ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

SILVER DOLLAR - event

Το κουαρτέτο των Reservoir Jockeys του Silver Dollar ξαναχτυπά το Σάββατο 23 Ιουλίου, μετά τις 10 το βράδυ, με ένα summer edition πρόγραμμα για όλα τα γούστα! Μην τους χάσετε!
.................


Φυσικά και δεν πρέπει να χάσετε τα γενέθλια του John BrainDead που γίνεται 30 και έχει σκοπό να κάνει ένα χαμό. Οι υπόλοιποι Funky Monkey θα είναι εκεί για να του συμπαρασταθούν σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ζωής του!
Γιατί στην τελική μια φορά γίνεσαι 30!
Πολλά happenings, live performances από τους Funky Monkey και τους φίλους τους Grain of Sense και όλα αυτά συνοδευόμενα από Wet T-Shirt Party, πολύ αλκοόλ και όλα αυτά στο αγαπημένο μας Silver Dollar, στις 25 Ιουλίου!
Ναι ο Γιάννης είναι Λέων!
Ελάτε όλοι να του πείτε χρόνια πολλά μπας και καταλάβει ότι έγινε 30!
Όσοι πιο πολλοί τόσο πιο καλά!
Μη το χάσετε!
..................

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, μετά τις 10 το βράδυ, ζήστε μαζί μας το τελευταίο COCKTAILS & DREAMS night της σαιζόν. Ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς και κάνατε must τις Τετάρτες στο Silver Dollar! Βραβεύουμε τον νικητή δημιουργό κι εσείς έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το cocktail Dr. Model, που κέρδισε μια θέση στον κατάλογο του Silver Dollar!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου