ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Νέα Singles και Videos

Κάντε κλικ εδώ
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε έναν καταιγισμό από media, μιας και ο Μάρτιος έχει κατακλυστεί από κυκλοφορίες. Γι αυτό το λόγο και καθώς πλησιάζουμε προς τα releases των albums, πολλά από τα συγκροτήματα μας δίνουν υλικό από τους δίσκους τους.

Sum-41
Oι Sum-41 μετά το "Screaming Bloody Murder" αποκάλυψαν ακόμη ένα τραγούδι του νέου τους album. Ο τίτλος του είναι "Blood In My Eyes" και κινείται περίπου στα ίδια νερά με το προηγούμενο κομμάτι. Αν και οι κιθάρες έχουν μία μεγαλύτερη αίσθηση της Metal μουσικής, το συνολικό αποτέλεσμα δείχνει να τείνει προς τον νέο ήχο των Sum-41, τον οποίο θέλουν να περάσουν στην καινούρια τους δισκογραφική δουλειά. Πάλι καλά που ξεφορτώθηκαν τη μίμηση των Green Day. Τουλάχιστον ας βρουν δική τους μουσική ταυτότητα.


Foo Fighters
Μετά το αρχικό σοκ του "White Limo", οι Foo Fighters έρχονται στο προσκήνιο με ένα σαφώς πιο Rock και radio-friendly τραγούδι. Αν και ο ανανεωμένος ήχος τους, με πιο άγριες διαθέσεις και βαρύτερα riffs στις κιθάρες έρχεται σε αντίθεση με το προηγούμενο album τους, το "Rope" είναι ένα τραγούδι ισορροπημένο, χωρίς ιδιαίτερο βάθος όμως. Σίγουρα η παρέα του Dave Grohl έχει να μας προσφέρει περισσότερα!


Rise Against
To "Help is on the Way" είναι η αποκάλυψη των Rise Against εν όψη του καινούριου τους album "Endgame" που θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Μαρτίου. Ακόμη μία μέτρια κυκλοφορία των τελευταίων ημερών. Μπορεί ήδη να έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή των ραδιοφώνων, αλλά το κομμάτι είναι μία κακή συνέχεια του album "Appeal to Reason" που είδαμε το 2008.

Yellowcard
To πρώτο single των Yellowcard, "For You And Your Denial" αποκτά και video clip. Ενώ το τραγούδι είναι αρκετά ενδιαφέρον, με Pop-Punk μελωδίες και ένα πολύ έντονο ηλεκτρικό βιολί, το video clip αποτυγχάνει να τραβήξει έστω και λίγο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Επί 3 λεπτά βλέπουμε την πλάτη του συγκροτήματος, καθώς τα μέλη του ερμηνεύουν το τραγούδι, επάνω σε έναν ερημικό δρόμο στη μέση του πουθενά. Πραγματικά κρίμα.

Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό δεν έχω ακούσει κάτι που πραγματικά να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Πολλές δισκογραφικές προσπάθειες οι οποίες μένουν στα πλαίσια του εμπορικού (κάτι που δεν θα με πείραζε αν δεν ήταν τελείως βαρετές και χωρίς φαντασία).
ΠΗΓΗ
.............

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κωστή Λαμπρόπουλου 
"Χάρτινες μέρες"

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ηχογράφηση του νέου τραγουδιού του Κωστή Λαμπρόπουλου "Χάρτινες μέρες".
Μουσική & στίχοι: Κωστής Λαμπρόπουλος
12χορδη κιθάρα και φωνή: Κωστής Λαμπρόπουλος

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:


Την ηχοληψία και επεξεργασία ήχου πραγματοποίησε ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης Ηλιάς Ηλιάδης τον οποίο ευχαριστούμε μέσα απο τη καρδιά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη σας...

Σύντομα και πάλι μαζί ζωντανά στη σκηνή με όμορφα τραγούδια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου