ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

OMBAMA
PISTEBOYME OTI OLA EINAI MIA KALOSTIMENH EPIXIRISH GIA TOYS LIGOYS.
OPLA 8A SINEXISOUN NA POYLIOYNTE GIATI OI BIOMIXANIES PREPEI NA TA POYLISOYN KAI NA KATANALO8OYN.
NARKOTIKA KAI PALI 8A POYLIOYNTAI GIATI EINAI O DIKOS TOYS ASSOS STO MANIKH TOYS.
OPOTE AN8RWPOI 8A SINEXISOYN NA SKOTONONTAI GIATI GIA AYTOYS EIMASTE PARAPOLOI PIA PANO STHN GH KAI DEN MAS XWRAEI.
KAI TO XRWMA STO DERMA DEN EXEI KAMIA SXESH ALWSTE OLOI PRASINIZOYME APO TO KAKO MAS WRES WRES!
FILE ANARWTISOY TI PREPEI NA GINEI OTAN GIA PROEKLOGIKH EKSTRATIA KSODEBONTAI EKATOMIRIA KAI DIPLA MAS H PINA 8ERIZEI.
TI KANOYME OMWS? APLA EIMASTE TA PROBATA POY MAS KSEZOYMIZOYN KAI EPIBIONOYN AYTOI.
PISO APO AYTON YPARXOYN TERASTIA SINFERONTA ETAIRIES ME XRIMA KAI ANARWTISOY AN TELIKA KAI AYTOS YPAKOYEI SE KAPIOYS ALLOYS.
ME LIGA LOGIA O FILOS MAS 8ELEI NA TO PEI KAI DEN TO LEEI!
(O SOSWN TON EAYTO TOY SO8ITO)

Αστεροειδής αναποδογύρισε τη Σελήνη

Μια νέα γαλλική επιστημονική μελέτη υποστηρίζει ότι το πλήγμα που δέχθηκε η Σελήνη από έναν τεράστιο αστεροειδή πριν περίπου 3,9 δισ. χρόνια, λίγο μετά τη δημιουργία της, την αναποδογύρισε κατά 180 μοίρες, γυρνώντας πλέον προς τη Γη μια διαφορετική πλευρά από αυτήν που σήμερα «βλέπει» προς εμάς.
Οι σχετικές τροχιές περιφοράς της Γης και του δορυφόρου της είναι τέτοιες που μόνο η μια πλευρά της Σελήνης -πάντα η ίδια- είναι ορατή από τον πλανήτη μας. Κανονικά οι περισσότεροι κρατήρες θα έπρεπε να υπήρχαν στη δυτική πλευρά, όπως έχουν διαπιστώσει μέχρι τώρα οι επιστήμονες από τα πλήγματα που δέχεται η Σελήνη από το διάστημα.
Όμως η έρευνα των Μαρκ Βίτσορεκ και Ματιέ Λε Φεβρέμ του Ινστιτούτου Φυσικής της Γης στο Παρίσι, μετά από ανάλυση της γεωγραφικής κατανομής και της ηλικίας των κρατήρων της Σελήνης, διαπίστωσε ότι, αντιθέτως, σήμερα οι πιο παλαιοί κρατήρες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά, η οποία συνεπώς θα πρέπει να δέχτηκε περισσότερα πλήγματα μετεωριτών σε σχέση με τη δυτική πλευρά.
Κάτι τέτοιο όμως, κατά τους δύο ερευνητές, θα μπορούσε να έχει συμβεί μόνο αν παλιότερα το φεγγάρι έδειχνε μια διαφορετική πλευρά προς τη Γη. Η πιο πιθανή ερμηνεία γι’ αυτό είναι ότι υποχρεώθηκε σε σφοδρή σύγκρουση με κάποιο μεγάλο ουράνιο αντικείμενο.
Το αποτέλεσμα ήταν το φεγγάρι να αρχίσει να περιστρέφεται αργά, επί δεκάδες χιλιάδες χρόνια, μέχρι που τελικά σταθεροποιήθηκε ξανά στην τωρινή τροχιά του, δείχνοντας πλέον την αντίθετη, σε σχέση με προηγουμένως, πλευρά του προς τη Γη, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στο περιοδικό ?Icarus?, όπως αναφέρουν ο Guardian και το New Scientist.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΑ ΦΤΙΝΑ ΠΙΑ! Η ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ?

5,5 ews kai 7,00 eyro thn mera GIA ENOIKIASH TOYRISTIKOY DOMATIOY ton mhna maio gia ta Malia sthn Krhth kai sthn Kerkyra.
AYTO FYSIKA EINAI MALWN ENA MEGALO PSEMA!
PROSELKIOYME TOYRISMO TO XEIMWNA GIATI 8A TON XASOYME TO KALOKAIRI!
EIMASTE TELIKA GIA GELIA!
AYTA EGINAN KAI 8A AKOYSOYME KAI ALLA MIAS KAI H OIKONOMIA PAEI YPER PISTEWS KAI OXI STHN PATRIDA KAI MALWN STIS TSEPES TON MERIKWN!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

XRHSTOS FRIK
MIA BOMBA STHN MOUSIKH!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!

ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ.
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ? ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ, Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ, Η ΚΛΕΨΙΑ, Η ΑΝΕΧΙΑ, Η ΦΤΩΧΙΑ, Η ΑΚΙΒΕΡΝΙΣΙΑ, ΤΟ ΑΡΧΙΓΙΛΙΚΗ, Η ΕΠΕΤΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Η ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΕΡΙΚΩΝ 300 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΙΒΕΡΝΙΣΕΙΣ.

1940 ----------------------------------------------2009