ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Αντα Λιβιτσάνου & VOLT live
Οι Πέμπτες στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ BOUTIQUE ροκάρουν... και από τις 14 Μαΐου παρουσιάζουν την Άντα Λιβιτσάνου και το συγκρότημα Volt!
Μετά την εμφάνιση έκπληξη στον τελικό του X Factor, όπου ενθουσίασε με την ερμηνεία της στο "Think" της Aretha Franklin, η Άντα Λιβιτσάνου αφήνει για λίγο το ρόλο της ως τηλεοπτική "ΛΟΛΑ" και ανεβαίνει στο stage του ΑΚΡΩΤΗΡΙ BOUTIQUE για να απογειώσει το κοινό!
Μαζί της, οι VOLT σε ένα live - tribute στο ευρύ φάσμα της ξένης & ελληνικής pop-rock μουσικής, διασκευάζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διεθνούς σκηνής, απ’ τα 70s μέχρι σήμερα (Aretha Franklin, Sting, Doors, Guns & Roses, Kim Wilde, Amy Winehouse, Tina Turner, Bon Jovi, Toto αλλά και ΠΥΞ ΛΑΞ, Σιδηρόπουλο, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.).

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Η Μήδεια Χουρσουλίδου και ο Περικλής Παλαμιώτης στό "Θύρα Τέχνης"

Η Μήδεια Χουρσουλίδου και ο Περικλής Παλαμιώτης στό "Θύρα Τέχνης"Παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις απο τήν επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά,αλλά και διασκευές (κλασικό ρεπερτόριο, ethnic, Βαλκάνια κλπ.).Μία στέρεη rock βάση, ethnicμελωδίες, jazz αποχρώσεις ,ευρύ ηχητικό φάσμα και ακούσματα, που συνενώνονται αρμονικάμε γνώμονα την ερμηνεία.

Μήδεια Χουρσουλίδου : vocals
Περικλής Παλαμιώτης : guitar
Σωκράτης Αγγελάκος : drums
Νίκος Καλαβρυτινός : bass
Κωνσταντίνος Seleznioff : keysinfo

: "Θύρα Τέχνης"

Σαρρή 14,

ΨυρρήΕναρξη 22:30 ,

τηλ. 210 3314422

////////////////////


Ο Νίκος Ζιώγαλας στο ΚΥΤΤΑΡΟ

Ο Νίκος Ζιώγαλας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά στο ΚΥΤΤΑΡΟ
τη Δευτέρα 25 Μαΐου.
Μαζί του οι:
Γιώργος Μαγκλάρας - βιολί
Κώστας Μιχαλός - κιθάρα
Δήμητρα Αποστόλου - πλήκτρα
Χρήστος Ζελελίδης - τύμπανα
Όμηρος Κομνηνός - μπάσο
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
ΚΥΤΤΑΡΟ
Οδός:
Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Πόλη:
Athens, Greece

Τηλέφωνο:
2108224134
Email:
mailto:www.kyttarolive.gr

/////////////////////

Η πάτρα αγκάλιασε τον Βασίλη Aνεμογιο



Η πάτρα αγκάλιασε τον Βασίλη Aνεμογιο στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER.B με την εκπομπή "ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ" όπου εκεί ο Βασίλης μας έδωσε όπως πάντα τον καλύτερο του εαυτο ,τα λόγια είναι περιττά να πούμε για τον Βασίλη είναι ένα αξιαγάπητο παλικάρι με πολύ ευγένεια και ειλικρίνεια όπου το διακρίνεις αν τον συνατησης και παρατηρήσεις μέσα στο υπέροχο βλέμμα του.Είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε και από κοντά να κάτσουμε και να ποιούμε έναν καφέ.Στην κουβέντα μας που είχαμε ευχαριστούσε συνεχώς τον θεo που έχει παν απολα φίλους και μεγάλη συμπαράσταση από τους υπέροχους γονείς του ,Ο μουσικός σταθμός μας www.livedreams.in θα είναι δίπλα στον Βασίλη Aνεμογιο όπως και ραδιοφωνικός παραγωγός μας Πάνος Λαγογιαννης όπου σε όποιο βήμα θα κάνει ο Βασίλης μας εμείς θα τον στηρίζουμε γιατί είναι ένας άνθρωπος που το αξίζει .Και αυτές της αξίες που έχει όλοι η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα του να της υποστηρίζουμε ..Ένα υπέροχο cd single με τίτλο "ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΑ" σας το προτείνουμε, ακούστε τα υπέροχα τραγούδια που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα .Θα ακούστε το υπέροχο τραγούδι ‘’ΜΕΙΝΕ,, επίσης ένα υπέροχο τραγούδι είναι και το ‘’ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ,, όλα τα τραγούδια είναι ένα και ένα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κανένα ..’’TH ZΩΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ,,& ‘’ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,,p.lagogiannhswww.livedreams.in

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΤΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ & ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ + ΦΑΥΛΟΙ
Κυριακή, 17 Μαΐου 2009 στις 9:00 μ.μ.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1 - ΠΛ. ΔΑΒΑΚΗ











//////////////////////////
Κυκλοφόρησε η συλλογή "Unsigned United", μια πρωτοβουλία από το Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό, την εκπομπή "Αόρατη Κλωστή" και τον 902 Αριστερά στα fm.Δείτε περισσότερα στο progile και το blog μας.Ζητήστε το cd σε όλα τα δισκοπωλεία πανελλαδικά.Κυκλοφορεί από την Pan Vox (Legend).



-----------
About F.E.M.D.
Ftino Evelikto Mousiko Dynamiko rose from the ashes of other bands in A.D. 2000 as a band with mostly acoustic orientations, playing gigs at universities in Athens. In A.D. 2002 we decided to take it to a professional level and finalized the instrument line-up which remains the same to this day. Our first record was released in A.D. 2004, a mini CD entitled “Pote Allote” and received extremely good reviews. Following that the band opened for several known artists, thus making their name familiar to a much wider audience. In A.D. 2005 we did a series of shows under the general title “Life in three circles” which comprised the band’s first attempt at concept live acts, combined with cinematic/theatrical elements and interactive video art. At those shows, a selection of the material that was to form the first full length album “Ftino Evelikto Mousiko Dynamiko” was presented. The CD was released in A.D. 2007 and demonstrates the band’s current musical direction after years and years of experience and evolution. Need more? View official band's website www.femd.gr realeditorbest profile toolsrealeditorbest profile tools
///////////////


♪♫♪♪♫♪ Πάμε πλατεία?? Πάμε C:Real!! ♪♫♪♪♫♪
Προς τα μέλη του PROVA Music Studios Official Group
Οι C:Real σε μία και μοναδική ανοιχτή συναυλία στη κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης αύριο Σάββατο 9 Μαϊου!Καινούργιο πρόγραμμα και 3 καινούργια μέλη στο συγκρότημα στο μπάσο, κιθάρα και τύμπανα!Ο Τάκης, η Ειρήνη, και ο Χρήστος καλωσορίζουν τον Αντώνη στα τύμπανα,τον Θοδωρή στο μπάσο και τον Κάρλος στην κιθάρα!Σαββατο 9 ΜαϊουΏρα έναρξης: 21.00Be there!!!


////////////////

JAM OPENING PARTY

NAXOS JAM BAR

Σάββατο, 9 Μαΐου 2009 στις 11:00 μ.μ.


Τοποθεσία:
Behind O.T.E
Οδός:
Dimokritou Street
Πόλη:
Náxos, Greece

6945536151

jamusic@otenet.gr

Ποιοι θα ανοίξουν τις θύρες της απόλαυσης για τους AC/DC?




Οι THE ANSWER Opening Act στους AC/DC και στο σόου της Αθήνας!! Στις 28 Μαΐου 2009, στην απόλυτη Rock N Roll βραδιά οι “THE ANSWER” θα ανοίξουν την αυλαία στους θρυλικούς AC/DC!
H τετραμελής ιρλανδέζικη μπάντα μετά από μια πορεία εννέα χρόνων στα μουσικά δρώμενα και έχοντας παίξει σε μεγάλα headlining tours σε Μ. Βρετανία, Ιαπωνία και Αυστραλία μαζί με γκρουπ όπως οι Rolling Stones, The Who και Aerosmith, κερδίζουν δίκαια τη θέση του opening act πριν την πολύ-αναμενόμενη εμφάνιση των AC/DC, στις 28 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ήδη περιοδεύουν μαζί τους σε όλη την Black Ice Tour!

Let It Roll, τα τραγούδια του George Harrison!


Η EMI και το label Capitol ανακοίνωσαν τα περιεχόμενα του τρίτου δίσκου με επιλογές τραγουδιών από την πολύ μεγάλη καριέρα του George Harrison.
Ο Harrison έγινε παγκοσμίως γνωστός ως μέλος των Beatles την δεκαετία του '60, αλλά η μουσική του πορεία ξεκίνησε λίγα χρόνια νωρίτερα με τους The Quarrymen, ένα τοπικό συγκρότημα του Λίβερπουλ όπου ο Harrison συναντήθηκε και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον John Lennon. Μετά την διάλυση των Beatles ο κιθαρίστας του συγκροτήματος ακολούθησε σόλο καριέρα αλλά συμμετείχε και στο συγκρότημα Traveling Wilburys, ένα super γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον τέως Beatle και τους Jeff Lynne, Bob Dylan, Tom Petty και Roy Orbison.
Στην πολύχρονη καριέρα του, από το 1958 μέχρι το 2001 όταν και πέθανε, ο Harrison δημιούργησε δεκάδες τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες είτε στην σόλο πορεία του είτε στην παρουσία του στους Beatles, κυρίως, και τους Wilburys. Ο Harrison κυκλοφόρησε 11 προσωπικά άλμπουμ από το 1969 μέχρι και το 2002 και είχε σημαντική συμμετοχή στα τραγούδια των Beatles παρόλο που το ευρύ κοινό γνωρίζει ως δημιουργούς της μουσικής του συγκροτήματος τους Sir Paul McCartney και τον John Lennon.
Από την συνολική, λοιπόν, δημιουργία του Harrison, η εταιρεία EMI επέλεξε 19 τραγούδια τα οποία περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ με τίτλο "Let It Roll : Songs By George Harrison", που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου. Όλα τα κομμάτια έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία στα Abbey Road Studios από τον Giles Martin και ο δίσκος θα διατίθεται σε φυσική και ψηφιακή μορφή. Η έκδοση περιλαμβάνει ένα 28σέλιδο ένθετο με σπάνιες φωτογραφίες και σημειώσεις από τον Warren Zanes.
"Το "Let It Roll : Songs by George Harrison" είναι μια συλλογή που μας ταξιδεύει σε μια περιοχή μοναδική για τον George Harrison", γράφει χαρακτηριστικά ο Zanes για το άλμπουμ. Ο δίσκος είναι ο πρώτος που περιλαμβάνει τις Νο1 επιτυχίες του Harrison "My Sweet Lord", "Isn't It A Pity", "Give Me Love" και "Got My Mind Set On You", ενώ περιέχει και live ηχογραφήσεις από τρία "αθάνατα" τραγούδια που έγραψε ο κιθαρίστας ως μέλος των Beatles.
Οι live ηχογραφήσεις προέρχονται από την εμφάνιση του Harrison το 1971 σε συναυλία για το Μπαγκλαντές που είχε δοθεί στην Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν επίσημα. "Το κλειδί για τον κόσμο του Harrison είναι η ίδια η μουσική του. Τα τραγούδια και οι επιτυχίες για τις οποίες τον θυμάται ο κόσμος είναι αναμφίβολα η εκλεκτική του μουσική αντίληψη", συνεχίζει ο Zanes προσπαθώντας να χαρακτηρίσει τον Harrison, ο οποίος πραγματικά ξεχώρισε για την ιδιαίτερη μελωδικότητα αλλά και δυναμικότητα της μουσικής του.
Ο Harrison στην καριέρα του έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy, έχει ενταχθεί δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame, ως μέλος των Beatles και για την σόλο καριέρα του, και πρόσφατα απέκτησε το δικό του αστέρι στην "λεωφόρο των διασήμων", την Hollywood Walk of Fame στο Los Angeles.
Τα 19 τραγούδια του δίσκου είναι τα εξής:
1. Got My Mind Set On You
2. Give Me Love (Give Me Peace On Earth)
3. The Ballad Of Sir Frankie Crisp (Let It Roll)
4. My Sweet Lord
5. While My Guitar Gently Weeps (Live) - Συναυλία για το Bangladesh
6. All Things Must Pass
7. Any Road
8. This Is Love
9. All Those Years Ago
10. Marwa Blues
11. What Is Life
12. Rising Sun
13. When We Was Fab
14. Something (Live) - Συναυλία για το Bangladesh
15. Blow Away
16. Cheer Down
17. Here Comes The Sun (Live) - Συναυλία για το Bangladesh
18. I Don't Want To Do It19. Isn't It A Pity
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

οι Ψευδοπροφήτες εμφανίζονται



9 μαΐου 2009
οι Ψευδοπροφήτες εμφανίζονται στο lost dogs, βύρονος 3, θεσσαλονίκη

λίγα λόγια για τους Ψευδοπροφήτες

οι Ψευδοπροφήτες δημιουργήθηκαν το 1996 από τους δημήτρη, κώστα, βασίλη, γιάννη και ακολούθησε μια διετία εμφανίσεων και ηχογραφήσεων κατά κύριο λόγο στην περιοχή της θεσσαλονίκης (μύλος, υδρόγειος, πανεπιστήμια κ.α.), οι οποίες στέφτηκαν με αρκετή επιτυχίατο καλοκαίρι του 1997 οι Ψευδοπροφήτες διακρίθηκαν με το 2ο βραβείο στο φεστιβάλ τραγουδιού του milko που πραγματοποιήθηκε στο μύλο και το μέλλον του συγκοτήματος φαινόταν ευοίωνο
όμως το συγκρότημα διαλύθηκε τον ιούνιο του 1998 καθώς ο πάνος, ο βασίλης κι ο δημήτρης έφυγαν στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές

το φθινόπωρο του 2005 ο δημήτρης με τον βασίλη αποφάσισαν να ξαναρχίσουνε την μπάντα παρά την απουσία του πάνου ο οποίος παραμένει στην αγγλίαγύρω στους 10 μήνες πήγανε χαμένοι καθώς το να βρεθεί τραγουδιστής ο οποίος θα μπορούσε να παίξει με τους Ψευδοπροφήτες αποδείχθηκε δυσκολότερη δουλειά απ' ότι αρχικά θεωρήθηκε
τελικά τον οκτώβριο του 2006 αποφασίστηκε ότι οι Ψευδοπροφήτες θα συνεχίσουνε σαν τετραμελές συγκρότημα και τα φωνητικά τα ανέλαβε ο δημήτρης σαν επιπλέον ρόλο μαζί με τα κιθαριστικά του καθήκοντα

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΝΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - XRHSTOS FRIK



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ - XRHSTOS FRIK


radio music rock










blogger music



RADIO MUSIC ROCK



ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!



ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΟΚ




blogger

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Live @ Kokkino Veloudo

Σάββατο, 9 Μαΐου 2009 στις 11:30 μ.μ.

Kokkino Veloudo live stage
09 Μαϊου σας περιμένουμε όλους στο
Κόκκινο Βελούδο να γιορτάσουμε
σιγά σιγά την άφιξη του καλοκαιριού
με ένα Live γεμάτο απο μουσικές εκπλήξεις.
Be There...
/////////////////
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Μάιος 2009
ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΤΕ ΠΑΛΕΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΙΣΕΙΣ
ΚΑΙ
ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΙΜΑΤΑ!
Παρασκευή, 8 Μαϊου 2009
GOD IS AN ASTRONAUT + Barbara’s Straight Son + Tenderness Of Wolves - Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο, 9 Μαϊου 2009
SATYRICON - Gagarin 205, Αθήνα
Κυριακή, 10 Μαϊου 2009
SATYRICON - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Τρίτη, 12 Μαϊου 2009
DEPECHE MODE - Terra Vibe Park
Παρασκευή, 15 Μαϊου 2009
ATLAS LOSING GRIP - An Club, Αθήνα
THE LAST DRIVE - Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο, 16 Μαϊου 2009
THE LAST DRIVE - Gagarin 205, Αθήνα
SKA-P (Spain) - TBA, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη, 20 Μαϊου 2009
NEW MODEL ARMY - Gagarin 205, Αθήνα
Παρασκευή, 22 Μαϊου 2009
TIM HECKER - Kinky Kong, Αθήνα
Σάββατο, 23 Μαϊου 2009
TIM HECKER - Kinky Kong, Αθήνα
Πέμπτη, 28 Μαϊου 2009
AC/DC - Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα
Σάββατο, 30 Μαϊου 2009
OMAR FARUK TEKBILEK - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Κυριακή, 31 Μαϊου 2009
DON VITO (DE), MAGIC BARBECUE (FR) - Kinky Kong, Αθήνα
Ιούνιος 2009
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009
FRANZ FERDINAND - Terravibe Park, Μαλακάσα
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009
SYNCH FESTIVAL 2009 - Τεχνόπολη & Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ + SINEAD O’ CONNOR + GORDON GANO - Στάδιο Καραϊσκάκη
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009
SYNCH FESTIVAL 2009 - Τεχνόπολη & Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009
SYNCH FESTIVAL 2009 - Τεχνόπολη & Μουσείο Μπενάκη, Αθήνα
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009
OJOS DE BRUJO - Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009
OJOS DE BRUJO - ΤΒΑ, Αθήνα
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009
BATTLE OF THE BANDS FINAL - An Club, Αθήνα
ROCKWAVE: PLACEBO, MOBY, GOGOL BORDELLO - Terravibe Park, Μαλακάσα
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009
ROCKWAVE: THE KILLERS, DUFFY - Terravibe Park, Μαλακάσα
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009
ROCKWAVE: MOTLEY CRUE, MONSTER MAGNET, ARCH ENEMY, LAUREN HARRIS, WASP, VOIVOD - Terravibe Park, Μαλακάσα
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009
ROCKWAVE: SLIPKNOT, MASTODON - Terravibe Park, Μαλακάσα
Ιούλιος 2009
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009
LINKIN PARK - Terravibe Park, Μαλακάσα
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009
DEEP PURPLE - Terravibe Park, Μαλακάσα
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009
DEEP PURPLE - Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος 2009
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009
CALLISTO - ΤΒΑ, Αθήνα
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009
MAYBESHEWILL + DATURAH - The Forum, Αθήνα
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009
MAYBESHEWILL + DATURAH - The Forum, Αθήνα
SUPER STEREO / INITIOTEK / MARY'S FLOWER - Αποθήκη Μύλου, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009
THE VIETNAM VETERANS - The Forum, Αθήνα
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009
THE VIETNAM VETERANS - The Forum, Αθήνα
Οκτώβριος 2009
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009
THE METEORS - The Forum, Αθήνα
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009
THE METEORS - The Forum, Αθήνα
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009
NURSE WITH WOUND - The Forum, Αθήνα

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Ena Vima Mprosta
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009 στις 8:30 μ.μ.
Agios Swsths
Timokreontos 6A

Athens, Greece

Τηλέφωνο:
6948679239
<----------------->
////////////////////
Την Πέμπτη 7.5.09' ο Βασίλης Ανεμογιός θα βρεθεί στη ΠΑΤΡΑ στο κανάλι SUPER B,όπου και θα συμμετάσχει στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή "ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ",3-4 το μεσημέρι.Θα παρουσιάσει το 1o του cd single "ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΛΙΑ" και θα τραγουδήσει live με τη κιθάρα του.
<----------------->
///////////////////
MYLOS CLUB

/////////////////////////






Τετάρτη 6 Μαΐου
Dark & Electronic On decks : Haris A. Ώρα Έναρξης 22:00Free Entry




Πέμπτη 7 Μαΐου
Post & Positive Punk/ Post Rock/AlternativeOn decks : Nikos Sarikostas (Ding An Sich) Ώρα Έναρξης 22:00Free Entry

Παρασκεύη 8 ΜαΐουMain Hall : Alternative/Darkwave/New Wave/EBM/Industrial/80'sDJs :KernelPanic Lucy + PurplekittieΏρα Έναρξης : 23:00Free Enty
Upper Hall :
Neofolk - DarkWave - Gothic - Dark Americana - Sludge - Folk Dj Manos 6. (Defile Des Ames)Ώρα Έναρξης 23:00
Σαββατο 9 Μαΐου
Main Hall : Alternative/Darkwave/New Wave/EBM/TBM/Industrial/Electro/80'sDJs :KernelPanic Lucy + Purplekittie
Upper Hall :
Gothic - Darkwave - Neofolk - New Wave Djs Ribeiro + AfterDark Ώρα Έναρξης 22:00Free Entry


Κυριακή 10 ΜαΐουFailure Operations A trip to harsh electronic industrialDark Ambient - Power Electronics - Terror EBM - Hardstyle Djs: Self Mutilator
Ώρα Έναρξης 22:00Free Entry

Δευτέρα 11 ΜαΐουΚάθε Δευτέρα DEAD ZONE EBM, TBM, AGGROTECH On decks DJ Stukas + Guests from Electrogothic.gr Team
Ώρα Έναρξης 22:00Free Entry

Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι "Ανάσες των Λύκων" στο Τεχνόπολις


Παρασκευή, 08 Μάιος 2009, 22:30 - 23:59
Οι ‘'Ανάσες Των Λύκων'' επιστρέφουν στο Ηράκλειο! Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνοδεύουν, παρουσιάζουν αυτή την, τόσο ξεχωριστή, δουλειά τους μπροστά στο κρητικό κοινό, την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Τεχνόπολις.


Το δισκογραφικό project του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη εξελίσσεται - μετά και την καθολική αναγνώριση απο τον μουσικό Τύπο - ως η πλέον πρωτοπόρα μουσική παράσταση που είδαμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

ΟΙ ΑΝΑΣΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ Οι "Ανάσες Των Λύκων" είναι η πρώτη δισκογραφική πρόταση που προέκυψε από την αναπάντεχη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη, δύο μουσικών με ξεχωριστή ιστορία στη σύγχρονη Ελληνική σκηνή.

Ο Γιάννης Αγγελάκας ουσιαστικά δε χρειάζεται συστάσεις.

Με το συγκρότημά του, Τρύπες, κατόρθωσε να αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων νέων ανθρώπων, κερδίζοντας μια δημοτικότητα, πρωτοφανή μέχρι σήμερα, για ελληνόφωνο rock σχήμα.

Ο Νίκος Βελιώτης, αφού "περιπλανήθηκε" και πειραματίστηκε με διάφορα projects, αφοσιώθηκε στο τσέλο, περίπου από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους τσελίστες στη χώρα μας.

Η μουσική συνάντηση αυτών των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία του προαναφερθέντος album, καθώς και την πραγματοποίηση μίας σειράς ζωντανών εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Η μπάντα που σχηματίστηκε ειδικά για την περίσταση, παρουσιάζει τα τραγούδια του δίσκου υπό τη "συνοδεία" οπτικού υλικού, προσφέροντας μία πολυεπίπεδη εμπειρία στο κοινό που παρακολουθεί τις συναυλίες της.

Η ηχητική εγκατάσταση Οι δύο μουσικοί δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο όπου τα δοξάρια και οι υπολογιστές στήνουν ένα δαιμονισμένο χορό ήχων, θορύβων, εικόνων και σιωπών. Η φωνή και η στιχουργική του Γιάννη Αγγελάκα έρχεται άλλοτε σαν κραυγή ("....ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη;") και άλλοτε σαν ψίθυρος ("....σ' ένα ανοιξιάτικο λιβάδι άκουγα το χορτάρι να μεγαλώνει....").

Η μουσική της Η μουσική πρόταση που υπογράφουν ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελλιώτης μετουσιώνει στο σήμερα την ουσία της rock'n'roll κουλτούρας. Με αλήθειες που καίνε τις λέξεις και τις ψυχές και με όλη την "αταξία" που χαρακτηρίζει όλες εκείνες τις δουλειές οι οποίες ακολουθούν το ένστικτο της έμπνευσης, σε τέτοιο σημείο, ώστε να κατορθώνουν μία καλλιτεχνική υπέρβαση.

Στη σκηνή

Γιάννης Αγγελάκας....................φωνή

Νίκος Βελιώτης...........................τσέλο

Φώτης Σιώτας.............................βιόλα

Σοφία Ευκλείδου........................τσέλο

Χρήστος Χαρμπίλας.......ηλεκτρονικά

Τίτος Καρυωτάκης................κονσόλα

Προπώληση 15 ευρώ στα Μετρόπολις και Τεχνόπολις.

Τηλ. Κρατήσεων 2810 - 823813

Έναρξη συναυλίας 22:30
Τόπος: Τεχνόπολις, Ηράκλειο

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Και οι Coldplay μπαίνουν στο παιχνίδι της δωρεάν μουσικής

Ένα από τα πλέον δημοφιλή pop συγκροτήματα της εποχής,
οι Coldplay, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα παρέχουν στους fans τους
που θα βρεθούν στις υπόλοιπες συναυλίες τους
για το 2009 ένα δωρεάν CD με εννέα τραγούδια
ηχογραφημένα ζωντανά κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους.
Παράλληλα, από τις 15 Μαϊου,
ημέρα της πρώτης τους συναυλίας στις ΗΠΑ,
το CD θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν “κατέβασμα”
από τον ιστοχώρο του συγκροτήματος,
μπαίνοντας κι αυτοί στο “χορό”
της δωρεάν παροχής μουσικής μέσω Διαδικτύου,
μετά από τους Radiohead,
τους Nine Inch Nails
και άλλα μεγάλα συγκροτήματα της pop και του rock.
Το θεωρούμε αυτονόητο ότι η κίνηση των Coldplay
δεν είναι ούτε πρωτότυπη, ούτε και η μοναδική.
Ωστόσο, δεδομένου ότι το συγκρότημα
είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή της εποχής,
η απόφασή του να δώσει δωρεάν μουσική
στο κοινό του δείχνει πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες
στη μουσική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια.
Εμείς, παράλληλα, θα επισημάνουμε
πόσο μεγάλη σημασία δίνει το συγκρότημα
στη διαδικτυακή του παρουσία
(το site των Coldplay είναι εντυπωσιακό…),
προφανώς αντιλαμβανόμενο
ότι στο κυβερνοδιάστημα βρίσκεται το μέλλον. ίδωμεν…

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Δελτίο τύπου για τον νέο δίσκο του Γιώργου Δημητριάδη «ΣΑΒΒΑΤΟ»(Μικρός Ήρως/Legend) που κυκλοφορείσε στις 4 Μάη!
ΕΠΙΤΟΜΗ«Μετρώ ένα βράδυ λιγότερο, μα αντί να φοβάμαι, ζω περισσότερο αυτό το ταξίδι κι ας μετρώ απώλειες, δικά μου λάθη, δικά μου πάθη, πρόσωπα που αγάπησα και είτε έφυγαν μέσα στη ζωή, είτε τα ‘κλεψε ο ύπνος ο αιώνιος, ανοίγοντας μου, παρά την θέλησή μου πολλές φορές, νέους δρόμους και νέους τρόπους να συνεχίσω την περιπλάνηση σ’ αυτήν τη πολιτεία που πληγώνει όσα αγαπώ.Όμως εγώ την θέλω αυτήν τη πόλη γιατί είναι κομμάτι μου και είμαι δικό της, την πονάω γιατί πονώ τους ανθρώπους της και μεταμορφώνομαι στα διαφορετικά πρόσωπα που βλέπω στους δρόμους άλλοτε σκεπτικά κι άλλοτε χαρούμενα μα πολύ συχνά και λυπημένα. Μπαίνω αυθαίρετα σε ρόλους που τελικά δεν μου είναι ξένοι, κι ας φαίνομαι σε κάποιους ως αεροβάτης, τραγουδώντας για τα κομμένα μου φτερά, το μεροκάματο που το ξερνώ κάθε Σάββατο σε δρόμους που κάνω τον αθάνατο πάνω στη βέσπα μου ή τη μηχανή μου, θυμώνω και φωνάζω τι να σκεφτώ την στιγμή που θυμάσαι πως υπάρχω όταν εσύ είχες ξεχάσει πως υπήρχα εγώ, σε εκδικούμαι γιατί ίσως μάταια θέλω να πονάμε κι οι δυο, γυρνώ αυτοεξόριστος σε μία χώρα που με φοβάται γιατί θέλω να αγαπώ, γιορτάζω κάθε που τρέχω να σε βρω, σου κρατώ το χέρι όταν παίρνουμε την κατηφόρα γιατί εγώ είμαι εδώ για σένα όταν χάνεις τη μπάλα, μα δεν είμαι και Θεός κι αν στα δικά σου πόδια δεν σταθείς θα πέσουμε κι οι δυο, κι αν σε πλήγωσε κάποιος ήταν ο χειρότερος εχθρός μου που είναι ο εαυτός μου μα όταν σε κοιτώ κάτι μου λέει πως δεν έχει τίποτα χαθεί γιατί το γέλιο σου μου σώζει τη ζωή και βρίσκω ξανά την ουτοπία μου, το νησάκι της νοσταλγίας για μια καλύτερη ζωή που δεν θέλω να ξεχάσω σαν το παιδί που με χτυπά στην πλάτη και πεισμωμένα μου φωνάζει…. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!»ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΤραγουδοποιός/τραγουδιστήςΣΑΒΒΑΤΟΣειρά τραγουδιών/Διάρκεια/Μουσική/Στίχοι
1. ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3.41 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Σταμάτης Πανταζόπουλος,Γιώργος Δημητριάδης)
2. ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ 4.02 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Σταμάτης Πανταζόπουλος)3. ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ
3.14 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Δήμητρα Νεοφύτου
4. ΣΑΒΒΑΤΟ 3.49 (Μουσική/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)
5. ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ 3.18 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Σταύρος Σταύρου)
6. ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΟΥ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ(THE STORY IN YOUR EYES) διασκευή 2.55(Justin Hayward/Ελληνικοί στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)
7. ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ 3.47 (Μουσική/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης,Κώστας Λειβαδάς)
8. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ 4.25 (Μουσική/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)
9. ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ 3.44 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Κώστας Λειβαδάς)
10. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ 4.34 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Σταύρος Σταύρου,Γιώργος Δημητριάδης)
11. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ 4.00 (Μουσική-Γιώργος Χαρατζόγλου/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)
12. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ 4.33 (Μουσική-Γιώργος Δημητριάδης/Στίχοι-Σταμάτης Πανταζόπουλος)
13. ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΕΡΑ 2.59 (Μουσική/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)
14. Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΟΥ 3.35 (Μουσική/Στίχοι-Γιώργος Δημητριάδης)

//////////////

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Τρίτη, 5 Μαΐου 2009 στις 11:00 μ.μ.
ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΦΡΑΤΖΗ & ΘΑΡΥΠΟΥ

//////////////////


Katerina Kyrmizi
Οι δυο τραγουδοποιοί παίρνουν τις κιθάρες τους και παρέα με τον Γιάννη Γρηγορίου στο μπάσο, και τον Δήμο Μιχαλόπουλο στα κρουστά παρουσιάζουν ένα προσεγμένο, ακουστικό πρόγραμμα.
Saturday, May 9, 2009 10:30 PM
Tsai sti Saxara
Laodikias 18
Athens
View Map


//////////////


Τετάρτη 6 Μαιου η πρώτη μετάδοση του πρώτου σινγκλ από τον Δίεση.
Τίτλος "ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
"Τίτλος δίσκου "Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ"
Κυκλοφορία 18 ΜΑΙΟΥ...

Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη παιδιά

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ+ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ L I V E ! ! !



ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...



ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΪΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ''ΓΥΑΛΑ'

'ΠΕΙΡΑΙΩΣ 204 (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3 & ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ) ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ CD ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΣΕΛΕΝΑ''

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ''ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ'' ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ROCK ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ...BE THERE!!!


Σάββατο, 9 Μαΐου 2009 στις 11:00 μ.μ.


ΑΘΗΝΑ-ΤΑΥΡΟΣ


ΠΕΙΡΑΙΩΣ 204 (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3 & ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ)


Athens, Greece





Τηλέφωνο:
2103424249


ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

METROPOLIS LIVE STAGE

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Ώρα έναρξης: 22:00 «Τους έχω βαρεθεί!...»

Μια οπτικοακουστική συναυλία, όπου το γνωστό συγκρότημα «Υπόγεια Ρεύματα» διασκευάζει και ερμηνεύει με το δικό του τρόπο, σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β.Μαγιακόφσκι, Ν.Χιχμέτ, Μπ.Μπρεχτ, Γ.Ρίτσος, Α.Αλκαίος, Μ.Ελευθερίου, Μ.Αναγνωστάκης, Φρ.Βιγιόν, Κ.Τριπολίτης, Ν.Καββαδίας, Β.Μπίρμαν κ.ά.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα είναι εκεί και παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και δυναμώνει τη φωνή του σχήματος.Ο Άρης Σπυράτος σκηνοθετεί, επιμελείται και προβάλει βίντεο και φωτογραφικό υλικό με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art) και σε συνδυασμό με τη φωτιστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μανώλης Μπράτσης, υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα κομμάτια.

Στην επιμέλεια ήχου είναι ο Γιώργος Κορρές.

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους:

Απόστολο Καλτσά: μπάσο

Γρηγόρη Κλιούμη: κιθάρα – φωνή

Κώστα Παρίσση: κιθάρα

Τάσο Πέππα: τύμπανα

METROPOLIS LIVE STAGE

Πανεπιστημίου 54 & Εμμ. Μπενάκη

Ώρα έναρξης: 22.00

Τηλ: 211.6009766

Είσοδος 20€


/////////////////


Χρώματα



Χρώματα
Πρώτη δισκογραφική δουλειά της Εύας και του Φίλη Ιερόπουλου. Τα αδέρφια από την Βέροια ασχολούνται εδώ και χρόνια με την μουσική, η Εύα γράφει μουσική για παιδιά και ο Φίλης ηλεκτρονική και rock μουσική. Ενώνοντας τις εμπειρίες και τις σκέψεις τους δημιούργησαν το παρόν εξαίσιο μουσικό παραμύθι.
Πάνω σε μία ηλεκτρονική βάση, έρχονται να πατήσουν πλήθος οργάνων, πνευστών, έγχορδων, κρουστών που λειτουργούν ως σκαλοπάτια των ‘παιδικών’ απαγγελιών, μιλώντας για την ερμηνεία, των λιγοστών στίχων που περιέχει αυτή η δουλειά. Λίγα λόγια που σου προσφέρουν τόσες πολλές μα τόσες πολλές εικόνες! Εικόνες με “Χρώματα”, άλλοτε μουντές, εικόνες νοσταλγίας, εσωστρέφειας, εικόνες που αποπνέουν μελαγχολία.
Τα Χρώματα παρουσιάζουν μία διαφορετική μουσική πρόταση στην ελληνική σκηνή, ξεφεύγοντας από τα στεγανά που ταυτίζουν συγκεκριμένους ήχους με συναισθήματα. Μας δίνουν μία άποψη εναλλαγής των κλισέ της μουσικής και μας παραδειγματίζουν αφού κατορθώνουν να αποδείξουν πως μπορεί ο καθένας να πει αυτά που θέλει με διαφορετικό τρόπο, ακόμα και αν αυτός ο τρόπος ακούγεται σαν παραμύθι.
Για όσους ψάχνουν το κάτι διαφορετικό λοιπόν, γι’ αυτούς που δεν φοβούνται να διευρύνουν τα ακούσματά τους, τους το προτείνω ανεπιφύλακτα. Είναι μία εξαιρετική δουλειά.
Τα Χρώματα είναι:Εύα ΙεροπούλουΦίλης Ιερόπουλος
Track list:1. Το Μπλε Παλτό2. Πεταλούδα3. Θα Ταξιδεύω4. Μη Φεύγεις5. Βλέπω Τη Νύχτα6. Τίποτα Δε Με Κρατάει Εδώ7. Χιόνι8. Κοίτα9. Αρκουδάκι10. Μικρό11. Νανούρισμα12. Το Μυστικό13. Η Πόλη Σωπαίνει14. Επίλογος
http://www.chromata.info/




Δημοσιεύθηκε απο Antonis_Rockap

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΔΙΟΝΥΣΟΣ LIVE

"Η Γη Ειναι Επιπεδη"





Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ στα πλαισια της περιοδειας τους με τιτλο "Η Γη Ειναι Επιπεδη" θα εμφανιστουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΙΟΥ και ωρα 21:00 στο παρκο "Σελεπιτσαρι" στο Κερατσινι στα πλαισια του "Φεστιβαλ Νεολαιας Κερατσινιου"...η περιοδεια θα συνεχιστει το καλοκαιρι με live σε Σαμοθρακη,Καβαλα,Πατρα και αλλες πολεις....thanks for the support!
///////////////////////


8 Μαΐου στην Αθήνα στο SWING BAR(Ιάκχου 8, Γκάζι - Μετρό Κεραμεικός / Έξοδος Τεχνόπολις)
FREE ENTRANCE!!!
Μετά τον περσινό θρίαμβο των PPP στην Αθήνα o 'Waajeed' των 'Platinum Pied Pipers' (PPP), επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό 'blend' από Detroit Soul, Funk, House και Hip Hop.
Ο Waajeed είναι γεννημένος το 1975 στο 'Conant Gardens' του Detroit όπου μεγάλωσε. Άρχισε να κάνει 'DJ' και να δημιουργεί μουσική με τον Jay Dee (aka J Dilla) και τους 'Slum Village'. Ο Waajeed είναι ένας από τους συνεχιστές και πιστος ακόλουθους του 'Detroit Style' 'Hip Hop', 'Soul' και 'Funk' που κληρονόμησε από των 'J-Dilla' και είναι ένας μουσικός παραγωγός που έχει χαρακτηριστεί ως "Inventive" και "genre-defying". Ο ήχος του παραπέμπει σε πολλά είδη μουσικής όπως: Soul, Jazz, Funk, Hip Hop και Ηλεκτρονική μουσική.
Ο Waajeed έχει μεγάλη ποικιλία επιρροών από καλλιτέχνες όπως : Gordon Parks, Ray Charles, Juan Atkins, Sergio Mendes, Rodney Jerkins, Eugene McDaniels, Kraftwerk, J- Dilla, Pete Rock, Public Enemy, οι οποίες αυτές επιρροές προσδίδουν στη μουσική του και στο χαρακτήρα της. Με το δικό του "bass heavy hybrid of urban electronic soul" έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο 'J-Dilla Legacy'.
Αναμένετε να τον έχουμε κοντά μας για μια μοναδική βράδια 'Detroit' την Παρασκευή 8 Μαΐου στο SWING BAR (ΙΑΚΧΟΥ 8, ΓΚΑΖΙ - ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός / Έξοδος Τεχνόπολις)
///////////////////

3 ήμερο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ


www.myspace.com/entospolisektoseautou
RODEO

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΙΟΥ



ΧΕΥΔΕΝ 34,

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

104 39
τηλ. 210.88.14.702
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί για την υποστήριξη του οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα Right to life, μια ομάδα από νέους ανθρώπους, κυρίως εθελοντές, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης σε άτομα ή ομάδες σχετικά με τα δικαιώματά τους ως πολίτες, ασθενείς, παιδιά, επισκέπτες σε ξένη χώρα, μετανάστες, πρόσφυγες. Η δράση τους ξεκινά σύντομα με μια καλοκαιρινή εκστρατεία ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Μεσόγειο.Για περισσότερες πληροφορίες:http://www.righttolife.net/
Είμαστε μια πολιτιστική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία τιτλοφορείται «Εντός Πόλης-Εκτός Εαυτού» και αποτελείται από 5 βασικά μέλη, που αυξάνονται ανάλογα με τις εκάστοτε περιστάσεις. Οι στόχοι μας είναι να συμβάλλουμε στην προώθηση επίκαιρων και πολύπλευρων κοινωνικών θεμάτων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και τα εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Επίσης επιθυμούμε να προβληθούν μέσω της ομάδας μας νέοι καλλιτέχνες (όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, καθώς και ομάδες ακροβατών ζογκλέρ κ.α.). Τέλος, στο πλαίσιο των προσδοκιών μας είναι η ενίσχυση συλλόγων ευπαθών κοινωνικών ομάδων (όπως Α.Μ.Ε.Α. κλπ) και οικολογικών οργανώσεων (π.χ. οργανώσεις για την προστασία ειδών προς εξαφάνιση, ομάδες αναδάσωσης κλπ). Οι παραπάνω στόχοι υλοποιούνται με τη διοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων (όπως μουσικές συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, προβολή ταινιών θεατρικές παραστάσεις κλπ.). Τα ανωτέρω εγχειρήματα χρηματοδοτούνται από χορηγίες και δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών. Επιθυμούμε την επικοινωνία μαζί σας με σκοπό την μελλοντική συνεργασία

Σας ευχαριστούμε θερμά!

/////////////////
Τα ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ στη ΣΦΕΝΤΟΝΑ

Σάββατο 30 Μάη


Έναρξη:
Σάββατο, 30 Μαΐου 2009 στις 10:00

ΣΦΕΝΤΟΝΑ LIVE STAGE

Λεωφ. Αλεξάνδρας 22

2108253991


mail : stage