ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σαν Σήμερα...22 Ιουλίου

1944 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός Rick Davies (Richard Davies) γεννήθηκε στο Swindon του Wiltshire. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα Supertramp. Μαζί με τον Roger Hodgson υπήρξαν οι τραγουδιστές και τραγουδοποιοί του γκρουπ. Έγραψε και τραγούδησε τα τραγούδια "Goodbye Stranger", "From Now On", "Bloody Well Right", "Ain't Nobody But Me", "I'm Beggin' You" κ.α. Ο Davies συνεχίζει με τους Supertramp μέχρι και σήμερα.

1947 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ντράμερ Don Henley (Donald Hugh Henley) γεννήθηκε στο Gilmer του Texas. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του συγκροτήματος Eagles. Έχει κερδίσει έξι βραβεία Grammy μαζί τους και άλλα επτά σαν σόλο καλλιτέχνης. Το 1998 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Hotel California", "Desperado", "One of These Nights", "Dirty Laundry", "The Boys of Summer" κ.α.

1965 Τα μέλη των The Rolling Stones, Mick Jagger, Bill Wyman και Brian Jones βρίσκονται ένοχοι από το δικαστήριο και πληρώνουν από 5 λίρες έκαστος για την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Είχαν συλληφθεί τον Μάρτιο να ουρούν τον τοίχο ενός βενζινάδικου στο East Ham της Αγγλίας. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου είπε στο δικαστήριο πως αφού ούρισαν το μαγαζί του, απομακρύνθηκαν κάνοντας προσβλητικές χειρονομίες.

1981 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται η Kim Carnes με το τραγούδι "Bette Davis Eyes". Το είχαν πρωτοηχογραφήσει οι Donna Weiss και Jackie DeShannon το 1974 αλλά η Carnes το έκανε γνωστό. Κέρδισε δύο βραβεία Grammy, τα "Song of the Year" και "Record of the Year".

2003 Οι Βρετανοί Coldplay δίνουν την δεύτερη από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Hordern Pavilion του Sydney της Αυστραλίας. Και οι δύο ημέρες ηχογραφήθηκαν, κινηματογραφήθηκαν και τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουν με τον τίτλο "Live 2003" σε CD/DVD. Περιέχει τραγούδια επιτυχίες όπως τα "God Put a Smile upon Your Face", "Trouble", "Yellow", "Clocks" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου