ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!

Κάντε κλικ εδώ
SUMMER PARTY // 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
Πέμπτη στις 9:00 μ.μ.
Summer party @ Small Cafe την Πέμπτη 30 Ιουνίου!!

Αγαπημένα τραγούδια θα ερμηνεύσουν:

- Οι Όναρ
- Ο Γιώργης Χριστοδούλου
- Η Ραλλία Χρηστίδου
- Η Ηρώ
- Η Ζωή Παπαδοπούλου

Small Cafe-Bruncherie, ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210.42.97.236
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς, Πίσω από το δημαρχείο
..................

Πάνος Μουζουράκης Live στο Γαλάτσι
Τρίτη, 19 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.


Στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Γαλατσίου
Εισιτήρια: 5-10 €
Πληροφορίες: 210 2917182

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 1 Ιουλίου:
- PUBLIC (Σύνταγμα, Αμαρουσίου)
- Δημαρχείο Γαλατσίου
- Ταμείο Θεάτρου Άλσους Βεϊκου

Ο Πάνος Μουζουράκης, από τα πιο ελπιδοφόρα και πολύπλευρα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, δίνει σε κάθε του live εμφάνιση, όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν..Την ενέργεια, το πάθος, το ρυθμό...την τρέλα του!

Είναι αδύνατο να αντισταθείς στο αστείρευτο humor, στο κέφι, στη χαρά και στην αισιοδοξία της παρουσίας του πάνω στη σκηνή.

Με αποσκευές τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, τραγούδια δημιουργών της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής που αγαπά, αλλά-κυρίως- με τις εντελώς απρόσμενες διασκευές που υπήρξαν οι πρώτες και καταλυτικές μουσικές επιρροές του, καταφέρνει να μας στροβιλίσει με χιούμορ, δυναμισμό και ειλικρίνεια, στον δικό του πλανήτη!

Μαζί του:
Κωνσταντίνος Μαδεμλής - Κιθάρα
Mιχάλης Καπηλίδης - Ντραμς
Γιάννης Οικονομίδης - Τρομπέτα
Δημήτρης Φροσίνης - Μπάσο
Ανοιχτό Θέατρο Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι
.....................

Νεολαιίστικο-Αντιρατσιστικό Camping 2011
http://campingneolaias.blogspot.com/
Παρασκευή, 22 Ιουλίου στις 4:00 μ.μ. - 31 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ.


Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, οι Μαθητές-τριες και οι Φοιτητές-τριες Ενάντια στο Σύστημα, με τη συμμετοχή και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό», “εφορμούν” για το καλοκαιρινό τους κάμπινγκ.


Σαλπάρουμε από το λιμάνι του Πειραιά για Χανιά το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιούλη. Μας φιλοξενεί ως την Κυριακή 31 Ιούλη το κάμπινγκ «Μήθυμνα» (4 χλμ πριν το Καστέλι των Χανίων) στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με την υπέροχη παραλία. Οργανώνουμε εκδρομές, παιχνίδια, προβολές και συζητήσεις για την ιστορία κινήματος και της Αριστεράς, την οικονομική κρίση, τους αγώνες που ζούμε, τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Διασκεδάζουμε, ζούμε συλλογικά, μαθαίνουμε, χτίζουμε τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Κι αν οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι μαζί μπορούμε…!

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
Για το συνολικό πακέτο 22-31 Ιούλη, το κόστος ανά άτομο (που συμπεριλαμβάνει ακτοπλοικά εισιτήρια, διαμονή και εκπτωτική κάρτα για τα πολύ καλής ποιότητας καφέ-μπαρ-εστιατόρια του κάμπινγκ) είναι 125€. Ειδικά για μαθητές-φοιτητές και άνεργους η τιμή είναι 100€.
Για 3μερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) οι τιμές είναι 65 και 50€ αντίστοιχα.
Χανιά
camping "Μήθυμνα" - 4 km πριν το Καστέλι Χανίων
................

Γ.ΓΕΝΝΑΤΑΣ, Π.ΑΜΠΑΖΗΣ, Γ.ΜΠΟΣΤαντζόγλου «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»@Vinilion
(ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/11 -- ΩΡΑ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ)


ΝΤΕΜΟΝΤΕΡΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
«ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
μιά ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική παράσταση.
Γιατί μόνο οι σοβαροί έχουν χιούμορ…
Παιζοτραγουδούν:
Γεράσιμος ΓΕΝΝΑΤΑΣ
Παντελής ΑΜΠΑΖΗΣ
Γιάννης ΜΠΟΣΤαντζόγλου

Τραγούδια για κοντούς, καμένες από κοντό, "πολύ ωραίους", έχοντες και κατέχοντες ρετιρέ, για λαϊκά κορίτσια, για αγόρια με κοιλίτσα, για
Καραγκιόζηδες, καραγκιοζάκους και καραγκιόζαρους, για όσους δε δουλεύουν, μποέμ εκ πεποιθήσεως, κυρά-Μαρίες, ρομαντικούς δειπνιστές, λάτρεις των εκδρομών και της κομψής αλητείας, πεθερόπληκτους, Λούλες, δίμετρες Ρωσίδες, καμένους από Ρωσίδα, "βούρτσες", νταρντάνες με φουστανάκια με δαντέλα, μπουζουκομάχους, μπουζουκοβόρους, ζαμανφουτίστες, σοκολατολάγνους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…

Τραγούδια με χαμόγελο για όλη την οικογένεια. Κωμικές πρόζες & σπαραξικάρδιες ατάκες. Πικάντικα σχόλια για τα λαϊκά κορίτσια και τ’ αγόρια με κοιλίτσα. Αφιέρωμα στη βλακεία που τελικά είναι ανίκητη. Τραγούδια χιουμοριστικά και εύθυμα. Παντελώς χειροποίητα. Για να σκάσει επιτέλους το πικραμένο χείλι του πελάτη… Γιατί αυτή η ρημάδα η κρίση, μόνο με χιούμορ, χαρά και χαμόγελο παλεύεται!

Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη!

Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, μουσικές,
τραγούδια, ποτό και τσιγάρο! Χαρούμενα, χιουμοριστικά, χειροποίητα,
παντελώς ντεμοντέρνα.
Μη χάσετε την παράστασή μας!
Τέσσερα όμορφα κορίτσια, τρία όμορφα φορέματα…
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:
ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

Ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, σε περιΩΔΕΙΑ! Μετά από τέσσερεις προσωπικούς δίσκους και σχεδόν δέκα χρόνια στο σανίδι, ενώνει τις δυνάμεις του με δυό εξαιρετικούς «σανιδοφάγους» φίλους ηθοποιούς. Τον χαρισματικό Γεράσιμο Γεννατά και τον χειμαρώδη Γιάννη Μποσταντζόγλου. Ο πληθωρικός Παντελής, με την σκωπτική πένα και το διονυσιακό μπρίο επί σκηνής, υποδέχεται στο πάλκο το Γεράσιμο και το Γιάννη.

Μαζί παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν τα λαϊκά κορίτσια, αστειεύονται με το κοινό και σκορπίζουν απλόχερα γέλιο, τραγούδι και χαρά. Η Svetlana, το κανένα έλεος για τους κοντούς, η σοκολάτα, ο μπουζουκομάχος, η Μίτση, η Ταγκανίκα, το δε δουλεύω, το ζαμανφού, η εκδρομή, το ζήτω τα λαϊκά κορίτσια, μπερδεύονται γλυκά με το σκυλάκι το κανίς, το μπισκοτάκι, τη νήσο των Αζορών, το δελφινοκόριτσο, το υπάρχει και κάτι, το do you like the Greece, το τουμπουζά, τη σουσουράδα, τον τσολιά, το βρεκεκεξ, το Πεκίνο, το ντιρλαντά και τόσα άλλα αξέχαστα τραγούδια μιας άλλης εποχής που σε πείσμα κάποιων είναι ακόμα εδώ και μοσχοβολούν Ελλάδα!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε high spirits! Συμφωνούν και επαυξάνουν με το πνεύμα της παράστασης. Ο εκφραστικός, πνευματώδης Γεράσιμος και ο καταιγιστικός αλλά τρυφερός Μποστ, μαζί με τον Παντελή επί σκηνής δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Γέλια και τραγούδια κάνουν ντου από παντού. Όποιος δεν σιγοτραγουδήσει και δεν γελάσει με την καρδιά του παίρνει πίσω τα λεφτά του! Εξάλλου «λεφτά υπάρχουν…» ΓΑΠ και κάτω!

Backing band «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Μάριος Καράντζιος –μπουζούκι/μαντολίνο
Γιώργος Κομπογιάννης –πιάνο
Ιδέα-κείμενα-σκηνοθεσία-τραγούδια παράστασης-μουσική επιμέλεια: Παντελής Αμπαζής

VINILION CAFE
ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΙΛΙΟΝ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 2692640
..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου