ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Κάντε κλικ εδώ


Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του 3ου και τελευταίου άλμπουμ της Ανοιχτής Θάλασσας, λέει τ’ όνομά της τρεις φορές και πατάει με σιγουριά στην ΞΕΝΗ ΓΗ.
11 νέα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Βαγγέλη και μία διασκευή (Καρδιολόγος της Β. Πάλλα και του Ν. Πετρίδη).
Το σύρμα της ακουστικής κιθάρας και το καρδιοχτύπι των κρουστών δημιουργούν ένα grunge ήχο που βοηθάει τα λόγια να φτιάξουν πολύχρωμα τοπία και εικόνες.
Στο τραγούδι «θα γίνουμε ένα» συναντάμε τη νέα τραγουδίστρια Ιωάννα Μόρφη, ενώ στο ένα και μόνο αγγλόφωνο τραγούδι του άλμπουμ “empty moons”, ακούμε τον Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή των GAD..
Από το άλμπουμ έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια 20 ζωές και Τράβα μια γραμμή.
Στις σκοτεινές εποχές της δισκογραφίας, όμως, η Ξένη Γη δε μένει απροστάτευτη… Συνοδεύεται από τη νουβέλα «Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα» και κυκλοφορούν μαζί, 2 σε 1, από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.
Η φωτεινή αυτή ιστορία που έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης «σιγοτραγουδάει» με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι η πειρατεία δε σκοτώνει τη μουσική. Κάνει τους μουσικούς και τους φίλους τους πιο ευφάνταστους και ευρηματικούς.

Την επιμέλεια και διεύθυνση παραγωγής έχει κάνει ο Άγγελος Σφακιανάκης.

...........

AKOUSTIKOI EPIVATES to Savvato @ Kingston Rock City!!!!


Σάββατο, 18 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ.
Oi Akoustikoi Epivates tha vriskonte kai pali sto Kingston gia mia akoma 'energiaki' vradya, paizontas dika tous kommatia alla kai diaskeves pou agapisame. Gia plirofories kai kratiseis sto 99698688. Kali antamwsi epi skinis....AE
............

"Αντέλμα" με τον Στάθη Δρογώση
Αντελμίτες απόψε η εκπομπή θα μεταδοθεί επιτέλους καν�
Θα κρατήσει 2 ώρες και θα παίξουμε καινούρια παράξενα τραγούδια.Η εκπομπή θα κλείσει το δεύτερο κύκλο της τέλη Ιουνίου οπότε λίγες Τρίτες μας έμειναν ακόμα...Θα τα πούμε τα μεσάνυχτα στο www.mindradio.gr στην εκπομπή μας την ΑΝΤΕΛΜΑ.Με αγάπη Στάθης Δρογώσης.
.............

TheDarkAngel Mid Rate Freya
TheDarkAngel mid Rate server Just Open join now

- Experience: 40x
- Skill Points: 40x
- Adena: 80x
- Drop: 3x
- Spoil: 10x
- Safe +3 Max +16 Rate 66%
- Npc Buffer Only Pp
- Gatekkeper
- Full GmShop For Free
- Siege Every Week
- Hero Every Week
- SubClass Quest Raid Boss Spawn Every 1 Hour And Baium Every 6 Hours
- Nobless Quest
- Clan Quest
- Full Geodata

www.thedarkangel.eu ====> Join Now
..........
Ενημερωση και Chat μαζι .....
Ενημέρωση σε καθημερινή βάση, τώρα σας προσφέρουμε και ΔΩΡΕΑΝ συνομιλία με χρήση κάμερας και μικροφώνου ... Ελατε και φέρτε και την παρεα σας .. ολες οι υπρηρεσιες ειναι δωρεαν !!! και προσοχη ...... Αν θελετε να δοκιμασετε απλα μπείτε σαν επισκέπτης . Σας περιμένουμε στην σελιδα μας www.mpla-mpla.gr η στο Chat μας www.mpla-mpla.gr/chat
............

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ SOLD OUT!


Παρασκευή, 24 Ιουνίου · 7:00 μ.μ
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ SOLD OUT!....OΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ PURPLE STAIN!....TA ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ..(Α.Μ.Ε.Α)....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!...TO EIΣΗΤΗΡΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ!!!
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ARCHITECTURE ROCK(OULVF PALME 23 ZWGRAFOU)..STO QUATRO VR(DHMOKRATIAS 7ZWGRAFOU) KAI STO ΓΟΥΔΙΟΤΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ(PAPADREOU 45)...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!..OPWS KAI APO 6975661720 STAYROS KAI 6973742366 NIKOS
OPWS ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!
..............

An Acoustic Evening with ENsTRO


Το Σάββατο, στο Irish Bar, παρουσιάζουμε ένα ακουστικό πρόγραμμα δικών μας συνθέσεων καθώς και τραγουδιών που αγαπάμε. Θα ακολουθήσει DJ set από.. εμάς φυσικά :)

Be there.
Νικηφόρου Φωκά 4, περιοχή Λευκού Πύργου
Thessalonike, Thessaloniki, Greece
.............

Στάθης Αρτινός + Argie @ Jasmin


Πέμπτη στις 10:00 μ.μ.
ένα μουσικό ταξίδι από το rock έως την ελληνική παράδοση με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς..
Ο Στάθης Αρτινός μαζί με τον εξαιρετικό Argie (Αργύρης Λούλατζης) σε μια παράσταση με πολλές διασκευές και δικά τους τραγούδια"
Jasmin Rock Club
Mixalakopoulou 150 & Sinopis
Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου