ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ....

Κάντε κλικ εδώ
live Royal Death + FAITH Bled Dry


Αύριο στις 9:30 μ.μ.
Doors 20.30
Entrance 5e with beer
Camelot live cafe ( Γκύζη & Ραγκαβή 61 )
............

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ - I SEE ZERO LIVE @ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

ΟΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ έρχονται δυναμικά σε ένα LIVE γεμάτο
επιτυχίες και ροκ διάθεση. Με την πρόσφατη
επιτυχία τους το τραγούδι "ΧΑΡΤΙΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ", με νέα
δικά τους τραγούδια και αγαπημένες διασκευές μας
χαρίζουν μια υπέροχη μουσική βραδυά.

Μαζί τους το ανερχόμενο αγγλόφωνο νέο σχήμα
I SEE ZERO , ένα σχήμα που ξεχωρίζει σε κάθε
τους εμφάνιση, με ένα δυνατό Playlist
σε ύφος alternative.

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΡΟΚ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΑΔΥΑ
αυτο το ΣΑΒΒΑΤΟ στην
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο ΓΚΑΖΙ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6
(από Πειραιώς 116 δεξιά)

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
210 3420842, 210 9014428
.............

LIVE ROCK CONCERT JUANA XANNA - KWSTAS MANOS
Κυριακή στις 9:30 μ.μ.


ENA MONADIKO ROCK LIVE...ME TON KWSTA MANO VOX/GTR KAI THN JUANA XANNA VOX
Legacy Rock Bar
ΘΗΣΕΩΣ 295
Kαλλιθεα
.............

Κερδίστε προσκλήσεις για το Elevation Festival!!!

Η rockmadness.gr δινει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να παρακολουθησουν ΔΩΡΕΑΝ στο Elevation Festival τους JAMIROQUAI, 30 SECONDS TO MARS, HURTS, GENTLEMAN, STEREO MCs, CYPRESS HILL, MORCHEEBA, PAROV STELAR BAND, SATOSHI TOMIIE,CYANNA και πολλους ακόμη …!!

Μπείτε στο Fan Page της rockmadness στο Facebook , κάντε tag τον εαυτό σας στο poster του Elevation Festival και έτσι απλά μπαίνετε στην κλήρωση για 4 μονές προσκλησεις διημέρου!!!


24 και 25 Ιουνίου Elevation Festival (Βουλγαρία).

Η ακριβής τοποθεσία του φεστιβάλ είναι 500 μέτρα από την είσοδο του Ραζλόγκ, πάνω στον εθνικό δρόμο Σόφιας-Μπάνσκο. Θα έχει 15 σημεία διέλευσης και πάρκινγκ. Αυτή την στιγμή ανακαινίζεται ο δρόμος από τον οποίο θα εισέρχοντε φορτηγά στον χώρο του φεστιβάλ με τον εξοπλισμό, για να στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παρασκήνια.

Δεν υπάρχει τρόπος να χαθείτε αρκεί να ακολουθήσετε την σήμανση του δρόμο.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου!

.............

Όλα τα Νέα του Rockmachine

SONISPHERE: ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ SONISPHERE
Ακυρώθηκε το Sonisphere Festival Βουλγαρίας που θα γινόταν στις 21 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι θα εμφανιζόντουσαν οι Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Alice Cooper και Apocalyptica. Σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Terra Vibe θα γίνει το ελληνικό Sonisphere με Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Gojira, Rotting Christ, Moonspell, Nightfall, Virus, Need, Total Riot. Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59 €. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 65 €. Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80 €. Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 100 €. Αν δεν έχετε προμηθευτεί έως σήμερα το εισιτήριο σας μπορείτε να το αγοράσετε από τα εκδοτήρια έξω από το Terra Vibe. Αν δεν υπάρξει αλλαγή, οι ώρες που θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα είναι οι παρακάτω:
APOLLO STAGE
Iron Maiden 21:15-23:15
Slipknot 18:55-20:10
Mastodon 17:30-18:30
Moonspell 16:15-17:15
Nightfall 15:00-16:00
SATURN STAGE
Rotting Christ 20:10-21:10
Gojira 16:45-17:45
Virus 14:00-15:00
Need 12:15-13:00
Total Riot 11:15-12:00
ΗΤΑΝ ΣΤΟ SWEDEN ROCK ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Ακούστε σήμερα στις 20.00 από την εκπομπή Toys in the attic του Δημήτρη Σειρηνάκη, την ανταπόκρισή του από το μεγαλύτερο rock φεστιβάλ της Ευρώπης, το Sweden Rock. Οι εντυπώσεις του Δημήτρη Σειρηνάκη για τους Whitesnake (ωχ τι θα ακούσουμε), Doc Holliday, Molly Hatchet, Styx, GWAR (ναι, υπάρχουν ακόμα), Queensryche, Ozzy (τι θα πει ποιός Ozzy, ένας είναι ο Ozzy), Cult, Thin Lizzy κ.α. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης θα παρουσιάσει τη συνταγή ταρανδόπιτας που κατάφερε και απόσπασε από σουηδό ταρανδομάγειρα (μα υπάρχει σουηδική κουζίνα;)!
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: METALLICA KAI LOU REED!
Πριν λίγους μήνες, στο στενό κύκλο φίλων των Metallica είχε γίνει γνωστό ότι το συγκρότημα είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω σ’ ένα project που δεν είχε 100% ήχο των Metallica. Τώρα τα τραγούδια είναι έτοιμα και ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκαν είναι ο Lou Reed. «Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Lou Reed στα 25α γενέθλια του Rock And Roll Hall Of Fame που εορτάστηκαν στο Madison Square Garden τον Οκτώβριο του 2009, και είπαμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μαζί ένα δίσκο» δήλωσε ο Hammett. Και αφού έπλεξε το εγκώμιο για τις έως τώρα δραστηριότητες του Lou Reed, o Hammett είπε ότι έχουν ηχογραφήσει 10 τραγούδια τα οποία μόλις είναι εντελώς έτοιμα θα φθάσουν και στα αυτιά μας. Αν μη τι άλλο, το μόνο που μπορούμε να πούμε πριν ακούσουμε τα τραγούδια είναι ότι οι Metallica αλλά και ο Reed έχουν ανοιχτό μυαλό. Να θυμίσουμε ότι 1997 οι Metallica είχαν συνεργαστεί με την αγγλίδα τραγουδίστρια Marianne Faithfull στο τραγούδι The memory remains που είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ Reload.
DEF LEPPARD: ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Στο Νο 16 του The Billboard 200 chart βρέθηκε με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του το νέο διπλό άλμπουμ των Def Leppard με τίτλο Mirror Ball πουλόντας 20.000 αντίτυπα. Το άλμπουμ είναι live και κυκλοφορεί και σε ειδική έκδοση 2cd και ενός dvd, διάρκειας 50 λεπτών με Live αποσπάσματα αλλά και backstage γυρίσματα. To Mirror Ball κυκλοφορεί και σε έκδοση διπλού βινυλίου.
SEBASTIAN BACH: KICKING & SCREAMING
Ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Sebastian Bach ανακοίνωσε ότι τι καινούργιο άλμπουμ του τιτλοφορείται Kicking & Screaming και θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου σε παραγωγή του Bob Marlette. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Richard Villa και θα εικονίζει "το πιο καυτό κορίτσι" όπως αποκάλεσε ο Bach την 25χρονη φίλη του Minnie Gupta! Να θυμίσουμε τις στιγμές μεγαλείου και απέραντης δόξας που έζησε στο παρελθόν ο Sebastian Bach, όταν ήταν τραγουδιστής των Skid Row και είχαν πουλήσει 20.000.000 αντίτυπα δίσκους.
ΝΕΟ PROJECT ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ MASTODON
Ο κιθαρίστας των Mastodon, Brent Hinds δουλεύει πάνω σ’ ένα καινούργιο project με τον κιθαρίστα των Dillinger Escape Plan, Ben Weinman, τον πρώην ντράμερ των Mars Volta, Thomas Pridgen και τον πρώην μπασίστα των Jane’s Addiction Eric Avery. Το συγκρότημα για την ώρα δεν έχει όνομα ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ROCK SIESTA ΣΤΟ BRONCO
Σήμερα Τετάρτη, και κάθε Τετάρτη, ο παραγωγός του Rockamchine.gr, Δημήτρης Στρουσόπουλος υπογράφει τη μουσική στο rock club Bronco, Διομήδους Κυριακού 17, στην Κηφησιά. Η παρουσία σας εκεί κρίνεται απαραίτητη!
ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ WELCOME 2 MY NIGHTMARE
Η συνέχεια του θρυλικού άλμπουμ του 1975 του Alice Cooper Welcome to My Nightmare, το Welcome 2 My Nightmare θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε παραγωγή του Bob Ezrin. « Η ιδέα υπήρχε από το 2008 και την εποχή του Along Came a Spider, αλλά τελικά προτίμησα να προχωρήσω στην κυκλοφορία του, με την συμπλήρωση 35 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του» δήλωσε ο Alice Cooper στο Billboard.com. Στο άλμπουμ συμμετέχουν Steve Hunter και Dick Wagner που συμμετείχαν και στον πριν 35ετίας άλμπουμ, όπως και Michael Bruce, Dennis Dunaway και Neal Smith μέλη της παλιάς μπάντας των Alice Cooper, που συμμετέχουν στο When Hell Comes Home. Επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση με το περιοδικό Classic Rock που θα περιλαμβάνει ένθετο 132 σελίδων και special packaging! Μόλις ανακοινωθεί, θα σας ενημερώσουμε από πού να το παραγγείλετε.
ΟΙ TYKETTO ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Με την Frontiers Records υπέγραψαν οι Tyketto και ήδη ετοιμάζουν τα καινούργια τραγούδια τους που θα κυκλοφορήσουν το 2012. Το νέο αυτό άλμπουμ τους θα είναι το πρώτο από το 1995, όπου είχαν κυκλοφορήσει το Shine. Να σημειωθεί ότι σήμερα το συγκρότημα αποτελούν οι παλιοί καλοί Danny Vaughn τραγούδι, Brooke St. James κιθάρα, Jimi Kennedy μπάσο και Michael Clayton ντραμς.
ΝΕΟΣ ΝΤΡΑΜΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SYMPHONIA
Το καινούργιο συγκρότημα των Timo Tolkki και André Matos, οι Symphonia ανακοίνωσαν ότι την αποχώρηση του ντράμερ τους Uli Kusch (πρώην Masterplan. Helloween), μετά από έντονα προβλήματα στα νεύρα των χεριών του. Ήδη στις συναυλίες τους τον αντικατέστησε ο πρώην ντράμερ των At Vance, Annihilator, Mekong Delta και Startovarius, Alex Landenburg.
................

Σας περιμένουμε!! 25-06-2011!!!
Πολλές Εκπλήξεις σας περιμένουν!Νεο πρόγραμμα,Νέα Πρόσωπα,Νέοι Καλλιτέχνες!Να ειστε εκει
--

Σάββατο 25 Ιουνίου
Η Μαρία Παπαλεοντίου, ο Δημήτρης Καρράς, ο Φώτης Ανδρικόπουλος και το συγκρότημα Αντίπερα Όχθη στον γνωστό συναυλιακό χώρο του Koo – Koo
Μετά από 40 εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα το σχήμα κλείνει την σεζόν στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, με μία τελευταία εμφάνιση στο γνωστό στέκι του Γκαζιού.
Η Μαρία Λούκα, μέχρι τώρα τραγουδίστρια στο σχήμα δίνει την θέση της σε μία άλλη Μαρία, την Μαρία Παπαλεοντίου (Μακρινά Ξαδέρφια). Σας Περιμένουμε σε μία τρίωρη συναυλία γεμάτη εκπλήξεις!!!
Γιατί έτσι οι μέρες περνούν….
Ιάκχου 17, Γκάζι / ώρα έναρξης 23:00
........

CHANIA ROCK FESTIVAL 2011
C.R.F. CONFIRMED BANDS SO FAR
CHANIA ROCK FESTIVAL 2011
Sunday 28th of August

ROTTING CHRIST
NIGHTSTALKER
ANORIMOI
INDUSTRY OF NIGHTMARES
PLAYGROUNDED
TIMERIVER

More bands to be announced shortly!
Stay tuned!

.............

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ LIVE @ ΚΟΖΙ STAVROS ΠΑΡ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΡΟΚ ΚΑΙ CLASSIC ROCK ME TO MOYΣΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ!!
ΒΕΑCH BAR KOZI ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου