ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ

Κάντε κλικ εδώ
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πεθαίνει και πάει στη κόλαση.
Τον βλέπει ο διάβολος έκπληκτος και λέει: Έχεις έρθει πολύ νωρίς και τα δωμάτια ειναι κατηλειμμένα, χμ.....έχω τρεις υποψήφιους από τους οποίους θα μπορούσα να απολύσω ένα, έλα να διαλέξεις μόνος σου.
Ο διάβολος άνοιξε την πρώτη πόρτα, που είναι μέσα ο Τζορτζ Μπους σε λατομείο να σπάει πέτρες με μια βαριοπούλα, σκονισμένος ματωμένος και κουρασμένος.


Ο πάγκαλος κουνάει το κεφάλι του και λέει: Εγώ δεν είμαι για να σπάω πέτρες.
Ο διάβολος ανοίγει την δεύτερη πόρτα. Σε αυτό το δωμάτιο είναι, ο Τόνι Μπλερ σε μια τεράστια πισίνα. Αυτός κολυμπάει για τη ζωή του, απειλείται συνεχώς να πνιγεί κι όλο κολυμπάει.
Ο Πάγκαλος κουνάει πάλι το κεφάλι του και λέει: Ούτε για κολύμπι είμαι.


Ο διάβολος ανοίγει και την τρίτη πόρτα. Σε αυτό το δωμάτιο ο Μπιλ Κλίντον κάθεται σε ένα μεγάλο αφράτο κρεββάτι και η Monika Lawinsky γονατιστή μπροστά του, του κάνει τσιμπούκια. Τότε απλώνεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Πάγκαλου, που κουνάει το κεφάλι του και λέει: Ναι, ναι, αυτό είναι που θα ήθελα!!!


Και τότε λέει ο διάβολος. Εντάξει Μόνικα, μπορείς να φύγεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου