ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!!!

Κάντε κλικ εδώ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΤΙΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ( ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΜΑΣ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ E-MAIL freefrikos@hotmail.com
.........

Στάθης Δρογώσης
Μαζί του ο τσελίστας Αρης Ζέρβας για τη παράσταση Πιάνo- Τσέλο


Παρασκευή 17 Ιουνίου
Πολυχώρος Terra Petra @ Αίθριο [Level 4]
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Ώρα Έναρξης: 22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Ο Στάθης Δρογωσης αποτελεί μια πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, πιανίστας, ενορχηστρωτής εδώ και μια δεκαετία πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Πτυχιούχος πιάνου με σπουδές ανώτερων θεωρητικών και κρουστών ορχήστρας έχει συμμετάσχει σε συγκρότημα [Τα φώτα που σβήνουν], έχει ακολουθήσει με επιτυχία solo καριέρα με 4 προσωπικά album, δραστηριοποιείται στην παραγωγή δίσκων, γράφει τραγούδια και μουσική ακόμη και για το θέατρο κι ενορχηστρώσει δίσκους καλλιτεχνών όπως Μανώλης Φάμελλος, Γιώργος Δημητριάδης κ.α. Επίσης, έχει ανέβει στη σκηνή με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Ζακ Στεφάνου, Αντριάννα Μπάμπαλη κ.α. Από την Ελλάδα ξεχωρίζει τον Θανάση Παπακωνσταντίνου κι από το εξωτερικό τους Radiohead. Στην εμφάνιση του στο Terra Nueva Project o Στάθης Δρογώσης θα παίξει με τον γνωστό ιδιαίτερο τρόπο το πιάνο του σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Τα τραγούδια του έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό rock στυλ με το καθένα να είναι μια ξεχωριστή ιστορία με τη δική της προσωπικότητα. Στη σκηνή θα συνοδεύεται από τον ιδιαίτερα ταλαντούχο τσελίστα Άρη Ζέρβα στην παράσταση Πιάνo – Τσέλο σε μια από τις σπάνιες παρουσιάσεις της στην Αθήνα.

Πρόσβαση

Για την πρόσβασή σας στο Terra Petra εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:
Α11 Πλατεία Βάθης – Ίλιον - Πετρούπολη
719 Πλατεία Βάθης (Φαβιέρου) - Παλατιανή - Πετρούπολη
747 Πλατεία Αττικής – Πανόραμα - Πετρούπολη
Και για τις 3 γραμμές κατεβαίνετε στο τέρμα στο Θέατρο Πέτρας

Α13 Ζήνωνος
Β11 Φαβιέρου

Και στις 2 γραμμές κατεβαίνετε στη στάση της οδού Σουλίου και ανηφορίζετε με τα πόδια σε μια απόσταση λιγότερη των 5΄ για το Terra Petra.

Επιπλέον, ο πολυχώρος διαθέτει τεράστια έκταση δωρεάν Parking.
..............
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ (ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΜΑ Κ ΥΠΕΥΘ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ GROOVE HOUSE STUDIOS)


ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ Η ΜΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ.ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Κ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΤΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ, Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΕΜΠΛΕΞΑΝ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΩΤΣΑΚΗ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ "ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΑΡΣΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΤΟ ΡΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΩΣ 38 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.ΤΟ ΡΟΚ (ΒΡΑΧΟΣ) ΚΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ.
Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90, ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Κ ΜΗ, ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΤΗ ΔΙΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ "ΔΕΚΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ Κ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΟΧΙ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΠΡΟΙΟΝΤΑ!ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ Κ ΕΡΕΥΝΟΥΝ Κ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.Ο ΠΗΡΥΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΩΣ ΚΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1997, ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΣ Κ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Κ ΡΟΚ.ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΑ" ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.
ΕΙΜΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ(ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΜΑ Κ ΥΠΕΥΘ ΤΗΣ ΕΤΑΡΙΑΣ GROOVE HOUSE STUDIOS), ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ!
..............

Δείτε μια διαφορετική άποψη διαφήμισης του γνωστού απορρυπαντικού 'Woolite'


Όπως είχαμε προαναφέρει, Rob Zombie έκατσε ξανά την καρέκλα του σκηνοθέτη, μα αυτή τη φορά δε σκηνοθέτησε κάποια ταινία τρόμου όπως το “Lords of Salem” και “House Of 1,000 Corpses”, μήτε επεισόδιο Αμερικάνικου σίριαλ ( βλέπε C.S.I:Miami). Αντιθέτως, έδωσε μια νέα διάσταση στη διαφήμιση καθαριστικών ρούχων!


Το γνωστό απορρυπαντικό ’Woolite‘, προστατεύει τα ρούχα σας από τα “βασανιστήρια” των συνθετικών σαπουνιών.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου