ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΛΑ LIVE ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Κάντε κλικ εδώ
White Peppers @ Lazy Club
Παρασκευή, 17 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ.
Λεωφ. Πεντέλης 1 - Βριλήσσια
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ 12
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΤΗΛ. 2106895535

Δυναμική παρουσία, προσωπικό ήχο, Ρυθμικές & "Ανεβαστικές" δικές τους συνθέσεις, αλλά και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της Funk - Blues - Rock μουσικής.
Η Φωνή της Ιλιάδας Καλαμαρά, η χαρακτηριστική κιθάρα του Τάκη Φακούδη, τα Piano-Keyboards του Βασίλη Κοντοδήμου, το "ανεβαστικό" και "μπιτάτο" rhythm-session, μπάσο-ντραμς και κρουστά από τους Δημήτρη Αντωνακάκη - Μάκη Κωνστάντη - Τίμο Κορονετόπουλο και τα φωνητικά της μπάντ...ας σας ταξιδεύουν σε Blues-Funk-Rock καταστάσεις με original συνθέσεις!
Hot & Spicy Music!

BAND MEMBERS:
Dimitris Antonakakis: Bass
Takis Fakoudis: Singer-Guitar
Iliada Kalamara: Singer
Makis Konstantis: Singer-Drums
Basilis Kondodimos: Keybords-Vocals
Timos Coronetopoylos: Percussion
...............
Δες σε video stream, συναυλία των Bon Jovi!
Αν θες να πάρεις μια γεύση από το τι θα δεις στις 20 Ιουλίου στο OAKA, συντονίσου στο παρακάτω video, την Κυριακή 12 Ιουνίου. Το γκρουπ θα διαθέσει σε live stream τα 30 πρώτα λεπτά της συναυλίας τους απευθείας από το Olympic Stadium του Μόναχο!
Οι Bon Jovi θα παίξουν μπροστά σε 80.000 άτομα και εκατομμύρια viewers στο internet.
Stay Tuned την Κυριακή 12 Ιουνίου και απόλαυσε τους, στις 20:00 ώρα ελλάδας.

..................


..................
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τη 2η μέρα του 2310 Festival

Εκδρομή στην Θεσσαλονίκη
για την Δεύτερη Ημέρα του 2310 Festival:

James, Suede, The Subways, My Excuse
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011, Καυτανζόγλειο Στάδιο

Η δεύτερη ημέρα του 2310 Festival προκάλεσε αναστάτωση στο συναυλιακό κοινό της Ελλάδας: Έρχονται οι Suede! Αλλά όχι στην Αθήνα!

Η Ticket Arena, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των μελών της, διοργανώνει εκδρομή με πούλμαν για την συγκεκριμένη δεύτερη ημέρα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 85 Ευρώ και περιλαμβάνει:

- Μεταφορά με πούλμαν MERCEDES Travego & Tourismo. (Αναχώρηση από Αθήνα το μεσημέρι της 7 ης Ιουλίου, Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της συναυλίας).

- Εισιτήριο Συναυλίας, άμεση είσοδο στο χώρο της συναυλίας κατά την άφιξη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο

- Αναμνηστικά της συναυλίας προσφορά της Detox, της Ticket Arena και των συνεργατών της.

Η τιμή είναι τελική και η Ticket Arena δεν θα σας χρεώσει καμία επιπλέον προμήθεια κατά την παραγγελία σας, όποιον τρόπο πληρωμής και αν επιλέξετε!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής (ώρες, χώροι συνάντησης κλπ) θα ανακοινωθεί το επόμενο δεκαήμερο.

Το Line Up της βραδιάς:

JAMES
Το καλοκαίρι του 2009 οι James έγραψαν συναυλιακή ιστορία στην Θεσσαλονίκη: για πρώτη φορά, ένα συγκρότημα κατάφερε να γεμίσει για 3 συνεχόμενες ημέρες το Θέατρο Γης, όπου περισσότεροι από 20.000 οπαδοί τους στην κυριολεξία αποθέωσαν τον Tim Booth και την παρέα του. Η εμφάνισή τους στο 2310 FESTIVAL θα είναι και η μοναδική για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της φετινής χρονιάς, γι' αυτό και μας επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις σε αυτό το live!

SUEDE
H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Άλλωστε, οι Suede κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα 90ς και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία. Και οι 4 δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 90 έγιναν χρυσοί, με τους 3 να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts!

Το συγκότημα ήταν διαρκώς στην επικαιρότητα, με καθε νέο single τους να κάνει επιτυχία: She's In Fashion, Trash, Beautiful Ones, Saturday Night, Animal Nitrate, So Young, Stay Together, We Are The Pigs, Lazy, Filmstar, New Generation είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία. Από το 2003, όταν και διαλύθηκαν, ο μύθος των Suede συνέχισε να μεγαλώνει. Η παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη και την σκηνή του 2310 Festival είναι ένα πραγματικά αναπάντεχο δώρο για τους οπαδούς τους!

THE SUBWAYS
Το Rock & Roll Queen τους έκανε διάσημους. Το δικαιούνται άλλωστε πέρα ως πέρα: είναι καυτοι επι σκηνής, τα τραγούδια τους ειναι ακριβώς αυτό που ονομάζουμε rock n roll ύμνοι και το ελληνικό κοινό τους λατρεύει. Οι Subways, μετά από τις δύο προηγούμενες sold out εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην πόλη για να μας προσφέρουν στο ροκ πανηγύρι που ξέρουν καλά να στήνουν στις συναυλιες τους!

MY EXCUSE
Το δυναμικό ποπ-ροκ συγκρότημα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στα live-bars της Θεσσαλονίκης (τους γνωρίσαμε και ως Dr.Funk στα πρώτα βήματά τους), στην πρώτη του εμφάνισή σε μεγάλο open-air festival, μας υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με δυναμικές διασκευές και πρωτότυπα κομμάτια από την δισκογραφία τους.

Περισσότερες Πληροφορίες:

..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου