ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

See Me Feel Me Touch Me Heal Me


The Who - See Me, Feel Me

See Me
Feel Me
Touch Me
Heal Me

See Me
Feel Me
Touch Me
Heal Me

See Me Feel Me
Touch Me
Heal Me

Listening to you, I get the music
Gazing at you, I get the heat
Following you, I climb the mountain
I get excitement at your feet

Right behind you, I see the millions
On you, I see the glory
From you, I get opinion
From you, I get the story

Listening to you, I get the music
Gazing at you, I get the heat
Following you, I climb the mountain
I get excitement at your feet

Right behind you, I see the millions
On you, I see the glory
From you, I get opinion
From you, I get the story

Ειναι η αναγκη του καθενος να ανοιγει την ψυχη του κ να υπαρχει καποιος να την βλεπει...Θες να μιλησεις να τραγουδισεις με της ψυχης τους ηχους κ καποιος να σ ακουσει!!Να παψεις πια να εισαι αορατος!!!! Να ξεδιπλωσεις οσα εχεις μεσα σου κ μ αυτα οδηγο να νοιωσεις να δεις να ακουσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας κανει καποιος τον κοπο να κοιταξει το μεσα σου κοσμο!!!!!!!!!!!!! Θες τοσα να πεις να δειξεις...Να δουλευουν ασταματητα ολες οι αισθησεις.....
......Ολα ειναι ζωντανα οταν τα μοιραζεσαι.......Κρυμμενα ...θαμμενα..πεθαινουν.........νεκρα.....ασημαντα....άδιαφορα...........Ειναι συναισθημα η ζωη και χρωμα...κ φως..............Μια ιστορια χωρις αρχη κ τελος ειναι ολα..........................Κοιτα ....κ οχι μονο με τα ματια............ακου ...κ οχι μονο με τ αυτια............................αγγιξε..κ οχι μονο με τα χερια...................

Σαν Σήμερα... 23 Φεβρουαρίου

1944 Ο Αμερικανός blues κιθαρίστας, τραγουδιστής και παραγωγός Johnny Winter (John Dawson Winter III) γεννήθηκε στο Beaumont του Τέξας. Δραστηριοποιήθηκε κυρίως τις δεκαετίες του '60 και '70 με πολύ δυνατά blues-rock άλμπουμ και συναυλίες. Ως παραγωγός εργάστηκε σε τρία βραβευμένα με Grammy άλμπουμ του θρύλου της blues Muddy Waters. Το 1988 το όνομα του γράφτηκε στο Blues Foundation Hall of Fame.

1952 Ο Αμερικανός μουσικός, κιθαρίστας του συγκροτήματος Aerosmith, Brad Whitford (Bradford Ernest Whitford) γεννήθηκε στο Winchester της Μασαχουσέτης. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα το 1971 στην θέση του Ray Tabano. Έφυγε από το γκρουπ το 1981 για να επιστρέψει το 1984.

2000 Η Ισραηλινή τραγουδίστρια Ofra Haza (Bat Sheva' Ofra Haza 1957-2000) απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών σε νοσοκομείο της συνοικία του Τελ Αβίβ, Ramat Gan από πνευμονία σαν επιπλοκή της ασθένειας του AIDS. Το 1992 είχε συνεργαστεί με τους The Sisters of Mercy για την γνωστή τους επιτυχία "Temple of Love". Συνεργάστηκε επίσης με τους Paula Abdul, Sarah Brightman, Michael Jackson, Whitney Houston, Iggy Pop και την Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία. Συμμετείχε σε soundtrack ταινιών όπως "Colors" (1988), "Dick Tracy" (1990), "Wild Orchid" (1990), "Queen Margot" (1994) και "The Prince of Egypt" (1998).

1978 Στην 20η τελετή απονομής των Grammy Awards για το δημιουργικό έτος 1977, οι Eagles κερδίζουν το βραβείο "Record Of The Year" για το άλμπουμ "Hotel California" και το "Best Arrangement For Voices" για το τραγούδι "New Kid in Town". Το "Hotel California" είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε στις 8 Δεκεμβρίου του 1976. Είναι το πρώτο άλμπουμ μετά την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους, κιθαρίστα και τραγουδιστή Bernie Leadon, και το πρώτο με τον πιανίστα Joe Walsh. Το "New Kid In Town" είναι το πρώτο single του άλμπουμ και κυκλοφόρησε μια ημέρα πριν το άλμπουμ. Το Φεβρουάριο του 1977 έφτασε στην κορυφή του Billboard. Από το 1976 το άλμπουμ "Hotel California" μόνο στην Αμερική, έχει πουλήσει πάνω από δεκαέξι εκατομμύρια αντίτυπα. Οι Eagles από το σχηματισμό τους, έχουν κερδίσει συνολικά έξι βραβεία Grammy. Το 1998 τα ονόματα των μελών του συγκροτήματος γράφτηκαν στο Rock and Roll Hall of Fame.

1985 Οι The Smiths φτάνουν στο Νο1 των Βρετανικών Albums Chart με το άλμπουμ "Meat Is Murder". Είναι το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "What She Said", "That Joke Isn't Funny Anymore", "How Soon Is Now?" κ.α.

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK


THOMAIS-STAVROS KARIDAS LIVE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

We've got a war to fight


Portishead - Roads

Ohh, can't anybody see
We've got a war to fight
Never found our way
Regardless of what they say

How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

Storm...in the morning light
I feel
No more can I say
Frozen to myself

I got nobody on my side
And surely that ain't right
Surely that ain't right

Ohh, can't anybody see
We've got a war to fight
Never found our way
Regardless of what they say

How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

How can it feel this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

Ohh, can't anybody see
We've got a war to fight
Never found our way
Regardless of what they say

How can it feel, this wrong
From this moment
How can it feel, this wrong

Ειναι η στιγμη εκεινη που νοιωθεις μονος αναμεσα σε χιλιαδες...και ξενος...τοσο ξενος που νομιζεις πως ισως εισαι αορατος...τοσο παγωμενος που πονας καθως οι ανασες βγαινουν δυσκολα πια η μια μετα την αλλη...Δυσκολα ξεχωριζεις το φως....σαν μια ομιχλη πυκνη καλυπτει ολα γυρω ..και μεσα σου..κυριως μεσα σου....Και λες ΝΟΙΩΘΩ...προσπαθωντας ετσι να πειστεις πως ισως ακομα εισαι ζωντανος!!
Απο αυτο το σημειο κ μετα ολα μοιαζουν σαν μια ανιση μαχη .......Πολεμιστης σ εναν πολεμο ..μονος εναντια σε ολους εκεινους που δεν βλεπεις ..που δεν μπορεις πια να διακρινεις!! Και ξερεις πως ειναι αδικο να εισαι μονος σε ολο αυτο ...δεν το διαλεξες.....δεν ηθελες ποτε τη μοναξια ...ουτε τη μαχη......ουτε το κρυο.....Δεν ξερεις πια γιατι πολεμας...αφου ηδη νοιωθεις πως δεν υπαρχεις........περιμενεις να βρεις τροπο ...ισως γι αυτο παλευεις...Για να μην νοιωθεις μονος....αορατος..............ισως για να αιτιολογησεις την αθλια υπαρξη σου....................

Σαν Σήμερα... 22 Φεβρουαρίου

1974 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός James Blunt (James Hillier Blount) γεννήθηκε στο Tidworth του Wiltshire. Έγινε δημοφιλής μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού "You're Beautiful" το 2004. Έχει κυκλοφορήσει τρία στούντιο άλμπουμ και έχει κερδίσει δυο Brit Awards, δυο Ivor Novello Awards κ.α. Είναι επίσης γνωστός για την προσφορά του στους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα", δίνοντας συναυλίες για να τους ενισχύσει. Το Φεβρουάριο του 2010 συμμετείχε στην επανεκτέλεση του τραγουδιού των R.E.M. "Everybody Hurts" που κυκλοφόρησε με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση των πληγέντων από τον σεισμό στην Αϊτή. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 18 εκατομμύρια άλμπουμ.

1956 Ο Elvis Presley κάνει για πρώτη φορά την είσοδο του στα Αμερικάνικα charts με το τραγούδι "Heartbreak Hotel". Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στις 10 Ιανουαρίου και είναι το πρώτο του στην δισκογραφική εταιρεία RCA Records.

1977 Στην κορυφή του Billboard Hot 100 είναι το τραγούδι "New Kid in Town" του συγκροτήματος Eagles. Είναι το πρώτο single από το άλμπουμ τους "Hotel California" και το πρώτο τους χρυσό με πωλήσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

1989 Στην 31η τελετή απονομής των Grammy Awards που πραγματοποιείται στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες, οι Metallica τραγουδούν το "One". Τελικά το βραβείο "Best Hard Rock/Metal Performance Vocal or Instrumental" κερδίζουν οι Jethro Tull. Τα βραβεία "Song of the Year", "Record of the Year" και "Best Pop Vocal Performance, Male" κερδίζουν η Linda Goldstein (παραγωγός) και ο Bobby McFerrin για το τραγούδι "Don't Worry, Be Happy". Άλλα βραβεία: "Album of the Year" George Michael για το "Faith" και "Best New Artist", "Best Pop Vocal Performance, Female" και "Best Contemporary Folk Recording" η Tracy Chapman.

1993 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανικού alternative rock συγκροτήματος Radiohead, με τίτλο "Pablo Honey". Ηχογραφήθηκε στα Chipping Norton Studios και Countryard Studio μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του 1992. Ανέβηκε μέχρι το Νο22 των Βρετανικών charts. Το άλμπουμ περιέχει ίσως το γνωστότερο τραγούδι του συγκροτήματος, "Creep". Σαν single κυκλοφόρησε αρκετά πριν το άλμπουμ και είναι μια δημιουργία του τραγουδιστή και βασικού τραγουδοποιού του γκρουπ Thom Yorke, από την εποχή που ήταν φοιτητής στο Exeter University στα τέλη της δεκαετίας του '80. Το "παράπονο" του συγκροτήματος ήταν ότι η τεράστια εμπορική επιτυχία του "Creep" τους ακολουθούσε παντού με αποτέλεσμα άλλα αξιόλογα τραγούδια του άλμπουμ να παραμένουν στο περιθώριο για αρκετό καιρό. Εκείνη την εποχή, το BBC Radio 1 είχε στη μαύρη λίστα το τραγούδι γιατί το θεωρούσε "καταθλιπτικό". Άλλα τραγούδια που ξεχώρισαν αργότερα από το άλμπουμ είναι τα "Anyone Can Play Guitar" και "Pop Is Dead". Σε αυτό το πρώτο άλμπουμ έδειξαν καθαρά τις "φοιτητικές" επιρροές τους από συγκροτήματα όπως οι The Smiths και R.E.M.

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ BAR STAND

THN ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΕΝΑ accoustic live show ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ROCK AΠO TA 60'S ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ - 22:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
STAND BAR - ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 25 ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90 από συμμαθητές με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία Διόνυσος επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη»

Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή.

Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν

BIG MOUTH & FUNKY MONKEY live‏

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, μετά τις 23:00, οι BIG MOUTH και οι FUNKY
MONKEY εμφανίζονται ζωντανά στο stage του Silver Dollar για το πάρτι
γενεθλίων του αγαπημένου μας Boss, Γιάννη Βραχνό!

Είσοδος ελεύθερη!



Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621

ΑΥΛΑΙΑ LIVE


ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Έρως Ζώο Αγέρωχο και Ηχηρό

«Πρίγκηπα, χρειάζομαι χρήματα, για να μεταμορφώσω έναν χερσότοπο σε πανδαιμόνιο μουσικής».
Ο Χρήστος Οικονομίδης παρουσιάζει τα τραγούδια του δίσκου του «Έρως Ζώο Αγέρωχο και Ηχηρό» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ORION MUSIC και περιέχει μελοποιημένα ποιήματα των: Τ. Λειβαδίτη, Ν. Α. Ασλάνογλου, Μ. Χατζηλαζάρου, Μ. Πολυδούρη, Ν. Εγγονόπουλου...

Ερμηνεύουν: Δώρος Δημοσθένους - Μόρφω Τσαϊρέλη - Χρήστος Οικονομίδης

................
ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΗ
Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ

Ο Γιώργος Νάσιος (κατά κόσμον Μπάτμαν), ιδρυτής και ιδιοκτήτης του θρυλικού bar [Μπάτμαν] των Αθηνών, λάτρης και βαθύς γνώστης του λαϊκού τραγουδιού,
για ένα βράδυ στην Αυλαία με φίλους μουσικούς και τον ίδιο πίσω από το μικρόφωνο...

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 5 
................


ΠΕΜΠΤΕΣ 8, 15, 22 & 29 ΜΑΡΤΗ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ο Βαγγέλης Γερμανός ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας με καινούργια τραγούδια και όλα τα παλιά που αγαπήσαμε: Μπανιέρα, Κηπουρός, Βραχυκύκλωμα, Απόκληρος κ.ά.
Με φρέσκο ήχο: ηλεκτρική κιθάρα, όρθιο μπάσο, hammond και drums, ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται με διάθεση να μας απογειώσει!
Η νέα ακυκλοφόρητη ακόμη δουλειά του έχει τίτλο «Ζήσε αργά»...
«Η ζωή, φίλε, είναι το μεγαλύτερο δώρο. Γιʼ αυτό ζήσε αργά για να την απολαύσεις»...
Τα υπόλοιπα, στη σκηνή της Αυλαίας κάθε Πέμπτη από 8/3/2012
Βαγγέλης Γερμανός: ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Παναγιώτης Τσίγκος: πιάνο, hammond
Αντώνης Αρβανίτης: όρθιο και ηλεκτρικό μπάσο
Ηλίας Δουμάνης: drums
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 


Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074

«ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με το Γιάννη Δόνδωρο στο Unplugged‏

Μία ακόμη LIVE εμφάνιση του συνθέτη-στιχουργού και ερμηνευτή Γιάννη Δόνδωρου σε μία "ιδιαίτερη" μουσική Rock παράσταση με τίτλο «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 στο χώρο του UNPLUGGED στο Χαλάνδρι.
Μέσα στην «ατμόσφαιρα καταπίεσης» που ζούμε όλοι μας , μέσα στη γενικότερη αίσθηση «ακυβερνησίας» που έχουμε περιέλθει, μέσα στο .......
.....φόβο που ζει ίσως ο περισσότερος κόσμος, ο Γιάννης Δόνδωρος προσπαθεί να αφυπνίσει και να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής του κάθε συνανθρώπου του, προσπαθώντας να μεταφέρει μηνύματα δύναμης, αισιοδοξίας και παρότρυνσης για μία πιο θετική αντιμετώπιση της καθημερινότητά μας.


Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά θα ακουστούν τα κοινωνικοπολιτικά τραγούδια από τις τρεις τριλογίες που έχει γράψει από το 2008 έως και σήμερα, οι οποίες αποτελούν το άλμπουμ το οποίο ηχογραφείται αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει προσεχώς, ροκ διασκευές γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς και άλλες προσωπικές του δημιουργίες.


Δίπλα του, βρίσκεται πάντα ο νέος ταλαντούχος κιθαρίστας Δημήτρης Κοντονής ο οποίος τον συνοδεύει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.
Να μην λείψει κανείς….
Σας περιμένουμε !!!


Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση: Χαϊμαντά 26 (Στοά) Εμπορικός Πεζόδρομος Χαλανδρίου & Αγίας Παρασκευής 31
Τηλ.κρατήσεων: 210 6897373

ΤΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!!



Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

So I threw out my plans...........


Porcupine Tree - The Sleep Of No Dreaming

At the age of sixteen
I grew out of hope
I regarded the cosmos
Through a circle of rope
So I threw out my plans
Ran on to the wheel
And emptied my head
Of all childish ideals
The sleep of no dreaming
The sleep of no feeling
I married the first girl
Who wasn't a man
And smiled as the spiders
Ran all over my hands
Made a good living
By dying it's true
As the world in my TV
Leaked onto my shoes

Mεγαλωνοντας αφησες πισω οσα απο παιδι ονειρευοσουν.Εκεινα που ηθελες να κανεις.Ολα εκεινα που στολιζαν το ταβανι του παιδικου σου δωματιου καθε νυχτα οταν εκλεινες τα ματια.
Αφησες πισω ΕΣΕΝΑ!!! Για να γινεις κ εσυ ακομα ενα συμβιβασμενο ανθρωπακι. Για να εχεις μια θεση αναμεσα σε ολα τα πανομοιοτυπα σου........Εβαλες τη ζωη σου στα ιδια καλουπια μ εκεινα που εσυ κοροιδευες οταν ειχες ακομα ονειρα...
Για μια καλη ζωη.........ΝΟΜΙΖΕΣ........
ΟΧΙ
Για μια ζωη σαν των πολλων τις ζωες.....Και αφηνεσαι να ζεις εναν θανατο καθε μερα που ξυπνας κ αυτος που αντικρυζεις στον καθρεφτη δεν εισαι εσυ!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ησουν εκεινο το παιδι που ειχε ονειρα οραματα ελπιδες..........Και ολη σου η αδεια ζωη φανταζει ολο κ πιο αδεια...
ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ..............

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ANGEL WITCH: Πληροφορίες για το νέο τους album & καινούργιο τραγούδι
Monday, 20 February 2012 21:23

32 χρόνια μετά το θρυλικό ντεμπούτο τους και 26 μετά το τελευταίο studio album τους, οι NWOBHM ήρωες Angel Witch, κυκλοφορούν το “As Above, So Below”, το νέο, 4ο, album τους, στις 27 Μαρτίου. Μοναδικό εναπομείναν μέλος από τα παλιά, είναι ο αρχηγός/κιθαρίστας/τραγουδιστής Kevin Heybourne, ο οποίος πλέον πλαισιώνεται από τον Will Palmer στο μπάσο, τον Andy Prestridgeστα τύμπανα και τον Bill Steer (ex-Carcass, Firebird, Gentleman’s Pistols) στην δεύτερη κιθάρα, κυρίως στα live.
Το “As Above, So Below”, περιλαμβάνει 8 τραγούδια, με τα “Geburah”“The Horla”,“Brainwashed” και “Upon this Cord” να αποτελούν ολοκαίνουργιες συνθέσεις, και τα υπόλοιπα να είναι βγαλμένα από το παρελθόν. Τα “Dead Sea Scrolls” και “Witching Hour” είχαν γραφτεί την περίοδο 1983/84, τα δε “Into the Dark” και “Guillotine” παιζόταν live από την μπάντα στα τέλη των 70s, με το “Guillotine” να αποτελεί «κομμένο» κομμάτι από το ντεμπούτο τους.
Η παραγωγή του album έγινε από τον Jaime Gomez Arellano (Ghost, The Gates of Slumber). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο/έργο τέχνης του “As Above, So Below”, και να ακούσετε το “Dead Sea Scrolls” που ανοίγει τον δίσκο.

ARRAYAN PATH: Υποψήφιοι για το βραβείο «Ευρωπαϊκού Ανεξάρτητου Album της Χρονιάς»
Friday, 17 February 2012 12:55

Το “Ira Imperium”, το περσινό album των Κυπρίων epic/power metallers Arrayan Path, που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, επελέγη ως ένα από τα υποψήφια albums για το βραβείο του«Ευρωπαϊκού Ανεξάρτητου Album της Χρονιάς» από τον οργανισμό IMPALA, που αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, έναν συνασπισμό των ανεξάρτητων δισκογραφικών της Ευρώπης. Το “Ira Imperium” είναι το μοναδικό metal album σε μια τελική επιλογή 23 albums, που περιλαμβάνει επίσης την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Adele και αυτή των Sigur Ros. Δείτε όλη την λίστα και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα βραβεία, εδώ.

Σε άλλα νέα σχετικά με τους Arrayan Path, η μπάντα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, πως το επόμενο album τους, το τέταρτο κατά σειρά, θα έχει τίτλο“IV: Stigmata”.
ANATHEMA: Δωρεάν download ενός τραγουδιού από το νέο τους album
Thursday, 16 February 2012 12:57

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το “Weather Systems”, το νέο album των Anathema που κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου, «κατεβάζοντας» δωρεάν ένα νέο κομμάτι, το “The Beginning And the End”, από ΕΔΩ.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του “Weather Systems” καθώς και το πλήρες track-listing του.

01. Untouchable, Part 1
02. Untouchable, Part 2
03. The Gathering Of The Clouds
04. Lightning Song
05. Sunlight
06. The Storm Before The Calm
07. The Beginning And The End
08. The Lost Child
09. Internal Landscapes

ROTTING CHRIST: Ξανά μαζί επί σκηνής με το original line-up τους;
Wednesday, 15 February 2012 21:04

Στις 9 Νοεμβρίου, οι Rotting Christ θα δώσουν το χιλιοστό show της καριέρας τους στο Nuclear War Now! festival που λαμβάνει χώρα στο Βερολίνο στην Γερμανία, παίζοντας αποκλειστικά υλικό από τα τρία πρώτα albums τους κι από τα demos τους.
Εκεί, υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα, να εμφανιστούν με το original line-up τους μετά από πολλά χρόνια, δηλαδή με τον Jim “Mutilator” στο μπάσο, και τον Magus Wampyr Daoloth/Morbid σε πλήκτρα και δεύτερα φωνητικά.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σάκη, τον mainman των Rotting Christ, τον ρωτήσαμε αν πρόκειται να γίνει ένα ανάλογο show και στην Ελλάδα, και μας απάντησε πως θεωρεί πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να γίνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ORANGE GOBLIN: Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για 3 συναυλίες
Wednesday, 15 February 2012 20:19

Οι Orange Goblin ανακοίνωσαν πριν λίγο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, πως πρόκειται να επισκεφτούν την Ελλάδα για 3 συναυλίες τον Οκτώβριο.
Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί θα εμφανιστούν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο An Club στην Αθήνα, τηνΠαρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Stage Club στην Λάρισα και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στοEightball Club στην Θεσσαλονική. Μείνετε «συντονισμένοι» για περισσότερες πληροφορίες, όταν αυτές γίνουν γνωστές.
Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, πως στο METAL HAMMER Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε μία τίγκα-metal συνέντευξη του τραγουδιστή των ORANGE GOBLIN, BEN WARD, στον Μιχάλη Σ. Κριμπογιάννη.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

AGANAKTISMENO ROCK - ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ROCK

ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ....
ΠΡΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ....
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ART IN ROCK - PARTY MASQUE

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Corrosion Of Conformity - Corrosion Of Comformity (2012)

Rock XS Radio | Rock For The Planet | Corrosion Of Conformity - Corrosion Of Comformity (2012)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

XNAΡΙΑ Live & Παρουσίαση Νέου Δίσκου 'Στον Αντίδρομο'

Τα Χνάρια αποτελούνται από τον Brak, τον Moya και τον Onaxis. O Brak και ο Onaxis ήταν μέλη των Antiterra. Το γκρουπ διαλύθηκε για να φτιαχτούν τα "Χνάρια". O Moya, έχει εμφανιστεί επανειλλημένα τα τελευταία χρόνια στα live των Active Member ως ο βασικός Dj. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει ένα βινύλιο Dj tools με ήχους και φράσεις. Τα Χνάρια μας υπόσχονται πολλά για το μέλλον ενώ στην πρώτη τους δουλειά, "Iconoclasta", ένα EP με έξι κομμάτια δίνουν το στίγμα τους για την συνέχεια.

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος 'Στον αντιδρομο', τρίτος στην σειρά, του group "Χνάρια" με 15 νέα τραγούδια από το label του Imanta.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Eκτορος 92 & Μενελάου Ιλιον τηλ 2102692640