ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σαν Σήμερα...27 Ιουνίου

1942 Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός Bruce Johnston (Benjamin Baldwin) γεννήθηκε στη Peoria του Illinois. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα The Beach Boys. Ενσωματώθηκε στο γκρουπ το 1965 όταν αποχώρησε ο Glen Campbell για σόλο καριέρα. Η πρώτη του παρουσία στα φωνητικά ήταν στο τραγούδι "California Girls".

1976 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Leigh Nash γεννήθηκε στο New Braunfels του Texas. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή της στο συγκρότημα Sixpence None The Richer. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή της: "Kiss Me", "There She Goes" κ.α.

1970 Στα πλαίσια του Bath Festival που πραγματοποιείται στο Shepton Mallet της Μεγάλης Βρετανίας, οι Pink Floyd παρουσιάζουν για πρώτη φορά ζωντανά το άλμπουμ τους "Atom Heart Mother". Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 1970.

1980 Οι Led Zeppelin εμφανίζονται ζωντανά στο Nuremberg της Γερμανίας. Η συναυλία διακόπτη μετά από τρία τραγούδια όταν ο ντράμερ του συγκροτήματος John Bonham κατέρρευσε στην σκηνή.

1994 Οι Aerosmith γίνονται το πρώτο "μεγάλο" συγκρότημα που διαθέτει στους θαυμαστές του ένα ολόκληρο τραγούδι για δωρεάν κατέβασμα από το internet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου