ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΣΕΞΠΥΡ & ΜΠΕΜΠΕΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ MUSIC COMEDY SHOW

Κάντε κλικ εδώ
Είναι αλήθεια, δεν είναι διαφημιστικό τρίκ! Μετά από πολύ καιρό γίνεται πραγματικότητα! Το reunion δύο σατυρικών καλλιτεχνών που αγάπησαν και αγαπήθηκαν μεταξύ τους και όχι μόνο.


Οι ΣΕΞΠΥΡ και ΜΠΕΜΠΕΚΟΣ ξανά μαζί μετά από διάλλειμα τριών χρόνων σε μια απόλυτα μουσικοσατυρική βραδιά όπου θα παίξουν όλες τους τις επιτυχημένες αποτυχίες. Τραγούδια όπως το μυρίζει ψάρι, ο ελβετικός σουγιάς, η φυγή το 1 και το 2, το μαύρο πρόβατο καθώς επίσης το 10 λεπτά κύρηγμα, η μικρή λουλού, το είμαι και γαμώ, το πάρτυ με τα ούζα, η γκάιντα και άλλα πολλά πρόκειται να σας διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Θα φέρναμε και trendy hooliguns αλλά είναι διακοπές και θα έρθουν οι μισοί.

Παρόλα αυτά σας φέρνουμε το extra δώρο έκπληξη που ακούει στο όνομα MC TAFOS ή ΤΑΦΟΠΛΑΚΙΟΥΜ που αναμένεται να ερμηνεύσει νέες και παλιές του δημιουργίες! Μαζί τους αν έχει ρεπό ο Μαυρίλος που θα προσφέρει μουσική από το στόμα!

Όλα αυτά στις 22 ΙΟΥΛΙΟΥ Παρασκευή στο ZAS BAR στο ΨΥΡΡΗ. Είσοδος της πλάκας όπως και το event στα 5 ευρώ με μπύρα για τους τσαμπατζήδες.
ZAS BAR - Ερμού & ''Αγίας'' Θέκλας 12 Ψυρρή (Πλησιον ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι) Athens, Greece

Έναρξη στις 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου