ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση Δίσκου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος «Ένας Τρελλός» @ Σταυρός του Νότου Plus Πέμπτη 24 Οκτώβριου

«Ένας Τρελλός» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί με Δώρο Δημοσθένου, Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ισαάκ Σούση, Δημήτρη Σταρόβα, Μπαμπή Στόκα, Γιώργο Χατζή, AnimaCorda, Chu cho s.h.s
@Σταυρός του Νότου Plus
Πέμπτη 24 Οκτώβριου

Την Πέμπτη 24 Οκτώβριου στο Σταυρό του Νότου Plus, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του νέου του album «Ένας Τρελλός» σε μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση με καλεσμένους τους: Δώρο Δημοσθένους, Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ισαάκ Σούση, Δημήτρη Σταρόβα, Μπαμπή Στόκα, Γιώργο Χατζή, AnimaCorda, Chu cho s.h.s
Σχεδόν πέντε χρονιά μετά το «Γαμώ την Καταδίκη μου», ολοκληρώθηκε το album «Ένας Τρελλός». Ένας δίσκος κολεκτίβα ανθρώπων, εμπειριών, συναισθημάτων και ήχων οπού η πρόζα και το τραγούδι συνυπάρχουν αρμόνικα. Από την Ιταλία και την Κορέα μέχρι την Ελλάδα, η ιστορία του δίσκου «Ένας Τρελλός» και πολλές άγνωστες πτυχές του που θα ξεδιπλωθούν σε μια μοναδική βραδιά.
Για να γιορτάσουμε λοιπόν τον ερχομό του νέου δίσκου, ανεβαίνουμε στην σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση. Παίζουμε ολόκληρο το νέο υλικό, το μπλέκουμε με τραγούδια που αγαπάμε και προσκαλούμε όλο τον κόσμο να μοιραστεί την χαρά μας.

Σταυρός Του Νότου - Plus 
Διεύθυνση: Φραντζή & Θαρύπου 35
Τηλέφωνο: 210 9226975
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος:10€ με μπύρα ή κρασί

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Distortion Tamers -Live in Athens October 12th,Salonica October 19th

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Distortion Tamers -Live in Athens October 12th,Salonica October 19th

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

MOYΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ FRIK ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.....
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16:00-18:00

"Αόρατη πόλη" του Ισαάκ Σούση Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Αρχιτεκτονική

"Αόρατη πόλη"

του Ισαάκ Σούση

Κυριακή 20 Οκτωβρίου - Αρχιτεκτονική

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Κότσιρας  Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος 

Φοίβος Δεληβοριάς - Νατάσσα Μποφίλιου  Παντελής Αμπαζής - Δημήτρης Τάρλοου


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι  . Ο στιχουργός Ισαάκ μας παρουσιάζει την “Αόρατη πόλη” του, μια τρίωρη συναυλία βασισμένη  στα τραγούδια του αλλά και στα ποιηματά του. 
       Τραγούδια σπάνιας εσωτερικότητας όπως ο “Νότος”, μέχρι εν βρασμώ σχολιασμού της επικαιρότητας όπως το “δυνατό” πρόσφατο  “Μια συνηθισμένη μέρα” του Μαχαιρίτσα, μην παραβλέποντας και την ευδιάθετη πλευρά του Ισαάκ που μας χαρίζει  μοναδικά “ενωτικά” τραγούδια σαν το “Έλα ψυχούλα μου” αλλά και καινούργια τραγούδια που αποκαλύπτουν την ανήσυχη και πάντα ευαίσθητη αντίληψη του δημιουργικού στιχουργού.
 Για το διαφορετικό αυτό πρόγραμμα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους οι συνεργάτες του Ισαάκ Σούση,  πρωτοστατεί φυσικά ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, και κοντά του ο Γιάννης Κότσιρας, και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μια νέα σημαντική συνεργασία από την οποία προέρχεται και το τραγούδι “Αόρατη πόλη” το οποίο ονομάζει την  μουσική αυτή παράσταση  αλλά δίνουν το παρόν και  αγαπημένοι φίλοι, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου  και ο Παντελής Αμπαζής. Στο ποιητικό κομμάτι της βραδιάς ο ξεχωριστός Δημήτρης Τάρλοου.
Μια τραγουδιστική φαντασμαγορία λοιπόν η “Αόρατη πόλη” του Ισαάκ Σούση την Κυριακή 20 Οκτώβρη  στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι. 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live
Ελασιδών 6, Γκάζι 
(Από Πειραιώς 106 - Στάση Μετρό: Κεραμικός)
http://www.arhitektonikilive.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-9014428,210-3420842, 6978185871
Είσοδος: 12,00 € (με κρασί ή μπύρα)
Τιμή ποτού: 7,00 € - κρασί, μπύρα: 5,00 €
Τιμή φιάλης ποτού: 90,00€ - κρασιού 45,00€
Ώρα προσέλευσης: 20:30


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

*HASTA BANANA* LIVE (Pop & Rock, Reggae, Funky, Jazz & Swing, Latin)

To Σάββατο, 12 Οκτωβρίου (22:00) οι Hasta Banana σας περιμένουν στο Vinilion.!!!
Τα μέλη:
Κάρολος Κακαράς - κιθάρα / ηλεκτρονικά / τραγούδι
Βασίλης Σαλτίκης - σαξόφωνο
Στέλιος Ζαχαρίου - congas / ηλεκτρονικά κρουστά / φωνητικά


Το όνομα HASTA BANANA (άστα μπανάνα) είναι παράφραση της Ισπανικής φράσης ‘’Hasta Mañana’’ (άστα μανιάνα), που σημαίνει, ‘’Μέχρι Αυριο’’. 

Πρωτοακούστηκε σαν όνομα στο Λονδίνο το 1988, όταν ιδρύθηκε από τον Κάρολο Κακαρά και ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σαν latin συγκρότημα. 

Με την επιστροφή του Κάρολου στην Αθήνα, το 1990, το γκρουπ πλαισιώθηκε από νέους μουσικούς. Έκτοτε έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μαγαζιά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της επαρχίας. Έχουν αναλάβει επίσης τη μουσική κάλυψη εκδηλώσεων και promotions προϊόντων.

Με το πέρασμα του χρόνου οι Hasta Banana εμπλούτισαν το μουσικό ύφος του συγκροτήματος για το λόγο του ότι είναι παλιοί ροκάδες και τζαζίστες. Το αποτέλεσμα ήταν το συγκρότημα να έχει ένα ποικίλο ύφος και να ακούγεται στην Αθήνα και την επαρχία σαν latin συγκρότημα, rock συγκρότημα, pop συγκρότημα, funky συγκρότημα, jazz & swing συγκρότημα, reggae συγκρότημα.

ΩΡΑ 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 3 ΕΥΡΩ 
ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ 2,50 ΕΥΡΩ
ΠΟΤΟ 6,00 ΕΥΡΩ

20/10 ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ - ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ Βarωδος LIVE bar

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ 
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
Barωδος LIVE bar
Θεσσαλονίκη
Προσέλευση: 22:00 

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλείονταν στα live τους

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

8/10 ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ-ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ @ ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ ΚΑΒΑΛΑ

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ 
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ

ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ
ΚΑΒΑΛΑ
Προσέλευση: 22:00 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή. 
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλείονταν στα live τους.


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Οι «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» επιστρέφουν στο BAT CITY στις 26 Οκτωβρίου 2013

Θα μας κάνουν να νιώσουμε πάλι παιδιά μέσα στην «Μαγική Αυλή» τους, σε συνδιασμό με το δυναμικό τους ρεπερτόριο και αγαπημένες διασκευές, όπως και δικά τους τραγούδια από την διαδυκτιακή τους κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2012. Το «Loving You Is Easy», ένα τραγούδι που κέρδισε σε διαγωνισμό το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ έχει ξεχωρίσει σε αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδος και εξωτερικού και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Οι «Ορίζοντες» έχουν στο ενεργητικό τους την διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 2002GR και Ηλία Ασβεστόπουλου «Μαγική Αυλή», η οποία είναι μέσα στην 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που κυκλοφόρησε αρχές 2013.

Οι «Ορίζοντες» είναι ένα σχήμα, που απέδειξε, ότι ήρθε για να μείνει.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ...!!!

Bat City
Λ. Αλεξάνδρας  11
Πεδίον του 'Αρεως
Αθήνα

Doors Open 22.00