ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ -- ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Κάντε κλικ εδώ
η GREEK MAFIA παρουσιαζει το CRUSH
Ενα καινουργιο μουσικο γεγονος που θα ταραξει τα λιμναζωντα νερα της Αθηναικης μουσικης σκηνης
Η μονη ισως Ελληνιδα performer με ενεργη καριερα εκτος Ελλαδος,αλλα και ανατρεπτικη fashion persona η ILIA DARLIN ,μαζι με το αγαπημενο παιδι της Ελληνικης μοδας και ταχυτατα ανερχομενο dj APOSTOLOMITROPOULO σε μια βραδυα με τιτλο crush.
Με αρχη την Τεταρτη 29 Ιουνιου και καθε Τεταρτη στον καλυτερο χωρο στο Γκαζι,στο club resto STRASSE τα crush parties θα συγκεντρωνουν το fashion κοινο της Αθηνας,σε μια βραδυα διαφορετικη απο τις αλλες.
Η ILIA DARLIN live on stage θα ερμηνευει αγαπημενες χορευτικες επιτυχιες,απο την δεκαετια του 90 εως και σημερα ,οχι με την συνοδεια μουσικης ορχηστρας,αλλα με τις instrumenta επιλογες του APOSTOLOU MITROPOULOU απο τα decks.
Ειναι η πρωτη φορα που dj αναλαμβανει τον ρολο μουσικης ορχηστρας και μαζι με την ερμηνευτρεια δημιουργουν ενα show ,που παρομοιο του δεν εχει γινει πoτε στην Ελλαδα.
Res : 6938017017
...........

Ελάτε όλοι να περάσουμε τέλεια!
 Φέρτε φίλους, γνωστούς και αγνώστους διότι εκτός από ένα υπέροχο live, κάθε ψήφος είναι και ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό και στα δώρα!
 Πατήστε να δείτε όλες τις πληροφορίες παρακάτω!
Δευτέρα, 27 Ιουνίου · 7:30 μ.μ


Μπάντες που διαγωνίζονται "day fourth":
20:00: Machine [hard rock\thrash]
20:30: Rumors of corruption [metalcore]
21:00: Approach the enemy [metal\thrash\hardcore]
21:30: Royal death [thrash\powermetal]
22:00: Oath of blood [progressive\heavy metal]
22:30: Skullcrusher [thrash]

Πάνω από 40 μαθητικές και φοιτητικές μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Όνομα του Ρόδου στην Καλλιθέα για μας παρουσιάσουν την μουσική τους ενώ ταυτόχρονα διεκδικούν να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν πλούσια μουσικά και άλλα δώρα! Γενική σελίδα festival με όλα τα Lives: http://www.facebook.com/pages/Summerway-Music-Festival-2011/186016494780427.

Η πρώτη μπάντα κερδίζει 2 demo κομμάτια ηχογράφηση από το Jam2Studio (http://jam2studio.gr/) αξίας 300 ευρώ. Η δεύτερη μπάντα κερδίζει 10 ώρες πρόβας από το Jam2Studio αξίας 100 ευρώ. Η τρίτη, η τέταρτη και πέμπτη μπάντα (κάθε μέλος αυτής ξεχωριστά) κερδίζουν καλοκαιρινά μπλουζάκια δικής τους επιλογής από το Tokotoukan (http://tokotoukan.gr/) αξίας 18 ευρώ το καθένα.. Όλες οι μπάντες που συμμετέχουν έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρόβα στο Jam2Studio με 8 ευρώ την ώρα (+ πολυκάναλη ηχογράφηση της πρόβας δωρεάν) για όλο τον Ιούνιο και μέχρι της 4 Ιουλίου, για πληροφορίες καλέστε το κινητό παρακάτω είτε καλέστε κατευθείαν το Studio (2102625671) και πείτε το όνομα της μπάντας σας.

Η αφίσα του live σε full διαστάσεις, για facebook, msn, γιγαντοεκτύπωση κτλ: www.alexfilos.com/summerway/27.jpg και αφίσα για τα παιδιά από Καματερό: http://www.alexfilos.com/summerway/27kamatero.jpg

Οι μπάντες που συμμετέχουν παρακαλώ πολύ να διαβάσουν τους όρους και τις αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε απορία (ήχος, ώρες, διαγωνισμός, δώρα) που μπορεί να έχουν σχετικά με το live εδώ: http://www.facebook.com/note.php?note_id=187758647939545

Το Όνομα του Ρόδου βρίσκεται στην οδό Δαβάκη & Πλάτωνος 1, στην Καλλιθέα.
Η πρόσβαση στο μαγαζί είναι πολύ εύκολη με τον ηλεκτρικό (αποβιβάζεστε στον σταθμό Καλλιθέα), μα και με λεωφορείο ή τρόλλευ (τρόλλευ 5 ή 1 από το Σύνταγμα ή την Ομόνοια, ή το λεωφορείο 040 επίσης από το Σύνταγμα) και αποβιβάζεστε στη στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ η οποία απέχει 150 μέτρα από το μαγαζί. Για όσους χρησιμοποιήσουν μετρό κατεβαίνετε στο Μοναστηράκι και από εκεί παίρνετε τον ηλεκτρικό για να πάτε στην Καλλιθέα! Γενικότερα ρωτήστε που είναι το μαγαζί όλοι θα ξέρουν!

Είσοδος 8 ευρώ ή 9 ευρώ με μπύρα ή 10 ευρώ με ποτό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας, πληροφοριών κλπ: 6982144250 (Αλέξανδρος Φίλος).
BE THERE!

Όνομα του Ρόδου
Πλάτωνος 1 Δαβάκη, Καλλιθέα
Athens, Greece
............

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΑΤ CITY: OI JOKER LIVE!!
Κανένα LIVE Των JOKER Δε Μοιάζει Με Κάποιο Αλλο LIVE Των JOKER! Ενα Αστείρευτο πρόγραμμα που συζητιέται παντού στην Αθήνα - με διασκευές που δε θ΄ακούσετε σε κανένα άλλο Live αλλά και τραγούδια των ίδιων των JOKER, γνωστά και νέα! Με Επιτυχίες στη Δισκογραφία τους, πολυετή και συνεχή LIVE Παρουσία, οι JOKER αυτή την εποχή είναι ένα απ' τα πιο πολυσυζητημένα και επιτυχημένα LIVE συγκροτήματα, μια Σταθερή Αξία, αφού σε Κάθε LIVE τους: Ξεσηκώνουν!

Ενα αληθινά Ζωντανό SHOW που κάθε φορά είναι διαφορετικό - και πάντα HIGH QUALITY !
Από το 1996 που πρωτοεμφανίστηκαν στη δισκογραφία - με το 1ο τους άλμπουμ "Σκάνδαλο" ( WARNER GREECE 1997) -
οι JOKER δίνουν πάνω από 100 συναυλίες κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, προσθέτωντας συνεχώς νέους φίλους στην 'παρέα΄τους.
Το single "Πάρε με μακριά" (WARNER 1996) είναι πλέον Classic και παίζεται ασταμάτητα στα ελληνικά ραδιόφωνα από τότε που κυκλοφόρησε.
Το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη, με πιθανό τίτλο "Πόλη Μαγική".
Οι ζωντανές εμφανίσεις των JOKER γράφουν τη δική τους ιστορία: τα τελευταία 3 χρόνια η δημοτικότητα των JOKER ως LIVE ACT
είναι υψηλότερη από ποτέ - πολλοί λένε: "JOKER : η μπάντα που παίζει τα πάντα!"

JOKER LIVE: IT'S THE TALK OF THE TOWN ! Ακόμη δεν έχετε βρεθεί σε κάποιο LIVE των JOKER?!

Front Stage: Νάσος Καββαθάς (voc)
Stage Left: Κυπριανός (bass)
Stage Right: Γιώργος Γούτης (gtr)
Back Left: Γιάγκος (drums)
Back Right: Θωμάς -Temo- Μαυρομμάτης (keys)
...................

The Burning Sticks @ Athens Fringe Festival
Don't miss tomorrow The Burning Sticks performing live @ Technopolis 22:00!!!

Athens Fringe Festival! Athens belong to us!
...............

Έντεχνη - Λαική Συναυλία
Ο Δήμος Ωραικάστρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού, διοργανώνουν Έντεχνη - Λαική Συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο "Τσούκες" του Ωραικάστρου - Δρυμού Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ, με την Συμφωνική ορχήστρα ''Νέων Ελλάδος'' υπό την Δ/νση του Βαγγέλη Αραμπατζή.

Συμμετέχει το συγκρότημα ''ΤΡΙΦΩΝΟ'' !

Τραγουδούν οι : Ασδρές Ραφαήλ, Ελένη Βουγιατζή, Παναγιώτης Μανουσάκης !

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
..................

ARGIE KAI ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΤΟ
Τετάρτη στις 10:30 μ.μ.


ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ARGIE ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΙΤΗΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ LIVE ΣΕ ΑΛΛΕΣ.......ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.....
ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ"
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40 EΞΑΡΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑ


............................

POP PUNK SUMMER FRIDAY NIGHT PARTY !!!
Παρασκευή, 1 Ιουλίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.


DICKSHOW 2-1
MPLIAX 166
L.O.S.T
OVERJOYED 32
EYE LEVEL
DAMAGE : 8 EURO , 20:00
DRESS CODE / PS : FERTE MPRATSAKIA MASKES ANAPNEFSTIRES KAI MAGIW !

GHOST HOUSE
LEPENIOTI 26 PSIRRI
Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου