ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αγγελάκας και Βελιώτης με τους Λύκους Στη Λευκάδα 30/07/2011

Κάντε κλικ εδώ
Αγγελάκας και Βελιώτης με τους  Λύκους  Στη Λευκάδα 30/07/2011
Γιάννης Αγγελάκας – Νίκος Βελιώτης, σχεδόν απρόβλεπτα, αθόρυβα (όπως, δηλαδή, επιβαλλόταν) έσκασε το προϊον της συνεργασίας τους στ’ αυτιά μας. Αρχή με τη ράθυμη φιληδονία ενός βιολοντσέλου, με ηλεκτρονικά, σχεδόν σε ρεμπέτικη ρυθμολογία. Ο Αγγελάκας χώνεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και βαράει στο ψαχνό, απαγγέλει… “μ’ αυτό που με ξεκάνει και μου σταματάει το νου είναι που δεν είσαι καν… αλλού”.
Μαζευόμαστε και ταυτόχρονα ανοίγουμε τα αυτιά. Ο Νίκος Βελιώτης ξεδιπλώνει με μυστικιστικό τρόπο τις μελωδίες στο βιολοντσέλο του, οι Coti K, Χρήστος Χαρμπίλας και Τίτος Καργιωτάκης τις διαστρεβλώνουν ακόμα περισσότερο κατά το δοκούν και τις ενισχύουν ρυθμικά. Ο Γιάννης Αγγελάκας κρατά με ένα θλιμμένο χαμόγελο το βέλος που ξέρει να σαϊτεύει τις ψυχές μας… Μιλά για τις ανάσες των λύκων που ξαγρυπνάν κάτω από το στρώμα του, αναρωτιέται ποιος καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη, αλλά βλέπει και πάλι το φως: “θα ‘ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα κι η καρδιά μου στο φως θα χιμήξει”.


Πρόγραμμα συναυλιών

30/7  Λευκάδα,Νίκος Βελιώτης, Λύκοι Live   
  Γ.Αγγελάκας 3
02/8  Κώς, Μεσαιωνικό κάστρο Κω
04/8  Νεστόριο   
05/8  Καρπενήσι       
08/8  Πάρος, Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου
12/8  Κόνιτσα   
23/8  Σαμοθράκη, Vlastur,, Aurora Festival
 05/9  Θεσσαλονίκη, Μονή Λαζαριστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου