ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

The exodus is here!!!!!!!!!!!!!!!!



The Who - Baba O'riley

Out here in the fields
I fight for my meals
I get my back into my living.

I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven.
yeah,yeah,yeah,yeah,yeah

Don't cry
Don't raise your eye
It's only teenage wasteland

Sally, take my hand
We'll travel south cross land
Put out the fire
And don't look past my shoulder.

The exodus is here
The happy ones are near
Let's get together
Before we get much older.

Teenage wasteland
It's only teenage wasteland.
Teenage wasteland
Oh, yeah
Its only teenage wasteland
They're all wasted!

Ειναι αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις ποσο γρηγορα περναει ο καιρος...Εκει που νομιζεις πως ολη η ζωη ειναι μπροστα σου ετοιμη να την κατακτισεις......πιστευεις πως ολα θα τα ζησεις..ολα θα γινουν δικα σου .....πως εχεις χρονο πολυ ακομα...
Κ ομως οχι!!!!!!!!!!! Ειναι η αισιοδοξια τησ νειοτης!!!!!! Γεματη ονειρα που πιστευεις πως θα βγουν ολα αληθινα!!!!!!!!!
Κ αξιζει να παλεψεις..........να ζησεις οσο περισσοτερες στιγμες..να διεκδικισεις το ονειρο ...τη ζωη......την ευτυχια...πριν να ειναι πολυ αργα.................

Το πρώτο reggae festival της άνοιξης είναι γεγονός!‏

SPRING REGGAE FESTIVAL
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
EIGHTBALL CLUB
(ΠΙΝΔΟΥ 1, ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
Είσοδος: 8 ευρώ με μπύρα
Ώρα έναρξης: 20.30

STUDIO ONE STORY (DOCUMENTARY)
SPECIAL GUESTS: DJ AMOK (CITY BLOXX) , MAGMA DEE and more…
FYAH FIST (GR)
ILLBILY HITEC (GER)


Το πρώτο reggae festival της Άνοιξης είναι γεγονός!! Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Eightball club. Προβολή ντοκιμαντέρ για την Μέκκα της Reggae ή αλλιώς το studio one στην Τζαμάικα και reggae, reggae electronics, combining influences of dub, breakbeat, electro and reggae από τους δικούς μας FYAH FIST και τους βερολινέζους ILLBILY HITEC στο Spring reggae festival!


STUDIO ONE STORY


Ένα 3ωρο ντοκιμαντέρ για το θρυλικό Studio One, το σημείο 0 του Κίνγκστον και της reggae. Συνεντεύξεις από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Horace Andy, Alton Elis, Ken Boothe, Sugar Minott και όχι μόνο. Η κύρια συνέντευξη δικαιωματικά ανήκει στον Clement “Sir Coxsone” Dodd, ιδιοκτήτη του στούντιο, ο οποίος περιγράφει την αρχή του κινήματος της reggae που εξαπλώθηκε σύντομα πέρα από την Τζαμάικα, σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Εκτενής αναφορά γίνεται και στους καλλιτέχνες που ξεκίνησαν την καριέρα τους από το «One» όπως ο Bob Marley and the Wailers, o Alton Ellis, The Heptones, Ken Boothe, The Skatalites, Burning Spear κ.ο.κ. Tο φιλμ επισκέπτεται επίσης μέρη σταθμούς στην Τζαμάικα όπως το Trenchtown’s old Dancehalls, το Alpha School, το Tuff Gong studios and Pressing Plant, την Orange street και όλα τα μέρη που αναφέρονται στην διάρκεια των συνεντεύξεων. Επίσης υπάρχουν σπάνια videos από παραστάσεις, συμβάντα, μουσική πριν από το 1960 καθώς και την επίσκεψη του Haile Selassie στην Τζαμάικα.

Video teaser του “Studio One Story”:

FYAH FIST ft DJ AMOK and MAGMA DEE


Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει άξια μια θέση στην reggae σκηνή της χώρας θα είναι εκεί για να ανεβάσουν την ατμόσφαιρα με ragamuffin ρίμες μελωδίες σε απευθείας σύνδεση με Τζαμάικα. Moca Juniors- Nek, dj Amok –City Bloxx, Magma Dee είναι μερικές μόνο από τις συνεργασίες των FYAH FIST και θα είναι όλοι εκεί!!

Fyah Fist videos:
http://www.youtube.com/watch?v=KVA2pz4rUH8
http://www.youtube.com/watch?v=LB1uzvqTcdg

Magma Dee video:

DJ Amok video:




ILLBILY HITEC


Από το Βερολίνο με αγάπη, ένα από τα πιο ανερχόμενα electro reggae συγκροτήματα της Ευρώπης. Δύο παραγωγοί και ένας drummer δημιουργούν τις απόλυτες reggae electronics, combining influences of dub, breakbeat, electro and reggae μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που δεν μοιάζει με τίποτα από ότι φαντάζεστε! Το πρώτο τους EP “BadBoyBass” τους άνοιξε τις πόρτες της γεραιά ηπείρου αλλά και της Ασίας, οπού ήταν και οι τελευταίοι συναυλιακοί τους σταθμοί. Έχουν μοιραστεί το studio και το stage με καλλιτέχνες όπως ο Marlene Johnson, ο Longfingah, ο Brother Culture and ο Zhi MC, και έχουν πάρει μέρος σε μεγάλα φεστιβάλ: Uprising (SK), Summerjam (D), Fusion (D), Gideon (NL), Secret Garden (UK), Rock For People (CZ) or Barcardi NH7 Weekender (IN). Στις 8 Μαρτίου και η Θεσσαλονίκη θα ζήσει την εμπειρία των ILLBILY HITEC!!Are you ready?

Illbily Hitec Videos:


Για περαιτέρω διευκρινήσεις – πληροφορίες:
Αλέξανδρος Σαλαμές
Τηλ.2310 521 923 και 6936 277 995


Με την υποστήριξη:
89 Rainbow, 103 sport, Rockarolla Radio, cosmo.gr, ελculture.gr, kulturosupa.gr, otenet.gr, thesout.gr, Biscuit Radio, Up n Loud Radio, Mind Radio

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σαν Σήμερα... 2 Μαρτίου

1942 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Lou Reed (Lewis Allan Reed) γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματοςThe Velvet Underground αλλά από το 1970 ακολούθησε και επιτυχημένη σόλο καριέρα. Το 1972 με την κυκλοφορία του άλμπουμ "Transformer", σε παραγωγή τουDavid Bowie και Mick Ronson, έβγαλε επιτυχίες όπως τα "Perfect Day" και "Walk on the Wild Side".
1948 Ο Ιρλανδός rock κιθαρίστας, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rory Gallagher(William Rory Gallagher 1948-1995) γεννήθηκε στο Ballyshannon του Donegal της Ιρλανδίας. Άρχισε να μαθαίνει κιθάρα από τα σχολικά του χρόνια, αγαπούσε και έπαιζε τραγούδια των Buddy Holly και Eddie Cochran. Αργότερα ανακάλυψε την blues μουσική μέσα από τα τραγούδια του Muddy Waters και πειραματίστηκε με διάφορα στυλ. Τον Αύγουστο του 1966 δημιούργησε το συγκρότημα Taste. Σε μια από τις εμφανίσεις τους το 1970 στο Isle of Wight Festival ήταν δίπλα στους Jimi Hendrixκαι The Who. Την ίδια χρονιά και ενώ το συγκρότημα περιόδευε στην Ευρώπη, οGallagher αποφάσισε να διαλύσει την μπάντα για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Δημοφιλή τραγούδια του: "Tattoo'd Lady", "Let Me In", "Do You Read Me", "Shadow Play", "Moonchild" κ.α. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της γενιάς του.
1977 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Chris Martin(Christopher Anthony John Martin), ιδρυτικό μέλος του Βρετανικού συγκροτήματοςColdplay, γεννήθηκε στην πόλη Exeter του Ντέβον της Αγγλίας. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow με την οποία έχει δύο παιδιά. Από το 1997 που δημιουργήθηκε το συγκρότημα έχουν κερδίσει επτά Brit Awards, επτά Grammy Awards, τέσσερα MTV Video Music Awards, πέντε NME Awards, τρία World Music Awards κ.α. Δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος τα "Yellow", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva la Vida" κ.α. Είναι γνωστοί για την φιλανθρωπική τους δράση. Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπερνούν τα εξήντα εκατομμύρια αντίτυπα.
1999 Η Βρετανίδα τραγουδίστρια της soul Dusty Springfield (Mary Isabel Catherine Bernadette O'Brien 1939-1999) απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών στο Henley-on-Thames του Oxfordshire από καρκίνο, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί να επισκεφτεί τοBuckingham Palace να παραλάβει τον τίτλο "Officer of the Order of the British Empire". Ξεκίνησε την καριέρα της το 1963 και τραγούδησε επιτυχίες όπως τα "You Don't Have to Say You Love Me", "The Look of Love" ("Casino Royale" O.S.T. 1967). Η ερμηνεία της στο "Son of a Preacher Man" ήταν μέρος του soundtrack της ταινίας "Pulp Fiction" (1994). Είχε δεκαοκτώ singles στο Billboard Hot 100.
1983 Happy Birthday CD! Οι εταιρείες Sony, Philips και Polygram λανσάρουν στην αγορά τον πρώτο δίσκο ψηφιακής ανάγνωσης ("digital laser disc").

3o Φεστιβάλ για τη ΓΥΝΑΙΚΑ 8 και 9 Μαρτίου 2012, Πολυχώρος Pure Bliss

Σας περιμένουμε στον πολυχώρο Pure Bliss στις 8 και 9 Μαρτίου στο 3ο Φεστιβάλ που διοργανώνεται για τη γυναίκα!

Δύο ημέρες αφιερωμένες στη θηλυκή ενέργεια και την πραγματικότητα της ύπαρξής της.
Live your soul, not a role… είναι το μότο μας και ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.
Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, περιποίηση – ομορφιά με Αλόη Βέρα, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε ένα άκρως χοροθεραπευτικό χορό, κινηθείτε στο χώρο σαν 6 μηνών έγκυος (άν δεν είστε) κάνοντας γιόγκα εγκυμοσύνης, ενημερωθείτε για την κακοποίηση της γυναίκας στον αναπτυσσόμενο κόσμο αλλά και την Ελλάδα και εμβαθύνετε σε μία εσωτερική αναζήτηση!
Επίσης, λάβετε μέρος σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής θηλυκής αυθεντίας που θα αναδείξει το πιο πιο spicy, αφροδισιακό φαγητό του Φεστιβάλ. 3 κριτές, 2 εκ των οποίων είναι σεφ θα αποφασίσουν για το καλύτερο πιάτο! Η νικήτρια θα έχει για ένα ολόκληρο χρόνο τον καφέ ή το τσάι της αρεσκείας της εντελώς δωρεάν στο πιο ζωντανό spot της πόλης, το Pure Bliss!

H έκπληξη του διημέρου είναι καλλιτέχνες από το μουσικό στερέωμα που με τη σκηνική τους παρουσία θα ξεσηκώσουν κάθε θηλυκή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σας! Η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C-real) και η Αθηνά Ρούτση είναι οι δύο θηλυκές φωνές που θα κλείσουν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ! Τις συνοδεύει με την κιθάρα του ο Σπύρος Τυρέας.
Με Swing και ξέφρενο χορό θα κλείσει η αυλαία την δεύτερη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ!!!
Γιατί οι γυναίκες... είναι 3d. Και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται!
Λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που διανύουμε στην Ελλάδα, φέτος η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν! Οι συμμετέχοντες μπορούν φεύγοντας να αφήσουν ένα συμβολικό ποσό. Το 50% των χρημάτων θα διατεθούν στην Action Aid για την κακοποιημένες γυναίκες.
Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενες δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 6 Μαρτίου ή αλλιώς ελάτε κατευθείαν στον πολυχώρο Pure Bliss.
Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στο www.purebliss.gr
Αλλάγές μπορεί να πραγματοποιηθούν στο πρόγραμμα, παρακαλώ παρακολουθείτε το site μας.


Πολυχώρος «Pure Bliss»
Ρόμβης 24 Α (και Κολοκοτρώνη),
Σύνταγμα, Αθήνα
τηλ.: 210- 3250362

Οι “Kyma” ξανά στο Mike’s Irish Bar

Έτοιμοι για το πιο ξεσηκωτικό live;
Μουσική, χορός και ποτό μέχρι το πρωί..
Οι Θεσσαλονικείς “Kyma ” σας υποδέχονται με ένα δυνατό live - dance fest στην Αθήνα. Με special guests, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, κινούμενο σε ύφος pop-rock με έντονες επιρροές τόσο από ξένους όσο και από Έλληνες καλλιτέχνες και συγκροτήματα(Lenny Kravitz,Muse,Beatles κλπ), υπόσχονται να ανεβάσουν το ρυθμό και να σας κάνουν να χορεύετε ασταμάτητα.
Oι Κyma με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκαν την άνοιξη του 2008. Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους απο το bar-restaurant ''Συμφωνία'' με ένα live που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και από τότε συνεχίζουν δυναμικά στην υπόλοιπη πόλη αποκτώντας σιγά-σιγά το προσωπικό τους κοινό. Σιγά σιγά ,εισέρχονται στο σχήμα νέα μέλη, με αποτέλεσμα σήμερα μετά από μια σύντομη ανακατανομή του δυναμικού το ακουστικό σχήμα να καταλήξει σε μια πλήρη μπαντα, πλαισιωμένη απο άρτιους μουσικούς και προπάντων καλούς φίλους η οποία δεν σαρώνει πλέον μόνο την συμπρωτεύουσα, αλλά και την επαρχία, με μια σειρά από live στα Ιωάννινα, στην Κοζάνη αλλά και στην Αθήνα .
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ο Άγγελος Κεραμιδάς (φωνή), ο Αλέξανδρος Τσουμάνης (μπάσο-φωνητικά), ο Στάυρος Θεοδωρίδης (τύμπανα), ο Χρήστος Γκουκούμας (πλήκτρα-ενορχήστρωση) και ο Denis Efimenko (κιθάρα-φωνητικά).
Με ενέργεια που αναμφίβολα χαρακτηρίζει τα live τους και με πρόγραμμα που ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς οι Kyma συνεχίζοντας το μουσικό τους ταξίδι κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους τραγούδι “Εγώ εσύ”, ως προπομπό μιας σειράς κομματιών που ηχογραφούν παρέα με τον ηχολήπτη τους Δημήτρη Κοκκινίδη.
Είναι νέοι, ανερχόμενοι, φιλόδοξοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι…Μετά το αξέχαστο σε όλους live των αποκριών θα είναι και πάλι κοντά μας με νέο set-list…
Πότε και πού;
Στις 31 Μαρτίου και ώρα 22.30 στο Mike’s Irish Bar.
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι.
Τηλ: 2107776797
Είσοδος 6 ευρώ.

BAT CITY ROCK BAR LIVE'S - EVENT

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

REBETOVEN RELEASE LIVE @ VINILION ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/12‏

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/12
REBETOVEN RELEASE LIVE
Οι «Rebetoven» παρουσιάζουν ζωντανά όλο το concept album "Rebetoven"και διασκευασμένα τραγούδια τους, στην γειτονιά τους, την Δυτική Αθήνα...υποσχομενοι μια
μοναδική ατμόσφαιρα και μια αξέχαστη βραδιά!

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι σήμερα, οι «Rebetoven» εξακολουθούν να παρουσιάζουν τα τραγούδια τους στα μουσικά στέκια της Αθήνας. Μεσα από τα blues, το ρεμπέτικο, το ροκ οι «Ρεμπετόβεν» εκφράζουν τις δημιουργίες τους που “παντρεύουν” τον ακουστικό και τον ηλεκτρικό ήχο, οριοθετώντας έτσι το χώρο του πρωτότυ-που και του κλασικού με ελεύθερα μέρη για αυτοσχεδιασμούς, παίζουν ερωτικές μπαλάντες, υπνω-τικά blues της μοναξιάς, αιρετικά waltz, μελαγχολικές καντάδες, country ρεμπέτικα, ανέμελα δωδε-κάμετρα.
Το 2004 κάνουν το πρώτο live τους, στο Αιγάλεω, στο μουσικό στέκι “Τερψιπλάνη”.
Το 2005 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Θεάτρου Πέτρας
Το 2006 στο Mama Africa Festival στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης καθώς και στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Το 2007 - 8 συνεχίζουν να εμφανίζονται live κυρίως στις μουσικές σκηνές της Αθήνας
Το 2009 συμμετέχουν στο Ilion Rock Live
Το 2010-11 σε συνεργασία με τον παραγωγό Θανάση Αλατά ηχογραφούν και κυκλοφορούν τον ομώνυμο δίσκο τους.

Παπαδάκης Σταύρος - κιθάρα/φωνή
Κορέντζελος Δημήτρης - πλήκτρα
Κλασίνας Θανάσης - κιθάρα/ φωνή/φυσαρμόνικα
Κοντός Μάρκος - τζουράς/μαντολίνο/ φωνητικά
Λάγγας Γρηγόρης - βιολί
Σανδάλης Δημήτριος - κοντραμπάσο

εισοδος 8 ευρώ με μπυρα/κρασι

Sing a lie, ghost of the night........................


Opeth - I Feel The Dark


I feel the dark when I see you
I feel the dark when I see you

Loosen the harness of trust
Survey an impulse of lust
The thespian is far away
Uprooted yet forced to stay

Sing a lie, ghost of the night
Give yourself to me
The road is long and winding still
And these bonds will stay to fray
But another day

A flaking wish inside

Veiled comes the daylight through the glass
In the never-ending rain
This is no friend of mine
Stalking the comfort within

A flaking wish inside
The mother of lies

And you're going out to war
When the beast is coming home
And the sun is seen no more
For the devil's love you bore

I feel the dark when I see you

Ειναι καποιες φορες ..καποιες στιγμες στη ζωη που ολα χανονται ..κ το σκοταδι γινεται ο πιο καλος συμμαχος ...μεσα απ αυτο βλεπουμε πιο καθαρα οσα το φως καλυπτει κ μεταμορφωνει με τη λαμψη του .
Μεσα στο το σκοταδι ολα εχουν την αληθινη οψη τους..Ειναι οταν κανεις δεν υπαρχει κ ψαχνεις απο καπου να πιαστεις ...Οταν κανεις δεν ειναι εδω πια...στα σκοταδια ψαχνεις οσα ειναι χαμμενα...Εκει αναζητας οσα καηκαν απ του ηλιου το φως κ οσα δεν αντεξαν την ασταματητη βροχη κ διαλυθηκαν...Την αληθεια κ το ψεμα εκει ....Οσα το θηριο των πιο παλιων σου φοβων εδιωξε μακρυα.....
Μη φοβηθεις των βραδινων περπλανησεων τα σκοταδια..ουτε της νυχτας τα πλασματα...ισως κ αυτα φοβισμενα αποφασισαν να αφεθουν στην ασφαλεια του σκοταδιου...μηπως κ εσυ εισαι ενα απ αυτα ???Με μια ελπιδα πως εκει δεν θα σε βρουν.....Με μια ευχη πως εκει θα βρεις τη λυτρωση..............

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μην με κοιτάς σαν παιδί τόσο γλυκά, τόσο ψυχρά, μα τόσο ωραία.


ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - ΓΛΥΚΑ, ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ


Γλυκά, ψυχρά και ωραία
κι ας μοιάζει όλος ο κόσμος συμφορά,
εγώ κι εσύ παρέα
στην άκρη αυτού του τέλειου πουθενά.

Γλυκά, ψυχρά και ωραία
των φρόνιμων κρυφή η συνταγή,
μα εγώ ζητώ παρέα
στου τέλους τη μεγάλη διαδρομή.

Θέλω να ζω για ότι έφτιαξα
Κι ας το 'φτιαξα μόνο για σένα,
Κοίτα που όλα τα έχασα
όσα κρατούσα για μένα.

Στο νου ψυχρά κοιτάζω
κι ας είμαι ένα κομμάτι απ' το χθες,
Για ποιον εγώ ν' αλλάξω
αμέτρητες οι όποιες σου εκδοχές.

Γλυκά, ψυχρά και ωραία
η αλήθεια μας σε θάλαμο νεκρή,
μα εγώ κι εσύ παρέα
και η γεύση μες στο στόμα μας πικρή.

Θέλω να ζω για ότι έφτιαξα
Κι ας το 'φτιαξα μόνο για σένα,
Κοίτα που όλα τα έχασα
όσα κρατούσα για μένα.

Μην με κοιτάς σαν παιδί
τόσο γλυκά, τόσο ψυχρά,
μα τόσο ωραία.



Θέλω να ζω για ότι έφτιαξα
Κι ας το 'φτιαξα μόνο για σένα,
Κοίτα που όλα τα έχασα
όσα κρατούσα για μένα.

Μην με κοιτάς σαν παιδί
τόσο γλυκά, τόσο ψυχρά,
μα τόσο ωραια

Κ εκει που ολα γυρω ειναι βαμμενα σ ενα χρωμα ολα ιδια κ ασχημα..ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΦΟΡΑ....εκει ενα φως..........Ξαφνικα ανακαλυπτω πως ολα ειναι οικεια γιατι ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΥΝΕ ΕΜΕΝΑ!!! Δεν χρειαζονται πολλα τελικα για να γινουν δικα μου ,......Κ ας ειναι ολα τα δικα μου ενα τεραστιο ΤΙΠΟΤΑ για σας....Για μενα ειναι τα παντα γιατι εγω τα εφτιαξα ......... Κ οσο πικρη γευση κ αν αφηνουν στα χειλη ειναι αυτα που εγω διαλεξα να παλεψω γι αυτα!!!!!!!!!!! Ειναι σκοπος ζωης να δημιουργω κατι με της ψυχης τα υλικα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ειναι αυτο το μικρο ΚΑΤΙ ενα ονειρο γεματο χρωματα.....Ενα τοσο δα ΚΑΤΙ στα ματια σας....ΤΑ ΠΑΝΤΑ για μενα.........Κ ειναι ΟΣΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ αυτα τα μικρα γεματα χρωματα που καθε μερα γυρνουν σαν τρελλα καλειδοσκοπια στο μυαλλο μου και προσπαθουν να βρουν διεξοδο να περασουν μεσα απ τις σκεψεις μου στα δαχτυλα μου που χτυπουν νευρικα κ γρηγορα τα πληκτρα εδω κ ν αποτυπωθουν οσο γινεται στις οθονες σας...........................ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ...............

ΓΙΩΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΗΣ - ACOUSTIC LIVE - BLUES & ROCK

LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ NEW'S







DIMLIGHT & MEDEN AGAN Live!!!!!!!!!

Οι DIMLIGHT και οι MEDEN AGAN μετά από δύο χρόνια μοιράζονται την σκηνή ξανά στης 31 Μαρτίου στο Κύτταρο Club. Λάτρεις των οπερατικών φωνητικών ,συμφωνικών,progressive και black metal ήχων δεν πρέπει να λείπoυν από το συγκεκριμένο live!

Στις 31 Μαρτίου to Aθηναϊκό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει live και τον καινούργιο δίσκο Psychosynthesis των Dimlight, όπου μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια από την προακρόασή του, όπως επίσης και για πρώτη φόρα το Erevos Aenaon των Μeden Agan .
Οι DIMLIGHT έχοντας στο βιογραφικό τους επιτυχημένες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί το stage με μεγάλα ονόματα όπως οι Rotting Christ, Septic Flesh, Orphaned Land, Firewind, The Haunted, Rage, Leaves' Eyes δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι με την καινούργια τους δουλειά και στα πλαίσια της Ελληνικής τους περιοδείας «Psychosynthesis Tour” έτοιμοι να επανέλθουν για ένα πολύ δυναμικό show μπροστά στο αθηναϊκό κοινό με πολλές εκπλήξεις.

Οι MEDEN AGAN από την άλλη μεριά στα πλαίσια των lives τους για την προώθηση του Εrevos Aenaon δηλώνουν εξίσου ευχαριστημένοι που θα μοιραστούν την σκηνή με τους Dimlιght όπως επίσης πως ανυπομονούν να παίξουν ξανά στο Αθηναϊκό κοινό.
Την μπάντα την είδαμε support στο live της Tarja στην Θεσσαλονίκη οπού απέσπασε θετικότατα reviews τόσο για το υλικό τους όσο και για την εμφάνισή τους! Επίσης η τραγουδίστρια του συγκροτήματος είχε και την ευκαιρία να συμμετάσχει στην τελευταία τους δουλειά των SEPTICFLESH 'ΤΗΕ GREAT MASS' στο κομμάτι OCEANS OF GREY όπως και στην Limited edition κυκλοφορία του δίσκου στα κομμάτια "Pyramid God," "Oceans of Grey," "The Undead Keep Dreaming," και "Apocalypse".
Επόμενοι σταθμοί για αυτούς επιπλέον lives στην επαρχία και εξωτερικό καθώς και στo Metal
Femmale Voices Fest στο Βέλγιο παρέα με κορυφαίες mainstream μπάντες της female fronted σκηνής όπως Αrch Enemy,Delain κλπ.
Τα οpening acts για αυτή την εξαιρετική βραδιά θα ειναι οι πολλά υποσχόμενοι Layil ,με post/progressive ήχο όπου μέσα από τη μουσική τους προσπαθούν να εκφράσουν τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, έχοντας συμμετάσχει στο Schoolwave 2009 αποσπόντας θετικότατες κριτικές, και οι Humayrah, ένα νέο φιλόδοξο συγκρότημα με ιδιαίτερο ήχο μεταξύ Groove Metal και Djent, που ετοιμάζουν το ντεμπούτο album τους στa Devasoundz Studios με τον Foti Benardo από SepticFlesh και τον Πέτρο Μηλιάδη από Dimlight.
Οι DIMLIGHT και οι MEDEN AGAN θα έχουν φροντίσει να υπάρχει merchandise σε πολύ χαμηλές τιμές μόνο και μόνο για αυτό το live και ένας τυχερός θα κερδίσει δίσκους και μπλούζες από τα συγκροτήματα.
Επίσης μετά το τέλος της συναυλίας θα γίνει κλήρωση όπου ακόμη 3 τυχεροί θα κερδίσουν μια κιθάρα Schecter, ένα ταμπούρο Mapex και ένα πετάλι Carl Martin, ευγενική χορηγία των Τάσο Ζαμπετάκη (Telesound), Αναστάση Καγμάκη (Music Accessories) και Dimlight.

Ticket : 7€
Πόρτες Ανοίγουν : 18:30
Ωρα έναρξης : 19:00

Σαν Σήμερα... 28 Φεβρουαρίου

1942 Ο Βρετανός μουσικός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος The Rolling Stones, Brian Jones (Lewis Brian Hopkin Jones 1942-1969) γεννήθηκε στο Cheltenham του Gloucestershire της Αγγλίας. Πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά όργανα και μουσικά στυλ. Ερχόμενος στο Λονδίνο γνώρισε τους μουσικούς Alexis Korner, Paul Jones (Manfred Mann) και Jack Bruce (Cream) με τους οποίους έφτιαξε την πρώτη του μπάντα παίζοντας rhythm and blues. Το 1962 βάζει μια αγγελία στο περιοδικό Jazz News ψάχνοντας για μουσικούς. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι The Rolling Stones... Μετά την κυκλοφορία του "Let it Bleed" (1969), το συγκρότημα επρόκειτο να πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αμερική. Λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο Jones με ναρκωτικά και καταδίκες εις βάρος του, του ανακοινώθηκε πως δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει. Στις 8 Ιουνίου του 1969, οι Mick Jagger, Keith Richards και Charlie Watts του ανακοινώνουν την πρόθεση τους να τον αντικαταστήσουν. Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώνει με δήλωση του πως φεύγει από την μπάντα. Αντικαταστήθηκε από τον 20χρονο Mick Taylor. Ήταν από τους φανατικούς υποστηριχτές της φράσης "sex, drugs and rock 'n' roll".

1985 Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός David Byron (David Garrick 1947-1985) απεβίωσε σε ηλικία 38 ετών στο Reading του Berkshire της Αγγλίας λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας που είχε από χρόνιο αλκοολισμό. Υπήρξε τραγουδιστής και μέλος της δημιουργικής ομάδας του Βρετανικού συγκροτήματος Uriah Heep, από το 1969 έως το 1976. Ο Byron αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ γεγονός που ανάγκασε τον Ken Hensley, πιανίστα και τραγουδοποιό του γκρουπ να ζητήσει την απομάκρυνσή του. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Gypsy", "Lady in Black", "July Morning", "Easy Livin'" κ.α.

1970 Οι Led Zeppelin δίνουν συναυλία στην Δανία, με το ψευδώνυμο The Nobs. Ο λόγος που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το όνομα τους ήταν ότι τους απειλούσε με μήνυση η κληρονόμος της οικογένειας του εφευρέτη του αερόστατου Zeppelin (Ferdinand Von Zeppelin), Eva Von Zeppelin. "Προσπαθήσαμε να την καλμάρουμε δείχνοντας της ότι είμαστε καθώς πρέπει παιδιά. Δυστυχώς όμως, την στιγμή που έφευγε είδε το εξώφυλλο του άλμπουμ μας με το Zeppelin να εκρήγνυται και παραλίγο να εκραγεί κι εκείνη. Έτρεξα να κρυφτώ!" είχε πει ο Jimmy Page στο περιοδικό Melody Maker.

1983 Κυκλοφορεί το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Ιρλανδικού Rock συγκροτήματος U2, με τίτλο "War". Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα Windmill Lane Studios στο Δουβλίνο από το Μάιο έως και τον Αύγουστο του 1982, με παραγωγό τον Steve Lillywhite. Είναι άλμπουμ με έντονο πολιτικό χαρακτήρα. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ήταν το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που ανέβηκε στο Νο1 των Βρετανικών Albums chart. Τον Ιανουάριο του 1983 κυκλοφόρησε το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο "New Year's Day". Το τραγούδι έφτασε στο top ten των Βρετανικών Singles chart και είναι το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος που μπήκε στο Billboard. Δεύτερη μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ είναι το τραγούδι "Sunday Bloody Sunday".

2000 Κυκλοφορεί το άλμπουμ των Αυστραλών AC/DC με τίτλο "Stiff Upper Lip". Ηχογραφήθηκε στα The Warehouse Studio στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα "Stiff Upper Lip", "Safe in New York City", "Satellite Blues" κ.α. Έγινε πλατινένιο στην Αμερική με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Rock XS Radio | Rock For The Planet | The Beach Boys Reunion Tour Dates 2012


Rock XS Radio | Rock For The Planet | The Beach Boys Reunion Tour Dates 2012

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

PANTERA: Επετειακή επανακυκλοφορία του "Vulgar Display of Power" τον Μάιο
Sunday, 26 February 2012 13:03

Στις 15 Μαΐου πρόκειται να βγει στην αγορά μια επετειακή CD/DVD έκδοση για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του “Vulgar Display of Power” των Pantera, η οποία στο CD θα περιλαμβάνει όλο το album σε remastered μορφή, καθώς και το “Piss”, ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τα sessions του “Vulgar…”, ενώ το DVD θα έχει το show που έδωσαν οι Pantera στις 12 Σεπτεμβρίου του 1992 στοMonsters of Rock της Ιταλίας και τα 3 video-clips του δίσκου.

Ο Vinnie Paul, ο drummer των Pantera, μιλώντας για το "Piss", είπε τα εξής: «Κάποια μέρη του πάρθηκαν για άλλα τραγούδια, αυτό ήταν το μόνο κομμάτι που δεν μπήκε στο album. Στους Pantera, ποτέ δεν είχαμε τραγούδια που δεν έβρισκαν τον δρόμο τους στον δίσκο. Αν ήταν να γράψουμε 11 τραγούδια, τότε θα γράφαμε 11 ποιοτικά τραγούδια. Κάποιες μπάντες γράφουν 40 τραγούδια και ελπίζουν να έχουν 9 καλά τραγούδια μέσα στον σωρό. Αυτό είναι μαλακία. Γιατί να μην επικεντρωθείς στο να γράψεις 9 φοβερά τραγούδια και να ξεχάσεις τα υπόλοιπα 31; Τέλος πάντων, αυτό το τραγούδι, εκείνη την εποχή, δεν νιώθαμε πως έπρεπε να μπει στο album, οπότε το αφήσαμε στο ράφι. Όταν άρχισα να ψάχνω στα αρχεία μου, χαρήκαμε πολύ που το βρήκαμε. Είναι το μόνο πλήρες ανέκδοτο Pantera κομμάτι που έχει υπάρξει ποτέ και θα είναι μέρος του πακέτου. Θα είναι ωραίο να ακούς το πρώτο νέο πράγμα από τους Pantera μετά το 2000».
Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα 20 δευτερολέπτων από το “Piss”.


HIGH ON FIRE: Τον Απρίλιο το νέο τους album
Friday, 24 February 2012 10:42

Δύο χρόνια μετά το “Snakes for the Divine”, οι Αμερικανοί heavy-as-fuck metallers High on Fire, επιστρέφουν με το “De Vermis Mysteriis” (τα μυστήρια του σκώληκα), το νέο τους album, στις 3 Απριλίου.
Το “De Vermis Mysteriis” ηχογραφήθηκε στα GodCity Studios του Salem της Μασαχουσέτης μεπαραγωγό τον κιθαρίστα των ConvergeKurt Ballou, και πήρε τον τίτλο του από ένα φανταστικό γριμόριο του συγγραφέα Robert Bloch, συγγραφέα που επηρεάστηκε αλλά και επηρέασε τον H.P. Lovecraft.
Ο αρχηγός των High on Fire, Matt Pike, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το νέο τους album, είπε: «ετοιμαστείτε για το σκοτεινό σας ταξίδι»…
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το track-listing του “De Vermis Mysteriis”.

01. Serums Of Liao
02. Bloody Knuckles
03. Fertile Green
04. Madness Of An Architect
05. Interlude
06. Spiritual Rites
07. King Of Days
08. De Vermis Mysteriis
09. Romulus And Remus
10. Warhorn


MICHAEL SCHENKER: Για δύο special συναυλίες στην Ελλάδα τον Απρίλιο
Thursday, 23 February 2012 11:58

Το όνομα του Michael Schenker δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς κιθαρίστες όλων των εποχών, με 40 χρόνια καριέρας και θητεία σε Scorpions και UFO, αλλά και στους δικούς του M.S.G., θα βρεθεί την Παρασκευή 20 Απριλίουστην σκηνή του Gagarin 205 για ένα show που θα περιλαμβάνει κομμάτια από το πρόσφατο “Temple of Rock” album του αλλά και από όλη την καριέρα του.
Η συναυλία θα αποτελεί, μάλιστα, ένα άτυπο “reunion” πρώην μελών των Scorpions, αφού μαζί του θα βρίσκονται ο Francis Buchholz στο μπάσο και ο Herman Rarebell στα τύμπανα, με τον Wayne Findlay (M.S.G.) να αναλαμβάνει τα πλήκτρα και τις δεύτερες κιθάρες και τον Doogie White (πρώην Rainbow, Malmsteen, κ.ά) να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Βρετανοί metallers Fury UK.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα: Ticket HouseMetal EraPublic (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr καιwww.123tickets.gr
Τιμή εισιτηρίου: 30 Ευρώ
Μία μέρα μετά, το Σάββατο 21 Απριλίου, ο Schenker θα εμφανιστεί στην σκηνή του Block 33 στηνΘεσσαλονίκη.

TONY MACALPINE: Τον Μάρτιο στην Ελλάδα για συναυλίες
Thursday, 23 February 2012 11:20

Ένας από τους καλύτερους και πιο πολύπλευρους κιθαρίστες της τελευταίας 25ετίας, ο ΑμερικανόςTony MacAlpine, έρχεται την Παρασκευή 9 Μαρτίου στην Αθήνα και στο Κύτταρο Live Stage, για να παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο, επιλογές από όλη την καριέρα του, καθώς και ολόκληρο το θρυλικό του ντεμπούτο, “Edge Of Insanity”.
Οι μουσικοί που θα τον συνοδεύουν στην σκηνή θα είναι ο Aquiles Priester (πρώην Angra, και ένας από τους τελικούς 7 υποψηφίους για την θέση του Portnoy στους Dream Theater) στα τύμπανα, οBjorn Englen (Malmsteen, Uli Jon Roth) στο μπάσο και η Nili Brosh (The Iron Maidens) στην κιθάρα.
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι progressive rockers από την Atlanta των ΗΠΑ, Agent Cooper, και ο Βραζιλιάνος κιθαρίστας Daniel Pique.
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House, Metal EraPublic (Σύνταγμα, Mall Αμαρουσίου, Mall Αγίου Δημητρίου, Πειραιάς, Γλυφάδα) και ηλεκτρονικά από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr
*** Για αγορά των περιορισμένων VIP GUITAR MASTER CLASS WITH TONY PLUS SOUNDCHECK MEET & GREET και VIP SOUNDCHECK MEET & GREET UPGRADE εισιτηρίων καθώς και για τις έξτρα παροχές αυτών και τους όρους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tonymacalpine.com
Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ
O Tony MacAlpine εμφανίζεται μία μέρα πριν, στις 8 Μαρτίου, στο Eightball Club στηνΘεσσαλονίκη, με εισιτήριο 20 Ευρώ.

ROYAL HUNT: Στην θέση των Mekong Delta στο live των Psychotic Waltz στην Αθήνα
Wednesday, 22 February 2012 20:15
Οι Αμερικανο-Δανοί melodic progressive/symphonic metallersRoyal Hunt, που πρόσφατα επανασυνδέθηκαν με τον τραγουδιστήDC Cooper και πέρυσι κυκλοφορήσαν το πολύ καλό “Show Me How to Live” album, θα είναι τελικά το κύριοsupport σχήμα στην συναυλία των progressive metal θεών Psychotic Waltz, το Σάββατο 28 Απριλίου στοFuzz Clubστην θέση των γερμανών cult progsters Mekong Delta.
Την βραδιά θα ανοίξουν οι Νορβηγοί progmetallers Pagan’s Mind, στην πρώτη τους εμφάνιση στην χώρα μας.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 33ευρώ και η προπώλησή τους έχει ήδη ξεκινήσει από το Ticket House, το Metal Eraκαι τα Public, και διαδικτυακά από τοwww.ticketpro.gr και τοwww.123tickets.gr

AMON AMARTH: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το live τους
Wednesday, 22 February 2012 15:04

BLOOD FIRE DEATH!
Ξεκίνησε η προπώληση για την πολυαναμένωμενη συναυλία των Amon Amarth, την Κυριακή 22 Απριλίου στο Fuzz Club!
Οι φίλοι του heavy metal μπορούν πλέον να προμηθευτούν τα εισιτήρια για ΤΗΝ metal συναυλία της Ανοιξης στα κάτωθι μέρη. Valhalla Calls!
Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Σε όλα τα Public και στο Ticketservices (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Θεσσαλονίκη: Musicland (Μητροπόλεως 102)
Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρταwww.ticketservices.gr
Τιμή: 29 e
ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ - ομοιότητες που βγάζουν μάτι.. - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟ 1947

ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...


Κάποια στιγμή ο Δανός τεχνοκράτης -ο επονομαζόμενος και «Blue Eyes»- του αποκάλυψε ότι αποχωρεί από την ηγεσία του κλιμακίου της τρόικας. Εγινε ακόμα γνωστό ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εκτός τρόικας θα... βρεθεί και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Κλάους Μαζούχ.
Στην ερώτηση για πoιον λόγο φεύγει ο κ. Τόμσεν, απάντησε ότι ο λόγος αποχώρησής του ύστερα από 30 χρόνια (διορίστηκε το 1982) είναι επειδή παίρνει τη σύνταξή του. Μπορεί αυτή να είναι η επίσημη άποψη του κ. Τόμσεν, όμως, όπως λένε στην κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το παρασκήνιο είναι αρκετά πλούσιο και αφορά και στους τρεις τροϊκανούς και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα (σε συνεργασία βεβαίως με την προηγούμενη κυβέρνηση) όχι μόνο με την παταγώδη αποτυχία στις εκτιμήσεις τους και την εξοντωτική φορολογική πολική που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ύφεση, αλλά και με την αυτοκρατορική συμπεριφορά τους.

BIGUS DICKUS live @ SOLD OUT Cafe-Bar [Eisodos Free]

BIGUS DICKUS live @ SOLD OUT Cafe-Bar [Eisodos Free]
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012 | 10:00 μ.μ.

Οι BIGUS DICKUS - Hard As A Rock- covering machine
και το SOLD OUT cafe-bar
παρουσιάζουν:
"it's a Heavy night tonight..."
+ mini JUDAS PRIEST αφιέρωμα!

Τα υπόλοιπα... επί σκηνής!
Λοιπόν... Let's ROCK!!!


SOLD OUT cafe-bar
Αγίας Λαύρας 5, Αιγάλεω
(400 μέτρα από το σταθμό METPO - "ΑΙΓΑΛΕΩ")


-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-
________________________________________________
FB BIGUS page:

MAP link: