ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Οι Judas Priest και οι φήμες οτι αποσύρονται

Κάντε κλικ εδώ

Οι Judas Priest δεν αποσύρονται

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε το συγκρότημα στο Sölvesborg της Σουηδίας, δήλωσε ότι δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί.

Συγκεκριμένα ο Glenn Tipton δήλωσε ότι το συγκρότημα δεν θα σταματήσει να υπάρχει, απλά αυτή θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους. Εκτός του ότι έχουν νέο άλμπουμ στα ράφια των δισκοπωλείων, θα ξεκινήσουν να γράφουν και τραγούδια με τον νέο τους κιθαρίστα, RichieFaulkner. Θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν δίσκους και δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο στο μέλλον να ξαναβρεθούν για μεμονωμένες συναυλίες. Απλά δεν θα ξανακάνουν κάποια μεγάλη τουρνέ.
Σχετικά με την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους της μπάντας K.K. Downing, ο Rob Halford είπε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς του λόγους που ανάγκασαν τον Downing να εγκαταλείψει το συγκρότημα στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία. Πρόσθεσε ότι απλά δεν θέλει οι fan να στεναχωριούνται και να ευχαριστηθούν την περιοδεία αυτή, ακριβώς επειδή είναι η τελευταία.

Κείμενο: Σπύρος Ρομποτής
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου