ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πόλεμος; Πόλεμος; Πόλεμος; Ναι πόλεμος και μάλιστα ο Τρίτος!

Κάντε κλικ εδώ
Αν μιλάγαμε πριν 30 χρονιά για ενδεχόμενο πόλεμο θα λέγαμε για ένα πόλεμο με πυρηνικά και με χημικά όπλα, η φαντασία έφτανε στον πόλεμο με ρομπότ άντε και με κομπιούτερ!
Όταν οι Γερμανοί έρχονταν στα Ελληνικά νησιά και αγόραζαν γη και σπίτια λέγαμε η Ελλάδα είναι μεγάλη και δεν μπορούν να την αγοράσουν όλη!
Μάλλον το πέρανε χαμπάρι… από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωζώνη και στο νόμισμα της ο πόλεμος ήδη είχε αρχίσει!
Τόσα χρόνια το σκέπτονταν! Δεν μπόρεσαν να το κάνουν με τα όπλα το έκαναν με το χρήμα!
Είμαστε το κέντρο του κόσμου και εμάς κοιτούν να μας κατακτήσουν με αυτό τον τρόπο…
Άπλα δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τους πει όχι! Ένας άνθρωπος με μεγάλους όρχις που θα τους πει να πάνε να κάνουν λίγο σεξ!!!!
Είμαι πολύ μικρός πιστεύω για να μπορέσω να πω κάτι περισσότερο!!!
Να δεις φίλε μου πως δεν θα έχεις στο ψυγείο φαγητό και γάλα για τα παιδιά σου!!!
Κάτσε στον καναπέ και θα το δεις!
Αυτοί στην βουλή όλα θα τα περάσουν και δεν τους νεάζει τι λες εσύ, αν πεινάς, αν θα χάσεις το σπίτι σου, αν έχεις φως στο σπίτι σου, αν τελικά θα πας φυλακή γιατί δεν πλήρωσες το δανειάκι που κάποτε πήρες για τις τότε καλοκαιρινές διακοπές, εσύ ήσουν ΜΑΛΑΚΑ που πηγές και τους ψήφισες και τους έβαλες εκεί μέσα!!! Εσύ είσαι ΜΑΛΑΚΑ που κοιτούσες ποιος θα σε χώσει σε μια δημόσια υπηρεσία!!! Εσύ είσαι ΜΑΛΑΚΑ που σου έλεγε ο μαμάκας ότι λεφτά υπάρχουν και έτρεξες να τον ανεβάσεις εκεί περά!!!
Εσύ ΜΑΛΑΚΑ δεν θα έχεις να φας και θα πεθάνεις παρακαλώντας να σε βοηθήσει η πολιτεία!!!!
ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ!!!!!!!
ΞΕΚΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ!!!
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ FRIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου