ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ...."

"ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ..."
ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

στην ΑΘΗΝΑ

στο ΜΥΓΑ CLUB,Αισωπου και Μυκωνος 13,ΨΥΡΡΗ
καθε ΔΕΥΤΕΡΑ απο 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΑΣ & ΟΙ ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΕΣ και Η ΦΕΝΙΑ ΜΑΓΙΟΥ
με καλεσμενο το ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΚΕΠΗ
παρουσιαζουν την rock παρασταση

ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.....
για το "χαμενο" τους αγωνα
που τ'αστερακια μειναν μονα να τον κλαιν

Μια πολυεπίπεδη ροκ παράσταση, κατά κύριο λόγο μουσικη, διανθισμένη ταυτόχρονα με θεατροποιημένα δρώμενα και απόδοση ποιητικού λόγου,που είναι αφιερωμένη στους "καταραμένους" ποιητές της πλατείας Εξαρχείων,ιδανικους αυτόχειρες (Νικόλας Άσιμος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Ναπολέων Λαπαθιώτης).
Μια παρασταση που αναφέρεται στο λογοτεχνικο και καλλιτεχνικό εργο των τεσσάρων δημιουργών,στη ζωή και τα βιώματα τους,στη στάση ζωης και στον αγώνα τους,στις ιδέες και στα οράματα τους, καθως και στην ιδεολογία που, απο το μεσοπόλεμο μεχρι σημερα,αναπάραγεται στα Εξάρχεια,με επίκεντρο την πλατεια,και η οποια τροφοδοτεί τους αγωνες της νεολαίας,και οχι μονον,για την προάσπιση των πολιτικων και κοινωνικών δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριων.
Ειναι ένα εκτενές καλλιτεχνικό αφιέρωμα που εστιαζεται επί σκηνής βασικά στη μουσικη και τα τραγούδια, αλλα συνάμα πλαισιώνεται με θεατροποιημένες παρεμβάσεις καθως και με απαγγελίες ποιητικού λόγου. Πρόκειται για ενα δρωμενο στο οποίο το κοινο γινεται σύμμέτοχο των διαδραματιζομένων,και στο χώρο και στη σκηνή,ακούει,αφουγκράζεται με τους ηχους της καρδιάς,παρατηρεί,βλέπει με τα μάτια της ψυχής,προβληματίζεται,καλλιεργεί τη φαντασία του, οραματίζεται και φορτίζεται με δημιουργικη αισιοδοξία για το μέλλον.
Η εμπνευση,η ιδεα και το οραμα ειναι του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΟΣΧΟΥΡΗ.
Η καλλιτεχνικη επιμελεια και το σεναριο ειναι του ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΝΑ.
Οι πρωτοτυπες μουσικες και οι ενορχηστρωσεις ειναι του ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΝΑ
Τις μουσικες και τα τραγούδια αποδιδουν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΑΣ(κιθάρα ,τραγούδι) και οι ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΕΣ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ κιθάρες- φωνητικά, ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΙΚΟΣ πληκτρα, ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ μπασο, ΜΑΡΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ τύμπανα).
Τα θεατροποιημένα δρώμενα ερμηνεύει η ηθοποιός ΦΕΝΙΑ ΜΑΓΙΟΥ
Η πρεμιερα της παραστασης πραγματοποιηθηκε με μεγαλη επιτυχια στην ιστορικη ροκ σκηνη ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ
Η δεύτερη παρασταση παρουσιαστηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ, με ακομα μεγαλυτερη επιτυχια,και με την εκτακτη φιλική συμμετοχή των τραγουδοποιων ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ και ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
Οι επομενες δυο παραστασεις παρουσιαστηκαν τις Τεταρτες 18 και 25 Νοεμβρη, επισης με μεγαλη επιτυχια και με τη φιλικη συμμετοχη του γνωστου ερμηνευτη της εντεχνης και ελληνικης ροκ σκηνης ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΥ.Στις 4 πρωτες παραστασεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE συμμετειχε φιλικα και ο Χρηστος Ζυγομαλας.
Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ μας σε ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ περα απο τα στενα ορια της Αθηνας αρχισε με την επιτυχημενη παρασταση στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ΜΥΛΟΣ,CLUB συνεχιστηκε στη ΧΙΟ,στις 2 και 3 ΓΕΝΑΡΗ
στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΜΥΛΟΣ CLUB, στις 14 ΓΕΝΑΡΗ
στη ΚΑΤΕΡΙΝΗ ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΕΡΙΚΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 20/02/2010
στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΥΛΟΣ CLUB, ΚΥΡΙΑΚΗ 21/02/2010
και θα ακολουθησει περιοδεια σε ΒΟΛΟ,ΛΑΡΙΣΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΚΟΖΑΝΗ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΙΚΑΡΙΑ,ΣΥΡΟ,ΠΑΤΡΑ,ΤΡΙΠΟΛΗ,ΧΑΝΙΑ,ΡΕΘΥΜΝΟ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΡΟΔΟ και σε αλλες πολεις.
Επισης θα πραγματοποιηθει περιοδεια στην ΚΥΠΡΟ

ΑΘΗΝΑ ,ΜΥΓΑ CLUB,
Αισωπου και Μηκωνος,ΨΥΡΡΗ,τηλ:6982234799
ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 22.30
Στην παρασταση της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ συμμετεχει ως καλεσμενος ο γνωστος μουσικος και ερμηνευτης της ροκ μουσικης ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ που θα ερμηνευσει με την χαρακτηριστικη φωνη του τραγουδια του Ν.Ασιμου και του Π.Σιδηροπουλου
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ που κατάγεται από την Κρήτη ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική στα 15 του χρόνια. Το 1990 ξεκινά να εργάζεται στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα.
Πραγματοποιεί πολλές συναυλίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα εμφανίζεται σε σημαντικούς καλλιτεχνικούς χώρους στην Αθήνα, όπως ο «Σταυρός του Νότου» και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Δημήτρης Ψαριανός, η Πόπη Αστεριάδου, ο Γιάννης Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Νίκος Παπάζογλου κ.α., αλλά και ξένα συγκροτήματα.
Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο "Πέρασμα Στο Φως". Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "Πορτοκαλί Και Θαλασσί", για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές "Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2". Το 2001 συμμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο "Δούρειος Ίππος. Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single "Χρυσοθήρας Της Ζωής" ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο "Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου" των Όναρ.
Συμμετοχές σε σημαντικές δουλειές πολλές
Οι μουσικές εκδόσεις «Σείστρον» παρουσιάζουν το 2008 το CD «ΝΥΧΤΕΣ ΥΓΡΕΣ», που αποτελεί την πρώτη δουλειά του project ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ.
Τα 9 τραγούδια που περιλαμβάνονται ερμηνεύει με την μεστή και αισθαντική φωνή του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ξεδιπλώνοντας το εύρος των φωνητικών του ικανοτήτων.

http://www.kataramenoipoihtes.gr/
www.facebook.com/ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ...

OΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
αροδο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥΡΗΣ
τηλ:6973894068
email: meshouris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου