σήμερα με τη συνεχή επιδείνωση της οικονομίας ο πολιτισμός μπορεί να αποτελεί μια «έξοδο» διαφυγής, μια δύναμη που θα μας εμπνεύσει και θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις επερχόμενες δυσκολίες.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή, νέα παιδιά με ενδιαφέρουσες προτάσεις , παραστάσεις καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους
Ο πολιτισμός στο Δήμο Θέρμης αποτελεί μια ζωντανή οντότητα που διαρκώς εξελίσσεται!

Για φέτος προτείνουμε μοναδικές συναυλίες στο Φράγμα της Θέρμης :


Τετάρτη 24 Αυγούστου ο Κωστής Μαραβεγιας και η μπάντα του , Maraveyas Ilegal.

Τετάρτη 31 Αυγούστου «Συνάντηση των εθνών» χορευτές από τη Σιβηρία και τη Σερβία συναντούν παραδοσιακούς Έλληνες χορευτές από την Κρήτη .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μας καλεί σε μια γιορτή τραγουδιών.

26 και 27 Αυγούστου Γιορτή σταφυλιού στο Κατω Σχολάρι και το Νέο Ρύσιο με όμορφες λαϊκές στιγμές , παραδοσιακά χορευτικά , γευσιγνωσία κρασιών και σταφύλια .

Παραστάσεις καραγκιόζη και μαριονέτας για τους μικρούς μας φίλους , “Street Mode” γιορτή νεολαίας με φεστιβάλ γκράφιτι , θεατρικές ομάδες σε παραστάσεις για όλους , ανοικτές εκδηλώσεις με μουσική σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.


Για περισσότερες πληροφορίες – φωτογραφίες
Νίκος Θεοδωράκης 6945 037527

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα :

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

20/8 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Γιορτή Γάλακτος/Παραδοσιακά προϊόντα από γάλα /
( Μουσική από την ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ)
21/8 ΘΕΡΜΗ Πλατεία / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γ. Χατζή.
21/8 ΤΡΙΑΔΙ Μουσική βραδιά στην Αυλή του δημοτικού σχολείου Μουσική Κομπανία Μπουλούκι
22/8 ΤΡΙΑΔΙ Πάρκο / Μαριονέτες με την ομάδα «Νευρόσπαστον»
22/8 ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ Θεατρική Παράσταση ( Ομάδα Θεάτρου Τριλόφου)
«ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ» του Δ. Βυζάντιου
23/8 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γ. Χατζή.
23/8 Νέα Ραιδεστός / Πάρκο «Ανέμη» Μουσική Βραδιά με το συγκρότημα «ΣυνΩδηποροι»
24/8 ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ / Συναυλία Μαραβεγιας ILEGAL/Γεν. Είσοδος 10 Ευρώ.
25/8 ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ / Θεατρική Παράσταση ( Ομάδα Θεάτρου Τριλόφου)
«ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ» του Δ. Βυζάντιου
25/8 ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ / Πάρκο Ανέμη / Μαριονέτες με την ομάδα «Νευρόσπαστον»
26/8 ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ Στο K . ΣΧΟΛΑΡΙ / Έκθεση σταφυλιού/
Ορχήστρα με την Άννα Ζήση και τον Δ. Κεχαγιά
26/8 ΒΑΣΙΛΙΚΑ / Πλατεία Χάνια / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γ. Χατζή.
27/8 ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ / Έκθεση σταφυλιού /
Μουσική 3 Κυρίες με Ρεμπέτικα Παραδοσιακά και Λαϊκά /
Τραγουδούν Σ. Εμφιετζη – Φ. Βελεσιωτου – Μ. Λουλακη )
28/8 ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ / Τοπική γιορτή με ορχήστρα και παραδοσιακά δρώμενα
28/8 Αγ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ / Μαριονέτες με την ομάδα «Νευρόσπαστον»
29/8 ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ Τοπική γιορτή με ορχήστρα
και παραδοσιακά δρώμενα Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γ. Χατζή.
29/8 ΠΛΑΓΙΑΡΙ / Πάρκο /Μουσική συναυλία / Αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία
Δημήτρης Νικολούδης-Μαρία Φωτίου- Γιάννης Τσολακίδης
30/8 ΦΡΑΓΜΑ / «Συνάντηση Εθνών» /Παραδοσιακές χορευτικές ομάδες
από τη Σιβηρία - Σερβία - Κρήτη / Είσοδος ελεύθερη
30/8 ΒΑΣΙΛΙΚΑ Θεατρική παράσταση Οραματιστές «Μικροαστικά» Κηλαηδόνη – Νεγρεπόντη.
30/8 ΚΑΡΔΙΑ / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γ. Χατζή.
31/8 ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ / Συναυλία Θανάσης Παπακωνσταντίνου / Είσοδος 15 Ε

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

01/9 ΤΡΙΛΟΦΟΣ / Παλιό δημοτικό σχολείο /Θεατρική παράσταση
Θεατρικό εργαστήρι Οραματιστές «Μικροαστικά»
01/9 ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ / Χώρος ΚΑΠΗ / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Χ. Στανίση
02/9 ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ / 1ο Δημοτικό σχολείο /
Θέατρο με το Θεατρικό εργαστήρι Οραματιστές «Πιστεύεις στα όνειρα;»
02/9 ΣΟΥΡΩΤΗ/ Πλατεία / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Χ. Στανίση
03/9 ΒΑΣΙΛΙΚΑ /Πλατεία Χάνια/
Αφιέρωμα στους Ρεμπέτες Βασιλικών /Ορχήστρα Φωτεινής Βελεσιώτου .
03/9 ΤΡΙΛΟΦΟΣ/ Παλιό δημοτικό σχολείο / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Χ. Στανίση
04/9 ΣΟΥΡΩΤΗ/ Θέατρο με το Θεατρικό εργαστήρι Οραματιστές «Πιστεύεις στα όνειρα;»
04/9 ΤΡΙΛΟΦΟΣ/ Καπη / ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ Λαογραφικός Σύλλογος Ν.Ρυσιου
05/9 ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ / Αφιέρωμα Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
05/9 ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ / Μουσική βραδιά με την ορχήστρα Ν. Ρέγκος «Ορτσα ρε..»
05/9 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / Μαριονέτες με την ομάδα «Νευρόσπαστον»
05/9 ΘΕΡΜΗΣ | Δημοτική Πινακοθήκη | Εγκαίνια Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης |
«Παίζοντας με την Γεωμετρία στην τρίτη διάσταση -
διερευνώντας τα όρια της τέχνης» | Τμήματα Εικαστικών Π.Κ.Θ.
06/9 ΛΑΚΚΙΑ / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Χ. Στανίση
07/9 ΚΑΡΔΙΑ / «ΕΥΜΕΝΕΙΑ» / Τοπική γιορτή με μουσική και τοπικά δρώμενα.
07/9 ΘΕΡΜΗ /Πλατεία / Ορχήστρα σαξοφώνων δημοτικού Ωδείου Θέρμης «ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΣΑΞ»
08/9 ΚΑΡΔΙΑ /«ΕΥΜΕΝΕΙΑ» / Τοπική γιορτή με μουσική και τοπικά δρώμενα.
08/9 ΤΡΙΑΔΙ / Θέατρο Ομάδα Σουρωτής «Ο Βιολιστής στη στέγη»
09/9 ΠΛΑΓΙΑΡΙ /Πάρκο / Καραγκιόζης με Γ. Χατζή / Φιλαρμονική Μίκρας /
10/9 ΣΟΥΡΩΤΗ /Πλατεία / Μουσική βραδιά με τη συνεργασία
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Παίζουν οι «Παλιοί Διαβάτες» .
10/9 ΠΛΑΓΙΑΡΙ / Πάρκο/ Θέατρο Ομάδα Σουρωτής «Ο Βιολιστής στη στέγη»
10/9 Γιορτή συλλόγου ΜΑΝΔΡΙΤΣΙΩΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΘΕΡΜΗΣ
11/9 ΒΑΣΙΛΙΚΑ / Πλατεία Χάνια / Γιορτή Νεολαίας / Ν . ΖΙΩΓΑΛΑΣ On The Road
11/9 ΘΕΡΜΗ Πλατεία / Δημοτική Φιλαρμονική Θέρμης /
11/9 ΣΧΟΛΑΡΙ / Παράσταση Καραγκιόζη με τον Χ. Στανίση
16/9 ΘΕΡΜΗ / Πλατεία / Γιορτή Νεολαίας / συναυλία με τους Ρεφλεξιονς
Πρόσκοποι / ΜΚΟ / Φώτο Έκθεση Στέλιος Μουστακαλής /
17/9 ΘΕΡΜΗ |1ο Δημ. Σχολείο| «Σταυρ’τκα 2011»| Σωματείο «Παναγία Σουμελά» Θέρμης
18/9 ΘΕΡΜΗ / Πλατεία / Γιορτή Νεολαίας / STREET MODE FESTIVAL
24/9 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / Γιορτή για το Σπανάκι / Γευστικές πίτες /
Μουσική βραδιά με τα «Χάρτινα Φεγγάρια» του Ανδρέα Καραδημήτρη.
Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας /
25/9 ΘΕΡΜΗ / Πλατεία / Σκακιστική εκδήλωση για παιδιά και όχι μόνο… / Τμήματα Σκάκι Π.Κ.Θ.

Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης
Καραολή-Δημητρίου & Καπετάν Χάψα
Θέρμη
τηλ.+302310463423

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ιεράπετρα!

Γιάννης Χαρούλης
Ιεράπετρα, Κρήτη
Δευτέρα 22 Αυγούστου

Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τις sold out εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου ξεκινάει από την Αθήνα και την καλοκαιρινή του περιοδεία. Παίζει τα καινούρια του τραγούδια με τον καινούριο του ήχο για πρώτη φορά σε μια ανοιχτή συναυλία σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας γεμάτο με τα τραγούδια που μπορούν να είναι τραγούδια της ζωής μας.

Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια από το καινούριο του album και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένα του τραγούδια από το εξωτερικό και όπως σε κάθε του πρόγραμμα επιλέγει τραγούδια συνθετών και τραγουδοποιών για να τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Σε αυτή την καλοκαιρινή του βόλτα στην Ελλάδα έχει σκοπό να μας κάνει όλους μια παρέα. Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται. Μια από τις σημαντικότερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, συνεχίζει να πορεύεται στον δρόμο του τραγουδιού των πραγματικών αισθημάτων έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που τον ακολουθεί πιστά επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές.


Ώρα έναρξης: 21.30
Τηλ. επικοινωνίας: 6946003339

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€,
Ταμείο: 15€ (γενική είσοδος),
παιδιά μέχρι 12 ετών: ελεύθερη είσοδος, Α.Μ.Ε.Α.: ελεύθερη είσοδος

Σημεία προπώλησης:
Ιεράπετρα: PROGRESSIVE (Ντίνος Αγιασοφίτης),
Μακρύς Γιαλός:
ανθοπωλείο FLERIA (Εύας Τζανάκη) και στο μαγαζί με τουριστικά είδη του Χάρη Συντιχάκη

Διοργάνωση:
Πολιτιστικός Σύλλογος Ορεινού Ιεράπετρας

Ο Μιχάλης Εμιρλής Cafe Νέον, Νάουσα

Δευτέρα 22 Αυγούστου
".....Είμαι εδώ, είμαι εδώ ναι μωρό μου για σένα.....", και ο Μιχάλης Εμιρλής καλωσορίζει το κοινό της Νάουσας.

 Άκρως ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός ερμηνεύει προσωπικές του επιτυχίες όπως "Νιώθω το τέλος να πλησιάζει", "Κάμπια", "Πίπα της ειρήνης", "Τζερόνυμο" κάνοντας πάντα μια ιστορική αναδρομή στο πως γράφτηκε το κάθε κομμάτι ,καθώς είναι συνθέτης και στιχουργός παράλληλα με την ερμηνευτική του ιδιότητα. Είναι επικοινωνιακός , άμεσος με το κοινό του, κάνει πλάκες μαζί τους, λέει ακόμα και ανέκδοτα επί σκηνής , παρασύρει το κόσμο και τους ξεσηκώνει ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα, μας παρουσιάζει κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο "Φωτιά στα Παραμύθια", ενώ δε παραλείπει να ερμηνεύσει και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών που αγαπά ιδιαίτερα.

Ο Μιχάλης Εμιρλής, θα προσπαθήσει να μετατρέψει απο ένα συνηθισμένο σε ένα άκρως ξεσηκωτικό και διασκεδαστικό βράδυ Δευτέρας για όσους βρεθούν μαζί του!


Cafe Νέον
Νάουσα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22